Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_padi62ijuraj5khpjq945k9huj, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Hideninja downloaden: VPN voor Android 6.5.9 Apk ... - APK4Now – Apps en instellingen herstellen naar een nieuwe Android-telefoon | 10 beste Android-apps om gegevens te back-uppen / herstellen in 2020 | 10 beste Android-back-up-apps en andere manieren om Android-back-up te maken
Alles over computers en technologie

Hoe een back-up te maken en apps te herstellen op Android 21

Maak een back-up van of herstel gegevens op uw Android-apparaat - Android Help

Gegevensherstel verschilt per telefoon en Android-versie. U kunt een back-up van een hogere Android-versie niet terugzetten naar een telefoon met een lagere Android-versie. Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen op Android 9 en hoger. Ontdek hoe u uw Android-versie kunt controleren.

Opmerking: de menu-indeling ziet er misschien niet precies zo uit als hierboven op uw telefoon, maar elke telefoon met Nougat en hoger zou een equivalent voor back-up en reset moeten hebben. Als je een Samsung-telefoon met One UI gebruikt, gebruik dan het zoekvak in de back-upinstellingen en je zou deze instelling moeten zien.

Lijst met 10 onmisbare Android-apps voor het maken van back-ups of het herstellen van gegevens in 2021. Vanwege zoveel beveiligingsproblemen loont het om uw Android-gegevens te beveiligen, aangezien deze ongetwijfeld beschadigd kunnen raken, zelfs met een enkel virus, daarom verdient het de voorkeur om bewaar ze allemaal. uw gegevens veilig met de hieronder beschreven toepassingen. Ik heb deze apps geselecteerd op basis van hun downloadsnelheid, gebruikersrecensies en enkele van mijn persoonlijke ervaringen.

Android heeft de mogelijkheid om een ​​back-up van al uw gegevens voor u te maken. U hebt toegang tot de opties in het menu Instellingen van uw apparaat. Het kan een heleboel informatie opslaan, zoals welke apps je hebt geïnstalleerd, enkele systeeminstellingen, enz. OEM's zoals HTC, Samsung en LG hebben meestal ook back-up-apps vooraf geïnstalleerd op hun apparaten.

Een back-up maken van uw Android-telefoon of -tablet en deze herstellen | PCMag

Log in op uw Samsung-account. Bekijk op het scherm voor gegevensback-up de apps en services en schakel de apps en services in die u in de back-up wilt opnemen. Zet de schakelaar voor automatische back-up aan als deze optie verschijnt, of druk op de opdracht Back-up of Back-up nu om een ​​handmatige back-up uit te voeren.

Het maken van een back-up en het herstellen van apps op Android kan enige tijd duren. Om problemen te voorkomen, raad ik een krachtig programma aan genaamd Android Data Backup & Restore. Door deze app te bezitten, kunt u gegevens, apps en instellingen opslaan en back-uppen voordat ze verloren gaan.

Wacht even totdat het herstelproces is voltooid. De hersteltijd is afhankelijk van het aantal bestanden dat u wilt herstellen, de grootte van elk bestand en uw internetsnelheid. Dit is de stapsgewijze procedure voor het maken van back-ups en het herstellen van Android met behulp van de app All Backup & Restore.

6. Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek van het scherm. 7. Het volgende scherm wordt geopend en geeft ons verschillende back-up- en herstelopties. > No.1 maakt een back-up van alle geïnstalleerde applicaties (gebruikers) (met gegevens).

Hoe een back-up te maken van uw Android-apparaat en deze te herstellen naar een computer

Hoewel sommige gebruikers compatibiliteitsproblemen kunnen ondervinden tijdens het gebruik ervan, is het toch het proberen waard. Volg nu het onderstaande pad om een ​​back-up van Android-gegevens te maken met de Easy Backup & Restore-app. 1. Download de Easy Backup & Restore-app op uw Android-apparaat en start deze.

Voor foto's is het terugkrijgen van toegang tot afbeeldingen van uw oude telefoons net zo eenvoudig als inloggen op Google en het openen van de Foto's-app. De telefoon zal synchroniseren en mogelijk alle foto's weergeven die in de app zijn opgeslagen. Het mooie van Google Foto's is dat je deze foto's ook vanaf een computer kunt bekijken en downloaden door gewoon naar Google Foto's te gaan.

Download de app naar het nieuwe apparaat en selecteer het oude apparaat onder de hersteloptie. Kan back-ups plannen, wat een beetje een must is. Kan ook een back-up maken van apps, samen met app-gegevens, door een app van $ 5,29 te kopen die alleen vergrendelde functies in de gratis app ontgrendelt.

Hoe Android-apps te herstellen vanaf een back-up. Wat nu als u Android-apps op uw telefoon of tablet wilt herstellen? Welnu, deze stap duurt het langst als je veel apps en games in de back-up hebt.

Beste Android-back-up 2020: gratis apps om foto's op te slaan ... | Tom's gids

Met App Backup & Restore kunnen gebruikers een back-up maken van apps en koppelingen voor beveiligde apps naar uw SD-kaart. Het kan ook apps tussen apparaten verzenden via Wi-Fi en Bluetooth. Batchback-ups en batchherstel maken het een fluitje van een cent.

Zoals hierboven vermeld, kan Wondershare TunesGo in één stap een back-up van uw mobiele Android-telefoon maken. Laten we de gedetailleerde zelfstudiestappen hieronder bekijken: Stap 1 Download en start Wondershare TunesGo op uw computer en sluit uw Android-telefoon aan. Stap 2 TunesGo kan u helpen een back-up te maken van uw contacten, foto's, muziek, berichten, oproeplogboeken, apps en Android-app-gegevens om ...

Klik in het hoofdscherm van de toepassing op het vinkje in de rechterbovenhoek om het gedeelte Batchback-up / herstel te openen. Hier ziet u veel batchback-up- en herstelopties met een knop Uitvoeren ernaast. Om uw eerste back-up te maken, gaat u naar het gedeelte Back-up.

Ik gebruik SMS-back-up en herstel deze om een ​​back-up van uw berichten naar uw interne opslag te maken ... u kunt dit bestand verwijderen en herstellen met dezelfde app op de nieuwe telefoon / ROM. Applicaties en data: hier wordt het lastig.

Hoe maak je een goede back-up van je Android-apparaat

U kunt deze gegevens niet afzonderlijk herstellen zoals bij andere back-uptoepassingen. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om het te herstellen wanneer u zich aanmeldt bij uw Google-account tijdens het instellen van een nieuw Android-apparaat. Hierdoor worden veel van uw apps opnieuw geïnstalleerd en worden uw opgeslagen gegevens hersteld. Hoe maak je een back-up van je foto's op Android.

Syncios Android Backup Manager: deze gratis software is een compleet programma waarmee u een back-up kunt maken van alles, inclusief contacten, apps en sms-berichten. Het werkt met de meeste Android-apparaten. SyncDroid Android Manager: Met deze software kunt u een Android synchroniseren met Windows-pc's.

SMS Backup and Restore is een andere relevante back-up-app voor Android waarmee u back-upbestanden van uw sms-berichten kunt maken.

Maak eerst een back-up van uw gegevens en sla de back-upmap op uw SD-kaart of pc op. Om te herstellen, moet je de titanium back-up-app downloaden uit de Play Store of deze gewoon installeren als je deze al op de SD-kaart hebt opgeslagen. Opmerking: zorg er eerst voor dat Busy Box is geïnstalleerd en dat USB-foutopsporing is ingeschakeld. Het back-bestand van de Titanium Backup-applicatie bevindt zich in het interne geheugen.

Maak een back-up van de EFS-partitie voordat u ROM's voor Android gaat flashen

Deel 2. Hoe maak je een volledige back-up van bestanden op Android. dr.fone - Telefoonback-up (Android) wordt beschouwd als de beste en meest aanbevolen manier om een ​​back-up te maken van Android-gegevens die zeer goede eigenschappen heeft.

Open Titanium: ga naar het tabblad "Backup / Restore" bovenaan het scherm> scrol omlaag en selecteer Email 2.1-update1> er verschijnt een pop-up, tik op "Restore" op de meest recente back-up> hij zal je vragen wat u wilt herstellen (waarschijnlijk alleen "Alleen gegevens" voor e-mails, maar sommige apps geven u de mogelijkheid om

Nadat het herstel is voltooid, start u uw apparaat opnieuw op. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze achterlaten in de opmerkingen hieronder. Rootmygalaxy aka RMG werd gelanceerd in 2015 met een solo-focus op het helpen van gebruikers met eenvoudige handleidingen. Langzaam begon de website exclusieve lekken te delen en ...

De interface van de app is echt intuïtief, dus wat je ervaring met Android ook is, het zal je waarschijnlijk niet meer dan een minuut kosten om volledig te begrijpen hoe alle functies werken. App-back-up en -herstel is een zeer handige tool die het veel gemakkelijker maakt om al uw apps en APK-bestanden te beheren.

Hoe Nandroid-back-up op Android-apparaat te herstellen

Maar de beste manier om een ​​back-up van uw gegevens op uw Android te maken, is Nandroid-back-up, omdat het, in tegenstelling tot andere back-ups, geen back-up maakt van afzonderlijke bestanden voor verschillende instellingen zoals contacten, sms, apps enz. In plaats daarvan maakt het een back-upafbeeldingsbestand van alles . op je huidige ROM, die alles bevat, zodat je elke keer terug moet naar je vorige.

Navigeer in de app voor bestandsbeheer naar sdcard / WhatsApp / Databases. Als uw gegevens niet op de SD-kaart zijn opgeslagen, ziet u mogelijk "interne opslag" ...

Back-up van applicaties herstellen - Transafer kan alleen automatische back-up naar RAM en SD-kaart uitvoeren, automatische back-up in de cloud KAN NIET worden uitgevoerd. Maak een back-up naar de SD-kaart of de cloud voordat u de fabrieksinstellingen herstelt, anders worden alle back-ups verwijderd vanwege systeembeperkingen. Voor Android 4.4 en hoger heeft Google toestemming gereserveerd om naar de SD-kaart te schrijven. Het wordt nu alleen toegekend aan Google en fabrikanten van mobiele telefoons. Gevraagde machtigingen: LEES WIFI / BLUETOOTH / GPS om de overdracht- en deelfunctie te activeren VRAAG BEPAALDE PRIVACYMACHTIGINGEN aan om virusscanning en Google Drive-back-up te activeren Like ons op Facebook: https ...

Volledige back-up Maak een back-up van een reeks van uw telefoongegevens, waaronder contacten, sms-berichten, oproepgegevens, systeeminstellingen, alarmen, browserbladwijzers, kalender

Mijn contacten opslaan | Herstel de vCard in de 99.00-app

Een back-up maken van mijn contacten is de gemakkelijkste manier om een ​​back-up te maken van uw contacten en deze te herstellen vanaf uw telefoon zonder dat u een computer nodig heeft of hoeft te synchroniseren. U kunt met één tik een back-up van al uw contacten maken en ze per e-mail als .vcf-bijlage naar uzelf verzenden.

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke oplossing om een ​​back-up van Android naar pc te maken, dan is Coolmuster Android Backup Manager uw ideale keuze. Dit is back-upsoftware die is ontworpen om Android-gebruikers te helpen bij het eenvoudig en snel back-uppen en herstellen van hun Android-telefoon. Het omvat een breed scala aan bestanden, waaronder berichten, oproeplogboeken, foto's, muziek, video's, documenten en apps.

Lokale apparaatback-up met automatische uploadopties naar e-mail, Google Drive of Dropbox - NIEUW: Add-on-app is niet langer vereist voor uploaden naar de cloud. Alle parameters zijn geïntegreerd. - Kies een terugkerende geplande tijd voor automatische back-up. - Optie om tekstgesprekken te selecteren voor back-up of herstel.

De meeste van de meer populaire hebben toegang tot je Gmail-account nodig om automatisch back-ups te maken en te herstellen, maar als je niet vertrouwd bent met dit type toegang, hebben we een goede optie die je kunt proberen, wat we ook doen. bewaar sms-berichten op onze Android-telefoon.

Hoe een Android-telefoon te back-uppen en te herstellen

Google zou je kunnen helpen. Ga naar Instellingen> Privacy en zorg ervoor dat "Back-up van mijn instellingen" en "Automatisch herstel" zijn aangevinkt. Ga naar Instellingen> Accounts en synchronisatie, open je Gmail-account en vink alle opties aan. Zodra deze instellingen aanwezig zijn, worden uw contacten, systeeminstellingen, apps, agenda en e-mail hersteld telkens wanneer u een nieuwe Android-telefoon instelt met hetzelfde Gmail-account.

Ontdek hoe u ROM-gegevens op uw Android kunt beveiligen en back-uppen. Het bestaat uit volledige systeembestanden die op je Android zijn opgeslagen; het bevat alles, van app-gegevens tot mediabestanden en alle telefooninstellingen. Voordat u een ander aangepast ROM installeert, wordt het ten zeerste aanbevolen om Nandroid te maken en gegevensverlies te voorkomen als er een probleem is met het installeren van het ROM van derden.

Google One promoot zichzelf als een uniforme cloudopslagruimte voor alle activiteiten, te beginnen met het maken van back-ups van foto's naar documenten, bladen en alle andere Google-gerelateerde services. De nieuwe cloudopslag van Google gebruikt de bestaande 15 GB gratis opslagruimte in Google Drive en stelt gebruikers ook in staat meer opslagruimte te kopen, net als elke andere online cloudopslagservice.

Methode 1. Hoe maak je een back-up van de volledige Android-telefoon naar pc / Mac voordat je de fabrieksinstellingen herstelt in 1 klik. MobiKin Android Backup Manager is een van de meest vertrouwde Android-back-uptools die je ooit hebt gezien, en het wordt ook algemeen vertrouwd en aanbevolen (zie de productrecensie van maddownload). Dit is desktopsoftware die speciaal is ontwikkeld voor back-up en herstel van Android.

Hoe WhatsApp te herstellen van lokale back-up op Android-telefoon

Hoewel de eenvoudigste manier om WhatsApp-chats te herstellen is om WhatsApp te herstellen vanaf Google Drive, is het ook mogelijk om WhatsApp te herstellen met behulp van het lokale back-upbestand op uw Android-telefoon. Deze situatie doet zich meestal voor wanneer gebruikers een problematische WhatsApp-installatie verwijderen, zonder een WhatsApp-back-up op Google te hebben.

Als u op zoek bent naar een uitgebreidere back-up- en hersteloplossing die niet apparaatspecifiek is, dan is iTransor voor WhatsApp de beste oplossing. Deze tool is gemakkelijk te gebruiken en maakt een volledige back-up van je WhatsApp-berichten op je Android- of iPhone-apparaat naar de computer. U kunt de back-up ook eenvoudig terugzetten op elk apparaat, of het nu een iPhone of Android-apparaat is, zonder beperkingen van het besturingssysteem.

[*] Bewaar het bestand met back-upcontacten altijd bij voorkeur op uw Micro SD-kaart, want elke keer dat u een fabrieksreset uitvoert op uw Android-apparaat, worden alle gegevens op het SD-geheugen verwijderd. [*] Er zijn veel applicaties beschikbaar in de Google Play Store waarmee u een back-up kunt maken en contacten kunt herstellen.

Het ondersteunt verschillende Android-telefoonmodi en stelt u in staat om selectief een back-up te maken en gegevens te herstellen op basis van uw behoeften. Hieronder vindt u de demo's van back-up en herstel van Android-telefoongegevens.

2 manieren om een ​​back-up te maken en Android te herstellen naar een computer zonder root

Methode 2: Maak een back-up en herstel gegevens met behulp van telefoonoverdracht - GEEN ROOT. Er zijn methoden om te voorkomen dat gegevens worden blootgesteld aan vreemden, maar in dit geval zullen we het hebben over hoe u geen informatie kunt verliezen via back-ups, vooral op het Android-platform. Zoals we al meerdere keren in verschillende artikelen hebben vermeld ...

Dit is een gratis Android-app die u downloadt van de Android Market en gebruikt terwijl u Android gebruikt om te plannen wat u tijdens het herstel moet doen. Het biedt u een grafische interface om ROM's te installeren en om back-ups uit te voeren, te herstellen en te beheren. Het voert de acties niet zelf uit, maar herstart het apparaat in herstel na het plannen van deze acties.

Als u ooit een softwareprobleem met uw telefoon moet oplossen, dient uw NANDroid-back-up als herstelpunt. Dit betekent dat wanneer u de back-up terugzet, alle Android-gerelateerde instellingen, apps en bestanden terugkeren naar de manier waarop ze waren toen u de back-up maakte. Dus om de modding-problemen op te lossen, start je telefoon ...

3uTools zal de apps downloaden en installeren die u op uw iDevice hebt hersteld, u kunt meer details zien in Downloads. Wat is aangepaste back-up en aangepast herstel? Functieverklaring: 1. Aangepaste back-up kan door de gebruiker gedefinieerde back-ups van iDevice naar computer opslaan en afzonderlijk een back-up maken van foto's, muziek, contacten, notities en ...

Een Android-apparaat herstellen vanaf een back-up - TechRepublic

Als Google gebruikers toestond hun back-ups te downloaden, kon men een back-up downloaden op een moment dat het apparaat precies was zoals u wilde, en als er een probleem was, kon u de meest recente back-up verwijderen, de werkende back-up downloaden en herstellen vanaf de nieuw gedownloade back-up.

Telefoon-apps worden om verschillende redenen uitgefaseerd. We bekijken de volgende gevallen: Een nieuwe telefoon kopen: je moet al je instellingen vanaf het begin herstellen, je Google-account koppelen en alle apps opnieuw installeren. Apps verwijderen na een fabrieksreset: Na het uitvoeren van een fabrieksreset wordt uw apparaat hersteld naar de oorspronkelijke staat, met standaardinstellingen en geen apps behalve de vooraf geïnstalleerde apps.

Voordat we een kritieke bewerking op ons Android-apparaat uitvoeren, overwegen we eerst een back-up te maken van alle items zoals contacten, apps, sms, oproeplogboek, agenda, bladwijzers enz. Dit zorgt ervoor dat als er iets misgaat, u nog steeds de kans heeft om uw gegevens zonder problemen terug te krijgen.

U kunt deze back-up vervolgens herstellen met deze tool of een eenvoudige ADB-opdracht. Ik voldoe aan de eisen. Wat zal ik doen? Gebruik gewoon de opdrachtregeltoepassing van uw keuze om naar deze repositorymap te navigeren en het python-bestand uit te voeren. Werkt het op Windows?

Hoe maak je een back-up en herstel je contacten, sms en oproeplogboeken met Google

App Backup & Restore is een gratis app die beschikbaar is in de Play Store. Met deze unieke app kun je direct een back-up maken van je contacten, sms, oproeplogboeken en andere apps naar je Google Drive. U kunt ook een back-up van de apps op uw SD-kaart maken. Bovendien kan deze unieke app apk-bestanden verzenden en ontvangen via directe wifi (zoals we doen op Share it, Xender en Superbeam).

Nadat je je laatste back-up met de details hebt geverifieerd, moet je WhatsApp op je telefoon verwijderen en opnieuw installeren vanuit de App Store. Controleer uw telefoonnummer en volg de prompt op het scherm om de chatgeschiedenis te herstellen. De telefoon voor back-up en herstel moet hetzelfde zijn.

Als u de back-up van uw contacten wilt herstellen, kopieert u het .vcf-bestand naar uw Android-telefoon, tikt u erop om contacten te starten ...

Als het om Android-telefoons gaat, voeren de meeste gebruikers regelmatig een back-up uit van apparaatinformatie. In vergelijking met andere besturingssystemen op de markt biedt Android OS onbeperkte vrijheid voor de gebruiker om mee te spelen. Als je je apparaat hebt geroot, wordt het ook geopend

Показано 52 записи

Warning: fopen(data/stats/1660829400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660829400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23