Alles over computers en technologie

Hoe HDMI op het Asus-moederbord te activeren

[G20AJ Desktop] Waarom heeft de geïntegreerde grafische processorkaart ... | ASUS in de wereld

Als de instelling 'CPU Graphics Multi-Monitor' is ingeschakeld in de bios, maar er is nog steeds geen weergave van de geïntegreerde Intel CPU-graphics in Windows, dan is het stuurprogramma mogelijk niet geïnstalleerd. Het vga-stuurprogramma voor Intel-graphics wordt normaal gesproken niet in de fabrieksimage geïnstalleerd, wat kan worden bevestigd door te controleren ...

Lane Pros: Sterke Nvme-mogelijkheden, de kaart is goed gespreid voor wat hij heeft, waardoor je ruimte hebt om te passen wat je nodig hebt. Algemene mening: ik zou dit moederbord zeker aanbevelen aan anderen. Ik moet er rekening mee houden dat mijn koffer zich onder het bureau bevindt, maar in principe is er geen noemenswaardig geluid van de ventilator op het zuiddek, waar ik blij mee ben.

Veel ASUS-moederborden worden geleverd met een ingebouwde videoadapter, waardoor je geen aparte grafische kaart nodig hebt. Als u al een aparte grafische kaart hebt geïnstalleerd of de instellingen van het basis I / O-systeem hebt gewijzigd, kan de geïntegreerde video worden uitgeschakeld. Schakel het opnieuw in door in BIOS op te starten en aan te passen

Gerelateerd: Hoe moederbordstuurprogramma's te installeren? Een ander ding om in gedachten te houden is dat niet alle moederborden, vooral oudere, het gebruik van ingebouwde videopoorten ondersteunen wanneer je een speciale grafische kaart hebt geïnstalleerd. Simpel gezegd, veel moederborden hebben nog steeds de ingebouwde HDMI-optie permanent uitgeschakeld als je een taart hebt

Hoe het HDMI-moederbord te activeren? - laboratorium voor pc-apparatuur

Je kunt zien dat op sommige moederborden met een discrete GPU de geïntegreerde grafische kaart door sommige fabrikanten is uitgeschakeld in het BIOS. Gebruikers kunnen het echter eenvoudig inschakelen om de ingebouwde HDMI ook te laten werken. Opgemerkt moet worden dat niet alle moederborden, vooral zeer oude systemen, de ...

De kaart heeft maar één HDMI-poort en ik probeer een tweede identieke monitor te gebruiken via de ingebouwde HDMI-poort van het mobo ... maar ik weet niet hoe ik deze moet activeren. Ik ben in BIOS en zie de monitor onder "Monitors" en mijn GPU onder "Beeldschermadapters", maar ik kan niets vinden over het inschakelen van IGD multi-monitor zoals sommige berichten of wat dan ook suggereren.

Open het deksel en kijk naar binnen. Dit is de grote printplaat waarop al het andere is aangesloten. Meestal staat er de fabrikant en het modelnummer op gedrukt, zoals Asus, Gigabit of HP. Open anders Apparaatbeheer vanuit Instellingen of Configuratiescherm. Het zal daar worden vermeld.

HDMI staat voor High-Definition Multimedia Interface, een type connector op elektronische apparaten die tegelijkertijd audio en video verzenden. In oudere computermodellen waren moederborden zo rudimentair dat ze alleen essentiële componenten konden aansluiten en voeden.

[OPGELOST] - Hoe de HDMI-poort van het moederbord te activeren | De uitrusting van Tom...

[OPGELOST] Compatibiliteitsondersteuningsmodule kan niet worden geactiveerd op een Asus B560 Prime Plus. Asus Tuf b450-Pro vraag: na het activeren van DOCP werkten het scherm, toetsenbord en muis niet meer? Vraag wordt automatisch opnieuw opgestart wanneer geïntegreerde grafische kaart wordt ingeschakeld (blauw scherm van GIGABYTE UEFI DualBIOS).

Voor het ASRock-moederbord is het basisproces voor het activeren van het geïntegreerde HDMI grafische moederbord in principe hetzelfde, maar er zijn een aantal details die enigszins verschillen. Begin met het opstarten van de pc en voer del in om het BIOS te openen. De ASRock BIOS-versie zal verschillen van andere moederbordmodellen.

Zorg ervoor dat uw tv de resoluties ondersteunt die u probeert te gebruiken. Sommige HDMI-kabels van slechte kwaliteit kunnen ook vervelend zijn bij een hogere resolutie, dus probeer er een waarvan u zeker weet dat u ermee zult werken. Wat betreft het alleen uitbreiden van het bureaublad bij gebruik van RGB-kabels, probeer het venster met bureaubladeigenschappen weer te geven, selecteer de tv als de primaire monitor en selecteer "Gebruik deze monitor als de primaire monitor".

Page 15 HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is het eerste en enige door de industrie ondersteunde ongecomprimeerde digitale audiosysteem.

Kan BIOS / UEFI niet openen of opstartuitvoer zien op ... - Super User

Windows 10 Professioneel. Wat ik heb geprobeerd. Stel Compatibiliteitsondersteuningsmodule in op Auto / Aan / Uit (bron, probleem oplossen voor iemand anders). Definitie van PEG als primair weergaveapparaat in UEFI / BIOS. Installeer Windows 10 in UEFI-modus (door te installeren met CSM ingesteld op ingeschakeld of automatisch).

Als uw HDMI-poort niet werkt, heeft uw apparaat mogelijk een registerreparatie nodig. Een andere boosdoener van dit probleem kan ook te maken hebben met recent geïnstalleerde apps, maar in deze handleiding vind je de juiste oplossingen. Een methode die u moet proberen, is door een systeemscan uit te voeren met een professionele tool die de meeste gebruikers gebruiken

HDMI-poortprobleem inschakelen in Asus K571gt Intel Uhd 630 Nvidia Gtx 1650 Tonyx86. Gt710 4h sl 2gd5 grafische kaarten asus canada hoe de hdmi-uitgangsinvoer op de laptop te wijzigen laatste hoe de xbox one te spelen op het laptopscherm met hdmi met behulp van laptop of niet in configuratie slimmere dubbele monitor.

Ik kan niet in de bios komen op mijn nieuwe mobo met een hdmi-kabel van gpu, het werkt prima met vga-kabel, maar start niet op in de bios met hdmi, ga rechtstreeks naar kantoor of naar huis 'zwart scherm wanneer ik op delete druk bij het opstarten bij de bovenkant. Het is geen groot probleem, alleen een pitabroodje, ik vroeg me af wat mensen van deze sitch vinden?

Hoe HDMI op de grafische kaart in te schakelen | 3D-goeroeforums

ASUS HD4850 ​​700 / 1100MHz. HDMI moet plug-and-play zijn. Welke driver gebruik je en heeft de kaart een eigen HDMI uitgang of gebruik je een adapter. Dominium maakt geen kaarten, maar bouwt complete systemen. Het lijkt erop dat u nog steeds het stuurprogramma gebruikt dat bij uw pc is geleverd (omdat u het een Dominium 3800 noemde). Je kunt ATI's Cat10.2 proberen. Zorg ervoor dat de HDMI-kabel is aangesloten op het bord en niet op het moederbord (in het geval dat het moederbord een uitgeschakelde grafische kaart heeft).

Zoals ik al zei in mijn post hierboven: HDMI wordt weergegeven in Systeemprofiel maar NIET in geluidsvoorkeuren ... en mijn systeem start traag op en na het opstarten duurt het 3 minuten voordat ik mijn muis terug kan krijgen ... MAAR daarna het systeem normaal zal werken.

Ik vermoed dat de HDMI-poort van mijn moederbord DOA was, maar ik heb het pas lang nadat ik het had gekocht geprobeerd. Ik heb de BIOS nog nooit via HDMI gezien. Ik heb het met verschillende televisies geprobeerd, maar niets. Misschien zit er een ongedocumenteerde jumper op het moederbord? Wie weet. Maar ik ben er vrij zeker van dat als je het BIOS niet kunt zien, Ubuntu of XBMC er niets aan kunnen doen.

Hoe deze handleiding is ingedeeld Deze handleiding bevat de volgende onderdelen: Hoofdstuk 1: Productoverzicht Dit hoofdstuk beschrijft de functies van het moederbord en de nieuwe technologie die het ondersteunt. Hoofdstuk 2: BIOS-informatie In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u systeeminstellingen kunt wijzigen via de BIOS-setupmenu's. Er worden ook gedetailleerde beschrijvingen van BIOS-instellingen gegeven. Waar vindt u meer informatie? Raadpleeg de volgende bronnen voor meer informatie en voor product- en software-updates. 1.ASUS-websites De ASUS-website biedt bijgewerkte informatie over ASUS-hardware- en -softwareproducten.

Geïntegreerde grafische weergave inschakelen met een speciale ASUS-GPU ...

Ik denk niet dat je moederbord dit ondersteunt, dus helaas. Uw GTX 1050ti ondersteunt multi-monitor, misschien heeft u alleen een adapter nodig. (zoals HDMI naar VGA of iets dergelijks).

ASUS sabeltand moederbord. Grafische kaart Nvidia GTX 650. Ubuntu 12.10. Het systeem start prima op en de desktop werkt prima met de VGA-verbinding, maar er is geen HDMI-video-uitgang naar de monitor (HP w2207h) met behulp van de nieuwe stuurprogramma's. Ik probeerde een tweede ander type monitor met HDMI en kreeg hetzelfde "GEEN SIGNAAL".

Het nieuwe ASUS UEFI BIOS is een uniforme uitbreidbare interface die voldoet aan de UEFI-architectuur en een gebruiksvriendelijke interface biedt die verder gaat dan traditionele BIOS-commando's met alleen toetsenbord, om flexibelere en gemakkelijkere muisinvoer mogelijk te maken. U kunt gemakkelijk door het nieuwe UEFI BIOS navigeren met dezelfde vloeiendheid als uw besturingssysteem.

Dan zou je HDMI TV zichtbaar moeten zijn. Het verborgen apparaat kan NVIDIA high-definition audiostuurprogramma's of een ander HD-audiostuurprogramma zijn.

HDMI inschakelen op een HP-laptop - Windows 10-forums

Schakelbare graphics betekenen dat het meer dan één GPU heeft. Mijn ASUS-laptop heeft bijvoorbeeld AMD Radeon HD 7660G + 7670M 1GB DDR3 VRAM. De 7660G zit in mijn A-10 APU (CPU + GPU). De 7670M is een tweede dedicated GPU op het moederbord. Hij kan naar believen tussen de twee schakelen.

De exacte specificaties worden niet gegeven, maar HP zou moeten weten wat er op hun computers gebeurt. Dus andere weergave-opties verschijnen niet in apparaatbeheer behalve de GTX 1060. Ik weet al dat ik naar het BIOS moet gaan om de activering van de ingebouwde HDMI-interface te forceren; Ik moet alleen weten hoe ik niet met het systeem-BIOS speel, tenzij het voor

Stel deze jumper in op pinnen 2-3 (+ 5VSB) om de computer te activeren wanneer u op drukt. een toets op het toetsenbord (de standaard is de spatiebalk). Deze functie vereist een. ATX-voeding die minimaal 500 mA kan leveren op de + 5VSB-kabel, en a. overeenkomstige parameter in het BIOS. M2N-VM HDMI.

bits [0xe]: 16 20 24 formaten [0x5]: PCM AC3 Ongevraagd: tag = 00, geactiveerd = 0 Knooppunt 0x05 [Pin Complex] wcaps 0x407381: 8 kanalen Digitale CP Pincap 0x09000094: OUT Detect HBR HDMI DP Pin Standaard 0x18560010: [ Jack] Digitale uitgang naar Int HDMI Conn = Digital, Color = Unknown DefAssociation =.

Bios werkt niet met DisplayPort | MSI World English Forum - Index

Ik heb onlangs mijn systeem geüpgraded naar een nieuwe processor en moederbord, en heb uren besteed aan het uitzoeken waarom het aanvankelijk niet zou verschijnen. Het bleek dat hij het gewoon niet leuk vond om verbonden te zijn met DisplayPort. Toen ik eenmaal overschakelde naar een DVI-verbinding, werkte het geweldig. Toen ik eenmaal in Windows kwam en dingen had ingesteld, herkende het DisplayPort heel goed, maar liet me er nog steeds geen bios mee in.

Ik heb de asus maximus formule x, de waterlus geïnstalleerd en een irritante oranje led die van mijn moederbord door mijn 1080ti-waterblok knippert, stoort me. Ik kan er niet echt komen om te zien of ik er gewoon zwarte tape op kan plakken zonder de gesp uit elkaar te halen, dus ik vroeg me af of er een wa ...

Nu probeer ik het op andere machines uit te voeren, zoals het ASUS P8P67-moederbord met i5 met Windows 10. Deze machine heeft geen geïntegreerde grafische kaart - alleen een aanvullende Radeon-kaart. Ik had gehoopt (en verwacht) dat ik de Intel GPU zou gebruiken om H264-decodering te versnellen. Maar de Intel GPU wordt niet weergegeven.

GIDS Hoe AMD RX 6800, RX 6800XT en RX 6900XT te activeren op macOS Big Sur en hoger.

Veilig opstarten voor ASUS-moederbord in- of uitschakelen

Ik wilde een dual-boot setup hebben op mijn nieuwe pc, en dit is niet mogelijk wanneer veilig opstarten is ingeschakeld. Dit betekende dat ik de Asus BIOS-sleutel voor het moederbord moest identificeren, het Asus BIOS-hulpprogramma moest openen en veilig opstarten moest uitschakelen op mijn pc met Windows 10.

De draadloze verbinding van uw Asus-netbook kan traag of niet werkend lijken als gevolg van toepassingen en systeemhulpprogramma's die op de achtergrond worden uitgevoerd. Sluit alle onnodige browservensters of -tabbladen die mogelijk onbeheerde video- of audiogegevens downloaden. Controleer uw systeemvak om te zien of het besturingssysteem of een antivirusprogramma systeemupdates of -controles uitvoert.

HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Hiermee kunnen we audio- en videobestanden van het ene apparaat naar het andere verzenden zonder de kwaliteit te comprimeren of in gevaar te brengen.

Elke tv-fabrikant heeft verschillende stappen om HDMI-CEC in te schakelen. Hoewel dit aan de verwachtingen voldoet, is wat de zaken bemoeilijkt het feit dat ze deze functie allemaal graag hun eigen naam geven. LG noemt het bijvoorbeeld graag SimpLink of SIMPLINK, Samsung noemt het Anynet+ terwijl Sony het BRAVIA Sync noemt.

Veilig opstarten in- of uitschakelen | ASUS-moederborden

Welk moederbord heb je in het bijzonder? Als je kunt, maak dan een screenshot of foto met de instellingen waar de platformsleutel-instelling zich bevindt en upload deze naar de afbeeldingsservice (imgur, imgbb, etc.). Hier is een handleiding over hoe u kunt controleren of uw opstartpartitiestijl MBR of GPT is en hoe u deze naar GPT kunt converteren.

Als we twee LAN-kaarten in het moederbord hebben. Een is beschadigd en de tweede is ok. Maar de tweede wordt niet weergegeven in de venstersoftware. Dus hoe activeer je de tweede LAN-kaart? In de bios-instelling zijn beide LAN-kaarten ingeschakeld.

ASUS AM4 TUF GAMING X570-Plus ATX-moederbord met PCIe 4.0, Dual M.2, 12+2 met Dr. MOS Power Stage, HDMI, DP, SATA 6Gb/s, USB 3.2 Gen 2 en Aura Sync RGB-verlichting.

bedankt sooooooooooooooooooooooo ik moest letterlijk de naam van mijn frelling-moederbord doorzoeken om deze video te vinden, ik weet niet waarom er al geen gids meer is zoals deze ....

Krijg ik de VGA-foutmelding als de HDMI-kabel defect is? ASUS ... | Forum

Ik heb het RMA-moederbord laten repareren. En soms krijg ik nog steeds dezelfde fouten. Maar de POST gaat door (A0) GEEN GPU-kaart, bovendien is het een iCPU ... Mijn vraag is

Sta toe dat een groter deel van het Honingraatscherm wordt weergegeven. 1. Menu 2. Scherm 3. Breedbeeld instellen -> Volledig 4. Auto Breed = Aan 5. Verticale grootte = -10 6. Horizontale grootte = -10. Zou op de meeste Sony-tv's moeten werken, sorry als dat niet werkt

Aura-software werkt alleen op ASUS-producten en Corsair iCue-software werkt alleen op hun producten. Dit is waar het spel begint. Wat gebeurt er als je ze allebei samenbrengt? Na de CES 2020-aankondiging worden de RGB-verlichtingsgebieden van het moederbord nu geïntegreerd in iCUE.

Voor het grootste deel, HDMI "Just Works", wat betekent dat het een eenvoudige kabel is die een apparaat verbindt met uw scherm of tv, en dat is alles! Sommige apparaatfabrikanten, met name kleinere apparaten en computers, gebruiken echter een HDMI-connector van een ander formaat of een ander type verbinding waarvoor, hoewel compatibel, speciale kabels nodig zijn.

Een pc aansluiten op een tv met HDMI: 8 stappen (met afbeeldingen)

Deze wikiHow leert je hoe je je pc met een HDMI-kabel op een tv kunt aansluiten. Door uw pc op uw tv aan te sluiten, kunt u uw computerscherm op uw tv bekijken, zodat u films kunt kijken of op internet kunt surfen op het grote scherm.

Geen enkele suggestie komt overeen met de term, druk op Enter om de zoekopdracht te activeren. Op zoek naar hulp bij een ouder product? Bezoek onze einde van de ondersteuningspagina om toegang te krijgen tot bronnen "zoals ze zijn" voor deze apparaten. Voorgesteld onderzoek. Er zijn geen suggesties die overeenkomen met de term, klik op de link onderaan om de zoekopdracht te activeren.

Mijn moederbord heeft ook 2 netwerkpoorten, dus voor de doeleinden van deze handleiding heb ik WOL ingesteld op alleen de tweede van de Windows 2. instellingen. Het eerste dat u moet doen, is fastboot uitschakelen, als deze optie niet bestaat, is deze waarschijnlijk al uitgeschakeld, dit zal het geval zijn als u de slaapstand al hebt uitgeschakeld met powercfg / h uit.

Dit is een samenvattende crosspost van het Motherboard-forum. Ik heb misschien een betere kans om een ​​oplossing te vinden op het H / T-forum. Ik gebruik sinds een maand een nieuw Asus M3N78-VM-moederbord met NVidia GeForce 8200-chipset. Ik heb de nieuwste Nvidia HD-audiostuurprogramma (1.00.00.33) en VIA 1708B chip / codec-stuurprogramma geïnstalleerd om geluid via de computerluidsprekers mogelijk te maken. Ik kreeg toen een HDMI-kabel en verbond deze met een flatscreen-tv. Video is uitstekend op 1280x720, maar er is geen audio via HDMI. Bij het zoeken op internet vond ik dit een veelvoorkomend probleem, maar kon geen oplossing vinden.

HDMI-poort werkt niet [OPGELOST] - Driver eenvoudig

Experimenteer met elke modus en selecteer de optie die het beste bij uw behoeften past. Als uw beeldscherminstellingen correct zijn, kunt u beelden zien op het beeldscherm dat via HDMI is aangesloten. Methode 2: Werk uw grafische stuurprogramma bij.

Veeg gewoon naar je instellingen-app> Oproepinstellingen> Mobiele netwerken> Schakel om VoLTE (Voice Over LTE) in / uit te schakelen. Vergeet ook niet om hier alle gedetailleerde specificaties en andere nieuwste gerelateerde updates voor OPPO Reno 6 Pro 5G te vinden.

HDMI-CEC is een code die werkt met een heleboel apparaten die kunnen worden gebruikt om je tv te bedienen. Aangezien een Fire TV-stick wordt aangesloten op de HDMI-poort, kunt u profiteren van deze instelling. Wanneer u het op uw tv en Fire TV inschakelt, ontvangt uw tv elke keer dat u met uw afstandsbediening communiceert (bijvoorbeeld door op de startknop te drukken), een bericht van Fire TV om in te schakelen. Deze specifieke instelling is handig als u meerdere apparaten op uw tv hebt aangesloten.

Dual BIOS elimineert dit probleem. Als het BIOS faalt vanwege een slechte flash, kan een fysieke schakelaar op de kaart worden geschakeld om de back-up BIOS-chip te activeren. Voor de meeste gebruikers wordt het aangeraden om iets dat niet kapot is niet te repareren, om een ​​gezegde te parafraseren. Het bijwerken van het BIOS wordt aanbevolen in het geval van ...

Hoe activeer ik mijn HDMI-poort op mijn computer | Windows 7/8/10

Hoe toegang te krijgen tot HDMI op pc. Voordat u verder gaat, dient u kennis te nemen van enkele van de volgende opmerkingen. Bekijk ze dus eerst even. De markt heeft een verscheidenheid aan HDMI-kabels die alle functies ondersteunen, zoals video- en audiokwaliteit, maar als u UHD-kwaliteit met Ethernet wilt, moet u de specifieke HDMI-kabel voor uw systeem kopen.

Gooi het moederbord NIET bij het huisvuil. Dit product is ontworpen om correct hergebruik van onderdelen en recycling mogelijk te maken.

Schakelbare graphics betekenen dat het meer dan één GPU heeft. Mijn ASUS-laptop heeft bijvoorbeeld AMD Radeon HD 7660G + 7670M 1GB DDR3 VRAM. De 7660G zit in mijn A-10 APU (CPU + GPU). De 7670M is een tweede dedicated GPU op het moederbord. Hij kan naar believen tussen de twee schakelen.

Veel computergebruikers hebben problemen met de HDMI-poort gemeld. Enkele veelvoorkomende problemen die gebruikers meestal tegenkomen, zijn het ontvangen van geen beeld, geluid dat uit apparaten komt, zelfs wanneer de kabel correct op de poort is aangesloten, enz. Het doel van HDMI is om eenvoudig verschillende componenten met elkaar te verbinden via deze generieke HDMI-connector waarbij één kabel voor zowel audio als video is.

Hoe de HDMI-poort op pc activeren? - (FAQ)

Op een van mijn oudere HP-laptops is dit ofwel een F4-toets of een combinatie van Fn + F4 om te schakelen tussen het HDMI- of LCD-paneel of beide tegelijk. De enige keer dat ik HDMI gebruikte, was met een paar reparerende laptops die waren aangesloten op een ASUS 27-inch monitor met VGA-, DVI-, DisplayPort- en HDMI-ingangen die zouden moeten ...

Antoni Eervol. 1, 0 10, 1 april. Mijn BIOS probeert mogelijk nog steeds Intel HD als standaardafbeelding te gebruiken in plaats van mijn GTX, wat enkele van de trage problemen met mijn computer zou kunnen veroorzaken. 4, 2, 0 21 januari, Zorg ervoor dat u de monitor op de grafische kaart hebt aangesloten, niet op het moederbord.

ASUS Nvidia HDMI Driver is een belangrijke systeemconfiguratie waarmee uw thuis- of bedrijfscomputer ten volle kan profiteren van de HDMI-verbindingsstandaard voor het verzenden van video- en audiogegevens naar moderne high-definition televisies en monitoren. Hoewel uw pc mogelijk een volledig functionele GPU en bijbehorende stuurprogrammasoftware heeft die de weergave van 2D- en 3D-graphics afhandelt, betekent dat niet dat alle

HDMI, dat zijn oorsprong vindt in de high-definition multimedia-interface, is een technologie waarmee elektronische apparaten zowel video- als audiostreams kunnen overbrengen naar computerschermen, televisies, videoprojectoren en andere soortgelijke compatibele apparaten, met behulp van speciale kabels. Als je een laptop met een HDMI-poort hebt, kun je deze gebruiken om een ​​externe monitor en zelfs tv's of projectoren aan te sluiten. Dit is een van de beste manieren om dit te doen, aangezien HDMI een geweldige balans biedt tussen prestaties, videokwaliteit en gebruiksgemak.

Hoe hardware-ondersteunde virtualisatie in ASUS BIOS in te schakelen | Forum

Eenvoudig. Je moederbord is defect. I5 met HT ?? Zeker niet. Het is alleen op de I7-processor. Voer de standaardconfiguraties uit en werk de BIOS van het moederbord bij. Los je probleem waarschijnlijk op. Claudio.

In het verleden heb ik de HDMI-audio kunnen vinden en aanzetten, maar ik moet zoveel hoepels doen dat ik niet meer weet hoe ik daar kwam, dus de volgende keer dat dat gebeurt, herhaal ik het onderzoek en het onderzoeksproces .. ..

BIOSTAR is een ervaren IPC-fabricage, industriële pc-fabrikanten. We bieden een breed scala aan industriële pc-moederborden.

Had je een kleine kabel (S/PDIF) bij je grafische kaart? Deze plugt u tussen uw grafische kaart en uw moederbord om audio via de HDMI-kabel te verzenden.

Virtualisatie (hypervisor) inschakelen in BIOS / UEFI

Hoe bepaal ik of virtualisatietechnologie is ingeschakeld op mijn computer. Sommige Acer-systemen schakelen standaard virtualisatietechnologie in als het systeem dit ondersteunt. Gebruik de volgende stappen om te controleren of virtualisatietechnologie beschikbaar is op uw systeem

Mijn moederbord heeft een perfect goede HDMI-aansluiting, maar de standaardaansluiting zorgt er natuurlijk voor dat de geïntegreerde grafische kaart het overneemt en de grafische kaart niet wordt gebruikt. Ongeveer 3 of 4 jaar geleden, toen Intel Ivy Bridge uitkwam, hoorde ik dat er een technologie was genaamd "lucide virtu". poorten op het moederbord.

Start de computer opnieuw op en houd onmiddellijk de opgegeven toets ingedrukt. De hoofdconfiguratiepagina van het ASUS-moederbord BIOS verschijnt. Let op de toetsen die zijn gespecificeerd voor navigatie in het weergegeven menu en gebruik vervolgens de toetsen (meestal de pijl- en tabtoetsen) om naar de pagina met de titel "Frequentie / Spanningsregeling" of iets dergelijks te navigeren.

Показано 67 записей