Alles over computers en technologie

Hoe ios 9

Over iOS 9-updates - Apple Support

Over updates voor iOS 9. Met deze update worden je iPhone, iPad en iPod touch slimmer en proactiever met krachtige zoekfuncties en verbeterde Siri-functies. Dankzij nieuwe multitasking-functies voor iPad kun je met twee apps tegelijk werken, naast elkaar of met de nieuwe Picture-in-Picture-functionaliteit. En ingebouwde apps worden krachtiger met gedetailleerde vervoersinformatie in Kaarten, een opnieuw ontworpen Notes-app en een geheel nieuwe Nieuws-app. En verbeteringen aan het kernbesturingssysteem verbeteren de prestaties, verbeteren de beveiliging en geven u tot een uur extra batterijduur.

De iPad heeft belangrijke toevoegingen gekregen in iOS 9, zoals multitasking op een gesplitst scherm, waarmee je twee apps tegelijk kunt gebruiken en een beeld-in-beeld-functie waarmee je een video kunt bekijken terwijl je aan het filmen bent, iets anders op de tablet. Het toetsenbord op de iPad heeft meer diepgaande functionaliteit met de toevoeging van een nieuwe werkbalk, en op de iPhone en

Compatibele iPhone- en iPad-apparaten. iOS 9 is compatibel met de nieuwe iPhones en iPads, wat zich vertaalt naar alle Apple-telefoons en -tablets die sinds 2011 zijn uitgebracht. Dit is goed nieuws, want het betekent dat de compatibiliteitslijst geen nieuwe apparaten verwijdert, inclusief de iPhone 4S, iPad 2 en zelfs de 5e generatie iPod Touch. Als je apparaat iOS 8 kan draaien, kan het ook iOS 9 draaien. Makkelijk. Dit is waar het mobiele besturingssysteem van Apple echt in het gefragmenteerde Android-platform snijdt.

iPad mini 3, iPad mini Retina, iPad mini 1e generatie. iPod touch 6e generatie, iPod touch 5e generatie. Bereid je voor op de update. Voordat u uw iOS-apparaat bijwerkt naar iOS 9, raden we u ten zeerste aan ons artikel te lezen waarin we tips hebben gegeven over wat u moet doen voordat u een upgrade uitvoert.

Kies een IPSW voor iOS 9.3.5 / IPSW-downloads

Download huidige en eerdere versies van Apple's iOS-, iPadOS-, watchOS-, tvOS- en audioOS-firmware en ontvang meldingen wanneer nieuwe firmware wordt uitgebracht.

iOS 9 brengt echte multitasking naar zijn nieuwe iPad-tablets, en we hebben het niet over de 'multitasking'-app-switcher die in 2010 met iOS 4 is gemaakt. Siri in iOS 9 krijgt de intelligentie om te concurreren met Google Now. De persoonlijke assistent van Apple begrijpt het woord 'het' in context en zorgt voor proactiviteit in de operaties

iOS 9 - Wat is er nieuw? IOS 9 features, bruikbaarheid, kleuren of alles in één? De technologie verandert en de business mag niet stil staan. Je kunt iOS 9 vandaag gratis downloaden en installeren. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die wacht op Apple's nieuwe iOS voor de jouwe iPhone of iPad. We zijn van mening dat de nieuwe iOS 9 het beste besturingssysteem is voor alle smartphones die iOS 9 hebben bevestigd (lijst hierboven bevestigd) om hier te lezen: iOS

Het is mijn passie om antwoorden te geven op uw problemen. Ik help iPhone-, iPad- en iPod Touch-gebruikers door oplossingen aan te bevelen voor veelvoorkomende iOS-bugs en tools die uw ervaring verbeteren. Ik onderzoek elk onderwerp dat ik op deze blog behandel uitgebreid, om er zeker van te zijn dat ik alles behandel wat Apple-gebruikers nodig hebben om hun problemen op te lossen.

Kan ik iOS 9 updaten naar iPad 1?

De eerste geruchten gaven aan dat de iPad het beste werkt met iOS 9, dat is makkelijker en sneller, en scoort ook hoog op het gebied van efficiëntie. De iPad 1 is niet de enige die compatibel is met iOS 9. Hier zijn er nog een paar: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 3. Er werd gekeken naar online-enquêtes. ..

Je kunt iOS 9.3.5 en iOS 9.3.6 Jailbreak-apps zoals Phoenix, BetterHomeDepot IPA rechtstreeks vanuit deze app stores downloaden. Je kunt ook Jailbreak-repository-extractors vinden die Jailbreak-apps online kunnen installeren met behulp van deze App Stores.

iOS 9 iFunbox is geweldige en andere software. iFunbox iOS 9 is beschikbaar voor Windows en MAC OS waarmee het .iPA-bestand kan worden geïnstalleerd. iFun box is niet alleen een software die gratis applicaties installeert, maar ook te krachtig omdat de bestandsbeheerder het handigst is om uw bestanden te beheren. We hebben het op het Windows-besturingssysteem geprobeerd om het installeren van apps rechtstreeks vanaf een pc te testen.

Als je een van de iPad- of iPod Touch-gebruikers bent, laten we je de volledige stappen zien om WhatsApp te downloaden en te installeren op je iPad / iPod touch voor iOS 9.x en dat ook zonder jailbreak.

Je iPad jailbreaken op iOS 9 (Windows) [9.0.2] - iClarified

Zorg ervoor dat de Find My iPad-schakelaar op Uit staat. Stap vier Activeer de vliegtuigmodus door op de vliegtuigmodusschakelaar te drukken. Stap vijf Verbind uw iPad met de computer via een USB-kabel, start iTunes en voer een handmatige back-up uit. Het is erg belangrijk dat u eraan denkt om een ​​back-up van uw apparaat te maken voordat u doorgaat, omdat u uw gegevens kunt verliezen als het jailbreakproces niet met succes wordt voltooid.

IOS 9.3.6-update is voor iPad 2, iPad mini, iPad 3 en iPhone 4s, terwijl iOS 10.3.4 voor iPad 4 en iPhone 5 is. Volgens de release-opmerkingen van de update bestaan ​​ze ook uit een aantal beveiligingsupdates als een oplossing voor een GPS-bug. Het primaire doel van Apple is om de belangrijkste versies van zijn besturingssysteem up-to-date en veilig te houden, maar het bedrijf kan periodiek software-updates uitbrengen voor oudere besturingssystemen. Meestal wordt dit gebruikt om beveiligingsproblemen op te lossen die van invloed zijn op oudere hardware.

Top 8 besturingssysteem-apps en updates vergelijkbaar met Apple iOS 9 voor iOS.

Na de jailbreak installeert Phoenix de Cydia-app op iOS van waaruit je apps, instellingen, bibliotheken, enz. van verschillende Cydia-opslagplaatsen. Als we nu wachten op iOS 13, is het duidelijk dat versie 9.3.5 echt verouderd is. Apple ondersteunt je apparaat niet langer en de beste optie om je apparaat te vernieuwen is om enkele apps en tweaks te installeren die zijn gemaakt door de jailbreak-community.

Download iOS IPSW-firmware en gratis jailbreaktools

Semi-Restore is een tool die is ontwikkeld door CoolStar waarmee je iPhone, iPod Touch, iPad kunt herstellen naar de huidige versie van iOS-firmware die momenteel wordt uitgevoerd zonder dat je SHSH-blobs of APTickets hoeft te hebben geregistreerd.

Het werkt alleen voor iPad2. Deze methode is gemaakt door @ SoNick_14 en @ papegaaigeek1 vergeet niet om ze te volgen op twitter als je het nuttig vond. Trouwens, je kunt de SoNick_14 icloud-activeringsserver gebruiken om icloud je ipad 2 te omzeilen. De beste icloud-server omzeilt Pro iOS 10, iOS 9.3.5 en iOS 7.2.1.

IPhone- en iPod touch-apparaten die zijn gemarkeerd met "Current" ondersteunen iOS 15 en iPad-apparaten die zijn gemarkeerd met "Current" ondersteunen iPadOS 15. Apparaten die zijn gemarkeerd met "Current *" (Current en een asterisk) kunnen ook iOS 15 of iPadOS 15 uitvoeren, maar dit is belangrijk de functies die door deze versie van het besturingssysteem of eerdere versies zijn geïntroduceerd, worden niet ondersteund.

Deze video met snelle tips over nieuwe functies in iOS 9 toont de sterk verbeterde Notes-app in iOS 9 voor iPhone, iPad en iPod Touch. De Notes-app heeft nieuwe functies die hem functioneler en flexibeler maken met mogelijkheden zoals gedefinieerde opmaakstijlen, teken- en wishulpmiddelen, het invoegen van afbeeldingen of video's en actieve selectievakjes.

IPA-bibliotheek - Download iOS IPA-bestanden en ++ Apps (Tweaks) voor iPhone ...

Aanpassingen. Byte ++. Nieuwe functies voor de Byte iOS-app. Cercube 5 voor YouTube. Voegt functionaliteit toe aan YouTube, inclusief een video-downloader.

Interessant is dat, hoewel iOS 13 en iOS 14 beide verschillende nieuwe achtergronden hebben gehad sinds bèta 1, de bèta van iOS 15 wordt geleverd met slechts één nieuwe achtergrond. Zoals met alle recente iOS-achtergronden, wordt de nieuwe iOS 15-achtergrond geleverd in een lichte modus en een donkere modus. Het nieuwe behang heeft vormen in neutrale kleuren die eruitzien als een soort abstract schilderij met een vervagingseffect.

Hier is een complete stapsgewijze zelfstudie over hoe je iOS 9 - 9.0.2 kunt jailbreaken met Pangu 9 op iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5s, iPad Air 2, iPad mini 4, iPad touch en meer.

Dit programma is met name geautoriseerd op de iOS- en Android-platforms. Maar desalniettemin heeft WhatsApp zijn officiële variant voor de iPad- en iPod touch-varianten niet uitgebracht. Voordat we in de echte discussie komen, moeten we een aantal vooraf gedefinieerde voorwaarden betrekken.

iOS-Download.com - download alle iOS-firmware voor uw iPhone ...

IOS-versies voor uw 12,9-inch iPad Pro (mobiel)

iOS 11 Cydia-download met Pangu-download. Apple heeft de nieuwste stabiele firmware-update uitgebracht voor wereldwijde iPhone-, iPad- en iPod touch-gebruikers. Het is belangrijk op te merken dat deze firmware naar een nieuw niveau in de geschiedenis van het mobiele besturingssysteem van Apple zal gaan, omdat er veel verschillen en software zijn

iCloud-activeringsslot is een beveiligingsmaatregel die Apple heeft ingevoerd om te voorkomen dat dieven apparaten stelen. Het vergrendelt in feite uw iPad, iPhone of iPod door alle functies uit te schakelen totdat de Apple ID en het originele wachtwoord zijn ingevoerd. Zodra een iPad het activeringsslot heeft geactiveerd, is het erg moeilijk te verwijderen en de meeste mensen denken over het algemeen dat dit apparaat nutteloos is, maar deze handleiding helpt u het activeringsslotscherm van uw apparaat te verwijderen. iPad in minder dan 10 ...

Apple heeft een nieuwe iOS-update uitgebracht voor iOS 12-gebruikers; noemen het iOS 12.4.8. Het wordt geleverd met bugfixes, prestatieverbeteringen en beveiligingsfixes. Als je je iPhone, iPad of iPod touch al hebt geüpgraded naar de nieuwste iOS 12.4.8, kun je niet overwegen om de beste instellingen op je iDevice te installeren.

Herstel verloren iPhone / iPad-gegevens in iOS 9 / 9.3.1 / 9.3.2 / iOS 10

iOS 10 komt naar je iPhone, iPad of iPod touch, tenzij je natuurlijk een oude telefoon of tablet hebt die nog steeds de 30-pins dockconnector gebruikt of het een oudere iPod touch is voor 2016. De aanstaande update van het mobiele besturingssysteem zal geen ondersteuning voor iPhone 4S, iPad 2 en iPod touch 5e generatie. Het is geen grote verrassing. vorig jaar uit deze update worden verwijderd. Apple-fans staan ​​te popelen om hun iOS-apparaat te upgraden naar de ...

Kun jij jouw iPad, iPod of iPhone geüpdatet? Check ons ​​​​overzicht voor de meest recente iOS-versie die je op jouw Apple-toestel kunt installeren.

De iPad is een doorslaand succes als media-apparaat voor consumenten, maar voor degenen die hun iPad als creatief hulpmiddel willen gebruiken, heeft de productiviteit altijd veel te wensen overgelaten. Dat zal allemaal veranderen met de release van iOS 9 voor iPad in de herfst. Op 8 juni kondigde Apple het nieuwe iOS 9-besturingssysteem voor iPhone en iPad aan met de belofte van een aantal lang gezochte functies. Deze nieuwe functies hebben de mogelijkheid om van de iPad een volledig functionele productietool te maken om het werk onderweg te voltooien. Enkele van de meest besproken functies die de iPad-productiviteit zullen verhogen, zijn:

iOSDownload.net biedt snelle en directe downloadlinks voor alle Apple iPhone-, iPad-, iPod Touch- en Apple TV IPSW-bestanden. Compleet archief van alle iOS (IPSW-bestanden) van de oudste tot de nieuwste versies van Apple iOS-software.

Hoe iPhone 4s, iPad 2 te downgraden van iOS 9.3.5 naar iOS ... - 3uTools

iPhone 4s, iPad 2 type 2.1 / 2.2 / 2.3. Waarschuwing: deze downgrade is niet beschikbaar voor iPad 2.4 en 3uTools zou deze automatisch detecteren op Easy Flash. Opmerking: het wordt aangeraden om een ​​back-up te maken van uw belangrijke gegevens naar 3uTools voordat u gaat downgraden. Stap 1: Verbind uw iDevice met de pc met behulp van de USB-kabel en start 3uTools op uw pc. Stap 2: Klik op "Flash & JB" -> "Easy Flash". 3uTools toont u automatisch de bijbehorende firmware voor uw iOS-apparaat in deze sectie.

Over updates voor iOS 9. Met deze update worden je iPhone, iPad en iPod touch slimmer en proactiever met krachtige zoekfuncties en verbeterde Siri-functies. Dankzij nieuwe multitasking-functies voor iPad kun je met twee apps tegelijk werken, naast elkaar of met de nieuwe Picture-in-Picture-functionaliteit. En ingebouwde apps worden krachtiger met gedetailleerde vervoersinformatie in Kaarten, een opnieuw ontworpen Notes-app en een geheel nieuwe Nieuws-app. En verbeteringen aan het kernbesturingssysteem verbeteren de prestaties, verbeteren de beveiliging en geven u tot een uur extra batterijduur.

Alle informatie op deze pagina's wordt minstens elke minuut automatisch bijgewerkt. Wanneer u op een Apple-softwarelink op de site klikt, wordt u doorgestuurd naar een Apple-server. We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven).

Langere levensduur van de batterij: handmatig inschakelen van de energiebesparende modus onder Instellingen en vervolgens Batterij, spaart de batterij door het ophalen van e-mail, het vernieuwen van apps op de achtergrond, automatische downloads en enkele visuele effecten uit te schakelen. Versterkte beveiliging: je toestel is nu veiliger, dankzij de toevoeging van zescijferige toegangscodes door iOS 9 ...

Download Apple's iOS 9 Today of de openbare bèta van iOS 9.1 | TechRadar

iOS 9 is momenteel te downloaden op je iPhone en iPad via een draadloze update, maar ook via de normale computer via de iTunes-methode. Sommige gebruikers hebben betere resultaten gemeld door hun Apple-apparaten op pc's aan te sluiten en de update handmatig uit te voeren via de iTunes-software.

Software-updates vereisen minder ruimte om te downloaden en bieden een optie om later te installeren. IOS-apps en gebruikersinterface gebruiken nu Metal voor sneller scrollen, vloeiendere animaties en betere algehele prestaties. Verbeterde beveiliging met ondersteuning voor tweefactorauthenticatie en een standaard 6-cijferige toegangscode ...

iOS 9 - Wat is er nieuw? IOS 9 features, bruikbaarheid, kleuren of alles in één? De technologie verandert en de business mag niet stil staan. Je kunt iOS 9 vandaag gratis downloaden en installeren. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die wacht op Apple's nieuwe iOS voor de jouwe iPhone of iPad. We zijn van mening dat de nieuwe iOS 9 het beste besturingssysteem is voor alle smartphones waarvoor bevestigde iOS 9 (lijst hierboven bevestigd) hier moet worden gelezen: iOS 9 ondersteunde apparaten.

Apple heeft officieel de nieuwste iOS 9.0.2-firmware-update voor de iPhone 4S uitgebracht. Een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd in de nieuwe editie van iOS, die officieel werd uitgebracht in juni 2015, World Developer Conference.

getiOS - download alle iOS IPSW-firmware - iPhone IPSW-firmwares ...

Met iOS 14.2.1 wil Apple een aantal problemen voor iPhone-bezitters oplossen. De belangrijkste oplossing is voor de iPhone 12 mini, met software die bedoeld is om een ​​bug op te lossen die ervoor kon zorgen dat het vergrendelscherm niet reageerde. Met deze software-update geïnstalleerd, zou dit geen probleem meer moeten zijn voor iPhone 12 mini-bezitters.

Zet het apparaat iOS 9.4, iOS 9.4.1, iOS 9.4.2 en iOS 10 in DFU-modus. Verbind met een geschikte USB-kabel uw iPhone 6S-apparaat met Windows-pc en start de iOS 9.4 Bypass iCloud Lock Server-tool. Blader door Download Doulci Activator voor Bypass iOS 9.4 Cloud Lock.exe-bestand. Voer de tool uit op Windows-gebruikers, voor MAC-gebruikers. (U moet deze iOS 9.4 iCloud-bypass-tool installeren om .exe-bestanden op MAC uit te voeren). Voer een nieuwe Apple ID en een nieuw wachtwoord in. Druk op de knop om te controleren.

Apple gebruikt iOS 9.3.1 om het koppelingsprobleem met Safari op te lossen [LINK al DOWNLOAD]. 31 maart 2016. Apple rilascia iOS 9.3 in definitieve versie voor iPhone, iPad en iPod Touch [CHANGELOG en LINK DOWNLOAD].

Opmerking: de update naar iOS 9.0.1 kan worden gedownload door op uw iOS-apparaat te navigeren naar Instellingen> Algemeen> Software-update; of door uw iDevice op uw Mac aan te sluiten, iTunes te openen en op de afbeelding van uw iDevice in de werkbalk te klikken. Dit is een kleine update die bugfixes en prestatieverbeteringen naar iOS 9 brengt.

Download IPSW-firmware voor iPhone (iOS), iPad (iPadOS), iPod en ...

Download IPSW- en firmwarebestanden voor iOS, iPadOS en tvOS.

Na de jailbreak installeert Phoenix de Cydia-app op iOS van waaruit je apps, instellingen, bibliotheken, enz. van verschillende Cydia-opslagplaatsen. Als we nu wachten op iOS 13, is het duidelijk dat versie 9.3.5 echt verouderd is. Apple ondersteunt je apparaat niet langer en de beste optie om je apparaat te vernieuwen is om enkele apps en tweaks te installeren die zijn gemaakt door de jailbreak-community.

Apple-ontwikkelaars hebben hun meest recente update uitgebracht als iOS 14.1 en deze bevat systeemverbeteringen en verschillende bugfixes. Dus mensen die geïnteresseerd zijn in het jailbreaken en het aanpassen van iDevices kunnen de CydiaFree 14.1-webpagina bezoeken om de nieuwste versie van Cydia Download iOS 14.1 op al je Apple-apparaten te ervaren.

Camera Foto's maken gaat nog sneller, met een snellere opnametijd en snellere opnameprestaties. (Alle tests uitgevoerd door Apple in augustus 2020 met iPhone 11 Pro Max die normale topprestaties ondersteunt met iOS 13.6.1 en pre-release iOS 14 met app Geïntegreerde camera met Live Photo ingeschakeld.)

Phoenix Jailbreak-app (download) iOS 9.3.6

Wanneer het wordt gedetecteerd, sleept u het .ipa-bestand naar Cydia Impactor. Voer uw Apple ID / wachtwoord in en klik op OK in het waarschuwingsbericht Certificaat verlopen. Wachten, verwachten; wanneer Cydia Impactor klaar is, staat de Phoenix-jailbreak op je startscherm. Open op uw apparaat Instellingen> Algemeen> Profielen, zoek en tik op de naam van de Phoenix-app en tik vervolgens op Vertrouwen.

Download koppelingen Apple iOS iPhone, iPad, iPodTouch Firmware IPSW van de nieuwste versie 11.2.2 tot 5.0.1.

Wanneer u op een Apple-softwarelink op de site klikt, wordt u doorgestuurd naar een Apple-server. We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven).

Verkoper: Appel. Versie: iOS 9.0. Releasedatum: 9 september 2015. Emoji's: 1408. iOS 9.0 heeft 44 nieuwe emoji-vlaggen toegevoegd, voornamelijk bestaande uit kleine landen en gebieden. OS X El Capitan 10.11.0 werd uitgebracht op 30 september 2015 en ondersteunt dezelfde reeks vlaggen. Lees meer over de iOS 9.0 emoji-update.

IOS 9.1.zip | door ARAVIND PAVAN voor Generic Device / Other

Download GApps, Roms, kernels, thema's, firmware en meer. Gratis bestandshosting voor alle Android-ontwikkelaars.

Apple heeft een nieuwe app toegevoegd met de naam Nieuws, die gepersonaliseerde nieuwsinhoud biedt voor iOS-gebruikers, met inhoud van favoriete websites en kranten. De multitasking-ervaring van de iPad is verbeterd met de introductie van Slide Over, Split View en Picture in Picture. 3D touch geïntroduceerd met...

Apple iOS 9 Gratis download met Direct Offline Standalone Installeer IPSW-updatekoppelingen voor iPad, iPod en iPhone. Apple heeft onlangs de iOS 9-systeemsoftware-update uitgebracht om de batterij, de veiligheid en de algehele prestaties van de smartphone te verbeteren.

Als je premium content downloadlinks nodig hebt, ongeacht het apparaatmodel of de OS-versie, kijk dan in ons Pangu9.net Instant Cydia-ledengedeelte.

IOS 9 FAQ: Wat u moet weten! | iPlus | Waarom doet Apple dit?

CloudKit zal CloudKit JS aanbieden, zodat ontwikkelaars web-apps kunnen bouwen met iCloud-verbindingen als aanvulling op hun native apps. App-verdunning lijkt apps kleiner te maken en downloads sneller? Dit wordt het eindresultaat. In principe zorgt app-uitdunning ervoor dat de App Store alleen de onderdelen van een app levert die nodig zijn om te draaien op het apparaat dat u gebruikt.

Apple heeft zojuist iOS 14 uitgebracht, de grote nieuwe software-update voor iPhone. Het biedt veel nieuwe functies, zoals grote veranderingen in het startscherm, iMessage, privacy, enz. Het is beschikbaar voor veel oudere iPhones tot de eerste generatie iPhone SE en iPhone 6s. Dit is wat u moet weten over Apple's iOS 14 Big Update, inclusief hoe u deze kunt krijgen.

De nieuwste grote softwareversie van Apple is geen revolutie, maar een doordachte verfijning die iOS sneller en gebruiksvriendelijker maakt. Vergis je niet, de meeste van de grote nieuwe functies hier werken geweldig, maar het zijn de kleine ontwerpwijzigingen die de basis van iOS in iets slimmers veranderen. iOS 9 is niet perfect, maar het is toch een must-download.

Een verzameling van de 48 beste IOS 9-achtergronden en -achtergronden die gratis kunnen worden gedownload. We hopen dat je geniet van onze groeiende verzameling HD-beelden om te gebruiken als achtergrond of startscherm voor je smartphone of computer. Neem contact met ons op als je IOS 9 wallpaper op onze site wilt plaatsen.

Downloads

Downloaden. Checkra1nRG. MacOS. Jailbreak-toegangscode / iDevices uitgeschakeld. KennyIOS. Downloaden. lintPHP. De ramen. IPad 2 Bypass / A5 Fabrieksactivering. AppleTech 752.

Apparaten uitgerust met de A12-chip of nieuwer (iPhone XR, XS / XS Max of nieuwer) kunnen iOS en iPadOS 14.0-14.3 jailbreaken met unc0ver. Zie hieronder voor oudere firmwareversies. De nieuwste jailbreak-versie van tvOS voor Apple TV 4 (HD) is tvOS 14.x, en kan nu worden bereikt met checkra1n voor tvOS (semi-tether).

Na de gebruikelijke rage rond Apple Music, is het belangrijkste kenmerk hier tweefactorauthenticatie. Apple heeft nu betere beveiliging geïntroduceerd met iOS 9 en OS X El Capitan, waardoor Apple-accounts veiliger zijn dan ooit. Je kunt iOS 9 openbare bèta 1 downloaden en de nieuwste iOS 9 uitproberen door je te registreren op de bètasite van Apple. iOS 9 is compatibel met de volgende apparaten:

Apple iOS 9 Gratis download met Direct Offline Standalone Installeer IPSW-updatekoppelingen voor iPad, iPod en iPhone. Apple heeft onlangs de iOS 9-systeemsoftware-update uitgebracht om de batterij, de veiligheid en de algehele prestaties van de smartphone te verbeteren.

Download Apple iOS 9 nu!

Download Apple iOS 9 nu! Parth Shah - 00:35:00. Aan de hardwarekant van het Apple-evenement onthult Apple een nieuw product, zoals de Apple TV-box, de iPad Pro en de iPhone 6s en 6s Plus. Aan de softwarekant heeft Apple bijgewerkte software uitgebracht, inclusief de nieuwste versie van zijn iOS 9 mobiele besturingssysteem.

iPad mini 3, iPad mini Retina, iPad mini 1e generatie. iPod touch 6e generatie, iPod touch 5e generatie. Bereid je voor op de update. Voordat u uw iOS-apparaat bijwerkt naar iOS 9, raden we u ten zeerste aan ons artikel te lezen waarin we tips hebben gegeven over wat u moet doen voordat u een upgrade uitvoert.

We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven). Apple, iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, audioOS, iPhone, iPad, Apple Watch, iPod Touch, Apple TV, HomePod en "iTunes" zijn handelsmerken van Apple Inc. IPSW Downloads gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren en advertenties aan te bieden.

Over updates voor iOS 9. Met deze update worden je iPhone, iPad en iPod touch slimmer en proactiever met krachtige zoekfuncties en verbeterde Siri-functies. Dankzij nieuwe multitasking-functies voor iPad kun je met twee apps tegelijk werken, naast elkaar of met de nieuwe Picture-in-Picture-functionaliteit.

Downloaden: iOS 9.0.2 voor iPhone, iPad, iPod touch - IPSW directe links

Zoals je kunt zien in de changelog hierboven, is iOS 9.0.2 geenszins een feature-release en is het alleen naar eindgebruikers gepusht om bugs te elimineren die iPhone-bezitters, iPad en iPod touch sinds de release van iOS 9 storen. Als je problemen ondervindt met iOS 9, raden we u ten zeerste aan deze versie onmiddellijk bij te werken.

IOS 9.1 IPSW-downloadlinks voor iPhone-, iPad- en iPod Touch-apparaten zijn nu beschikbaar. Apple heeft zojuist iOS 9.1 uitgebracht, de eerste grote software-update voor zijn mobiele besturingssysteem iOS 9. De definitieve versie van iOS 9.1 is nu beschikbaar om te downloaden voor het grote publiek na het doorlopen van vijf bètaversies die zijn uitgebracht. zowel voor ontwikkelaars als voor openbare bètatesters.

Multitasken op iPad is nu beter met iOS 9. Je kunt eenvoudig omhoog vegen vanaf de rechterrand van het scherm om twee apps tegelijk te bekijken. Tik tijdens FaceTime- of videogesprekken op de startknop om de video tot in de hoek te minimaliseren, zodat u andere dingen kunt doen. Ten slotte heeft Apple ook verbeteringen toegevoegd ...

iPad Mini (wereldwijd) (iPad2,7).

IOS 9 (inclusief IOS 9.1, 9.0.2) downloadlinks voor alle bevestigde apparaten.

Als je IOS 9 voor je iPhone of iPad wilt downloaden, MOET je officiële iOS 9 directe of torrent-links vinden. Apples iOS 9 zal geweldige nieuwe technologie, functies, bruikbaarheid zijn. Vandaag is de beste tijd om iOS 9 gratis te downloaden. iOS 9 - Wat is er nieuw? IOS 9 features, bruikbaarheid, kleuren of alles in één? De technologie verandert en de business mag niet stil staan. Je kunt iOS 9 vandaag gratis downloaden en installeren. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die wacht op Apple's nieuwe iOS voor de jouwe iPhone of iPad. We zijn van mening dat de nieuwe iOS 9 het beste besturingssysteem is voor alle smartphones die iOS 9 hebben bevestigd (lijst hierboven bevestigd) ...

Ik help iPhone-, iPad- en iPod Touch-gebruikers door oplossingen aan te bevelen voor veelvoorkomende iOS-bugs en tools die uw ervaring verbeteren. Ik onderzoek elk onderwerp dat ik op deze blog behandel uitgebreid, om er zeker van te zijn dat ik alles behandel wat Apple-gebruikers nodig hebben om hun problemen op te lossen. Als ik niet voor UnlockBoot schrijf, zwem ik graag in mijn achtertuinzwembad.

Software-updates vereisen minder ruimte om te downloaden en bieden een optie om later te installeren. IOS-apps en gebruikersinterface gebruiken nu Metal voor sneller scrollen, vloeiendere animaties en betere algehele prestaties. Verbeterde beveiliging met ondersteuning voor tweefactorauthenticatie en een standaard 6-cijferige toegangscode ...

iOS 9 is momenteel te downloaden op je iPhone en iPad via een draadloze update, maar ook via de normale computer via de iTunes-methode. Sommige gebruikers hebben betere resultaten gemeld door hun Apple-apparaten op pc's aan te sluiten en de update handmatig uit te voeren via de iTunes-software.

Download iOS 9, 9.0.1 en installeer het op iPhone 6, 6 Plus ...

Stap 2: Zoek de aangepaste iOS 9-downloadhyperlink op uw iOS-apparaat vanaf hier: iOS 9-downloadlinks voor iPhone, iPad, iPod touch [IPSW-links]. Stap 3: Schakel Zoek mijn iPhone op uw apparaat uit door naar Instellingen> iCloud> Ontdek mijn iPhone te gaan om het uit te schakelen.

iOS 9 is een revolutie in iOS-versies, met slimme functies die je iPhone of iPad proactiever dan ooit en veiliger maken, met de introductie van een aantal nieuwe beveiligingsfuncties. Geïnteresseerd? Lees verder voor meer informatie. Bijwerken: Apple dringt er nu bij gebruikers van iPhone 4s, iPad Mini 1e, iPad 2e en iPad 3e generatie op aan om vóór 3 november 2019 te updaten naar iOS 9.3.6 om hun diensten te blijven gebruiken. Hieronder vindt u de downloadlinks voor de firmware. Firmware actief iOS 9

iOS 10 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars in bèta, maar hoewel de volgende grote versie van iOS op het punt staat te worden uitgebracht, heeft Apple nog een bèta van iOS 9.3.3 (bèta 5) voor ontwikkelaars uitgebracht. Deze update is hoogstwaarschijnlijk slechts een paar kleine bugfixes en fixes voor het besturingssysteem.

Belangrijker is dat iOS 9.3.2 een Bluetooth-bug in de iPhone SE verhelpt waarbij sommige Bluetooth-accessoires problemen met de audiokwaliteit kunnen ondervinden. iOS 9.3.2 is voornamelijk gericht op het oplossen van bugs en brengt geen nieuwe functionaliteit met zich mee. Zoals altijd kan een compatibele iPhone, iPad of iPod Touch worden bijgewerkt via instellingen of met iOS 9.3.2 IPSW. Om uw iOS-apparaat draadloos bij te werken, gaat u naar Instellingen> Algemeen> Software-update en tikt u op Downloaden en installeren. De nieuwste iOS-update wordt gedownload en uw apparaat wordt geüpgraded naar iOS 9.3.2. U kunt er ook voor kiezen om te upgraden met iOS 9.3.2 IPSW.

Apple iPad Mini Wi-Fi Firmware iOS-update 9.3.5 Downloaden | TechSpot

Wat is er nieuw in iOS 9.3.2: Lost een probleem op waarbij sommige Bluetooth-accessoires problemen met de geluidskwaliteit kunnen ondervinden bij koppeling met iPhone SE. Lost een probleem op dat verhinderde dat e-mailadressen werden ingevoerd bij gebruik van het Japanse Kana-toetsenbord in Mail en Berichten. Lost een probleem op voor VoiceOver-gebruikers die de Alex-stem gebruiken, waarbij de ...

9 Omzeil icloud-activering (64) Download iOS 9 Gratis iTools (50) Download itools (29) Download iTools 2015 Windows (55) Download iTools 2016 voor iOS 9 (35) Download iTools voor iOS 8.4 (Windows) (61) Download Keen iOS 9 Jailbreak (28) Downloadlinks iFunBox 2015 (14) Download Geen jailbreak-app (2) Download PanGu9 jailbreak (50) Download Semi-herstel iOS 9 (8) Download TaiG.

Ga naar de downloadpagina voor het geselecteerde firmwarebestand. Controleer met de Jailbreak Assistant of de firmware jailbreakable is.

Leer: iOS-firmware controleren op basis van uw iPad-model. Hieronder staan ​​directe downloadlinks naar de firmwarebestanden voor alle iPad-modellen. De firmwarebestanden die op deze site kunnen worden gedownload, worden gehost op een Apple-server. Houd er rekening mee dat iPad-bestanden (IPSW) groot zijn en dat het downloaden lang kan duren.

IOS 9.3.5 directe downloadlinks beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod ...

Eerder vandaag verraste Apple ons allemaal door een nieuwe iOS 9.3.5-versie uit te brengen voor ondersteunde iPhone-, iPad- en iPod Touch-modellen. Als u de directe downloadlinks voor uw iDevice wilt, scrolt u gewoon naar de onderkant van dit artikel.

Directe downloadlinks voor Beta iOS 9.3 .IPSW-firmwarebestanden voor iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPod Touch 6G, iPod Touch 5G, iPad Pro, iPad Air 2G, iPad Air, iPad 4, iPad 3G, iPad 2G, iPad Mini.

Degenen onder u met een iPhone, iPad en iPod touch die de originele iOS 9-softwareversie kunnen gebruiken, kunnen nu handmatig updaten naar de nieuwste iOS 9.0.2-software-update met behulp van de bestanden IPSW. De officiële versie van iOS 9.0.2 is nu een paar weken geleden gearriveerd, maar met de nieuwste Pangu 9 jailbreak voor iOS 9.0.2 die net is uitgebracht, wil je misschien dat de officiële iOS 9.0.2 IPSW-bestanden worden gedownload en geïnstalleerd op je computer .

Momenteel is online jailbreak of GEEN pc-jailbreak beschikbaar voor apparaten met iOS 9.3.5 en iOS 9.3.6 die meerdere app stores gebruiken. Je kunt iOS 9.3.5 en iOS 9.3.6 Jailbreak-apps zoals Phoenix, BetterHomeDepot IPA rechtstreeks vanuit deze app stores downloaden.

iOS-firmwarebestanden (IPSW) voor iPad downloaden

Hieronder staan ​​directe downloadlinks naar de firmwarebestanden voor alle iPad-modellen. De firmwarebestanden die op deze site kunnen worden gedownload, worden gehost op een Apple-server. Houd er rekening mee dat iPad-bestanden (IPSW) groot zijn en dat het downloaden lang kan duren. Ik zal deze lijst bijwerken als er nieuwe firmwareversies beschikbaar komen.

iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini. iPod Touch 6G, iPod Touch 5G. Als je om je jailbreak geeft, vermijd dan upgraden naar iOS 9.2, omdat het je jailbreak zal doden. Als je het echter niet erg vindt om je apparaat te jailbreaken, kun je iOS 9.2 eenvoudig installeren als een Over-the-Aor (OTA)-update door naar Instellingen> Algemeen> Software-update te gaan. Als u een schone installatie wilt uitvoeren of uw apparaat wilt herstellen, moet u het onderstaande iOS 9.2 IPSW-bestand downloaden en herstellen met iTunes. Bekijk onze uitgebreide handleiding over het installeren van iOS 9.2 met iTunes.

Met iOS 14.2.1 wil Apple een aantal problemen voor iPhone-bezitters oplossen. De belangrijkste oplossing is voor de iPhone 12 mini, met software die bedoeld is om een ​​bug op te lossen die ervoor kon zorgen dat het vergrendelscherm niet reageerde. Met deze software-update geïnstalleerd, zou dit geen probleem meer moeten zijn voor iPhone 12 mini-bezitters.

Nou, "eindelijk" zal zeker niet voor velen van jullie gelden, aangezien een groot deel van de enthousiaste iPhone- en iPad-gebruikers iOS 9 waarschijnlijk al maanden gebruiken. Als je echter niet je eerste glimp hebt opgevangen tijdens de openbare bètaversie van iOS 9, is het tijd om iOS 9 te downloaden omdat het nieuwe besturingssysteem beter, sneller, efficiënter en beter presteert dan zijn voorgangers.

Download iOS 9.2 (13C75) voor iPad 3 (WiFi) - Download iOS

iOSDownload.net biedt snelle en directe downloadlinks voor alle Apple iPhone-, iPad-, iPod Touch- en Apple TV IPSW-bestanden. Compleet archief van alle iOS (IPSW-bestanden) van de oudste tot de nieuwste versies van Apple iOS-software.

Download en installeer WhatsApp voor iPad, iPod touch 4, 5 op iOS 9.2,9.1, 9.3, 9.4, iOS 10 zonder jailbreak. Whatsapp iPad mini, iPad Air 2, iPad 2, iFunBox.

Phoenix Jailbreak is de eerste semi-ongebonden jailbreak voor alle 32-bits apparaten op iOS 9.3.5 / 3.3.6, ontwikkeld door Siguza en tihmstar. iOS 9.3.5 werd meer dan een jaar later gejailbreakt nadat Apple officieel was uitgebracht. Installeer Phoenix zonder computer of download en upload het IPA-bestand naar uw iPhone, iPod en iPad.

De Tutu-app is nu beschikbaar voor Android- en iOS-platforms met volledig functionele ondersteuning zonder jailbreak of rooten van je firmware en je kunt nog steeds je favoriete apps of games installeren die gratis zijn betaald. Tutuapp is nieuw voor jou omdat het voorheen alleen in het Chinees beschikbaar was en recentelijk hebben de ontwikkelaars het geüpdatet naar de Engelse versie, ook speciaal voor iOS 9.3.5 en Android 6.0.

iCloud Bypass iPad2 iOS 9.3.5 niet aangesloten en jailbreak Alles over ...

Download hier. Schakel na het installeren van de jailbreak-app terug naar iOS 9.3.5 met behulp van 3utools. Belangrijk: Upgrade uw apparaat met de functie (gebruikersgegevens behouden). Nu op iOS9.3.5 omzeil je icloud opnieuw met dezelfde icloud online-activeringsserver die je eerder gebruikte. Voer de pheonex jailbreak-app voor ios 9.3.5 uit en jailbreak uw apparaat. Ga naar cydia en voeg deze repo parrotgeek.com/repo/ toe en installeer hactivate. alternatief voor (hactivate app) installeer het bestand, open het bestand en verwijder de map setup.app uit de hoofdmap van uw iPad. eindigde.

U kunt ook verschillende bestanden van internet downloaden met iFile-bestandsbeheer op iOS iPhone / iPad. Een van de grootste voordelen van het downloaden van iFile is dat u Debian-bestanden rechtstreeks op uw iPhone kunt downloaden en installeren en ze op uw gemak kunt installeren.

Als je bijvoorbeeld op een iPhone speelt, hoef je niet alle iPad-bestanden voor een game te downloaden. Dit betekent snellere installaties, snellere opstarttijden en meer opslagruimte voor andere apps en inhoud. Er zijn nieuwe datapunten in HealthKit waar applicaties aan kunnen bijdragen (reproductieve gezondheid, UV-blootstelling ...

iOS 12.5 is de nieuwste iOS-update die is uitgebracht voor gebruikers van iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 en iPod touch (6e generatie). Als je je iDevice al hebt geüpgraded en op zoek bent naar Cydia Download iOS 12.5, zijn we verheugd aan te kondigen dat de nieuwste CydiaFree Jailbreak iOS 12.5 de nieuwste Cydia iOS 12.5 voor de deur brengt. Om het te downloaden, klikt u op de Cydia Free Download-knop op onze iOS 12.5-webpagina.

123...10Показано 1-100 из 981 записи