Alles over computers en technologie

Hoe ios 11 te downgraden naar ios 9

Kan ik upgraden van bètaversie van iOS 11 naar iOS 9? - Quora

11. Apple Music De iOS 9-update geeft de Music-app een subtiele maar broodnodige make-over, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan browse-opties en meer tijd aan het luisteren naar muziek. De meest drastische wijziging in Apple Music in iOS 9 is het herontwerp van het menu Meer opties dat toegankelijk is door op de knop ... te klikken.

Ontdek hoe u uw iPhone, iPad downgrade van iOS 11 naar iOS 10.3.3 / iOS 10 of iOS 9 met onze stapsgewijze handleiding. iOS 11 heeft veel nieuwe functies, zoals Siri-ondersteuning voor app-instructies van derden, FaceTime-ondersteuningsgroepsvideogesprekken, kaarten zijn drastisch verbeterd en ondersteunen indoor-navigatie, enz. .

Nee, je kunt niet downgraden van iOS 11 bèta naar iOS 9. Zodra je een upgrade naar een hogere bèta hebt uitgevoerd, kun je alleen downgraden / herstellen naar de nieuwste beschikbare iOS-versie die nu iOS 10.3.2 is.

Veel iOS 13-gebruikers hebben ons een e-mail gestuurd met de vraag hoe we kunnen downgraden van iOS 13/12/11 zonder pc, dus we hebben deze sectie speciaal gemaakt om enkele manieren te verzamelen om iOS 13/12/11 zonder pc of Mac te verwijderen. Maar helaas is er verreweg geen manier om iOS 13/12/11 te verwijderen zonder een computer ...

Hoe iOS 10 te verwijderen en te downgraden naar iOS 9 | TechRadar

Door te downgraden van iOS 10 naar iOS 9, werkt je iPhone weer en kun je een paar weken wachten tot Apple alle huidige problemen met iOS 10 heeft opgelost. installeer iOS 10 opnieuw. Hoe downgraden van iOS 10 naar iOS 9 met behulp van een back-up. Ik hoop dat je een back-up van je iPhone of iPad hebt gemaakt voordat je een upgrade naar iOS 10 hebt uitgevoerd. Als je dat hebt gedaan, is het verwijderen van iOS 10 en het opnieuw installeren van iOS 9 vrij eenvoudig. Deze back-up wordt als IPSW-bestand op uw pc of Mac opgeslagen.

Het downgraden van iOS 13 naar 12 of iOS 12.4 naar 11/10 kan u helpen een aantal problemen op te lossen, zoals: 1. Uw iPhone of iPad werkt langzamer dan voorheen. De vertraging kan zijn omdat uw apparaatmodel oud is of omdat de nieuwste iOS-software veel van de beschikbare opslagruimte op het apparaat in beslag neemt.

En moet upgraden van iOS 15 naar de nieuwste versie van iOS 14. Hier laat ik je zien hoe je kunt upgraden van nieuwe firmware naar de vorige. we helpen u graag verder, stuur dit formulier in als uw oplossing niet in dit artikel wordt behandeld. Vanwege de belangrijke gegevens die lokaal op uw iDevice zijn opgeslagen, moet u de onderstaande stap zeer volgen:

Voordat u uw iOS-versie downgradet, zijn er drie dingen die u moet doen. Deze zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat u met succes kunt downgraden: Zorg ervoor dat iTunes up-to-date is.

[Officieel] UltFone iOS Downgrade Tool - Eén klik om ...

Het programma geeft een overzicht van alle beschikbare firmwareversies die Apple nog steeds ondertekent, u kunt de geschikte kiezen om iOS te downgraden. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om te downgraden als Apple is gestopt met het ondertekenen van het IPSW-bestand. Krijg meer iOS-bèta zonder een ontwikkelaarsaccount.

Moet je de iOS-versie nu downgraden? Er zijn zelfs veel opmerkingen van iPhone- en iPad-gebruikers die zeggen dat ze geen plannen hebben om iOS 14/13/12/11 te upgraden naar iOS 15 bèta of dat ze niet wisten dat ze de functie voor automatisch bijwerken hadden ingeschakeld. Maar helaas hebben ze ontdekt dat het brengt

iOS-OTA-Downgrade Downgrade / herstel en jailbreak iOS-apparaten naar ondertekende OTA-firmware Ondersteunde apparaten: Vereisten: Gebruik: Ondersteunde OS-versies / distributies: Overige Opmerkingen: Tools en andere items die door dit script worden gebruikt

Bij Apple ToolBox zijn we er om je door deze moeilijke tijden heen te helpen. Dus hier zijn enkele tips voor het downgraden van iOS, zodat je iPhone, iPad of andere iDevices werken EN je kunt uitkijken naar een oplossing van enkele van deze iOS10-versieproblemen.

Hoe u uw iPhone kunt downgraden van iOS 14 naar iOS 13 | iPlus

Als om de een of andere reden de herstelmodus niet wordt geactiveerd om u uw iPhone te laten downgraden van bèta of openbaar, kunt u ook proberen uw iPhone of iPad in de DFU-modus te zetten.

U bent hier aan het juiste adres omdat dit artikel uw vraag kan beantwoorden over hoe u kunt downgraden van iOS 14 zonder gegevens te verliezen. In dit artikel leert u hoe u iOS 14 kunt downgraden zonder iTunes, met iTunes, welke software u voor back-up moet gebruiken en hoe u vastgelopen downgradeproblemen kunt oplossen.

Hier leest u hoe u iOS 15 naar 14 kunt downgraden zonder gegevens te verliezen; dit is een noodzakelijk proces dat je moet doorlopen na het installeren van de bètaversie van iOS 15, en je wilt het om de een of andere reden verwijderen. In dit geval heb ik vanwege snelheidsproblemen in iOS 14 op mijn apparaat een upgrade uitgevoerd van iOS 15 naar iOS 14.

Hoe iOS 15/14/13/12 op iPhone te downgraden (geen gegevensverlies). door Sophie Green Bijgewerkt 30-08-20 / Bijgewerkt voor iOS 12. Iedereen is enthousiast over de nieuwe iOS 12. Helaas krijgen sommige mensen de nieuwe update geïnstalleerd, maar hebben ze problemen zoals een lege batterij, wifi blijft vallen of iets dergelijks.

Downgrade iOS 10 naar iOS 9, Volledige veelgestelde vragen.

iOS 10 Ondersteunde apparaten: iPhone: iPhone 6S/6, iPhone SE/5S/5C/5 iPad: iPad Pro, iPad Air 2/1, iPad 4, iPad Mini 4/3/2 iPod Touch: iPod Touch 6 Gen. Stap 1: Schakel het apparaat uit, sluit het via USB aan op de computer en start iTunes Stap 2: Zet het iOS 10-apparaat in de DFU-modus: Houd het apparaat uit en houd de aan / uit-knop en de startknop samen ingedrukt

IPhone iPad-gebruikers die iOS 10 draadloos installeren, melden een groot probleem met de iOS 10-update en zien dat hun iDevices vastlopen bij het updaten met een foutmelding dat het iDevice in de modus is gezet. Zorg er dus voor dat u een back-up maakt van uw iPhone of iPad voordat u de update uitvoert. Elke nieuwe systeemupdate kan ons veel gemak bieden, zoals supersnelle rijsnelheid enz. (zonder uitzondering bijgewerkt naar iOS 11), maar tegelijkertijd kan upgraden naar iOS 10 ook een rol gaan spelen ...

Heb je je iPhone / iPad geüpgraded naar de nieuwste iOS 11? Veel vrienden van mij klagen echter dat hun iPhone / iPad een probleem heeft met het leeglopen van de batterij na het updaten, terwijl sommigen van hen het UI-ontwerp bijvoorbeeld niet leuk vinden. , ze houden niet van het signaalpictogram, de vetgedrukte tekst, de zijkant 3D touch geannuleerd. Deze problemen kunnen worden opgelost of geoptimaliseerd in de trackingversie, misschien niet. Wat je ook tegenkomt of het nieuwe ontwerp gewoon niet leuk vindt, zoals mijn vrienden, je kunt ervoor kiezen om te downgraden naar een oudere, stabiele versie van iOS. Als jij een van hen bent die op zoek is naar een methode om te upgraden van iOS 11 naar iOS 10, dan ben je ...

iTunes doorloopt dan het proces van het installeren van de firmware op het aangesloten apparaat, wat in dit geval in wezen een downgrade is van iOS 11.1. U krijgt het bekende installatieproces op het apparaat te zien zodra het is voltooid. Misschien vind je het ook leuk om te overleggen

Hoe iOS 15 te downgraden naar iOS 14 zonder computer [2021]

Als je niet thuis of op kantoor bent en geen laptop of computer hebt, vraag je je misschien af ​​of je zonder computer kunt upgraden van iOS 15 bèta naar iOS 14. In feite is het onmogelijk om deze operatie uit te voeren. Computer is altijd de belangrijkste voorwaarde om de iOS-versie te downgraden met iTunes of andere software van derden.

Hoe kan ik iOS 9.3.2 downgraden naar iOS 9.3.1? Stap 1: Download uw juiste iOS 9.3.1 IPSW-bestand via de directe links hierboven. Stap 2: Sluit nu uw respectievelijke iPhone, iPad of iPod Touch aan via een USB-kabel en start iTunes-software. Stap 3: Zet uw Apple iDevice in DFU-modus: houd de Home-knop en de Sleep / Wake-knop tegelijkertijd ingedrukt, laat de Sleep / Wake-knop na 12 seconden los, terwijl u de Home-knop ingedrukt houdt, totdat 'de iTunes-software pop- up-bericht zegt: "Het heeft een iPhone gedetecteerd in de herstelmodus". Stap 4: Je iPhone-scherm blijft zwart ...

Voor degenen onder u die al hebben bijgewerkt en terug willen naar iOS 10.3.3 / 10.3.2, u kunt dit alleen doen terwijl iOS 11 nog in bèta is. Zodra iOS 11 later dit jaar openbaar wordt, zijn alle versies van iOS 10 niet langer ondertekend, wat betekent dat je niet meer kunt downgraden.

Zie onze uitleg hieronder voor meer informatie over het wijzigen van het Info.plist-bestand. Downgrade uw apparaat naar iOS 11 met iTunes of met de iOS-herinstallatiefunctie van iMazing. Herstel uw gewijzigde iOS 12-back-up naar uw gedowngraded apparaat.

Upgraden van iOS 15 naar iOS 14 - MacRumors

Als je iOS 15 of iPadOS 15 hebt geïnstalleerd via Apple's Developer Program of de openbare bèta nu het uit is, kun je besluiten om te downgraden vanwege bruikbaarheids- of stabiliteitsproblemen. Lees verder om erachter te komen hoe het moet. Apple brengt openbare bètaversies van iOS en iPadOS meestal maar één keer uit‌

Dit proces is eenvoudig, ondanks de waarschuwing van Apple dat je niet kunt terugkeren naar eerdere versies van iOS van nieuwere versies. Lees verder voor meer informatie. Dingen om te onthouden. U kunt uw apparaat alleen downgraden naar de nieuwste versie van iOS 8, namelijk iOS 8.3. Maak een back-up van uw inhoud met iCloud of iTunes, zodat u alles terug kunt krijgen als het proces niet goed werkt.

Hoe u gemakkelijk unc0ver en Jailbreak iOS 11 - 14.3 kunt downloaden! Introductie van macOS Sideloadly - iGameGod - Memory Engine, Speed ​​​​Manager en Touch Logger! Theos Online - Updateverzoek - iOSGods + App - Live Offset Corrector - iOSGods Auto Update - Giveaways vinden nu plaats!

Ik gebruik iOS 10 niet omdat ik het zat ben om allerlei "grappige" dingen met mijn iPad te doen, dus ging ik terug naar iOS 9.3.5. Nu zou ik de nieuwe iOS 11 willen proberen, maar ik heb gelezen dat deze alleen kan worden gedowngraded naar iOS 10. Wat als ik de nieuwe iOS 11 niet leuk vind of als het "grappig" begint te worden zoals iOS 10 deed.

Hoe iOS 10 naar 9 te downgraden zonder iTunes en gegevensverlies

U kunt niet meer dan één versie tegelijk terugdraaien. Het ondersteunt je apparaat niet als het gejailbreakt was op iOS 10. Als je iTunes-back-upbestanden hebt, betekent downgraden naar ios 9 dat je ze niet meer kunt gebruiken omdat je een andere iOS-versie hebt. Je hebt gezien hoe je iOS 10 kunt downgraden zonder iTunes, als je updates wilt, kun je je abonneren.

Misschien wilt u downgraden van iOS 9 omdat de installatie beschadigd is of de app vastloopt. Misschien mis je het oude iOS en vind je het sneller en beter dan het nieuwe iOS 9. Hoe dan ook, het downgraden van iOS 9 is nog steeds mogelijk en gemakkelijk. Hier wordt een getest proces gedeeld dat alle iPhones, iPads en iPod Touch downgradet van iOS 9 naar oudere firmware.

Hoe iOS 10 te verwijderen en terug te keren naar iOS 9.3.2 zonder gegevens te verliezen. Super makkelijk. Firmware downloaden

Als u een back-up van uw gegevens van iPhone, iPad en iPod touch naar iCloud hebt gemaakt of als er een automatische back-up is uitgevoerd vóór het gegevensverlies, kan de functionele module Herstellen van iCloud-back-upbestand u helpen verloren gegevens te herstellen. Deze software kan echter geen back-upbestanden van iOS 9 en latere versies krijgen vanwege ...

Hoe te downgraden van iOS 9 bèta naar iOS 8 - beoordelingen

3. Ik heb de volledige back-up van mijn iPhone gebruikt die ik heb gemaakt vóór de eerste upgrade naar iOS9. En ik weet niet zeker of een back-up gemaakt op iOS9 later kan worden gebruikt om te herstellen na een downgrade naar iOS 8.x. Ook worden bij het maken van een back-up van uw iPhone naar uw pc bestanden opgeslagen (toegevoegd / incrementeel?) In de bovengenoemde ...

Een downgrade van iOS 11-11.1.2 naar iOS 10.3.3 is mogelijk. U moet echter wel een Apple-apparaat met een A7-chipset hebben om te downgraden. Zoals we al weten, tekent Apple nog steeds iOS 10.3.3 via OTA voor A7-apparaten. Dit zorgt ervoor dat u firmware hebt ondertekend die compatibel is met uw doelfirmware.

Hoe de AppStore ++ te krijgen op iOS 11.3.1 / 11.3, iOS 11.4 en iOS 12. De AppStore ++ tweak bevindt zich nog in de opstartfase en de onderliggende database moet worden gevuld. Omdat de database participatief is, zal deze groeien met de bijdrage van gebruikers. Als je deel wilt uitmaken van de community, kun je de app downloaden van de ontwikkelaarsrepository. je hebt toegang tot de repo via ...

6. Selecteer het iOS 10.3.3 IPSW-bestand dat u zojuist in stap 2 hebt gedownload. Tik op Herstellen en bijwerken en wees geduldig. Uw computer zal de geselecteerde softwareversie op uw iOS-apparaat installeren en opnieuw opstarten wanneer het gereed is. 7. Je kunt nu je apparaat herstellen vanaf een back-up die je hebt opgeslagen voordat je iOS 11 installeerde of het als nieuw instellen!

Ios 11 downgraden naar Ios 9

Hoe downgraden vanaf iOS 11? - In deze video laat ik je zien hoe je kunt upgraden van iOS 11 naar iOS 10.3.2. Dit is een tutorial gebaseerd op...

Als jij een van die mensen bent die de nieuwe iOS Beta 11 te traag en te traag vindt, ongeacht welke bèta je gebruikt, of je er gewoon ongemakkelijk bij voelt, dan is er een manier waarop je iOS kunt downgraden waarmee Apple zich heeft aangemeld. Er zijn slechts twee firmwareversies waarnaar u kunt downgraden, voor het geval u van gedachten verandert over de bètaversie van iOS 11, iOS 10.3.2 en iOS 10.3.3, die stabielere versies zijn. naar 10.3.3 is prima ...

Daarom is het nog steeds mogelijk om iOS 10.0.1 te downgraden naar iOS 9 voordat de ondertekening is voltooid. Tot nu toe zijn er geen tools of programma's van derden beschikbaar voor downgrade. Dus de enige manier om te downgraden is via iTunes. Het werkt het beste als je al een back-up hebt van iOS 9.3.2, iOS 9.3.3 of iOS 9.3.4.

Laten we dus leren hoe je van iOS 12 naar iOS 11 kunt overschakelen met dr.fone hieronder: Stap 1.Download dr.fone op je computer en breng dan een verbinding tot stand tussen het iOS-apparaat en de pc. Neem eerst een geautoriseerde USB-kabel en sluit het iOS-apparaat aan op de pc.

Hoe te upgraden van iOS 11 naar iOS 10 op uw ... - Gizbot News

Maar er is altijd een oplossing om terug te keren naar de vorige versie van iOS, als de nieuwste update van Apple niet voor u werkt. In het artikel van vandaag hebben we stappen verzameld om uw apparaat te downgraden van iOS 11 naar iOS 10. Voordat u doorgaat, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat volledig is opgeladen, anders laadt u het op en hervat u het om veiligheidsredenen.

Wat nieuw is in de wereld van jailbreaken, ze zijn heter dan ooit. Dit is de reden waarom hackers aanraden terug te gaan naar oudere versies van iOS die nog zijn ondertekend om ervoor te zorgen dat Cydia in de nabije toekomst kan worden geïnstalleerd. Momenteel tekent Apple de nieuwe update, iOS 11.4, maar het tekent ook de vorige versie voor een paar dagen iOS 11.3.1.

Stap 8: iTunes begint uw iOS-apparaat te downgraden naar iOS 11-11.2.2, het hele proces duurt meestal 3 minuten. Daarna moet u uw iOS-apparaat handmatig activeren en de iOS-versie controleren. Dank u voor uw bezoek. Volg ons op Facebook of Twitter voor de laatste updates of ondersteuning.

Manier 2: Hoe downgraden van iOS 14 naar iOS 13 met behulp van een IPSW-bestand zonder gegevensverlies (stel dat het nog steeds wordt ondertekend). Met deze methode wordt uw apparaat niet gewist, uw bestanden worden na het proces bewaard. Het is echter mogelijk om tijdens het proces enkele problemen tegen te komen en wees gewaarschuwd ...

Hoe u uw iPhone kunt downgraden van iOS 11

Gelukkig is er een manier om terug te gaan naar de vorige versie van iOS, als de nieuwste update van Apple niet geschikt voor je is. Het is best ingewikkeld, maar het zal het waard zijn. Het hele proces duurt ongeveer 40 minuten en het kan heel goed je relatie met je telefoon redden. Met dat in gedachten, hier is precies hoe u kunt downgraden van iOS 11 naar een eerdere versie.

Hoe iOS 11 te verwijderen en terug te keren naar het oude iOS 10. 2017-09-192017-09-19 Jonathan 0 Reacties. Je hebt uiteindelijk besloten om iOS 11 op je iPhone te verwijderen, vanwege de slechte ervaring die je had met de definitieve versie van iOS 11. Het kan een trage prestatie zijn, een snel leegraken van de batterij of een slechte ervaring. 'Andere iOS 11-problemen.

dan kun je het downgraden naar een lagere versie zoals 11.2.6. Er kunnen veel redenen zijn om ongelukkig te zijn na het updaten van je iPhone naar iOS 11.3.

Er zijn veel redenen waarom sommige mensen willen downgraden naar iOS 9.3.2 na het installeren van iOS 10. Het grootste probleem zijn echter de vele problemen die de update al heeft opgeleverd. Beginnend met iTunes-fout 14, heeft iOS 10 al een hele reeks problemen vertoond die van invloed zijn op apps zoals Safari en Facebook of zelfs Siri en Apple Maps.

Hoe iOS 12 te verwijderen en te downgraden naar iOS 11

Hoe iOS 12 te downgraden en iOS 11.4.1 te herstellen. Stap 1: Wees voorbereid om gegevens te verliezen. iOS 12 is al lang niet meer uitgebracht, dus de kans is groot dat je nog niet veel gegevens hebt verzameld. Gebruikers moeten zich er echter van bewust zijn dat wanneer ze upgraden naar iOS 11.4.1, geen van de gegevens die ze op iOS 12 hebben verzameld, beschikbaar zal zijn. Dit betekent dat alle iMessages die je hebt ontvangen of foto's en video's die je hebt gemaakt met iOS 12 niet beschikbaar zijn wanneer je downgradet naar iOS 11.4.1.

Показано 49 записей