Alles over computers en technologie

Hoe een Android SD-kaart te back-uppen zonder computermodel

Hoe een SD-kaart te back-uppen zonder computer | ISkysoft Toolkit

Uitgebreide handleidingen voor het maken van een back-up van een SD-kaart. Een back-up maken van een SD-kaart naar Google Drive / externe harde schijf, zelfs zonder computer, kan moeilijk zijn. Maak je geen zorgen, volledige gidsen zijn hier. 8 beste WhatsApp online trackers voor Android-telefoon. U wilt uw dierbaren in de gaten houden en volgen...

Soms zit de fout niet in de SD-kaart, maar in uw Android-apparaat. In zo'n geval reset je gewoon je Android-apparaat naar de fabrieksinstellingen. Open het menu Instellingen en navigeer naar Back-up en reset. Selecteer vanaf daar de optie "Factory data reset". Opmerking: om deze truc uit te voeren, moet u de wachtwoorden voor de Google- en Samsung-accounts kennen.

Waarom is SD-back-up belangrijk. Hoe maak je een back-up van een SD-kaart voordat je formatteert. Formatteer de SD-kaart na het opslaan van gegevens.

Omdat mensen een grote vraag hebben naar het herstellen van verwijderde foto's en video's op Android, zijn er veel apps in de Google Play Store waarmee je verloren foto's en video's kunt herstellen zonder een computer te gebruiken. Voor fotoherstel kunt u tools zoals Dumpster, DiskDigger Photo Recovery, DigDeep Recovery proberen.

[4 Gratis] Back-up en herstel van gegevens van SD-geheugenkaart voor Android ...

OTG moet worden toegepast in de oplossing om een ​​back-up te maken van geheugenkaartgegevens naar USB of externe flashdrive zonder computer. Je kunt er een kopen bij je favoriete winkels, omdat het kosteneffectief is voor toekomstig gebruik. Video - hoe gegevens van telefoon naar USB-stick te verplaatsen met OTG. Methode # 3 - Back-upsoftware voor SD-geheugenkaarten voor Android-telefoons.

SD-kaart is een van de meest populaire methoden om opslag uit te breiden, back-ups te maken en bestanden over te zetten tussen digitale apparaten. In dit artikel hebben we uitgelegd hoe u een SD-kaartback-up kunt gebruiken. Als je een Android-apparaat hebt, kan het een SD-kaart als back-upapparaat ondersteunen. En voor iOS-apparaten kunnen draadloze SD-kaartlezers u ook helpen bij het maken van een back-up van de SD-kaart.

- Ondersteunt niet alleen het maken van back-ups van Android-bestanden naar SD-kaarten, maar brengt ook efficiënt bestanden over naar de computer. - Snel back-upbestanden herstellen van de computer naar uw Android-apparaat. - Hiermee kunt u Android-bestanden per categorie selecteren in de interface voordat u ze uitvoert. - Ondersteuning voor het verbinden van Android met de computer via USB en Wi-Fi - Werk met 8 of meer Android-bestandstypen, waaronder documenten, foto's, muziek, video's, tekstberichten, enz. Het belangrijkste is dat deze software compatibel is met de meeste Android-telefoons en -tablets, die Android 4.0 of hoger zijn, zoals Samsung Galaxy S20 / S10 / S9 / S8 ...

Maak het gewoon duidelijk van stap tot stap, het werkt veel beter dan onderwerpen met ondertitels en niet-intuïtieve concepten die als algemene kennis worden beschouwd namens noobs zoals ik. Bewerken: ik ga gewoon alles van mijn SD-kaart verwijderen, nandroid gebruiken en vervolgens de nandroid-back-up ook naar de computer kopiëren.

Top 3 manieren om Android-gegevens te herstellen zonder USB-foutopsporing

Gebruik de geheugenkaart niet op de juiste manier. Minder interne opslag. Methoden om Android-gegevens te herstellen zonder USB-foutopsporing.

Welnu, de titel van de thread zegt: Maak een volledige back-up van de SD-kaart via USB. De eerste zin begint: Als je geen toegang hebt tot je interne SD-kaart. En de instructies eindigen met: En ja, het maakt zelfs een back-up van je externe SD-kaart. Ik zal graag repareren wat er kapot is, maar waar is de verwarring over de hoofdmap of systeembestanden - ze worden niet genoemd.

De ingebouwde opslag kan niet door de gebruiker worden vervangen en is vrij klein (oorspronkelijk 128 GB, maar onlangs hebben ze een 256 GB-model toegevoegd). Een back-up maken naar een groter opslagapparaat (zoals een Samsung T3 / T5) vereist twee hops (kopieer eerst je SD-kaart naar de Gnarbox en kopieer deze vervolgens naar een externe schijf). Native USB-opladen via microb ...

Het biedt u eenvoudig toegang tot de Android SD-kaart, zodat u alle apps kunt extraheren, een back-up kunt maken van Android-contacten naar de computer, sms, foto's, video's, muziek, documenten en meer van een SD-kaart en meer. Breng ze over naar uw computer voor een snelle en gemakkelijke back-up .

Hoe maak je een back-up van een Compact Flash-kaart zonder computer of wifi...

Welke reflex gebruik je? Canon maakt een opslagapparaat van 1 TB waarnaar je bestanden kunt overbrengen via wifi, CF-slot, SD-slot of door de camera aan te sluiten, maar het is alleen compatibel met CR2 raw-bestanden van Canon-camera's. Op een fotografie-gerichte reis kan ik gemakkelijk meer dan 60 GB per dag ophalen en meer dan 500 GB op een reis van twee weken.

Sluit uw micro-SD-kaart aan op een Windows-pc met behulp van een kaartlezer. Zorg ervoor dat uw kaart zichtbaar is in Windows Verkenner. Zorg ervoor dat alle bestanden, inclusief verborgen items, zijn geselecteerd. Selecteer alle bestanden en kopieer alle inhoud van de kaart naar een nieuwe mapmap op uw Windows-computer.

We kunnen bijvoorbeeld een back-up van Android maken naar de computer en we kunnen ook een back-up maken van een Android-telefoon naar cloudopslagservices, zoals Google Drive en Dropbox. Daarnaast kunnen we ook een back-up maken van een Android-telefoon naar een SD-kaart, zodat we altijd en overal toegang hebben tot telefoongegevens via de SD-kaart.

U kunt kopieën van uw bestanden opslaan met mobiele data. Gebruik in plaats daarvan wifi om de hoeveelheid data die je gebruikt te verminderen. Sta indien nodig Back-up van Google One toe om een ​​back-up te maken van foto's en video's via Google Foto's.

Hoe een beschadigde SD-kaart op Android te repareren zonder computer?

Maar hun capaciteiten zijn beperkt tot de interne opslag van smartphones. Het was daarom niet nodig om hun kenmerken hier te bespreken. Om mijn artikel af te sluiten, zou ik zeggen maak regelmatig een back-up van uw belangrijke bestanden. Zodat u de herstelfase kunt overslaan en uw SD-kaart eenvoudig kunt repareren.

Als u een Android-gebruiker bent, is er goed nieuws voor u: Google doet u al het plezier om een ​​back-up te maken van uw Android-gegevens, zoals contacten naar de cloud, u kunt ook Android-inhoud synchroniseren met Dropbox, of een back-up maken van alles vanaf daar. 'Android naar computer. Maar wat als u een lokale kopie van uw gegevens wilt maken voor het geval er iets misgaat?

Het is net zo eenvoudig als het kopiëren van het db-bestand van een soort externe opslag naar de interne opslag van de app. Er is ook wat extra code die het db-bestand opent en leest om er zeker van te zijn dat het in de juiste staat is zodat Android er database-aanroepen naar kan doen.

ApowerManager: De aanpak voor back-ups met deze software is een beetje anders, in die zin dat je een back-up maakt van de bestanden op je SD-kaart om ze over te zetten naar de pc. Het werkt ook voor iOS-apparaten. ROM Manager: Met deze Android-applicatie kunt u automatische back-ups van uw ROM op uw SD-kaart opslaan. Het bevat alles over je Android, het hele ROM en al je instellingen.

3 manieren om een ​​back-up te maken van een SD-kaart naar een computer voor gegevensbescherming

Met MiniTool ShadowMaker-back-upsoftware kunt u eenvoudig een back-up maken van SD-kaartgegevens door middel van schijfklonen met de Clone Disk-functie. Bovendien biedt deze SD-kaartsoftware u een proefversie, waarmee u 30 dagen gratis kunt proberen. Aarzel nu niet. Download het gewoon en laat het op uw computer installeren.

Als je een Samsung Galaxy-apparaat of andere Android-telefoon met micro-SD-kaart hebt, kun je deze nog steeds onder het batterijklepje verwijderen, plaatsen

Naast het maken van een back-up van de SD-kaart van het mobiele apparaat naar de cloud, kunt u op dezelfde manier als volgt een back-up maken van de SD-kaart van de computer naar Google Drive.

Nu is de grote vraag: kunnen we een volledige back-up van onze gegevens hebben vanaf een Android-apparaat zonder dat we apps hoeven te installeren, zonder te rooten en zonder de bootloader te ontgrendelen? Gelukkig is het antwoord op deze simpele vraag ook simpel. Ja dat kan! Deze handleiding leidt u door een reeks stappen om al uw gegevens te herstellen als back-up van uw telefoon met behulp van uw computer en een USB-gegevenskabel.

Back-up maken van Android-telefoongegevens naar computer

Met Android Backup Restore Program blijkt het maken van een back-up van elk Android-bestand naar de computer slechts een

Je kunt de mappen en bestanden selecteren waarvan je een back-up wilt maken naar Dropbox, waardoor ze bruikbaar kunnen zijn, zelfs als de SD-kaart groot is. In plaats van 12 gigabyte aan MP3-bestanden te synchroniseren, kun je ervoor kiezen om alleen documenten met Dropbox te synchroniseren, aangezien muziek meestal niet de hoogste prioriteit heeft bij het maken van

Omdat micro SD-kaarten goedkoop, klein, licht en robuust zijn en nu verkrijgbaar zijn met een hoge opslagcapaciteit, is het echt de perfecte oplossing voor lichtgewicht fotografen die hun werk onderweg willen opslaan met minimale apparatuur. Als uw telefoon geen micro SD-slot heeft, maar wel een micro USB OTG-poort, kunt u nog steeds een back-up maken en ...

1. U kopieerde waarschijnlijk gegevens uit de interne opslag Hoe een beschadigde SD-kaart te repareren voor mijn Android 3 Antwoorden 17 maart 2018 Hoe een beschadigde SD-kaart te herstellen zonder 14 antwoorden 13 september 2016 Hoe een corrupte micro SD-kaart in Android te repareren Antwoord 128 juni 2021 Kan een Android-app-fix beschadigde 64GB microSD 3.

Upgrade naar een SD-kaart met grotere capaciteit. Hoe gegevens van de oude naar ...

Ik heb zojuist een 128 GB-kaart in mijn Samsung Note 3 geïnstalleerd en deze is geïnstalleerd zonder te hoeven formatteren. Het was al geformatteerd in het exFat-bestandssysteem, dus er was geen probleem.

Selecteer categorie Accessoires 5G ACER Luchtreiniger Alternatieven Altstore Amazon AMC AMD Android Android Android Q Apple Applicaties Applicaties Kunstmatige Intelligentie Asus Asus ROG Telefoon Audio Batterij Benchmarks Camera Auto's CD Projekt Rood Computer Data Back-up Computers Telefoon Conferenties CryptoValuta Cybersecurity Cydia Tweaks Aanbiedingen Instagram verwijderen Digitale Marketing Hoofdtelefoons eCommerce Entertainment Facebook Facetime Ford Games Games Gaming ...

Een van de beste manieren om met een Android-telefoon om te gaan die na verloop van tijd traag aanvoelt, is door de opslag uit te breiden met een SD-kaart. Dit kleine apparaat, ongeveer zo groot als uw miniatuur, bestaat al meer dan twee decennia en kan grote hoeveelheden gegevens bevatten, afhankelijk van de capaciteit.

Een Secure Digital-geheugenkaart of SD-kaart is een flashgeheugenkaart die wordt gebruikt om extra opslagruimte aan een apparaat toe te voegen. Ze worden voornamelijk gebruikt in mobiele en draagbare apparaten zoals digitale camera's, handhelds en smartphones. Met SD-kaarten kan een gebruiker onderweg kaarten verwisselen om zoveel opslagruimte te bieden als nodig is om een ​​project of fotoshoot te voltooien.

Een back-up maken van uw volledige Android-apparaat op een pc - technipages

Bedankt voor het verstrekken van nuttige back-upinformatie van het hele Android-apparaat. Ik heb de Android-gegevens gevonden en geanalyseerd die niet volledig veilig zijn op de computer, SD-kaarten of andere externe media. Gegevensbestanden kunnen onbruikbaar worden als gevolg van beschadiging van de schijf. Het kan ook worden gewist als gevolg van verwijdering, formattering, virusinfectie, hardwareschade, enz.

Deze wikiHow leert je hoe je met Android elk bestand van de interne opslag van je apparaat naar je SD-kaart kunt verplaatsen. Open uw applicatie voor bestandsbeheer. Met bestandsbeheerders kunt u door alle mappen en mappen op uw apparaat bladeren.

Volledige back-up Maak een back-up van een reeks gegevens op uw telefoon, waaronder contacten, sms-berichten, oproepgegevens, systeeminstellingen, alarmen, browserbladwijzers, agendagebeurtenissen, weersinstellingen, video's, audiobestanden, toepassingen en andere gegevens.

Ik wil enkele bestanden waar ik regelmatig aan werk, opslaan op aparte media. Het is echter niet erg handig als ik de hele tijd USB-sticks of externe harde schijven moet aansluiten omdat ik mijn laptop veel moet dragen. Nu kwam ik op het idee om een ​​SD-kaart te gebruiken die ik gewoon in mijn laptop kan laten zitten.

Hoe een SD-kaart in Android te formatteren | Maak een back-up van uw gegevens

De enige link die alle Android-handsets gemeen hebben, is dat u de optie om de SD-kaart te formatteren kunt vinden in Instellingen. Afhankelijk van uw handsetmodel kan deze onder een andere naam staan. Voor Samsung Galaxy-telefoons zijn opslag- en USB-opties bijvoorbeeld gescheiden, waartoe u direct toegang hebt ...

Kies bij het kiezen van een kaart voor de snelste en grootste die uw telefoon kan ondersteunen --- controleer de specificaties van uw telefoon om te zien met welke kaarten deze compatibel is. (Zorg ervoor dat je weet hoe je een valse microSD-kaart kunt herkennen om te voorkomen dat je wordt opgelicht.) Het is niet mogelijk om vooraf geïnstalleerde apps te verplaatsen zonder te rooten, en zelfs sommige apps van derden ondersteunen dit mogelijk niet.

Maar als uw apparaat de SD-kaart behandelde als een uitbreiding van de interne opslag, kunt u deze niet zomaar formatteren en overschakelen naar draagbare opslag, zonder ook uw telefoon praktisch opnieuw in te stellen. Dit komt omdat in sommige Android-telefoons met Marshmallow of hoger, het systeem de SD-kaart letterlijk gebruikt als een uitbreiding van de interne opslag, en niet als een ...

App Backup & Share Pro-app is een goede app om een ​​back-up te maken van de gegevens van uw Android-apparaat zonder dat u uw smartphone hoeft te rooten. Deze app biedt je alle functies zoals beheer / back-up / herstel / deel software enz. Bovendien kunt u met deze app een back-up maken van alle gegevens van een SD-kaart of een intern apparaat

Hoe een Android SD-kaart te back-uppen zonder computer

www.apowersoft.com/backup-android-sd-card.html Deze video laat ons zien hoe we een back-up maken van Android SD-kaarten met Apowersoft ...

Om de MicroSD-kaart los te koppelen voor gebruik op een ander apparaat, moest deze opnieuw worden geformatteerd als een draagbaar opslagapparaat. Dit betekende dat u een back-up van alle gegevens op deze kaart ergens anders moest maken. Erger nog, alle apps die op de kaart waren geïnstalleerd, moesten worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd.

Nee, de SD-kaart kan alleen worden gebruikt voor documenten/bestanden zoals muziek of foto's. Alle apps worden alleen op de interne opslag geïnstalleerd. Dit geldt voor alle Android-apparaten.

Een van de belangrijkste voordelen van een Android-apparaat is dat het automatisch inlogt op uw Google-accounts. Deze verbinding maakt het gemakkelijk om een ​​back-up van uw gegevens te maken naar Google Drive met de ingebouwde instellingen van uw apparaat. Stap 1: Ga naar de privacy-instellingen op je Android-apparaat Je kunt de privacy-instellingen eenvoudig vinden door naar Instellingen ...

Hoe het RAM-geheugen van Android-telefoon / apparaat te vergroten met behulp van SD-kaart / geheugen ...

ROEHSOFT RAM Expander is een geweldige applicatie waarmee gebruikers van slimme gadgets die door Android worden bediend, partities kunnen maken zoals desktop harde schijf naar SC-kaart of geheugenkaart om SD-kaart of geheugenkaart te gebruiken als RAM uitgebreid ... wat meer ruimte op uw .. .

Kleine SD-kaart is het handigste en goedkoopste opslagmedium dat opslagcapaciteiten biedt die geschikt zijn voor DSLR's, camcorders, muziekspelers, Android-telefoons, tablets, digitale camera's en andere draagbare apparaten. SD-kaarten zijn echter gevoelig voor corruptie, onopzettelijke formattering of schade die kan leiden tot verlies van foto's, video's, audiobestanden en andere opgeslagen gegevens.

Hicober USB C naar SD-kaartlezer, Micro SD-geheugenkaartlezer, Type C naar SD-kaartlezer Adapter 2TB Capaciteit voor MacBook Android Windows Linux Camera en andere Type C-apparaten - Space Grey.

1.5 Alles-in-één Android-back-up. 1.5.1 Conclusie. Hoe maak je een back-up van Android zonder root. Hieronder vindt u een gids om alle gebruikers te helpen met de optie om te staan ​​door gegevensback-up te bieden. Maak een back-up van uw contacten en agenda. Voor elke gebruiker zullen contacten op een telefoon de levensader van de telefoon zijn. Het is daarom verstandig om dit essentiële deel van uw leven te behouden door regelmatig een back-up van uw contacten te maken. Gebruikers kunnen dit doen door de contacten te exporteren naar de SD-kaart, of door er regelmatig een back-up van te maken naar de cloud of naar een pc/laptop. Hetzelfde geldt voor je agenda en je agenda sinds je afspraken voor ...

Hoe de SD-kaart te partitioneren / opnieuw te partitioneren in Windows 10?

"Hoe de SD-kaart te partitioneren? Is een van de veelgestelde vragen op internet omdat veel gebruikers niet hebben geprobeerd een SD-kaart te partitioneren of opnieuw te partitioneren. In feite is het proces vergelijkbaar met het partitioneren van een USB-station / USB-station in Windows. De rest van de inhoud zal verschillende methoden bespreken om de SD-kaart te partitioneren in:

verwijder andere apps en media, hoewel ik had berekend dat er nog steeds niet genoeg ruimte zou zijn en dat was het ook niet. Handmatig de map / signaleer / back-ups meerdere keren handmatig verwijderen voor of tijdens het maken van back-ups, maar de SD-kaartmap is leeg gelaten en opnieuw gemaakt in de interne opslag.

Met deze methoden kunt u eenvoudig regelmatig back-ups maken van uw foto's en muziek, zonder de bestanden te dupliceren waarvan u al een back-up hebt gemaakt. Extra: wat kan Droid Transfer doen? Zoals je kunt zien, kun je met Droid Transfer een back-up maken en beheren van elk soort media dat je wilt, inclusief:

Dit is voor degenen die al een partitie hebben gemaakt, maar hun 2e partitie hebben ingesteld op FAT32 of iets anders, maar deze nu willen converteren naar een EXT2-partitie. Opmerking: tijdens dit proces wordt uw hoofdgeheugenkaart niet geformatteerd. Maar maak altijd een back-up. Stap 1: Verwijder eerst alle apps zoals link2sd (als je een app hebt gekoppeld, verwijder dan alle links) en app2sd en voer een fabrieksreset uit op je ...

Back-upapparaten voor SD-kaarten | Back-upapparaten voor micro SD-kaarten | B&H

Om gegevensverlies door virussen of hardwarestoringen te voorkomen, moet u een back-up van uw systeem of bestanden maken met een van de vele betrouwbare back-upapparaten. Kies uit geheugenkaarten, HyperDrives, modulaire systemen en meer om uw belangrijke bestanden en software te beschermen. Houd rekening met het werk dat u verwacht van het back-upapparaat voor de geheugenkaart.

Hoe dan ook, als je verslaafd bent aan het flashen van mods en ROM's op je Android-apparaat, of zelfs nieuw in dit gebied en een SD-kaartmontageprobleem hebt tijdens het herstel, hebben we enkele mogelijke oplossingen voorgesteld om het probleem op te lossen. Wanneer de fout optreedt, ziet u mogelijk een van de volgende berichten op ...

Dit zorgt niet alleen voor redundantie in het veld, maar stelt je ook in staat om snel een andere lens zonder lens te gebruiken.

SD-kaarten (Secure Digital) zijn een type geheugenkaart dat over het algemeen wordt gebruikt in digitale camera's en andere draagbare apparaten, zoals mobiele telefoons, muziekspelers, pc's, enz. Het bestaat uit vier typen, waaronder de originele Standard-Capacity (SDSC), High-Capacity (SDHC), Extended-Capacity

3 manieren om Android SD-kaart en telefoongeheugen te beheren

Om een ​​back-up te maken van de app, app-gegevens en andere bestanden, kun je het volgende doen: Navigeer in het hoofdvenster naar Tools die je misschien leuk vindt. Klik op Back-up met één klik. Vink in het pop-upvenster voor back-up de bestanden aan waarvan u een back-up wilt maken: contacten, sms-berichten, app, app-gegevens, agenda's, oproeplogboeken, foto's, muziek en video's.

Een andere manier om de Android SD-kaart te herstellen, is door verwijderde bestanden van de Android SD-kaart naar de computer te herstellen.

Hallo, ik heb een geroote Lenovo A690 met een SD-kaart van 16. Ik heb 2,5 GB ext2-opslag gemaakt om apps op de SD-kaart te installeren met link2sd en de rest voor foto's, video's enz. Kan ik de ROEHSOF RAM-uitbreiding gebruiken zonder mijn SD-kaart te formatteren ???

Hoe een SD-kaart naar een interne geheugenbron te converteren. Dit proces is heel eenvoudig en kan variëren afhankelijk van het model van uw Android-telefoon. Ga om te beginnen naar Instellingen of Configuratie en selecteer Opslag. Als u het niet in het menu kunt vinden, typt u Opslag in het zoekvenster (het kan verschijnen in het gedeelte Apparaatonderhoud).

Hoe maak je een back-up van contacten naar SD-kaart en Gmail op Android

De eerste stap is om ervoor te zorgen dat er een SD-kaart op uw telefoon is geïnstalleerd. Als je dat eenmaal hebt geverifieerd, is de rest van het proces vrij eenvoudig. Ga naar de app Contacten of Contacten op je telefoon en druk vervolgens op de menutoets. Selecteer uit de opties Importeren / Exporteren. Dit zou een contextmenu moeten oproepen met de volgende opties:

Het lezen van een partituur verandert daar niets aan. Controleer nu de snelheid op de Filezilla-server. Een back-up maken van het volledige geheugenblok (USB-tethering, Wi-Fi-tethering): Om tethering te gebruiken, moet u de computer loskoppelen van alle netwerken en deze alleen verbinden met de telefoon met het gewenste type verbinding.

Het systeem gaf 20 nuttige resultaten voor de zoekopdracht "hoe maak je een back-up van een SD-kaart zonder computer". Dit zijn de aanbevolen oplossingen voor uw probleem, waarbij u hulpbronnen selecteert. Telkens wanneer een bruikbaar resultaat wordt gedetecteerd, voegt het systeem dit onmiddellijk toe aan de lijst. De laatste zijn bijgewerkt op 30 juni ...

Disclaimer: volg deze handleiding op eigen risico. AddictiveTips is niet verantwoordelijk als uw apparaat tijdens het proces beschadigd of beschadigd is. We hebben al verschillende installatiemethoden voor herstel besproken in onze handleiding over het installeren van aangepast herstel op uw Android-apparaat.

[5 manieren] Back-up geheugenkaart in Android / computer of back-up ...

Een back-up van de geheugenkaart op uw Android-mobiel maken zonder een computer kan eenvoudig worden gedaan met behulp van de cloudservice, die meestal gratis is. En hier willen we u laten zien hoe u een SD-kaartback-up naar Google Drive als voorbeeld kunt gebruiken zonder andere back-up-apps van derden te gebruiken.

Zoals elk elektronisch apparaat zijn SD-kaarten echter gevoelig voor breuk en defecten. Dus hoe bewaar je een kopie van al je gegevens bij vervelende incidenten? Het antwoord is simpel: gebruik gewoon een back-up. Er is geen expertise voor nodig en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de beveiliging van uw gegevens.

Vergeet niet om altijd een back-up van een telefoon te maken voordat u de fabrieksinstellingen terugzet. Alles op je telefoon wordt gewist, maar alles op je SD-kaart is mooi en veilig, zodat je al je belangrijke informatie achteraf kunt herstellen. Het is ook de perfecte gids voor iemand die gewoon wil weten hoe hij specifieke bestanden naar zijn geheugenkaart kan verplaatsen vanaf zijn Galaxy S 4 of Samsung Android 4.2.

Als je een geheugenkaart hebt geïnstalleerd, zie je deze op het scherm verschijnen, samen met de capaciteit en het gebruikte bedrag. Controleer de app Instellingen om te zien hoeveel ruimte er beschikbaar is op uw SD-kaart. Dave Johnson / Bedrijfsinsider.

Hoe alle Android-apps naar SD-kaart te verplaatsen | PDF | Android...

Vergeet niet om een ​​volledige back-up te maken voordat u de SD-kaart gaat rooten of partitioneren. Je moet ook niet zo vertrekken...

Показано 69 записей