Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_fqhup8q2ap3ip7jci3ekdkpq5r, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Dell monitordrivers downloaden voor Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP – iOS 8.3, 8.2, 8.1.3 jailbreaken zonder verbinding met TaiG | Hoe mijn iPad iOS 8.4.1 te jailbreaken - Quora | Hoe iOS 8.4.1 te jailbreaken met 3uTools? - 3uTools
Alles over computers en technologie

Hoe ios 8 te jailbreaken

Gerelateerde onderwerpen

Hoe iOS 8.x te jailbreaken en Cydia te installeren met Pangu ... - YouTube

iDownloadBlog (iDB) werd in mei 2008 opgericht als een blog gericht op het leveren van nieuws, recensies, hoofdartikelen, evenals handleidingen en tutorials op iPhone, iPad, alles wat met iOS en Mac te maken heeft. iDB is in de loop der jaren geëvolueerd om meer inhoud te dekken, waaronder HomeKit, Apple TV, Apple Watch en andere belangrijke trends in de technische industrie. De site wordt meerdere keren per dag bijgewerkt door verschillende redacteuren en schrijvers die over de hele wereld werken.

Hoe jailbreaken: Stap 1: Pak TaiG 2.0 Jailbreak vanaf hier: Download TaiG v2 Jailbreak iOS 8.3, iOS 8.2 en iOS 8.1.3 voor Windows. Stap 2: Zorg ervoor dat Zoek mijn iPhone en Passcode / Touch ID op het betreffende iOS-apparaat zijn uitgeschakeld. Ga hiervoor naar Instellingen> Touch ID & toegangscode> Voer uw huidige toegangscode in en selecteer vervolgens Toegangscode uitschakelen.

Stappen: Download iOS 12.4 IPSW NB: IOS 12.2, 12.3 of 13 ondersteunen momenteel geen jailbreak. Om deze versies succesvol te jailbreaken, moet je updaten naar iOS 12.4. 1. Installateur van de applicatie op het apparaat. Bekijk de UncOver of de Chimera, degene die iOS 12.4 zal jailbreaken.

Stap 1: Download de nieuwste versie van 3uTools op uw pc (als u 3uTools hebt geïnstalleerd, klikt u op Update controleren om uw 3uTools bij te werken naar de nieuwste versie) sluit uw iOS-apparaat aan op 3uTools met de USB-kabel. Stap 2: Eenmaal verbonden, klik op Flash & JB -> Jailbreak -> iOS 8.0- 8.4.1.

Hoe iOS 8.1 te jailbreaken en Cydia te installeren (Pangu-methode) (Video) ...

Je kunt proberen Pangu te gebruiken in de versie van iOS 8.1 die je hebt, maar het wordt sterk aanbevolen dat je een nieuwe installatie van iOS 8.1 uitvoert voordat je begint. 1. Gebruik deze tutorial en zorg ervoor dat je iOS 8.1 en NIET iOS 8.1.1 (of hoger) flasht, aangezien er momenteel geen jailbreak is voor deze versies.

De nieuwste TaiG iOS 8 jailbreak-tool is vergelijkbaar met andere eerdere iOS-jailbreak-tools, namelijk Pangu iOS 8 Jailbreak en 25-PP iOS 8 Jailbreak met eenvoudige functies en functionaliteit. We delen een complete werkmethode, gids en tutorial over hoe iOS 8.4 jailbreak vrij te geven met TaiG met Cydia-substraat en

Schakel Wachtwoord / TouchID Lock, Zoek mijn iPhone uit en schakel Vliegtuigmodus in. Hoe iOS 8.1.2 te jailbreaken met TaiG v1.2.0: Pak de TaiG-software uit het gedownloade zipbestand. Start TaiG 1.2.0 door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en Als administrator uitvoeren te selecteren. Sluit uw iOS-apparaat aan.

De eerste stap bij een jailbreak is het maken van een back-up van uw iOS-apparaat, zodat u uw apparaat gemakkelijk kunt herstellen naar een niet-gejailbreakte staat als er iets misgaat. U kunt dit doen door er een back-up van te maken naar iCloud, waarvoor een wifi-verbinding nodig is en om het apparaat op de voeding aan te sluiten, of door er eenvoudig een back-up van te maken naar iTunes via een USB-kabel.

Hoe iOS 8.1.2 op Mac te jailbreaken met PP Jailbreak ... - iOS-hacker

Iedereen die de jailbreak-scene volgt, weet dat Taig momenteel de meest up-to-date tool is waarmee gebruikers alle versies van iOS 8 kunnen jailbreaken, inclusief iOS 8.1.2. Het enige probleem met Taig is echter dat het beperkt is tot Windows, dus Mac-gebruikers hebben geen andere keuze dan een andere machine te gebruiken of Windows virtueel op hun computer te gebruiken om het te gebruiken.

Videogids over hoe je iOS 8.1.1 kunt jailbreaken met TaiG Jailbreak Tool voor Windows op je iPhone 6 Plus, 6, 5S, 5C, 5, 4S, iPod of iPad die geen verband houdt met TaiGJBreak.

Om het jailbreaken van je iOS-apparaat zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft het TaiG-team een ​​gedetailleerde stapsgewijze handleiding voor het gebruik van hun tool en het configureren van je apparaat om klaar te zijn voor jailbreak. Om u een idee te geven van de eenvoud, moet u de toegangscode en de functie Zoek mijn iPhone in het menu Instellingen van uw telefoon uitschakelen, uw iOS-apparaat verbinden met uw Windows-pc, de TaiG-tool openen en vervolgens op de startknop drukken . om het jailbreakproces te starten. Natuurlijk is geen enkele jailbreak perfect.

Deze wikiHow leert je hoe je je iPhone kunt jailbreaken met Unc0ver en Checkra1n. Beide tools zijn gebruiksvriendelijk en werken op de meeste nieuwere iPhones. Unc0ver is een van de weinige tools die de meest recente versies van iOS (iOS 11 tot 13) kan jailbreaken. Checkra1n biedt voorlopige ondersteuning voor iOS 14 op bepaalde apparaten. Met jailbreaking kun je apps en tweaks installeren die niet zijn toegestaan ​​in de App Store, waardoor je meer controle hebt over je iPhone. Houd er rekening mee dat Apple jailbreaking niet aanbeveelt en u mogelijk geen ondersteuning biedt nadat u dit hebt gedaan.

Hoe te jailbreaken, bevestigd hulpprogramma, iOS-versie. Bijgewerkt voor iOS 8.

Update voor iOS 8. Gepost door: Jailbreak - iOS 7 Jailbreak, iOS 8 Jailbreak, JAILBREAK. Evasi0n en Pangu Utility zijn gratis jailbreaktools voor iPhone, iPad en iPod Touch. Na jb kunt u zien dat Cydia Store op uw iDevice is geïnstalleerd.

Jailbreak iOS 8.4 Officiële informatie. Dus toen was het echt moeilijk om te jailbreaken. Maar gelukkig is jailbreaken sindsdien geëvolueerd en nu kun je een eenvoudige app gebruiken om al het werk voor je te doen. We weten allemaal hoeveel iOS 8-gebruikers hebben gewacht op de release van de niet-gerelateerde iOS 8.4-jailbreak en gelukkig is het wachten nu voorbij.

Kwestie van jailbreak? Probeer eerst te zoeken naar r / jailbreak en sorteer op "nieuw". Lees ook de r / jailbreak FAQ. Benieuwd hoe je instellingen kunt ontwikkelen?

2. Zorg ervoor dat uw iOS-apparaat is bijgewerkt naar iOS 8.4. Controleer de huidige firmwareversie onder Instellingen -> Algemeen -> Over -> Versie. OPMERKING: Als je al gejailbreakt bent met een oudere versie van iOS, is het raadzaam om op een computer bij te werken met iTunes. 3. Sluit het programma af als iTunes is geopend.

Hoe iOS 8.3, 8.2, 8.1.3 te jailbreaken met TaiG v2 [Tutorial] ...

Ondersteunde firmware: iOS 8.3, iOS 8.2 en iOS 8.1.3. Ondersteunde apparaten: iPhone 6 Plus, 6, 5s, 5, 4s, iPad Air 2/1, iPad mini 3/2/1, iPad 4/3/2 en iPod touch 5. Jailbreaken: Stap 1: Download de nieuwste versie TaiG Jailbreak-versie van hier: Download TaiG 2.1.2 voor iOS 8.3 Jailbreak met ondersteuning voor Cydia-substraat. Stap 2: Zorg ervoor dat Zoek mijn iPhone en Passcode / Touch ID op het betreffende iOS-apparaat zijn uitgeschakeld. Ga hiervoor naar Instellingen> Touch ID & toegangscode> Voer uw huidige toegangscode in en selecteer vervolgens Toegangscode uitschakelen.

Schakel alle antivirus- of firewallprogramma's uit voordat u het proces uitvoert, omdat sommige antivirusprogramma's jailbreak-tools als threads zullen identificeren. Laad de batterij van uw apparaat op tot minimaal 50%. Hoe iOS 8.4.1 te jailbreaken met TaiG jailbreak.

Je iPhone jailbreaken is nu mogelijk met onze goed gedocumenteerde en gedetailleerde how-to tutorials. Jailbreak je iOS-apparaat en download Cydia en Sileo.

Systeemvereisten voor de module: - Gejailbreakte iPhone / iPad / iPod Touch. - Filza / iMazing of een andere bestandsbeheerder voor iOS. - Cydia Substrat, Substitute of libhooker, afhankelijk van je jailbreak. - PreferenceLoader (van Cydia of Sileo).

Hoe IPhone 5 IOS 8.2 of 8.3 snel te jailbreaken | Technobezz

Hoe een iPhone 8.2 of 8.3 snel te jailbreaken? Deze methode maakt gebruik van een gratis app die beschikbaar is in de App Store en die is geïnfiltreerd door het installatieprogramma Cydia binnenin. Nadat u deze gratis app hebt gedownload en geïnstalleerd, wordt Cydia op de achtergrond geïnstalleerd wanneer u deze app opent.

PP Jailbreak is de eerste iOS 8.3 / 8.4 jailbreak-tool, die native kan worden gebruikt in de OS X-omgeving. Om toegang te krijgen tot Cydia op iOS 8.4, heb je een computer met OS X Yosemite nodig. De download store voor iPhone en iPad werkt in de automatische modus. Instructies voor het hacken van iOS-apparaten op Windows met behulp van TaiG worden hier gepost.

Startpagina Windows Windows Windows 8 Windows 7 Activiteitencentrum Windows Server Windows Server 2012 Windows Server 2008 R2 Office Live Windows Live Mobiel Windows Phone Xbox 360 Zune Apple iPhone iPhone Activiteitencentrum iPhone Apps iPhone Thema's iPad iPad Activiteitencentrum iPad Apps Mac OS X Google Services Google Android Web Dev Meer Apps Sprink Schakel LCD Player Icon Changer uit Over.

Hangt af van welke iOS je probeert te jailbreaken. jailbreaks zijn ongebonden. Je hebt dus geen computer nodig om je telefoon opnieuw op te starten.

Installeer Cydia - Alle handleidingen en informatie

Rootless Jailbreak ondersteunt iOS 12 tot en met iOS 12.4.8-versies met A7 tot en met A11-apparaten. Maar Rootless Jailbrak installeert Cydia niet na het voltooien van het jailbreakproces. Je moet de Jailbreak-apps dus installeren via de Filza-bestandsbeheerder.

unc0ver jailbreak is een zeer populaire jailbreak-tool voor iOS 11 - iOS 13 waarmee gebruikers Cydia en geweldige tweaks op Apple-apparaten kunnen installeren. De pwn20wnd-app werkt stabiel op 64-bit ARM A7 / A8 / A9 / A10 / A11 / A12 / A13-systemen met volledige ondersteuning op iPhones, iPads en iPods Touch. iOS.

Op deze pagina vindt u de downloadlinks naar de meest populaire en betrouwbare iOS Jailbreak-tools die beschikbaar zijn om de meeste versies van iOS te jailbreaken. We zullen deze pagina bijwerken met stapsgewijze handleidingen voor al deze tools zodra we ze uitbrengen.

Cydia Download iOS 14.8 is de volgende update van de Cydia Free-familie. Het is gekoppeld aan de nieuwste bèta-update van CydiaFree Jailbreak iOS 14.8. Als je je iDevice al hebt geüpgraded naar iOS 14.8 beta of iPadOS 14.8 beta, kun je onze jailbreak-app raadplegen om Cydia naar je iDevice te downloaden.

Cydia downloaden met / zonder jailbreak [Ondersteunt iOS 14.6]

Je moet eerst je iDevice jailbreaken. Zodra het jailbreakproces is voltooid, krijg je Cydia automatisch op je startscherm. Cydia is volledig compatibel met alle jailbreakable iOS-versies. Vind de juiste jailbreak-tool volgens uw iOS-versie om Cydia te installeren.

Alle donaties zullen worden gebruikt om de jailbreaks.app-server te verbeteren en zullen worden gebruikt voor toekomstige certificaten. autorisatie. Elke jailbreaks.app-applicatie is geautoriseerd om te worden gehost door zijn ontwikkelaar(s). Het advies. Om deze website als app op uw apparaat toe te voegen, klikt u op de knop Delen, zoekt u "Toevoegen aan startscherm", tikt u erop en tikt u vervolgens op Toevoegen!

Het Pangu-team kwam uiteindelijk met de niet-verbonden iOS 8.1 jailbreak-tool voor zowel Mac als Windows, wat mensen niet verwachtten. Hierbij moet worden opgemerkt dat dit Chinese team ons al heeft verrast met zijn beste jailbreak-tool voor iOS 7.1.x. Deze Jailbreak-tool zou ook Pangu 8 kunnen heten en werkt het beste op iOS 8- en iOS 8.1-interfaces.

Stap 7. Het programma zal de iPhone of andere gadget detecteren en de versie van uw besturingssysteem weergeven. Vergeet niet om 3K Assistant 2.3.0 uit te vinken voordat u doorgaat (deze bevindt zich net onder de Cydia-winkel). Stap 8. Start de jailbreak door op de groene Start-optie te klikken. Het hele proces kan een half uur of zelfs langer duren.

Hoe iOS 8.x te jailbreaken met TaiG | Apple iPad-forum

EDIT: Deze tool zal ook iOS 8.1.2 jailbreaken. Volg gewoon dezelfde stappen hieronder. Deze tool werkt op alle iPads die iOS 8 kunnen draaien, dus alleen de originele iPad kan deze tool niet gebruiken. Hoewel dit een van de gemakkelijkste jailbreak-tools is om te gebruiken, zijn er een paar dingen die je moet doen om je voor te bereiden op de jailbreak-tool.

Het TaiG-team heeft zojuist de nieuwste TaiG jailbreak-editie van TaiG 2.4.5 voor gebruikers vrijgegeven.

Stap 2. Start de CheckM8-software met behulp van de knop "Installeren" in het toepassingsmenu of door uw wachtwoord in te voeren wanneer u wordt gevraagd om door te gaan. Sluit het Apple-apparaat aan dat iOS 14.6 iCloud-activeringsslot jailbreak vereist en overbrug naar Mac.

Dit zijn instructies voor het jailbreaken van uw iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad mini 3, iPad mini Retina en iPad mini op iOS 8.1.3 tot iOS 8.4 met TaiG voor Windows. Als je nog niet op iOS 8.4 werkt, raden we je aan te upgraden naar de nieuwste firmware met iTunes. Downloadlinks voor iOS 8.4 vind je hier.

Video Hoe Ios 8.1.2 te jailbreaken zonder computer | Zelfstudie verzamelen...

How To: Jailbreak elk iDevice verwijderen op iOS 8 | Werkt ook met iOS 10 Deze video laat zien hoe je Jailbreak of Unjailbreak verwijdert van je iDevice met ios 8.1.2. Bekijk de video meestal aandachtig, het spreekt voor zich.

Hoe iOS 8.1.2 te jailbreaken met TaiG v1.2.0 op Windows. Stap 1: Download TaiG v1.2.0 jailbreak voor Windows via de bovenstaande link. Stap 2: Verbind het iOS-apparaat met de computer via een USB-kabel en voer TaiG uit. Stap 3: Schakel de optie onder Cydia uit of verwijder het vinkje om de installatie van de TaiG-app store te voorkomen.

Download de TaiG-tool van Google door te zoeken (TaiGJBreak_EN_2430.zip). Zorg ervoor dat u de locatie weet waar het is opgeslagen. Sluit uw iOS-apparaat aan op uw computer via de USB-poort op uw computer. Als het wachtwoord is ingeschakeld; schakel het tijdelijk uit door naar Instellingen -> ID en toegangscode te gaan.

De jailbreak-tool lijkt op de vorige. Sluit gewoon uw apparaat aan en laat de tool de omgeving detecteren en uw apparaat herkennen. Als dat niet lukt, moet je iTunes waarschijnlijk openen en je apparaat een keer laten herkennen.

Hoe iOS 8 & 8.1 te jailbreaken met Pangu8 (Windows ...) - NaldoTech

Hoe iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, 5C, 5, 4s, iPad Air, iPod op iOS 8 of iOS 8.1 te jailbreaken met Pangu8. Telkens wanneer een nieuwe versie van iOS wordt aangekondigd, zijn Apple-fans enthousiast over alle functies en veranderingen die het met zich meebrengt. iOS 8 is een zeer goed mobiel besturingssysteem. Het is snel, soepel, stabiel en supergemakkelijk, zodat nieuwe smartphonebezitters gemakkelijk kunnen leren hoe ze hun iPhone moeten gebruiken. Lees ook: Locatie delen inschakelen op iOS 8 (Stuur mijn huidige locatie). Maar degenen die Apple-producten al een paar jaar gebruiken, verwachten iets anders wanneer een nieuwe iOS ...

Hieronder laten we je een precieze en gemakkelijke methode zien om iOS 8.1.2 precies te jailbreaken met OS X alleen met PP jailbreak-tool voor MAC. Disclaimer: op basis van informatie die we van normale gebruikers hebben verzameld met betrekking tot de beveiliging van nieuwe jailbreaktools, zijn er geen geverifieerde beveiligingsproblemen ...

Als u klaar bent met het maken van een back-up van uw apparaat, moet u ook "Zoek mijn iPhone" uitschakelen en het scherm van uw apparaat vergrendelen. Zorg er ook voor dat u iTunes 12.0.1 of hoger gebruikt op een WINDOWS-pc, aangezien Pangu voor iOS 8 en hoger voor Mac op dit moment niet beschikbaar is.

PP Jailbreak is compatibel voor Mac OS X 10.7 of latere versies, Windows-gebruikers kunnen de TaiG Jailbreak-gids gebruiken. Als u wilt jailbreaken op een Windows-computer, raadpleeg dan onze handleiding over hoe u uw apparaat kunt jailbreaken op iOS 8.1.2 op Windows. iTunes die op uw apparaat is geïnstalleerd, moet de nieuwste versie zijn en zorg ervoor dat u deze hebt bijgewerkt voordat u de jailbreak start.

Hoe iOS 8.3 te jailbreaken zonder verbinding met ... | iPhone in Canada Blog

Het Chinese TaiG-team heeft een niet-bijgevoegde iOS 8.3-jailbreak uitgebracht en de download vrijgegeven voor Windows-gebruikers, wat velen verraste toen het vanmorgen vroeg werd uitgebracht. Voorlopig heeft het team opgemerkt dat Cydia Substrate niet compatibel is met iOS 8.3, maar Saurik werkt eraan om het te updaten.

Hoe jailbreaken? Download TaiG 2.0 jailbreak van: hier. Zorg ervoor dat Zoek mijn iPhone en Passcode / Touch ID op het betreffende iOS-apparaat zijn uitgeschakeld. Ga hiervoor naar Instellingen> Touch ID & toegangscode> Voer uw huidige toegangscode in en selecteer vervolgens Toegangscode uitschakelen.

Met unc0ver Jailbreak kun je iOS 11.0 - iOS 14.3 jailbreaken op iPhone, iPad en iPod touch, inclusief iPhone 12, iPhone 11, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X en andere modellen.

Hoewel iOS elk jaar beter wordt, willen veel iPhone- en iPad-bezitters de ommuurde tuin van Apple vernietigen en hun apparaten jailbreaken. Als je denkt dat jij het bent, lees dan verder voor de iOS 8 jailbreak-tutorial van Gizmag.

Hoe iOS 8.1 te jailbreaken | Technisch typen

Nu geldt dit voor alle Apple iDevices (ook iPhone 6 en 6 Plus) die iOS 8 kunnen draaien. Niemand was klaar of verwachtte deze jailbreak en het kwam uit als een kerstcadeau. In dit artikel geef ik je een stapsgewijze handleiding voor het jailbreaken van iOS 8.1 of iOS 8 op elk iDevice.

Dit zijn de beste iPhone ios hacks 2015 tips, ik zal iOS 8 jailbreak delen, iOS 8 jailbreaken op je iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6plus op iOS 7 tot iOS 7.1.2, iOS 8, iOS 8.1.1 met Evasi0n voor Windows. Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat niet is vergrendeld met een wachtwoord (u kunt het opnieuw toevoegen nadat de jailbreak is toegepast). Als u OTA al hebt bijgewerkt, moet u een volledige back-up maken en vervolgens een nieuwe herstelbewerking uitvoeren.

Hoe iOS 8.1.1 op Mac OS X te jailbreaken: Stap 1: Voordat u verder gaat, meldt u zich aan voor Windows Insider en downloadt u de technische preview van Windows 10. Stap 2: download de technische preview van Windows 10 VM-shell op de Mac waarop Parallels Desktop 10 is geïnstalleerd.

Deze tweak voegt desgewenst lente- en herstartopties toe aan het power-menu en het controlecentrum. Het is een handige toevoeging aan de iOS-gebruikersinterface, omdat je je iPhone vaak opnieuw moet opstarten nadat je nieuwe instellingen hebt geïnstalleerd of de afstemmingsinstellingen hebt gewijzigd. Als je graag met de jailbreak-opties speelt, zal deze je veel tijd besparen.

Показано 52 записи

Warning: fopen(data/stats/1660834200): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660834200): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23