Alles over computers en technologie

Hoe Huawei P9 Lite Android 7 te rooten

Root Huawei P9 Lite op Android 6.0 / Android 7.0 Nougat Firmware

Terwijl je verder leest, zal onze gids je vertellen hoe je Huawei P9 lite kunt rooten met EMUI 4.1 (Android Marshmallow / Nougat). Zorg ervoor dat u een back-up van uw gegevens maakt voordat u doorgaat met de zelfstudie, want we willen niet dat iemand zijn gegevens kwijtraakt.

Huawei P9 Lite wortel nougat. Klik hier voor de nieuwste firmware-rootmethoden. Instructies (Herzien 22-06-2017). Deze handleiding is alleen getest op VNS-L31, VNS-L21 met B360. Ontgrendel de bootloader van je telefoon (Hoe ontgrendel je de bootloader?) Terwijl je de bootloader ontgrendelt, wordt je gevraagd om ja te selecteren op het telefoonscherm, gebruik de volumetoetsen om ja te selecteren en de d-toets 'power' om te bevestigen. Huawei P9 Lite wortel nougat. Nadat u de bootloader hebt ontgrendeld, voert de telefoon een fabrieksreset uit, waarna u ervoor moet zorgen dat u OEM-ontgrendeling hebt ingeschakeld in de ontwikkelaarsopties.

Hoe Huawei P9 Lite VNS gemakkelijk te rooten. De eerste start kan enige tijd duren. Dat gezegd hebbende, doen we er alles aan om de gids eenvoudig genoeg en nauwkeurig genoeg te houden. Voordat u begint met het rooten, is het belangrijk om dit te doen. Compatibel met meer dan zevenduizend apparaten, het maakt deel uit van de dr

Deel 3: Hoe Huawei P9 te rooten met TWRP Recovery. Deel 1: Voordat je Huawei P9 gaat rooten. Je bent misschien al bekend met de extra voordelen van rooten. U kunt uw telefoon eenvoudig aanpassen, apps van verschillende bronnen installeren, advertenties blokkeren, ingebouwde apps verwijderen en een groot aantal andere taken uitvoeren.

Hoe Huawei P9 Lite te rooten en TWRP-herstel te installeren?

Als je het volledige potentieel van je Huawei P9 Lite-hardware wilt ontketenen, dan is rooten en flashen van aangepast herstel zoals TWRP de grootste zorg. Stock-ROM's hebben vaak beperkte en niet-ondersteunde functionaliteit in de zin van maatwerk. Als je een geroot apparaat hebt en ook TWRP-herstel hebt geflitst, ben je vrij om alle aangepaste ROM's, Mods, Kernel en Xposed, enz. Te installeren, evenals veel apps die root-toegang nodig hebben om goed te kunnen functioneren.

Als je de volledige kracht van Android Modding wilt ontketenen, is TWRP-herstelflitser de eerste prioriteit om volledige modding-mogelijkheden op je Huawei P9 Lite te krijgen. Als je TWRP-herstel voor Huawei P9 Lite hebt, kun je altijd Custom ROM, Kernel, Xposed, Rooting, Mods, etc. proberen. in een paar simpele stappen.

Daarom, als u ervoor kiest om deze stapsgewijze handleiding te lezen en toe te passen, zult u de voor- en nadelen van root-toegang kunnen ervaren, zult u zien hoe u uw telefoon kunt voorbereiden op het ontgrendelingsproces en ten slotte zult u leren hoe u kunt rooten Huawei P9 Lite door een paar intuïtieve taken te volgen.

U moet uw privédocumenten, inclusief berichten en contacten, veilig opslaan voordat u P9 Lite VNS-L31 root met SRKTool en SuperSU v2.82 omdat het mogelijk is om alle documenten van P9 Lite VNS-L31 te verliezen. Als je een grote fan bent van Custom ROM en van plan bent om het op je P9 Lite VNS-L31 te installeren, moet je uitkijken naar het rooten van je VNS-L31.

Hoe Huawei-apparaten te rooten | KingoRoot Android

Het is beter om het meer dan eens te proberen als root is mislukt voor verschillende rootmethoden. Voor een meer gedetailleerde tutorial, klik a.u.b. Hoe een apparaat en Android-versie rooten met KingoRoot APK? Als je het meerdere keren zonder succes hebt geprobeerd, raadpleeg dan KingoRoot Android (PC Venison) dat een hoger slagingspercentage heeft dan Vision APK.

Ook voor rooten, is er geen optie? Ik heb kingo en kingroot zowel telefoon- als pc-varianten geprobeerd, maar geen geluk. Ik heb een e-mail gestuurd naar de ondersteuning van huawei uk, met het verzoek om de bootloader-code, maar wederom zonder succes. huawei p9 lite mini sla-l22 android 7.0. Het lijkt erop dat Huawei heeft besloten de ontwikkeling van aangepaste roms te stoppen.

Nu heeft een telefoon als HUAWEI P9 Lite Smart veel voordelen, die een te openen bootloader heeft, wat betekent dat de smartphone gemakkelijk kan worden geroot en TWRP-herstel of een aangepast herstel op uw telefoon kan worden geïnstalleerd. Nu hebben we hieronder een methode voor u bijgevoegd om TWRP te installeren ...

Welkom, beste leden en fans van Android. In ons artikel laat Steve Kassell, professionele Android-ontwikkelaar, je zien hoe je Huawei P9 Lite 2017 kunt rooten. Je kunt een van de volgende methoden gebruiken. Wat is rooten.

Hoe Huawei P9 Lite (2017) te rooten

Het experiment is uitgevoerd op Huawei P9 Lite (2017). Als hoofdanalist van het bedrijf Lily Dennis behoren .apk-apps zoals Towelroot, Kingoapp, Baidu, Framaroot en andere geleidelijk tot het verleden, net als de moreel en technisch verouderde versies van Android tot 7 Nougat. aan het feit dat de ontwikkelaars van deze apk-applicaties geen ondersteuning kunnen of willen implementeren voor het verkrijgen van rootrechten.

Het herstel is nu geflitst [geïnstalleerd] voer een herstart van het systeem uit met deze opdracht fastboot reboot Stap 10. Klaar. Opmerking: als we een toolkit leveren, voer dan de toolkit exe uit en volg de instructies op het scherm. Hoe Huawei P9 Lite te rooten-. Stap 1. Download Magisk / superSu hierboven en sla het op in de apparaatopslag [internatl / extern].

Ontgrendel de volledige Bootloader Root-zelfstudie voor Huawei P9 Lite! Handige links: UBL-code: emui.huawei.com/en/plugin.php?id = unlock ...

Home Forums Kanalen Android-apparaten Huawei P9 lite. Hoe Huawei P9 Lite te rooten. Discussie in 'Android-apparaten' gestart door yeunga65, 22 sep 2017.

Hoe Huawei P9 Lite te rooten met SuperSU

U kunt aangepaste ROM's op uw telefoon installeren en u kunt ook de interface wijzigen met beheerderstoegang. Huawei P9 Lite is de vlaggenschiptelefoon van het bedrijf en wordt geleverd met eersteklas specificaties met een betaalbaar prijskaartje.

Het rooten van de Huawei P9 Lite-telefoon bij het draaien op Android 6.0 Marshmallow-software-updates wordt gedaan met behulp van SuperSU-app-versies. Recente software-updates zoals Marshmallow hebben de manier waarop SuerSU werkt een beetje veranderd, dus je moet de juiste versie van de SuperSU-app downloaden.

Wacht op Huawei's bootloader-ontgrendelcode (het kan tot 7 dagen duren) die per e-mail wordt verzonden. De tweede methode waarmee u onmiddellijk de code krijgt, is door de DC-UNLOCKER-software te gebruiken, maar het is niet gratis en uw telefoon moet in de st. De nieuwste oplossing helpt bij het genereren van ontgrendelingscode voor de bootloader door IMEI / SN wanneer de HUAWEI L31 P9 Lite niet kan worden ingeschakeld om de benodigde gegevens te lezen.

Hoe verwijder je je Huawei G9 Lite? Als u geen rootversie van de Huawei G9 Lite wilt gebruiken, moet u weten dat u de wijzigingen ongedaan kunt maken.

Twee oplossingen om Huawei P9 veilig te rooten

Met Android Root kun je Huawei P9 root veilig en betrouwbaar uitvoeren met slechts één klik. Desalniettemin, als u op zoek bent naar een alternatief, kunt u TWRP Recovery proberen. Het staat voor Team Win Recovery Project en kan u helpen bij het installeren van apps van derden op uw apparaat.

Opmerking: Android Host is een website die gratis en open source-bestanden aanbiedt die gerelateerd zijn aan Android. De bestanden zijn precies zoals gebruikers ze hebben gedownload, omdat we er niet mee knoeien. Controleer voor uw veiligheid de MD5- of SHA1-hashes om er zeker van te zijn dat de bestanden niet beschadigd zijn of dat ermee is geknoeid tijdens de overdracht.

Hoe Huawei P8 Lite Android-telefoon te rooten met een eenvoudig klein batchscript en weinig stuurprogramma's op uw computer. klik op weergave ...

Huawei P9 Lite Marshmallow Rollback-versie is nu beschikbaar, zodat u Huawei P9 Lite naar Marshmallow kunt herstellen. Veel toestelbezitters zijn om verschillende redenen nog steeds niet blij met de Android 7.0 Nougat-update. Als u een van de gebruikers bent en wilt terugkeren naar de oude versie van Android voor de Huawei P9 Lite, bent u hier aan het juiste adres. Hier delen we de methode voor

Ontgrendel Huawei Phones Bootloader GRATIS - (update 2021)

Deze eenvoudige stapgids helpt u bij het downloaden van Huawei Bootloader Unlock Tool. Bijna alle Android OEM-bedrijven brengen hun smartphones uit met een vergrendelde bootloader. Maar als je Android wilt rooten, TWRP of CWM aangepast herstel wilt installeren, aangepast ROM wilt flashen zoals LineageOS, dan moet je de bootloader ontgrendelen.

Hier is alles wat je nodig hebt om Huawei P9 Lite-smartphones te rooten wanneer je Android 6.0 Marshmallow-software-updates gebruikt: VEREISTEN.

Sorry, hulp nodig bij het rooten van huawei p9 emui 5.0.1 L09 b395 ​​​​?? De bootloader werkt, wat zijn de volgende stappen? Dankjewel. 3 jaar geleden +1. Kan ik mijn Huawei P9 Lite 2017 PRA-LX1 rooten? Reageer dan snel.

Instalacion Elite Rom V7 7 Huawei P9 Lite 5C 6X Honor 8 Lite door Hassanmirza01. Maa21. Huawei Honor 6X Bypass Android 7 Google-account.

Hoe Huawei P8 te rooten op Android 6.0 Marshmallow EMUI 4.0 met ...

Zoals u weet, hebben Huawei P8 en zijn broer-telefoon Huawei P8 Lite de nieuwste Android 6.0 Marshmallow-update ontvangen met zijn uitstekende EMUI 4.0-besturingssysteem. Als je je Huawei-apparaat al eerder hebt bijgewerkt, wil je het misschien ook rooten om het meeste uit je smartphone te halen. Welnu, hier is een gemakkelijke manier om root-toegang te krijgen. Download de nieuwste versie van SuperSU en de TWRP vermeld voor uw Huawei P8-apparaat in de downloadsectie hieronder. De nieuwste versie van SuperSU is v2.68 en wordt geleverd met veel functies, zoals systeemloos opstarten en nog veel meer.

Als u op zoek bent naar geschikte manieren om de potentiële kracht van uw Huawei P30 lite-apparaat te ontketenen, wat alleen mogelijk is nadat u het apparaat hebt geroot, laten we dan beginnen. Als je een Huawei P30 lite Android-smartphone hebt en niet kunt wachten om deze zonder pc, Mac of laptop veilig te rooten zonder het apparaat te bricken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Root Huawei Ascend P7 met Root Genius. Schakel USB-foutopsporing in op uw smartphone. Om USB-foutopsporing in te schakelen, opent u Instellingen> Opties voor ontwikkelaars> USB-foutopsporing> Vink aan om in te schakelen. (Ontwikkelaarsopties zijn verborgen voor Android 4.2.2 en hoger. Ga naar Instellingen> Over de telefoon> Ingebouwd nummer> Druk 5-8 keer om deze optie weer te geven). Download en pak de Root Genius-app uit op de computer.

Huawei P10 root-update naar Android 8.0 Oreo. Welnu, met TWRP geïnstalleerd, kun je het gemakkelijk rooten.

Hoe officiële Android 7.0 Nougat op Huawei P9 Lite te flashen

Deze nieuwe update wordt geleverd met nieuwe functies, apps, mogelijkheden en met een nieuwe gepersonaliseerde gebruikersinterface, evenals de officiële update is zeer licht, veilig, soepel en werkt snel op het P9 Lite-apparaat. Huawei heeft deze officiële update via OTA uitgerold, waardoor niet alle gebruikers deze tegelijk kunnen krijgen. Als Android 7.0 Nougat uw regio nog niet heeft bereikt, kunt u het nog steeds handmatig installeren door deze stapsgewijze handleiding te volgen.

Root je Huawei P9 Lite met Kingo root. Kingo in een app met een reeks systeemfoutopsporingssoftware voor Android-apparaten, waaronder Kingo Root Android, Kingo Root APK en Kingo SuperUser. Het is ontworpen om Android-gebruikers te helpen hun apparaten af ​​te breken, d.w.z. een supergebruiker te hebben

Hallo, ik wil mijn Huawei P9 Lite rooten, ik heb gelezen dat ik eerst de bootloader moet ontgrendelen, maar ik kan niet vinden wanneer ik de code kan opvragen om mijn telefoon te ontgrendelen op de Huawei-site. Ik heb gelezen dat Huawei ons geen code geeft om de telefoon te ontgrendelen? Is het echt?

Dus hier zijn 10 coole dingen die je kunt doen met Huawei P9 Lite !! Sommige lijken misschien klein, maar als je ze allemaal combineert, zorgen ze voor een geweldige software-ervaring.

Wortel Huawei P9 Lite Mini

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je Honor 6X of Huawei P9 Lite kunt rooten op Android 7? Dit is wat je moet doen! Uw garantie kan...

[ROOT] [TUTORIAL] Huawei P9 Lite VNS-L21 / L31: Gids ai permessi di root. Discussie in 'P9 LITE' iniziata da Giulio75, 7 juli 2017.

De Huawei P8 Lite-smartphone heeft een delicaat en slank ontwerp dat dankzij het compacte formaat perfect in de palm van je hand past. Het wordt aangedreven door een dynamische Octa Core-processor die multitasking veel gemakkelijker maakt. Het bevat een krachtige 2 GB RAM die samenwerkt met de processor om onberispelijke prestaties te leveren.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je Honor 6X of Huawei P9 Lite kunt rooten op Android 7? Dit is wat je moet doen!

Hoe HUAWEI P40 Lite te rooten? | Slimme Android

Zoals je zult begrijpen, kun je door te weten hoe je je HUAWEI P40 Lite kunt rooten, je mogelijkheden optimaliseren en volledige controle krijgen. Deze aanpak is echter niet triviaal en u zult hieronder zien dat een kleine risicoanalyse voordat u met de procedure begint, de voorkeur heeft.

Voor rootgebruikers - Opmerking - U moet Marshmallow gebruiken - 1) Allereerst moet u de Huawei P9 Lite-bootloader ontgrendelen en aangepast herstel downloaden en installeren. Als je al een ontgrendelde bootloader en aangepast herstel op je apparaat hebt geïnstalleerd, sla deze stap dan over.

pak het archief uit en u moet de map "dload" maken 5. kopieer de map "dload" (die het UPDATE.APP-bestand bevat) naar uw microSD-kaart 6. zet uw telefoon uit en weer aan door de drie knoppen ingedrukt te houden aan de zijkant rechts naast elkaar (laat ze los wanneer je het Huawei-logo ziet) 7.Als je update.app correct kopieert en Huawei P9 Lite hebt.

Wortel Huawei Honor 9 Lite: waarom je je Huawei 9 Lite moet rooten. Als je het externe OTG-geheugen op je mobiel wilt ondersteunen, kun je je Huawei 9 Lite rooten. Als uw mobiel is vergrendeld door een ontgrendelingsnetwerk, niet is geregistreerd op het netwerk of een IME-probleem heeft, moet u uw mobiel rooten.

Huawei P9 Lite 2017 Root Atma

Ontgrendel eenvoudig Huawei P89 Lite 2017 Bootloader Root. Vind leuk en abonneer voor hulp! Opmerking: P9 Lite is hetzelfde model met ...

U kunt onnodige systeem-apps verwijderen, hardware beheren, de processor overklokken en de kloksnelheid wijzigen, alle services, inclusief het systeem, stoppen en nog veel meer. ... Hoe Huawei G9 Lite te rooten. Root-toegang wordt gedaan via het gratis Rootkhp Pro-programma.

Показано 46 записей