Alles over computers en technologie

Hoe ios 8 op de iPhone te hebben

Gerelateerde onderwerpen

Uw iPhone, iPad of iPod touch instellen - Apple Support

Op sommige apparaten wordt u gevraagd een paar zinnen te zeggen zodat Siri uw stem kan leren kennen. Als u bent ingelogd met uw Apple ID, volgt u de stappen om Apple Pay en iCloud-sleutelhanger in te stellen. Configureer de schermtijd en andere weergave-opties. Screen Time geeft u een overzicht van hoeveel tijd u en uw kinderen op uw apparaten doorbrengen.

Hoe installeer ik de update? Er zijn twee manieren om iOS te installeren, ofwel via de ether, wat betekent dat je de upgrade kunt installeren zonder je iPhone of iPad op een pc of Mac aan te sluiten, zolang je maar toegang hebt tot internet. We raden u aan om alleen Wi-Fi te gebruiken en geen 3G/4G-verbinding om de upgrade te downloaden om geld te besparen met uw datalimiet.

Het is mogelijk dat sommige gebruikers een truc ontdekken om dit te laten werken, maar vanwege de kans op meerdere bèta-updates voor iOS 8 in de komende maanden, is het het beste om het apparaat te registreren. Lees verder om erachter te komen hoe u toegang krijgt tot de iOS 8-bèta, waar u de iOS 8-bètadownloads kunt vinden, hoe u de ...

Wanneer en hoe iOS 8 te krijgen. De iOS 8-update zal beschikbaar zijn om te downloaden - voor iPhone 4S en latere modellen, en alle iPads behalve het allereerste model - om of na 13:00 uur ET woensdag (als Apple voorgaande jaren volgt op Schema). Allereerst, als er iets misgaat, overweeg dan om een ​​back-up van uw telefoongegevens te maken naar een cloudservice of naar uw computer via iTunes.

iOS 8 - Wikipedia

iOS 8 heeft belangrijke wijzigingen in het besturingssysteem doorgevoerd. Hij introduceerde Continuity, een multiplatformsysteem (Mac, iPhone en iPad) dat communicatie tussen apparaten van verschillende productcategorieën mogelijk maakt, zoals de mogelijkheid om oproepen en sms-berichten op Mac en iPad te beantwoorden. Continuïteit omvat een "overdracht" -functie waarmee gebruikers een taak op het ene apparaat kunnen starten en op een ander apparaat kunnen doorgaan. Andere veranderingen waren onder meer een nieuwe functie voor zoekresultaten van Spotlight Suggestions die meer gedetailleerde resultaten biedt; Family Sharing, waar een gezin hun accounts kan koppelen om inhoud te delen ...

Hoe update je je iPhone 4 naar iOS 8 zonder computer? Als je een wifi-netwerk hebt, kun je rechtstreeks vanaf je apparaat zelf upgraden naar iOS 8. Geen computer of iTunes nodig. Ga naar Instellingen> Algemeen> Software-update en klik op de knop Downloaden en installeren voor iOS 8.

Hoe de iOS 8-update van Apple te installeren op een draadloze iPhone of iPad. IOS-update is beschikbaar voor iPhone 4s en hoger ...

Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor de slechte kwaliteit van deze video's. Deze video legt uit hoe je iOS 8 (bèta) installeert / downloadt op iPhone 4 Hoe dan ook ...

Voer iOS-apps uit op iPhone met iOS 8 via XCode

Verbind een iOS-apparaat met een iOS-versie die recent genoeg is om uw app uit te voeren of kies een iOS-simulator als bestemming. In XCode onder het implementatiedoel is er geen optie voor 8.0 (iOS 8) en werkt de app niet op mijn telefoon. Is er een SDK die ik moet downloaden voor xcode?

iPhone. Ik heb mijn hele werkende volwassen leven - meer dan 20 jaar - professioneel over technologie geschreven. Ik begrijp graag hoe ingewikkelde technologie werkt en leg het uit op een manier die iedereen kan begrijpen. Macworld is je beste bron voor alles wat met Apple te maken heeft. We geven je de inside scoop over wat er nieuw en het beste is en hoe je het meeste kunt halen uit de producten waar je van houdt.

Heb je een verwarde Sileo-foutmelding? Hoe Sileo te repareren. Kwestie van jailbreak? Probeer eerst te zoeken naar r / jailbreak en sorteer op "nieuw". Lees ook de r / jailbreak FAQ. Benieuwd hoe je instellingen kunt ontwikkelen?

Als uw wifi-snelheid vertraagt, blijft dalen of als de iPhone om het juiste wachtwoord blijft vragen, start u uw modem/router opnieuw op en probeert u opnieuw verbinding te maken. En update indien mogelijk de firmware van uw router naar de nieuwste versie. Oplossing 3. Vergeet het en sluit u vervolgens aan bij het wifi-netwerk.

Hoe de openbare bèta van iOS 15 te krijgen | PCMag

Als uw iPhone een toegangscode heeft, wordt u gevraagd deze in te voeren. Accepteer de voorwaarden van Apple en wacht. U ziet Update aangevraagd op het scherm, wat betekent dat Apple u heeft toegevoegd aan de downloadwachtrij. Zodra de download is gestart, ziet u bovenaan een tijdschattingsbalk; hoe lang je moet wachten hangt af van hoeveel mensen het proberen

iPhone 11 (vanaf $ 699,99 bij Apple). Hoe u kunt zien welke versie van iOS op uw iPhone is geïnstalleerd. 1. Start op je iPhone de app Instellingen en tik vervolgens op "Algemeen". 2. Tik op "Software-update". 3. Hier kunt u uw huidige iOS-versie zien en controleren of er een update beschikbaar is en klaar is om te worden geïnstalleerd.

Hulp bij IDevice. Hoe Ios 8 op Iphone 4 4S te krijgen.

Met de nieuwe back-down-functie in iOS 14 verandert je hele achterpaneel van je iPhone in wezen in een grote aanraakknop, zodat je als nooit tevoren met je telefoon kunt communiceren. Naast de beschikbare acties in het Back Tap-menu, integreert de functionaliteit ook goed met Apple's Shortcuts-applicatie.

Veelgestelde vragen | Veelgestelde vragen over iPhone

Hieronder vindt u antwoorden op honderden vragen met betrekking tot het gebruik van uw iPhone en iOS. Blader door vragen op onderwerp of gebruik de zoekbalk om de vraag te zoeken die u beantwoord wilt hebben.

Als je van plan bent er binnenkort heen te gaan, probeer dan waarschijnlijk GEVEY SIM voor iPhone 4, aangezien deze hardwaremod iPhone 4 op iOS 4.1 tot 4.2.1 kan ontgrendelen. Verkoopt voor ongeveer $ 70, maar eBay heeft goedkopere. Maar als je geen haast hebt, probeert het ontwikkelteam de iPhone NCK-sleutel te kraken die je iPhone 4 voor altijd permanent kan ontgrendelen.

Een iPhone-manager om bestanden op iPhone / iPad vanaf een computer te beheren. Een gratis video-downloader om online video's naar computer of iPhone / iPad te downloaden.

Op iOS 11 of eerder heet het Workflow, wat hetzelfde werkt als de Shortcuts-app. Stap 1. Download de Shu-app en Shortcuts-app uit de AppStore. Haal deze snelkoppeling uit het IPA-installatieprogramma door deze link in Safari te openen. Stap 2. Zoek uw IPA-bestand op uw iPhone.

IOS 8-tip: extensies gebruiken in Safari op iPhone, iPad en iPod ...

Het doel is om u middelen te geven waarmee u leert hoe u uw iOS-apparaat of laptop kunt gebruiken. Of je nu een iPad Pro hebt met iOS 12, iPhone Xs of Xs Max, iPad Air of iPad Mini, iPod Touch of Apple Watch of een ander iOS-gadget dat door Apple is uitgebracht, deze website laat je zien hoe je er het meeste uit kunt halen. . van uw technologische apparaat.

Stap 5: Voer uw wachtwoord in. Akkoord gaan met de voorwaarden. Stap 6: Leun achterover en ontspan soms totdat de download is voltooid. Tik vervolgens op Installeren om iOS 12 BETA 8 op uw iPhone of iPad te krijgen.

iPhone SE-serie. Hoewel de instructies en screenshots in dit artikel gericht zijn op de iPhone, zijn ze voor de 7e generatie. iPod touch ook. Als u dit apparaat bezit, volgt u dezelfde instructies om te upgraden naar iOS 14. Hoe u kunt updaten naar iOS 14 op uw iPhone.

We kunnen een idee krijgen van hoe Cydia eruit zal zien in iOS 15 met Virtual Jailbreak. Je kunt de Cydia-webapp downloaden op iOS 15++ met behulp van 3 verschillende virtuele jailbreaks zoals Unc0ver, Checkra1n en MarronJB. Zodra je je iOS 15 ++-versie hebt gejailbreakt, wordt Cydia automatisch geïnstalleerd op iOS 15 ++.

Locatieservices inschakelen op een iPhone of iPad: 11 stappen (met afbeeldingen)

Deze wikiHow leert je hoe je apps op je iPhone toegang kunt geven tot je huidige locatie om je nauwkeurige locatiegebaseerde informatie te geven. Niet. Deel 1 van 2: Locatieservices inschakelen.

Precision Search maakt gebruik van visuele, auditieve en haptische feedback om u rechtstreeks naar uw AirTag in de buurt te leiden met behulp van de ultrabrede band die wordt geleverd door de U1-chip op de modellen iPhone 11 en iPhone 12. AirTag kan worden gelokaliseerd terwijl geluid wordt afgespeeld via de ingebouwde luidspreker . Het Zoek mijn-netwerk met honderden miljoenen apparaten kan u helpen uw AirTag te vinden, zelfs als deze niet in de buurt is.

Apple's iOS 13 Big Update voor iPhone is nu beschikbaar en bevat veel nieuwe functies. Hier leest u hoe u het op uw telefoon installeert en welke apparaten worden ondersteund.

Hoe iOS 8 iPhone iPad iPod Touch te installeren | Eenvoudige en GRATIS zelfstudie Hier is een stapsgewijze video over hoe u dit kunt doen:

Scherm opnemen met audio op uw iPhone en iPad

Als je een iPhone of iPad hebt met iOS 10 of eerder, kun je de methoden in dit artikel niet gebruiken om de opname te filteren, maar je kunt

Krijg je eigen .TECH-domein door naar go.tech/zollo te gaan. Voer de code zollo.tech in voor 90% korting op een aankoop van 1 of 5 jaar. iOS...

Deze hack is een in-game mod-menu (iGMM). Om het Mod-menu te activeren, drukt u op de knop iOSGods in de app. Deze hack werkt op de nieuwste x64 of ARM64 iDevices: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, SE, iPod Touch 6G, iPad Air, Air 2, Pro & iPad Mini 2, 3, 4 en hoger.

Het opzeggen van app-abonnementen in iOS voorafgaand aan iOS 13 was bijvoorbeeld zo'n lange beproeving dat het letterlijk een paar minuten duurde om dit te doen. Je moest ongeveer 10 menu-items doorlopen voordat je een app-abonnement kon opzeggen. Gelukkig is daar met iOS 13 verandering in gekomen en in dit artikel laat ik je zien hoe je je kunt afmelden voor de app op de iPhone. Opmerking: hoewel ik hier de iPhone noem, werken dezelfde stappen voor iPad- en iPod Touch-apparaten met iOS 13 of iPadOS 13.

Move to iOS zet je gegevens veilig over van Android naar iPhone of ...

Contacten Berichtgeschiedenis Camerafoto's en video's Webbladwijzers E-mailaccounts Kalenders. Wanneer u ervoor kiest om uw gegevens te migreren, maakt uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch een privé Wi-Fi-netwerk en vindt u uw nabijgelegen Android-apparaat met Move to iOS. Zodra u een beveiligingscode invoert, begint deze uw inhoud over te dragen en op de juiste plaatsen te plaatsen.

Een iPhone-simulator is eigenlijk een iOS-simulator die een iPhone-apparaat nabootst. Met deze simulators kunnen ontwikkelaars en QA-testers hun apps en websites op de iPhone snel verifiëren. Simulators hebben beperkte mogelijkheden wanneer ze op Windows worden uitgevoerd. Interessant is dat er geen iPhone-emulators zijn omdat Apple-apparaten aangepaste binaire bestanden en eigen chipsets gebruiken, die niet kunnen worden geëmuleerd.

Iphone 8 op Ios 14 Review Youtube.

Samenvatting van de inhoud. Hoe gekraakte applicaties te installeren. Wat zijn de beste gekraakte app stores van 2020? Schakel intrekkingen op iOS uit. Alle AppStore-alternatieven kunnen op uw iDevice worden geïnstalleerd zonder een computer of de noodzaak om uw apparaat te jailbreaken. Net als in de originele app bieden ze toegang tot een lijst met apps en games van waaruit je door categorieën kunt bladeren of de zoekfunctie kunt gebruiken om de gewenste app te vinden.

Hoe iOS 8 op iPhone te installeren zonder UDID-ontwikkelaccount

Om iOS 8 beta 1 op de iPhone te installeren, heb je geen ontwikkelaarsaccount nodig. Het UnlockBoot-team heeft een manier gevonden om iOS 8 Beta-software te installeren en te activeren zonder een UDID-account. De werking van het installeren van iOS 8 bèta wordt gedaan door een eenvoudige Shift + Update-methode met het iOS 8 IPSW-bestand via de nieuwste versie van iTunes die een paar dagen geleden is uitgebracht.

Hoe Cydia downloaden? Ons installatieprogramma Cydia is momenteel de beste Cydia-simulator. Je kunt Cydia-pakketten, thema's, tweaks, interfaces en meer krijgen als een niet-bijgevoegde Cydia-jailbreak. Dit is compatibel met bijna alle iOS-apparaten, waaronder iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 en 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, 6S plus, 6, 6 plus, 5, 5s

Hoe de standaard muziek-app op de iPhone te wijzigen. Gelukkig heeft Apple niet op zijn lauweren gezeten sinds de introductie van de standaard apps-functie in de zomer van 2020. De iOS 14.5-punts update, die zich op het moment van schrijven in bèta bevindt, biedt de mogelijkheid om een ​​derde type applicatie te personaliseren: je muziekdienst .

iOS 8 wordt geleverd met veel verbeteringen en veel nieuwe functies, zoals Continuïteit, Apple Pay en SMS Relay. Helaas werken veel van deze functies niet op oudere Apple-apparaten, zoals de iPhone 4, vanwege beperkingen.

[OFFICIEEL] UltFone iOS-gegevensbeheer - Beheren, overbrengen, back-up maken ...

Warm. Beheer iOS-gegevens gemakkelijker dan iTunes (Importeren / Exporteren / Verwijderen / Bewerken). Flexibele back-up en herstel van iOS-bestanden. Breng gegevens over tussen computer en iDevice zonder iTunes-synchronisatie. Compatibel met de nieuwe iPhone 12-serie en iOS / iPadOS 15 Beta. Windows Windows Mac Mac.

Er zijn veel iPhone-apps voor gegevensherstel die beweren verloren gegevens van iOS-apparaten te kunnen herstellen. Na het testen van de meeste van hen, kan geen van hen. Het belangrijkste is dat zodra de gegevens op de telefoon zijn verwijderd, het beter is om geen nieuwe apps te downloaden of zelfs de telefoon te gebruiken voordat u de gegevens herstelt, om te voorkomen dat de verloren gegevens worden overschreven.

Krijg gratis premium-apps zonder jailbreak op iOS. Ontdek hoe u betaalde apps gratis kunt downloaden en installeren op iPhone, iPad of iPod.

...acht. IOS-apparaten zoals iPhone en iPad tonen uw mobiele datagebruik lokaal bijgehouden via

Jailbreak iOS 14.6 - iOS 14.7 / iOS 14.7.1 [Checkra1n / Online]

Je kunt iOS 14.6 - iOS 14.7 / iOS 14.7.1 jailbreaken met Checkra1n. En het heeft geen online installatieprogramma voor de jailbreak. U moet uw iPhone verbinden met een Mac-, Windows- of Linux-computer om dit jailbreakproces te voltooien. U kunt de compatibiliteit van Checkra1n controleren door uw

Apple Support-artikel: Identificeer uw iPhone-model. Vergelijk iPhone-modellen website iOS iPhone 8 Plus functie beschikbaarheid website. FaceTime HD-camera Zijknop SIM-kaartlade Home / Touch ID-knop Bliksemconnector Volumeknoppen Ringtone / Stille schakelaar. Dubbele groothoeklens en telelens aan de achterkant.

Het is vermoedelijk de kleinste dockconnector op de iPhone 5. Gisteravond bracht KGI Securities-analist Ming ChiKuo een groot onderzoek uit.

We zullen de nieuwste versie van unc0ver van deze pagina downloaden zodra deze beschikbaar is. U kunt de IPA van deze pagina downloaden en opnieuw installeren via AltStore of een vergelijkbare tool. Hoe unc0ver Jailbreak voor iOS 11 - iOS 14.3 te installeren met Cydia Impactor. Houd er rekening mee dat Cydia Impactor momenteel niet ...

Apple ID wijzigen op iPhone of iPad in iOS 8.x

Dit ..... is niet langer relevant. Ik logde uit en ging naar de App Store. De nieuwe update-verbinding (iOS 12.1.4) bevindt zich rechtsboven en wanneer u op het lege profiel klikt (omdat u zich hebt afgemeld bij de instelling) is de enige optie om in te loggen. Er is geen manier om een ​​nieuwe Apple ID aan te maken.

1. Start je iPhone opnieuw op. De nummer één remedie voor elk technisch voedsel --- iOS of Android, Windows of Mac, tv of printer --- is om het apparaat uit en weer aan te zetten. Er zijn inderdaad maar heel weinig situaties waarin een eenvoudige herstart niet uw eerste aanspreekpunt zou moeten zijn. De truc werkt omdat het de software terugzet naar een stabiele toestand nadat een onverwachte opeenvolging van gebeurtenissen een storing veroorzaakt.

ga naar instellingen en zoek de juiste plaats om te updaten naar ios 6. Mogelijk heb je niet de optie voor ios 6, omdat iphone 4 ios 7 kan gebruiken. Als je echter een iphone 4S hebt, kun je ios 8 gebruiken.

Hoe iOS 8 Beta 2 te downloaden op iPhone, iPad en iPod. Apple heeft onlangs iOS 8 Beta 2 in het wild uitgebracht, ongeveer een halve maand nadat de iOS 8-bèta voor het eerst werd onthuld tijdens de WWDC van 2014. De nieuwste iOS 8 bèta 2 zou stabieler zijn dan de eerste bèta. iOS 8 met verschillende bugs opgelost en een aantal leuke nieuwe functies toegevoegd. Hoewel de officiële releasedatum van iOS 8 later dit najaar gepland staat, hebben Apple-ontwikkelaars en andere iOS-gebruikers al de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de bèta van iOS 8 voor $ 99. Apple iOS Developer Program Membership Fee.

13 verborgen functies in iOS 11

Ongeacht de grootte van je iPhone, opslag is op een gegeven moment altijd een probleem. Maar misschien minder met iOS 11. Ga naar de opslaginstellingen van je iPhone om nieuwe ruimtebesparende aanbevelingen te zien. Schakel "ongebruikte apps verwijderen", "oude gesprekken automatisch verwijderen" en "grote bijlagen onderzoeken" in om extra ruimte vrij te maken door oude gegevens te verwijderen die u waarschijnlijk toch niet nodig hebt. Deze opties zijn afgestemd op uw behoeften en elke aanbeveling vertelt u ook precies hoeveel opslagruimte u kunt vrijmaken door deze te activeren. 5. Bewaar Safari-leeslijst voor offline.

Onthoud; hier kun je alleen emoji's van het iPhone-type krijgen, geen exacte iPhone-emoji's. Als je emoji's wilt krijgen die 100% vergelijkbaar zijn met iPhone-emoji's, moet je je Android rooten. Magisk is een geweldig voorbeeld van een Android-root-app waarmee je het lettertype kunt wijzigen in iOS-lettertypen op je Android-telefoon.

Om camera's te vergelijken, nemen we elke iPhone die we bekijken en maken foto's in verschillende instellingen. We brengen ook een vergelijkbare smartphone mee om te zien hoe de fotografische output van de iPhone het doet. We onderzoeken de iOS-verbeteringen van Apple, testen de spelprestaties en beoordelen de luidsprekers van de telefoon ...

Stap 4. Het duurt even voordat de CheckM8-software het IMEI-nummer of serienummer van uw iPhone of iPad heeft geregistreerd. Dan heb je een levenslange licentie om iCloud lock te omzeilen met CheckM8 in de toekomst op hetzelfde iDevice zonder extra kosten. Het kan een perfecte oplossing zijn in het geval van een iOS-update of fabrieksreset.

AppStore++ iOS (iPhone/iPad): downgrade iOS-applicaties naar een eerdere versie...

Hoe de AppStore ++ te krijgen op iOS 11.3.1 / 11.3, iOS 11.4 en iOS 12. De AppStore ++ tweak bevindt zich nog in de opstartfase en de onderliggende database moet worden gevuld. Omdat de database participatief is, zal deze groeien met de bijdrage van gebruikers. Als je deel wilt uitmaken van de community, kun je downloaden

Ik gebruik een iPhone 6 (16 GB) en het is up-to-date met iOS 12.4.8 (het ondersteunt iOS 13 niet). Identificeert de App Store mijn telefoon gewoon als iPhone 6 via een fysieke ID in de telefoon, en voorkomt het dat ik een iOS-versie na 12.4.8 kan downloaden? Hoe kan ik hier omheen? Misschien zitten de stuurprogramma's voor de iPhone 6-camera en vingerafdruklezer niet in iOS 13? Maar ik zou prima kunnen zonder beide. Het verliezen van GPS, Wi-Fi of Bluetooth zou niet acceptabel zijn. Dus ik zou graag even naar iOS 14 op een iPhone 6 willen kijken en daar iets van leren.

Показано 58 записей