Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_25m58q0oqr41nnphtik53csbbn, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Citgo in de buurt van Richardson, Texas – 8 manieren om eenvoudig foto's van Android naar pc over te zetten - Dr.Fone | hoe foto's over te zetten van Android-telefoon naar hp laptop wi | Hoe foto's over te zetten tussen Android en computer
Alles over computers en technologie

Foto's overzetten van Android naar HP computer

3 manieren om foto's van Android naar computer over te zetten

Deze wikiHow leert je hoe je foto's van je Android-telefoon of -tablet naar je computer kunt kopiëren. U kunt dit doen op Windows- en Mac-computers, zowel via Google Foto's als via een USB-kabel. Als je een USB-kabel op Mac gebruikt, heb je een programma nodig met de naam Android File Transfer.

Allereerst moet u ervoor zorgen dat uw computer de autoplay-functie gebruikt zodra een extern apparaat is aangesloten. Ga hiervoor naar de Instellingen> Apparaten en schakel de autoplay-functie in. Om nu te leren hoe u foto's van Android naar pc via USB kunt overbrengen, hoeft u alleen maar uw telefoon op het systeem aan te sluiten.

U moet de Samsung-ondersteuningssite voor uw telefoon bezoeken om erachter te komen hoe u toegang krijgt tot uw foto's in de "Cloud", aangezien HP Samsung niet ondersteunt, dat wil zeggen, Samsung ondersteunt zijn apparaten. Heb je ook de Samsung apparaatdroger van Samsung op je computer geïnstalleerd zodat deze de telefoon herkent?

1. Voeg foto's (of mappen) toe van de computer naar Android 2. Exporteer bestanden van Android naar pc 3. Verwijder foto's direct van Android in batch 4. Converteer foto's naar GIF 5. Maak een back-up van foto's op een pc. In de volgende gids ziet u hoe u foto's van Android naar pc kunt overbrengen. Als je het nodig hebt, zullen we ook het proces van het importeren van foto's naar je Android-apparaat doorlopen. En voor de andere functies die we hierboven noemen, kunt u het misschien zelf uitproberen. Breng afbeeldingen over tussen Android-apparaten en computer.

Hoe foto's van Android-telefoon of -tablet naar pc over te zetten

Het overbrengen van uw foto's en video's via USB is nog steeds een zeer haalbare optie als u geen internet- of Bluetooth-verbinding hebt.

Weten hoe u uw foto's van uw Android naar uw pc kunt overbrengen, is zeker nuttig. Daarbij maakt u externe kopieën die op een veilige plaats worden bewaard. Mocht er iets met uw telefoon gebeuren, dan kunt u er zeker van zijn dat uw foto's en dierbare herinneringen niet verloren gaan.

Als u foto's van Android naar Mac overzet, probeer dan de AirDroid-app. Je hebt een AirDroid-account nodig en beide apparaten moeten zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden en AirDroid moet zijn geïnstalleerd. Voor iPhone-naar-Mac-overdrachten is de methode eenvoudig om iCloud te activeren. Hiermee worden uw foto's in de cloud opgeslagen en apparaten die zijn aangemeld bij uw Apple-account, hebben toegang tot die foto's.

De derde methode voor het overbrengen van foto's van Android naar Windows-computer is het gebruik van Fylet Secure Photo Transfer. Het kan u helpen foto's van telefoon of tablet naar computer te downloaden. Deze app maakt automatisch een back-up van afbeeldingen of brengt ze over van uw apparaat naar uw pc, wat betekent dat deze app volledig is ontworpen voor een geautomatiseerde en probleemloze oplossing.

Hoe foto's over te zetten van Android naar pc

Eigenlijk ondersteunen de meeste Android-telefoons directe overdracht van foto's / video's naar de computer via autoplay (momenteel alleen beschikbaar op het Win-systeem). Is het je ooit opgevallen dat er een autoplay-dialoogvenster is telkens wanneer je je apparaat op de computer aansluit? Als je nog steeds niet weet hoe, waarom kijk je dan niet eens naar de volgende ...

Als je afbeeldingen wilt kopiëren die zijn opgenomen in je sms-berichten, iMessages en WhatsApp-berichten, lees dan ons artikel Foto's overzetten van iPhone-berichten voor meer informatie. Of als u regelmatig een back-up van uw iPhone-foto's op uw pc wilt maken, biedt TouchCopy de fantastische optie om de iPhone te scannen op nieuwe foto's die u nog niet eerder op de pc hebt opgeslagen.

Omdat opslagruimte op uw smartphone beperkt is, moet u mogelijk opslagruimte op uw mobiele apparaat vrijmaken door foto's naar een cloudopslagdienst te uploaden of naar uw computer te downloaden.

De 2 meest populaire en eenvoudige manieren om foto's over te zetten met een USB-kabel worden besproken in de volgende twee paragrafen. Om foto's over te zetten heb je alleen een USB-kabel nodig, er is geen andere software van derden nodig. Het gebruik van deze 2 methoden wordt hieronder weergegeven.

Hoe foto's over te zetten van Android naar pc / Mac / Laptop 2019

Hier worden een paar manieren genoemd die het proces van het overbrengen van foto's van Android naar pc gemakkelijker zullen maken. Met deze methoden hebt u eenvoudig toegang tot al uw gegevens, inclusief foto's, video's, enz. op uw persoonlijke computer. 1. AirDroid-applicatie.

Klik in de linkerkolom van het navigatievenster van de Verkenner op Computer. Zoek in de apparatenlijst uw Android-apparaat, markeer het door erop te klikken met de linkermuisknop. Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en klik op Afbeeldingen en video's importeren. Zorg ervoor dat de te importeren items onderzoeken, ordenen en groeperen is geselecteerd en klik op Volgende.

Meestal zijn veel mensen gewend om via een USB-kabel foto's van hun Android-apparaat naar de computer over te zetten. Maar het kost veel tijd en moeite.

Stap 3: Om foto's naar uw computersysteem over te zetten, opent u Google Drive of Google Foto's, logt u in met dezelfde gebruikers-ID die u op uw telefoon heeft en selecteert en downloadt u vervolgens handmatig de foto's naar uw pc. Google Drive en Google Foto's zijn revolutionaire apps die niet alleen foto's veilig opslaan, maar hun soepele interface biedt ook een geweldige gebruikerservaring!

Hoe foto's overzetten Android naar pc of achteruit ... | Android Centraal

Of je nu de lof van Google Photo bezingt, Dropbox gebruikt om je foto's te beschermen of de ouderwetse plug-in van je telefoon gebruikt om je foto's over te zetten naar je computer, het resultaat zou hetzelfde moeten zijn: je foto's worden op één plek opgeslagen. uw telefoon storing of platte matrix.

Selecteer vervolgens de computer waartoe u toegang wilt om foto's, bestanden of andere documenten over te zetten vanaf uw Android-apparaat. Maar u hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot de pc. Extra informatie.

AirDroid is een essentiële applicatie voor alle Android-gebruikers. Bij een optioneel premium abonnement is het gratis. U moet een account maken of inloggen met Google, Facebook of Twitter als u weinig tijd heeft. AirDroid biedt hulpprogramma's voor het delen van meldingen en verbindingen, evenals eenvoudige bestandsoverdracht naar een computer op hetzelfde wifi-netwerk.

Als alternatief: Open een webbrowser op uw computer en voer het adres precies zo in als het op uw Android-apparaat wordt weergegeven. ! Zorg ervoor dat u het adres rechtstreeks in de adresbalk typt en niet in de Google-zoekbalk. De overdrachtswebpagina zou moeten verschijnen. EINDE! U zou nu uw foto's naar uw computer moeten kunnen downloaden.

Hoe Android-gegevens naar de computer over te zetten

Stap 2. Verbind Android-telefoon met pc Sluit uw Android-telefoon aan op de computer met een USB-kabel. Stap 3.Selecteer bestandstypen om een ​​back-up van te maken In deze stap kunt u zien dat al uw Android-gegevens (muziek, video's, foto's, contacten, sms en apps enz.) kunnen worden gedetecteerd door een telefoonoverdrachtsprogramma en ertussen worden weergegeven.

Door in de webinterface op de miniatuur te klikken, wordt de foto geopend. Van daaruit kunt u de foto naar uw computer downloaden, verwijderen of draaien als de oriëntatie van de foto niet correct is. U kunt foto's van telefoon naar computer overbrengen, maar u kunt zelfs elke afbeelding van uw computer naar uw mobiele telefoon overbrengen.

Hoe zet ik foto's van mijn tablet naar mijn computer? Volg deze stappen om een ​​of twee bestanden tussen computer en Android-tablet te kopiëren: Sluit de Android-tablet aan op de computer met behulp van de USB-kabel.

Met deze tool kunnen niet alleen foto's, contacten, bestanden, maar ook berichten draadloos van Android naar pc worden overgebracht.

Hoe foto's van HTC naar computer of laptop te synchroniseren | Syncios

Dit is een stapsgewijze zelfstudie om u te laten zien hoe u eenvoudig foto's kunt delen en synchroniseren tussen computer en HTC-telefoon. Er zijn 4 veelvoorkomende manieren om afbeeldingen en DCIM van de HTC-smartphone naar uw computer of laptop te downloaden. Laten we beginnen en het bekijken.

Hoe foto's van Samsung overzetten van Android naar pc? Het is misschien maar een kleinigheid, maar als je geen goede ideeën hebt om ermee om te gaan, zal het ons dagelijks leven beïnvloeden als een pijn in de nek. Gelukkig bieden we je 5 praktische methodes. Als je ze onder de knie hebt, ben je een meester in het overbrengen van foto's.

In het tijdperk van snel internet en Google Foto's slaan maar weinig mensen offline kopieën van hun foto's op hun computer of externe opslag op. Niet iedereen heeft echter toegang tot snel internet en miljoenen mensen over de hele wereld geven er nog steeds de voorkeur aan om foto's van hun Android-smartphone op hun pc of externe harde schijf op te slaan. Zelfs als je online een back-up van je foto's maakt naar Google Foto's of Dropbox, is het ten zeerste aan te raden om een ​​offline kopie te bewaren in geval van onvoorziene omstandigheden.

Als u momenteel alleen Android-telefoons gebruikt, zoals Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e, HTC U11 +, HUAWEI Mate X, enz., raden we u aan deze methode te gebruiken. Download de Windows-versie of Mac-versie naar uw computer en begin nu met het overzetten van contacten van Android naar computer.

Top 3-methoden om video's van Android naar computer over te zetten

Tenorshare Android Data Recovery is een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel voor Android-gebruikers die hun contacten, berichten, foto's, enz. waarmee gebruikers gegevens kunnen herstellen van de interne opslag van hun Android-telefoon en SD-kaart. Hiermee kunt u belangrijke bestanden herstellen die u per ongeluk hebt verwijderd na fabrieks- of masterreset op uw apparaat van onder meer waterbeschadigde telefoons of kapotte schermen.

Sluit het ene uiteinde van de oplaadkabel aan op je Android en het andere op de USB-poort van je computer. Deze methode werkt alleen met een Android-telefoon, omdat iPhones iTunes nodig hebben om foto's via een USB-kabel over te zetten.

Deel 1: SMS overzetten van Android naar computer met providersoftware. De smartphone speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven en onze persoonlijke gegevens worden op de telefoon opgeslagen. Om gegevensschade in de toekomst te voorkomen, hebben een paar telefoonfabrikanten besloten om officiële software te maken om een ​​back-up te maken en de telefoon te beheren op a

Stap 1 van 11: Foto's overzetten van Mac naar Android en Windows-tablets. Hoezeer we ook van onze iPads houden, we realiseren ons dat veel mensen die een Mac hebben, in plaats daarvan ook voor een Android- of Windows-tablet kunnen kiezen. Android-tablets zijn er in alle soorten en maten, en vaak tegen veel lagere prijzen dan de iPad.

Hoe foto's overzetten van pc naar Android-tablet? - Antwoorden

Als u deze uitstekende foto's online met uw vrienden wilt delen of ervan op de computer wilt genieten, moet u de foto's eerst van iPad naar pc overbrengen. Vanwege iTunes-beperkingen moeten we een programma van derden gebruiken om foto's van de iPad te maken. Overdracht van iPad naar computer is de beste die u zoekt.

Er zijn veel manieren om uw foto's van pc naar iPhone over te zetten, te beginnen met iTunes en eindigend met verschillende cloudoplossingen. In dit artikel vind je een compleet overzicht van alle manieren om foto's over te zetten van pc naar iPhone. Lees verder voor gedetailleerde informatie of kies een van de onderstaande methodes

Stap 2. Ontgrendel het apparaat op uw iPad en vertrouw de computer. Kies op het Android-apparaat "Foto's uploaden". (Als uw computer uw iPad niet herkent, raadpleegt u de officiële handleiding van Apple voor informatie over het oplossen van het probleem.)

Foto's worden geüpload naar iCloud-bibliotheek op de computer wanneer verbonden met wifi Stap 6: Start iCloud-foto's opnieuw op de computer of laptop. Klik op "Uploaden" en uw foto's worden opgeslagen op de locatie die u instelt in de iCloud-foto's-opties. Eén klik om alle foto's van iPhone naar pc over te zetten.

4 methoden om foto's van Android naar iPhone over te zetten

Bovendien kunnen alle extra foto's die u maakt, worden opgeslagen in uw Google Foto's-account, wat betekent dat ze ook op afstand toegankelijk zijn vanaf apparaten zoals computers. Dit betekent dat u toegang hebt tot uw foto's zolang u verbonden bent met internet en dat u ze niet op uw apparaat hoeft op te slaan, wat opslagcapaciteit verspilt.

Voordat we u andere methoden aanbevelen om foto's van iPhone naar computer over te zetten, is het belangrijk om te weten dat de meeste alleen van toepassing zijn op foto's in Filmrol, als u alle foto's van de iPhone wilt exporteren, inclusief foto's die zijn opgeslagen in iCloud en foto's die vanaf de computer zijn gesynchroniseerd, kunt u beter een hulpprogramma voor het overbrengen van foto's van derden gebruiken.

* Breng draadloos media over van iPhone naar computer zonder iTunes te gebruiken. * Versleep uw inhoud gewoon en lees: tekst, bladwijzer, afbeelding & foto, muziek, film, documenten en meer draadloos! Air Transfer zet wat je ziet of speelt op Mac / pc over naar je iPhone / iPad met slechts één slepen en neerzetten!

Als u de voorkeur geeft aan de cloudgebaseerde online back-upservice, is Dropbox een goede keuze. Het is beschikbaar voor gebruikers van Windows, Macintosh, Linux, iOS (iPhone en iPad), Android en BlackBerry om bestanden te uploaden, delen en uploaden. Dropbox biedt een minimale opslag van 2 GB bij registratie, die kan worden uitgebreid tot 100 GB voor ...

Hoe foto's van iPhone naar pc over te zetten: de ultieme gids

Selecteer de foto's die u naar uw computer wilt downloaden. Tik vervolgens op het downloadpictogram (de wolk met een pijl-omlaag) boven aan het scherm. Uw foto's verschijnen in de map Downloads op uw pc. Van daaruit kunt u uw foto's naar de map Afbeeldingen aan de linkerkant van het scherm slepen.

"Hoewel we Photos Companion hebben ontworpen met studenten en docenten in het achterhoofd, weten we dat het van pas zal komen voor iedereen die een episch videoproject wil maken, media naar de pc van een vriend wil sturen of dit gewoon wil opzetten. speciale foto op hun computer zodat het kan worden bewerkt en omgezet in het volgende grote artikel, omslagfoto of presentatie, "afhankelijk van.

Als u foto's van de Samsung Galaxy S-telefoon naar uw computer wilt overbrengen, moet u mogelijk een Android-hulpprogramma voor gegevensassistent gebruiken, zodat u dit snel kunt voltooien, en dan bespaart u veel tijd op dit proces. Hiermee hoeft u niet één voor één over te zetten, slechts een paar stappen, u kunt veel foto's overbrengen.

Android-telefoon zet geen foto's over naar HP-laptop. Ik wil foto's en video's van mijn Samsung Transfix naar mijn laptop overzetten? Ik heb een link nodig om de gratis pc-suite van Samsung te downloaden ??? waar ik mijn contacten foto's video's muziek n alle bestanden kan opslaan en ze op mijn l.

Android Foto's overbrengen van Android-telefoon naar Mac

Ik heb geen Android, maar op mijn iPhone ging ik naar Mijn computer en klikte op Apple en een map opent zodat ik

Ja, je kunt nog steeds een SD-kaart in je mobiele telefoon gebruiken en de USB-poort van je computer gebruiken om bestanden over te zetten, maar wat als ik zeg

Hoe foto's overzetten van pc naar iPhone zonder iTunes? Hoe download ik foto's van mijn iPhone naar mijn Windows 7-computer?

Foto's overzetten van pc of laptop naar iPhone is gemakkelijk als je weet hoe je het moet doen - en je hoeft ook niet de gevreesde iTunes te gebruiken. Door Lewis Painter, hoofdredacteur | 14 mei 2021. Er zijn verschillende manieren om foto's die op uw pc zijn opgeslagen, over te zetten naar uw iPhone. De beste manier is om iCloud te gebruiken, de cloudopslagdienst van Apple, maar zonder

Hoe foto's van telefoon naar computer over te zetten

U kunt geen foto overzetten naar uw computer die u met uw iOS-apparaat synchroniseert vanaf uw pc met iTunes. Als je wilt weten hoe je contacten overzet van Android-telefoon naar iPhone, bekijk dan hier onze volledige gids.

Open op uw Android-tablet de Foto's-app en zoek de afbeeldingen die u naar uw pc wilt verplaatsen. Klik op het Share Sheet-pictogram, van daaruit kunt u meer foto's kiezen om te delen en het distributiekanaal. Er verschijnt een AirDrop-pictogram net onder de gekozen afbeeldingen. Als je een apparaat hebt ingeschakeld om te delen

Het is vrij eenvoudig om foto's van je telefoon naar je laptop over te zetten. zeljkosantrac / Getty Images. Tegenwoordig zijn er veel manieren om foto's van mobiele telefoon naar laptop te importeren. Sommige van deze methoden vereisen slechts een paar toetsaanslagen op verschillende smartphone-apps; anderen zijn wat meer betrokken.

Breng foto's over van Android naar Linux via Bluetooth. Linux is een veel veiliger besturingssysteem dan Windows. Standaard verbieden alle instellingen in een Linux-besturingssysteem, zoals Ubuntu, bestandsoverdrachten via draadloze verbindingen (ontvangen van bestanden). Om uw Android-smartphone als vertrouwd apparaat toe te voegen, moet u de onderstaande stappen volgen: Ga naar Unity (zoek uw computer) en zoek naar Personal File Sharing. Klik erop en u krijgt het venster met persoonlijke voorkeuren voor het delen van bestanden. Vink de vakjes aan zoals weergegeven in de afbeelding om het systeem toe te staan ​​bestanden te ontvangen.

Bestanden overbrengen tussen pc en Android-telefoon via wifi

Stap 7: Om een ​​bestand over te zetten naar uw Android-telefoon, selecteert u het tabblad Bestand in de AirDroid-toolbox en klikt u op de map

Sluit uw Android-telefoon aan op uw Windows 10-machine met behulp van de standaard microUSB-kabel. Als de Phone Companion-app niet start, gaat u naar het menu Start en selecteert u deze. Mogelijk moet u er ook voor zorgen dat uw Android-telefoon in de MTP-overdrachtsmodus staat. U zou een melding op de telefoon moeten zien die u vertelt of deze is aangemeld als

Verbind uw iPhone en Android met uw computer> Voer AnyTrans voor Android uit. Kies het tabblad Android mover. Je ziet dan alle soorten gegevens op je iPhone. Selecteer het fotoalbum dat u naar Android wilt overbrengen. Klik op de pijl naar rechts om de overdracht te starten!

FoneLab HyperTrans is het ultieme programma voor bestandsoverdracht om foto's zonder verlies over te zetten van Android, iOS, computer naar waar dan ook. Het zet niet alleen foto's van Samsung over naar de computer, maar beheert ze ook gemakkelijk op verschillende apparaten.

Hoe contacten over te zetten van Android-telefoon naar computer

Alle inhoud die op een Android-telefoon is opgeslagen, kan in 3 klikken naar de computer worden overgebracht, inclusief contacten, sms-berichten, foto's, muziek, video's, apps en andere documenten. Laten we eens kijken hoe het werkt.

Hoe de HP OfficeJet Pro 8710-printer online te repareren en offline te zetten? Er zijn verschillende factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor het verschijnen van een HP OfficeJet Pro 8710-printerfout, maar de onderstaande stappen helpen u om het probleem moeiteloos op te lossen.

In deze werkbalk kunt u ook Knippen selecteren als u de foto's van uw Android wilt verwijderen nadat u ze naar uw computer hebt gedownload. 11. U moet de back-uplocatie kiezen waarnaar u de foto's wilt overbrengen. 12. Ten slotte wilt u op Home klikken en vervolgens op Plakken.

Als het probleem met uw computer of laptop is, moet u proberen om Restoro te gebruiken, dat de repositories kan scannen ...

Overschakelen van iPhone naar Android | TechRadar

Welke nieuwe Android-telefoon je ook hebt gekocht of van plan bent te kopen, je hebt een manier nodig om je apps, contacten, foto's en bestanden over te zetten van iOS naar Android. Het maakt niet uit hoe lang je een iPhone bezit, de kans is groot dat je behoorlijk betrokken raakt bij het Apple-ecosysteem. Veel mobiele apps zijn cloudgebaseerd en dual-compatibel, dus u kunt ze zonder onderbrekingen op Android gaan gebruiken. in andere gevallen moet u de gegevens actief overdragen.

De nieuwste lijn MacBooks ondersteunt echter de enige kabel met Type-C naar Type-C. In deze handleiding zullen we u vertellen hoe u foto's van Android-smartphones naar MacBook kunt overbrengen zonder dat u kabels hoeft te gebruiken. Ja, dat betekent dat we door gebruik te maken van een derde partij onze foto's van een Android-apparaat naar een MacBook zullen verplaatsen.

Sluit de telefoon aan met een USB-kabel. Dan heb je, afhankelijk van de versie van Android, verschillende opties. Schakel eerst de telefoon in, trek het meldingsscherm naar beneden en selecteer vervolgens Gebruik het apparaat als een USB-apparaat (niet de exacte bewoording). De tweede optie met nieuwere versies van Android is dat Verkenner automatisch wordt geopend, zodat u de bestandsstructuur van de telefoon kunt zien.

"Importeer alle nieuwe items" zal alle foto's overzetten die je hebt gemaakt sinds je laatste import. Om alleen bepaalde foto's te downloaden, klikt u op elke foto die u naar uw computer wilt kopiëren en klikt u op de knop "Geselecteerde importeren". Snelle tip: je kunt ook dezelfde stappen hierboven volgen om foto's over te zetten van je iPad, iPod

Foto's van telefoon naar computer [opgelost] - CCM | Forum

telefoon op de computer op 17 september 2009 om 16:58 uur Voor degenen onder u die willen weten hoe u foto's van mobiele telefoon naar computer kunt verzenden: stuur het naar uw e-mail, zoals Yahoo Messenger, klik dan met de rechtermuisknop en ga naar Opslaan als en scrol omlaag om te openen en het zal worden opgeslagen in uw foto's het dossier. Dit is de gemakkelijkste manier om een ​​geheugenkaart te hebben!

Als je een Android-telefoon of -tablet hebt, heb je er waarschijnlijk een heleboel afbeeldingen op verzameld, waarvan sommige zo goed zijn dat ze een groter scherm nodig hebben om ze volledig te waarderen. Zou het niet fijn zijn om de beelden over te zetten naar uw pc zodat u ze daar kunt bekijken? (En ook om een ​​back-up van de foto's te hebben, voor het geval je telefoon of de opslag ervan beschadigd raakt?)

Je maakt vaak foto's met je telefoon en wilt weten hoe je al die foto's kunt opslaan door ze over te zetten naar je pc. Geen paniek, weet dat er veel verschillende oplossingen zijn voor het uploaden van je foto's, waarvan de meeste gratis zijn. In dit artikel gaan we alle verschillende technieken doornemen zodat je de foto's eenvoudig van je Android-smartphone naar je computer kunt overzetten.

Stel dat als u het bestand van Android naar pc wilt overbrengen, u op het pictogram voor pc in de app moet tikken en vervolgens de optie van bestandsbrowser moet selecteren en naar de gekozen documenten moet gaan of de galerij moet kiezen. optie en selecteer meerdere foto's.

Hoe foto's overzetten van Android naar pc / computer?

Deze methode laat ons ook zien hoe u foto's rechtstreeks van Android naar pc kunt kopiëren. 1: Verbind de Android-telefoon met de computer met een USB-kabel. En dubbelklik vervolgens op het pictogram Deze computer op het bureaublad. U ziet draagbare apparaten in het venster.

Houd er rekening mee dat het gebruik van een goedkope lanyard een negatieve invloed kan hebben op het overdrachtsproces. U moet dus een sleutelkoord van hoge kwaliteit aanschaffen en het verplaatsen van foto's van uw telefoon naar een Apple-computer heeft alleen de volgende stappen nodig: Download Android File Transfer.

Показано 70 записей

Warning: fopen(data/stats/1660833600): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660833600): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23