Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_gtsmnv31sp6939gis4po5dncst, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Amazon.com: Computergeheugen | Beste RAM voor AMD Ryzen 5 3600 – Hoe zich te ontdoen van een computervirus: alles wat u moet weten Kaspersky | Een virus verwijderen (met afbeeldingen) Antwoorden op al uw "Hoe?" | Stappen om malware / virussen van uw computer te verwijderen
Alles over computers en technologie

Hoe virus van laptop te verwijderen

Hoe een virus van laptop of pc te verwijderen zonder antivirus - EaseUS

Naast het vinden van gratis methoden voor het verwijderen van virussen, willen sommige gebruikers misschien ook weten hoe ze virussen op hun computers kunnen controleren en voorkomen. Hier in de volgende drie delen zullen we enkele praktische oplossingen bieden om u te helpen dit probleem op te lossen, door alle bestaande virussen van uw pc en externe opslagapparaten te verwijderen zonder gegevens te verliezen.

Een computervirus is een type malware (kwaadaardige software) die is ontworpen om zichzelf te repliceren, dat wil zeggen om kopieën van zichzelf te maken op elke schijf die op uw computer is aangesloten. Computervirussen worden zo genoemd omdat ze, net als echte virussen, zichzelf kunnen repliceren. Zodra uw computer is geïnfecteerd met een virus, verspreidt dit zich als volgt.

Deze wikiHow leert je hoe je een virus van je Windows- of Mac-computer kunt verwijderen. In veel gevallen is het gebruik van een combinatie van de ingebouwde Veilige modus van uw computer en een antivirusprogramma voldoende om een ​​virus te verwijderen.

Trage computer: Als uw laptop / desktop de tijd neemt om regelmatig op te starten, is de kans groot dat malware / virussen de snelheid belemmeren en vertragen. Controleer voor de zekerheid of je RAM-geheugen bijna op is.

Verwijder het virus met de opdrachtprompt [Zonder antivirus]

Hoewel de opdrachtprompt zelden wordt gebruikt door leken pc-/laptopgebruikers, is het een krachtig hulpprogramma in de handen van professionele hackers. CMD heeft toegang om alle Windows-systeembestanden opnieuw op te bouwen met behulp van verschillende kenmerken, zoals het verwijderen van verborgen kenmerken die normaal door een virus worden gebruikt.

Maar met zorgvuldige en doortastende actie kan het verwijderen van een virus snel en eenvoudig zijn. Lees verder om te leren hoe u een virus van uw laptop, pc of Mac verwijdert, of laat onze gratis tool het probleem voor u oplossen.

Toen ik dit snelkoppelingsmapvirus eenmaal tegenkwam, heb ik het onderzocht en de oplossing gevonden om het snelkoppelingsvirus van pc / laptop of USB-station te verwijderen. Dus vandaag ga ik je vertellen hoe je dit virus kunt vermijden of van je systeem kunt verwijderen. Heb je ooit een situatie meegemaakt waarin je soms een snelkoppelingsmap niet van je systeem kunt verwijderen?

Een computervirus kan gegevens op een computer beschadigen of verwijderen, een e-mailprogramma gebruiken om het virus naar andere computers te verspreiden of zelfs alles op de harde schijf verwijderen. Computervirussen worden vaak verspreid via e-mailbijlagen of instant messaging-berichten.

Hoe een computervirus te elimineren | McAfee-blogs

Hoe komt een virus op uw computer? Computervirussen bestaan ​​al zolang als personal computers, en virusprogrammeurs begrijpen dat menselijke fouten nog steeds de gemakkelijkste manier zijn om een ​​virus te installeren. Daarom, hoewel sterke antivirusprogramma's de meeste computerbedreigingen effectief kunnen voorkomen, zijn ze

Computervirussen zijn ontworpen om zich naar computerbestanden te verspreiden, waardoor de bestanden worden verwijderd en andere problemen met de gegevens op de computer ontstaan. Als het apparaat hierdoor niet permanent functioneert, betekent dit dat het fysieke schade aan de apparatuur veroorzaakt.

Clintprexis leert kijkers hoe ze een virus handmatig kunnen verwijderen zonder een antivirusprogramma te gebruiken. Allereerst moet je het proces doden dat het virus aan de gang houdt. U kunt dit doen door de testmanager te openen door op CTRL + ALT + DEL te klikken.

Voordat u een virusscan uitvoert, moet u eerst alle tijdelijke bestanden verwijderen. Typ Schijfopruiming in de zoekbalk. Je vindt de zoekbalk direct in de Start-knop. De softwaretool Schijfopruiming verschijnt, tik erop. Ruim alle ongewenste en tijdelijke bestanden op die malware en virussen kunnen bevatten.

Hoe een virus van een pc te verwijderen met Windows ... - Instructables

Ze kunnen de besturingssysteembestanden van uw computer beschadigen, persoonlijke gegevens stelen en andere inhoud op uw computer beschadigen. Vanwege de aard van malware kan dit Instructable niet garanderen dat u verloren of beschadigde bestanden kunt herstellen. Dit geeft alleen informatie over het downloaden en gebruiken van Windows Defender Offline om een ​​virus van uw pc te verwijderen.

De meeste internetbeveiligingsbedrijven zullen een lijst maken van alle bestanden die aan een bepaald virus zijn gekoppeld en u vertellen waar u die bestanden kunt verwachten. Mogelijk moet u graven om elk bestand te vinden. Voordat u bestanden verwijdert, moet u een reservekopie van uw registermap opslaan. Als u per ongeluk het verkeerde bestand verwijdert...

Hoe de veilige modus te openen. Verwijdering van het gedetecteerde virus. Als het antivirusprogramma het virus detecteert, wordt u gevraagd het virus naar de viruskluis te verplaatsen of geïnfecteerde bestanden te verwijderen. Beide opties zijn een goede manier om virussen van de computer te verwijderen. Ik heb geen antivirus geïnstalleerd.

De meeste computervirussen op de markt richten zich op het Microsoft Windows-besturingssysteemplatform, niet alleen omdat dit het meest wordt gebruikt, maar ook omdat wordt aangenomen dat het veel beveiligingslekken en kwetsbaarheden bevat die ook in de webbrowser Internet Explorer te vinden zijn.

Hoe verwijder je een virus van je laptop en computer?

Situaties als deze kunnen erg frustrerend zijn en als gevolg daarvan moest ik veel zelf problemen oplossen. Een truc die me opviel om efficiënt te werken op een Windows-computer, is om je computer in de veilige modus te laten draaien en vervolgens de antivirussoftware te installeren. Zo voorkom je dat het virus zijn werk kan doen...

Hoe de computer te beschermen tegen virussen zonder antivirus? Voorkomen is beter dan genezen! Moeten we, voordat we het over preventie hebben, eerst nadenken over hoe het virus in onze computer of laptop terecht is gekomen? Welnu, het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig, het kan zijn wanneer u bestanden overzet vanaf uw USB-flashstation of draagbare harde schijf.

Verwijdert Schijfopruiming virussen? Verwijder tijdelijke bestanden voordat u een virusscan uitvoert. Het helpt om schijfruimte vrij te maken, het virusscanproces te versnellen en zelfs bepaalde virussen of malware te verwijderen. Gebruik het hulpprogramma Schijfopruiming om tijdelijke bestanden van de computer te verwijderen.

Het Trojan-virus verwijderen uit Windows 10 1. Windows Defender geavanceerde scan.

Hoe een virus handmatig te verwijderen zonder antivirussoftware te gebruiken of

Software voor systeemherstel Hoe u virussen van uw computer kunt controleren en verwijderen zonder antivirus te gebruiken Hoe u gemakkelijk Android-virussen kunt verwijderen Laatste 2017 Hoe u met virus geïnfecteerde apps van een Android-apparaat kunt verwijderen Hoe u computervirussen kunt verwijderen en de computer snel kunt maken Spyware, trojans en virussen verwijderen Hoe te verwijderen Computervirussen | Hoe Taak te verwijderen.

Mijn laptop had onlangs een virus. Ik bracht het naar een technicus en hij vroeg om de Toshiba-herstelschijf, die ik hem gaf. Het enige wat hij toen deed, was de schijf gebruiken en de computer terugbrengen naar waar hij 4 jaar geleden was, al mijn informatie is verloren gegaan. Ik had het zelf kunnen doen en had $ 150,00 bespaard.

Laptop Computer Verwijder virus in Windows 10 x64 versie 1903 Verwijder alle virussen op pc, In deze video Computer, alle virussen ...

Vandaag laat ik je zien hoe je het virus permanent kunt verwijderen ...

Hoe het snelkoppelingsvirus van een USB-station en pc te verwijderen

Het snelkoppelingsvirus is een veelvoorkomend virus dat uw geldige bestanden converteert naar een ontoegankelijke vorm op uw USB-flashstation of pc-harde schijf. Dit soort snelkoppelingsbestanden verwijderen niet het eigenlijke bestand, maar het originele bestand blijft verborgen achter de snelkoppelingsbestanden. Aangezien USB-sticks, SD-kaarten of USB-sticks de meest voorkomende zijn

Deze pagina bevat stapsgewijze instructies voor het verwijderen van het Police Central e-crime Unit (PCeU) virus

Het virus is slechts één type computerbeveiligingsprobleem. U kunt beschermd blijven tegen allerlei soorten malware door een oplossing met één klik te installeren, genaamd MalwareFox Anti-malware. Het elimineert cyberbedreigingen zoals adware, browserkapers en zelfs de gevaarlijke Ransomware. Methode -1: Snelkoppelingsvirus verwijderen met CMD.

Laptop Computer Verwijder virus in Windows 10 x64 versie 1903 Verwijder alle virussen op pc, In deze video Computer, alle virussen ...

Hoe een snelkoppelingsvirus op een USB-flashstation, laptop, pc te verwijderen / verwijderen ...

Shortcut Virus is dat virus dat snelkoppelingen naar het originele bestand maakt en het originele bestand verbergt op Windows PC / Computer / Laptop. Soms kunnen deze snelkoppelingen niet worden verwijderd van USB-flashstation, laptop, pc, computer, harde schijf, geheugenkaart (opnieuw maken na het vernieuwen van USB-flashstation / USB-flashstation, SD-kaart, HDD).

Hallo, dit artikel dat ik schrijf om je te helpen wanneer je een probleem hebt met je computer en hoe je er gratis vanaf kunt komen, volg gewoon stap voor stap zorgvuldig, als je het voor de eerste keer doet. Tegenwoordig is het een zwart scherm op een laptop.

Hier schrijf je in plaats van H de naam van de schijf waar je een virus ziet. Nu kunt u het bestand dat niet is verwijderd verwijderen, zodat u het virus eenvoudig van uw computer of laptop kunt verwijderen. Hoop dat je het allemaal hebt.

Laptop Computer Verwijder virus in Windows 10 x64 versie 1903 Verwijder alle virussen op pc, In deze video Computer, alle virussen ...

hoe alle virussen van laptop te verwijderen in 5 minuten # 23

Is de video me aapko ese Anti Virus ke me bare me bataya gaya hai jo bahut hi kam samay me aapke laptop ya computer se sabhi Virus ko khatm kar dega. Isi Type ke Tips en trucs en technische video's ke liye hamare Channel SAI TECHVISION ko ABONNEER karen agar video pasand aaye to plz Likez en deel karen.

Van alle systeeminfecties is het .lewisswaffield.a @ aol.com.deal virus een van de meest voorkomende infecties die het slachtoffer is geworden van een aantal computergebruikers. Het is specifiek ontworpen en gemaakt door een team van cyberhackers met als enige bedoeling online inkomsten te verdienen van de onschuldige gebruiker.

Nadat het op uw Windows-systeem is geïnstalleerd, zal het Mk_cyrox@aol.com Virus u veel ernstige problemen bezorgen. Sommigen van hen worden hieronder vermeld: Versleutelt uw bestanden, maakt ze ontoegankelijk en vraagt ​​om losgeld te betalen.

... schone antivirus, antivirus voor mijn computer, antivirus voor mijn pc, antivirusforum, antivirusforums, antiviruslaptop, antivirustrojan.

Hoe u uw computer goed kunt scannen op malware

U kunt spijt krijgen van het permanent verwijderen van een "virus" als het in feite een onschuldig vals alarm is. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om je hele harde schijf te wissen en opnieuw te beginnen met een nieuw besturingssysteem, maar doe dit alleen als je het virus niet van je computer kunt verwijderen. Om voor de hand liggende redenen zal het opschonen van de harde schijf al uw bestanden wissen.

Altijd een laptop, notebook en andere draagbare apparaten? U hebt de bovenstaande gids voor het verwijderen van virussen gevolgd en vond het nuttig. Uw probleem met het snelkoppelingsvirus is nu opgelost.

Laptop Computer Verwijder virus in Windows 10 x64 versie 1903 Verwijder alle virussen op pc, In deze video Computer, alle virussen ...

Hoe Windows-computer- en laptopsysteem sneller te maken: nou aap rim hi chahe windows computer ya fir

Hoe het FBI-virus van een IBM-laptop te verwijderen?

Zie je, sommige FBI geven zoveel om hun land dat ze willekeurig de computer of laptop van andere mensen zullen hacken en al je voorbeeldafbeeldingen zullen verwijderen en pornoafbeeldingen zullen plaatsen. Het is moeilijk om porno op je computer te zetten, dus als ze de overheid vertellen dat ze je computer of laptop zullen vergrendelen en je gewoonlijk $ 450.000 in rekening brengen om je computer of laptop te ontgrendelen.

Laptop Computer Verwijder virus in Windows 10 x64 versie 1903 Verwijder alle virussen op pc, In deze video Computer, alle virussen ...

Hoe virussen van computer en laptop te verwijderen Ya Laptop Se Virus Verwijder Kare.

wel, het is een virus dat ze op uw schijf hebben geplaatst en wanneer u erop klikt, wordt de antivirusfunctie geopend, klik met de linkermuisknop op de schijf zoals d, zoek vervolgens naar boot.com, u ziet een bestand verschijnen, verwijder dit bestand of probeer scannen met uw antivirusprogramma zal dit zo snel mogelijk doen omdat het zich naar iedereen zal verspreiden.

Hoe adware van een pc te verwijderen

BleepingComputer.com kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van deze informatie. Als je hulp wilt bij een van deze oplossingen, kun je om hulp bij het verwijderen van malware vragen op ons forum over Virus, Trojaanse paarden, Spyware en Malware Removal Logs. Als je vragen hebt over deze zelfhulpgids, stel ze dan in onze Ben ik besmet?

In mijn laptop ontving ik onlangs twee nieuwe $ AVG en $ RECYCLE.BIN mappen met een grootte van 124kb met het type schermbeveiliging Hoe te verwijderen.

Hier zijn 3 methoden om het snelkoppelingsvirus te verwijderen van Windows 10/8/7 pc of USB-opslagapparaten enz. : 1. Verwijder en verwijder snelkoppelingsvirus door CMD; 2. Verwijder en reinig het snelkoppelingsvirus met antivirussoftware; 3. Verwijder/wis het snelkoppelingsvirus uit het register. Je kunt selectief de een of de ander volgen...

hoe verwijder ik een virus van mijn computer zonder antivirus?hoe detecteer ik een virus op de computerhoe controleer ik of mijn computer een virus heefthoe verwijder ik een virus van windows 7 laptophoe verwijder ik een virus van windows 10 laptop virusscannerhoe verwijder een virus op de telefoonhoe verwijder ik een virus van laptop zonder antivirus. virusscan 10 symptomen van verwijdering van Android-computervirus.

Hoe een computervirus te verwijderen

Vandaag laat ik je zien hoe je een virus van een computer / laptop kunt verwijderen. is uw computer traag?

Het virus kan van het ene systeem naar het andere worden overgedragen. Sommige virussen worden zelfs niet gedetecteerd door uw antivirusprogramma en om ermee om te gaan, moet u een andere methode gebruiken. Hier hebben we besproken hoe u zelf van het virus af kunt komen. U kunt computervirussen detecteren en verwijderen met CMD (Command

Een Trojaans paard is een type computervirus. Trojaanse paarden kunnen worden gebruikt om systeeminstellingen te openen en te wijzigen zonder

Maar verwijder eerst uw tijdelijke bestanden. Dit kan het scannen van virussen versnellen, schijfruimte vrijmaken en zelfs malware elimineren. Om het hulpprogramma Schijfopruiming dat bij Windows 10 wordt geleverd te gebruiken, typt u gewoon Schijfopruiming in de zoekbalk of nadat u op de Start-knop hebt gedrukt en selecteert u het hulpprogramma.

Hoe een virus van een laptop te detecteren en te verwijderen

Laptop Computer Verwijder virus in Windows 10 x64 versie 1903 Verwijder alle virussen op pc, In deze video Computer, alle virussen ...

Er is een scanoptie, gevolgd door een voorbeeld (waar u alle verloren of verwijderde bestanden kunt bekijken die

Nadat de pc opnieuw is opgestart in de veilige modus, moet u de tijdelijke bestanden verwijderen, wat het proces zal versnellen.

Hoe verspreiden computervirussen zich? Een computervirus kan worden verspreid als een externe harde schijf die is geïnfecteerd met een virus in uw pc wordt geplaatst. Deze verwijderbare apparaten kunnen een USB-sleutel, een externe harde schijf of een diskettestation zijn. Naast externe harde schijven, wordt het verspreid via e-mailbijlagen, die gemakkelijk kunnen worden meegenomen

Hoe Supportassist.exe van de computer te verwijderen? (Verwijderingsgids)

Ik vroeg me af wat supportassist.exe is. Toen ik gisteren mijn laptop opendeed, dook dit ding op.

Als u wilt leren hoe u een virus professioneel kunt verwijderen en een professionele computerreparatietechnicus wilt worden, kunt u deelnemen aan onze computerhardwarereparatiecursus en alle vaardigheden leren die nodig zijn om computers te repareren en te onderhouden. Hoe u in de toekomst kunt voorkomen dat snelkoppelingsvirussen uw systeem aantasten.

Hallo, welkom terug; In dit artikel laat ik zien hoe je de AMD Radeon grafische kaart voor je laptop of desktop downloadt en installeert.

Computervirus Veel mensen zullen iets weten over deze Hindi en wat het is en wat het doet. Maar er zijn veel mensen die de naam van het virus misschien hebben gehoord, maar ze zullen niet weten wat het virus op uw computer kan doen. Dus vandaag zal ik je in dit artikel vertellen wat een virus is en hoe je het kunt doden.

[WERK] Hoe een snelkoppelingsvirus te verwijderen ... | KIRUMI-COMPUTER

Voer dit proces uit voor alle stationsmappen op uw computer. 5. Als er geen virus wordt gevonden, wordt een bericht zoals hieronder weergegeven: CONTROLEREN: Hoe op te lossen, helaas werkt de applicatie niet meer - Xperia, Android-probleem. Eindoordeel. Nu zijn alle virussen verwijderd en zijn je pc/computer en USB-stick vrij van...

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie en hoe u ze schoonmaakt. Voor bestanden op optische apparaten zoals cd's, dvd's en Blue-Ray-schijven. Helaas kunnen deze bestanden niet worden opgeschoond omdat wijzig/verwijder acties niet zijn toegestaan ​​op dit type opslagapparaat. U kunt er zeker van zijn dat als u het getroffen apparaat toch wilt gebruiken, Bitdefender's scan bij toegang uw pc tegen elke aanval zal beschermen.

Laptops Algemene chat Technische ondersteuning voor laptops Macbooks Elektronica Computer Randapparatuur Digitale camera's Home Audio & Bioscoop Consumentenelektronica Community Forum Regels & recensies Review Feedback Nieuws Feedback Buiten het toetsenbord Vrije tijd & recreatie Entertainment Auto's Werk & Onderwijs Oude advertenties Meningen en ervaringen Fotoverslag Opmerkingen.

Sommige virussen, zoals "Ravmon", "NEW Folder.exe", "Orkut verboden", enz. gedistribueerd via USB-schijf. De meeste antivirusprogramma's kunnen ze niet detecteren, en zelfs als het antivirusprogramma dat wel doet, verwijdert het mogelijk geen virusbestanden, maar plaatst het ze alleen in quarantaine. Om het virus van de laptop te verwijderen, hebt u nu de beste opties nodig.

Hoe zich te ontdoen van een virus op een geïnfecteerde Mac-computer

Hoe u kunt voorkomen dat u nog een virus op uw Mac krijgt. Zorg ervoor dat u scant op antiviruswebsites en -bestanden en vermijd ze door bijvoorbeeld spam-e-mails ongeopend te laten en ze alleen te downloaden van bekende betrouwbare bronnen. Het installeren van een beveiligingssysteem op uw Mac is ook een goed idee om te voorkomen dat malware uw computer in de toekomst infecteert.

Hoe een virus te verwijderen van Samsung E5, E7, A5, A7, Note etc. of hoe zich te ontdoen van kwaadaardige apps op een Android-apparaat. beste gids voor het verwijderen van virussen voor ...

We hopen dat je alles begrijpt over het verwijderen van virussen van je computer, evenals de symptomen en soorten virussen. Maar als er toch iets is dat niet duidelijk gerelateerd is aan het onderwerp, dan hoeft u zich daar helemaal geen zorgen over te maken. Je kunt ons alles vragen wat je...

Het virus is een van de grootste angsten onder alle computergebruikers om besmet te raken met computervirusprogramma's die zijn ontworpen om persoonlijke gegevens te vernietigen. Hoe een virus op een Windows-pc / laptop te detecteren?

hoe u spyware en malware van uw computer verwijdert of ...

Veel computervirussen slaan bestanden op in uw Windows-registermap. Deze map fungeert als een instructiedatabase en geeft uw besturingssysteem belangrijke informatie over de programma's die op uw computer staan. Het kan ook virussen vertellen om te activeren zodra het besturingssysteem wordt geladen.

Antivirusprogramma's zijn vaak geschreven in assemblercode en zijn daarom machinespecifiek. Om een ​​virus te detecteren, moeten we begrijpen hoe het wordt gedetecteerd door een antivirusoplossing. Een virus wordt gedetecteerd met behulp van twee basismethoden. De eerste is eenvoudig, omdat er wordt gezocht naar een virushandtekening in de code van het antivirusprogramma.

Hoe een virus van een iPhone te verwijderen. Om het iPhone-virus te verwijderen, hoeft u alleen maar de richtlijnen te volgen die we op deze pagina hieronder zullen geven. Ga eerst naar Instellingen en scrol omlaag naar het tabblad Safari. Tik vervolgens op Geschiedenis en websitegegevens wissen.

Hoe een wachtwoord in te stellen op Windows 8.1 pc. Hoe maak je een logo-naam voor een YouTube-kanaal. Maak miniaturen voor YouTube-video's met PhotoScape. hoe Windows 10 te starten en iso-bestand gratis te downloaden ...

Hoe het Pendrive / USB-snelkoppelingsvirus te verwijderen - It Professional

In het artikel van vandaag wordt uitgelegd hoe u het snelkoppelingsvirus van een computer / laptop, USB-station of ander extern opslagapparaat kunt verwijderen. Dag na dag worden duizenden virussen gemaakt en verspreid, ik weet zelfs niet waar virussen vandaan komen, want tegenwoordig is het maken van antivirusprogramma's niet alleen beperkt tot het systeem van hackers .

Korte informatie over het Jezus-virus. Jsus Virus is een andere meest kwaadaardige en gevaarlijke ransomware voor bestandscodering die is ontworpen en gemaakt door kwaadwillende cyberhackers om systeemgebruikers te chanteren en er geld mee te verdienen. Deze ransomware-variant richt zich voornamelijk op systemen die gebaseerd zijn op het Windows-besturingssysteem, waaronder Windows Server, XP, Vista, NT, Me, 7, 8 / 8.1 en de meest recente versie van Windows.

hallo, als je het virus van je systeem wilt verwijderen, doe dan één ding in plaats van de antivirus uit te voeren, doe ...

Показано 75 записей

Warning: fopen(data/stats/1660827000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660827000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23