Alles over computers en technologie

Hoe een bladwijzer te maken op iPhone ios 8

Een bladwijzer maken voor iPhone 5 in iOS 8 - Fix your tech

Typen op een iPhone is iets waar veel mensen mee worstelen. Er zijn functies voor automatische correctie en spellingcontrole die kunnen helpen bij dit probleem, maar het is problematisch wanneer u iets typt dat minder vergevingsgezind is, zoals een websiteadres. Een eenvoudige manier om dit op te lossen, is door te leren hoe u een bladwijzer voor uw iPhone 5 maakt. Hiermee kunt u een link naar deze pagina in Safari opslaan, zodat u deze niet opnieuw hoeft te typen.

U hebt uw iPhone-favorieten gesynchroniseerd met iCloud en uw andere compatibele apparaten met dezelfde instelling. Herhaal deze stappen op uw iPad en Mac (en pc, als u iCloud-configuratiescherm gebruikt) om alles gesynchroniseerd te houden. Hoe wachtwoorden te synchroniseren met iCloud-sleutelhanger. Het is ook mogelijk om de opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden die u gebruikt om toegang te krijgen tot uw online accounts, te synchroniseren. Wanneer u wachtwoorden synchroniseert met iCloud-sleutelhanger, worden alle combinaties van gebruikersnaam en wachtwoord die u opslaat in Safari op uw iOS- en Mac-apparaten op alle apparaten opgeslagen. hier is hoe

Chrome-bladwijzers toevoegen aan het startscherm van iPhone en iPad Om dit te bereiken, zullen we ...

Apple's jaarlijkse iPhone-evenement zal waarschijnlijk pas over een week of zo plaatsvinden, en alle ogen zullen op het bedrijf gericht zijn als het de volgende iteratie van zijn meest populaire productlijn onthult. Hopelijk zien we ook de next-gen Apple Watch en misschien zelfs nieuwe AirPods. Ander nieuws deze week zag Apple nog een paar wijzigingen aanbrengen in zijn ...

Bladwijzers en favorieten toevoegen aan Safari op iPhone

iPhone XS (vanaf $ 999 bij Apple). Een bladwijzer opslaan in de Safari-browser van uw iPhone. 1. Start de Safari-toepassing en open een webpagina die u aan favorieten wilt toevoegen. 2. Tik op de Share-knop (het vierkant met een pijl).

Met het menu Delen van Safari kunt u een website toevoegen aan uw bladwijzers of leeslijst. Bladwijzers zijn sites waar u altijd gemakkelijk naar terug wilt komen, terwijl Leeslijst pagina's zijn die u wilt bezoeken en later wilt lezen.

Hier leest u hoe u een bladwijzer opent, toevoegt, verwijdert of bewerkt via de Safari-browser op uw iPhone.

Een bladwijzer maken voor uw favoriete websites in Safari op uw iPhone, iPad en Mac is handig om met één tik naar de pagina's te gaan die u nodig hebt. Maar bladwijzers kunnen ook snel uit de hand lopen. U kunt uw bladwijzers in mappen ordenen, ze opnieuw rangschikken, bewerken en natuurlijk de favorieten verwijderen die u nooit gebruikt.

Hoe verwijderde bladwijzers op iPhone XS / XS te herstellen ...

4. Voer de informatie in en sla de bladwijzer op. Bladwijzers kwijtraken is voor geen enkele iOS-gebruiker een optie, maar het gebeurt soms. Dus als u per ongeluk uw bladwijzergegevens bent kwijtgeraakt of verwijderd, moet u dit artikel volgen om te weten hoe u bladwijzers kunt herstellen. Met behulp van UltData kunt u eenvoudig leren hoe u bladwijzers kunt herstellen met of zonder back-ups.

Met andere woorden, u kunt Safari-bladwijzers / -geschiedenis exporteren van iPhone X / 8 naar HTML-bestand naar pc. U kunt het programma gebruiken om Safari-bladwijzers / geschiedenisback-up te coderen om uw privacy te beschermen. Hier leest u hoe u een back-up maakt van Safari-bladwijzers op iPhone X / 8 naar pc met FonePaw iOS-gegevensback-up en -herstel.

Bladwijzers zijn snelkoppelingen naar uw favoriete webpagina's voor snelle toegang. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een handleiding voor het installeren van Ubuntu op Windows, en veronderstel dat de webpagina die u bent tegengekomen nuttig is om de klus te klaren. In dit geval wilt u misschien een bladwijzer maken voor de webpagina voor de toekomst

Travis Boylls is een technologieschrijver en redacteur voor wikiHow. Travis heeft ervaring met het schrijven van technologiegerelateerde artikelen, klantenservice voor software en grafisch ontwerp. Hij is gespecialiseerd in Windows-, macOS-, Android-, iOS- en Linux-platforms. Hij studeerde grafische vormgeving aan het Pikes Peak Community College.

Hoe Safari-bladwijzer te herstellen van iPhone naar iPhone 12/11 / X / 8/7/6/5/4

De krachtige software biedt u drie herstelmodi om verwijderde / verloren Safari-bladwijzers en Safari-geschiedenis op iPhone, iPad en iPod touch te herstellen. Dit zijn "Herstellen van iOS-apparaat", "Herstellen van iCloud-back-upbestanden" en "Herstellen van iTunes-back-upbestanden". Elk van hen heeft zijn eigen verdienste ...

Ik gebruik bladwijzers om YouTube-zelfstudievideo's en mijn huiswerkwebsite te onthouden, die ik gebruik voor mijn huiswerk op school. Daarnaast maak ik ook bladwijzers voor de websites waar ik boeken koop, zodat ik ze later niet vergeet. Als je weet hoe je een bladwijzer kunt maken op iPhone of iPad, heb je ook toegang tot alle andere functies.

In de context van een iPhone-applicatie zijn er nog andere factoren waarmee u rekening moet houden: - Hoe worden uw filteropties weergegeven? Het zou helpen als uw filterpictogram de gebruiker op de een of andere manier zou vertellen hoe de opties op het scherm zouden gaan. - Het aantal filteropties dat je gaat hebben - passen ze in een menu, of zijn ze ...

Gadget-hacks Winkel Telefoons vergelijken Productiviteitshacks iPhone 11 Nieuws en tips Alles iOS 13 Ultieme iPhone-aanpassing Videografietips Privacy en veiligheid Social media-tips Gezondheids- en fitnessserie Mobiele films en tv Tweaks en hacks Week Jailbreaking-games Cydia-beveiliging Oproepen opnemen op iPhone.

Hoe verwijderde bladwijzers van iPhone Safari te herstellen

Hoe verloren Safari-bladwijzers op iPhone te herstellen. Veel iPhone-gebruikers hebben geklaagd over een veelvoorkomend probleem in forums of online community, hun Safari-bladwijzers zijn verdwenen. Gebruikers hebben ook gemeld dat Safari-bladwijzers niet goed lijken te synchroniseren.

Dit is het eerste wat u moet doen zodra u ontdekt dat uw Safari-bladwijzers ontbreken: sluit de Safari-app en open deze opnieuw. Stap 1. Tik op de startknop om alle apps voor iPhone 8 en eerdere iPhone-gebruikers te bekijken, of veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om de multitasking-weergave te openen voor iPhone-gebruikers iPhone X en hoger.

U moet het juiste implementatiedoel instellen in de algemene XCode-opties. De instelling voor implementatiedoel specificeert de laagste versie van het besturingssysteem waarop uw toepassing kan worden uitgevoerd. De laagst beschikbare instelling voor iPad-apps is bijvoorbeeld iOS 4.3.

De Notes-app op je iPhone kan worden gebruikt als een dagboek. Het is dus heel noodzakelijk dat u leert hoe u notities op uw iPhone kunt vergrendelen.

Hoe berichten op de iPhone te vergrendelen om uw informatie te beschermen

De meest populaire app om berichten op de iPhone te vergrendelen, staat bekend als "CoverMe", die uiteindelijk iOS 7 ondersteunt en de neiging heeft om minimale problemen te hebben naarmate het door het systeem gaat. Deze app is gratis voor zijn gebruikers, die zijn populariteit heeft vergroot door beveiligingsdiensten aan zijn gebruikers te bieden zonder ...

Hoe?'Of' Wat. Details: Om een ​​bladwijzer te verwijderen die je niet meer nodig hebt op je iPhone, tik je op de bladwijzerknop onderaan het Safari-scherm, tik je op 'Bewerken' en vervolgens op de knop 'Verwijderen'.

Ze hielden ook van de QuickType-toetsenbordwoordsuggesties en benadrukten de Spotlight-suggesties om van de iPhone "bijna een draagbare zoekportal voor alles" te maken. De recensenten merkten echter op dat het volledige potentieel van iOS 8 pas zou worden gerealiseerd als externe ontwikkelaars hun apps zouden integreren om ...

Er kunnen bladwijzers op uw iPhone Safari staan, waarmee u op elk gewenst moment naar de gewenste websites kunt gaan. Maar als je de bladwijzers nooit ordent, zul je na lange tijd een puinhoop vinden. En dan zal het moeilijk voor u zijn om degene die u zoekt te vinden tussen zoveel ongewenste bladwijzers.

Hoe bekijk ik mijn frequente locaties in iOS 8? | Veelgestelde vragen over iPhone

IPhones volgen je bewegingen al geruime tijd (als je locatieservices hebt ingeschakeld). U kunt alle plaatsen zien die u onlangs hebt bezocht, inclusief de duur van uw verblijf. Je kunt het als een lijst zien of op een kaart bekijken.

Wanneer u op de deelknop drukt, ziet u twee rijen pictogrammen. De bovenste rij heeft gekleurde pictogrammen (met de standaardopties voor delen van Berichten en Mail) en de onderste rij heeft grijswaardenpictogrammen (hoe toegang te krijgen tot afdrukken, bladwijzers maken en toevoegen aan de afspeellijst). Apps met extensies kunnen in beide rijen pictogrammen verschijnen, afhankelijk van hun functionaliteit.

Gelukkig voorkomt Apple dat gebruikers veel essentiële of native apps verwijderen en is de Safari-app toevallig een van die apps die niet kunnen worden verwijderd op iOS-apparaten. Een andere veelvoorkomende reden voor het ontbreken van het Safari-pictogram op de iPhone is dat de Safari-app beperkt is in de schermtijdinstellingen.

U kunt nu bijvoorbeeld een screenshot maken door te dubbeltikken of de camera openen door driemaal op het achterpaneel van uw iPhone te tikken. Met de nieuwe back-down-functie in iOS 14 verandert je hele achterpaneel van je iPhone in wezen in een grote aanraakknop, zodat je als nooit tevoren met je telefoon kunt communiceren.

IPhone-gebruikershandleiding voor iOS 11

Configureer de iPhone. Schakel de iPhone in en volg de installatiewizard. Als je een andere iPhone, iPad of iPod touch met iOS 11 hebt, kun je veel van je iCloud-instellingen, voorkeuren en Sleutelhanger veilig naar je nieuwe iPhone kopiëren. Houd je andere apparaat in de buurt van je nieuwe iPhone en wacht tot de automatische configuratie start.

Met iOS 14 en iPadOS 14 heb je met de app Bestanden nu toegang tot versleutelde schijven. Laten we eens kijken naar de Bestanden-app op iPhone en iPad om te zien hoe u met uw documenten kunt werken.

Met iOS 8 zijn iPhones en iPads (en latere Macs) klaar om samen te spelen. Dit betekent dat als je een telefoontje krijgt op je iPhone, je dit ook op je iPad kunt ontvangen. Na extensies en widgets is dit het beste van iOS 8.

Heb je ooit Siri op je iPhone geactiveerd en was je teleurgesteld toen je hoorde dat je verbinding met internet moet maken om bepaalde taken uit te voeren? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige die zich overweldigd voelde dat je Siri niet offline op je iPhone kon gebruiken om gewone, repetitieve taken uit te voeren. Niet meer!

Hoe iOS 8 op iPhone te installeren zonder UDID-ontwikkelaccount

Om iOS 8 beta 1 op de iPhone te installeren, heb je geen ontwikkelaarsaccount nodig. Het UnlockBoot-team heeft een manier gevonden om iOS 8 Beta-software te installeren en te activeren zonder een UDID-account. De werking van het installeren van iOS 8 bèta wordt gedaan door een eenvoudige Shift + Update-methode met het iOS 8 IPSW-bestand via de nieuwste versie van iTunes die een paar dagen geleden is uitgebracht.

iOS 14 biedt een breed scala aan aanpassingsopties in vergelijking met iOS 13. Hoewel alles zich nog steeds onder de ommuurde tuin van Apple bevindt, zijn er enkele behoorlijk interessante opties om te proberen. Om te beginnen kun je met iOS 14 nu app-pictogrammen op het startscherm wijzigen. Merk op dat de methode niet eenvoudig is en de toepassing Snelkoppelingen vereist.

Hallo Chris, je tutorial is erg informatief. Ik probeer mijn app op mijn iPhone te implementeren. Ik gebruik XCode 6.1.1, mijn telefoon draait iOS 8.1.1 en mijn projectdoel is 7.1. Ik heb al mijn certificaten en profielen handmatig aangemaakt in de provisioningportal. Hoe vaak ik ook probeer om alles op zijn plaats te zetten...

Hoe overschakelen van Safari naar Chrome op iPhone? Om de zoekmachine van uw iPhone (of iPad) te wijzigen, voert u uw apparaat in en gaat u naar Instellingen> Safari. Zoek en tik daar op de optie bovenaan de lijst met het label Zoekmachine.

Scherm opnemen met audio op uw iPhone en iPad

Als je een iPhone of iPad hebt met iOS 10 of eerder, kun je de methoden in dit artikel niet gebruiken om de opname te filteren, maar je kunt Quicktime gebruiken.

Samenvatting van de inhoud. Hoe gekraakte applicaties te installeren. Wat zijn de beste gekraakte app stores van 2020? Schakel intrekkingen op iOS uit. Alle AppStore-alternatieven kunnen op uw iDevice worden geïnstalleerd zonder een computer of de noodzaak om uw apparaat te jailbreaken. Net als in de originele app bieden ze toegang tot een lijst met apps en games van waaruit je door categorieën kunt bladeren of de zoekfunctie kunt gebruiken om de gewenste app te vinden.

Normaal gesproken, als je ergens op een link naar een e-mailadres klikt, zal je iPhone gewoon Mail openen en een nieuw bericht starten, meestal vanaf je Apple iCloud-account. Het is vervelend wanneer dit gebeurt, omdat uw e-mail mogelijk niet afkomstig is van uw normale zakelijke of persoonlijke account en u mogelijk antwoorden mist die zijn verzonden naar een inbox die u niet gebruikt.

Aangepaste gebaren toevoegen aan AssistiveTouch. Het menu op het hoogste niveau voor AssistiveTouch aanpassen. Hoe u een muis of trackpad gebruikt met uw mobiele apparaat.

Bladwijzer toevoegen op iPhone | IphonePedia

Een andere manier om favoriete websites op de iPhone van een bladwijzer te voorzien, is door ze toe te voegen aan het startscherm, zodat u ze nog gemakkelijker kunt openen, zonder dat u eerst uw browser hoeft te openen en naar bladwijzers te gaan. Open hiervoor Safari en navigeer naar de site die u aan uw favorieten wilt toevoegen, klik vervolgens op de Share-knop, de pagina met de pijl die eruit steekt, en kies Toevoegen aan startscherm.

De instructies op de hostgator-website werken mogelijk voor iOS 7 of eerder, maar het werkte niet in iOS 8.1.1 op mijn iPhone 6 Plus. U kunt de onderstaande stappen volgen op elke gehoste e-mailomgeving. Als uw website wordt gehost bij InMotion Hosting, Godaddy, Bluehost of een andere externe hostingprovider, zou deze tutorial u moeten helpen bij het instellen van e-mail op uw iPhone.

Hoe app-pictogrammen op de iPhone te wijzigen. Beginschermwidgets zijn erg populair geworden voor eigenaren van Apple-gadgets sinds de release van iOS 14. Een minder bekende verbetering aan iOS 14 stelt zakelijke gebruikers echter in staat app-pictogrammen te wijzigen en het uiterlijk van het startscherm van de iPhone en iPad volledig aan te passen . Om de app-pictogrammen op het startscherm te wijzigen, moet u een afbeelding kiezen, deze opslaan in de app Foto's, een nieuwe snelkoppeling maken met de app Snelkoppelingen, de snelkoppeling toevoegen aan het startscherm en tenslotte de originele toepassing in de toepassingsbibliotheek plaatsen om vermijd dubbele verzoeken.

Helaas komen er met nieuwe updates nieuwe problemen. Sommige mensen hebben al spijt dat ze een upgrade hebben uitgevoerd van iOS 7. Terwijl steeds meer van jullie iOS 8 installeren op iPhone 6, oudere iPhones, iPads en iPods, duiken er een paar problemen op. Dit zijn de belangrijkste met tips over wat u eraan kunt doen.

Een bladwijzer toevoegen op Iphone Ios 13

Een website toevoegen aan het startscherm van de iPhone op iOS 13 (en eerder). IPhone 11 Pro Max en Safari webpagina-applicatie gebruikt in deze ...

Dit kan op zijn beurt veel geheugen en opslagruimte op oudere iOS-apparaten verbruiken. Het lijkt dus het juiste idee om uw apps zo te configureren dat ze alleen worden bijgewerkt wanneer u dat wilt. Alles wat je nodig hebt om naar Instellingen> Algemeen> Achtergrondapp vernieuwen te gaan.

Stap 3: Deze is beschikbaar in de Cydia-repository en installeer de gratis app op de iPhone. Opmerking: de minimale versie van iOS moet iOS 7 zijn. Stap 4: Wanneer u de app start, onder de optie Beschermen, is uw beschermde app niet aanwezig. Daar moet je WhatsApp toevoegen door op de plus-regio te tikken.

In dit artikel bekijken we enkele tijdelijke oplossingen om aangepaste app-pictogrammen toe te voegen aan het startscherm van iOS of iPadOS. Inhoud van de pagina's. 1 Hoe app-pictogrammen op iPhone, iPad te veranderen zonder jailbreak. 1.1 Stap 1: Krijg aangepaste pictogrammen voor uw favoriete apps.

Wilt u weten hoe u iPhone Safari-bladwijzers op pc kunt beheren?

U hebt een hulpprogramma van een derde partij nodig als smartphone-assistent om u te helpen bij het beheren van alle bestanden op de computer. Zonder krachtige software - iOS File Transfer (Windows / Mac), kunt u de doelbestanden niet eens op de computer vinden. Maar je hebt gemakkelijk en snel toegang tot alle iPhone-bestanden.

Is het mogelijk om mijn iphone uit te schakelen vanaf een iphone 5s ios 8.1.2 via de INSTELLINGEN in de telefoon zonder het wachtwoord te kennen? Voor ios 7 is het mogelijk maar voor ios 8 is het mogelijk? Dankjewel.

iOS 14 bracht de introductie van widgets op het startscherm met zich mee, zodat je het hoofdscherm van je telefoon verder kunt aanpassen, evenals de langverwachte app-bibliotheek, app-clips en een verscheidenheid aan andere functies. iOS 14.7 is de nieuwste software van het bedrijf en het biedt ondersteuning voor de nieuwe MagSafe-batterij voor degenen die apparaten uit de iPhone 12-serie bezitten, samen met Apple Card-wijzigingen en meer.

Volg deze zeer eenvoudige stappen om uw verloren favorieten rechtstreeks op uw apparaat te herstellen. Stap 1: Download en installeer dr.fone op je computer, gebruik dan USB-kabels om het apparaat op de computer aan te sluiten. Het programma zal het apparaat detecteren en standaard de optie "Herstellen van iOS-apparaat" weergeven.

Bladwijzers verwijderen op iPhone 6s / 7/8 / X / XS (Max) / XR

Bladwijzers op de iPhone maken het snel en gemakkelijk om een ​​website te bezoeken zonder het siteadres in te voeren. Telkens wanneer u dezelfde pagina opnieuw wilt bezoeken, tikt u gewoon op de bladwijzers die u in Safari hebt gemaakt. Een tijdje wil je niet dat andere mensen je bladwijzers zien, omdat het een heel privé-ding is, jij

Alleen voor iCloud-contacten kun je een iCloud-contact verwijderen uit een enkele groep op iCloud.com (Mac en Windows-pc). De contacten worden vervolgens via iCloud gesynchroniseerd met je iPhone of iPad.

Evad3rs heeft zojuist tetherless jailbreak voor iOS 7 uitgebracht. Volg nu de onderstaande stappen om iOS 7 voor iPhone 5s/5c/5/4s/4, iPad Air/4/3/2/mini en iPod Touch 5/4/3 effectief te jailbreaken.

Hier leest u hoe u app-pictogrammen en widgets kunt wijzigen op een iPhone met iOS 14 of iOS 13, zelfs zonder jailbreak. Nog een dag weer een geweldig onderwerp om te delen met mensen die op zoek zijn naar personalisatie op hun iPhone na het installeren van iOS 14. Mensen over de hele wereld delen gewoon verschillende lay-outs van het startscherm.

Hoe bladwijzer maken op Apple iPhone? Open OF Beheren ... - Techbeon

Benieuwd naar uw mening. zie onze artikelen over; iPhone 12 pro max, iPhone XR vs iPhone 11, iPhone XR-kleuren, ios 14-startscherm, iPhone 11 vs iPhone 11 pro, iPhone 11-camera, iPhone SE-hoesje, iPhone 11 pro-kleuren, iPhone-wachtwoord vergeten.

Klik op Herstellen van iOS-apparaat. 2. Gebruik een USB-kabel om uw iPhone op uw pc aan te sluiten en Leawo iOS Data Recovery zal uw telefoon spoedig herkennen. Klik op de Start-knop en het programma begint uw iPhone te scannen. 3. Wanneer het programma klaar is met scannen, klikt u op Safari-bladwijzer in de linkerkolom van de interface om de bladwijzers op de iPhone te controleren.

Показано 58 записей