Alles over computers en technologie

Het wachtwoord wijzigen op een HP Windows 10-computer

HP pc's - Pc-wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen (Windows 10)

HP kan de meeste HP-producten identificeren en mogelijke oplossingen aanbevelen. Hoe installeert HP de software en verzamelt het gegevens?

U kunt altijd een nieuw wachtwoord instellen in Windows 10; we raden u aan een unieke combinatie van letters, cijfers en symbolen te gebruiken. Het is over het algemeen het beste als deze wachtwoorden ten minste acht tekens lang zijn, en hoewel we u aanraden een alfanumeriek wachtwoordformaat te gebruiken omdat dit veiliger is, kunt u uw wachtwoord ook wijzigen in een pincode of een afbeelding waarmee u verbinding kunt maken met uw

Als je beveiligingsvragen hebt toegevoegd bij het instellen van je lokale account voor Windows 10, heb je ten minste versie 1803 en kun je de beveiligingsvragen beantwoorden om weer in te loggen. Na het invoeren van een onjuist wachtwoord: Selecteer de link Wachtwoord opnieuw instellen op het inlogscherm.

Hier is echter een waarschuwing. Wanneer een wachtwoord op deze manier wordt gewijzigd, verliest de gebruiker alle EFS-gecodeerde bestanden, persoonlijke certificaten en het opgeslagen wachtwoord voor websites en netwerkbronnen. 2] Wijzig het gebruikerswachtwoord van Windows 10 vanuit Computerbeheer. Typ compmgmt.msc in de prompt Uitvoeren en druk op Enter.

Gebruikerswachtwoord wijzigen in Windows 10

De profielpagina van het Microsoft-account wordt geopend. Klik daar op "Wachtwoord wijzigen" onder uw e-mailadres aan de linkerkant: volg de instructies op het scherm. Dat is het. Nu kent u alle mogelijke manieren om het wachtwoord van de gebruikersaccount in Windows 10 te wijzigen.

Om de HP-laptop terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder wachtwoord: Op de vooraf geïnstalleerde HP-laptop met Windows 10 / 8.1 / 8: (1) Schakel uw HP-laptop uit en koppel alle aangesloten randapparatuur en kabels los, zoals persoonlijke mediastuurprogramma's, USB-drives, printers , en faxapparaten. Verwijder media van interne schijven en verwijder alle nieuw toegevoegde interne hardware.

Als u een Microsoft-account op uw Windows 10-computer gebruikt, moet u de instructies in methode 2 van deze handleiding volgen (of u aanmelden bij de online webpagina van Microsoft) om

Voor Windows XP-gebruikers: zoek de sectie of kies een account om in plaats daarvan te bewerken, selecteer uw gebruikersaccount en kies vervolgens Mijn wachtwoord wijzigen op het volgende scherm. Voer in het eerste tekstvak uw huidige wachtwoord in.

Hoe wachtwoord opnieuw in te stellen op HP Windows 10/8/7 laptop zonder schijf

Windows-wachtwoordreset is wat we gebruiken om het HP-laptopwachtwoord opnieuw in te stellen. Als je een klein budget hebt, kun je hier de andere geweldige methoden proberen. Maak een bladwijzer voor deze pagina en bezoek deze wanneer u het wachtwoord van een gebruikersaccount op uw HP pc opnieuw moet instellen. De handleidingen in dit artikel werken niet alleen voor HP-laptops, ze werken ook op Dell, Toshiba en ...

De onderstaande stappen laten u in detail zien hoe u het HP-wachtwoord opnieuw instelt in Windows 10. Stap 1: Door met de rechtermuisknop op het menu "Start" in de rechterbenedenhoek van uw laptopscherm te klikken, navigeert u naar het Configuratiescherm. Stap 2: Klik in de beschikbare opties op "Gebruikersaccount" en vervolgens op "Aanmeldingsopties".

Technisch gezien kunt u een Windows 10-wachtwoordhersteldiskette gebruiken die is gemaakt in het Configuratiescherm om weer toegang te krijgen tot Windows. Maar deze methode is alleen van toepassing op de situatie waarin u de schijf hebt gemaakt voordat u het Windows 10-wachtwoord op uw HP pc bent kwijtgeraakt. Als deze truc niet werkt, kun je programma's van derden gebruiken om je te helpen het wachtwoord opnieuw in te stellen op HP Windows 10-laptops en desktops.

Windows 10 biedt al lang de mogelijkheid om uw wachtwoord opnieuw in te stellen als u een Microsoft-account gebruikt. En degenen die Windows 10 April 2018 Update of later gebruiken, kunnen het ook resetten met een lokaal account. Hoe beheerderswachtwoord op HP Windows 10-laptop te verwijderen?

2 manieren om HP-laptop te ontgrendelen Beheerderswachtwoord vergeten Windows 10

Methode 1: ontgrendel de HP Windows 10-laptop zonder schijf via HP Recovery Manager. Als u het niet erg vindt om gegevens op uw laptop te verliezen of wat meer tijd te besteden aan het ontgrendelen van uw HP laptop, kunt u overwegen uw vergrendelde HP laptop terug te zetten naar de fabrieksinstellingen - de staat van uw computer origineel zonder wachtwoord wanneer u deze koopt.

Wanneer je het wachtwoord voor een HP Windows 10 laptop bent vergeten en je hebt geen beheerdersaccount beschikbaar, dan is een wachtwoordhersteldiskette handig om het vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen zonder gegevens te verliezen. De meeste Windows 10-gebruikers hebben het echter helemaal niet gemaakt.

Lokale accounthouders kunnen een wachtwoord aanmaken of wijzigen door deze stappen te volgen: Klik op de Start-knop en kies Instellingen in het Start-menu. Wanneer de app Instellingen verschijnt, klikt u op het pictogram Accounts. Het vertrouwde Accounts-venster verschijnt, met manieren om uw eigen account en uw accountfoto te wijzigen.

Als we de standaardbeheerder hebben ingeschakeld, zelfs het Windows 10-wachtwoord zijn vergeten, hebben we toegang tot de computer met de ingebouwde beheerder en kunnen we het vergeten Windows 10-wachtwoord gemakkelijk wijzigen zonder software in de veilige modus of niet. De volgende 3 methoden zullen u vertellen hoe u dit moet doen.

Hoe u uw Windows 10-wachtwoord kunt wijzigen of opnieuw instellen

Als u op "Wachtwoord" klikt, wordt de miniatuur vergroot om de knop "Wijzigen" weer te geven. Kyle Wilson. 7. Voer uw huidige wachtwoord in, gevolgd door het nieuwe dat u wilt instellen. De nieuwe moet twee keer worden ingevoerd om te bevestigen dat deze foutloos is getypt. Een advies: je wachtwoord kan ook worden gewijzigd door ...

Om te profiteren van de opdrachtprompt om het Windows 10-wachtwoord te wijzigen, moet u zich met de beheerder aanmelden bij Windows 10

Het creëren van een sterk wachtwoord is essentieel om te voorkomen dat vreemden toegang krijgen tot uw computer en uw persoonlijke gegevens. Zorg ervoor dat u sterke wachtwoorden instelt voor al uw accounts, apparaten en systemen. Om uw laptop, tablet of computer veiliger te maken, moet u regelmatig uw wachtwoord wijzigen.

Om het wachtwoord voor de beheerdersaccount van uw HP computer te wijzigen, kunt u ook de onderstaande handleiding volgen: Eerst moet u inloggen op de

Hoe het Windows 10-wachtwoord te wijzigen zonder de huidige ...

Een van de gemakkelijkste manieren om het Windows 10-wachtwoord te wijzigen, is door Microsoft Live Account te gebruiken. 1. Ga naar de Live Account Password Reset-pagina en selecteer de eerste optie "Ik ben mijn wachtwoord vergeten". 3. Als u uw telefoonnummer of e-mailadres al hebt toegevoegd aan het echte account, voert u het hier in, voert u het verificatieteken in en klikt u op Volgende.

Er zijn verschillende gratis hulpprogramma's voor het verwijderen van wachtwoorden, waarmee een opstartbare cd/dvd of USB-drive kan worden gemaakt die kan worden gebruikt om wachtwoorden te verwijderen. Ik heb er een gekozen die werkt met op UEFI gebaseerde computers omdat deze misschien niet start, of je moet misschien kiezen uit het inlogscherm van Windows 10, de linker Shift-toets ingedrukt houden, op het aan/uit-pictogram klikken, opnieuw opstarten kiezen en blijven vasthouden. ...

In Windows 10 is het gebruik van een sterk wachtwoord een van de beste manieren om uw account te beveiligen en uw gegevens te beschermen tegen nieuwsgierige blikken en kwaadwillende personen. Als u eenmaal een wachtwoord voor uw account heeft ingesteld, hoeft u dit doorgaans niet meer periodiek te wijzigen, maar u moet deze informatie nog steeds bijwerken als u een nieuwe wachtwoordzin wilt gebruiken, ongeacht of deze is gecompromitteerd of uw huidige wachtwoord wilt vergeten. .

Klik op wachtwoord opnieuw instellen en voer vervolgens het nieuwe wachtwoord in - of laat het veld voor het nieuwe wachtwoord leeg om het Windows-inlogwachtwoord te verwijderen. Hoe het wachtwoord op een HP computer te verwijderen met Recovery Manager.

Hoe een vergeten wachtwoord op een HP-laptop zonder schijf opnieuw in te stellen?

Samenvatting: HP-laptopwachtwoord voor Windows 10, Windows 8, 7 en Vista vergeten? Wat te doen om het te resetten met of zonder een resetschijf? Veel nieuwelingen hebben gevraagd. Maak je geen zorgen als je hetzelfde probleem hebt! Dit artikel toont u twee effectieve plannen om het HP-laptopwachtwoord voor Windows 10/8/7 onmiddellijk te herstellen of opnieuw in te stellen. Deze abonnementen werken uitstekend met HP Pavilion, Envy, Elitebook, Probook, Omen, Chromebook, Spectre, HP Compaq, Compaq Presario, HP TouchSmart, HP desktop en All-in-One pc's.

Het is heel eenvoudig om het wachtwoord in Windows 10 te wijzigen, zowel voor lokale gebruikersaccounts als als u een Microsoft-account gebruikt om in te loggen op uw computer.

Maak je geen zorgen; Met Windows 10 kunt u een vergeten wachtwoord opnieuw instellen, of u nu een Microsoft-account of een lokaal account gebruikt. Het opnieuw instellen van het wachtwoord van een Microsoft-account is vrij eenvoudig. Maar voor een lokaal account moet u eerst enkele beveiligingsvragen en -antwoorden instellen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, beantwoordt u eenvoudig alle drie de vragen en stelt u vervolgens uw

Ervan uitgaande dat we nog steeds kunnen inloggen op onze computers, is het eenvoudig om het wachtwoord te wijzigen door de bovenstaande opties te volgen.

Hoe het wachtwoord te wijzigen. Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen? HP

Technicusassistent: De computertechnicus kan u hier doorheen helpen. Wat is het merk en model van uw computer? Hoe zit het met het besturingssysteem (OS)? HP Pavilion Windows 10. Technicusassistent: wat heb je tot nu toe geprobeerd met je Pavilion? Heb je recentelijk updates geïnstalleerd?

Manier 4. Hoe u het beheerderswachtwoord van Windows 10 kunt wijzigen met Netplwiz. Druk tegelijkertijd op de Windows-logotoets en de R-toets op het toetsenbord om het Windows-uitvoervenster te openen. Typ netplwiz in het zoekvak en druk op Enter om gebruikersaccounts te openen.

Windows 10-wachtwoord opnieuw instellen Eenvoudig het Windows 10-computerwachtwoord wijzigen heeft alles te maken met het gebruik van minimale ornamenten. Hoewel deze look meestal wordt geassocieerd met kunstenaars, zal het voor degenen die nu een kijkje kunnen nemen in een modern woontijdschrift, opvallen dat veel kamers alleen zijn versierd met meerdere meubels.

U kunt het beheerderswachtwoord op Windows 10 krijgen met de opdrachtprompt. Het probleem is dat deze oplossing alleen werkt als u verbonden bent met uw pc. Simpel gezegd, u hebt bijvoorbeeld een paar minuten geleden het wachtwoord van de gebruiker gewijzigd en bent het toen plotseling vergeten! U heeft zich niet afgemeld of uw computer niet uitgezet.

Hoe u uw wifi-wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10

Zoals besproken in deze handleiding, wordt door het wijzigen van dit veld het wachtwoord bijgewerkt dat Windows gebruikt om verbinding te maken met uw wifi-netwerk. Nadat u hier uw nieuwe wachtwoord hebt ingevoerd, zou u correct verbinding moeten kunnen maken. Als u deze methode niet wilt gebruiken, kunt u het opgeslagen wachtwoord ook wijzigen door het netwerk van uw computer te verwijderen en opnieuw verbinding te maken met het nieuwe wachtwoord.

Het opnieuw instellen van het Windows-computerwachtwoord is heel eenvoudig met behulp van een professionele Windows-wachtwoordhersteltool zoals iSeePassword Windows Password Recovery Pro. Dit programma is zo kwetsbaar en geweldig dat het het Windows 10-wachtwoord kan omzeilen zonder gegevens te wissen en zonder het besturingssysteem te installeren.

Proberen! Elke andere methode om het Windows 10-wachtwoord te wijzigen, kunt u hieronder een opmerking achterlaten. Meer gerelateerde artikelen die u misschien leuk vindt. Hoe u de opstarttijd van uw computer kunt versnellen met Free Wise Care 365 Pro - Hoe meer programma's in uw opstartlijst, hoe langer het kan duren voordat Windows start.

Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10. Deze korte zelfstudie laat u twee manieren zien om eenvoudig en snel uw ...

verander het wachtwoord van de hp computer windows 10 - Bing

Wachtwoorden en afzonderlijke accounts helpen computergegevens privé en veilig te houden. De informatie in dit document beschrijft de verschillende accounttypen in Windows 10, hoe u accounttypen wijzigt en hoe u wachtwoorden en andere aanmeldingsopties opslaat en wijzigt.

Ontdek hoe u het wachtwoord van een lokaal gebruikersaccount kunt wijzigen vanuit een ander lokaal account met beheerdersrechten in Windows 10.

Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10. Deze korte zelfstudie laat u twee manieren zien om eenvoudig en snel uw ...

Deze video deelt met iedereen een handige truc om het HP-laptopwachtwoord opnieuw in te stellen in Windows 10. Als u de Windows 10-beheerder bent vergeten ...

Hoe het wachtwoord op een HP laptop te wijzigen

Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10. Deze korte zelfstudie laat u twee manieren zien om eenvoudig en snel uw ...

Ontdek hoe u moeiteloos uw VPN-wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10 met behulp van de ingebouwde VPN-provider. U kunt ook gebruikmaken van een gratis softwaretoepassing van derden die alle inbel- en VPN-verbindingen weergeeft. In plaats van handmatige VPN-verbindingen af ​​te handelen, raden we u aan een premium VPN-service te nemen.

Wachtwoord instellen op computer in Windows 10, Windows 8, Windows 7 Deze video laat zien hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in ...

Vandaag hebben we het over HP Pavilion Windows-oplossingen voor het opnieuw instellen van wachtwoorden. Gebruikers van ons Windows-besturingssysteem kunnen een beheerdersaccount instellen en deze coderen met een wachtwoord om toegang te krijgen tot het besturingssysteem. Het voorkomt in feite dat onbevoegde gebruikers op uw systeem werken.

"Wijzig het wachtwoord van de hp windows 10 computer" Trefwoord gevonden ...

We hebben minimaal 10 websites hieronder gevonden bij het zoeken met hp Windows 10 computerwachtwoord op de zoekmachine.

Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10. Deze korte zelfstudie laat u twee manieren zien om eenvoudig en snel uw ...

Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10. Deze korte zelfstudie laat u twee manieren zien om eenvoudig en snel uw ...

3. Volg de gevonden instructies om het laptopchassis te openen. 4. Verwijder of ontkoppel de CMOS*-batterij gedurende 6-10 minuten om de CMOS-instellingen te wissen en het CMOS-wachtwoord te wissen. 5. Sluit de CMOS-batterij opnieuw aan (of vervang) en sluit het chassis. 6. Zet uw computer aan en ga naar de BIOS-setup.

Hoe wachtwoordbeveiliging in Windows 10 te verwijderen

Windows 10 vereist wachtwoorden voor toegang en u kunt uw wachtwoord niet volledig verwijderen. Zelfs als u een lokaal account gebruikt, heeft u nog steeds een wachtwoord nodig om het correct te laten werken. Er zijn echter manieren om minder last te hebben van wachtwoordbeveiliging op uw Windows 10-computer.

Hoe de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder correct te wijzigen op Windows 10 en Windows 11? Hoe wissel ik van beheerder naar een andere gebruiker in Windows 7? Mijn laptop is Windows 10 en Windows 11 hoe word ik beheerder? Hoe verander ik mijn microsoft-account in een beheerdersaccount?

Hiermee kunt u bijna alles op uw pc doen, zoals het installeren van software voor uw gebruiker alleen of voor alle gebruikers tegelijk, het aanbrengen van wijzigingen in systeeminstellingen zoals beperkingen voor websites en het maken/verwijderen van gebruikersaccounts met verschillende niveaus van privileges. Op HP-laptops, zoals alle Windows-laptops, kunt u het wachtwoord voor een gebruikersaccount opnieuw instellen met een ander beheerdersaccount op het apparaat.

Dus welk HP-computerwachtwoord u ook bent vergeten, zoals het HP Pavilion G4-beheerderswachtwoord, volg gewoon onze methode voor het opnieuw instellen van het HP-laptopwachtwoord. Probeer Windows Password Recovery Tool gratis.

Hoe het wachtwoord op een Windows-computer wijzigen?

Bios-wachtwoord - voer bios, beveiliging in. Windows-wachtwoord, computertype of merk heeft niets te maken met Windows-, XP- of Vista-wachtwoorden, weet niet welk type het is en is op elke computer hetzelfde. Ga naar start, configuratiescherm, gebruikersaccounts, wachtwoorden.

Hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen in Windows 10. Deze korte zelfstudie laat u twee manieren zien om eenvoudig en snel uw ...

Deze wikiHow leert je hoe je een pc-wachtwoord van een beheerdersaccount kunt wijzigen met behulp van de opdrachtprompt. Als u geen beheerderstoegang tot de computer heeft, kunt u het wachtwoord niet wijzigen.

Windows Password Reset is de beste en best beoordeelde tool voor wachtwoordherstel voor Windows. Het kan u helpen verloren Windows-wachtwoorden opnieuw in te stellen in Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP / Vista, gebruikersaccounts te ontgrendelen die zijn uitgeschakeld, vergrendeld of verlopen. Het ondersteunt ook wachtwoordreset voor Windows 10 Microsoft

Hoe mappen en bestanden met een wachtwoord te beveiligen in Windows 11 of 10

In een ideale situatie zou elk gezinslid zijn eigen account hebben, maar misschien doe je het niet op die manier. Of misschien heb je een redelijk veilig account dat alleen jij gebruikt, maar wil je een map met een wachtwoord beveiligen om een ​​extra beveiligingslaag te krijgen. Er zijn verschillende manieren om bepaalde mappen of zelfs individuele bestanden te vergrendelen.

Vanuit een bepaald oogpunt kan Windows 10-gebruikersaccount worden ingedeeld in twee typen, namelijk beheerdersaccount en standaardgebruikersaccount. Het beheerdersaccount wordt gevormd zolang u Windows 10 voor de eerste keer hebt geïnstalleerd en erop bent ingelogd. En het standaard gebruikersaccount wordt over het algemeen gebruikt door kinderen bij wie mensen vrij beperkte rechten hebben op Windows 10.

Gebruikers van Windows 10 kunnen het wachtwoord opnieuw instellen op de inlogpagina door "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" te selecteren op het inlogscherm. Dit laadt het scherm "Herstel uw account" met een captcha en vervolgens het scherm "Verifieer uw identiteit" om een ​​beveiligingscode in te voeren die naar het gekoppelde e-mailadres of telefoonnummer is verzonden.

Uw wachtwoord opnieuw instellen op Windows 10 Een manier om uw wachtwoord te wijzigen, is door naar de Instellingen-apps te gaan. Als je het eenmaal hebt geopend, ga je naar Accounts. Klik aan de linkerkant op Aanmeldingsopties en klik vervolgens op Wachtwoord. verander het wachtwoord van de account win 10.

HP pc's - Pc-wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen (Windows 10 ..

Stappen om het opstartwachtwoord voor de HP laptop in te stellen: 1. Wanneer u de computer opstart, drukt u onmiddellijk op F10 totdat het scherm BIOS Setup Utility verschijnt.

Klik op het Windows-bureaublad op Start, voer gebruiker in het zoekveld in en selecteer Gebruikersaccounts in de lijst. Klik in het venster Wijzigingen aanbrengen in uw gebruikersaccount op Gebruikersaccounts beheren. Er verschijnt een nieuw venster.

Door Auslogics Driver Updater te gebruiken nadat u uw HP-laptop naar de fabrieksinstellingen hebt teruggezet, ziet u een aanzienlijke verbetering in de snelheid en prestaties van uw pc. Als Certified Microsoft Silver Application Developer levert Auslogics alleen kwaliteitssoftware die aan de strenge verwachtingen van alle Windows-gebruikers kan voldoen.

Stap 3: Omzeil het beheerderswachtwoord in Windows 10/8/7. Zodra het brandproces is voltooid, plaatst u gewoon de USB-drive in de vergrendelde computer en start u de pc. Dit programma wordt automatisch geladen bij het opstarten omdat het een opstartbare schijf is. Voer het besturingssysteem in dat u gebruikt ...

hoe het wachtwoord op een HP-laptop te wijzigen in draadloze router Routers ...

Edimax Efficiënte netwerken Eicon Eicon Networks Elitecore Technologies Limited EMC Eminent Emulex Encore Electronics EnGenius EnGenius Tech ENlight Enterasys Enterasys Networks Entrust Ericsson eSoft Eusso EverFocus Exabyte EXP Computer Extreme Networks F5 Networking F5 Networks Flowpoint Fon Force 10 Fortinet Fortinet, Inc. Fujitsu Siemens Funk ...

De wachtwoordhersteldiskette moet echter worden gemaakt terwijl u toegang hebt tot uw laptop; het kan niet worden gemaakt als u eenmaal bent vergrendeld. Deze laptop-wachtwoordresetmethode is bruikbaar en geldig voor alle Windows-besturingssystemen zoals Windows 10, 9, 7, Vista en XP. Om te weten hoe u het wachtwoord opnieuw kunt instellen op een HP-laptop met een resetschijf op een Windows-besturingssysteem, moet u eerst het verkeerde wachtwoord invoeren; hierdoor wordt een onjuist invoerbericht gegenereerd.

U moet de opstartvolgorde in het BIOS-opstartmenu wijzigen, druk gewoon op de Delete-, F2- of F8-toets om het BIOS-setupprogramma te openen en USB in te stellen als de prioriteit van het eerste opstartapparaat. Stap 4. Kies aan het einde uw standaardbesturingssysteem en vergrendelde gebruikersaccount en klik vervolgens een voor een op de opties "Wachtwoord opnieuw instellen" en "Opnieuw opstarten".

Nou, ik kwam er eindelijk achter dat het probleem was dat het wachtwoord een wachtwoord van een Microsoft-account was en dat het niet kon worden gewijzigd door de

Hoe HP Deskjet 2600 wachtwoord opnieuw instellen te vinden | 10 eenvoudige stappen

Navigeer naar de optie met de titel Open Network and Sharing Center en kies de optie met de titel Adapterinstellingen wijzigen.

U hebt het nodig om uw wachtwoordopties te wijzigen, nieuwe software te installeren en uiteindelijk in te loggen op uw computer. Accounts zonder wachtwoord. Als uw aanmelding bij Windows 10 is gekoppeld aan uw e-mailadres, moet deze een wachtwoord hebben. Alle online accounts voor diensten zoals e-mail, Facebook, Twitter ...

Hoe u het inlogwachtwoord en het vergrendelscherm van Windows 10 uitschakelt. Deze tutorial laat je zien hoe je springt of ...

Показана 71 запись