Alles over computers en technologie

Hoe foto's van Android naar computer over te zetten

3 manieren om foto's van Android naar computer over te zetten

Deze wikiHow leert je hoe je foto's van je Android-telefoon of -tablet naar je computer kunt kopiëren. U kunt dit doen op Windows- en Mac-computers, zowel via Google Foto's als via een USB-kabel. Als je een USB-kabel op Mac gebruikt, heb je een programma nodig met de naam Android File Transfer.

Het overbrengen van uw foto's en video's via USB is nog steeds een zeer haalbare optie als u geen internet- of Bluetooth-verbinding hebt.

1. Voeg foto's (of mappen) toe van de computer naar Android 2. Exporteer bestanden van Android naar pc 3. Verwijder foto's direct van Android in batch 4. Converteer foto's naar GIF 5. Maak een back-up van foto's op een pc. In de volgende gids ziet u hoe u foto's van Android naar pc kunt overbrengen. Als je het nodig hebt, zullen we ook het proces van het importeren van foto's naar je Android-apparaat doorlopen. En voor de andere functies die we hierboven noemen, kunt u het misschien zelf uitproberen. Breng afbeeldingen over tussen Android-apparaten en computer.

Hoe foto's van telefoon naar laptop downloaden met Google Foto's? Google Foto's is klassieke en handige software voor mensen. U kunt uw foto's en video's vrij opslaan en waar u ook bent, u kunt inloggen op uw account op uw Android-apparaat, computer, laptop om uw foto's te bekijken.

Hoe foto's over te zetten van Android naar pc

Heb je je ooit afgevraagd of er een betere manier is om je Android-foto's gemakkelijk over te zetten, naast het rechtstreeks naar je computer kopiëren van bestanden. U kunt boos worden vanwege de moeilijkheid om de mappen te vinden en de afbeeldingen één voor één te importeren.

Je kunt zeker foto's van Android naar pc downloaden met Microsoft Photos; aangezien dit echter niet per se software is zoals Coolmuster Android Assistant, kan het voorkomen dat er een fout optreedt; Hoewel zeldzaam, is het belangrijk dat u zich hiervan bewust bent wanneer u probeert te leren hoe u effectief afbeeldingen van Android kunt downloaden.

Als u foto's van Android naar Mac overzet, probeer dan de AirDroid-app. Je hebt een AirDroid-account nodig en beide apparaten moeten zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden en AirDroid moet zijn geïnstalleerd. Voor iPhone-naar-Mac-overdrachten is de methode eenvoudig om iCloud te activeren. Hiermee worden uw foto's in de cloud opgeslagen en apparaten die zijn aangemeld bij uw Apple-account, hebben toegang tot die foto's.

Weten hoe u uw foto's van uw Android naar uw pc kunt overbrengen, is zeker nuttig. Daarbij maakt u externe kopieën die op een veilige plaats worden bewaard. Mocht er iets met uw telefoon gebeuren, dan kunt u er zeker van zijn dat uw foto's en dierbare herinneringen niet verloren gaan.

Hoe foto's van Android naar computer over te zetten

De derde methode voor het overbrengen van foto's van Android naar Windows-computer is het gebruik van Fylet Secure Photo Transfer. Het kan u helpen foto's van telefoon of tablet naar computer te downloaden.

5 manieren om foto's over te zetten tussen telefoon en computer. Laatste update: 11 juni 2021 | Auteur: Wide Angle Software Development Team.

Als u alle foto's naar uw pc wilt overbrengen, is er een eenvoudigere manier door de optie "One-Click Backup & Restore" te gebruiken. Druk in de hoofdinterface op "Super Toolkit"> "Back-up"> vink "Foto's" aan en klik vervolgens op "Back-up". Kies een lokale map om de bestanden op te slaan en alle afbeeldingen worden naar de computer gekopieerd.

Omdat opslagruimte op uw smartphone beperkt is, moet u mogelijk opslagruimte op uw mobiele apparaat vrijmaken door foto's naar een cloudopslagdienst te uploaden of naar uw computer te downloaden.

Hoe foto's overzetten van Android-telefoon naar computer ...

Hoe zet ik foto's van mijn galerij over van mijn Android-telefoon naar mijn Chromebook? Open de Play Store op uw Chromebook, zoek en installeer Samsung Gallery op de Chromebook, of als het niet werkt op uw specifieke Chromebook, installeer Google Foto's op beide apparaten en synchroniseer ze en schakel ook de galerij uit of synchroniseer met ...

Meestal zijn veel mensen gewend om via een USB-kabel foto's van hun Android-apparaat naar de computer over te zetten. Maar het kost veel tijd en moeite. Allereerst moet je de USB-kabel overal vinden. Ten tweede moet je het verbinden met zowel Android als computer. Daarnaast kunnen zich van tijd tot tijd bepaalde onverwachte omstandigheden voordoen.

Het overbrengen van Android-foto's naar de computer kan voor velen een ontmoedigende taak zijn. Maar na het lezen van dit artikel zijn we van mening dat als u een van die mensen bent, u het proces niet meer ongemakkelijk zou vinden. Zoals we u enkele van de gemakkelijkste manieren hebben laten zien om foto's van Android naar pc over te zetten.

Gebruik de Android-oplaadkabel om je Android aan te sluiten op een van de USB-poorten van je computer. Als uw Mac geen USB-poort heeft, moet u een USB-C naar USB-3.0-adapter aanschaffen. Als uw Android u vraagt ​​om een ​​verbindingstype te selecteren, tikt u op Media Device (MTP) op het scherm voordat u verdergaat.

Hoe foto's van telefoon naar computer over te zetten

U kunt geen foto overzetten naar uw computer die u met uw iOS-apparaat synchroniseert vanaf uw pc met iTunes. Als je wilt weten hoe je contacten overzet van Android-telefoon naar iPhone, bekijk dan hier onze volledige gids.

5 beste apps voor het overbrengen van foto's voor Android-gebruikers. Hier worden een paar manieren genoemd die het proces van het overbrengen van foto's van Android naar pc gemakkelijker zullen maken. Met deze methoden hebt u eenvoudig toegang tot al uw gegevens, inclusief foto's, video's, enz. op uw persoonlijke computer.

Je hebt een foto op je Android-telefoon of -tablet en je moet deze op je pc zetten. Maar hoe doe je dit? Het blijkt dat je meerdere opties hebt, zoals een USB-kabel, Bluetooth en cloudsynchronisatie. Als alternatief kunt u een app zoals AirDroid of Pushbullet gebruiken. Mogelijk moet u het bestand of de foto e-mailen.

Veel mensen willen dus graag hun Android-telefoon gebruiken om foto's te maken, wat handiger is dan het dragen van een andere camera. Met het toenemende aantal foto's neemt het echter niet alleen meer opslagruimte in beslag op de mobiele telefoon, vermindert het de snelheid van mobiele telefoons, maar verhoogt het ook het risico op beeldverlies.

Foto's overbrengen van Android naar pc [Eenvoudige handleiding]

Stap 3: Om foto's naar uw computersysteem over te zetten, opent u Google Drive of Google Foto's, logt u in met dezelfde gebruikers-ID die u op uw telefoon heeft en selecteert en downloadt u vervolgens handmatig de foto's naar uw pc. Google Drive en Google Foto's zijn revolutionaire apps die niet alleen foto's veilig opslaan, maar hun soepele interface biedt ook een geweldige gebruikerservaring!

Het is vrij eenvoudig om foto's van je telefoon naar je laptop over te zetten. zeljkosantrac / Getty Images. Tegenwoordig zijn er veel manieren om foto's van mobiele telefoon naar laptop te importeren. Sommige van deze methoden vereisen slechts een paar toetsaanslagen op verschillende smartphone-apps; anderen zijn wat meer betrokken.

Hoe Android-foto's op afstand te beheren vanuit Google Chrome. 1. Installeer eerst de SnapPea-app op uw Android-apparaat. 2. Ga vervolgens naar de Chrome Web Store en installeer de SnapPea-extensie voor Google Chrome. Na installatie verschijnt er een klein pictogram in uw Google Chrome-taakbalk.

Blader door de foto's op uw computer die u naar uw telefoon wilt overbrengen. Sleep de foto's naar de map Afbeeldingen, Foto's of Media op uw telefoon. Om tijd te besparen, kunt u meerdere foto's markeren en ze allemaal tegelijk naar de map van uw telefoon slepen.

Hoe foto's van HTC naar computer of laptop te synchroniseren | Syncios

Syncios Manager is een gratis applicatie voor je computer waarmee je gemakkelijk al je media van en naar je computer kunt synchroniseren met je HTC-telefoon. Het voordeel van deze aanpak is dat je met een gestroomlijnde interface foto's kunt bekijken, bewerken, beheren op de computer, en bepaalde afbeeldingen kunt kiezen en overzetten van HTC naar pc.

Stap 2. Verbind Android-telefoon met pc Sluit uw Android-telefoon aan op de computer met een USB-kabel. Stap 3.Selecteer bestandstypen om een ​​back-up van te maken In deze stap kunt u zien dat al uw Android-gegevens (muziek, video's, foto's, contacten, sms en apps enz.) kunnen worden gedetecteerd door een telefoonoverdrachtsprogramma en ertussen worden weergegeven.

Hoe te gebruiken. Download de app. Open AndroidFileTransfer.dmg. Sleep Android-bestandsoverdracht naar toepassingen.

Foto-overdracht-app voor iPhone, iTouch, iPad en iPad mini. Zet eenvoudig foto's over tussen iPhone of iPad en uw computer en wissel foto's uit van en naar een andere iPad, iPhone of iPod touch.

Hoe foto's overzetten van Android-telefoon en computer naar Vimeo

Met deze cookies kunnen we bezoeken tellen, verkeersbronnen identificeren en begrijpen hoe onze services worden gebruikt, zodat we de prestaties kunnen meten en verbeteren.

Dit betekent dat je foto's direct van je Android-smartphone naar een externe harde schijf kunt overzetten. Hiervoor moet u de harde schijf aansluiten op uw smartphone, waarvoor een USB OTG-adapter nodig is. Ze zijn beschikbaar tegen een redelijk lage prijs en kunnen ook in veel andere scenario's nuttig zijn.

Dan zal uw pc uw Android-telefoon behandelen als een media-apparaat. Als dit de eerste keer is dat u foto's van de Samsung Galaxy S4 naar de pc overzet, kan het enige tijd duren om de benodigde stuurprogramma's te installeren. Stap 4 Open nu Deze computer vanaf uw bureaublad, klik op het station met de naam uw telefoonnaam, navigeer naar de DCIM-map en sleep uw foto's van de Android-telefoon naar de lokale harde schijven.

Android heeft een handige functie waarmee je direct na verbinding gegevens kunt uitwisselen tussen Android-telefoon en computer.

Foto's overzetten van Android naar Mac OS X

In mijn ervaring is de gemakkelijkste manier om Android-foto's rechtstreeks naar iPhoto op een Mac over te zetten, ze zoals gewoonlijk te importeren zoals hier beschreven, en vervolgens die hele map naar het iPhoto-pictogram op het dock te slepen en neer te zetten. Hiermee wordt het bulkimportproces gestart. U kunt ze ook rechtstreeks vanuit iPhoto importeren vanuit de ...

Tenorshare Android Data Recovery is een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel voor Android-gebruikers die hun contacten, berichten, foto's, enz. waarmee gebruikers gegevens kunnen herstellen van de interne opslag van hun Android-telefoon en SD-kaart. Hiermee kunt u belangrijke bestanden herstellen die u per ongeluk hebt verwijderd na fabrieks- of masterreset op uw apparaat van onder meer waterbeschadigde telefoons of kapotte schermen.

Open deze iPhone-tool voor het overbrengen van contacten, drie modules op de startpagina van het programma verschijnen automatisch. Selecteer de overdrachtsmodus op de hoofdinterface. Stap 2: Verbind zowel de Android-telefoon als de iPhone met de computer. In het verbindingsvenster detecteert deze Android-naar-iPhone-overdrachtstool automatisch uw twee telefoons.

iCloud-foto's houdt je foto's en video's veilig, up-to-date en automatisch beschikbaar op al je Apple-apparaten, op iCloud.com en zelfs op je pc. Als u iCloud-foto's gebruikt, hoeft u geen foto's van het ene iCloud-apparaat naar het andere te importeren. iCloud-foto's downloadt en bewaart uw originele foto's altijd in volledige resolutie.

4 manieren om sms-berichten van Android naar computer over te zetten

Deel 1: SMS overzetten van Android naar computer met providersoftware. De smartphone speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven en onze persoonlijke gegevens worden op de telefoon opgeslagen. Om gegevensschade in de toekomst te voorkomen, hebben een paar telefoonfabrikanten besloten om officiële software te maken om een ​​back-up te maken en de telefoon te beheren op a

Bovenstaande opties zijn prima, maar er is ruimte voor andere opties zoals Send Anywhere. Deze app is gratis voor Android en iOS. Het heeft ook geen kabels of computers nodig, omdat het in de cloud draaide. Breng foto's over van iPhone naar Android met overal verzenden

Stap 2. Ontgrendel het apparaat op uw iPad en vertrouw de computer. Kies op het Android-apparaat "Foto's uploaden". (Als uw computer uw iPad niet herkent, raadpleegt u de officiële handleiding van Apple voor informatie over het oplossen van het probleem.)

Nu kun je foto's bekijken op je Android-apparaat en ze meteen delen op sociale media. De USB OTG-dongle kan erg handig zijn tijdens het reizen. Meer dan een manier om foto's van digitale camera's zoals Canon 700D naar Android zoals Samsung-telefoons / -tablets te verzenden, kan een USB OTG-stick worden gebruikt om bestanden over te zetten tussen smartphones.

4 methoden om foto's van Android naar iPhone over te zetten

Bovendien kunnen alle extra foto's die u maakt, worden opgeslagen in uw Google Foto's-account, wat betekent dat ze ook op afstand toegankelijk zijn vanaf apparaten zoals computers. Dit betekent dat u toegang hebt tot uw foto's zolang u verbonden bent met internet en dat u ze niet op uw apparaat hoeft op te slaan, wat opslagcapaciteit verspilt.

Voordat we u andere methoden aanbevelen om foto's van iPhone naar computer over te zetten, is het belangrijk om te weten dat de meeste alleen van toepassing zijn op foto's in Filmrol, als u alle foto's van de iPhone wilt exporteren, inclusief foto's die zijn opgeslagen in iCloud en foto's die vanaf de computer zijn gesynchroniseerd, kunt u beter een hulpprogramma voor het overbrengen van foto's van derden gebruiken.

Uw foto's verschijnen in de map Downloads op uw pc. Van daaruit kunt u uw foto's naar de map Afbeeldingen aan de linkerkant van het scherm slepen. Voor meer opties voor draadloze fotooverdracht, klik hier om vier geweldige iPhone-apps voor fotooverdracht te bekijken. 3. Hoe foto's van iPhone naar pc over te zetten met een USB-kabel.

De eenvoudigste manier om foto's van Android naar pc over te zetten, is door een USB-kabel te gebruiken. Als je een USB-kabel bij de hand hebt, kun je dit doen met de app voor wifi-fotooverdracht.

Hoe foto's overzetten van iPhone naar Android ... | digitale burger

Een andere gemakkelijke manier om foto's van iPhone naar Android over te zetten, is door een cloudopslag-app zoals OneDrive of Dropbox te gebruiken. Helaas heeft de iCloud-service van Apple geen app voor Android-apparaten, dus dat is uitgesloten. Aan de andere kant voelen OneDrive en Dropbox beter aan.

Mobile Transfer is de alles-in-één en toch gebruiksvriendelijke tool voor gegevensoverdracht waarmee u rechtstreeks muziek, contacten, foto's, video's, berichten, agenda's, apps en andere bestanden van uw mobiele telefoon kunt overbrengen.' . Bovendien kan het programma ook een back-up van uw telefoongegevens maken, gegevens herstellen van een back-up naar alle ondersteunde telefoons.

Kamil is MCITP, CCNA (W), CCNA (S) gecertificeerd en voormalig lid van de British Computer Society met meer dan ...

Met de app voor het overbrengen van foto's kunt u eenvoudig foto's en video's van uw Android-apparaat naar uw computer overbrengen, delen en opslaan, en foto's uitwisselen van en naar een andere Android, iPhone of iPad via uw wifi-netwerk. - foto's overbrengen van Android naar computer (en vice versa)

Hoe contacten over te zetten van Android-telefoon naar computer

Alle inhoud die op een Android-telefoon is opgeslagen, kan in 3 klikken naar de computer worden overgebracht, inclusief contacten, sms-berichten, foto's, muziek, video's, apps en andere documenten. Laten we eens kijken hoe het werkt.

@OscarSakari - In uw hele artikel wordt uitgelegd hoe u dit op Windows doet. Hoewel het zoeken naar de DCIM-map waar is, is bijna al het andere in uw bericht zo Windows-specifiek dat u probeert

Verbind uw nieuwe Android-telefoon met de computer en selecteer Herstellen. Klik op Uw back-upgegevens selecteren.

Trouwens, je kunt foto's van pc of Mac naar Android-smartphones overbrengen en ook helpen verloren foto's van Samsung Galaxy / note te herstellen. U kunt met dit programma ook batchgewijs alle foto's van uw telefoon verwijderen of nieuwe foto's aan het apparaat toevoegen.

Foto's verloren tijdens Android-overdracht? Het is gemakkelijk om ze terug te krijgen!

Start MiniTool Mobile Recovery voor Android op uw computer op de hoofdinterface waar twee herstelmodules zijn ...

Als het gaat om het tot stand brengen van een bekabelde verbinding met een computer, vertrouwt Android op MTP (Media Transfer Protocol). In tegenstelling tot iets als exFAT, geeft dit uw machine geen volledige controle over het bestandssysteem van het apparaat, waardoor u niet kunt knoeien met de systeempartitie en andere kritieke bestanden.

Breng foto's over van Android naar Linux via Bluetooth. Linux is een veel veiliger besturingssysteem dan Windows. Standaard verbieden alle instellingen in een Linux-besturingssysteem, zoals Ubuntu, bestandsoverdrachten via draadloze verbindingen (ontvangen van bestanden). Om uw Android-smartphone als vertrouwd apparaat toe te voegen, moet u de onderstaande stappen volgen: Ga naar Unity (zoek uw computer) en zoek naar Personal File Sharing. Klik erop en u krijgt het venster met persoonlijke voorkeuren voor het delen van bestanden. Vink de vakjes aan zoals weergegeven in de afbeelding om het systeem toe te staan ​​bestanden te ontvangen.

Stap 1 van 11: Foto's overzetten van Mac naar Android en Windows-tablets. Hoezeer we ook van onze iPads houden, we realiseren ons dat veel mensen die een Mac hebben, in plaats daarvan ook voor een Android- of Windows-tablet kunnen kiezen. Android-tablets zijn er in alle soorten en maten, en vaak tegen veel lagere prijzen dan de iPad.

Hoe foto's overzetten van Android naar iPhone zonder computer?

Een van de gemakkelijkste en handigste manieren om foto's rechtstreeks van Android naar je iPhone over te zetten zonder een computer, is door apps voor bestandsoverdracht te gebruiken. Voorwaarde is dat de app voor bestandsoverdracht beschikbaar is in Google Play Store en Apple Store. Om uw werk gemakkelijker te maken bij het vinden van welke app voor bestandsoverdracht beschikbaar is voor Android- en iPhone-apparaten.

Mogelijk hebt u een grote hoeveelheid kostbare foto's opgeslagen op de iPhone, of slaat u afbeeldingen van apps zoals Safari en Mail op uw apparaat op, en moet u die afbeeldingen vervolgens overzetten naar een computer om geheugen van het apparaat vrij te maken of ze te delen met familie of om ze te ondersteunen. Dit artikel laat je 5 verschillende manieren zien om foto's van iPhone naar pc / laptop over te zetten om je te helpen ...

Selecteer de foto's / video's / muziek die u zojuist naar de computer hebt geïmporteerd vanaf een Android-apparaat en druk op de knop Importeren om over te zetten

Hoe kan ik beginnen met het overzetten van foto's van mijn Cellular Galaxy naar mijn laptop? Kies air mij het nummer hierboven laten zien? Wat kan ik nu doen? Tk.

Hoe foto's over te zetten naar Android - 09/2021

Bestanden overbrengen tussen uw computer en uw Android-apparaat U kunt uw Google-account of een USB-kabel gebruiken om foto's, muziek en andere bestanden tussen uw computer en uw telefoon te verplaatsen.

Hoe foto's over te zetten met FoneDog Phone Transfer: Download, installeer en start het programma op uw computer. Verbind de twee apparaten met een USB-kabel. Zodra de twee apparaten zijn herkend, selecteert u het type bestanden dat u wilt overbrengen van het oude Android. In dit voorbeeld kun je foto's kiezen. Als je eenmaal hebt besloten welke foto's je kunt overzetten, klik je op Exporteren naar en selecteer je het nieuwe Android-apparaat.

Je geselecteerde foto's worden nu geüpload. Eenmaal gedownload, kunt u Google Drive op uw computer openen en de foto's naar uw harde schijf downloaden. Hoe foto's van Android over te zetten: Google Foto's. Dit is nog een geweldige app om een ​​back-up van je foto's op je Android-telefoon te maken.

Als je alle foto's hebt geselecteerd die je nodig hebt, kun je op "Exporteren" in het bovenste paneel klikken om het hele proces te voltooien. Er verschijnt een pop-upstatusbalk met de gedetailleerde snelheid. Beëindigd! Nu heb je foto's van Android-telefoons of -tablets naar de computer overgebracht om ze te delen en op te slaan, heel gemakkelijk, toch?

Bestanden overzetten van je Android-telefoon naar pc zonder USB-stick ...

Ja, je kunt nog steeds een SD-kaart in je mobiele telefoon gebruiken en de USB-poort van je computer gebruiken om bestanden over te zetten, maar wat als ik zeg

Met deze Android-tool kun je bestanden overzetten tussen Android-telefoon en computer, maar houd je gegevens veilig. U kunt het dus gebruiken om uw foto's snel van uw telefoon naar uw pc over te zetten.

Er staan ​​veel foto's op mijn iPhone, dus ik zou deze foto's graag van iPhone naar computer willen verplaatsen. Geef me alsjeblieft wat advies. Dankjewel!

Wanneer uw iPhone-foto's worden gesynchroniseerd met iCloud, verschijnen uw foto's op uw andere met iCloud gesynchroniseerde apparaten terwijl u ze in realtime maakt. In tegenstelling tot AirDrop is het mogelijk om iCloud op zowel pc als Mac te gebruiken, waardoor het gemakkelijk wordt om automatisch foto's van je iPhone naar je computer over te zetten.

Hoe foto's overzetten van Android-telefoon naar computer - Snel ...

Om foto's van Android naar computer over te zetten, kunt u gewoon uw datakabel of USB-kabel gebruiken. Android-gebruikers hebben een ingebouwde functie die PTP (Photos Transfer Protocol) foto-overdracht is. Deze functie helpt Android-gebruikers om foto's van hun Android-telefoons naar de computer over te zetten.

Omdat de gegevens in een cloud worden opgeslagen, hebt u zowel vanaf uw nieuwe telefoon als op internet toegang tot uw foto's en video's. Als je Foto's nog niet hebt ingesteld, kun je als volgt aan de slag gaan. Open Foto's vanuit de app-lade of het startscherm. Selecteer het hamburgermenu (drie horizontale lijnen) linksboven in het scherm.

Dus ja, nu mijn telefoon vol is en nogal traag wordt, wil ik gewoon AL mijn foto's en video's op mijn pc opslaan en mijn telefoon helemaal schoonvegen, een goede manier om dat te doen? Ik heb geprobeerd om gewoon de verkenner te gebruiken, maar het is erg traag en ik kan de foto's niet correct overbrengen, het crasht vaak en eindigt ...

1. Foto's en video's Hoe foto's van Android naar pc over te zetten. 2.0 1 Breng gegevens over tussen verschillende media Maak een back-up van telefoongegevens naar de computer Breng gegevens met één klik over zonder gegevensverlies 0 2 0 3 Jihosoft-telefoonoverdracht met behulp van telefoonoverdracht.

Показано 72 записи