Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_u03g24f6d7mg45223td7g6lpgk, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Thunder VPN .APK downloaden | Raw APK – Hoe een back-up te maken van uw Android-apparaat en deze te herstellen naar een computer | Back-up van Android maken vóór systeemupgrade | Hoe maak je een back-up van foto's naar je Android-telefoon met Google | VolgendePit
Alles over computers en technologie

Hoe een back-up te maken van Android 6

Maak een back-up van of herstel gegevens op uw Android-apparaat - Android Help

Ontdek hoe u een back-up van bestanden maakt naar Google Drive. Schakel automatische back-ups in. Belangrijk: om uw opgeslagen gegevens te beschermen, gebruikt u een pincode, patroon of wachtwoord om het scherm te vergrendelen in plaats van een veegbeweging of slimme vergrendeling. U kunt uw telefoon configureren om automatisch back-ups van uw gegevens op te slaan. Open de Google One-app op je Android-telefoon. Als je het niet hebt geïnstalleerd, download dan de Google One-app. Scrol omlaag naar 'Back-up van uw telefoon' en druk op Details weergeven. Kies de gewenste back-upinstellingen.

De back-upbestanden zijn in zip-archiefindeling en u kunt ze gemakkelijk op uw computer of apparaat lezen. Daarnaast bevat de geweldige app ook een verwijderingsmanager, de mogelijkheid om APK-bestanden naar andere apparaten te verzenden en meer. Hoewel sommige gebruikers compatibiliteitsproblemen kunnen ondervinden tijdens het gebruik ervan, is het toch het proberen waard.

Hoe kan ik een back-up van mijn Samsung Galaxy-telefoon maken voordat ik upgrade naar het nieuwste Android 6.0-besturingssysteem? Met de professionele back-uptool voor Android-gegevens kunt u met één klik een back-up maken van alles op uw Android-telefoon, inclusief berichten, notities, contacten, apps, muziek en video's.

Automatisch een back-up van uw telefoon maken met Google is de beste manier om ervoor te zorgen dat u geen gegevens kwijtraakt. Eenmaal geactiveerd, zorgt dit ervoor dat u toegang hebt tot "verloren" gegevens en deze kunt herstellen naar een nieuwe telefoon. De onderstaande stappen zijn voor hoe het menu wordt weergegeven op een telefoon met Android 11.

[Opgelost] Back-up maken van Android-app-gegevens zonder root

Met dr.fone - Back-up en herstel (Android), kunt u er zeker van zijn dat u nooit meer uw gegevens zult verliezen (of het nu app-/app-gegevens zijn of foto's, video's, muziek enz.), zelfs als u uw oude Android moet wijzigen apparaat met een nieuwe ... het is een alles-in-één oplossing om u te helpen met uw back-up- en herstelbehoeften.

WhatsApp slaat automatisch alle gesprekken van de afgelopen week op je SD-kaart op. Als je iets meer speciaals wilt, kun je mapsynchronisatie gebruiken op Android en insync op Windows, zodat je een back-up kunt maken van vrijwel alles wat je wilt, zelfs obb (van games) Btw-bestanden voor savegames gebruiken titanium save.

App Backup & Share Pro-app is een goede app om een ​​back-up te maken van de gegevens van uw Android-apparaat zonder dat u uw smartphone hoeft te rooten. Deze app biedt je alle functies zoals beheer / back-up / herstel / deel software enz. Bovendien kunt u met deze app een back-up maken van alle gegevens van een SD-kaart of intern

Daarom, als u uw Android-telefoon moet bijwerken naar het nieuwste systeem - Android 6.0, vergeet dan niet eerst back-ups te maken. En de veiligste manier is om een ​​back-up te maken van uw persoonlijke gegevens, zoals contacten, sms-berichten, e-mails, foto's en andere gegevens op uw pc.

Hoe u op 4 manieren een back-up van uw Android-telefoon of -tablet maakt

Proactief zijn en een back-up maken van uw Android-telefoon kan het verschil zijn tussen het terugkrijgen van uw familiefoto's, muziekdownloads, werkbestanden of perfecte telefooninstellingen, en ze voor altijd kwijtraken. De eerste stap is om uw apparaat, zoals uw Samsung Galaxy of Google Pixel, te koppelen aan uw Google-account of een andere cloudservice van derden die door uw telefoon wordt ondersteund.

Het maken van een back-up van apps was in het verleden lastig, maar tegenwoordig houdt Google een automatische back-up voor je in je account. En tant que tel, le téléchargement de vos applications et de toutes leurs données est aussi simple que de plonger dans les paramètres de votre téléphone existant, de vous assurer que la bascule est activée et de sélectionner l'option de sauvegarde lorsque vous obtenez votre nouvel toestel.

Hoewel het maken van een back-up eigenlijk een kwestie van keuze is, wordt het ten zeerste aanbevolen als het gaat om het uitvoeren van acties zoals het herstellen van stock-ROM's, het ontgrendelen van de bootloader of zelfs het flashen van aangepaste ROM's. Hoe vervelend en saai het ook kan zijn, het voorbereiden en maken van back-ups zal je later wat spijt besparen.

Nu je dat hebt (ik zou aanraden om de hele nandroid-map naar je computer te kopiëren, zodat je deze nooit per ongeluk van de kaart verwijdert), kun je nu ROM's, radio's, enz. Laden. en weet dat je altijd naar dit punt kunt terugkeren door deze Nandroid-back-up in de root van je SD-kaart te plaatsen en te herstellen.

6 manieren om een ​​back-up van uw Android-telefoon te maken voordat u de fabrieksinstellingen herstelt

Methode 1. Hoe maak je een back-up van de volledige Android-telefoon naar pc / Mac voordat je de fabrieksinstellingen herstelt in 1 klik. MobiKin Android Backup Manager is een van de meest vertrouwde Android-back-uptools die je ooit hebt gezien, en het wordt ook algemeen vertrouwd en aanbevolen (zie de productrecensie van maddownload).

- Ondersteuning om Android-telefoon met pc te verbinden via Wi-Fi of USB-kabel. - Met hoge compatibiliteit ondersteunt Android-back-upsoftware de meeste Android-telefoons, zoals Samsung Galaxy S10 / S9 / S8 / S7 / S6 / S5, Galaxy Note 10/9/8/7/6/5, LG G8s / G8 / G7 / G6 + / G6 / G5 / G4, Sony Xperia XZ2.

Hoe het Android-softwaretoetsenbord programmatisch te sluiten / verbergen? 3028. Hoe te voorkomen dat EditText focust bij het starten van activiteit in Android. 1441. Hoe worden gegevens verzonden tussen de activiteiten van een Android-applicatie? 535. Hoe de gedeelde voorkeursgegevens van de applicatie in Android te verwijderen. 3804.

Helium is een van de meest gebruikte en best beoordeelde back-up-apps door Android-gebruikers, waardoor je de mogelijkheid hebt om een ​​back-up te maken van je apps + gegevens, sms-berichten en mediabestanden zonder root-toegang op je apparaat, maar de oorspronkelijke gebruikers moeten het Helium desktop-installatieprogramma installeren ...

Videogids: een back-up maken van gegevens naar pc vanaf Android-apparaten

Het kan een back-up maken van meerdere soorten gegevens vanaf uw Android-apparaat. Met deze software kunt u ook uw back-upbestand op uw computer bewaren, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken in het geval dat uw Android-apparaat wordt gestolen of verloren gaat. Deze software geeft u ook een optie voor veilig en snel gegevensherstel.

Voor apparaten met de Marshmallow-versie van Android 6.0 en hoger biedt Google een uitgebreid app-ondersteuningssysteem. Het bewaart en herstelt ook specifieke gegevens, van verbindingen tot voorkeuren. En elk ander relevant element.

Zoals de naam al doet vermoeden, is App Backup & Restore gemaakt om back-ups te maken van Android-apps. Hiermee kunt u een back-up maken van Android-apps op een SD-kaart en deze herstellen wanneer u ze nodig hebt. Naast het maken van back-ups en het herstellen van apps, kunt u apps ook categoriseren op naam, grootte en installatiedatum, apps zoeken op Google Market en apps per e-mail verzenden.

Zodra u zich aanmeldt terwijl de software actief is, ziet u het venster waarin u een back-up kunt maken of een Android-telefoon kunt herstellen. Selecteer Back-up om uw eerste Android-back-up naar pc te maken. Dit opent een nieuw venster waarin u de componenten van uw telefoon kunt selecteren waarvan u een back-up wilt maken.

7 Effectieve methoden om Android-contacten te back-uppen naar pc

Het ondersteunt alle merken Android-telefoons zoals Samsung, LG, Sony, Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, Nokia, enz. Zodra u een back-up van al uw gegevens hebt gemaakt met deze geweldige software, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over gegevensverlies. Het kan u ook helpen uw verwijderde gegevens zoals contacten te herstellen. Deze software wordt dus ten zeerste aanbevolen en u moet Android Backup & Restore Tool downloaden om zonder problemen een back-up van Android-contacten naar pc te maken.

Deel zes. Zodra de bewerking is voltooid, kunt u uw telefoon op uw computer aansluiten vanaf Android zelf of vanaf TWRP (als adb.exe actief is) en het zipbestand opslaan, of de zip op uw telefoon houden als er een probleem is.

Het maken van een back-up van uw telefoon is essentieel om uw gegevens te beschermen voor het geval uw telefoon beschadigd, zoekgeraakt of gestolen wordt. Misschien wilt u ook een back-up maken omdat u een nieuwe telefoon koopt of als u bijna geen opslagruimte meer heeft op uw apparaat en u een kopie van uw bestanden op uw computer of in de cloud wilt bewaren.

Stap 2 Klik op de knop "Back-up" en kies alle bestandstypen of geselecteerde bestandstypen om een ​​back-up uit te voeren. Stap 3 Sluit uw Huawei-telefoon aan op de computer, klik op de knop "Herstellen" en selecteer een back-up die u wilt herstellen. Een back-up maken van Android (Motorola-apparaat).

[6 Methoden] - Effectief een back-up maken van Android-gegevens naar pc

Waarom is Android-gegevensback-up nodig voor pc / laptop? Zoals we allemaal weten, richt Android zich meer op zijn producten, functies, kwaliteiten en nog veel meer. Voor elke Android-gebruiker zijn de gegevens die op hun apparaten zijn opgeslagen belangrijk, maar we weten dat gegevensverlies een veelvoorkomende situatie is waarmee veel gebruikers worden geconfronteerd en dat Android-telefoons in grote aantallen door gebruikers over de hele wereld worden gebruikt.

Deel 3: Back-up van Android-telefoon maken voordat fabrieksinstellingen worden hersteld met native back-upfunctie. Dit is een functie op Android die al geruime tijd bestaat, maar het is zojuist opgemerkt vanwege de innovatieve updates die het heeft ondergaan, waardoor de back-up efficiënter is geworden; er zijn echter nog steeds verschillende nadelen die moeten worden opgemerkt. Een daarvan is dat er een limiet is voor de hoeveelheid gegevens waarvan een back-up kan worden gemaakt. Controleer hoe u dit moet doen: Stap 1: Ga op het Android-apparaat naar "Instellingen", vervolgens "Persoonlijk" en vervolgens "Back-up en reset". U zult twee opties opmerken ...

Een back-up is handig wanneer u per ongeluk een bestand van uw apparaat hebt verwijderd en dit op uw apparaat wilt terugzetten. Voor veel Android-gebruikers is een van de belangrijkste dingen van uw apparaat de kostbare foto's die u toch nooit wilt verliezen.

Van de vele back-upmethoden is het maken van back-ups van bestanden naar OneDrive een zeer populaire keuze. Microsoft's OneDrive biedt een snelle en gemakkelijke manier om uw gegevens in de cloud op te slaan, en u hebt er ook altijd en overal toegang toe. De meeste mensen weten misschien dat het geschikt is voor Windows-apparaten, maar het is ook erg handig om OneDrive te gebruiken op draagbare Android-apparaten. Sla gegevens op in Android op OneDrive om ongelukken of natuurrampen te voorkomen die tot gegevensverlies kunnen leiden. Kan ik OneDrive als back-up gebruiken? Als je nog steeds vragen hebt over dit probleem, lees dan verder en we laten je zien hoe je een back-up maakt van Android naar ...

6 beste Android-back-upsoftware om uw gegevens te beschermen

Android Data Backup & Restore is een van de beste back-upsoftware die gemakkelijk bijna alle soorten gegevens kan opslaan, inclusief contacten, audio, video, apps, galerij, berichten, oproepgeschiedenis en zelfs applicatiegegevens. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke software waarmee de gebruiker gemakkelijk alle soorten gegevens op het apparaat kan exporteren en herstellen wanneer ze maar willen.

We hebben in onze tutorials verschillende keren vermeld dat je altijd een back-up van Android-apps moet maken en je persoonlijke gegevens moet beschermen voordat je een nieuw aangepast ROM, een riskante systeemaanpassing of gewoon een normale systeemupgrade probeert. Het is altijd het beste om een ​​reservekopie te hebben. In deze handleiding zullen we zien hoe u een back-up van uw apps kunt maken zonder root met de eenvoudigste methode. Dus je hebt zojuist een nieuw aangepast ROM voor je Android-telefoon (of zelfs je tablet) gevonden en je bent helemaal enthousiast om het op je apparaat te flashen, maar je realiseert je dat je eerst je telefoon moet wissen met ClockworkMod-herstel ...

Voor zover ik weet kun je alleen volledige / volledige telefoonback-up doen met root. Omdat je root nodig hebt om Titanium Backup uit te voeren (die alleen een back-up maakt van apps en hun gegevens) of je hebt root nodig om ClockWork Recovery te flashen waarmee je Nandroid-back-up kunt uitvoeren (volledige imageback-up van het hele apparaat).

Uw Google-back-up wordt automatisch hersteld wanneer u zich aanmeldt bij uw Google-account tijdens het installatieproces op een nieuwe Android-telefoon of nadat u uw huidige telefoon hebt teruggezet op de fabrieksinstellingen. Lees "Gegevens herstellen na fabrieksreset op Android" voor meer informatie over hoe u uw telefoon in de fabriek kunt resetten en herstellen tijdens het installatieproces.

Hoe maak je een back-up / herstel van contacten met Google Drive?

Hoe maak je een back-up van contacten naar Google Drive? Het telefoonboek (Contacten genoemd) betekent veel voor ons allemaal. Als je ze verliest, verlies je tot op zekere hoogte de hele wereld.

Hoe Android-telefoons te herstellen / vervangen. 1- Download G Cloud GRATIS 2- Log in op uw account 3- G Cloud detecteert of het een nieuwe telefoon is en verplaatst al uw herinneringen naar de nieuwe telefoon. Als u vragen of verzoeken heeft, neem dan contact op met: support@gcloudbackup.com Voordat u een ...

Deze wikiHow leert je hoe je je WhatsApp-databasemap kunt verwijderen om alle chat- en profielback-ups op je Android te wissen. U hebt een app voor bestandsbeheer nodig om door uw apparaatopslag te bladeren en databases te verwijderen.

Het controleren van de synchronisatiestatus van Android voor uw cloudaccounts is een goede eerste stap. Dit zorgt ervoor dat alles waarvan een back-up moet worden gemaakt, ook daadwerkelijk wordt geback-upt. Open de app Instellingen, tik op de optie Accounts, selecteer uw primaire Google-account en controleer of alle apps en services in het account zijn gesynchroniseerd.

Android 6.0 heeft een geweldig autosave-systeem dat (nog) niemand gebruikt

Op de pagina "Back-ups beheren" ziet u een lijst met van welke apps een back-up wordt gemaakt en hoeveel ruimte ze in beslag nemen, maar er is momenteel geen manier om die back-ups te "beheren". Dit scherm toont alles waarvan u een back-up hebt gemaakt, met behulp van het nieuwe of oude back-upsysteem. Er is geen manier om precies te inspecteren wat er is opgeslagen, alleen dat er iets uit de app is opgeslagen.

Daarnaast bieden Android-telefoons van Samsung de mogelijkheid om een ​​back-up te maken van gegevens naar een Samsung-account, een SD-kaart of een USB-stick. Geautomatiseerde en handmatige back-ups naar Google Drive op een Android-telefoon bevatten geen foto's en video's. Dit betekent dat u een back-up van foto's en video's moet maken op uw lokale computer of de Google Foto's-app moet gebruiken om een ​​back-up te maken naar Google Drive.

Hier leest u hoe u een volledige back-up van uw Android-apparaat maakt terwijl u uw foto's, sms, contacten en alles daartussenin beschermt. Je zou er kapot van zijn als je alle gegevens op je Android-telefoon zou verliezen, toch? Jarenlange contacten, foto's, documenten, teksten en meer zijn onmogelijk of lang te vervangen. Helaas bevat Android geen eenvoudige back-upoptie met één klik om alles op uw telefoon veilig te houden.

(5) Klik op Nu back-up maken om het back-upproces te starten. (6) Google-back-up bevat standaard gegevens van contacten, foto's en video's, apparaatinstellingen, oproepgeschiedenis, app-gegevens en sms-berichten. (7) Zorg ervoor dat u bij het maken van een back-up uw primaire account als back-upaccount kiest.

ANDROID BACK-UP EN HERSTEL: De complete gids

Stap 5 Tik op Back-up en synchronisatie en schakel vervolgens naar Back-up en synchronisatie. Natuurlijk heeft Google een andere bestandshostingservice genaamd Google Drive om gegevens voor u op te slaan. 6. Back-up en herstel Android via Google Drive. Bovendien kunt u rechtstreeks een back-up maken van foto's en video's naar Google Foto's.

Opmerking: als je een back-up maakt zoals ik al zei ... je maakt een back-up van je startschermen via het opstartprogramma dat je hebt geïnstalleerd. Dus als je Launcher Pro gebruikt en naar een nieuw ROM gaat en Launcher Pro opnieuw installeert, zal het al je apps en widgets terugbrengen ... hoewel je widgets niet werken, moet je elke widget verwijderen.

Hoe maak je een back-up en herstel je Android WhatsApp-berichten op Mac?

Hoe Android te rooten. Zoals we weten, zijn steeds meer telefoongebruikers klaar om hun apparaat via KingoRoot te rooten om toegang te krijgen en meer controle over hun Android-apparaat te hebben. Door te rooten wordt uw apparaat echter gewist en raakt u de gegevens op uw apparaat kwijt. Voordat u gaat rooten, is het belangrijk om een ​​back-up te maken van al uw gegevens die u verzamelt in geval van problemen en om gegevensverlies te voorkomen.

Hoe maak je een back-up van Android

De mobiele ervaring overtreft het gebruik van de Android-back-upservice in bijna alle opzichten, ondanks wat meer werk om dingen te laten werken. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat alles vanuit één app kan worden beheerd, in plaats van in te springen en te onthouden waar verschillende ...

Is het mogelijk om een ​​back-up te maken van een Android-mobiele telefoon terwijl deze is verbonden met Ubuntu? Ik heb hier gezocht en gezocht, maar vond geen antwoord op deze vraag. Ik heb zojuist een Android-telefoon met Android 4 gekocht. Alle tips en trucs over wat ik met Ubuntu kan synchroniseren, zouden geweldig zijn. Als je suggesties hebt voor apps die ik op Ubuntu kan gebruiken om dingen gemakkelijker te maken, voeg dan de naam van de app toe en hoe ik deze kan installeren.

Deze handleiding is alleen voor niet-geroote gebruikers. Als je een geroote telefoon hebt, kun je een Android-back-up nemen vanuit TWRP-herstel of Titanium Backup gebruiken. Gids: Nandroid-back-up maken en herstellen op Android-apparaten (geroote gebruikers).

Eenvoudige en populaire manieren: een back-up maken van Android-foto's met gratis handmatige back-up-apps naar cloudopslag - DropBox en Google Photos.

Een back-up maken van Android-apparaten zonder root [VOLLEDIGE BACKUP]

2 Maak een back-up van uw foto's met Google Foto's. 3 Gebruik Google-accountsynchronisatie om contacten, app-gegevens te herstellen, muziek af te spelen, Gmail, agenda, enz. 4 Maak een lokale back-up van Android-mediabestanden (foto's, video's, liedjes) naar uw pc. 5 Maak een back-up van Android-sms, apps en contacten. 5.0.1 Videogids om back-up van Android-telefoons uit te voeren.

De tijdstempel wordt bijgewerkt nadat de back-up van de inhoud is voltooid. Nadat je je nieuwe telefoon hebt ingesteld, volg je deze stappen opnieuw om ervoor te zorgen dat je een back-up maakt van belangrijke inhoud.

Google One promoot zichzelf als een uniforme cloudopslagruimte voor alle activiteiten, te beginnen met het maken van back-ups van foto's naar documenten, bladen en alle andere Google-gerelateerde services. De nieuwe cloudopslag van Google gebruikt de bestaande 15 GB gratis opslagruimte in Google Drive en stelt gebruikers ook in staat meer opslagruimte te kopen, net als elke andere online cloudopslagservice.

Uw apparaat wordt dan hersteld vanaf de back-up. Bespaar met uw fabrikantaccount. Sommige fabrikanten van Android-apparaten bieden hun eigen back-upopties. Samsung is er een, dus ik zal het als voorbeeld gebruiken.

Hoe maak je een Nandroid-back-up op Android - Stap voor stap handleiding

2. Eenmaal in de herstelmodus, gebruikt u uw volume omhoog/omlaag-toetsen om door de verschillende opties te bladeren en de aan/uit-knop om opties te selecteren. 3. Navigeer nu naar Back-up en herstel en selecteer het. Selecteer vervolgens de optie Opslaan. Noteer de locatie van uw Nandroid Backup-bestand, zodat u het later kunt doorbladeren en openen.

Helaas betekent dit dat deze apparaten bijna altijd het risico lopen te worden verloren, beschadigd of gestolen. Door ervoor te zorgen dat er een back-up van deze apparaten wordt gemaakt, bent u hoe dan ook beschermd. Om een ​​back-up van alles op je Android-apparaat te maken, moet je twee verschillende tools gebruiken: Google Drive en Google Foto's.

In de volgende handleiding zal ik uitleggen hoe je een NANDROID-back-up van je telefoon kunt maken en hoe je deze back-up op je telefoon kunt terugzetten. Deze handleiding bevat ook het verplaatsen van de back-up naar een veilige locatie zoals een cloud of pc. Voorwaarde: uw Android-apparaat moet zijn geroot.

Gegevensherstel verschilt per telefoon en Android-versie. U kunt een back-up van een hogere Android-versie niet terugzetten naar een telefoon met een lagere Android-versie. Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen op Android 9 en hoger. Ontdek hoe u uw Android-versie kunt controleren.

Apps en instellingen herstellen naar een nieuwe Android-telefoon

Opmerking: de menu-indeling ziet er misschien niet precies zo uit als hierboven op uw telefoon, maar elke telefoon met Nougat en hoger zou een equivalent voor back-up en reset moeten hebben. Als je een Samsung-telefoon met One UI gebruikt, gebruik dan het zoekvak in de back-upinstellingen en je zou deze instelling moeten zien.

Lijst met 10 onmisbare Android-apps voor het maken van back-ups of het herstellen van gegevens in 2021. Vanwege zoveel beveiligingsproblemen loont het om uw Android-gegevens te beveiligen, aangezien deze ongetwijfeld beschadigd kunnen raken, zelfs met een enkel virus, daarom verdient het de voorkeur om bewaar ze allemaal. uw gegevens veilig met de hieronder beschreven toepassingen. Ik heb deze apps geselecteerd op basis van hun downloadsnelheid, gebruikersrecensies en enkele van mijn persoonlijke ervaringen.

Android heeft de mogelijkheid om een ​​back-up van al uw gegevens voor u te maken. U hebt toegang tot de opties in het menu Instellingen van uw apparaat. Het kan een heleboel informatie opslaan, zoals welke apps je hebt geïnstalleerd, enkele systeeminstellingen, enz. OEM's zoals HTC, Samsung en LG hebben meestal ook back-up-apps vooraf geïnstalleerd op hun apparaten.

Log in op uw Samsung-account. Bekijk op het scherm voor gegevensback-up de apps en services en schakel de apps en services in die u in de back-up wilt opnemen. Zet de schakelaar voor automatische back-up aan als deze optie verschijnt, of druk op de opdracht Back-up of Back-up nu om een ​​handmatige back-up uit te voeren.

Hoe een back-up te maken en apps te herstellen op een Android-telefoon

Het maken van een back-up en het herstellen van apps op Android kan enige tijd duren. Om problemen te voorkomen, raad ik een krachtig programma aan genaamd Android Data Backup & Restore. Door deze app te bezitten, kunt u gegevens, apps en instellingen opslaan en back-uppen voordat ze verloren gaan.

Wacht even totdat het herstelproces is voltooid. De hersteltijd is afhankelijk van het aantal bestanden dat u wilt herstellen, de grootte van elk bestand en uw internetsnelheid. Dit is de stapsgewijze procedure voor het maken van back-ups en het herstellen van Android met behulp van de app All Backup & Restore.

6. Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek van het scherm. 7. Het volgende scherm wordt geopend en geeft ons verschillende back-up- en herstelopties. > No.1 maakt een back-up van alle geïnstalleerde applicaties (gebruikers) (met gegevens).

Hoewel sommige gebruikers compatibiliteitsproblemen kunnen ondervinden tijdens het gebruik ervan, is het toch het proberen waard. Volg nu het onderstaande pad om een ​​back-up van Android-gegevens te maken met de Easy Backup & Restore-app. 1. Download de Easy Backup & Restore-app op uw Android-apparaat en start deze.

Hoe maak je een back-up van alles op Android | VolgendePit | Blijf op de hoogte van de app!

Voor foto's is het terugkrijgen van toegang tot afbeeldingen van uw oude telefoons net zo eenvoudig als inloggen op Google en het openen van de Foto's-app. De telefoon zal synchroniseren en mogelijk alle foto's weergeven die in de app zijn opgeslagen. Het mooie van Google Foto's is dat je deze foto's ook vanaf een computer kunt bekijken en downloaden door gewoon naar Google Foto's te gaan.

Download de app naar het nieuwe apparaat en selecteer het oude apparaat onder de hersteloptie. Kan back-ups plannen, wat een beetje een must is. Kan ook een back-up maken van apps, samen met app-gegevens, door een app van $ 5,29 te kopen die alleen vergrendelde functies in de gratis app ontgrendelt.

Hoe Android-apps te herstellen vanaf een back-up. Wat nu als u Android-apps op uw telefoon of tablet wilt herstellen? Welnu, deze stap duurt het langst als je veel apps en games in de back-up hebt.

Met App Backup & Restore kunnen gebruikers een back-up maken van apps en koppelingen voor beveiligde apps naar uw SD-kaart. Het kan ook apps tussen apparaten verzenden via Wi-Fi en Bluetooth. Batchback-ups en batchherstel maken het een fluitje van een cent.

Hoe Android-telefoon te herstellen vanuit Google Backup

Zoals hierboven vermeld, kan Wondershare TunesGo in één stap een back-up van uw mobiele Android-telefoon maken. Laten we de gedetailleerde zelfstudiestappen hieronder bekijken: Stap 1 Download en start Wondershare TunesGo op uw computer en sluit uw Android-telefoon aan. Stap 2 TunesGo kan u helpen een back-up te maken van uw contacten, foto's, muziek, berichten, oproeplogboeken, apps en Android-app-gegevens om ...

Klik in het hoofdscherm van de toepassing op het vinkje in de rechterbovenhoek om het gedeelte Batchback-up / herstel te openen. Hier ziet u veel batchback-up- en herstelopties met een knop Uitvoeren ernaast. Om uw eerste back-up te maken, gaat u naar het gedeelte Back-up.

Ik gebruik SMS-back-up en herstel deze om een ​​back-up van uw berichten naar uw interne opslag te maken ... u kunt dit bestand verwijderen en herstellen met dezelfde app op de nieuwe telefoon / ROM. Applicaties en data: hier wordt het lastig.

U kunt deze gegevens niet afzonderlijk herstellen zoals bij andere back-uptoepassingen. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om het te herstellen wanneer u zich aanmeldt bij uw Google-account tijdens het instellen van een nieuw Android-apparaat. Hierdoor worden veel van uw apps opnieuw geïnstalleerd en worden uw opgeslagen gegevens hersteld. Hoe maak je een back-up van je foto's op Android.

Hoe maak je een back-up van je Android-telefoon naar pc

Syncios Android Backup Manager: deze gratis software is een compleet programma waarmee u een back-up kunt maken van alles, inclusief contacten, apps en sms-berichten. Het werkt met de meeste Android-apparaten. SyncDroid Android Manager: Met deze software kunt u een Android synchroniseren met Windows-pc's.

SMS Backup and Restore is een andere relevante back-up-app voor Android waarmee u back-upbestanden van uw sms-berichten kunt maken.

Maak eerst een back-up van uw gegevens en sla de back-upmap op uw SD-kaart of pc op. Om te herstellen, moet je de titanium back-up-app downloaden uit de Play Store of deze gewoon installeren als je deze al op de SD-kaart hebt opgeslagen. Opmerking: zorg er eerst voor dat Busy Box is geïnstalleerd en dat USB-foutopsporing is ingeschakeld. Het back-bestand van de Titanium Backup-applicatie bevindt zich in het interne geheugen.

Deel 2. Hoe maak je een volledige back-up van bestanden op Android. dr.fone - Telefoonback-up (Android) wordt beschouwd als de beste en meest aanbevolen manier om een ​​back-up te maken van Android-gegevens die zeer goede eigenschappen heeft.

Gids voor het maken van back-ups en het herstellen van toepassingen met Titanium ... | Android-forums

Open Titanium: ga naar het tabblad "Backup / Restore" bovenaan het scherm> scrol omlaag en selecteer Email 2.1-update1> er verschijnt een pop-up, tik op "Restore" op de meest recente back-up> hij zal je vragen wat u wilt herstellen (waarschijnlijk alleen "Alleen gegevens" voor e-mails, maar sommige apps geven u de mogelijkheid om

Nadat het herstel is voltooid, start u uw apparaat opnieuw op. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze achterlaten in de opmerkingen hieronder. Rootmygalaxy aka RMG werd gelanceerd in 2015 met een solo-focus op het helpen van gebruikers met eenvoudige handleidingen. Langzaam begon de website exclusieve lekken te delen en ...

De interface van de app is echt intuïtief, dus wat je ervaring met Android ook is, het zal je waarschijnlijk niet meer dan een minuut kosten om volledig te begrijpen hoe alle functies werken. App-back-up en -herstel is een zeer handige tool die het veel gemakkelijker maakt om al uw apps en APK-bestanden te beheren.

Maar de beste manier om een ​​back-up van uw gegevens op uw Android te maken, is Nandroid-back-up, omdat het, in tegenstelling tot andere back-ups, geen back-up maakt van afzonderlijke bestanden voor verschillende instellingen zoals contacten, sms, apps enz. In plaats daarvan maakt het een back-upafbeeldingsbestand van alles . op je huidige ROM, die alles bevat, zodat je elke keer terug moet naar je vorige.

WhatsApp Helpcentrum - Hoe u uw chatgeschiedenis kunt herstellen

Navigeer in de app voor bestandsbeheer naar sdcard / WhatsApp / Databases. Als uw gegevens niet op de SD-kaart zijn opgeslagen, ziet u mogelijk "interne opslag" ...

Back-up van applicaties herstellen - Transafer kan alleen automatische back-up naar RAM en SD-kaart uitvoeren, automatische back-up in de cloud KAN NIET worden uitgevoerd. Maak een back-up naar de SD-kaart of de cloud voordat u de fabrieksinstellingen herstelt, anders worden alle back-ups verwijderd vanwege systeembeperkingen. Voor Android 4.4 en hoger heeft Google toestemming gereserveerd om naar de SD-kaart te schrijven. Het wordt nu alleen toegekend aan Google en fabrikanten van mobiele telefoons. Gevraagde machtigingen: LEES WIFI / BLUETOOTH / GPS om de overdracht- en deelfunctie te activeren VRAAG BEPAALDE PRIVACYMACHTIGINGEN aan om virusscanning en Google Drive-back-up te activeren Like ons op Facebook: https ...

Volledige back-up Maak een back-up van een reeks van uw telefoongegevens, waaronder contacten, sms-berichten, oproepgegevens, systeeminstellingen, alarmen, browserbladwijzers, kalender

Een back-up maken van mijn contacten is de gemakkelijkste manier om een ​​back-up te maken van uw contacten en deze te herstellen vanaf uw telefoon zonder dat u een computer nodig heeft of hoeft te synchroniseren. U kunt met één tik een back-up van al uw contacten maken en ze per e-mail als .vcf-bijlage naar uzelf verzenden.

1-klik Android back-up en herstel [Update 2021]

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke oplossing om een ​​back-up van Android naar pc te maken, dan is Coolmuster Android Backup Manager uw ideale keuze. Dit is back-upsoftware die is ontworpen om Android-gebruikers te helpen bij het eenvoudig en snel back-uppen en herstellen van hun Android-telefoon. Het omvat een breed scala aan bestanden, waaronder berichten, oproeplogboeken, foto's, muziek, video's, documenten en apps.

Lokale apparaatback-up met automatische uploadopties naar e-mail, Google Drive of Dropbox - NIEUW: Add-on-app is niet langer vereist voor uploaden naar de cloud. Alle parameters zijn geïntegreerd. - Kies een terugkerende geplande tijd voor automatische back-up. - Optie om tekstgesprekken te selecteren voor back-up of herstel.

De meeste van de meer populaire hebben toegang tot je Gmail-account nodig om automatisch back-ups te maken en te herstellen, maar als je niet vertrouwd bent met dit type toegang, hebben we een goede optie die je kunt proberen, wat we ook doen. bewaar sms-berichten op onze Android-telefoon.

Google zou je kunnen helpen. Ga naar Instellingen> Privacy en zorg ervoor dat "Back-up van mijn instellingen" en "Automatisch herstel" zijn aangevinkt. Ga naar Instellingen> Accounts en synchronisatie, open je Gmail-account en vink alle opties aan. Zodra deze instellingen aanwezig zijn, worden uw contacten, systeeminstellingen, apps, agenda en e-mail hersteld telkens wanneer u een nieuwe Android-telefoon instelt met hetzelfde Gmail-account.

Een Nandroid-back-up maken en herstellen op Android

Ontdek hoe u ROM-gegevens op uw Android kunt beveiligen en back-uppen. Het bestaat uit volledige systeembestanden die op je Android zijn opgeslagen; het bevat alles, van app-gegevens tot mediabestanden en alle telefooninstellingen. Voordat u een ander aangepast ROM installeert, wordt het ten zeerste aanbevolen om Nandroid te maken en gegevensverlies te voorkomen als er een probleem is met het installeren van het ROM van derden.

Google One promoot zichzelf als een uniforme cloudopslagruimte voor alle activiteiten, te beginnen met het maken van back-ups van foto's naar documenten, bladen en alle andere Google-gerelateerde services. De nieuwe cloudopslag van Google gebruikt de bestaande 15 GB gratis opslagruimte in Google Drive en stelt gebruikers ook in staat meer opslagruimte te kopen, net als elke andere online cloudopslagservice.

Methode 1. Hoe maak je een back-up van de volledige Android-telefoon naar pc / Mac voordat je de fabrieksinstellingen herstelt in 1 klik. MobiKin Android Backup Manager is een van de meest vertrouwde Android-back-uptools die je ooit hebt gezien, en het wordt ook algemeen vertrouwd en aanbevolen (zie de productrecensie van maddownload). Dit is desktopsoftware die speciaal is ontwikkeld voor back-up en herstel van Android.

Hoewel de eenvoudigste manier om WhatsApp-chats te herstellen is om WhatsApp te herstellen vanaf Google Drive, is het ook mogelijk om WhatsApp te herstellen met behulp van het lokale back-upbestand op uw Android-telefoon. Deze situatie doet zich meestal voor wanneer gebruikers een problematische WhatsApp-installatie verwijderen, zonder een WhatsApp-back-up op Google te hebben.

Complete oplossingen voor back-up en herstel van WhatsApp voor Android en ...

Als u op zoek bent naar een uitgebreidere back-up- en hersteloplossing die niet apparaatspecifiek is, dan is iTransor voor WhatsApp de beste oplossing. Deze tool is gemakkelijk te gebruiken en maakt een volledige back-up van je WhatsApp-berichten op je Android- of iPhone-apparaat naar de computer. U kunt de back-up ook eenvoudig terugzetten op elk apparaat, of het nu een iPhone of Android-apparaat is, zonder beperkingen van het besturingssysteem.

[*] Bewaar het bestand met back-upcontacten altijd bij voorkeur op uw Micro SD-kaart, want elke keer dat u een fabrieksreset uitvoert op uw Android-apparaat, worden alle gegevens op het SD-geheugen verwijderd. [*] Er zijn veel applicaties beschikbaar in de Google Play Store waarmee u een back-up kunt maken en contacten kunt herstellen.

Het ondersteunt verschillende Android-telefoonmodi en stelt u in staat om selectief een back-up te maken en gegevens te herstellen op basis van uw behoeften. Hieronder vindt u de demo's van back-up en herstel van Android-telefoongegevens.

Methode 2: Maak een back-up en herstel gegevens met behulp van telefoonoverdracht - GEEN ROOT. Er zijn methoden om te voorkomen dat gegevens worden blootgesteld aan vreemden, maar in dit geval zullen we het hebben over hoe u geen informatie kunt verliezen via back-ups, vooral op het Android-platform. Zoals we al meerdere keren in verschillende artikelen hebben vermeld ...

Een NANDROID-back-up maken en herstellen

Dit is een gratis Android-app die u downloadt van de Android Market en gebruikt terwijl u Android gebruikt om te plannen wat u tijdens het herstel moet doen. Het biedt u een grafische interface om ROM's te installeren en om back-ups uit te voeren, te herstellen en te beheren. Het voert de acties niet zelf uit, maar herstart het apparaat in herstel na het plannen van deze acties.

Als u ooit een softwareprobleem met uw telefoon moet oplossen, dient uw NANDroid-back-up als herstelpunt. Dit betekent dat wanneer u de back-up terugzet, alle Android-gerelateerde instellingen, apps en bestanden terugkeren naar de manier waarop ze waren toen u de back-up maakte. Dus om de modding-problemen op te lossen, start je telefoon ...

3uTools zal de apps downloaden en installeren die u op uw iDevice hebt hersteld, u kunt meer details zien in Downloads. Wat is aangepaste back-up en aangepast herstel? Functieverklaring: 1. Aangepaste back-up kan door de gebruiker gedefinieerde back-ups van iDevice naar computer opslaan en afzonderlijk een back-up maken van foto's, muziek, contacten, notities en ...

Als Google gebruikers toestond hun back-ups te downloaden, kon men een back-up downloaden op een moment dat het apparaat precies was zoals u wilde, en als er een probleem was, kon u de meest recente back-up verwijderen, de werkende back-up downloaden en herstellen vanaf de nieuw gedownloade back-up.

12Показано 1-100 из 107 записей

Warning: fopen(data/stats/1660833600): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660833600): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23