Alles over computers en technologie

Hoe een Dell computer te repareren

Hoe het probleem met het zwarte scherm van de Dell-laptop op te lossen?

Probeer deze fout te corrigeren door de functionaliteit van uw hardware te controleren. Om dit te doen, voert u Dell Diagnostics uit door uw pc opnieuw op te starten, op "F12" op het Dell-logo te drukken en vervolgens "Diagnostics" te kiezen wanneer het opstartmenu verschijnt.

Bent u op zoek naar antwoorden over hoe u uw Dell pc kunt repareren die het grootste deel van de tijd achterblijft? Wellicht kunnen wij u helpen met deze vragen. Ons artikel van vandaag behandelt het probleem van trage prestaties in een Dell pc.

Weinig gebruikers hebben problemen met Dell Support Center aangemoedigd en een van de symptomen is een pop-upvenster dat elke 5, 10, 15 minuten of meer verschijnt. In dit artikel gaan we je vertellen hoe je deze vervelende software en pop-ups kunt verwijderen.

Stap 3: Open de achterkant van de desktopcomputer. EERSTE Draai alle schroeven aan de zijkant op de hoeken los.

Dell-laptop herstellen naar fabrieksinstellingen - CCM

Als uw Dell-laptop defect begint te raken, is een van de opties die u hebt om hem te repareren, hem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Afhankelijk van het model dat u bezit, kan de procedure enigszins variëren. NB Houd er voordat u begint rekening mee dat door uw computer terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, alle gegevens op station C worden verwijderd. We raden u ten zeerste aan een back-up te maken van alle persoonlijke bestanden voordat u de reset uitvoert. Harde reset van een Dell-laptop. Start uw computer opnieuw op door op Start> pijl naast de knop Vergrendelen> Opnieuw opstarten te klikken. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, drukt u op F8 totdat Geavanceerde opstartopties ...

Als u problemen ondervindt met uw Dell laptop/desktop, bijvoorbeeld als de computer crasht en geen normale verbinding kan maken, moet u mogelijk uw Dell pc terugzetten naar de fabrieksinstellingen om de problemen op te lossen.

Hoe los je schermproblemen op je Dell pc op? Heeft u problemen met het inschakelen van uw Dell pc? Reageert het niet wanneer Windows opstart? Doe het rustig aan en blijf deze blog lezen en je hebt alle oplossingen om het probleem in één keer op te lossen.

Als het niet genoeg stroom krijgt, hoe kun je dan verwachten dat het wordt ingeschakeld! Controleer de onderstaande punten voordat u doorgaat met de daadwerkelijke oplossingen: Probeer de stroombron van uw Dell-laptop te wijzigen waarop uw laptopadapter is aangesloten. Controleer nu of er lampjes op de oplader worden weergegeven; Dell opladers

Hoe te repareren dat Dell Supportassist niet werkt op Windows 10?

Fix Dell Supportassist reageert niet op Windows 10. Methode 1: Hernoem het bestand naar Dell. Methode 2: Controleer op Windows-update.

Computerventilatoren zijn nodig omdat ze de interne componenten van uw computer koel houden, waardoor oververhitting en systeemcrashes worden voorkomen, maar ze kunnen luidruchtig zijn. Als een ventilator geen ingebouwde methode heeft om de snelheid te moduleren, kun je de ventilatorsnelheid regelen met een ventilatorsnelheidsregelaar. Dit is een eenvoudig apparaat dat tussen de voeding en de ventilator zit om de voeding naar de ventilator te regelen. Het verminderen van het vermogen zal de ventilatorsnelheid verlagen en kan helpen om uw Dell pc te kalmeren.

Ruri Ranbe werkt sinds 2008 als schrijver. Ze behaalde een AA in Engelse literatuur van het Valencia College en voltooit een BS in computerwetenschappen aan de University of Central Florida. Ranbe heeft ook meer dan zes jaar professionele ervaring in informatietechnologie, gespecialiseerd in computerarchitectuur, besturingssystemen, netwerken, serverbeheer, virtualisatie en webdesign.

Hoewel het inefficiënt is, kun je typen zonder toetsenbord. Sluit een USB-toetsenbord voor tijdelijk gebruik aan op je laptop. Hopelijk kun je ergens bij een desktopcomputer komen en door het toetsenbord te lenen, wordt het gemakkelijker om je problemen op te lossen. Een Dell-toetsenbord repareren dat niet werkt

Hoe Dell Computer te repareren - Eenvoudige manieren om vastgelopen pc te repareren - Dr ...

Wanneer u probeert de Dell-laptop te repareren, is er één ding dat u moet onthouden dat u nooit moet proberen de laptop zelf te repareren. Zorg er dus voor dat u de juiste procedure volgt wanneer u leert hoe u een Dell-computer kunt repareren. U kunt ook een deskundige raadplegen voor hulp.

Daarom kunt u beslissen of het hulpprogramma Dell QuickSet64 vereist is in Windows 10. Of als u op de Fn-toets drukt die niet werkt of het touchpad niet werkt, is het ook beschikbaar voor u om problemen op te lossen.

1. U moet eerst een computer vinden met hetzelfde besturingssysteem als de problematische computer met de beschadigde harde schijf. Sluit een lege USB-stick aan op de werkcomputer. 2. Ga nu naar Beste gratis partitiemanager voor Windows | MiniTool Partition Wizard Gratis, download en installeer de benodigde software op de werkcomputer.

Het kan moeilijk en tijdrovend zijn om de sleutel van een Dell laptop te repareren als deze is beschadigd door gemorste vloeistof. U kunt overwegen om het hele laptoptoetsenbord te vervangen voordat uw laptop verder beschadigd raakt door de vloeistof die zich binnenin verspreidt.

Hoe los ik Dell computerproblemen op? - Technische beoordelingen

Dell IT-support om de volgende problemen op te lossen:

5 manieren om Dell USB-poorten te repareren die niet werken. 6 april 2021 Zibanany Geen onderdeel van een categorie Laat een reactie achter. USB-poorten, we gebruiken ze dagelijks om de harde schijven van de telefoons op de computer aan te sluiten.

Als je alle opties hebt uitgeput om te proberen een groot probleem met Windows op te lossen, kan het zijn dat je Windows moet resetten naar de oorspronkelijke staat die je pc direct uit de doos had. Afhankelijk van de resetmethode die u kiest, kan het proces alle persoonlijke gegevens en apps verwijderen die u op de pc hebt opgeslagen.

Trage pc-snelheid kan een teken zijn van een groot probleem dat kan leiden tot gegevensverlies of erger ... Hoe DELL Latitude Slow te repareren - Stap 1 ... Controleer Windows ... computer wordt veroorzaakt door veel kritieke problemen. Wees echter niet gehaast om $ 250 tot $ 500 en meer te betalen voor pc-reparatieservices (dat zijn de gemiddelde kosten van procedures die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren tegen weinig of geen kosten).

OPGELOST: Dell Dimension 2400-monitor repareren, maar - Fixya

Als u voor Dell-machines de video-/VGA-kabel loskoppelt van de toren terwijl het systeem is ingeschakeld, wordt er een zelftest van de monitor weergegeven. Als u een zwarte doos over het scherm ziet bewegen, betekent dit dat de monitor in orde is. Controleer de verbinding tussen monitor en toren Zorg ervoor dat de kabels goed zijn aangesloten. Controleer of de toren in orde is.

Technici hebben een solide achtergrond in het oplossen van alle soorten technische problemen van Dell. Deskundige technici zullen u de best mogelijke oplossingen en uitgebreid advies geven om uw Dell computerproblemen op te lossen. Bel ons daarom nu op een gratis nummer voor directe antwoorden op Dell laptopproblemen.

Hoe de BIOS-wachtwoordreset-sweatshirt te gebruiken. OPMERKING. Download de installatiehandleiding en zelfs de servicehandleiding voor uw computer van de website Dell Manuals. Vervolgens vindt u onder Systeemkaartcomponenten de gelabelde afbeelding die de jumpers op de installatiekaart verbindt. Zorg ervoor dat de beugels waterpas en schoon zijn om krassen op de computerkap te voorkomen. Als uw computer nog steeds niet is aangesloten, verwijdert u de computerkap. Om de accountinformatiejumper op het moederbord te vinden, zoekt u naar de letters PWD, PSWD of PSWDCLR. Kies een optie

Er is een vraag op het forum: ik heb gezocht in de community en op internet en kon geen oplossing vinden voor mijn toetsenbord dat niet werkte ... veel ideeën maar geen enkele werkte. Dit artikel kan verhelpen dat het toetsenbord niet werkt op een Dell laptop met Windows 10. Deel 1: Waarom werkt het toetsenbord van mijn Dell laptop niet. 1. Is dit een driverprobleem?

Hoe een pijltoets op een Dell-laptop te repareren? - Antwoorden

Om uw Dell-laptop te formatteren. volg mijn onderstaande instructies: -1.start uw computer, 2.druk meerdere keren op F8, 3.na het indrukken van F8 wordt het herstelvenster geopend, 4.volg dan de gegeven instructies. Na al het proces moet u de stuurprogramma's installeren. OPMERKING: - u moet zorgvuldig formatteren, alleen een fout zal ervoor zorgen dat uw computer uitvalt.

Hoe u het zwarte scherm van de Dell-laptop kunt repareren, maar nog steeds actief bent bij het opstarten.

Volg de stappen in de probleemoplosser en kijk of dat het probleem oplost. Start uw modem en draadloze router opnieuw op. Hiermee maakt u een nieuwe verbinding met uw internetprovider (ISP). Wanneer je dit doet, wordt de verbinding met iedereen die is verbonden met je wifi-netwerk tijdelijk verbroken.

Leer hoe u een computer repareert die niet wil starten met deze 6 stappen voor probleemoplossing van Dell. Door ze te bereiken, kunnen de meeste problemen worden opgelost ...

Dell-laptopluidsprekers werken niet | Dell-laptopgeluid repareren

Onze Dell Laptop Support Managers raden u aan de gedetailleerde stapsgewijze probleemoplossingstool voor veelvoorkomende audioproblemen die op de website worden vermeld, door te nemen. De probleemoplosser detecteert welke versie van Windows uw computer gebruikt en past de probleemoplossing dienovereenkomstig aan.

Dell Computers & Laptops Reparatie Birmingham: Dell Laptop. Raak niet in paniek ! Hoe 5 veelvoorkomende pc-noodgevallen op te lossen | Computer wereld. Vaste Windows 8.1 automatische reparatie lus gereedheid & amp; de ramen. Dank je wel Mary voor je snelle reactie Zal het krijgen van een nieuwe harde schijf alle bestanden en andere items die al op mijn laptop staan ​​wissen? en het krijgen van een nieuwe harde schijf, is er een. Hallo, elke keer als ik mijn laptop opstart, krijg ik een blauw scherm van de dood te zien. Ik heb een Dell Latitude D620-laptop met Windows 7. Dit is mijn Dell-laptopconfiguratie: ms Windows 7 Enterprise ...

Selecteer het juiste servicescenario voor een in de fabriek geïnstalleerd Dell-systeem met Windows 10 dat is veroorzaakt door een MB-fout. Het vervangende moederbord wordt geleverd met de Windows Universal Replacement DPK die zal worden gebruikt voor activering. V / F: 32 GB DIMM's worden alleen ondersteund op systemen met Xeon W Series-processors.

Stap 4: Start vervolgens de computer opnieuw op, de normale modus is geselecteerd, u kunt het gewijzigde wachtwoord "123456" gebruiken. Login "Jack" -gebruiker. Natuurlijk, als je al een back-upsysteem hebt, ga dan meteen terug naar de oorspronkelijke opstart, OK. Na de vier stappen kunt u het Windows 7-wachtwoordprobleem van de Dell computer oplossen ...

Dell computer Hoe te openen

Hoe verwijder je de achterkant van deze Dell AIO desktop, zodat je toegang hebt tot de componenten zoals de harde schijf?

Oorzaken van fout 0146 op de harde schijf op Dell laptopcomputer: Veelvoorkomende redenen voor fout 0146 zijn overbelasting van de batterij of schommelingen in de stroomvoorziening. Dit heeft een directe impact op uw harde schijf en zorgt ervoor dat deze defect raakt of beschadigd raakt. Bekijk de onderstaande stappen en los foutcode 0146 op.

Dell is een beroemd merk dat bekend staat om zijn eigen laptop en andere apparaten die tegen een betaalbare prijs zijn vervaardigd en op de markt worden gebracht en Dell Inspiron is een van hen die is gelanceerd met innovatieve functionaliteit en waarmee kan worden geëxperimenteerd met het correct configureren van zijn eigen hoogwaardige instellingen. ... De parameters en duurzame hardwarecomponenten voorkomen ook allerlei technische problemen. Dit apparaat kan worden gebruikt voor dagelijks computergebruik en aanvullende vereisten en kan soms fouten veroorzaken zoals Windows-gerelateerde problemen, installatie- en configuratiefouten, optimalisatie, firewall en proxy, inclusief begrepen ...

Moderne Dell-laptops bevatten de functionaliteit die het besturingssysteem van uw laptop in de oorspronkelijke configuratie herstelt. Als u een Dell computersysteem heeft, wilt u een Dell systeemherstel uitvoeren en volgt u de eenvoudige stappen die worden gegeven. Dit kan handig zijn als u een laptop upgradet of problemen heeft met het besturingssysteem.

Hoe u uw Windows 10-pc kunt resetten | laptop

Als uw computer niet naar behoren presteert, rare fouten geeft of langzaam werkt, is het waarschijnlijk tijd om een ​​reset uit te voeren. U kunt ook uw Windows 10-laptop resetten als u een upgrade naar een nieuw apparaat uitvoert en uw oude wilt verkopen. Een laptop vol gevoelige informatie en persoonlijke documenten wil je natuurlijk niet aan een vreemde geven.

Als uw DELL-laptop geen geluid produceert, is het tijd om te controleren wat het probleem is. Begin helemaal opnieuw en bekijk meer bronnen voor Dell-help -. Stap 1: Controleer eerst of de audiokabels op de juiste audio-aansluiting zijn aangesloten of niet. Soms zitten deze kabels in de verkeerde audio-aansluiting, komt de kabel eruit als je je laptop op tafel zet of misschien een kabel

Is uw Dell-laptop traag of gehackt? Fabrieksreset is een effectieve en gemakkelijke manier om u te helpen het probleem volledig op te lossen. Door de fabrieksinstellingen te herstellen, keert uw Dell terug naar de staat waarin u hem hebt gebracht. Alles wat op het materiaal was vastgelegd, zou worden gewist. Vergeet niet om een ​​back-up te maken van belangrijke bestanden naar iClound nadat u zich op het bureaublad hebt aangemeld. Voor meer details laten we u zien hoe u de Dell-laptop kunt resetten naar de fabrieksinstellingen Windows 7, 8, 10.

Houd er rekening mee dat u tijdens het browsen op onze website uw voorkeuren kunt wijzigen en/of kunt weigeren bepaalde soorten cookies op uw computer op te slaan. U kunt cookies die al op uw computer zijn opgeslagen ook op elk moment verwijderen. Dit kan echter delen van onze website beschadigen en ervoor zorgen dat u geen toegang krijgt tot specifieke inhoud.

De authenticatie van mijn Dell desktop-pc herstellen

Ik heb alle voorgestelde oplossingen geprobeerd en drie keer opnieuw gerangschikt, maar elke keer dat ik opstart, zijn de pictogrammen van locatie veranderd. Ik ging zelfs zo ver dat ik de Geek Squad vroeg om het probleem op te lossen. Ze probeerden het een uur en stelden voor dat ik contact met je opnam. Bent u van plan een oplossing voor deze bug uit te brengen ???

Download Dell data recovery-software om verwijderde foto-videobestanden te herstellen. 12:59 PM 4/2/2015. Dell desktops en laptops zijn populair vanwege hun lange levensduur, betrouwbaarheid en onderhoudsgemak. Dell laptop en werkstation omvatten Inspiron, XPS, Latitude, Precision, Dimension, Alienware, Venue, PowerEdge, OptiPlex, Vostro, n Series, draaien op Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP.

Druk op "F8" nadat de computer is ingeschakeld, net voordat het Vista-logo verschijnt. (De juiste timing kan lastig zijn en kan een paar pogingen kosten.) Dit opent de opties van het hoofdmenu. Stap 3. Klik op "Veilige modus" en druk op "Enter". U kunt dan als beheerder invoeren zonder dat u een wachtwoord nodig heeft.

Leer hoe u een computer repareert die niet wil starten met deze 6 stappen voor probleemoplossing van Dell. Door ze te bereiken, kunnen de meeste problemen worden opgelost ...

Een opstartprobleem oplossen (officiële technische ondersteuning van Dell)

Leer hoe u BIOS-instellingen kunt herstellen, de opstartmodus (Legacy/UEFI), opstartvolgorde en SATA-bewerkingen kunt wijzigen. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via sociale media op Facebook op www.facebook.com/dell en Twitter op www.twitter.com/dellcares U kunt ook deelnemen aan een discussie op ons Dell Community Forum op www.dell . com / community en klik op Support Forums.

Schakel uw Dell-computer in of start deze opnieuw op. Stap 2. Druk op "F2" wanneer het eerste scherm verschijnt. De timing is moeilijk, dus je kunt op "F2" blijven drukken totdat je het bericht "Entering Setup" ziet. Meerdere keren op de knop drukken heeft geen nadelig effect. In oudere Dell-modellen moet u mogelijk op "Delete", "Ctrl" + "Alt" + "Enter", "Fn" + "F1" of "Fn" + "Esc" drukken. Bij twijfel kunt u op verschillende combinaties drukken zonder nadelige gevolgen.

Dell Laptop Service Center in Delhi is een van de toonaangevende Dell-laptopreparatieservices met een zeer redelijke prijs. Als u een probleem heeft met uw laptop, of het nu om hardware of software gaat, dan staat het Dell Service Center voor u klaar. We hebben een goed opgeleide en deskundige ingenieur in ons team ...

Methode één: Dell Computer Herformatteringsfout automatisch herstellen! Sterk aanbevolen: gebruik de hieronder aanbevolen gratis download om uw computer te scannen, diagnosticeren en repareren. Dit hulpprogramma wordt gebruikt om fouten te diagnosticeren en te repareren die ertoe kunnen leiden dat uw computer niet goed werkt. SmartPCFixer is een programma dat speciaal is ontworpen om vervelende Dell Computer Reforma-fouten op pc's op te schonen en te verwijderen. Het kan gemakkelijk veelvoorkomende registerfouten, dll-fouten en trojans detecteren, verwijderen en blokkeren.

Bulla Briefs - Weet iemand hoe je een Dell computer moet repareren | Facebook

Weet iemand hoe ik een Dell computer kan repareren.

Uw computer wordt opnieuw opgestart en start automatisch het Windows-systeem. U kunt nu controleren of uw problemen zijn opgelost. Opmerkingen: als u bent buitengesloten en u het wachtwoord niet meer weet, kunt u een installatieschijf of herstelstation plaatsen om vanaf het opstarten toegang te krijgen tot de herstelomgeving, of ...

Gezien de tijd waarin we leven, zijn de telefoontjes van Boxaid door het dak. We werken overuren om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Vandaag kwamen we een Dell Inspiron-webcam tegen met Windows 10 (de Dell Inspiron is een alles-in-één desktop, geen laptop) die gewoon geen video liet zien.

Hoe het blauwe scherm te repareren? blauwe schermen worden veroorzaakt door hardwareproblemen, de foutcode wordt op uw computerscherm weergegeven als cijfers of combinaties van cijfers/letters. Windows 10 crasht op een blauw scherm. uw taak is om erachter te komen waarom de Windows-kernel in de war is en "Windows 10 opnieuw instellen of opnieuw installeren op Dell pc" te repareren.

Repareer uw computer gratis: een kapotte Dell-laptop repareren ...

Hoe een Dell Laptop Touchpad te repareren Dell Inspiron Laptop demontage Tutorial. Hoe het toetsenbord op een Dell-laptop te verwijderen

Om de fout "Dell Support Center werkt niet meer" te corrigeren, moet u proberen Dell Support Assist te upgraden naar de nieuwste update. Start uw browser en ga naar deze site. Klik op de knop Download Support Assist om het downloaden van de applicatie te activeren. Voer na de installatie het uitvoerbare bestand uit en volg de instructies op het scherm om uw computer te installeren met de nieuwe editie van Dell Help Assist. Controleer daarna of het probleem is opgelost. Methode 5: Renae uw bestand. We zullen in deze stap toegang krijgen tot de locatie van dit bestand en het vervolgens hernoemen door "klein" uit de naam te verwijderen.

Dell heeft ook een software-update gemaakt die vanaf 24 november wordt uitgebracht, waarbij het certificaat - dat is geïnstalleerd door de Dell Foundation-services van het bedrijf - wordt gelokaliseerd en indien nodig wordt verwijderd. Er zijn twee methoden om het certificaat te verwijderen en uw computer te beveiligen: automatisch door ...

Ga naar Apparaten en printers op uw computer. Klik met de rechtermuisknop op uw printer en kies Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Zorg ervoor dat de ingestelde papierspecificaties overeenkomen met het papier dat in de printer is geladen. Ga naar uw afdruktoepassing en wijzig de instellingen in het menu Afdrukinstellingen. Hoe los ik een Dell printerpapier laadfout op?

Hoe een computer in te stellen

Hoe?'Of' Wat. Bijzonderheden: stappen. Koop eerst een desktopcomputer van bedrijven als Dell en PC World. Zorg ervoor dat de pc doet wat u wilt dat hij doet. Open vervolgens de doos om de componenten te vinden die bij de desktop zijn gekocht (monitor, muis, toetsenbord).

Dell-foutcode 7 voor de harde schijf kan optreden en terugkomen tijdens een Windows-update, terwijl u naar muziek luistert, naar een document of map zoekt, online games speelt of andere dingen doet. De fout kan leiden tot verschillende gerelateerde problemen met de harde schijf van Dell, waaronder vertraging, gegevensschade en crashes.

Dell biedt online diagnostische tools om erachter te komen waarom. Ingebouwde PSA- of ePSA-diagnosetools zijn beschikbaar om het probleem te detecteren. De essentiële items die nodig zijn om de test uit te voeren, zijn de servicetag, ePSA-fout, PSA-foutcodes en validatiecodes om de test te voltooien. Dell-foutcode 2000-0142 repareren door ...

Om belangrijke bestanden van een Dell computer met foutcode 0146 te herstellen, kunt u software van derden gebruiken - MiniTool Partition Wizard Pro Ultimate. MiniTool Partition Wizard Pro Ultimate is een alles-in-één partitiemanager en hulpprogramma voor gegevensherstel. De module voor gegevensherstel kan u helpen verloren bestanden te herstellen, inclusief documenten, afbeeldingen, video's, audio, muziek, e-mails van verschillende opslagmedia.

Toegang krijgen tot het opstartmenu van een Dell computer

Dell-computers gebruiken Windows-besturingssystemen en hebben daarom de luxe om toegang te krijgen tot deze opstart

Leer hoe u een computer repareert die niet wil starten met deze 6 stappen voor probleemoplossing van Dell. Door ze te bereiken, kunnen de meeste problemen worden opgelost ...

Laptopventilator werkt niet? Deze video behandelt verschillende opties voor het omgaan met een oververhitte computer, inclusief wat ik heb gevonden als de beste optie die er is.

We bieden Dell online technische ondersteuning en klantenondersteuning om verschillende niveaus van technische fouten voor Dell-producten, waaronder computers, laptops, printers, scanners en tablets, op te lossen volgens de vraag van de klant. We bieden ook technische ondersteuning voor andere problemen die van invloed zijn op de computerprestaties, zoals storingen in de internetverbinding, problemen met het besturingssysteem, problemen met de printerverbinding, problemen met de installatie van stuurprogramma's, snelheids- of prestatieproblemen van de pc en scannen of ...

Snel het Windows 10-wachtwoord opnieuw instellen op een Dell pc

Hoe kunt u het wachtwoord in Windows 10 omzeilen en herstellen om weer toegang te krijgen tot uw Dell desktop en laptop als u het wachtwoord verliest? Gelukkig kan dit eenvoudig op een aantal manieren worden bereikt. Deel 1: Wanneer u het wachtwoord van uw lokale account voor Windows 10 bent kwijtgeraakt Zie het verschil: Windows 10 - Microsoft-account versus lokaal account.

Zorg er altijd voor dat uw laptop de nieuwste Windows-updates en stuurprogramma's op uw laptop heeft geïnstalleerd. Verwijder regelmatig alle ongewenste bestanden van uw laptop en voer het hulpprogramma Schijfdefragmentatie eenmaal per maand uit voor de beste prestaties. Bescherm uw computer door de firewall te activeren en geavanceerde antivirussoftware te installeren.

Показано 66 записей