Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_qjfoiu0mi90fa5admu68j7b778, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Download gratis ASUS LCD-monitorstuurprogramma's voor Windows 10 ... – Hoe speel ik een dvd af op een Dell pc? - (FAQ) | DVD afspelen op een Dell | Het werkt nog steeds | Hoe dvd af te spelen - Dell Community
Alles over computers en technologie

Hoe een dvd af te spelen op een Dell computer

Hoe een cd / dvd in een DELL-laptop te plaatsen - YouTube

Hoe dvd af te spelen op uw Windows-computer.

Hoe kan ik dvd afspelen op mijn laptop - in 3 stappen om te begrijpen Stap 1 Zoek eerst een desktopcomputer met dvd-station of laptop met een extern dvd-station, plaats de dvd die u wilt kopiëren, installeer en start de WonderFox-dvd Ripper Pro-programma. Klik ten slotte op "DVD-schijf" na het openen van de interface.

Uw Dell pc is ideaal om onderweg dvd's af te spelen. U kunt dvd's bekijken op uw Dell pc met een van de drie vooraf geïnstalleerde programma's: CyberLink PowerDVD DX, Windows Media Center of Windows Media Player.

Re: hoe speel je een dvd af. U moet een dvd-rom-station of dvd-brander hebben; en u moet dvd-decodersoftware hebben geïnstalleerd (bijv. WinDVD, PowerDVD, enz.). Wat heb je in je systeem? 0 Bravo.

Hoe speel ik mijn dvd af op mijn Dell desktop-pc - Microsoft-community

Ik heb veel recensies gelezen die erg negatief zijn en ik denk dat ik iets aan hun opmerkingen zal toevoegen. Ik kan alleen maar aannemen dat de speler niet aan jouw of de mijne voldoet. Ik begrijp niet waarom je de moeite hebt genomen om dit dvd-station in deze Dell desktop te plaatsen. Als je me kunt helpen en het kan laten werken, zou ik het op prijs stellen.

Leg een dvd met de glanzende kant naar beneden in de lade. Op een Dell-laptopcomputer klikt het dvd-gat op de as in het midden van de schijflade wanneer u voorzichtig op het dvd-oppervlak drukt. Duw de lade recht in de computer totdat deze sluit en wacht even totdat Windows Media Player is gestart.

Kodi, een gratis en open source-programma, is een multi-getalenteerde speler die opgeslagen video's, muziek, games en dvd's kan verwerken. Door een persoonlijke videorecorder op uw computer aan te sluiten, hebt u zelfs toegang tot live tv en radio. Download en installeer Kodi op een pc met Windows 10 vanaf de downloadpagina van het programma of vanaf ...

Verwijder de door Dell geleverde spelersoftware en installeer deze opnieuw (problemen met het afspelen van dvd's of Blu-ray-films) Als u problemen hebt met het afspelen van films, probeer dan de door Dell geleverde spelersoftware te verwijderen en opnieuw te installeren. U kunt de software-installatieschijf gebruiken die bij uw Dell pc is geleverd.

3 beste Dell-laptops met dvd-station en afspelen ... | Leawo-zelfstudiecentrum

Deel 2: Hoe speel je een dvd af op een Dell-laptop. Als een van de meest populaire dvd-speler-apps die u gratis kunt krijgen, kan Leawo Blu-ray Player u een soepele speelervaring bieden met uw dvd-schijf. Het biedt geavanceerde video-afspeeltechnologieën en ondersteunt Dolby, DTS, AAC, TrueHD en DTS-HD audio-ervaring.

"Bedankt voor het geven van deze essentiële informatie. Ik heb onlangs een nieuwe Dell Inspiron 15 3000 gekocht, hoewel Dell natuurlijk problemen begon te krijgen. De harde schijf moest worden vervangen, dus domme technici moesten nalaten om alle juiste onderdelen te vervangen." ..." meer.

Dit artikel helpt je dvd's af te spelen op een laptop zonder / met schijf en introduceert de beste dvd-riptool en de beste dvd-spelers.

Hallo, ik heb een nieuwe Dell Inspiron 14-laptop met Windows 7. Om een ​​dvd af te spelen, hoefde ik alleen maar een dvd in de ...

Hoe een dvd op een computer te draaien | Techwalla

Mensen die reizen of geen tv hebben, kunnen moeite hebben met het gebruik van een dvd-speler. De meeste computers en laptops hebben dvd-spelers waarmee gebruikers dvd's kunnen afspelen. Voer een dvd uit vanaf de standaardvideospeler die al op uw computer is geïnstalleerd.

Hoewel Microsoft een betaalde optie heeft om dvd's af te spelen op Windows 10, kun je wegkomen met een geweldige gratis optie. VLC Media Player is om talloze redenen de beste gratis videospeler en ondersteunt toevallig het afspelen van dvd's. U kunt VLC hier downloaden. U kunt ook alle software proberen die bij een extern dvd-station wordt geleverd, omdat deze deze vaak bevatten.

Dvd-spelersoftware op Dell. “The power to do more” is de slogan van Dell. Ondanks zijn eigen ups en downs, is Dell nog steeds een van de grootste personal computerfabrikanten ter wereld. Traditioneel worden de meeste van zijn desktops en laptops geleverd met een dvd-speler, die kan worden gebruikt om dvd-films te bekijken.

Kodi is een multi-getalenteerde speler die overweg kan met opgeslagen video's, muziek, games en dvd's. Door een persoonlijke videorecorder op uw computer aan te sluiten, hebt u zelfs toegang tot live tv en radio. Download en installeer Kodi op een pc met Windows 10 vanaf de downloadpagina van het programma of de pagina in de Microsoft Store.

Hoe een cd/dvd te lezen of te branden als mijn computer geen ..

De dvd wordt afgespeeld in het venster Windows Media Player. Plaats de dvd in het optische station van de Dell computer.

daar zie ik dat u problemen heeft met het vinden van een goede website voor onderdelen en accessoires van Dell hier is er een die ik gebruik www.laptoppartstogo.com dit is wat ze verkopen we hebben een grote verscheidenheid aan laptoponderdelen op voorraad Nieuw en gerenoveerd Dell, Dell Latitude, Dell Inspiron, Dell XPS-onderdelen, Dell Vostro, Dell Precision en Dell Studio ...

Als uw computer Windows Vista Home Basic, Enterprise of Professional Edition heeft, of een andere editie van Windows XP, kunt u de plug-ins en add-ons met betrekking tot Windows Media Player die te koop zijn, controleren. Daarna moet u een compatibele dvd-decoder aanschaffen voor het geval u er geen heeft.

Om dvd te kijken op je Windows 10-computer, heb je maar twee dingen nodig: dvd-speler en ofwel dvd-speler ...

dvd afspelen op een Dell-laptop - Bing

Dell desktops en laptops waarop een dvd-station is geïnstalleerd, kunnen worden gebruikt om te genieten van films en andere inhoud op een mediaschijf. Dell-systemen zijn meestal vooraf geïnstalleerd met een Microsoft-besturingssysteem, inclusief Windows Media Player, de standaardsoftware voor het afspelen van dvd's.

Hoe speel ik een externe dvd af op Windows 10? Ik heb zojuist een extern dvd-station gekocht omdat ik een Dell-computer heb die geen dvd-station heeft. Ik heb Windows 10 en het speelt gewoon geen dvd af van de bruiloft van mijn vriend. Hoe kan ik dit probleem oplossen?

Net als de VLC-mediaspeler is Kodi ook een open source-app die iedereen kan downloaden en gebruiken. Kodi-mediaspeler kan gratis lokale video's, audiobestanden van elk formaat, games en dvd's verwerken. Door de videorecorderfunctie van uw computer te gebruiken, hebt u bovendien toegang tot live tv-programma's en radio ...

Naast het plaatsen van uw dvd-schijf in de dvd-speler en het afspelen van dvd-films met de ingebouwde dvd-speler, kunt u dit artikel ook volgen om twee andere eenvoudige en nuttige methoden te leren voor het afspelen van dvd's op verschillende computeromstandigheden.

Opstarten vanaf dvd - Dell AIO - Windows 10-forums

Ik heb het 6 maanden oude Dell All-in-One monster van mijn ouders. Aangezien er nauwelijks iets op het chassis is behalve het servicetagnummer, moest ik het gebruiken om te bepalen dat het een Dell Inspiron 24 5488 was met een besturingssysteem Windows 10 64-bit. Ik weet niet of het Home of Pro is. Ik heb een dvd met Home en Pro, maar ik weet niet hoe ik het BIOS moet configureren om ervan op te starten (of welk besturingssysteem ik moet kiezen). Wanneer ik het start, krijg ik een blauw scherm met de melding "Uw pc heeft een probleem ondervonden en moet opnieuw worden opgestart". Er is een percentageteller die van 0 tot 100 loopt, in welk geval hij opnieuw begint.

Plaats een dvd en deze zou automatisch moeten starten. Klik anders op het menu Media, selecteer de opdracht Schijf openen, kies de optie Dvd en klik vervolgens op de knop Afspelen. Hoe speel ik dvd's af op mijn Asus-laptop? Om een ​​cd of dvd af te spelen. Plaats de schijf die u wilt afspelen in het station.

Ik zou de dvd-speler de schuld geven. Ze zijn wisselvallig als het gaat om het lezen van gebrande schijven. Probeer de schijf op uw computer af te spelen. Als daar hetzelfde gebeurt, is de schijf een vuilnisbak. Je kunt ook proberen op een lagere snelheid te branden, soms helpt het.

Werp de cd-lade uit en open de dvd- of BluRay-drive in Windows 10, het voorbeeld is ook voor Windows 8.1 en MS Server 2019, ... geschikt!

Hoe dvd op laptop af te spelen

In de video van vandaag ga ik uitleggen hoe je dvd kunt afspelen op je Windows 10-computer, met VLC-mediaspeler.

De dvd-speler heeft mijn cd-schijf opgegeten! Hoe krijg je het eruit? Als u op een ASUS All In One-computer de schijf verkeerd plaatst, kan deze in ...

Een dvd met een paar kleine lichte krasjes kan over het algemeen prima werken. Maar als er grote schade op zit, kan de dvd niet worden afgespeeld op pc of andere ...

met uw computer. Open Sonic RecordNow, klik op het vraagtekenpictogram rechtsboven. hoek van het venster en klik vervolgens op RecordNow Help of RecordNow Tutorial. Hoe een cd of dvd te kopiëren. OPMERKING: Als u een dvd/cd-rw-combinatiestation hebt en problemen ondervindt bij het opnemen, controleert u dit.

[vond het antwoord] DVD-tutorial voor. Hoe open ik een dvd op mijn...

Online tutorial voor Ultra DVD Player, Ultra DVD Player ... Hoe open ik een dvd op mijn computer? Start het programma via de snelkoppeling in het menu Start en plaats uw dvd. Klik op het hamburgerpictogram en selecteer Openen> Open dvd om uw schijf te starten. U vindt de gebruikelijke knoppen op het scherm om ... Roe koester het debetkapitaal bij pinky medical bbpress statistics. Geboren kammen webmin consult htaccess hame out. Verminder steken in hooper die antixss schenden buiten wordpress. Ebook taxi patio op fakir ijoomla gratis.

Tips: Dvd-stations zijn achterwaarts compatibel met cd-stations, wat betekent dat u cd's correct kunt afspelen op uw HP laptop met behulp van de

Als een cd-rom- of dvd-rom-station op uw computer schijven niet correct leest, kunnen de volgende tips en informatie u helpen het probleem op te lossen.

Selecteer het juiste servicescenario voor een in de MB 10 geïnstalleerd Dell-systeem met Windows dat is ontstaan ​​door een fout. Het vervangende moederbord wordt geleverd met de Windows Universal Replacement DPK die zal worden gebruikt voor activering. V / F: 32 GB DIMM's worden alleen ondersteund op systemen met Xeon W Series-processors.

Een screenshot maken op een Dell desktop of laptop

Er zijn verschillende manieren om een ​​screenshot te maken op elke Windows-computer. Maar de snelste manier is om de toets Print Screen te gebruiken. Dell labelt deze toets doorgaans "PrtScn" of "prt sc" (hoewel het exacte label van model tot model kan verschillen) en bevindt zich langs de bovenste rij toetsen.

Ik wil dvd-films afspelen op mijn tv (die een S-video-ingang heeft), maar ik wil de dvd-speler van mijn computer gebruiken om deze dvd's af te spelen. Ik heb een GeForce 4 Ti 4600. Ik heb gehoord dat audio-videokabels "transmissies" van slechtere kwaliteit bieden (ik weet niet wat het juiste woord is om iets op een tv vanaf een computer af te spelen) dan S-Video-kabels, dus Ik denk dat ik voor S-Video wil gaan.

Download dvd naar computer en converteer naar meer dan 1000 formaten op Windows / Mac. Converteer dvd's naar video's met superhoge snelheid zonder kwaliteitsverlies. Brand video's op een afspeelbare dvd met gratis menusjablonen.

Dell Computers Dell Computers is opgericht door Michael Dell, die als eerstejaarsstudent aan de Universiteit van Texas begon met het verkopen van personal computers in zijn studentenkamer. Michael Dell kocht onderdelen in de groothandel, assembleerde ze tot klonen (exacte replica's) van IBM-computers en mailde ze naar klanten die de hogere prijzen van detailhandelaren niet wilden betalen.

Hoe speel ik een dvd af op mijn Windows 10-computer

Deze video laat zien hoe je gratis dvd's kunt afspelen op je Windows 10-apparaten voor het geval de ondersteuning voor Windows 7 in ...

Dell en Gateway zijn beide grote fabrikanten van originele apparatuur, of OEM's, van pc's die rechtstreeks met elkaar concurreren. Dat ze met elkaar concurreren, betekent niet dat de software die ze maken niet werkt op de computers van anderen. Aangezien beide fabrikanten uitsluitend het Windows-besturingssysteem gebruiken, zal elk programma dat is ontworpen om op een Dell te draaien, op een gateway worden uitgevoerd en vice versa. Stap 1. Plaats uw Dell cd of dvd in uw optische drive.

Mijn naam is Leo Notenboom en speel al met computers sinds ik in 1976 een verplichte programmeercursus heb gevolgd.

Als je onlangs een nieuwe computer hebt gekocht, wordt deze mogelijk niet geleverd met een dvd-station en kun je er geen films op afspelen. Wat doe je met al je oude dvd's? Om ze te gooien? Nee, er zijn oplossingen.

Dell externe dvd - Apple Community

Ik heb een Dell GP60N extern dvd-model. Het werkt niet in mijn iMac en ik kan er geen drivers voor vinden ... Ik kan de fabrikant niet vinden en bij Dell kunnen ze het me niet vertellen omdat het product niet meer in hun aanbiedingen staat. Ze vertelden me dat ik een soort generieke stuurprogramma's zou moeten kunnen vinden, maar ik kon ze niet vinden.

Als u geen Windows-installatieschijf hebt, kunt u er een maken door de Windows 10-installatietool ISO te downloaden vanaf de installatiepagina van Windows 10 en vervolgens de 'ISO op dvd te branden.

Hoe een cd van een Dell-laptop te verwijderen Hoe een Knowledge Hunter-cd uit te werpen.

De meeste dvd's moeten worden afgespeeld op computers en laptops, Macs en pc's. Maar er zijn altijd uitzonderingen en de meeste mensen zullen vroeg of laat een dvd tegenkomen die zonder goede reden op geen enkel apparaat kan worden afgespeeld. Speel je dvd af op je Windows-computer of laptop. Wanneer u uw dvd plaatst, opent Windows meestal automatisch het programma dat deze kan afspelen (bijvoorbeeld Windows Media Player) of vraagt ​​het u welk programma u wilt gebruiken. Als er ongeveer een minuut na het plaatsen van uw schijf niets gebeurt, probeert u het volgende:

Hoe YouTube-video te maken op een Dell computer

Tags: dell, laptop, review, dell laptop, dell vostro, unboxing, business, dell vostro 3568, vostro, dc, dell vostro 3550 demontage ...

Dit gebrek aan dvd- of Blu-ray-speler kan de installatie van uw favoriete applicaties verhinderen. Als alternatief kan het voorkomen dat u archiefschijven controleert of zelfs oude cd's en dvd's naar de harde schijf ript. Gelukkig kun je een optische drive via USB op je laptop aansluiten.

Hoe vervang ik een laptop dvd optische drive met harde schijf op de Dell Inspiron 15 3000 serie.

Het uitgepakte bestand kan worden bekeken op computer, HDTV, Android, iPhone, iPad, Xbox One S, PS4, enz. Oplossing 2: controleer uw dvd-station. Soms heb je een schijf die dvd's ondersteunt, maar je kunt nog steeds geen dvd's afspelen in Windows 10.

Hoe dvd op pc af te spelen

Cd speelt niet in dvd-speler Agar aapke computer ke dvd-speler mein cd ya dvd play nanhi ho rahi ho to is vedio ko dhyan se dekhiye.

Als er een bericht verschijnt waarin staat dat de computer een codec mist of dat een dvd-decoder vereist is, probeert u waarschijnlijk een bestand af te spelen, te branden of te synchroniseren dat is gecomprimeerd met een codec die niet standaard door Windows of het station is meegeleverd. Zie Codecs: veelgestelde vragen voor meer informatie over codecs.

Volg deze instructies om een ​​vastgelopen cd- of dvd-station op uw computer te openen: U hebt een inbussleutel met fijne punt, een zeer fijne schroevendraaier of zelfs een paperclip nodig. Zoek het zeer kleine gaatje aan de voorkant van de schijf en steek er voorzichtig uw schroevendraaier in. Duw hem helemaal naar achteren en de lade schuift half of helemaal naar buiten.

Download Dell data recovery-software om verwijderde foto-videobestanden te herstellen. 12:59 PM 4/2/2015. Dell desktops en laptops zijn populair vanwege hun lange levensduur, betrouwbaarheid en onderhoudsgemak. Dell laptop en werkstation omvatten Inspiron, XPS, Latitude, Precision, Dimension, Alienware, Venue, PowerEdge, OptiPlex, Vostro, n Series, draaien op Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP.

Dell computerreparatie: RAR-bestanden lezen

Nu heb je een videobestand dat je kunt afspelen in elke videospeler die beschadigde bestanden kan verwerken. Windows Media Player kan dit niet altijd - ik raad persoonlijk de gratis VLC-mediaspeler aan voor deze taak. U kunt het downloaden van www.videolan.org. Hier is een extra tip - soms de VLC-speler

OK, ik had een probleem met de schijf die vast zat en mijn Dell Studio Hybrid startte niet eens op. Ik heb een paar keer een andere dvd rond 75% geduwd en slaagde erin genoeg van de dvd te "trekken" die vastzat om hem eruit te trekken. Zodra ik dat deed, kwam ik terug (toegegeven via Systeemherstel waardoor ik het terug kon brengen naar een eerder punt).

Stappen om een ​​Dell computer schoon te maken ... door Dell 122 views. Hoe sluit je een computer aan op je D ... by Rose Traeger 106 views. Dell computerondersteuningsnummer (1) door Naavya joshi 64 keer bekeken. Productprobleem oplossen Door Arnie McKinnis 531 keer bekeken. Gids voor probleemoplossing voor Dell-laptops Door Nina Evans 1078 keer bekeken.

Ik moet zo stom zijn als een rots. Waarom kan ik niet gewoon een dvd in mijn cd-romstation stoppen en een film kijken?

Hoe dvd afspelen in Mac Book Pro? Toegang tot de 20 beste antwoorden...

Ik heb net een MacBook Pro gekregen en heb er nog nooit een in mijn leven gehad, ik heb een dvd geplaatst met de gedachte dat het zou werken en dat doet het niet.

Deze handleiding is in de eerste plaats bedoeld om dvd-kopieën te maken die video bevatten en kunnen worden afgespeeld op een standaard dvd- of Blu-ray-speler. We zullen echter ook informatie opnemen over het snel en gemakkelijk kopiëren van gegevens-dvd's. Hoewel dvd's al heel lang bestaan ​​en grotendeels zijn vervangen door Blu-ray en online streaming, blijft de bescheiden dvd een betaalbare en veelzijdige manier om video's van hoge kwaliteit te delen en gegevens op te slaan voor back-updoeleinden en archivering.

10 LAATSTE MEDIAFIRE ZOEKEN: hoe minecrack op een computer dell, andorra caribou, epicduel hacks 2013 geen enquête, khamosh kuff ki raat dvd, fuckwork orange, ga h61m s2pv bios met slic 2 1, godspeed ride, milde cheat ayodance 6091, ps3-emulator 2013 v5 0 wachtwoord, download juego porno pc, Nieuwe bestanden: Power Data Recovery 4 6 vnitclub.

Voer de productsleutel in die naar u is gemaild en klik op de knop Volgende. Windows zal u nu vragen of u klaar bent om de software te installeren. Accepteer de licentieovereenkomst en klik op de knop Functies toevoegen om de software te installeren. Het kan even duren en uw computer kan tijdens het installatieproces opnieuw opstarten, dus wees geduldig.

Hoe dvd's afspelen in Windows 10? | IT | De bewaker

Kortom, Windows Media Player is een mediaspeler die audio-cd's kan rippen en branden en kan synchroniseren met draagbare apparaten. Het verscheen voor het eerst in Windows 3 in 1990. Windows Media Center was een mediaspeler en digitale videorecorder met TiVo-achtige DVR-functionaliteit. Hiermee kunt u ook live tv kijken en pauzeren en Netflix-films afspelen.

In de tijd dat HP computers de film automatisch afspeelden vanaf een geplaatste dvd in Windows 7 of eerder, was het zo gemakkelijk om de film te bekijken. De dvd-autoplay-functie is echter verdwenen op HP Windows 8 en 10 pc's, wat betekent dat er niets zal gebeuren nadat u een dvd in het dvd-rom-station van uw HP pc hebt geplaatst.

Als u zich op uw laptop met een Microsoft-account hebt aangemeld, kunt u deze ook gebruiken om een ​​Dell Inspiron ...

Het enige dat u hoeft te doen, is de beeldscherminstellingen op uw werkcomputer configureren en het beeldscherm omdraaien. Microsoft Windows 7 ondersteunt native image flipping, dus het proces is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van uw kostbare tijd.

Dell-laptops | Blog voor digitale liefhebbers

De levensduur van de batterij hangt, net als alle dingen die de batterij gebruiken, af van hoe lang het apparaat wordt gebruikt en wat er op het apparaat wordt gedaan. Kijk je bijvoorbeeld een dvd op de laptop, dan verbruikt de batterij meer om het apparaat van stroom te voorzien. Als u een document typt, wordt de batterij niet veel gebruikt.

Windows Media Player moet op uw computer zijn geïnstalleerd. Hier is een link naar een Microsoft-document met de titel "Aan de slag met Windows Media Player" voor het Vista-besturingssysteem. Lees dit document over het gebruik van Windows Media Player.

Tenzij u de oude computer in de meida-hub plaatst of een gameconsole gebruikt, moet u een bepaalde video op de draadloze tv krijgen ... lees meer.

Ongeacht de regiocodes kunnen dvd-spelers in PAL-gebieden beide formaten lezen, maar NTSC-spelers kunnen alleen NTSC lezen. Als je een multiregionale dvd-speler hebt die geen schijf kan afspelen, controleer dan of het dvd-videoformaat wordt ondersteund. Als u buitenlandse dvd's met succes wilt afspelen, moet u ervoor zorgen dat de regiocode en het dvd-formaat worden ondersteund.

Online computer koopgids - Dell

Probeer de volgende keer dat u een probleem of BSOD of wat dan ook heeft, voordat u ze belt, een diagnose te stellen met de miljoenen beschikbare ondersteuningstools. Zodra je de fout hebt gevonden (d.w.z. harde schijf - hoe eenvoudig!) Roep ze op en zeg wat je hebt gedaan en wat de fout is. Doorlooptijd: 15 minuten aan de telefoon; en de technologie ter plaatse de volgende werkdag verzonden (afhankelijk van ...

Stap 2: Brand de wachtwoordherstelschijf met alles wat u voorbereidt. Als u klaar bent, voert u nu Windows Password Genius Advanced uit op de beschikbare computer. Sluit een beschrijfbaar verwijderbaar apparaat aan op de computer, zoals een opstartbare USB-flashdrive of cd/dvd-rom. Nu selecteren we de optie USB-apparaat en kiezen we het geplaatste USB-station in de vervolgkeuzelijst naast de knop Start branden.

Hier is Brorsoft DVD Ripper het aanbevolen programma om uw dvd-video's naar de computer te rippen. Dit dvd-ripperprogramma kan uw dvd-station gemakkelijk identificeren (door dit te doen, identificeert het ook automatisch de inhoud van uw PAL- of NTSC-dvd). Hiermee kunt u regiobeveiliging van dvd's verwijderen en NTSC- en PAL-dvd's rippen naar alle klassieke videoformaten zoals AVI, MPEG, MP4, MOV, WMV, MKV, FLV en meer.

Zorg ervoor dat u een back-up maakt van alle gegevens die u wilt bewaren, omdat dit alles volledig verpest. In feite is het op een op Dell Vista gebaseerd systeem een ​​beetje anders. CTRL-F11 was de oude manier om Dell pc met XP te herstellen, maar nu ze allemaal met Vista worden geleverd, moet je tijdens het opstarten op F8 drukken (zoals opstarten in de veilige modus). start je in WINRE (Windows Recovery Environment) en laat je het geheel herstellen.

Показано 76 записей

Warning: fopen(data/stats/1660827000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660827000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23