Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_g9l2uq6t0mgifeoofjbt6g6flj, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Een iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen – Hoe de toepassing Herinneringen op iPhone effectief te gebruiken (minimalistisch ...) | Locatiegebaseerde herinneringen maken met Siri in iOS 9 | Appleinsider | swift - iOS 9 en de slimme herinneringen van Siri
Alles over computers en technologie

Hoe ios 9-herinneringen te gebruiken

Herinneringen gebruiken op uw iPhone, iPad of iPod touch - Apple Support

U kunt ook herinneringen toevoegen aan uw belangrijkste takenlijsten vanuit de Herinneringen-widget op uw startscherm. Gebruik de snelle werkbalk om meldingen en meer toe te voegen. Wanneer u een nieuwe herinnering typt, verschijnt er een snelle werkbalk met snelle en gemakkelijke aanpassingsopties.

Hoe kalenderwaarschuwingen en herinneringen op de iPhone te configureren.

Als u bijvoorbeeld vraagt ​​"Herinner me eraan om deze nieuwe sandwich te proberen wanneer ik bij McDonalds aankom", krijgt u waarschijnlijk het antwoord: "Welke McDonalds? En een lijst met locaties in de buurt op het scherm. Met Delen met gezin kun je ook locatiegebaseerde herinneringen instellen met je gezinsleden om te delen met Siri.

Het gebruikt NSUserActivity () om een ​​contextuele callback te creëren. Probeer het met Safari en Berichten: zeg "Herinner me hieraan". Er wordt een herinnering gemaakt met de titel van de webpagina / post als herinneringstitel en een deep link naar Safari / Berichten. Terug naar mijn probleem.

Top 8 Apple herinnert zich tips en trucs om als een professional te gebruiken

Met het debuut van iOS 13 leverde Apple een gloednieuwe Herinneringen-app met een nieuwe verflaag en nieuwe functies zoals Siri-integratie, locatiegebaseerde herinneringen en meer. Nu voldoet de Apple Reminders-app aan de gevestigde alternatieven van derden. Het profiteert van nauwe integratie tussen Apple-services om dingen voor elkaar te krijgen.

De lijst Herinneringen is handig wanneer een herinneringsitem tot een algemene categorie behoort of niet tot een van de categorieën in de bestaande lijsten behoort. Het scherm met verschillende toegevoegde lijsten ziet eruit als de afbeelding aan de linkerkant. Het nummer rechts van elke lijst staat voor het aantal herinneringen dat deze bevat.

Siri gebruiken om op locatie gebaseerde herinneringen in te stellen U kunt Siri ook altijd vragen om een ​​op locatie gebaseerde herinnering voor u te maken. Zeg gewoon iets als "Hé Siri, herinner me eraan om de kat te voeren als ik thuiskom" of "Hé Siri, herinner me eraan eieren te kopen als ik deze plek verlaat".

Als je een iPhone gebruikt, kun je niet alle lijsten zien, maar je moet op de knop "Lijsten" bovenaan je scherm drukken om terug te keren naar het hoofdscherm zodra de herinnering is geselecteerd. ...

Hoe programmatisch iOS-herinneringen te maken met alarmen of ...

Met EventKit doen Apple's Reminders-frameworks en app al het werk voor je. Inclusief het verzenden van meldingen, verwerkingstijd en meer als u terugkerende gebeurtenissen of alarmen instelt. Wijziging van Info.plist. Om agenda's te laten werken met gebruikersherinneringen, moeten we eerst toestemming vragen.

Hoe: Gebruik herinneringen om te helpen in plaats van te irriteren. How To: zich ontdoen van hardnekkige portemonnee-suggesties op het vergrendelscherm van uw iPhone. Hoe: 6 redenen waarom u Google uw locatiegegevens echt zou willen geven. Nieuws: gebruik Google Zoeken om uw Android-telefoon of -tablet te vinden, een routebeschrijving te sturen en meer. Nieuws: Blippar onthult het positioneringssysteem dat beter presteert dan GPS in stedelijke gebieden. How To: Rich Web Link-voorbeelden toevoegen aan uw herinneringen in iOS 13. How To: Zen-modus downloaden van OnePlus 7 Pro op elke Android. Hoe: je fototeksten kunnen je locatie onthullen (hier is hoe ...

Als je zegt "Herinner me er elke drie weken aan dat ik Jane Doe vanaf morgen om 09:45 uur moet opvolgen", zal Siri terugkaatsen "Follow-up met Jane Doe, morgen 09:45 uur" Het enige nadeel van de iOS Reminders-app is dat hoe eerder een herinnering kan worden herhaald is een dag. Dus als u een herinnering nodig heeft om uw medicijn elke 4, 6 of 12 uur in te nemen, kan de iOS-app niet ...

Als je onlangs de vernieuwde app Herinneringen van Apple voor iPhone en iPad bent gaan gebruiken, is het je misschien opgevallen dat wanneer je een herinnering in een lijst als voltooid markeert, de volgende keer dat je naar die lijst terugkeert, de voltooide herinnering niet langer wordt weergegeven. Apple lijkt dit standaardgedrag te hebben gekozen om zich te concentreren op de herinneringen die nog moeten worden uitgevoerd. Soms kan het echter handig zijn om bij te houden wat u al op een lijst hebt bereikt. Het zien van de taken die je hebt voltooid, kan je ook aanmoedigen en motiveren bij het werken aan een project.

GitHub - tiagomartinho / Herinneringen: een iOS-applicatie geschreven in Swift ...

selecteer het iOS "Herinneringen" -schema. Voer uit door op "Product"> "Test" te drukken of door op [Cmd + U] te drukken. Mogelijke verbeteringen. Gebruik een spotframe om spot en spionnen in tests te verwijderen. Gebruik een afhankelijkheidsinjectieframework om ViewControllerFactory en ControllerRouterFactory te verbeteren.

Siri is een slim onderdeel van iOS, met het gebruik van Siri kun je je de dingen herinneren die minder of belangrijker zijn in je leven, zoals een gebeurtenis, een werktaak, een uitnodiging, etc. alles wat je kunt onthouden door Siri op welk tijdstip je wilt.

Apple's iOS 13 introduceerde veel nieuwe functies, maar voegde ook een nieuwe laag verf toe aan veel bestaande functies. Een van de grootste herontwerpen is gemaakt voor de iOS Reminders-app, die een enorme revisie heeft ondergaan om het ... veel nuttiger te maken. Hier leest u hoe u het meeste uit de iOS 13 Herinneringen-app haalt.

Weet iemand hoe je herinneringen kunt downgraden? Voor de meeste mensen voldoet de recent bijgewerkte app Herinneringen niet aan hun behoeften. De update verpestte hun ervaring omdat het te maken heeft met bugs, traag is en checklists verprutst. Hoeveel je ook probeert te reorganiseren en eraan te wennen, je zult het uiteindelijk opgeven. Dit maakt het noodzakelijk om te kijken naar de downgrade-opties voor herinneringen aan iOS 13. Als dit iets is dat je zou willen doen, lees dan verder voor meer informatie.

Alles verandert in Apple Notes en herinneringen in iOS en ...

Ik zie geen iOS 14-versie van de Herinneringen werken met de iOS 12-versie omdat ze de eerdere compatibiliteit met iOS 13 hebben verbroken.

Hoe de Herinneringen-app te gebruiken in IOS Technobezz. 9 uur geleden Technobezz.com Alles bekijken. Siri-intelligentie is verbeterd in iOS 13 en biedt nu veel handige functies. Je kunt Siri vragen om een ​​herinnering toe te voegen.

Cory Bohon is een freelance ontwikkelaar die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van iOS en OS X. Hij runt een softwarebedrijf genaamd Cocoa App en is ook een ontwikkelaar bij MartianCraft. Hij maakte al op jonge leeftijd kennis met technologie en schreef op zijn tee ...

IPad heeft al een notitie-app die kan worden gebruikt om ideeën en gedachten op te schrijven, maar Herinneringen maakt het gemakkelijk om takenlijsten te maken, deadlines in te stellen en je leven te organiseren. Het kan u ook op vooraf bepaalde tijden herinneren met waarschuwingen.

Hoe de iOS 5 Herinneringen-app te gebruiken - Tech Doctor

Met de dagelijkse release van iOS 5 zullen iPhone-, iPod Touch- en iPad-gebruikers binnenkort kunnen profiteren van de nieuwe Herinneringen-app die is opgenomen in het nieuwste mobiele besturingssysteem van Apple. Hier bekijken we de app en laten we u zien hoe u enkele van de functies ervan kunt gebruiken.

Herinneringen op uw iPhone gebruiken is een geweldige manier om niet alleen te onthouden wat u moet doen, maar ook om een ​​takenlijst op te stellen voor ...

Selecteer hiervoor Wachtwoorden en accounts, selecteer Microsoft Exchange of Outlook.com en zorg ervoor dat herinneringen zijn ingeschakeld voor dat account. Zodra uw Microsoft-account is aangemeld, moet u uw standaard herinneringslijst instellen op die van uw Microsoft Exchange- of Outlook.com-account.

Doorgaans worden agenda's gebruikt om afspraken en vergaderingen te plannen, terwijl herinneringen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van een specifieke taak, zodat u actie kunt ondernemen. Het punt is dat iedereen beide gebruikt wanneer het hem uitkomt. Het bijhouden van agenda-afspraken en herinneringen kan echter een behoorlijk ontmoedigende taak zijn, omdat je te maken hebt met twee verschillende iOS ...

Een lijst maken met de app Herinneringen

De app Herinneringen gebruikt de GPS-functie om te weten wanneer u aankomt of vertrekt vanaf een bepaalde locatie, waardoor een herinnering wordt geactiveerd. Selecteer bij het kiezen van een locatie uw huis, bedrijf of ander persoonlijk adres. Optioneel: Selecteer Prioriteit en kies Geen, Laag, Gemiddeld of Hoog.

Het gratis herstellen van een iPhone-herinnering na het upgraden van iOS 9 wordt geleidelijk het meest zorgwekkende probleem onder iOS-gebruikers. Gelukkig is er altijd een oplossing. Het maakt niet uit of je per ongeluk je iPhone-herinnering hebt verwijderd, de herinnering bent kwijtgeraakt nadat de iPhone iOS-upgrade is mislukt, of alle herinneringen hebt gewist na fabrieksherstel, je kunt ze gemakkelijk terugkrijgen met deze hersteltool.

Deze video helpt je te begrijpen hoe we de herinnering gebruiken om ons schema te ordenen. Deze video is in het Malayalam en is bedoeld voor beginners en halfgevorderden.

Een Siri-snelkoppeling maken die u vraagt ​​een herinneringslijst te selecteren die opnieuw als variabele kan worden gebruikt. Ik wil een Siri-snelkoppeling bewerken die ik heb gevonden en die veel looping-items toevoegt aan de standaard iOS-herinneringenlijst. Mijn idee is om de gebruiker te vragen eerst een herinneringslijst te selecteren en die lijst vervolgens te gebruiken in ...

Hoe iPhone-locatiegebaseerde herinneringen in te stellen

De native iPhone Reminders-app is best handig, maar als je de locatiegebaseerde mogelijkheden toevoegt, wordt het een absolute reddingslijn. Dit komt omdat u herinneringswaarschuwingen kunt instellen om op een bepaalde locatie af te gaan. Als u bijvoorbeeld constant vergeet uw stomerij op te halen, kan uw iPhone u eraan herinneren de volgende keer dat u zich binnen 200 meter van de stofzuiger bevindt. Zie ook: Voorspellende tekst uitschakelen in iOS 8.

Een van de belangrijkste toevoegingen aan iOS in 2013 waren locatiegebaseerde herinneringen. Met deze functie kunt u locatieherinneringen maken. U kunt de app configureren om u een waarschuwing te sturen wanneer u een specifieke locatie betreedt of verlaat, zoals uw kantoor.

Of je nu een iPad Pro hebt met iOS 12, iPhone Xs of Xs Max, iPad Air of iPad Mini, iPod Touch of Apple Watch of een ander iOS-gadget dat door Apple is uitgebracht, deze website laat je zien hoe je er het meeste uit kunt halen. . van uw technologische apparaat.

NFC-tags zijn goedkope stickers die u op oppervlakken kunt plakken en scannen terwijl u uw telefoon bij u in de buurt houdt. Hier zijn enkele betaalbare NFC-tags die ik heb gebruikt en die compatibel zijn met iOS-snelkoppelingen. In mijn geval heb ik een NFC-tag op een pillendoosje geplakt en een terugkerende herinnering ingesteld om me eraan te herinneren de supplementen te nemen.

Hoe iPhone-herinneringen te herstellen na updaten naar iOS 13

Wanneer je de Herinneringen-app voor het eerst op je iPhone opent na het upgraden naar iOS 13, kun je "Later upgraden" selecteren in plaats van "Nu upgraden", meldde Apple. Als je deze route kiest, kun je waarschijnlijk wachten tot je app is geüpgraded totdat Apple macOS 10.15 Catalina uitbrengt, waardoor de synchronisatie mogelijk wordt verholpen.

Hoe de Ios Task Manager-app voor iOS te gebruiken - RemindMeAt. Volg ons op: www.remindmeat.com Volg ons op: www.facebook.com/RemindMeAt Volg ons op: twitter.com/RemindMeAtApp Volg ons op: www.instagram.com/remindmeat.

Leer hoe u datums, lokale / gebruikersmeldingen, tabelweergaven en meer kunt gebruiken. Van nul tot functionele toepassing doorlopen we samen elke stap van het proces.

De Herinneringen-app is geweldig om een ​​oogje te houden op de vele dingen die we moeten doen.

iOS-herinneringen

In deze video maken we de Herinneringen-app in Swift voor iOS. Leer hoe u datums, lokale / gebruikersmeldingen, tabelweergaven en meer gebruikt ...

Met de nieuwe functie voor herinnering bij berichten kunnen gebruikers elke keer dat ze de Berichten-app gebruiken, worden herinnerd. De functie geeft nuttige duwtjes wanneer de gebruiker sms't of een bericht stuurt naar een vooraf bepaalde ontvanger.

IOS Tips: Gebruik Herinneringen en Agenda op je iPhone voor. Roep Siri op door de home-toets op je iPhone ingedrukt te houden of door je gesproken prompt te gebruiken. Zodra Siri reageert, vraag je hem om de herinnering die je wilt zo gedetailleerd mogelijk te maken. Deze omvatten de tijd, locatie en prioriteit.

Een andere zeer handige optie is om herinneringen te verzenden wanneer u met een persoon praat via berichten. Een voorbeeld hiervan is dat je je vriend Pepe eraan zou moeten herinneren dat hij je 10 euro schuldig is, want als deze optie is ingeschakeld, sla je de herinnering over als je een gesprek met hem aangaat via Berichten.

IPhone-herinneringen werken niet: hier is de beste oplossing - iStarTips

Een andere methode die u kunt proberen om het probleem met iPhone-herinneringen op te lossen, is door uw iOS-smartphone te herstellen met behulp van iTunes-back-up. Deze oplossing heeft verschillende iPhone-gerelateerde problemen opgelost, en deze is geen uitzondering. Het te volgen proces is hieronder weergegeven.

Показана 41 запись

Warning: fopen(data/stats/1660829400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660829400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23