Alles over computers en technologie

Hoe een computer te bouwen?

Hoe maak je een mini-ITX-computerbehuizing van scratch... - YouTube

Computerkast - Hoe maak je een eenvoudige constructie van krassend hout.

14. Hoe maak je een moderne pc-behuizing. In plaats van conventionele pc-behuizingen te gebruiken die zijn gemaakt van alleen dozen en aluminium, kunt u iets superschoon en trendy maken. Deze doe-het-zelf computerkast is gemaakt van een oude kast. Haal het paneel en andere waardevolle spullen eruit en was de behuizing grondig en spuit vervolgens.

Ongeveer een jaar geleden begon ik aan het ontwerpen van de kleinste pc-behuizing van productiekwaliteit die de krachtigste componenten zou kunnen bevatten. Dat betekent waterkoeling, grafische kaart op ware grootte, overklokken, al het gedoe. Maar ik wilde niet dat het een eenmalig project zou zijn. Ik wilde dat het massaal geproduceerd zou worden, zodat ik kon helpen een einde te maken aan de

Hoe een computer helemaal opnieuw te bouwen. Voor deze zelfgemaakte computer wilde ik dat de behuizing zo klein mogelijk was, dus ik concentreerde me op het gebruik van kleine onderdelen om de rekening te betalen. Nu je een basiskennis hebt van computeronderdelen, volgen hier de onderdelen die ik voor deze doe-het-zelfcomputer heb gebruikt. Kies het juiste moederbord. Na wat onderzoek op het moederbord heb ik gekozen voor een Mini ITX versie. Dit zijn kleine borden die bedoeld zijn om in kleine koffers te passen. Er zijn veel Mini ITX-moederborden op de markt. Degene die ik heb gekocht wordt al geleverd met een processor.

Hoe ontwerp en bouw je een gepersonaliseerde computerkast? - Quora

Een computerkast is heel eenvoudig, dus je kunt een gratis CAD-programma gebruiken, zoals Autodesk Fusion of Google Sketchup. Als het gaat om luchtstroom en warmteoverdracht, kijk dan eens naar wat bestaande kasten doen en begin daar. Er is algemene kastkoeling en koeling voor specifieke componenten zoals CPU en GPU

Een gemakkelijke manier om te beginnen is om een ​​goedkope ATX-behuizing te kopen en deze uit elkaar te halen. Gratis, of misschien $ 20 voor een nieuwe. Haal de Dremel tevoorschijn en ga ervoor.

Is het ook een slechte zaak om uw computer 24/7 open te laten staan? Ik moest vaak in en uit de computer stappen en nam niet de moeite om hem af te sluiten. Is het erg? verzamelt het veel stof dat schadelijk kan zijn? Edit: bedankt voor alle informatieve antwoorden!

Maak een computerkast voor games en videobewerking van materialen die bij jou in de buurt beschikbaar zijn (ijzer - glas - aluminium - plastic) en tot slot ...

Een computerbehuizing schilderen: 8 stappen (met afbeeldingen) - wikihow

Computerbehuizingen moeten regelmatig worden geverfd om hun "nieuwheid" te behouden. In dit artikel leert u hoe u uw computerkast (binnen en buiten) schildert en ...

Voordat u de behuizing opent, koppelt u alle kabels los van de achterkant van de computer en legt u deze op een tafel. Identificeer vervolgens het chassismodel dat u gebruikt. Hieronder vindt u een korte lijst van de verschillende manieren waarop een computerbehuizing op zijn plaats wordt gehouden.

Denk er bij het kiezen van een computerkast aan hoe het ontwerp van de kast het min of meer moeilijk zal maken om de computer in elkaar te zetten en te onderhouden als deze eenmaal is gebouwd. Kijk eens hoe gemakkelijk het is om de behuizing te openen, of de schijfkooien gemakkelijk kunnen worden verwijderd (waardoor het installeren van de schijf en ...

Het bouwen van pc's is al een kwestie van niet alleen praktisch maar ook esthetiek geworden, dus design is belangrijker dan ooit in de wereld van computerbehuizingen. Behuizingen gebruiken tegenwoordig steeds meer glas. Maar natuurlijk spelen persoonlijke voorkeuren hier een grote rol, want niet iedereen zal aangetrokken worden tot een bepaalde stijl, hoe populair die ook is.

Hoe u uw eigen pc kunt bouwen | PCMag | IT en elektronica

In het RAM-geheugen van uw computer worden gegevens opgeslagen terwijl de processor wacht om de getallen te berekenen. Meer is altijd beter, binnen uw budget en systeem (als het uwe 32-bits is, is het beperkt tot ongeveer 4 GB; 64-bits pc's kunnen tot 192 GB aan, wat veel meer is dan elk mainstream desktop-moederbord dat momenteel kan bevatten), hoewel

Computerbehuizingen beginnen vaak met standaard rackmount-, U-vormige, L-vormige modellen, maar ook met ATX- of mini-ITX-behuizingen. Klanten voegen vervolgens details toe zoals aangepaste afstandhouders om moederborden te monteren, uitsparingen en bevestigingsmiddelen voor voedingen, schijven en schijfposities, ventilatiegaten en ventilatoren, schakelaars, connectoren, enz. . We kunnen werken vanuit uw eigen CAD-bestanden, en als u niet helemaal opnieuw wilt ontwerpen, overweeg dan om onze gratis 3D CAD-software genaamd Protocase Designer te gebruiken, of een model van onze gratis online modelgenerator. Als u weinig tijd of middelen heeft om uw gepersonaliseerde hoesje te ontwerpen...

Als u uw computerbehuizingen er als nieuw uit wilt laten zien, kunt u ze altijd in uw favoriete kleur of stijl schilderen. Als je bang bent om iets van binnen te bevlekken of te verpesten, hoef je je zeker geen zorgen te maken. Hier zijn heel eenvoudige stappen om uw computerbehuizing te schilderen met bijna alles wat u maar wilt.

Uw voeding is een kleine doos die elk onderdeel van stroom voorziet. Het bepaalt hoe snel en krachtig uw pc kan zijn. Hoe sneller het is, hoe meer vermogen het nodig heeft, en je wilt er altijd iets meer van dan je nodig hebt, voor het geval dat. Net als GPU's, zijn PSU's op dit moment ook een beetje moeilijk te verkrijgen.

Hoe u uw computer kunt opschonen | pc-speler

Verplaats uw computer indien mogelijk naar een goed geventileerde ruimte, of open in ieder geval een raam of deur om koele lucht de kamer binnen te laten. Verwijder de zijpanelen en (indien mogelijk) het voorpaneel uit uw koffer. Gebruik een pluisvrije doek of een blikje perslucht om het stof van alle stoffilters en van alle stoffilters te verwijderen

Een computerkast herbergt alle onderdelen van een computer. U moet de behuizing openen om toegang te krijgen tot de verschillende componenten binnenin, zoals de harde schijf, het moederbord, de videokaart, enz. Elke computerkast is een beetje anders, maar deze instructies zullen u in de goede richting wijzen, ongeacht welke computerkast u bezit.

Het leren iPhone-hoesje is gemaakt van natuurlijk leer. Het uiterlijk verandert naarmate u het gebruikt. Het kan een patina krijgen en van kleur veranderen door de oliën in uw huid en direct zonlicht, waardoor de natuurlijke uitstraling verder wordt versterkt. Het schoonmaken van de leren hoes van de iPhone kan de kleur aantasten.

Toch is uw computerkast erg belangrijk. Als u overweegt een nieuwe computer te bouwen of een oude te upgraden, zou uw eerste gedachte niet moeten zijn: "Wat is de snelste processor die ik me kan veroorloven?" In plaats daarvan zou het moeten zijn "wat voor soort behuizing heb ik nodig?" De hoes die u koopt, bepaalt de grootte van uw computer, de

Maak een Case Simulator voor Android - Maak een gratis game-app - Case ...

Hoe Case Opener Simulator voor Android te maken: upload een achtergrondafbeelding, voeg een lijst met cases toe, voeg een lijst toe met veelvoorkomende, ongewone, legendarische, zeldzame en extreem zeldzame skins voor de case, stel prijzen in, kies type navigatie, pas het economische systeem aan , geef uw app een naam, kies of download het pictogram. Bekijk een voorbeeld van uw app om te zien hoe deze werkt voordat u een apk-bestand maakt. Om een ​​succesvolle Case Simulator-app te bouwen, moet je je eigen niche vinden - een populair spel, maar niet erg competitief. Maak je eigen case-simulator-app voor populaire games zoals Standoff 2, CS GO, Fortnite, Brawl Stars, Modern Ops, Clash Royal en meer.

Foto: in een typische pc-behuizing met vier belangrijke onderdelen van componenten, hieronder beschreven. Foto van Armadni Met dank aan Wikimedia Commons, uitgebracht onder een Creative Commons-licentie. Het ziet er allemaal behoorlijk angstaanjagend en verwarrend uit in een typische pc: printplaten zoals kleine "steden" met de chips voor de gebouwen, regenboogkluwens van draden ertussen, en god weet wat nog meer.

Om te zien hoe een pc werkt, beginnen we met de onderdelen die samenkomen om de machine te maken. Dit zijn de onderdelen die gebruikelijk zijn voor pc's, in de volgorde waarin ze doorgaans worden gemonteerd: Behuizing - Als u een laptop gebruikt, omvat de computerbehuizing het toetsenbord en het beeldscherm. Voor desktops is de behuizing meestal een soort behuizing met verlichting, ventilatieopeningen en sleuven voor het bevestigen van kabels. De grootte van de behuizing kan variëren van kleine tafelmodellen tot grote torens.

Als uw luidspreker goed werkt wanneer deze is aangesloten op een andere laptop of pc, is de kans groot dat het probleem bij uw pc ligt. Om dit te testen, ga je naar de communicatie-instellingen van je computer. Blijkbaar is er een functie voor laag volume aanwezig in Windows 10, 8 en 7 die zou kunnen ...

Met deze gepersonaliseerde computers word je op het eerste gezicht verliefd

Een computer is een van de belangrijkste technologieën die we in ons leven hebben. De meeste mensen zijn tevreden met wat er op de markt wordt verkocht, maar er zijn er een paar die hun droom durven waar te maken om de coolste pc van de stad te bezitten. Vandaag hebben we een lijst samengesteld met enkele van de coolste aangepaste computers die er zijn, dus leun achterover en geniet ervan.

Wees voorzichtig bij het afstoffen van de CPU-koeler en reinig deze indien nodig met een klein borsteltje. Maak de ventilatoren goed schoon voor een goede luchtcirculatie naar al je kamers en ook naar de grafische kaart(en). Het idee hier is om al het stof te verwijderen, zodat uw computer de warmte efficiënter kan afvoeren en de levensduur van uw computer verlengt.

Kunststof behuizingen bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding. De extra sterkte van aluminium lijkt misschien meer premium, maar is zelden een vereiste. Kunststof koffers zijn nog steeds erg sterk en krijgen minder snel krassen. Ze zijn ook erg goedkoop en verlagen de totale kosten van uw toetsenbord aanzienlijk.

Je moet geld uitgeven om geld te verdienen, zeggen ze, dus waarom zou je je overtollige geld niet investeren om degenen te helpen die het nodig hebben? Peer-to-peer lenen is een geweldige manier om uw cashflow te laten groeien met minimaal risico. Ga naar Zopa om erachter te komen hoe u precies kunt beleggen en om uw opties te bekijken, variërend van ...

Dit item bevat de definitie van de term computerkast.

Een computerkast is de buitenste schil van een computer. Dit geval is wat het moederbord, harde schijven, cd-spelers, enz. zijn gemonteerd om de computer compleet te maken.

Hoeveel ruimte heb je voor deze computer? Als ruimte geen beperkende factor is, ga dan voor een volledige torenbehuizing, omdat deze de beste koeling biedt en de meeste ruimte voor upgrades. Als je de computer in een kleinere ruimte moet installeren, voldoet een middelgrote ATX-behuizing prima, omdat ze precies voor dat doel zijn ontworpen.

Welk deel van een computer neemt de tekst en afbeeldingen op uw scherm en drukt ze af op papier? CPU (centrale verwerkingseenheid). Wat is het "brein" van de computer?

Computerbehuizingen. Toont alle 12 resultaten. Sorteer standaard Sorteer op populariteit Sorteer op laatste Sorteer op prijs: laag naar hoog Sorteer op prijs: hoog naar laag Sorteer op verkooprangschikking.

Ken de verschillende soorten computerkasten

Waarschijnlijk het meest voorkomende en geprefereerde type torenbehuizing is het middentorenontwerp. Het ondersteunt Mini-ITX-, MicroATX- en ATX-moederborden en heeft 7-8 uitbreidingsslots, afhankelijk van het merk. Deze toren introduceert ook de mogelijkheid van kabelbeheer, waardoor het een hit is bij bouwers die hun koffers natuurlijk liever schoon en georganiseerd houden.

Hoe maak je zelf een transparant hoesje voor je computer. Voor- en nadelen van een transparante behuizing. Het duidelijke voordeel van een transparante computerkast is de esthetische component. Andere voordelen van de transparante behuizing zijn: Moderne meerkleurige LED-achtergrondverlichting. De mogelijkheid om de visuele toestand van pc-componenten, inclusief transistors en koelvet, te bewaken.

De meeste grote computerbehuizingen zijn zo ontworpen dat de poorten van de harde schijf niet op het moederbord zitten, ook al lijken ze in beide richtingen te passen. Achter de harde schijven is meer ruimte voor deze kabels, waardoor je de behuizing kunt sluiten zonder ze erin te duwen.

Sommige mensen tweaken of "twekken" hun hoesjes om echt uniek te zijn, maar niet iedereen heeft de tijd of vaardigheid om een ​​mooie mod te maken. Dus ging ik online om negen cases te vinden die je kunt kopen van reguliere sites zoals Amazon of Newegg die net uniek genoeg zijn dat ze niet per se moeten worden aangepast. Bekijk enkele unieke en interessante gevallen die ik heb gevonden. Laten we eerst eens kijken naar het saaie, gewone, saaie ontwerp van de computerbehuizing om ons eraan te herinneren hoe we niet uniek moeten zijn.

Hoe ventilatoren voor computerbehuizingen te kiezen en te configureren

Over stof gesproken, je moet ervoor zorgen dat je computer altijd vrij is van allerlei soorten stof en kleine deeltjes. Naast het koelen van het systeem, moeten de casefans de kwaliteit van de aan het systeem toegevoerde lucht verbeteren. De ingebouwde filters moeten een rol spelen bij het filteren van de lucht en het verminderen van stofophoping in de pc.

Leid de draden door de behuizing en zorg ervoor dat u ze niet doorsnijdt aan scherpe metalen randen. Zorg ervoor dat u alle kabelbinders doorknipt en de beschermfolie van de behuizing verwijdert. Sluit toetsenbord, muis, monitor aan en voer BIOS (Basic Input / Output System) in om instellingen te controleren en te wijzigen.

Lees meer over betrouwbare fabrikanten van computerkasten op Made-in-China.com. Deze categorie introduceert Gaming Tower-behuizing, witte pc-behuizing, van leveranciers van Chinese computerbehuizingen voor wereldwijde kopers.

Dit is het geval waarin de meeste hardware van elke computer is ondergebracht. Er zijn bepaalde factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van de hoes voor uw computer. Als u uiteindelijk de verkeerde processorbehuizing kiest, is deze mogelijk te klein of niet duurzaam genoeg.

Doe-het-zelf-koffercomputer

Deze SFF-computerkast met kleine vormfactor is gemaakt van composietpanelen van vlasvezels. Het is ontworpen voor mini-ITX-moederborden ...

Hoeveel verschillende soorten computerkasten zijn er op de markt, wat zijn hun maten en welke moet je kopen? Blijf lezen om het antwoord te vinden!

Traditioneel hadden de meeste computerbehuizingen computerbehuizingsschroeven nodig om componenten en panelen op hun plaats te houden (d.w.z. moederbord, voeding, schijven en geheugenkaarten). Vanaf de jaren 2000 is er een trend naar gereedschaploze behuizingen, waarin componenten bij elkaar worden gehouden met opklikbare plastic rails, duimschroeven en andere methoden waarvoor geen gereedschap nodig is; dit vergemakkelijkt de snelle montage en wijziging van computerhardware en is ook ...

30 juni 2020 - Ontdek het bord "Computer Cases" van Daniel Vidal, gevolgd door 230 mensen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over het onderwerp gepersonaliseerde computer, computerkast, gepersonaliseerde computer.

hoe een computer te laten crashen | Al mijn wensen

Uitnodigingen maken op de computer | Bizar. Organiseer een speciaal evenement om klantenloyaliteit te belonen en uw kleine bedrijf op de markt te brengen. Gebruik een uitnodigingskaartsjabloon in uw tekstverwerkingssoftware of geniet van een van de vele uitnodigingskaartsjablonen met ...

Het aanpassen van de behuizing en het combineren van meerdere computers (vaak een ATX- en mini-ITX-systeem) in één behuizing is niets nieuws, maar zaken als de dockable Switch-functie, die strakke esthetiek en die allround functionaliteit komen samen. hobbyist zou hier kunnen bereiken.

Als uw moederbord beslist een ATX is, biedt dit optimale algehele flexibiliteit bij het kiezen van een pc-behuizing. Zorg ervoor dat u een goed ATX-computerchassis kiest. Eten is niet hetzelfde. Bijna alle pc-vermogen, meestal hogere versterkers, geven u meer prestaties voor uw computer. Gaming-pc, het wordt aangemoedigd in energie, zal minimaal 500 watt aan kracht produceren. Echter, bij een groot aantal gaming pc's met extra hardware moet je hier rekening mee houden, kan meer stroom uit de voeding vragen.

Computerkasten zijn verkrijgbaar in vele maten, configuraties en met veel functies. Welk hoesje u nodig heeft, hangt af van hoe u uw computer gaat gebruiken. Als u van plan bent om het te gebruiken voor typische thuiscomputergebruik, zoals tekstverwerking en spreadsheets, kunt u een standaard middelgrote ATX-behuizing kiezen.

Gepersonaliseerde computerbehuizingen - 55 geweldige collecties | Ontwerppers

55 prachtige gepersonaliseerde computerkasten. 2 december 2011.7.1890. Destijds waren bijna alle computerkasten rechthoekige vormen met slechts een of twee kleuren om uit te kiezen. Laat alle sporen van woordontwerp achter. Destijds werden computerkasten alleen gemaakt om componenten op hun plaats te houden. Maar met de verandering van tijd en middelen begon het concept van op maat gemaakte computerbehuizingen eind jaren negentig te verschijnen.

U gebruikt uw computer dagelijks voor zakelijke taken, zoals het controleren van e-mails, het balanceren van financiën en het werken aan projecten. Als het lcd-scherm van uw computer is bekrast, is het moeilijk te zien wat er op het scherm staat. Ernstige krassen belemmeren uw werk en kunnen uw productiviteit in gevaar brengen.

Functies van de computerkast. Behuizingen worden doorgaans geleverd met ruimte voor een voedingseenheid, meerdere uitbreidingsslots en uitbreidingssleuven, kabels om een ​​computer van stroom te voorzien en sommige met ingebouwde I/O-poorten die op een computer moeten worden aangesloten. De moederborden zijn aan de onderkant van de behuizing geschroefd, de I / O-poorten ...

Sommige gevallen hebben meer fans dan andere, dus houd het in de gaten. Een pc-behuizing kan uw nieuwe build in principe de belangrijkste esthetische voordelen geven, zoals RGB

Hoe belangrijk is de computerkast? | Forum

Mijn computer heeft een behuizing, geërfd van mijn vader, die hem op zijn beurt kreeg van zijn vader die hem kocht met zo'n 286's denk ik (hij is echt oud, beige en prima, niet kapot. Het uiterlijk kan me helemaal niets schelen, niet eens een klein beetje .. maar aangezien ik vrijwel alle onderdelen binnenin heb bijgewerkt, is er een reden om ook een nieuwe behuizing te kopen? Ik heb gemerkt dat deze geen zijventilator of zelfs gaten voor de ventilator heeft, alleen PSU en dan nog een ventilator achterin.

Deze aangepaste beugel voor een Radikult Custom-tank en 420-radiator is gemaakt van een vierkante geanodiseerde T-gleuf van 15 mm

De belangrijkste componenten zijn: Pentium E5300 (met hoge torenkoeler) Seasonic X650 Radeon 4830 (met gigantische passieve koeler Accelero S1 Rev2, maar heeft luchtstroom erop nodig) 3,5 "harde schijf. Bouw een kleine behuizing plexiglas?

Als de voeding al in uw geval is geïnstalleerd, kan het soms wat moeilijker zijn om toegang te krijgen tot de aansluitingen op het voorpaneel en deze op uw moederbord aan te sluiten, omdat deze poorten zich aan de onderkant van uw moederbord bevinden en de bovenkant van uw voeding in verlegenheid kan worden gebracht. Volledige stappen: het voorpaneel aansluiten op een moederbord.

23 DIY-computerkast - Hoe een computerkast te bouwen

14. Hoe maak je een moderne pc-behuizing. In plaats van conventionele pc-behuizingen te gebruiken die zijn gemaakt van alleen dozen en aluminium, kunt u iets superschoon en trendy maken. Deze doe-het-zelf computerkast is gemaakt van een oude kast. Haal het paneel en andere waardevolle spullen eruit en was de koffer grondig dan

Hoe een computer helemaal opnieuw te bouwen. Voor deze zelfgemaakte computer wilde ik dat de behuizing zo klein mogelijk was, dus ik concentreerde me op het gebruik van kleine onderdelen om de rekening te betalen. Nu je een basiskennis hebt van computeronderdelen, volgen hier de onderdelen die ik voor deze doe-het-zelfcomputer heb gebruikt.

De twee dingen waar je op moet letten als je van plan bent om je eigen computerkast te maken, zijn ook braakliggende terreinen. Luchtstroom - Het is duidelijk dat als je een kast maakt, zeg maar een doos en geen ventilatoren of gaten voor de ventilatoren plaatst om koude lucht en warme lucht te laten circuleren, je kamers oververhit raken. Dus doe je best om een ​​frisse neus te halen...

Ik wou dat ik mijn eigen pc-behuizing kon maken voor een echt op maat gemaakte build. Waar moet ik beginnen? 1. Ontwerp. Heb een visie in je hoofd. 2. Hardware. Hout, staal, aluminium, plastic, andere 3. Positionering van het moederbord en IO-poorten.

Hoe u uw eigen computerkast kunt bouwen (goedkoop, snel en eenvoudig)

Hoe u uw eigen computerkast kunt bouwen (goedkoop, snel en eenvoudig)

In het RAM-geheugen van uw computer worden gegevens opgeslagen terwijl de processor wacht om de getallen te berekenen. Meer is altijd beter, binnen uw budget en systeem (als het uwe 32-bits is, is het beperkt tot ongeveer 4 GB; 64-bits pc's kunnen tot 192 GB aan, wat veel meer is dan elk mainstream desktop-moederbord dat momenteel kan bevatten), hoewel

Bouw je eigen pc en mini ITX computerkast van hout en aluminium. Leer hoe u een computerbehuizing en componenten kunt maken ...

Er is geen recept dat je kunt volgen om het te maken, want er zijn veel verschillende manieren om een ​​hoesje op maat te maken. Elke vorm van bouw- of beeldhouwvaardigheid die je al hebt, zou in theorie kunnen worden gebruikt om een ​​dossier samen te stellen. Je moet ervoor zorgen dat je voldoende ventilatie laat, maar verder is het vrijwel wijd open. Als je je niet bekwaam genoeg voelt om een ​​hoesje helemaal opnieuw te maken, kun je een bestaande hoes aanpassen met speciale onderdelen zoals verlichte ventilatoren, led-strips, enz.

Hoe u uw eigen computer helemaal opnieuw kunt bouwen - een illustratie ...

Wanneer u uw eigen computer bouwt, is het echt een "persoonlijke" computer. Het bouwen van een pc is een leerzame ervaring die iemands kennis en waardering voor toegepaste wiskunde, elektronica en natuurkunde kan verrijken. Soms kan een zelfgemaakte pc goedkoper zijn dan een vergelijkbare pc die in de winkel is gekocht, vooral als je begint met een barebone pc-kit of al een aantal onderdelen bezit.

Mikros: kleine 3D-geprinte computerbehuizing: computerbehuizingen worden vaak gemaakt met een "functie in plaats van vorm"-mentaliteit.

Computerbehuizingen moeten regelmatig worden geverfd om hun "nieuwheid" te behouden. Dit artikel leert je hoe je je computerkast moet schilderen

Het optellen van een willekeurig groot getal is dus "slechts" een kwestie van veel optellingen koppelen aan een enkel cijfer, veel halve optellers. We zeggen "redelijk", want als je naar de tweede kolom kijkt, zijn er drie items: A, B en overgenomen van de vorige stap. Laten we, om te begrijpen hoe we dit kunnen doen, nog een waarheidstabel tekenen

Hoe u uw eigen Kano-computer maakt | Android Centraal

De computer heeft nu toegang tot de gegevens op de geheugenkaart. Wacht nog een keer. Zodra u Flash Complete ziet, bent u klaar! Nu je de installatie hebt voltooid, zou je in staat moeten zijn om alles te maken wat je wilt met je eigen Kano-computer. Pft, die zei dat je zoveel moet uitgeven om alles te krijgen wat je hebt?

Alle resultaten van How to Create Your Own Computer zijn beschikbaar op de Howtolinks-website

De eerste en enige gameconsole die ik als kind had was een Tectoy Mega Drive 3, ik heb er veel plezier mee gehad, maar op een dag viel hij en stopte hij met werken, mijn ouders hadden ze niet financiële voorwaarden om een ​​nieuwe te kopen videogame voor mij. Dus toen ik 17 was, besloot ik mijn eigen videogameconsole te maken met een Raspberry Pi. Ik was verrast hoe zo'n klein bord zo krachtig kan zijn om games te kunnen draaien.

Andere componenten die u nodig hebt, zijn het moederbord, de processor, de grafische kaarten, het geheugen, de behuizing en een besturingssysteem. De extra componenten zijn: toetsenbord, muis, luidsprekers, enz. Hoe alles in elkaar zetten? De wortels van computerframing doorgronden zal ons geen goed doen. De interne componenten van een computer zijn erg ingewikkeld en voor elke computer anders.

Hoe u uw eigen computer kunt bouwen - Het systeem bouwen en upgraden

De laatste aansluitingen die gemaakt moeten worden zijn de connectoren van de behuizing naar het moederbord. Dit zijn de aan/uit- en resetknop, het aan/uit-lampje en de harde schijf, evenals de USB- en andere dataconnectoren voor de poorten aan de voorkant van de behuizing.

Dit kan door het metaal van je hoesje aan te raken. Je moet ook werken op een niet-geleidend oppervlak, zoals een houten tafel, of zelfs overwegen om een ​​antistatische polsband te dragen om ervoor te zorgen dat je nieuwe componenten niet per ongeluk bakken. Kortom, zorg ervoor dat u uw gezond verstand gebruikt bij het omgaan met uw systeem.

Als u niet weet hoe u dit moet doen, zijn er online veel bronnen die u de basis van SMD-lassen kunnen leren. Zou het veel anders zijn om een ​​PCB te ontwerpen om een ​​Pro Micro of een Teensy te gebruiken of iets anders dat geen SMD-soldeer vereist? Ik zou heel graag mijn eigen PCB willen maken, en idealiter zou ik het 100% kunnen doen met doorlopende componenten.

De belangrijkste reden is dat u meer leert over hoe computers werken en dat u meer kennis krijgt over het oplossen van problemen en het optimaliseren van uw systeem voor uw specifieke behoeften. Plus, omdat ... u geld bespaart! Ja, hoewel de prijs van computers nu relatief laag is in vergelijking met een paar jaar geleden, is een van de redenen dat veel computers na een jaar of twee als bijna 'wegwerp' worden beschouwd - omdat ze niet zijn geconfigureerd voor uw specifieke behoeften en voor toekomstige verzoeken.

Hoe een computer te bouwen, les 2: Kies en koop uw onderdelen

Zorg er ook voor dat er lange kabels bij zitten, want te korte kabels kunnen je leven moeilijk maken.

In de vorm van een cirkel is deze stoere computerkast een samensmelting van staalgaas, draad en hoogwaardige computerinterieurs.

U moet berekenen hoeveel stroom u nodig heeft om uw eigen computer te bouwen. Te veel vermogen is weggegooid geld, terwijl te weinig stroom kan leiden tot storingen en zelfs tot beschadiging van uw componenten. Voor het beste resultaat moet u meten hoeveel elk onderdeel nodig heeft en het totaal optellen.

Wanneer u uw eigen toetsenbord bouwt, is uw keuze van schakelaar volledig onafhankelijk van de andere

Hoe u uw eigen computer kunt bouwen

Let goed op het processor-RAM <-Motherboard-> om ervoor te zorgen dat de sockets geschikt zijn en dat de kloksnelheden overeenkomen. Zodra je alle onderdelen beschikbaar hebt, begint het plezier hier! Gewapend met een simpele schroevendraaier bouw je echt je eigen computer.

Uw behoeften voor elk afzonderlijk onderdeel zullen variëren, afhankelijk van het type computer dat u wilt bouwen en uw budget. U kunt hulp vinden bij het selecteren van de juiste grafische kaart of RAM met een Google-zoekopdracht (of hey, hoe zit het met zoeken naar How-To Geek?), Maar dit artikel gaat over het kiezen van welke componenten compatibel zijn met elkaar.

Hoe Case Opener Simulator voor Android te maken: upload een achtergrondafbeelding, voeg een lijst met cases toe, voeg een lijst toe met veelvoorkomende, ongewone, legendarische, zeldzame en extreem zeldzame skins voor de case, stel prijzen in, kies type navigatie, pas het economische systeem aan , geef uw app een naam, kies of download het pictogram. Bekijk een voorbeeld van uw app om te zien hoe deze werkt voordat u een apk-bestand maakt. Om een ​​succesvolle Case Simulator-app te bouwen, moet je je eigen niche vinden - een populair spel, maar niet erg competitief. Maak je eigen case-simulator-app voor populaire games zoals Standoff 2, CS GO, Fortnite, Brawl Stars, Modern Ops, Clash Royal en meer.

Wat een computer onderscheidt van een rekenmachine, is dat deze op zichzelf kan draaien. Je geeft het gewoon je instructies (een programma genoemd) en gaat, zelfstandig een reeks lange en complexe bewerkingen uitvoeren. Als je in de jaren zeventig en tachtig bijna alles met een personal computer wilde doen, moest je je eigen kleintje schrijven.

Hoe een desktopcomputerbehuizing te openen

Een computerkast herbergt alle onderdelen van een computer. U moet de behuizing openen om toegang te krijgen tot de verschillende componenten binnenin, zoals de harde schijf, het moederbord, de videokaart, enz.

Als dit je beledigt, is het misschien tijd om je definitie van beeldende kunst te heroverwegen en de wereld van crypto en NFT's te gaan verkennen. Digitale kunst beleeft een renaissance en in dit artikel bespreken we alles wat je moet weten om te beginnen met het maken en verkopen van je eigen kunst op de blockchain.

Maar als u vermoedt dat u in de gaten wordt gehouden, kunt u dit het beste controleren door alle processen in Taakbeheer te controleren, vooral als u thuis bent en uw eigen netwerk gebruikt in plaats van het kantoornetwerk. TIP: Voorkom hackaanvallen op de webcam met de Who Stalks My Cam-software.

Koop dit hoesje, klik dan op de optie aanpassen om het aan te passen. U kunt meerdere afbeeldingen toevoegen aan de achterkant van uw telefoonhoesje of een enkele of twee. Klik op Afbeeldingen en download de gewenste afbeelding van uw computer. Wanneer de afbeelding is toegevoegd, sleept u deze naar de case en past u deze zo nodig aan.

Maak je eigen gepersonaliseerde telefoonhoesje - CaseApp

De browser kan zo worden ingesteld dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een website probeert een cookie op uw apparaat op te slaan. U kunt ook alle opgeslagen cookies verwijderen. Hoe u cookies kunt verwijderen of uw instellingen ervoor kunt wijzigen, wordt meestal aangegeven in het helpgedeelte van de browser.

De browser kan zo worden ingesteld dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een website probeert een cookie op uw apparaat op te slaan. U kunt ook alle opgeslagen cookies verwijderen. Hoe u cookies kunt verwijderen of uw instellingen ervoor kunt wijzigen, wordt meestal aangegeven in het helpgedeelte van de browser.

Hoewel marktplaatsen zoals Etsy en Amazon geweldige plaatsen zijn om uw telefoonhoesjes te vermelden, kunt u ook een online winkel openen om uw merk te bezitten, uw marketinginspanningen te vergroten en een langetermijnbedrijf op te bouwen. Als het op marketing aankomt, zijn hier de aanbevolen kanalen en tactieken die u moet proberen, samen met bronnen over hoe u ze kunt uitvoeren.

Hoe u thuis een luidsprekertelefoon kunt maken - voor de uwe.

Hoe u uw eigen computerkast kunt bouwen

Welkom bij mijn laatste video waarin ik je laat zien hoe ik een houten pc-kast heb gemaakt en je de pc laat zien die ik erin heb gebouwd. Onderdelen (controleer ...

Draai je telefoon om en besprenkel hem met maizena. Gebruik een stempel om patronen erop te laten inspringen. U kunt in plaats daarvan ook kartonnen uitsnijdingen gebruiken om uw eigen unieke ontwerpen te maken. Verwijder de tampon als je klaar bent.

Maak je eigen wandelstokken: hoe maak je wandelstokken en stokken van rustiek tot fancy (Fox Chapel Publishing) door Charles Self.

Verplaats uw computer indien mogelijk naar een goed geventileerde ruimte, of open in ieder geval een raam of deur om koele lucht de kamer binnen te laten. Verwijder de zijpanelen en (indien mogelijk) het voorpaneel uit uw koffer. Gebruik een pluisvrije doek of een bus met perslucht om stof van alle stoffilters te verwijderen, evenals van alle ophopingen in de onderkant van de behuizing.

hoe je je eigen computerkastvideo's maakt, hoe je ... - clipzui.com

Minicomputer en ITX-behuizing: bouw uw eigen pc op maat van hout en aluminium. Paul Churchill 210 keer bekeken 4 weken geleden. 10:28 uur. Hoe maak je een pc-behuizing helemaal opnieuw (DIY pc-behuizing). YetAnotherTechChannel 125.498 keer bekeken 2 jaar geleden. 10:35 uur

Deze tutorial legt in meer detail uit wat webhosting is en hoe je een hostingprovider kiest. Online websitebouwers. Ik realiseer me dat niet iedereen tijd wil besteden aan het leren van HTML etc. om zijn eigen website te maken. Veel mensen moeten gewoon zo snel mogelijk een website in de lucht krijgen zonder alle technische kennis te hebben!

p Online winkelen biedt veel gemakken. De kracht om te vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt, maakt online winkelen...

Het belangrijkste doel van het installeren van een ventilator voor een computerbehuizing is om uw systeem koeler te houden en langer te laten werken. De installatietaak kan echter enigszins moeilijk zijn. Er zijn enkele vereisten waar u op moet letten, anders kan de hele taak buitengewoon pijnlijk worden. Dit bericht is voor degenen die net hebben gekocht

123...7Показано 1-100 из 620 записей