Alles over computers en technologie

Hoe terug te keren naar ios 9 van ios 10

Hoe iOS 10 te verwijderen en te downgraden naar iOS 9 | TechRadar

Door te downgraden van iOS 10 naar iOS 9, zal je iPhone weer werkend krijgen, en dan kun je een paar weken wachten tot Apple alle huidige problemen met iOS 10 oplost. Zodra ze zijn opgelost, volg je gewoon onze iOS 10 downloadgids om installeer iOS 10 opnieuw. Hoe downgraden van iOS 10 naar iOS 9 met behulp van een back-up. Ik hoop dat je een back-up van je iPhone of iPad hebt gemaakt voordat je een upgrade naar iOS 10 hebt uitgevoerd. Als je dat hebt gedaan, is het verwijderen van iOS 10 en het opnieuw installeren van iOS 9 vrij eenvoudig. Deze back-up wordt als IPSW-bestand op uw pc of Mac opgeslagen.

Na een paar minuten zal het iOS 10-apparaat opnieuw opstarten in de software-updatemodus. Dans ce mode, iOS 9.x sera remplacé sur l'appareil, en supprimant entièrement iOS 10. Assurez-vous que votre appareil reste branché pendant toute la durée de ce processus, jusqu'à ce qu'iTunes dise que vous pouvez supprimer l 'toestel.

Tenzij Apple iets heeft veranderd met de nieuwste versies van iOS, is het naar mijn weten niet mogelijk om een ​​versie van iOS te downgraden. De enige manier waarop het voorheen mogelijk was, was als je iPhone gejailbreakt was en je zogenaamde blob-bestanden opsloeg (allemaal vóór de upgrade), dan kon je alleen daarna downgraden.

iOS 10 final gelanceerd voor iedereen met een compatibel apparaat. Maar het nieuws is niet voor iedereen goed, aangezien gebruikers van oudere apparaten hun prestaties in sommige hoeken kunnen zien afnemen. Als dit aan jouw kant het geval is, kun je overwegen om onmiddellijk terug te gaan naar iOS 9.

Hoe iOS 10 te downgraden naar iOS 9 - iOS-hacker

Heb je iOS 10 bèta op je iPhone of iPad geïnstalleerd om de nieuwe functies uit te proberen en wil je nu terug naar iOS 9 stabiel totdat de definitieve versie van iOS 10 wordt uitgebracht? Nou, je bent zeker niet de enige. Miljoenen gebruikers hebben iOS 10 gedownload om de coole nieuwe functies te testen en na ze geprobeerd te hebben, keren ze liever terug naar de huidige versie van het besturingssysteem.

Het downgraden van iOS 10 naar iOS 9 is eenvoudig als je wilt upgraden naar iOS 9.3.3, de huidige versie van iOS. Dit proces wist uw iPhone of iPad en terwijl het gebeurt, kunt u het apparaat niet gebruiken voor oproepen of andere functionaliteit. Om te beginnen, sluit je je iPhone aan op je computer.

Nadat je de bèta op je iPhone of iPad hebt gezet, ermee hebt gespeeld en de talloze nieuwe functies hebt ontdekt die met iOS 10 zullen komen, wil je misschien teruggaan naar de nieuwste versie van iOS 9.x die was op uw handset of tablet voordat u zich in het onbekende waagt. Maak je geen zorgen, want het is een relatief eenvoudig proces ...

Hoe te upgraden van iOS 10 naar iOS 9. David Price van Macworld zegt: "Er is een kort venster (meestal slechts een paar dagen) nadat Apple een nieuwe volledige versie van iOS heeft uitgebracht, waarin het bedrijf blijft "tekenen" (of autoriseren) de vorige versie. "In die paar dagen kun je redelijkerwijs downgraden

Hoe iOS 10 bèta te verwijderen en terug te keren naar iOS 9 | iPhone-nieuws

Teruggaan naar iOS 9 vanuit de bèta van iOS 10. Het eerste dat we moeten doen, zoals altijd, is een back-up maken van al onze belangrijke gegevens. Oog: bij het upgraden van een hogere versie waarin het eerste nummer verandert, kunnen we geen volledige back-up herstellen, dus het is de moeite waard om handmatige kopieën te maken van foto's, video's, muziek, enz. . alle gegevens later herstellen.

Het werkt prima in iOS 10, maar ik wil dat mijn app zowel gebruikers van iOS 9 als 10 toestaat. Elke keer dat ik dit doe, krijg ik een foutmelding. init (boundsSize: requestHandler :) is alleen beschikbaar op iOS 10 of nieuwer. Hiervoor moet ik dus mijn code wijzigen. let afbeelding: UIImage = UIImage (genoemd: titel)!

Houd de aan / uit-knop op de iPhone of iPad tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt en laat vervolgens de aan / uit-knop los terwijl u op de startknop blijft drukken. 4.) iTunes zou nu een melding moeten weergeven dat het een iPhone heeft gedetecteerd in de herstelmodus en moet worden hersteld voordat het kan worden gebruikt

Tutorial over het herstellen / downgraden van iPhone-firmware iOS 10.0.1 / 10.0.2 naar iOS 9.3.5 op iPhone / iPad / iPod touch-apparaat, verwijder iOS 10 en downgrade naar iOS 9. BACK-UP EERST JE GEGEVENS!

[Tutorial] Hoe te upgraden van iOS 10 Beta 1 naar iOS ... - iOSGods

Kenmerken van de hack: - Goud bevriezen -> Goud wordt niet afgetrokken - Mana bevriezen -> Mana wordt niet afgetrokken - Gouddruppel x10 -> Meer goud storten dan normaal Werkt alleen op iDevices x64 of ARM64: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, SE, iPod Touch 6G, iPad Air

Merk op dat je op dit moment beperkt bent tot het terugkeren naar oudere versies van iOS 14; je hebt door Apple ondertekende versies van iOS nodig als je enige hoop hebt om ze op je telefoon te installeren, en Apple is gestopt met het ondertekenen van iets van iOS 13 of eerder. Bezoek ipsw.me, een site die gespecialiseerd is in het hosten van oudere versies van iOS; versies die op uw iPhone werken, worden gemarkeerd met een groen vinkje.

Ik zou blijven omdat er binnenkort een jailbreak voor 10.3.x komt en het stabiel zal zijn voor een jailbreak. iOS 11 is erg buggy. Je kunt upgraden wanneer je maar wilt, dus doe deze methode nog niet. iOS 11.1.2 Sep is compatibel met iOS 11.2.1 Iemand heeft getest. OPMERKING: ALS U UPGRADE NAAR IOS 11 KUNT U NIET TERUGKEREN NAAR IOS 10 (NIET MEER ONDERTEKEND) Op een a7-apparaat misschien.

Hoewel iOS 9.3 veel geweldige functies belooft, lieten de problemen met versie 9.2 ons een slechte smaak in de mond. Een aantal van ons is nog steeds aan het herstellen van wifi-problemen, problemen met het leeglopen van de batterij, enz. gerelateerd aan de 9.2-upgrade. Voor het grootste deel lijkt iOS 9.3 qua prestaties goed stand te houden.

IOS 9 FAQ: Wat u moet weten! | iPlus

Middelen voor ontwikkelaars om de inhoud van hun applicaties aan het zoeksysteem bloot te stellen: deep links, naar specifieke schermen van de applicatie zodat gebruikers er direct toegang toe hebben, of backlink om direct terug te keren. iOS 9 maakt ze voor elke geactiveerde app. Inhoudsindexering, waarbij Core Spotlight wordt gebruikt om relevante informatie uit ...

Elke iOS-update kan leiden tot gegevensverlies op je iPhone. Als je iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 naar iOS 9 upgradet, kan het alle sms-berichten van je iPhone wissen. Er is een dringende behoefte om belangrijke sms-berichten van de iPhone te herstellen na het upgraden van iOS 9, vooral voor degenen die veel om gevoelige sms geven en berichten snel willen herstellen.

Om Cydia van uw iPhone te verwijderen, kunt u uw apparaat herstellen met iTunes of de Cydia Eraser-app gebruiken. Cydia Eraser is een handig hulpmiddel dat Cydia van je iPhone verwijdert zonder je huidige iOS-firmware bij te werken. Dit betekent dat je, als je wilt, je apparaat opnieuw kunt jailbreaken en Cydia later opnieuw kunt installeren.

Je iPhone krijgt nu een gloednieuw besturingssysteem. Zodra die veelbetekenende rode stip in de app Instellingen van je apparaat verschijnt, ben je helemaal klaar voor iOS 10. Apple rolt de update geleidelijk uit vanaf de ochtend van dinsdag 13 september. Houd er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren om te ontvangen

IOS 10 Data Recovery: iPhone-gegevens herstellen na iOS 9/10 ...

Nu iOS 10 en iOS 9.3.3 op de markt zijn gekomen, staan ​​veel gebruikers van iOS 10 en zelfs iOS 9 te popelen om hun iOS-apparaat te jailbreaken voor gemak en nieuwe functies. Als je gegevens van je apparaat bent kwijtgeraakt door een iOS-jailbreak, maak je geen zorgen, je hebt een iOS-tool voor gegevensherstel nodig - iOS Data Recovery. De tool biedt 3 manieren om verloren gegevens op een gejailbreakt apparaat effectief te herstellen, inclusief contacten, sms-berichten, foto's, oproeplogboeken, video's, WhatsApp-berichten, documenten, enz. Hoe verloren gegevens direct van de iPhone te herstellen na iOS 9/10 Jailbreak Stap 1.Run iOS Data Recovery Tool en ...

3. Ik heb de volledige back-up van mijn iPhone gebruikt die ik heb gemaakt vóór de eerste upgrade naar iOS9. En ik weet niet zeker of een back-up gemaakt op iOS9 later kan worden gebruikt om te herstellen na een downgrade naar iOS 8.x. Wanneer u een back-up van uw iPhone op uw pc maakt, worden de bestanden ook opgeslagen (toegevoegd / incrementeel?) In de eerder genoemde map en het kan betekenen dat sommige bestanden worden overschreven, waardoor uw update onbruikbaar wordt.

Het iOS 14 Control Center sluiten - Veeg omhoog, omlaag, naar rechts, naar links of tik op de bovenkant van het scherm of tik op de knop Terug, Home, Recent. Als u de manier wilt wijzigen waarop u toegang krijgt tot het Control Center op uw apparaat, opent u de Control Center-app.

prompt om iPhone of iPad bij te werken of te herstellen 6. Selecteer update om door te gaan met de iOS 10-upgrade (herstellen brengt u terug naar iOS 9) 7. Wacht tot de telefoon of tablet de update opstart en ga verder met de configuratie op het apparaat. Als de bovenstaande stappen uw iPhone of iPad niet kunnen herstellen, herhaalt u de stappen, zet u de smartphone of tablet in herstel en selecteert u vervolgens herstellen in plaats van bijwerken.

Teruggaan naar iOS 8 vanuit de bèta van iOS 9 - Video - Tech Doctor

Hoe de openbare bèta van MacOS Monterey te installeren. 04:36. De openbare bèta van Apple's iOS 15 installeren (en verwijderen).

Ja, iOS 10 brengt widgets naar je vergrendelingsscherm, zou je deze functiecommentaar hieronder gebruiken en zo ja, zo kun je widgets krijgen op iOS 9, Cydia's "DopeLock" doet precies dat, momenteel 0, $ 99 maar er zijn andere providers daar om het gratis te krijgen. Herinneringen en herkenning van objecten / gezichten op foto's

iOS 10, het grootste iOS dat de iPhone, iPad en iPod Touch aandrijft, kan nu worden gedownload. De nieuwe iOS opent Siri en Berichten, de mogelijkheid om standaard apps te verwijderen, muziek, foto's en meer bij te werken (meer iOS 10 voordelen ten opzichte van iOS 9). Terwijl iDevice-gebruikers massaal updaten voor een nieuwe ervaring, melden velen iOS 10-updateproblemen omdat er een fout is opgetreden, iOS 9 is vastgelopen tijdens het updaten op iPad, de update wordt niet voltooid, de updatefout.

Als je een grote fan bent van Jailbreak of per ongeluk de nieuwe iOS 10 hebt geïnstalleerd, kun je het beste op de oude iOS blijven zitten en je iPhone voor nu onmiddellijk downgraden van iOS 10 naar iOS 9.3.5. , maar als je dat niet doet geeft om jailbreak, dan kun je op elk moment upgraden naar iOS 10. Klik hier om te zien Hoe iOS 10 te installeren op ...

Hoe iOS 8 te veranderen in iOS 9.3.2

Upgraden van iOS 8 naar iOS 9.3.2 is eenvoudig en efficiënt - het is ook efficiënt in termen van soepele en transparante bewerkingen. Hier leest u hoe u het kunt doen.

Traditioneel wordt elke versie na de release kort afgesloten om terug te keren naar de vorige versie van het besturingssysteem. Een dag na de release van iOS 9.1 kunnen gebruikers nog steeds terugkeren naar iOS 9.0.2. We hebben het alleen over deze versie van het besturingssysteem omdat Apple altijd een digitale handtekening genereert. Er moet aan worden herinnerd dat de situatie op elk moment kan veranderen ...

Met de gratis proefversie kunnen gebruikers 10 bestanden beheren en een gratis back-up maken. Met de beheerfunctie kunt u gratis in totaal 10 bestanden toevoegen / verwijderen / importeren / exporteren. En voor de betaalde versie kunt u alle functies zonder enige beperking gebruiken.

1. De iPhone / iPad / iPod lijkt na het updaten slechte prestaties te leveren. Sommige gebruikers merken dat hun apparaten langzaam werken in vergelijking met de status voordat ze werden geüpdatet naar iOS 10. Deze problemen komen echter het meest voor op modellen zoals iPhone 5, 5c en 5s. Misschien hebben eerdere iPhone-modellen geen goede compatibiliteit met iOS

Ios 10 Terug naar Ios 9

Hoe iOS 10 Beta downgraden naar iOS 9. OPMERKING: Dit proces kan voor elke softwareversie worden gebruikt zolang de versie ...

Voordat u uw iPhone herstelt van iOS 10 naar iOS 9 (downgrade van iOS 10 naar iOS 9), moet u een back-up van de iPhone maken naar iTunes, iCloud of computer en contacten, foto's en gegevens op uw iPhone-apparaat beschermen in geval van nood, we raden u aan een back-up van alle gegevens van de iPhone naar de computer te maken en deze na de downgrade naar de iPhone te herstellen.

Dit proces is eenvoudig, ondanks de waarschuwing van Apple dat je niet kunt terugkeren naar eerdere versies van iOS van nieuwere versies. Lees verder voor meer informatie. Dingen om te onthouden. U kunt uw apparaat alleen downgraden naar de nieuwste versie van iOS 8, namelijk iOS 8.3. Maak een back-up van uw inhoud met iCloud of iTunes, zodat u alles terug kunt krijgen als het proces niet goed werkt.

Als je een iPhone hebt met iOS 10, zul je de verandering onmiddellijk zien wanneer je je handheld-apparaat optilt en optilt, je scherm wordt automatisch wakker en toont de tijd. En je kunt een klein slotpictogram vinden dat bovenaan het scherm wordt weergegeven wanneer het apparaat is vergrendeld.

Показано 36 записей