Alles over computers en technologie

Hoe infinix zero 3 te rooten android 6

Hoe Infinix Zero 3 Magisk te rooten zonder TWRP-herstel

Infinix Zero 3 wordt geleverd met 16 GB intern geheugen en 3 GB RAM. Het wordt aangedreven door Android 5.1 Lollipop, het heeft een krachtige 1,2 GHz ARM Cortex-A7 Quad-Core-processor en MediaTek Helio X10-chipset. De smartphone wordt geleverd met 5,5 inch, 83,4 cm2 (~ 70,6% screen-to-body ratio) met 1920 x 1080 pixels, 24-bit kleurdiepte resolutie en een niet-3030 mAh Li-Ion batterij.

Ik heb zojuist de infinix zero 3 gekocht (april 2017). Probeer het apparaat in eerste instantie te rooten via apks en pc-software zoals 1. King root 2. Iroot 3. KingoRoot 4. Framaroot 5. Root genie etc. Toen vond ik artikelen die de TWRP-methode naar het root-apparaat lieten zien en probeerde vervolgens TWRP (recovery.img) [MT6795] te installeren in mijn infinix zero 3. terwijl ik door de sp_flash-tool flitste, wordt het met succes weergegeven, maar toen ik probeerde mijn telefoon met toetsencombinatie Vlucht omlaag + aan / uit-knop het is weer oud

Infinix Zero 3 is ook een van de goede telefoons uit de Infinix. Infinix Zero 3 wordt geleverd met een 5,5 inch 1080 x 1920, 401 pixels per inch (PPI) scherm en wordt standaard geleverd met Android 5.1-lolly, de processor is een Cortex A-7 octa-processor, 2,2 GHz-kern, een MediaTek Helio X10 chipset.

Ik heb op het forum gezocht naar het rooten van mijn infinix zero 3 op Android 6.0, maar alle tutorials die ik tegenkwam, legden alleen versie 5.1 uit en niet 6.0. Ik heb de volgende toepassingen geprobeerd zonder succes Kingroot Framaroot Etc. Ik heb een stapsgewijze zelfstudie nodig om mijn Infinix zero 3 (android 6.0) te rooten.

Hoe TWRP-herstel te rooten en te installeren op Infinix Zero 3

Als je de volledige kracht van Android Modding wilt ontketenen, is TWRP-flashherstel de eerste prioriteit om volledige modding-mogelijkheden op je Infinix Zero 3 te krijgen. Als je TWRP op Infinix Zero 3 hebt, kun je altijd Custom ROM, Kernel, Xposed, proberen. Rooten, mods, etc. in een paar simpele stappen.

Besturingssysteem: Android 5.1 Lollipop. Processor: Octa Core 2,0 GHz. Interne ruimte: 32 GB Batterij: 3030 mAh Li-Ion (tot 17,0 uur gesprekstijd). Hoe u Infinix Zero 3 kunt rooten. Rooten helpt veel gebruikers om de prestaties van de mobiele telefoon te verbeteren en een deel van de manier waarop uw telefoon reageert op bepaalde opdrachten te veranderen. Dit is de reden waarom het rooten van een telefoon zo'n beroemd en bekend onderwerp is over de hele wereld.

Goed nieuws voor alle Infinix Zero 3-gebruikers, de Sp Flash Tools-methode voor rooten en flash-herstel op Android 5.1 tot Android M is nu beschikbaar. We zijn hier om u te leren hoe u twrp recovery op uw apparaat kunt rooten en installeren zonder fouten. Een geroot apparaat waarop een aangepast herstel is geïnstalleerd, geeft de gebruiker

Infinix Zero 3 (Hero3logy) is een van de vlaggenschipapparaten die tot nu toe door Infinix Mobility zijn uitgebracht. Deze telefoon heeft 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen, uitbreidbaar tot 2 TB Ja, 2 terabyte. Het heeft een enorme 20,7 megapixel camera aan de achterkant voor het maken van scherpe en duidelijke digitale foto's, maar het grootste probleem voor gebruikers van de infinix zero 3 x552 is hoe ze de telefoon moeten rooten en doen.

Hoe Infinix Zero te rooten

Het experiment werd uitgevoerd op Infinix Zero. Als hoofdanalist bij het bedrijf Rayna Barker, zullen .apk-apps zoals Towelroot, Kingoapp, Baidu, Framaroot en anderen uit de softwaremarkt worden geperst, in navolging van impopulaire oude versies van Android tot en met daar, waaronder 6 Marshmallow, vanwege gegevensontwikkelaars apk apps kunnen of willen niet implementeren

Als je een Infinix Zero 6 Android-smartphone hebt en niet kunt wachten om hem zonder pc, Mac of laptop veilig te rooten zonder het apparaat te baksteenen en TWRP te knipperen, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben vijf verschillende methoden opgelegd in deze eenvoudige tutorial die je naar Root Infinix zullen leiden

Stap 1: Download om te beginnen de Kingroot-app op uw Infinix Zero X506-apparaat. Tik na het downloaden op kingroot.apk om de app op uw smartphone te installeren. Stap 2: Nadat u kingroot hebt geïnstalleerd, start u het op uw apparaat. Aangezien uw apparaat niet is geroot, krijgt u het volgende bericht: Root Access Is ...

Hoe kan ik het flashen met SP Flashtool? Bekijk de handleiding en downloadlink hier. Start de telefoon op in de TWRP-herstelmodus (door de Vol Up- en Power-knop 5 seconden ingedrukt te houden) Kies in TWRP-herstel zip installeren van sd-kaart om zip van sd-kaart te kiezen, gebruik vol omhoog en omlaag, scrol omhoog en omlaag en kies het Supersu. zip-bestand uit de hoofdmap van uw SD-kaart.

Root Infinix Zero X506 met deze 5 eenvoudige stappen - telefoons - Nigeria

Root Genius is een root-tool met één klik die is ontworpen om op een Windows-computer te draaien. Het helpt de gebruiker om zijn Android-smartphone met slechts één klik te rooten. Hier zal ik je vertellen hoe je Root Genius kunt gebruiken om de nieuwste infinix zero x506 te rooten.

Ja, als u root-toegang krijgt, wordt uw smartphonegarantie automatisch ongeldig. Indien nodig kunt u echter de root verwijderen en de telefoon naar een servicecentrum brengen. Hoe Infinix Zero te rooten. Het beheer van de site is niet verantwoordelijk voor uw acties. In het geval van een mislukte poging tot rooten, kunt u om hulp vragen in de opmerkingen, maar daarvoor raden we u aan de procedure zelf te herhalen door ...

11. Kopieer het Infinix Zero 6 X620B magisk_patched opstartimagebestand naar de ADB Fastboot-map op uw pc. 12. In de ADB Fastboot-map moet u op de Shift-toets drukken en met de rechtermuisknop op uw pc klikken om het opdrachtvenster te openen. 13. Voer de volgende opdracht in om de Infinix Zero 6 X620B in de Fastboot-modus te zetten:

4. Installeer ToolHero op Infinix Zero 3, voer het uit> klik op Root Crack voor autorisatie en selecteer vervolgens herstelmenu> Lokaal geheugen> selecteer recovery.img> installatieprogramma. WAARSCHUWING! Als het rootproces de update (OTA) niet van tevoren kan uitvoeren Of doe de root met de pc in het volgende artikel HIER.

HOE DE INFINIX ZERO 3 X552 TE DRAAIEN | Androclopedia

Hoe kan ik het flashen met SP Flashtool? Bekijk de handleiding en downloadlink hier. Start de telefoon op in de TWRP-herstelmodus (door de Vol Up- en Power-knop 5 seconden ingedrukt te houden) Kies in TWRP-herstel zip installeren van sd-kaart om zip van sd-kaart te kiezen, gebruik vol omhoog en omlaag, scrol omhoog en omlaag en kies het Supersu. zip-bestand uit de hoofdmap van uw SD-kaart.

Root is een applicatie en software waarmee gebruikers toegang hebben tot verborgen besturingssysteembestanden op je telefoon. Nadat u de rootcodes of de app op uw Android-telefoon hebt geïnstalleerd, kunt u elke app van derden van onbekende bronnen installeren en zelfs uw huidige besturingssysteem of een van de functies ervan wijzigen.

We hebben deze lijst met geheime codes samengesteld na uitgebreid onderzoek voor je Android Infinix-apparaat. Door de volgende toegangscode te gebruiken, krijgt u informatie over uw Infinix Zero 3-apparaat, batterij-informatie, gebruiksstatistieken en WLAN-informatie.

Als je een Android-liefhebber bent en TWRP-herstel op je geliefde wilt rooten en installeren, ben je op de juiste pagina beland. In het hele artikel zullen we u door het proces leiden van het installeren van TWRP en het rooten van INFINIX ZERO 5 / PRO X603. TWRP beschikt over het hardware-ontwerp en de aantrekkelijke gebruikersinterface (UI). Door deze handleiding te volgen, kunt u de nieuwste TWRP voor INFINIX ZERO 5 / PRO X603 installeren.

Hoe Infinix Zero 3 X552 te rooten ~ gek

De Infinix Zero 3 werd eind vorig jaar uitgebracht en wordt geleverd met geweldige functies, het ziet eruit als een echt goed apparaat. Het ontwerp van de Zero 3-body is enorm, klassiek en premium, het wordt geleverd met dubbelzijdig explosiebestendig glas en een roestvrijstalen frame. De voorkant is uitgevoerd in glanzende pianolak, terwijl de achterkant van zorgvuldig geborsteld metaal is. Je kunt de volledige specificaties bekijken en #HIER bekijken. Hieronder staat de in behandeling zijnde rootmethode van je Infinix Zero 3 en ik ben er vrij zeker van dat je hem wilt rooten, waarschijnlijk omdat je het meeste uit je telefoon wilt halen.

Hoe een Android-apparaat te rooten zonder een pc (Magisk) Hallo allemaal, welkom bij de nieuwe video, volg al mijn stappen in de tutorial ...

Hoe kan ik het flashen met SP Flashtool? Bekijk de handleiding en downloadlink hier. Start de telefoon op in de TWRP-herstelmodus (door de Vol Up- en Power-knop 5 seconden ingedrukt te houden) Kies in TWRP-herstel zip installeren van sd-kaart om zip van sd-kaart te kiezen, gebruik vol omhoog en omlaag, scrol omhoog en omlaag en kies het Supersu. zip-bestand uit de hoofdmap van uw SD-kaart.

Wat is Root precies op Android: - De mogelijkheid om de firmware op je Android-apparaat te bevriezen en te herstellen - Advertenties uit de app verwijderen - Ingebouwde apps en beltonen verwijderen - Ingebouwde apps en beltonen - Het uiterlijk van Android in één keer veranderen pictogrammen, achtergrond wijzigen), sterk gewijzigde apk, systeem-apps - Breid het werk uit met één keer opladen (dus.

Wat kan ik doen na het rooten van INFINIX Zero 3 X552?, hoe?

Nadat u INFINIX Zero 3 X552 hebt geroot, kunt u de processor overklokken, waardoor uw apparaat sneller gaat werken (maar mogelijk veel batterijsap verbruikt). Het installeren van een aangepast ROM is ook een goed idee (ROM - de niet-officiële versie van Android op uw apparaat). Dit kan veel problemen oplossen, maar het is een zeer gevaarlijke operatie en wordt niet aanbevolen. U kunt ook ongewenste applicaties op uw INFINIXZero 3 X552 verwijderen.

Het rooten van je Infinix Zero 5 is dus geen oppervlakkige missie. We raden je aan om (het is verplicht) een back-up van je Infinix Zero 5 te gebruiken. Je kunt de gegevens van de Infinix Zero 5 op je computer (pc/Mac) bewaren als deze een back-upprogramma heeft. Maak bij twijfel een kopie van de back-up naar Google Drive

Hoe kan ik mijn ontbrekende foto's van een Android-telefoon herstellen? Door Android Central Vraag in het forum Stel een vraag.

Stap # 1: Breng allereerst het SuperSU-zippakket over naar uw Infinix Zero 2 die u al hebt gedownload via de bovenstaande link. Stap # 2: Hernoem nu het Infinix Zero 2 TWRP-herstelbestand naar recovery.img. Stap # 3: Verplaats recovery.img naar de map platform-tools in de Android SDK-map.

Hoe Infinix Zero 8 te rooten? | 91mobiles.com

Flash aangepaste ROM en ondersteunde gapps. XDA Developers is een geweldige site om u te helpen met het proces, de ondersteuning en aangepaste ROM's. Bekijk de onderstaande video voor de root-methode met één klik die op veel recente apparaten werkt: je kunt de specificaties van de Infinix Zero 8 hier bekijken: Infinix Zero 8.

Hier is een handleiding voor het oplossen van een IMEI-fout op Infinix Zero 3 nadat deze op XOS is geflitst. Het werkt ook voor andere Android-apparaten. 1. Download en installeer Engineering Mode Plus van Google Play 2. Klik op "Telefooninfo" 3. Klik op kies de telefoonlocatie die u wilt wijzigen. 4. Typ voor telefoon 1 EGMR = 1.7, "UW IMEI-NUMMER HIER" na AT + en klik op "Bestelling verzenden" Voor telefoon 2 typt u EGMR = 1.10, "UW IMEI-NUMMER HIER" na AT + en klik op "Verzenden commando" Vergeet niet een spatie tussen AT + en EGMR te plaatsen. Het zou er als volgt uitzien:

Infinix Zero Upgrade naar Android 10. Verspil geen tijd. Zet op de download het archief met de software, firmwarebestanden en instructies, hieronder zal ik je vertellen wat en hoe het werkt. Alles is gestructureerd voor eenvoudig gebruik: op het scherm zie je de Readme-map, deze bevat de stapsgewijze instructie update_Android10.txt; De Soft-directory bevat de programma's die nodig zijn voor het flashen van de smartphone

Ik wil uw aandacht vestigen op het feit dat het firmwareproces niet op het scherm wordt weergegeven, dus u moet afwachten. Dus we flashen Infinix Zero 2 via TWRP-herstel. Download de firmware om je Android te reflashen. Het punt is natuurlijk van jou, maar we raden aan om te upgraden naar Android boven versie zeven.

Hoe de Infinix Zero 4 Plus (X602) te rooten | Infinix nul, Root, Android

De Infinix Zero 4 Plus (X602), bijvoorbeeld X602-H972A1-M-161115V119, wordt aangedreven door het MT6797 system on chip (SoC) en draait op Android 6.0 (Marshmallow).

Root-toegang tot de Infinix Zero 5 Pro X603B kan gratis en zonder fraude worden verkregen (ik herinnerde me de stomme OneCLickroot-app).

Googavond, collega in dit artikel, leg ik uit hoe je Infinix Zero 5 kunt rooten. De instructies van de AndroidRootOnline site helpen je om zelf te rooten.

De Infinix Hot 8 heeft misschien niet zijn speciale modding-sectie op het XDA-Developers-forum zoals andere grote Android OEM-apparaten, maar het heeft zeker de aandacht gekregen van onafhankelijke ontwikkelaars op dit gebied. Contactwajeeh, senior lid / ontwikkelaar van XDA was in staat om een ​​volledig functionele versie van TWRP-herstel voor Infinix Hot 8 te compileren. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u het ZIP-bestand van het Magisk-installatieprogramma eenvoudig flashen om uw telefoon te rooten.

Infinix Zero 8-test - GSMArena.com-tests | Besturingssysteem/software: Android 10.

De producten van het merk zelf zijn vooral populair in Afrika en vinden nu hun weg naar Azië en het Midden-Oosten. Wat moederbedrijf Transsion betreft, de naam is ook nauwelijks bekend, maar het merkenportfolio omvat Tecno en Itel, naast Infinix. Alle drie hebben ze de Transsion-groep samen in staat gesteld om ...

Deze superuser in het Android-besturingssysteem (met andere woorden, hij heeft verhoogde privileges). U kunt de kloksnelheid van de CPU en grafische kaart regelen, overklokken en onnodige APK-applicaties verwijderen, inclusief pre-ontwikkelaar. Hoe Infinix Zero te rooten. Root-toegang wordt gedaan via het gratis Rootkhp Pro-programma.

Een androïde met een rode driehoek op de borst komt met het bijschrift; geen commando. Druk nogmaals op de aan / uit-knop, druk eenmaal op de volume + -knop en laat de aan / uit-knop los en u zou rechtstreeks in de herstelmodus moeten komen. Eenmaal in de herstelmodus, raad ik u ten zeerste aan eerst een back-up van gebruikersgegevens te maken, waarna u naar Update van SD-kaart toepassen gaat en vervolgens het update.zip-bestand selecteert dat u op uw SD-kaart hebt opgeslagen.

Zodra je je telefoon hebt geroot, heb je volledige controle over je Android-apparaat. Je kunt doen wat je wilt met je Android-systeeminstellingen. Maar voordat we gaan rooten, moeten we de voor- en nadelen kennen van het rooten van je apparaat.

Infinix Note 3 Pro rooten en de-rooten - Mijn Android-update

De meeste van de groeiende apps gebruiken deze technologie om de telefoon van de mechanische man te herkennen en de acceptabele bestanden vanuit de cloudopslag te verzenden die je telefoon zullen rooten. Hoe Infinix Note 3 Pro te rooten: Rooten helpt veel gebruikers om de prestaties van de mobiel uit te breiden en een deel van de manier waarop je telefoon reageert op commando te veranderen, daarom kan de groei van een telefoon zo'n beroemd onderwerp zijn en wereldwijd bekend.

Gelukkig slaagde de root-genie er alleen in om Infinix Zero 1GB / 8GB te rooten en bleek de andere Infinix Zero 2GB / 16GB hardnekkig onethisch in het rooten. Maar hieronder vindt u een rootkit die u door de eenvoudige stappen leidt om 2 GB 16 GB Infinix Zero te rooten.

Het rooten van Innjoo, Tecno, Gionee, Infinix, Itel en elk ander MTK-kernelaangedreven smartphone en / of Android-apparaat is net zo eenvoudig als het installeren van games en apps erop. Het enige wat u hoeft te doen is ==> apparaat voorbereiden voor rooten ==> applicatie installeren (zonder computer) of software (met computer) vereist ==> drivers installeren en software starten voor rooten met 1 klik. Bijna alle populaire rootmethoden met één klik werken naadloos samen met Android MTK-apparaten. Pas eenvoudig de voucher toe en geef uw mening in de opmerkingen hieronder.

Hallo, mijn probleem met mijn Zero 3 is dat het de camera is, het is nutteloos. Het kreeg de nieuwste update die de gyro-functie heeft toegevoegd en het probleem met de batterij heeft opgelost.

Leer hier hoe u Infinix Zero 3 X552 kunt rooten

Rooten was een probleem voor alle nieuwe Android-gadgets die draaien op het Android 5.1 lollipop-besturingssysteem. Dit komt omdat deze telefoonclassificaties niet kunnen worden geroot met gewone Android-apps voor rooten, zoals kingroot. Maar zoals gewoonlijk speelde het Hovatek-team de heldenrol door een flashbaar root-gecomprimeerd bestand te lossen om Infinix zero 3-gadgets te rooten.

Infinix Zero 3 X552 is de nieuwste Android-smartphone van Infinix en zal waarschijnlijk de laatste zijn voor 2015. Infinix heeft het naar een geheel nieuw niveau getild met de Zero 3, met 3 GB RAM, een 2,2 octa-core processor GHz, de Zero 3 is verwacht soepele prestaties te leveren. De opvolger van Infinix Zero 2 (Infinix Zero 3

1. Download hier de nieuwste SP-flashtool 2. Download TWRP voor INFINIX note 3 hier 3. Pak nu de Twrp Recovery uit die u hebt gedownload naar het bureaublad of waar u deze ook gemakkelijk kunt vinden 4. Start de SP-flashtool en klik op load scatter bestand 5. Navigeer nu naar de uitgepakte TWRP-map om MT6753 scatter-bestand 6 te selecteren. When scatter-bestand.

Download aangepast herstel voor Infinix Zero 3 X522. VPN Tether Tunnel delen / verbindingsmethoden van ... Bblite is er weer!: Etisalat Unlimited Downloadi ... Update BlackBerry Priv naar Android 6.0 Marshmallow. Hoe Infinix Hot S X521 te rooten. Hoe de PES 2016 multiplayer-modus te configureren.

Infinix Zero X506 rooten in minder dan 5 minuten met Root Genius

Een Windows PC/laptop Een 100% Inifinix Zero X506 batterij. Laten we beginnen ... Root Genius is een root-tool met één klik die is ontworpen om op een Windows-computer te draaien. Het helpt de gebruiker om zijn Android-smartphone met slechts één klik te rooten. Hier zal ik je vertellen hoe je Root Genius kunt gebruiken om de nieuwste infinix zero x506 te rooten.

Door nu uw telefoon te bezitten en de volledige controle over uw telefoon te krijgen, heeft Google deze functie vergrendeld, maar met behulp van rooten kunt u uw telefoon volledig bedienen zonder enige beperking. Dus als jij een van degenen bent die hun telefoon hebben geüpgraded naar de nieuwste versie, Android 7 Nougat, dan moet je deze geweldige procedure volgen die door hovatek wordt aangeboden om je telefoon te rooten.

1. Download eerst het CWM-bestand voor Infinix X600 Marshmallow.zip door het Hovatek-team, pak vervolgens de "Recovery.img" en "MT6753_Android_Scatter.txt" uit op het bureaublad van uw computer of maak een bestandsuittreksel, zoals weergegeven in onderstaande schermafbeelding.

De Infinix Zero 3 werd eind vorig jaar uitgebracht en wordt geleverd met geweldige functies, het ziet eruit als een echt goed apparaat. Het ontwerp van de Zero 3-body is enorm, klassiek en premium, het wordt geleverd met dubbelzijdig explosiebestendig glas en een roestvrijstalen frame. De voorkant is uitgevoerd in glanzende pianolak, terwijl de achterkant van zorgvuldig geborsteld metaal is. Je kunt de volledige specificaties bekijken en #HIER bekijken. Hieronder staat de in behandeling zijnde rootmethode van je Infinix Zero 3 en ik ben er vrij zeker van dat je hem wilt rooten, waarschijnlijk omdat je het meeste uit je telefoon wilt halen.

Hoe Infinix Hot 6 Pro te rooten met Magisk | 237 Resolutie

Zodra uw Android-apparaat is geroot, hebt u toegang tot bepaalde systeemmappen, de hoofdmap, en kunt u wijzigingen aanbrengen die normaal niet beschikbaar zijn voor een niet-geroot apparaat. Met root kunnen Android-gebruikers daarom verschillende systeemaanpassingen en aanpassingen uitvoeren in de hoop de prestaties van hun apparaat te verbeteren of gewoon voor testdoeleinden.

We gaan Infinix rooten Infinix Zero 5 Pro (X603B) Met de onderstaande app zijn dit de meest gebruikte root-apps ter wereld, ik heb ze bijna allemaal geprobeerd, ze werken prima voor de meeste gebruikers van smartphones. Voordat je je smartphone gaat rooten, moet je ervoor zorgen dat je een goede netwerkverbinding hebt, met een goede batterijduur tot 40% JUICE.

Infinix Hot S3 rooten en Twrp Recovery installeren

Het werkt ook voor andere Android-apparaten. 1. Download en installeer Engineering Mode Plus van Google Play 2. Klik op "Telefooninfo" 3. Klik op kies de telefoonlocatie die u wilt wijzigen. 4. Typ voor telefoon 1 EGMR = 1.7, "UW IMEI-NUMMER HIER" na AT + en klik op "Bestelling verzenden" Voor telefoon 2 typt u EGMR = 1.10, "UW IMEI-NUMMER HIER" na AT + en klik op "Verzenden commando" Vergeet niet een spatie te plaatsen tussen AT + en EGMR Het zou er zo uitzien AT + EGMR = 1.7 "123456789054321 5. Herstart ...

Hoe u Infinix Zero 2 kunt rooten met slechts één klik

7. Wacht tot het rooten is voltooid. Wanneer voltooid, verschijnt ROOT SUCCEEDED bovenaan het scherm. 8. Je kunt de root bevestigen met de Root Checker-app, klik op Check Root en je zult zien dat het apparaat is geroot. Het is namelijk heel eenvoudig om de Infinix Zero X509 te rooten.

Met deze 10 eenvoudige stappen heb je root-toegang tot je Infinix Hot X507, infinix zero X506, infix hot note 551 en elke andere Android-telefoon, indien van toepassing. Na dit proces zul je merken dat er een aantal rare apps op je telefoon zijn geïnstalleerd, je kunt alle andere verwijderen maar de SuperUser-app verlaten, die met het Lion-pictogram.

Hoe kan ik het flashen met SP Flashtool? Bekijk de handleiding en downloadlink hier. Start de telefoon op in de TWRP-herstelmodus (door de Vol Up- en Power-knop 5 seconden ingedrukt te houden) Kies in TWRP-herstel zip installeren van sd-kaart om zip van sd-kaart te kiezen, gebruik vol omhoog en omlaag, scrol omhoog en omlaag en kies het Supersu. zip-bestand uit de hoofdmap van uw SD-kaart.

cara root infinix semua jongens uit de atau-serie hoe een infinix-telefoon te rooten! teruntuk kalian yang pakai hp infinix

Показано 60 записей