Alles over computers en technologie

Hoe de rekenmachine op het computertoetsenbord te gebruiken

Eenvoudige methoden om de rekenmachine te openen in Windows 10 | Wachtwoord herstel

Methode 5: Maak een sneltoets om de rekenmachine te openen. Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u een snelkoppeling op het bureaublad voor de rekenmachine hebt gemaakt met behulp van methode 4 hierboven. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar de rekenmachine op uw bureaublad en selecteer vervolgens Eigenschappen. Er wordt een venster Eigenschappen geopend.

Details: Schakel de rekenmachinetoets op uw toetsenbord uit of wijs deze opnieuw toe of wijs deze opnieuw toe. Zorg dat je een van die computers of pc's hebt met de rekenmachinetoets voor de control-toets op je toetsenbord. Deze zelfstudie helpt u de sleutel te deactiveren of de sleutel opnieuw toe te wijzen aan een andere sleutel, zoals de controletoets.

Zorg ervoor dat uw computer niet in tabletmodus staat en gebruik vervolgens de sneltoets Windows + Pijl-omlaag.

Dus ik heb een werkende rekenmachine geschreven in C # (volledige code hieronder opgenomen) en ik kan alleen cijfers en symbolen invoeren met behulp van de rekenmachineknoppen. Ik zou graag het toetsenbord en de knoppen als invoerapparaten willen kunnen gebruiken. Mijn probleem is dat ik niet weet hoe, aangezien ik pas een week C # leer.

OPGELOST: Hoe gebruik ik de rekenmachine op mijn toetsenbord? - Fixya

Op basis van uw beschrijving van het probleem dat u ondervindt, lijkt het erop dat u waarschijnlijk op de toets "NUM LOCK" hebt gedrukt. Als NUM LOCK was geactiveerd voordat u het toetsenbord schoonmaakte en per ongeluk werd ingedrukt tijdens het schoonmaken, schakelt deze toetsdruk NUM LOCK uit, waardoor het numerieke toetsenbord niet meer reageert.

Hoe krijg ik toegang tot de rekenmachine op Windows 8 wanneer ik internet gebruik? Windows8.1 waar is rekenmachine, zoek rekenmachine in venster 8.1? Wat is er met mijn bureaurekenmachine gebeurd in Windows 8.1?

Het numerieke toetsenbord is handig om snel cijfers in te voeren. De toetsen zijn gegroepeerd in een blok zoals een klassieke rekenmachine of een rekenmachine. De volgende afbeelding laat zien hoe deze toetsen op een typisch toetsenbord zijn gerangschikt. Uw toetsenbordindeling kan anders zijn. Typ Text.

Geheugen gebruiken op een rekenmachine. Complexe rekenmachine voor bewerkingen. De ingebouwde rekenmachine helpt u bij het uitvoeren van zeer eenvoudige berekeningen: vermenigvuldigen en optellen, aftrekken en delen. Online diplomacalculator bouwt snel en nauwkeurig elk nummer op in de mate die u hebt gekozen.

10 over het hoofd geziene functies van Windows-calculator die super handig zijn

Sommige toetsenborden hebben ook een speciale sneltoets voor de rekenmachine. Als u het vaak gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het taakbalkpictogram van de Calculator-app en kiest u Vastmaken aan taakbalk om het bij de hand te houden. Windows 10-gebruikers krijgen de moderne rekenmachine, een Store-app. Windows 8.1 rekenmachine is niet zo compleet als wat

Het enige dat u hoeft te doen, is op de NumLock-toets op uw toetsenbord drukken (het lampje moet gaan branden.) Dat is alles, er hoeft niets in uw code te worden gedaan.

Op sommige toetsenborden kunnen de functietoetsen worden gebruikt om extra functies op een computer te activeren. In combinatie met de Fn-toets kunnen de functietoetsen andere functies activeren, zoals het wijzigen van de helderheid van het scherm, toegang tot multimediabediening of het uitschakelen van de computer.

Ik weet niet hoe ik een toetsenbord moet programmeren om een ​​tab-functie aan de rechterkant te hebben, maar een bedrijf genaamd Zeomi maakt een toetsenbord met een tab-functie aan de rechterkant. Toetsenborden zijn ongeveer net zo duur als andere speciale toetsenborden. Ik heb er twee in mijn kantoor en ze lijken goed te werken; geen bekende problemen in de afgelopen zeven maanden sinds hun aankoop.

Sneltoetsen voor rekenmachines | PDF | Toetsenbord

Sneltoetsen zijn combinaties van twee of meer toetsen die, wanneer ze worden ingedrukt, kunnen worden gebruikt om een ​​taak uit te voeren waarvoor normaal gesproken een muis of ander aanwijsapparaat nodig is. Sneltoetsen kunnen de interactie met uw computer vergemakkelijken, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het werken met Windows en andere programma's.

Het leren gebruiken van een rekenmachine met tien toetsen is geen vaardigheid die mensen leren die ze zouden moeten leren. Als je nadenkt over de tijd die je besteedt aan het balanceren van je chequeboek, het voorbereiden van je uitgavenplannen, het opstellen van vermogensoverzichten en het voorbereiden van andere financiële documenten, denk ik dat je zult merken dat het ontwikkelen van de vaardigheden om een

Niet helemaal hetzelfde als wat je beschrijft, maar mijn huidige toetsenbord heeft een "Rekenmachine"-knop rechtsboven net boven het numerieke toetsenbord die de berekening direct start - en je hand op de juiste plaats zet om te beginnen met typen. Naar mijn mening zijn de twee belangrijkste voordelen van het gebruik van software om getallen uit te voeren, dat je het antwoord kunt kopiëren / plakken (wat volgens mij gemakkelijk kan worden opgelost met een externe berekening in een toetsenbord).

Aanbevolen YouTube-video Meisje ontdekt hoe ze een gigantische computer moet programmeren: Kay Mauchly en ENIAC. OEFENACTIVITEIT: Probeer de rekenmachine vandaag nog op uw computer te vinden en experimenteer ermee. Het kan een zeer nuttige bron zijn. BLIJVEN MET LEREN: Naast de rekenmachine die op deze computer staat, zijn er ook veel rekenmachines online die u misschien nuttig vindt.

GATE 2022 virtuele rekenmachine: weten hoe je het moet gebruiken en oefenen

Aangezien er geen aparte toetsen zijn voor deze functie, moeten kandidaten de juiste conversies gebruiken met behulp van de rekenmachine.

De Takumi 10-Key Calculator kan op je computer worden aangesloten met een meegeleverde USB-kabel, maar functioneert ook als een erg coole, zij het erg onhandige, stand-alone zakrekenmachine. Takumi staat bekend om het ontwerpen van producten die, zoals ze zeggen, "gebaseerd zijn op de filosofie van ontwerpergericht in plaats van gebruikersgericht.

Als je twijfelt, kijk dan op de ondersteuningspagina voor je specifieke toetsenbord, daar vind je tutorials over hoe je dit kunt doen. Uw kilometerstand kan hiermee variëren, omdat ik in het verleden heb ontdekt dat sommige programma's gekker zijn dan andere. Maar als je het al op je systeem hebt, kan het misschien precies doen wat je wilt ...

Opmerking: de Windows-toets heeft het Microsoft-vlaglogo en bevindt zich tussen de CTRL- en ALT-toetsen op het toetsenbord. F2. In Windows vaak gebruikt om een ​​gemarkeerd pictogram of bestand te hernoemen. Alt + Ctrl + F2 opent een nieuw document in Microsoft Word.

Hoe de rekenmachine op het computertoetsenbord te gebruiken

U kunt de sneltoets op het toetsenbord gebruiken om berekeningen uit te voeren in Windows Calculator en u kunt uw berekening ook kopiëren en plakken ...

Open de interface voor BIOS-instellingen. Wanneer u uw computer voor de eerste keer aanzet, krijgt u toegang tot het systeem-BIOS door op een speciale toets te drukken. Dit is afhankelijk van de fabrikant, maar het is meestal de "DEL"- of "F2"-toets. Tijdens het opstarten van de computer zou u een bericht op het scherm moeten zien dat u vertelt welke toets u moet gebruiken.

Heb je een manier gevonden om de achtergrondverlichting volledig uit te schakelen, die kan worden opgeslagen in het ingebouwde geheugen? Ik wil het toetsenbord gebruiken zonder dat de software is geïnstalleerd en ik wil nooit dat de achtergrondverlichting wordt ingeschakeld. Soms gaan willekeurige regenbooglampjes branden wanneer het toetsenbord opstart. Het schilderij is voor mijn vader en wil niet dat er willekeurige RGB-effecten optreden.

Bijna alle moderne technologieën en computers gebruiken het binaire systeem vanwege het gemak van implementatie in digitale circuits met behulp van logische poorten. Het is veel gemakkelijker om hardware te ontwerpen die slechts twee toestanden hoeft te detecteren, aan en uit (of waar / onwaar, aanwezig / afwezig, enz.). Het gebruik van een decimaal systeem vereist hardware die 10 toestanden kan detecteren voor de cijfers 0-9, wat ingewikkelder is.

Hoe Windows te besturen met alleen een organische verkeersservice op het toetsenbord

Eenmaal ingeschakeld, kunt u de numerieke toetsen op het toetsenbord gebruiken om de muis te verplaatsen en op items te klikken, net zoals een muis werkt.

Dave Johnson is een techjournalist die schrijft over consumententechnologie en hoe de industrie de speculatieve wereld van sci-fi transformeert in het moderne echte leven. Dave groeide op in New Jersey voordat hij bij de luchtmacht ging werken om satellieten te bedienen, ruimtevaartactiviteiten te onderwijzen en ruimtelanceringen te plannen.

Ik heb de toetsenbordstuurprogramma's van apparaatbeheer verwijderd en opnieuw opgestart, de USB-stuurprogramma's verwijderd, geen geluk. Ik heb ook de Class-invoer in het register (KBDclass) gecontroleerd, wat prima is. De muis, die onderdeel is van de toetsenbord/muis-combinatie, werkt goed. Eventuele suggesties over hoe het te repareren?

Niet alleen leren om twee toetsenborden voor u te maken, maar ze ook effectief te gebruiken, is een geweldige manier om uw productiviteit te maximaliseren. Ook als je het tweede toetsenbord maar af en toe gebruikt, zul je merken dat je functionaliteit enorm toeneemt. Twee keer zoveel toetsen, twee keer zoveel functieknoppen, twee keer zoveel potentiële macro's en twee keer zoveel plezier.

Het At (@)-symbool op een laptop schrijven - CCM

Het @-teken, of het apenstaartje, uitgesproken als "at", wordt veel gebruikt op internet, vooral in e-mailadressen. Er zijn verschillende manieren om het op een laptop te typen. De exacte toetsen die u moet indrukken om het @-symbool te maken, is echter afhankelijk van uw besturingssysteem (Windows of Mac), de taal van uw toetsenbordindeling en of uw laptop dit wel of niet heeft.' een numeriek toetsenblok.

Met onze op maat gemaakte, met de hand gecodeerde testsoftware kunt u elke toets op uw computertoetsenbord testen vanuit het comfort van uw eigen browser. Eenvoudig, snel, efficiënt en gratis, KeyboardTester.com is de nummer 1 keuze voor toetsenbordgebruikers over de hele wereld. Gemaakt in de VS.

Sommige ideapad-laptops hebben mogelijk geen NumLk-toets (Num Lock) op het toetsenbord. Hoe activeer ik het numerieke toetsenbord? Bijvoorbeeld: bij de S41-70 kunt u met de toetsenbordindeling het nummer direct invoeren door op 1, 2, 3, enz. te drukken.

Eerlijk gezegd kwam het idee voor deze gids bij me op toen ik door mijn plaatselijke Halloween-winkel liep en opmerkte hoe alles een soort knop leek te hebben die een eng geluid zou maken. Ik kon mezelf er niet toe brengen om het extra geld uit te geven aan wolfszombies die automatisch huilden, omdat ik bleef bedenken hoeveel beter, enger, sterker en goedkoper dingen zouden zijn als ik mijn eigen systeem zou maken. luidspreker in de voortuin.

COMPUTER

Het eerste werkblad gaat over een spel dat rekenkundige operatoren gebruikt voor berekeningen met enkelcijferige getallen. Het tweede werkblad is een spel dat tekst gebruikt voor een quiz over landelijk onderwijs. In beide spellen kunnen spelers hun antwoorden typen met behulp van het toetsenbord. Je leert ook de verschillende stappen die betrokken zijn bij het ontwerpen en maken van een spel.

Gelukkig voor ons doet de functie write () precies dat, het stuurt kunstmatige toetsenbordgebeurtenissen naar het besturingssysteem en simuleert het typen van een bepaalde tekst, laten we het proberen: keyboard.write ("Python-programmering is altijd leuk! ", Delay = 0.1) .. Als u de vertraging instelt op 0,1, betekent dit dat u 0,1 seconden moet wachten tussen het indrukken van de toetsen, het ziet eruit als illegale films!

Koppel het toetsenbord los van de USB- of PS/2-poort. Hier leest u hoe u uw Android-apparaat kunt bedienen met de muis en het toetsenbord van uw computer. Instructiecyclus | Tutorial van organisatie en IT-architectuur met inleiding, evolutie van IT-apparaten, functionele eenheden van het digitale systeem, basiswerking ...

Bron: Windows Centraal. Herhaal stap nr. 6 en 7 om extra lay-outs te verwijderen. Na het voltooien van de stappen wordt de geselecteerde toetsenbordindeling van de computer verwijderd.

Het toetsenbord gebruiken | OM ONLINE SCHOOL

Een toetsenbord heeft meerdere toetsen. Alfabetische toetsen, cijfertoetsen, functietoetsen, pijltoetsen, speciale toetsen. U moet deze toetsen hebben gebruikt bij het gebruik van uw computer. Op het toetsenbord wordt het teken op de toets afgedrukt op het beeldscherm op de plaats waar de cursor zich bevindt.

Deze tutorial biedt 10 manieren om Windows 10 Device Manager incl. open het Windows 10-apparaat ...

U moet de Alt-toets op uw toetsenbord ingedrukt houden. Probeer het aan de linkerkant, als dat niet werkt, probeer het dan aan de rechterkant. Typ de Alt-code met de toetsenbordtoetsen. Doe dit terwijl je de Alt-toets ingedrukt houdt. De code moet worden ingevoerd op het numerieke toetsenbord (rechter toetsenbord op standaard toetsenborden). Het is een numeriek toetsenbord op een deel van je toetsenbord.

U kunt een muis, touchscreen, pen of ander aanwijsapparaat gebruiken om te typen. Aanpasbaar. U kunt het uiterlijk en het gedrag van het schermtoetsenbord aanpassen (positie, grootte en aantal toetsen, kleuren en skin) met de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal beschikbare sjablonen.

Toetsenbordtester

Met behulp van de testsoftware kun je direct en terecht vaststellen of je toetsenbord en muis perfect werken of niet. Er kunnen een aantal redenen zijn waarom je het gevoel hebt dat je muis en toetsenbord niet goed werken en je het moeilijk hebt. Maar de noodzaak om een ​​​​professional in deze kwestie te bellen, komt alleen als u zeker weet dat er een serieus probleem is met het apparaat.

De OuterVision Power Calculator is de meest nauwkeurige rekenmachine voor het stroomverbruik van een pc die beschikbaar is en wordt vertrouwd door computerliefhebbers, computerhardware en stroomfabrikanten over de hele wereld. Bouwt u een moderne gaming-pc, een energiezuinige HTPC-mediaserver of moet u de stroomvereisten van een rack in een datacenter bepalen?

In sommige gevallen kan het gebruik van sneltoetsen om uw computer te bedienen ook sneller en efficiënter zijn dan het gebruik van een muis. Zakelijke computergebruikers weten dit al, omdat sneltoetsen essentieel zijn voor zakelijke workflows.

Gevonden pagina's over het gebruik van de rekenmachine op het toetsenbord.

Koreaans toetsenbord: leer typen op je telefoon en computer ...

Een opstapje naar het gebruik van een Koreaans toetsenbord is om eerst te oefenen en een online toetsenbord is een geweldige manier om dat te doen. Dit is vooral handig als u op een computer typt zonder dat de Koreaanse tekens erop staan. Deze optie helpt je een idee te krijgen van de lay-out van een standaard Koreaans toetsenbord.

Hoe het toetsenbord als muis te gebruiken ????? DRUK op Alt + Shift + Num Lock DAARNA KLIK OP JA NU KUNT U DE MUISWIJZER BEDIENEN MET EEN ANDERE NUMERIEKE TOETS ...

Om toe te voegen aan wat Banhein zei, kun je het numerieke toetsenbord eigenlijk als een rekenmachine gebruiken, als je de Calculator-app op je computer opent. Ga als volgt te werk: 1. Klik op het pictogram Start in de linkerbenedenhoek van het scherm. 2. Klik op Alle programma's en klik vervolgens op de map Accessoires.

In plaats van zoals gewoonlijk met de Engelse toetsenbordindeling te werken, merk je nu dat je onbedoeld het Duitse toetsenbord gebruikt. Dit komt waarschijnlijk omdat je per ongeluk twee toetsen tegelijk hebt ingedrukt, waardoor de toetsenbordtaal is gewijzigd.

Hoe u toetsenbordtoetsen van een laptop kunt repareren die niet werken

Methode één: Het meest voorkomende probleem met een toetsenbord dat niet werkt, is een slechte verbinding. Probeer uw toetsenbord opnieuw aan te sluiten, start uw computer opnieuw op en kijk of dat het probleem oplost. De connector op uw toetsenbord is mogelijk losgeraakt. Toetsenborden gebruiken een matrix om te bepalen of een toets is ingedrukt om een ​​signaal over een kolom en over een rij te krijgen.

Begin met het bestuderen van Computervaardigheden - Laptops. Leer woordenschat, termen en meer met flashcards, games en andere studiehulpmiddelen.

Het woord achter de toets geeft aan welke toets, dus de tweede letter is A voor de onderste rij, B voor de tweede rij, enz., en het getal is hoe ver naar rechts die toets in die rij staat (beginnend bij nul). Dus meestal is de Q-toets van iedereen AD01 (AD00 is de Tab-toets). Functietoetsen hebben een andere naam

Discussie Hoe een toetsenbord te repareren dat niet lang kan worden ingedrukt, typ veel items en typ 2 of 3 items wanneer

Gratis virtueel toetsenbord voor Windows - downloaden

Als u veel tijd besteedt aan het beantwoorden van e-mails of het maken van aantekeningen op uw laptop en vindt u uw hardwaretoetsenbord onhandig of te klein, dan is een zacht schermtoetsenbord wellicht de upgrade waarnaar u op zoek was. Dit handige toetsenbord heeft toetsen die groot genoeg zijn om met je vingertoppen te typen.

Gebruik de online computercalculator yang sedang kamu cari saat ini dengan lebih baik. Dengan berkembangnya teknologi dan semakin banyaknya ontwikkelaar di negara kita, maka dari it saat ini banyak sekali aplikasi dan game baru yang bermunculan di apps store.

Hoe mijn basisschool in Texas aan zijn vloot Apple IIe-machines kwam, kan ik niet zeggen. Maar daarop werd ik getraind om in het derde jaar, misschien eerder, te typen met een softwarepakket dat ik in jaren niet heb ontdekt. Terwijl de eerste versie van Mavis Beacon leert typen op dit punt debuteerde, gebruikte onze school een rudimentaire monochrome app die me net vroeg om te typen ...

Ga naar het venster Toetsenbordindelingsopties, ik zou de toets (en) kunnen selecteren om de lay-out te wijzigen en de binding van mijn keuze te markeren. Ik gebruik Shift + CapsLock om de toetsenbordindeling zelf te wijzigen zonder de muiscursor te hoeven gebruiken om de vereiste indeling te selecteren via de paneelindicator. Dezelfde toetsencombinatie leek te werken voor het navigeren of selecteren tussen meerdere lay-outs.

Wetenschappelijke rekenmachine | Grafische rekenmachine | Software | Producten | CASIO

[CASIO wetenschappelijke en grafische rekenmachine officiële site] Kies het beste van onze draagbare rekenmachines en wetenschappelijke / grafische rekenmachinesoftware.

Details: Gebruik de F Lock-toets Als uw toetsenbord een F Lock-toets heeft, drukt u erop om te schakelen tussen standaard- en alternatieve opdrachten.

Hiermee kunt u elke toets op het toetsenbord kiezen en deze op een specifieke letter of functie programmeren. U kunt dus bijvoorbeeld een van de extra toetsen die nooit worden gebruikt kiezen en deze een taak of een andere toets toewijzen. Ik gebruikte dit om de volumeknoppen, het printscherm, de knop en zelfs een om de rekenmachine te starten toe te voegen. SharpKeys is zeer eenvoudig te gebruiken en presteert opmerkelijk goed! De lay-out is eenvoudig en het is gemakkelijk om de toetsen op het toetsenbord opnieuw toe te wijzen. Het is zo handig dat ik me afvraag hoe zoiets niet standaard is op Windows-computers?

Het numerieke toetsenblok is een recentere toevoeging aan het computertoetsenbord. Naarmate het gebruik van computers in zakelijke omgevingen toenam, nam ook de behoefte aan snelle gegevensinvoer toe. Omdat veel van de gegevens getallen waren, werd een set van 17 sleutels toegevoegd, gerangschikt in dezelfde configuratie als op optellers en rekenmachines.

5+ beste toetsenbordtoewijzingssoftware voor Windows 10

Het WindowReport-team heeft uitgelegd hoe u sleutels kunt uitschakelen met KeyTweak. Het stelt gebruikers ook in staat om toetsen opnieuw toe te wijzen met meer unieke knoppen die te vinden zijn op multimediatoetsenborden en de werkbalkopties van webbrowsers, zoals Terug, Stop, Volgende en Vernieuwen. In tegenstelling tot SharpKeys heeft dit programma een knop Alle standaardinstellingen herstellen die:

Naarmate het gebruik van computers in zakelijke omgevingen toenam, nam ook de behoefte aan snelle gegevensinvoer toe. Omdat veel van de gegevens getallen waren, werd een set van 17 toetsen aan het toetsenbord toegevoegd. Deze toetsen zijn gerangschikt in dezelfde configuratie die wordt gebruikt door de meeste rekenmachines en rekenmachines, om de overgang naar de computer te vergemakkelijken voor bedienden die gewend zijn aan deze andere machines.

Download Draagbaar schermtoetsenbord voor pc Toetsenborden en toetsenborden kunnen van binnenuit worden verlicht, vooral op tools voor mobiel gebruik. Toetsenborden die in computers zijn ingebouwd en externe toetsenborden kunnen achtergrondverlichting ondersteunen; Toetsenborden met achtergrondverlichting voor buiten kunnen een bekabelde USB-verbinding hebben of draadloos worden aangesloten en gevoed door batterijen.

Toetsenbord en muis: Acer Desktop Sinds ik zou zeggen de laatste upgrade voor Windows 10, is het Acer-desktoptoetsenbord van mijn moeder erg traag. Als ik bijvoorbeeld ga om het wakker te maken om het te ontgrendelen, num lock en toetsenbord-caps lock ...

Functietoets rekenmachine op toetsenbordgezondheid

Details: Rekenmachine-opdrachtregelopties en verschillende bronnen die kunnen worden ingesteld in uw .Xdefaultsor.desksetdefaults-bestanden. Toetsenbordequivalenten tussen haakjes geven een keuze aan opties aan. Het toetsenbordequivalent van de functie Disp is bijvoorbeeld D [e, f, s]. Dit betekent dat u De, Df of Ds kunt invoeren. zet de rekenmachine op het toetsenbord aan.

Voer de BIOS-instellingen in en ga naar [Beveiliging]> [Supervisorwachtwoord instellen]. Druk vervolgens op het lege gebied na [Voer uw nieuwe wachtwoord in], hierdoor wordt het virtuele toetsenbord geactiveerd.

Tutorial 34 - Een object verplaatsen met de pijltjestoetsen Deze tutorial zal de code wijzigen die gebruikt werd in tutorial 33. Om de pijltjestoetsen te gebruiken, moeten we de pc-toetsenbordscancodes voor de toetsenbordpijltjestoetsen kennen. Tutorial 35 - Een subroutine maken in QBasic 1.1 Naarmate programma's geavanceerder worden, kan het plaatsen van alle code in het hoofdprogramma het programma moeilijker maken om te programmeren, te onderhouden en te begrijpen.

Een bottleneck ontstaat wanneer de capaciteit van een applicatie of een computersysteem sterk wordt beperkt door één onderdeel. Componenten die vaak knelpunten zijn, zijn de grafische kaart, processor en harde schijf. Knelpunten beïnvloeden de prestaties van de microprocessor doordat ze de informatiestroom tussen de processor en het geheugen vertragen.

Показано 68 записей