Alles over computers en technologie

Wat is een beter computer-RAM voor gaming?

Het beste RAM-geheugen voor gaming 2021: de beste DDR4-opties ... | GameMe +

Er worden nu iets strakkere lijnen getrokken over hoeveel RAM je nodig hebt: 4 GB is gewoon te laag en je ziet nauwelijks machines die ermee zijn gebouwd - 16 GB zou tegenwoordig als het absolute minimum moeten worden beschouwd voor games. Met games die nu grafisch veeleisend zijn en geholpen worden door op zijn minst enigszins betaalbare RAM, zou 32 GB nu het doelwit moeten zijn.

Dus voor gaming is mijn 128 GB een complete verspilling. Ik zie mijn verbruik nooit boven de 4% uitkomen. Zelden zal het 8 ~ 12% bereiken. Als ik deze rig zou bouwen voor gaming en niet voor videobewerking, wilde ik nog steeds overkill zijn, dus ik zou voor 32 GB RAM zijn gegaan. Normaal gesproken kun je gewoon 16GB gebruiken voordat je geen prestatieverbeteringen meer ziet.

RAM (Random Access Memory) is een belangrijk onderdeel van elke gaming-pc. Door meer RAM toe te voegen, kan het reactievermogen van het systeem worden verhoogd en de framesnelheden worden verbeterd in vergelijking met systemen met minder geheugen. Lees verder om erachter te komen hoe RAM werkt, hoe u compatibele modules kunt vinden en hoeveel geheugen u echt nodig heeft.

Dit RAM-geheugen en alle Corsair-producten worden geleverd met een beperkte levenslange garantie, zodat je de beste game-ervaring hebt, wetende dat het beschermd is. De Dominator Platinum heeft een latentie van 16-18-18-36 om een ​​hoge communicatiesnelheid tussen de computerprocessor en het RAM-geheugen te garanderen.

Beste DDR3 RAM voor gaming in 2021: goedkoop goed en snel RAM

Een behoorlijke capaciteit is essentieel voor een effectief systeem. Zonder voldoende RAM zal computer traag zijn en problemen hebben met het ondersteunen van parallellisatieworkflow. 8 GB RAM over het algemeen beschouwd als de basis voor pc-gaming, maar als je een systeem nodig hebt dat intensieve multitasking kan ondersteunen, we je ten zeerste aan om voor 16 tot 32 GB RAM te gaan.

Dus als we het over computers hebben, omvat het veel meer technologieën, en elk ervan is een meesterwerk op zich. Dit artikel gaat over een verplicht onderdeel van de computer genaamd RAM of Random Access Memory. In dit artikel geven we een introductie, informatie, het beste RAM-geheugen voor gaming, de beste RAM-merkrecensies, koopgidsen en veelgestelde vragen over de meest gestelde vragen.

Als het gaat om het kiezen van het beste geheugen voor gaming, is het merk dat je kiest niet zo belangrijk als andere onderdelen, bijvoorbeeld je voeding (kies een goedkoop merk voeding en je vraagt ​​om problemen). Maar er zijn een aantal consistent betrouwbare premiummerken waar u meestal altijd op kunt rekenen en waar u ...

RAM is vrij eenvoudig te installeren op elke spelcomputer, maar zorg ervoor dat het systeem is uitgeschakeld voordat je begint. Open vervolgens de zijkant van de computerbehuizing en lijn de pinnen uit met het juiste gebied op het moederbord. Duw de Ram in het moederbord totdat de klemmen sluiten; u zou een klik moeten horen wanneer het RAM-geheugen is beveiligd.

Beste RAM voor high-end gaming-pc's en servers

RAM of Random Access Memory is een van de meest essentiële en belangrijke componenten van een computer. RAM is vluchtig geheugen met hoge snelheid waarin belangrijke instructies worden opgeslagen die voor verwerking aan de processor beschikbaar moeten worden gesteld. Wanneer de verwerking door de processor is voltooid, worden de gegevens bovendien alleen via RAM beschikbaar gesteld aan verschillende apparaten of programma's.

Beter RAM voor gamerecensies. 1.G.SKILL Ripjaw-serie 8 GB (2 x 4 GB) 240-pins DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop-geheugenmodel. Met ultralage CAS9-latenties en coole, slanke maar praktische koellichamen, is de G.Skill Ripjaw Series 8GB DDR3 Desktop Gaming Memory Kit een betaalbare en betrouwbare oplossing.

Algemene spelgerelateerde chats zijn toegestaan, maar spelspecifieke hulpverzoeken (hoe een bepaalde baas of een bepaald niveau te verslaan, welke uitrusting het beste is voor mijn personage, enz.), enz.) zijn dat niet. Deze vragen zouden meer geschikt zijn voor de subreddit van het spel als het

RAM is een acroniem voor random access memory, een type computergeheugen dat wordt gebruikt voor

De 10 beste DDR4 RAM's voor gaming en videobewerking - PlanetWiFi

Net als bij DDR4-geheugens, is de Crucial Ballistix Sport-serie stevig verankerd als de beste optie voor krappe budgetten, ook in het geval van DDR3-systemen. Ondanks de lage prijs en het simplistische ontwerp, heeft het enige capaciteit voor OC, dankzij de ondersteuning voor XMP. Gerelateerd lezen: 10 beste draadloze routers voor gaming ...

Als u aan het multitasken bent en door Chrome of Firefox bladert, zelfs als de game actief is, kan het geheugen heel gemakkelijk opraken als uw computer geen extra RAM heeft dan de aanbevolen hoeveelheid van de game. Dus als u veel dingen doet, zelfs wanneer u als je een game speelt, moet je veel RAM hebben voor je gaming-pc.

Voor meer informatie over het kiezen van RAM voor AMD, bekijk onze verzameling van de beste RAM voor de Ryzen 5 3600X. Het is niet alleen de moeite waard om te kijken naar de geheugenwaarden die worden ondersteund door de processor en het moederbord, maar ook om de hoogte ervan te berekenen. Veel torenkoelers dekken gewoon de geheugenslots af.

Eigenlijk zal een ddr4 RAM het probleem oplossen. Het heeft u niet alleen veel geld bespaard, het maakt niet uit van het dagelijks kantoor of gamen is, from computer zit niet langer op slot. Als het belangrijkste onderdeel van pc-component is van keuze voor van ddr4 niet eenvoudig. Naast het eenvoudige formaat, moet u zich zorgen maken over warmte, RAM-kanalen, CAS-latentie en kloksnelheidsproblemen.

Beste DDR4 RAM voor laptops in 2021 - k2rx.com

Het hoofdgeheugen is een van de cruciale onderdelen van de computer die verantwoordelijk zijn voor de prestaties van het systeem en het fungeert als een brug tussen de processor en de andere componenten. Niemand wil dat hun processor een bottleneck wordt vanwege het trage RAM (Random Access Memory).

Zodat je de beste FPS van je favoriete games kunt krijgen. Een ander onderdeel van de computer dan de CPU en GPU waarmee u rekening moet houden, is RAM. Zonder nog langer te treuzelen, bespreekt hij Jaka.

De Crucial Ballistix Sport LT RAM Kit is ideaal voor mensen die hun werklaptop willen ombouwen tot een gaming-machine.Deze RAM-kit is geoptimaliseerd voor Intel-moederborden en biedt XMP 2.0-ondersteuning voor aangepaste instellingen en gestroomlijnd overklokken. De RAM Ballistix Sport LT werkt het beste met laptops met geïntegreerde grafische afbeeldingen, waardoor vloeiendere framesnelheden en meer gedetailleerde beelden mogelijk zijn zonder veel stroom te verbruiken.

Gaming-pc's boven het budgetniveau moeten minimaal 16 GB RAM hebben, en 32 GB is een verstandige upgrade voor esports-honden die in-game beelden willen spelen en tegelijkertijd willen bewerken en streamen. Tot slot, ervan uitgaande dat uw bedrijfssoftware grotere hoeveelheden geheugen aankan, zakelijke werkstations moeten minimaal 32 GB geheugen met foutcorrectiecode (ECC)-mogelijkheden hebben om alles goed te laten werken. .

25 manieren om uw Windows 10-pc te optimaliseren voor gaming (2021) Beebom

Ondanks de toegenomen ondersteuning voor macOS en Linux door game-ontwikkelaars, is Windows 10 de beste keuze voor de meeste pc-gamers over de hele wereld. Het besturingssysteem heeft echter nog een paar problemen die u moet oplossen voordat u optimale spelprestaties krijgt. Gebruik daarom deze stapsgewijze handleiding om uw Windows 10-computer te optimaliseren voor de beste spelprestaties.

Random Access Memory is belangrijk in elk computersysteem om de programma's goed te laten functioneren. Zonder goed RAM kun je de meeste op 3D gebaseerde games zoals Skyrim en Half Life 2 misschien niet spelen en zware CPU-filters uitvoeren op Adobe Photoshop. De ingebouwde geheugenkaarten in een desktop- of laptopcomputer zijn mogelijk te zwak voor uw normen, vooral als u rigoureuze, CPU-intensieve toepassingstaken wilt uitvoeren, zoals videobewerking en gamen. De meeste desktops hebben bijvoorbeeld slechts 1 GB tot 2 GB RAM en veel oudere pc's hebben slechts 256 tot 512 MB RAM, wat natuurlijk ...

Alleen al het kopen van de beste gaming-pc als een compleet kant-en-klaar systeem zal alle stress uit het proces halen en je iemand de schuld geven als, God verhoede, er iets misgaat. Hoewel een deel van de aangeboren schoonheid van de gaming-pc het potentieel is voor het upgraden van componenten om de prestaties te verbeteren, is de capaciteit beperkt.

Dus als je RAM onvoldoende is of als je veel veeleisende applicaties zoals grootschalige videogames moet draaien, is het toevoegen van meer RAM aan een laptop ongetwijfeld de beste keuze om de computersnelheid te verhogen. Volg gewoon de onderstaande stappen om uw geïnstalleerde RAM te controleren

10+ manieren om RAM vrij te maken op uw Windows- of Mac-apparaat

Het kopen en installeren van RAM is eenvoudig voor een desktopcomputer, maar kan onhandig zijn voor laptops. Zorg ervoor dat u investeert in het juiste type RAM voor uw computer en in de juiste hoeveelheid voor uw specifieke opslagbehoeften. Scan op virussen en malware. Wanneer u software of extensies naar uw computer downloadt, kunnen deze een virus of malware bevatten.

Dus ik wilde er zeker van zijn dat Virtual RAM goed is voor gamen door je computer een deel van de belasting van het fysieke RAM-geheugen te laten verplaatsen? Maar zal dit de prestaties van het spel beïnvloeden, of helemaal niet?

De minimale hoeveelheid RAM die je nodig hebt om een ​​grafisch spel te spelen is 4 GB RAM en de meeste laptops en games worden geleverd met 4 GB RAM waarmee veel games uit die tijd kunnen worden gespeeld. Ja, je kunt GTA5 uitvoeren op 4 GB RAM met een 2 GB grafische kaart, maar het zou niet zo goed werken omdat er veel meer RAM voor nodig is.

Het spelen van 3D-games zou een strijd, zo niet een onmogelijkheid zijn met deze kaart en het kan zelfs een inspanning zijn om sommige HD-films af te spelen. De grafische score van deze pc, en dus de game-ervaring, zou verbeterd kunnen worden door te upgraden naar een betere GPU. Score harde schijf.

Hoe de snelheid, grootte en type RAM te vinden | IT PRO

RAM staat voor Random Access Memory en is een van de meest kritische componenten in een computer. Het komt vaak in de vorm van een verwijderbare sleutel die u in het moederbord zult vinden. Nu is RAM anders dan gewone opslag, maar wordt er vaak mee verward.

RAM staat voor Random Access Memory. Het is een opslagmedium voor de korte termijn dat de programma's en processen bevat die op uw computer worden uitgevoerd. Hoe meer RAM in uw machine, hoe meer programma's u tegelijkertijd kunt uitvoeren zonder de prestaties negatief te beïnvloeden. Wanneer uw computer geen RAM meer heeft, gebruikt deze een deel van het opslagstation dat een wisselbestand wordt genoemd en dat werkt als nep-RAM. Het is veel langzamer dan het werkelijke RAM-geheugen, daarom merk je vertragingen wanneer Windows het moet gebruiken.

16 GB systeemgeheugen voor geavanceerde multitasking Aanzienlijk RAM met hoge bandbreedte om uw games en foto- en videobewerkingstoepassingen soepel uit te voeren, evenals meerdere programma's en browsertabbladen, allemaal op ... 2 harde schijf To voor grote opslagruimte voor bestanden Bevat een grote verzameling digitale foto's, muziek, HD-video's en films van dvd-kwaliteit.

Hoe een 7e generatie gaming-pc te bouwen - Beste gaming- en videobewerkingscomputer ($ 2000 pc). Bouw je eigen 7e generatie (2017) gaming-pc met i7-7700K + Gtx 1060 thuis, doe-het-zelf pc-bouwgids + benchmarks en gametests.

3 manieren om het RAM-geheugen van een computer te controleren Antwoorden op al uw "Hoe?"

Deze wikiHow leert je hoeveel RAM-geheugen (Random Access Memory) op je computer of iPad is geïnstalleerd. RAM is mede verantwoordelijk voor het goed functioneren van open programma's.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om uw Windows 10-computer te dwingen al het RAM-geheugen te gebruiken. Het is belangrijk om te controleren of het bestaande RAM-geheugen compatibel is met het moederbord. Het aanpassen van enkele BIOS-instellingen om ervoor te zorgen dat het RAM herkent, is een andere stap. Om verschillende pc-problemen op te lossen, raden we Restoro PC Repair Tool aan: deze software repareert veelvoorkomende pc-fouten, beschermt u tegen bestandsverlies, malware, hardwarestoringen en optimaliseert uw pc voor maximale prestaties.

Als de computer het geheugen niet herkent, wordt het niet opgenomen in de vermelding "Geïnstalleerd geheugen (RAM)" of "Geïnstalleerd RAM" in het venster Systeemeigenschappen.

Richard Devine is adviserend redacteur bij Windows Central. Meestal vind je hem ondergedompeld in hardware, games, beide, of het drinken van wortelbier, waar hij openlijk een milde verslaving aan heeft. Cale Hunt is een fulltime schrijver voor Windows Central en richt zich voornamelijk op pc-hardware en virtual reality. Hij is een fervent pc-gamer en platformonafhankelijke gebruiker.

Hoeveel RAM heb ik nodig om in 2021 te spelen? (Bijgewerkt in augustus)

Voor gaming-doeleinden is het veilig om te zeggen dat je minimaal 8 GB RAM moet hebben. Voor meer competitieve gaming en ervoor te zorgen dat je nooit zonder RAM komt te zitten, is 16 GB de juiste keuze. Het biedt voldoende geheugen om alle moderne games op ultra-instellingen te spelen, en je kunt ook apps zoals Discord en meerdere tabbladen in je internetbrowser hebben om te multitasken met die hoeveelheid geheugen.

Dit komt omdat gamers graag games spelen zonder vertraging of gedoe, en ze willen de beste grafische ervaring in de game hebben. Om die ervaring te krijgen, moeten ze dus voldoende RAM en grafische kaart hebben.

Het testen begint met SiSoft Sandra, die elke geheugenkit door een groot aantal synthetische tests voert die worden gebruikt om bandbreedte, latentie en doorvoer in verschillende scenario's te beoordelen. Daarna gebruiken we Cinebench en Geekbench, die een volledige systeembenchmark bieden voor single- en multi-threaded prestaties, zodat we kunnen bepalen welk verschil geheugenkits maken in deze praktijkscenario's.

Vergelijkingstabel: beste gaming-laptops onder $ 1.000. U moet weten dat de laptopmarkt bijna onmogelijk te vergelijken en effectief te contrasteren is. Er zijn te veel verschillende merken, specificaties en ontwerpen, en naarmate de lijst groeit, brengen we je de tien beste laptops die perfect zijn voor gamers met een beperkt budget.

geheugen - Hoe weet ik welk RAM-geheugen geschikt is voor mijn computer? - Super gebruiker

Op het tabblad CPU-Z "SPD" (Serial Presence Detect) ziet u welk RAM-geheugen momenteel op uw computer is geïnstalleerd. De meeste (alle) moederborden ondersteunen alleen DDR-versie DDR DDR2 DDR3 enz. U weet dus dat u RAM van dezelfde DDR-versie moet kopen. Elke locatie in de vervolgkeuzelijst komt overeen met een fysieke locatie op de MB (mag leeg zijn).

De beste eigenschap van Windows 10 voor gaming is de mogelijkheid om je hele Windows-ecosysteem te synchroniseren met je pc. De belangrijkste is de mogelijkheid om Xbox Live-accounts rechtstreeks vanuit de taakbalk te beheren. En als je een Xbox One hebt, kun je je games rechtstreeks op elke pc op hetzelfde lokale netwerk spelen.

U kunt vertrouwen op de prestaties van de Gram omdat deze verschillende geopende tabbladen ondersteunt. Daarom kunt u zelfs enorme codes uitvoeren, omdat de laptop tijdens gebruik de optimale temperatuur behoudt. Hoewel het misschien niet de beste laptop is om games te spelen vanwege het bovengemiddelde scherm, zal het zeker voldoen aan je codeerbehoeften.

Geloof het of niet, sommige van de beste gaming-pc's kosten minder dan $ 1.000. Ze hebben echter te maken met stevige concurrentie van Microsoft en Sony, die beide uitstekende gameconsoles produceren voor minder dan $ 500. Gelukkig hebben veel van de beste geprefabriceerde pc-fabrikanten ontdekt dat ze, om concurrerend te blijven in hun woonkamer, de instapkosten moeten verlagen om concurrerend te blijven.

Wat is het beste RAM-geheugen om te gamen? - Antwoorden

De beste hoeveelheid RAM voor een spelcomputer is 4 GB RAM. World of Warcraft heeft niet veel RAM nodig om te draaien in vergelijking met andere nieuwere games. Het is een behoorlijk oude MMO.

Het kiezen van het beste geheugen om op een pc te spelen kan een moeilijke taak zijn. Er ontstaan ​​compatibiliteitsproblemen; tonnen verschillende RAM worden online aanbevolen door min of meer even betrouwbare bronnen. Is 8 GB RAM voldoende of moet u het extra geld uitgeven aan 16 GB RAM om al uw games vlekkeloos te laten werken?

Of je nu een IT-liefhebber, een professional, een student of een gamer bent, je hebt alle componenten van een betrouwbaar en betrouwbaar systeem nodig.

MemTest86 Industriestandaard voor geheugentesten Meer informatie Gratis proefversie Nu kopen. WirelessMon Monitor Wi-Fi-hotspots in realtime Meer informatie Gratis proefversie Kopen. Zoom Search Engine Voeg een zoekopdracht toe aan uw site, dvd of intranet Meer informatie Gratis proefversie Koop.

Beste ram voor gaming - De ultieme lijst voor ... - Tech News Central

Voordat we onze lijst met de beste RAM's voor gaming presenteren, laten we u zien hoeveel geheugen u nodig heeft voor gaming en andere doeleinden en op welke specificaties u moet letten bij het kopen van RAM voor gaming. Lees ook: Beste gaming-laptops onder de $ 1000 in 2021.

Gebruik een systeemscantool. Als u zich niet op uw gemak voelt bij het openen van uw computer of het lezen van de documentatie van uw moederbord, zijn er verschillende tools online beschikbaar die uw systeem kunnen scannen en aangeven hoeveel geheugen u beschikbaar heeft, evenals de soorten en maten die worden ondersteund.

Als u een gaming-pc bouwt met een Intel 300-platformchipset-moederbord, dan is dit RAM-geheugen zeker de perfecte keuze voor u. Of je nu een gamer bent of iemand die een krachtige computer waardeert, dit RAM-systeem geeft je meer dan 8 GB RAM, wat een goede hoeveelheid is om bij de hand te hebben als je een machine wilt die een beest gaat worden.

Als je een betere ram wilt, overweeg dan om later te upgraden wanneer de fabrikanten een aantal problemen oplossen. Gaming- en prestatievoordelen voor DDR4 boven DDR3: Ja, MT/s is hoger en stroomverbruik is lager; Op dit moment krijgt u echter slechts een paar incrementele voordelen door te upgraden naar DDR4.

RAM-details controleren in Windows 10

Om te controleren hoeveel RAM u op uw computer heeft, opent u Taakbeheer door op Ctrl + Shift + Esc te drukken en gaat u naar het tabblad Prestaties. Selecteer Geheugen in het linkerdeelvenster. Het rechterdeelvenster opent de RAM-details. Als het RAM-gebruik hoger is dan 90%, moet u overwegen de RAM-capaciteit van uw systeem te upgraden, de geheugenbelasting te verminderen en deze te verlagen tot onder 80% voor optimale prestaties.

Показано 53 записи