Alles over computers en technologie

Hoe u uw eigen computer bouwt deel 4

Deel 4 - Hoe een computer te bouwen - Installeer het moederbord op de behuizing

In deze serie leer je hoe je goedkoop een EXTREME gamecomputer bouwt! Het moederbord is de belangrijkste chip in uw computer. Het moederbord is verantwoordelijk voor het met elkaar verbinden van al uw onderdelen en om ze samen te laten werken om aan de eisen van een computer te voldoen.

De nuances van wat de componenten doen en hoe ze het beste aan uw behoeften kunnen voldoen, vallen buiten het bestek van dit verhaal. Maar de beschrijvingen hieronder van hun functies en waar u op moet letten bij het winkelen, zouden u een goed idee moeten geven waar u moet beginnen met het verzamelen van alle onderdelen die u nodig heeft voor uw pc.

Hoe een Intel-processor te installeren In plaats van uit de processor te steken, zitten de pinnen nu in moderne Intel-sockets op moederborden, waardoor het eenvoudiger is om de processor te installeren. Dit deel van het stopcontact wordt de contacttafel genoemd. Buig of raak deze pinnen helemaal niet aan! De vierkante metalen beugel die de CPU op zijn plaats houdt, is de

Afhankelijk van hoe u uw machine bouwt, kan het moederbord het eerste of laatste onderdeel zijn dat u kiest. Mijn strategie was om eerst mijn GPU en CPU te kiezen en dan een moederbord te vinden dat beide zou ondersteunen. Ik wist ook dat ik een moederbord met ingebouwde wifi wilde, omdat mijn computerbureau ...

Hoe u uw eigen pc kunt bouwen

Het bouwen van je eigen pc voelt als een overgangsrite. U bent van het kopen van standaard, toegankelijke computers gegaan naar het maken van uw eigen aangepaste machine. Het is zeer de moeite waard. ... ... maar ook intimiderend. Maar het proces zelf is eigenlijk vrij eenvoudig. We vertellen je alles wat je moet weten.

Het eerste dat u moet doen, is een winkel als Fry's Electronics zoeken. Als je het niet erg vindt om op de zending te wachten, zijn Newegg en TigerDirect geweldige websites voor het vinden van computercomponenten. Voor deze instructies zal ik de algemene termen voor onderdelen gebruiken. U zult op zoek moeten gaan naar individuele merken en modellen waarvan u denkt dat ze aan uw behoeften zullen voldoen.

Het lijkt misschien een ontmoedigende taak om al die dure kleine onderdelen voor je te hebben, maar in werkelijkheid is het installatieproces, hoewel langdurig, relatief eenvoudig. Als u hulpmiddelen zoals een stanleymes, een schaar, kabelbinders en een schroevendraaier aan uw zijde heeft, gaat het proces alleen maar een stuk sneller.

U kunt uw eigen pc precies zo bouwen als u wilt, afhankelijk van uw computerbehoeften. Wanneer u uw eigen computer bouwt, is het echt een "persoonlijke" computer. Het bouwen van een pc is een leerzame ervaring die iemands kennis en waardering voor toegepaste wiskunde, elektronica en natuurkunde kan verrijken.

Hoe een computer te bouwen: de complete gids

Lifehacker's complete gids voor het bouwen van een pc Lifehacker's complete gids voor het bouwen van een pc Het bouwen van uw eigen desktop-pc is geekplezier. We laten u zien hoe u dit moet doen en alles wat u moet weten om uw systeem goed te onderhouden.

Het bouwen van een computer is leuk, betaalbaar en uitdagend. Het is leuk om alle onderdelen te kunnen kiezen die in je machine gaan, het is goedkoper dan het kopen van een pc van een fabrikant als Dell of HP, en het is zo cool om aan te sleutelen! Deze cursus is voor iedereen die altijd al zijn eigen hebben willen bouwen

De computerkast die u kiest, moet groot genoeg zijn om alles te bevatten wat u nu en in de toekomst wilt toevoegen, terwijl het toch een ontwerp heeft dat u passend en aantrekkelijk vindt. Mijn doel was om een ​​behuizing te vinden met een eenvoudig ontwerp die plaats biedt aan ten minste 5 harde schijven, ruimte heeft voor ten minste 2 extra ventilatoren en een

Details: build-your-own-computer-tips.com Rang: (Rangschikking op basis van trefwoorden, kosten en organisch verkeer) nvt Organische trefwoorden: (Aantal trefwoorden in top 20 SERP's Google) 0 Organisch verkeer: (Aantal bezoekers uit de top 20 zoekresultaten) 0 Organische kosten: ((Hoeveel te besteden als u hetzelfde aantal bezoekers krijgt)

Een supercomputer bouwen: 9 stappen (met foto's) - wikihow

Het bouwen van uw eigen high-performance computing-cluster, ook wel supercomputer genoemd, is een uitdaging die elke deskundige nerd met een weekend aan vrije tijd en geld te besteden kan aangaan. Technisch gezien is een moderne supercomputer met meerdere processors een netwerk van computers die parallel samenwerken om een ​​probleem op te lossen.

De belangrijkste reden waarom het vaak goedkoper is om uw eigen pc te bouwen, zijn de arbeidskosten. Geprefabriceerde productiebedrijven zijn bedrijven aan het eind van de dag, met overheadkosten en personeel om te betalen, dus het is prima dat ze kosten in rekening brengen voor hun harde werk. Er zijn ook veel extra voordelen met een kant-en-klare computer die soms in de kosten kan worden opgenomen, zoals software en testen.

Vóór dit boek kwam het bouwen van een computer het dichtst in de buurt van het verwisselen van een paar RAM-chips en het veranderen van een voeding, en het bouwen van een hele machine en het draaien ervan leek een ontmoedigende taak. Met dit goed geschreven, goed georganiseerde, zeer nuttige en verrassend eerlijke en vermakelijke boek was het echter min of meer rechttoe rechtaan - en heel erg leuk.

Er zijn in totaal 10 essentiële onderdelen die je nodig hebt om je computer te bouwen. Dit zijn: computerkast (zorg ervoor dat je er een hebt met een voeding), moederbord, processor, RAM, harde schijf, diskettestation, monitor, videokaart, een toetsenbord en een muis.

Impuls waargenomen: hoe u uw eigen AI-compatibele computer kunt bouwen?

Je gebruikt ze om je eigen microcomputer te bouwen, een aantal experimenten uit te voeren en je eigen gadgets en robots te maken. Je uploadt code van je computer naar de Arduino-microcontroller en laat je Arduino allerlei coole dingen doen. Het beste is dat je alle code kunt zien, en ...

Voordat u iets aanraakt, moet u uzelf aarden om geen elektrostatische schokken aan uw componenten te veroorzaken. U kunt statische elektriciteit opwekken die de zojuist gekochte onderdelen kan vernietigen. De beste manier is om een ​​aardingsarmband om uw pols te dragen en deze te verbinden met iets dat geaard is.

Als uw computer ouder is, kunt u mogelijk alleen dit type gebruiken, en afhankelijk van de leeftijd bepaalt dit ...

Het bouwen van uw eigen computer is veel goedkoper dan het kopen van een zakelijke bouwcomputer. Geen enkel bedrijf ontwikkelt elk onderdeel van een computer. Als gevolg hiervan betrekken ze het vervolgens bij bedrijven en assembleren het in hun naam / merk. Het ontwikkelen van een aangepaste computer geeft ons veel betere opties.

Begin met het bouwen van uw eigen pc - Hoe een computer te bouwen

U kunt deze handleiding gebruiken om meer te leren over het bouwen van uw eigen aangepaste computer, of u kunt de onderdelen voorbereiden en stap voor stap volgen terwijl u alles in elkaar zet. U zult merken dat het bouwen van een computersysteem een ​​leuke hobby is. U kunt op de links onderaan elke pagina klikken om naar de volgende stap te gaan.

Hoe u uw eigen computer bouwt. Deze pagina is bedoeld om u een algemeen idee te geven over het bouwen van uw eigen computer. Dit is geen gedetailleerde stap-voor-stap handleiding. Er zijn er genoeg elders op het net. Mijn bedoeling hier was om u kennis te laten maken met de benodigde onderdelen en u een eenvoudig en vereenvoudigd idee te geven van wat een computer is.

Het bouwen van je eigen computer is helemaal niet moeilijk, ik zal proberen het op een eenvoudige manier uit te leggen zodat mensen gemakkelijk begrijpen hoe het allemaal werkt. Het eerste dat u moet doen, is bepalen hoeveel u aan uw constructie wilt uitgeven. U heeft 3 hoofdcategorieën van budgetten waaruit u kunt kiezen.

Er zijn veel handleidingen voor het bouwen van computers, en ik zal er geen voor je schrijven. De beste manier om uw eigen computer te bouwen, is door een goede informatiebron te vinden die u het proces stap voor stap laat zien. Je moet weten hoe je de onderdelen in elkaar zet, hoe je ze met elkaar verbindt en hoe

Hoe een computer te bouwen - Hoe een computer te bouwen

Handleiding voor het bouwen van een computer De stapsgewijze handleiding voor het kopen van de beste internetcomputers is door zelf een computer te bouwen. Bouw goedkope computers met goedkope computeronderdelen. ... aan de configuratie van het draadloze thuisnetwerk.

Hier is een leuke kleine website die ik heb gevonden en die je zal vertellen hoe je je eigen computer kunt bouwen. Het is vrij eenvoudig en behandelt niet echt de SOORTEN componenten die u kunt kopen, maar het vertelt u wel hoe u ze in elkaar zet, hoe u ze krijgt

Het is geweldig! Ik ben aan het kiezen wat ik nu ga bouwen. Mag ik deze jongens lenen? Ze weten in ieder geval wat ze doen!!

Het bouwen van een spelcomputer is, net als veel andere hobby's, over het algemeen een continu proces dat vergelijkbaar is met het bouwen van een auto. Degenen met een beperkt budget kunnen klein beginnen met bescheiden specificaties die gaandeweg evolueren naar nieuwere, snellere componenten. Spelers die geld te besteden hebben, zullen blij zijn met de verschillende manieren waarop ze hun geld kunnen uitgeven.

Hoe u uw eigen computer kunt bouwen | Snel en vies advies

Van daaruit begin je te beslissen welk materiaal je wilt. De beste plaats om hardware te vergelijken is op PCPartpicker.com, die u door alle onderdelen leidt die nodig zijn voor het bouwen van een nieuwe computer, en de prijzen en specificaties voor elk stuk hardware weergeeft. Hoewel dit een geweldige manier is om te zien welke website de beste prijs heeft voor een bepaald materiaal, is mijn favoriete ding van deze site dat het ook al je onderdelen controleert op compatibiliteit.

Hoe kies je een projectfiets? Voor iemand die net begint aan hun reis naar het bouwen van een custom motorfiets, is het kiezen van hun eerste projectmotor essentieel.

De twee zijn gescheiden en u kunt kiezen hoe u ze in evenwicht brengt binnen uw budget. Die keuze krijg je niet met een pre-built en eerlijk gezegd gebruiken veel pre-built fabrikanten lelijke ontwerpen...

Ook met betrekking tot de tutorials vond ik Austin Evans op YouTube erg nuttig, hij heeft een aantal eenvoudige bouwvideo's (bekijk ze als een ruwe gids, maar gebruik meestal de newegg-video's met betrekking tot JC) en verbrijzelt enkele mythes over het pc-gebouw . Ik vond zijn video's erg nuttig en hij was de persoon die me ervan overtuigde dat het beter zou zijn om mijn eigen pc te bouwen dan hem voorgemonteerd te kopen.

Jaar 9: Bouw je eigen pc, processortheorie en meer.

Je moet ze allemaal kennen en weten hoe ze op elkaar inwerken: Onderdelen van de CPU - Wat zit erin!?

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld. U kunt uw internetbrowser optioneel configureren om strikt noodzakelijke cookies te blokkeren. Als u echter deze categorie cookies blokkeert - die geen persoonlijke gegevens verzamelen of opslaan - kunnen delen van de website ...

Sommige behuizingen worden geleverd met ingebouwde stootborden, hoewel veel behuizingen worden geleverd met kleine koperen beugels die gebruikers zelf kunnen vastschroeven. Het I / O-schild is een stuk metaal met uitsparingen voor alle verschillende poorten en ingangen aan de achterkant van een computer en helpt voorkomen dat stof en ander vuil de behuizing binnendringt.

OPENBAARMAKING: Ik heb opbrengsten en vergoedingen ontvangen voor deze functie. Alle meningen en ideeën zijn 100% van mij. Dit artikel bevat affiliate links. Als je een artikel koopt via een van deze links, ontvang ik mogelijk een kleine commissie zonder dat het jou iets extra's kost.

Aangepaste pc-generator | Nieuw ei | Is het moeilijk om een ​​pc te bouwen?

Hoeveel RAM moet ik kopen? De hoeveelheid RAM die uw computer nodig heeft, hangt af van hoe u deze wilt gebruiken. We raden minimaal 8 GB RAM aan, maar als u uw pc alleen gebruikt voor eenvoudige dagelijkse taken, zoals surfen op internet, kunt u misschien rondkomen met slechts 4 GB.

Bijna alle bronnen op internet over het bouwen van uw eigen computer zijn gericht op het bouwen van een spelcomputer. De tweede meest voorkomende discussie is hoe u een "low budget pc" bouwt. Toen ik een paar weken geleden de laatste informatie over het bouwen van een computer onderzocht, beviel geen van deze twee opties mij.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je een computer moet bouwen, deel dan je verhaal en inspireer iemand anders om een ​​sprong in het diepe te wagen in het bouwen van computers. Deel uw moeilijkheden, evenals de gemakkelijke delen, evenals uw gedachten onderweg. Van mensen die ik heb geleerd hoe ze hun eigen computers moeten bouwen, zeggen de meesten dat na het voltooien van de eerste het zo eenvoudig is dat ze niet kunnen geloven dat ze het sindsdien niet meer hebben gedaan. Dit is hoe ik mijn personal computer heb gebouwd. Heb je een goed verhaal over het bouwen van een computer? Heb je iets geleerd tijdens het bouwen van een computer dat je zou willen delen?

Bouw je eigen computer Waar je op moet letten in een koffer. Koop een huis via je pc. Een computer kopen Stel deze 3 vragen.

Bouw je eigen pc - een stapsgewijze geïllustreerde gids voor het bouwen van...

U leert hoe u tower- en desktop-pc's in elkaar zet, hoeveel u aan onderdelen moet uitgeven om de gewenste prestaties te krijgen, hoe u veelvoorkomende problemen kunt oplossen en meer. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, deze stapsgewijze handleiding boordevol foto's is het enige boek dat je ooit nodig zult hebben.

U kunt uw eigen algemene gaming- of computerkit bouwen met behulp van online pc-bouwerwebsites zoals Newegg, PCPartPicker en Logical Increments. Deze doe-het-zelf pc-tools helpen je zeker om de pc te bouwen die je wilt binnen je budget. Deze tools zijn slim genoeg omdat ze relevante informatie kunnen verstrekken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt wanneer alle onderdelen zijn gekocht en

Het beste dat u kunt krijgen om uw eigen laptop te "bouwen", is door deze aan te passen op de

Показано 43 записи