Alles over computers en technologie

Hoe iOS 9 te downgraden zonder iTunes

Hoe iOS 10 te downgraden naar iOS 9.3.2 zonder iTunes - YouTube

De eenvoudigste methode om iOS 10 te verwijderen zonder je spullen te verliezen of een back-up van gegevens en bestanden te hoeven maken. U hoeft geen moeite te doen om uw iPhone, iPad of iPod te jailbreaken wanneer u deze tutorial gebruikt, aangezien dit een van de weinige apps is die dit niet nodig heeft. Ondersteunde Apple-apparaten: iPhone 4, 5, 6, SE & 7 iPad 2, 3, 4, Air, Pro en Mini iPod Touch 4, 5 en 6 Als je iTunes niet op je pc of laptop hebt, heb je een Apple-stuurprogramma zodat uw apparaat kan worden gevonden.

IOS 5 vs iOS 6 vs iOS 7 vs iOS 8 vs iOS 9 snelheidstest op iPhone 4S. AllApplePro EAP.

Ik vraag me af of er een manier is om te downgraden van IOS10.2 naar IOS 9.1? Leer me alsjeblieft hoe ik het moet doen. Ik ervaar een vertraging bij het gebruik van ios10.2. Elke iOS-update brengt veel beperkingen en enkele wijzigingen met zich mee op iPhone en iPad, die niet bekend zijn bij gebruikers. Deze beperkingen vergroten de ontevredenheid van gebruikers en ze willen de nieuwe versie van iOS niet op hun apparaten gebruiken.

U kunt niet meer dan één versie tegelijk terugdraaien. Het ondersteunt je apparaat niet als het gejailbreakt was op iOS 10. Als je iTunes-back-upbestanden hebt, betekent downgraden naar ios 9 dat je ze niet meer kunt gebruiken omdat je een andere iOS-versie hebt. Je hebt gezien hoe je iOS 10 kunt downgraden zonder iTunes, als je updates wilt, kun je je abonneren.

Hoe iOS te downgraden zonder iTunes

De beste manier om iOS op uw apparaat te downgraden zonder gegevens te verliezen, is door een tool genaamd iToolab FixGo te gebruiken. Dit programma is handig voor het oplossen van iOS-gerelateerde problemen, maar om dit te doen, downloadt het iOS-firmware naar het apparaat zonder iTunes.

e Download en verkrijg uw respectievelijke iOS 9.2.1-firmware. Maak tijdens het downloaden een back-up van uw iDevice, dit zou alles moeten opslaan. Log gewoon in op iTunes en afhankelijk van uw huidige instellingen zou er automatisch een back-up moeten worden gemaakt.

Al met al is het vrij dringend om het iOS-systeem te downgraden. Daarom laat dit artikel u zien hoe u IPSW installeert met / zonder iTunes-verificatie. Deel 2. Maak een back-up van uw gegevens voordat u gaat downgraden. Aangezien u iTunes niet wilt gebruiken, kunt u iCloud of assistentsoftware proberen om een ​​volledige back-up te maken.

Het downgraden van iOS heeft zeker zijn aantrekkingskracht, maar het is niet altijd even gemakkelijk om te doen. In de meeste gevallen kunt u het beste terugkeren naar de versie waarvan u zojuist een upgrade hebt uitgevoerd, maar zelfs dan kunt u dit slechts voor een korte tijd doen. Kortom, als je wilt downgraden, moet je het meteen doen, anders mis je je kans.

Upgraden van iOS 10 naar iOS 9 - AppleToolBox

Maak dus allereerst een back-up van uw iPhone of iDevice met iCloud of iTunes op uw computer. Een back-up zorgt ervoor dat als er iets misgaat tijdens het downgradeproces, je altijd terug kunt gaan zonder apps, afbeeldingen en andere gegevens te verliezen. Bij Apple ToolBox raden we u aan een back-up van 2X2 (2 cloud en 2 lokaal) te maken voor het geval u, als u ooit problemen ondervindt, verschillende plaatsen hebt om de zaken weer op orde te brengen.

1. Maak een veilige back-up van de iPhone voordat u een upgrade uitvoert van iOS 15 naar 14. U kunt handmatig of automatisch een back-up maken van al uw gegevens naar iCloud voor het geval uw iPhone, iPad of iPod touch zoekraakt of beschadigd raakt. U hebt de gegevens elders beveiligd. Hoewel iCloud geen back-up maakt van gekochte apps, muziek, boeken of films, worden ze na het herstellen van iCloud-back-up gedownload van de Apple Store, iBook Store en meer.'iTunes.

Hoe kan ik iOS 9.3.2 downgraden naar iOS 9.3.1? Stap 1: Download uw juiste iOS 9.3.1 IPSW-bestand via de directe links hierboven. Stap 2: Sluit nu uw respectievelijke iPhone, iPad of iPod Touch aan via een USB-kabel en start iTunes-software. Stap 3: Zet je Apple iDevice in DFU-modus: houd de Home-knop en de Sleep / Wake-knop tegelijkertijd ingedrukt, laat de Sleep / Wake-knop na 12 seconden los, terwijl je de Home-knop ingedrukt houdt, totdat de iTunes-software verschijnt bericht zegt: "Het heeft een iPhone gedetecteerd in de herstelmodus". Stap 4: Je iPhone-scherm blijft zwart ...

Herstel iPhone / iPad zonder wachtwoord. Los 150+ iOS-systeemproblemen op, zoals Apple-logo, herstartlus en zwart scherm zonder gegevensverlies.

2 manieren om stap voor stap over te schakelen van iOS 14 naar iOS 13 - Dr.Fone

Met de hulp van Dr. Fone - Systeemreparatie kun je eenvoudig upgraden van iOS 14 naar iOS 13 zonder iTunes. En het belangrijkste is dat dit downgradeproces niet leidt tot gegevensverlies op uw iPhone. Daarnaast kan het allerlei iOS 14-problemen oplossen, zoals een wit scherm, vastgelopen in herstelmodus, zwart scherm, Apple-logo en andere problemen, enz.

Lees ook: iOS 9.3:7 features in de nieuwe iPhone en iPad update. Dat is alles wat we erover kunnen zeggen. Het is een eenvoudig proces als je eenmaal weet hoe je het moet doen, maar de beperkingen die Apple heeft ingesteld (en met een goede reden) betekenen dat je beperkt bent in termen van wanneer je kunt downgraden. Dit kan meestal pas direct nadat een nieuwe versie van iOS is uitgebracht, dus we raden je aan om snel te handelen.

Stap 5. De oude versie iOS / iPadOS-firmware wordt geverifieerd en geïnstalleerd op uw iPhone of iPad. 3. Hoe te upgraden van iOS 15 naar iOS 14 met iTunes. U moet ervoor zorgen dat u het volledige back-upbestand voor uw iPhone- of iPad-gegevens bij de hand hebt voordat u downgradet met iTunes om te voorkomen dat er iets misgaat.

Het downgraden van iOS heeft zeker zijn aantrekkingskracht, maar het is niet altijd even gemakkelijk om te doen. In de meeste gevallen kunt u het beste terugkeren naar de versie waarvan u zojuist een upgrade hebt uitgevoerd, maar zelfs dan kunt u dit slechts voor een korte tijd doen. Dus eigenlijk, als je wilt downgraden, moet je het meteen doen, anders mis je je kans.

Hoe iOS 10 naar iOS 9 te downgraden zonder gegevens te verliezen

Downgraden van iOS 10 bèta naar iOS 9. Opmerking: bij deze methode kun je downgraden naar iOS 9 zonder te verliezen

Voordat u uw iOS-versie downgradet, zijn er drie dingen die u moet doen. Deze zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat u met succes kunt downgraden: Zorg ervoor dat iTunes up-to-date is. Open iTunes en klik op Help> Controleren op updates. Volg de instructies op het scherm om te updaten.

Hoe iTunes te downgraden - elke versie - YouTube.

Om ervoor te zorgen dat u niet al uw bestanden, contacten en foto's kwijtraakt, is het belangrijk om een ​​back-up van al uw gegevens te maken, omdat bij downgraden apps en informatie van het apparaat worden gewist. 2. Download het iOS "ipsw"-bestand. Ga op je computer naar Documenten -> Bibliotheek -> iTunes. Zoek de map met het label iPad-software ...

[FAQ] Hoe iOS 10 te downgraden naar iOS 9.3.2 / 3/4 op iPhone iPad iPod

Opmerking: als u een back-up maakt naar iCloud of uw back-up niet archiveert, kunt u deze niet herstellen als u teruggaat naar de huidige versie van iOS. Het wordt aanbevolen om de nieuwste versie van iTunes te gebruiken. Ontdek ook hoe u een back-up van de iPhone kunt maken zonder iTunes. Alternatieve methode: maak probleemloos een back-up van iPod-inhoud van iPhone iPad.

Tik erop en open het met de optie Text Viewer. Stap 6: Zoek de ProductVersion-sleutel en wijzig de waarde in 6.0 als u wilt downgraden naar 8.4.1, of 5.0 als u wilt downgraden naar 6.1.3. Stap 7: U moet nu het bijbehorende buildnummer voor de firmware vinden.

Om een ​​iOS-app te downgraden, moet u eerst het IPA-bestand van de vorige versie herstellen, dat eerder is gedownload met uw Apple ID. Zodra u het IPA-bestand hebt ontvangen, leiden de volgende stappen u door het downgradeproces.

De jailbreak-optie werkt mogelijk niet op apparaten van de A5 Rev A. (Zie uitgave 70) Het script zal u waarschuwen als u de jailbreak-optie op een van deze apparaten inschakelt. Voor gebruikers die hebben gedowngraded zonder jailbreak-optie en handmatig hebben gejailbreakt met de EtasonJB-app, wordt aanbevolen om "EtasonJB Disable Bootloop Protection" te installeren vanuit mijn Cydia-repository.

Hoe u uw iPhone kunt downgraden van iOS 14 naar iOS 13 | iPlus

Hoe u uw gearchiveerde iOS-back-up op uw iPhone of iPad kunt herstellen. Zodra uw apparaat is hersteld, heeft het een schone kopie van de nieuwste standaardversie van iOS. Om uw gegevens te herstellen, moet u een eerdere back-up herstellen. Als u al meer dan een dag de nieuwste software gebruikt, is uw standaard iCloud- of iTunes-back-up waarschijnlijk gebaseerd op die versie van de software en wordt deze mogelijk niet correct hersteld naar een apparaat met de oudere versie van iOS. Dit is waar de gearchiveerde back-up binnenkomt die u hebt gemaakt voordat u de nieuwe software installeerde.

Maar hoe werkt de handtekening precies? Wanneer u van plan bent een nieuwe versie van iOS te installeren, moet u eerst de software downloaden naar uw mobiele apparaat of pc. Voordat u echter het installatieproces op uw iPhone start, waarop de vorige versie van iOS of pc staat, moet u de hash-versie naar

Vanaf daar zal iTunes beginnen met het downgraden van je iPhone naar iOS 8.4.1. Nogmaals, dit proces zal het apparaat volledig wissen en duurt ongeveer 10 minuten. Zodra het proces is voltooid, zal iTunes u vragen of u de iPhone wilt instellen als een nieuwe iPhone of een back-up wilt terugzetten.

Er is een andere manier om iOS 15 te downgraden naar iOS 14 met iTunes. Hoewel deze methode typisch is en toepasbaar is op alle iOS-apparaten, kan dit leiden tot gegevensverlies. Voordat u deze methode gebruikt, kunt u beter een back-up van uw telefoon maken om te voorkomen dat u belangrijke bestanden en gegevens verliest.

Manier 2. Hoe iOS 14 rechtstreeks van iTunes te downgraden (zonder ...

Stap 3. Klik op het tabblad Samenvatting in het linkermenu en druk op Controleren op updates terwijl u Option / Alt (op Mac) of Shift (op Windows-pc) ingedrukt houdt. Stap 4. Kies het ipsw-bestand dat u al hebt gedownload en druk op Update wanneer u wordt gevraagd om het oude iOS-bestand te installeren. Manier 3. Hoe te downgraden van iOS 14 naar iOS 13 door het profiel te verwijderen (zonder back-up).

Als je de app al op je computer hebt bijgewerkt of je iPhone hebt gesynchroniseerd voordat je de nieuwe versie van de app hebt verwijderd, moet je eerst deze stap volgen. Open de prullenbak of prullenbak en zoek de oude versie van de app (dit bestand eindigt met het .ipa-achtervoegsel). Sleep het oude applicatiebestand naar het iTunes-venster. iTunes zal je vragen of je de app wilt vervangen door een oudere versie.

Als u een nieuwere versie van iTunes zoals 11.1.x gebruikt, moet u deze van uw computer verwijderen en een oudere versie opnieuw installeren. Dit komt omdat nieuwere versies van iTunes de mogelijkheid verwijderen om aangepaste firmwarebestanden te herstellen. Nog iets om in gedachten te houden is dat u tijdens het verwijderen alle sporen verwijdert, inclusief services zoals Apple Mobile Device, Apple Software Update en Bonjour.

Downgraden tussen belangrijke iOS-gegevens, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up van uw apparaat maakt, zodat u gegevens kunt herstellen wanneer de officiële iOS 14 dit najaar uitkomt. (iOS 13.5.1 ondersteunt geen iOS 14-back-up) Of u kunt de foto's, video's, muziek, contacten en notities overbrengen naar uw computer met iCareFone (www.tenorshare.com/products/i ...), en ze vervolgens terug importeren naar uw apparaat na het downgraden, zodat u geen compatibiliteitsproblemen ondervindt. Als uw iPhone / iPad vastzit in de herstelmodus / opstartlus met Apple-logo, kunt u deze ook repareren met ReiBoot, het zal u helpen gegevens te behouden op ...

Hoe iOS te downgraden met SHSH2-blobs (update - 2020)

Deze digitale handtekening is belangrijk voor het downgraden van IOS, want zonder deze kunt u een IOS-versie niet herstellen in

Door uw iPhone te downgraden via een herstelafbeelding, worden al uw gegevens gewist. Als u een iCloud-, Finder- of iTunes-back-up voor iOS 14.1 hebt gemaakt voordat u iOS 14.2 installeerde en deze nog steeds beschikbaar is, kunt u de volgende stappen volgen om uw gegevens te herstellen naar uw iPhone met iOS 14.1. Als je je iPhone wilt

2. Download het juiste iOS 9.3 of iOS 9.2.1 IPSW-firmwarebestand voor uw iPhone, iPad, iPod touch. 3. Sluit uw iOS-apparaat aan op uw pc of Mac en start iTunes. Als iTunes niet op uw computer is geïnstalleerd, gaat u gewoon naar apple.com/itunes om het onmiddellijk te downloaden.

Er is geen manier om iOS 7 ongedaan te maken nadat je je iPod hebt hersteld, omdat iOS 7 nog niet is uitgebracht. Om het iOS van uw iPod te downgraden, hoeft u alleen maar de gewenste iOS-firmware van internet te downloaden. Houd in iTunes de Shift-toets ingedrukt terwijl je op "Mijn iPod terugzetten naar fabrieksinstellingen" klikt en kies het bestand dat je zojuist hebt gedownload en je iPod moet ...

Downgraden van een bètaversie van iOS - MacRumors

Ik heb deze methode op twee verschillende apparaten geprobeerd en beide keren was de installatie voor mij beschadigd. Aan de ene kant heeft het me uiteindelijk niet gedowngraded van iOS 9.3 en aan de andere kant heeft het het zo slecht gemaakt dat hoewel al mijn apps zijn geïnstalleerd, ze niet zichtbaar zijn. Het was vreemd. Dat is de reden waarom ik uiteindelijk "bijwerken" niet heb aanbevolen voor "herstellen".

Stap 6: Wanneer u vervolgens wordt gevraagd om een ​​IPSW-bestand te selecteren, kiest u het iOS 9.3.3 IPSW-bestand dat u in stap 1 van dit proces hebt gedownload. iTunes leidt u nu door een aantal verschillende prompts die deel uitmaken van het downgradeproces. Op dit punt moet u waakzaam zijn en nauwkeurig accepteren wat relevant is.

Hoe iOS 13 te downgraden naar iOS 12! (Zonder gegevensverlies) 3 Beste manier iAnyGo Ultimate iOS Downgrade en Upgrade Tool One ...

Hoe u iOS 13 kunt downgraden naar iOS 12 en uw gegevens kunt behouden. Apple heeft op 7 september iOS 13 voor iPhone en de geheel nieuwe iPadOS 13 voor iPad uitgebracht. 19, en veel iOS-gebruikers hebben hun apparaten geüpgraded om te profiteren van de nieuwe functies en functies. De nieuwste versie van iOS is echter nog steeds niet zonder bugs en andere problemen. Om deze vervelende problemen op te lossen, wil je misschien upgraden naar iOS 12 vanaf iOS 13. Het kan worden gedaan, maar niet zo gemakkelijk. In dit artikel gaan we 2 verschillende manieren introduceren om iOS 13 te downgraden naar iOS 12.

Upgraden van iOS 10 naar iOS 9.3.2 op je iPhone of iPad

Hoe Zoek mijn iPhone in iOS uit te schakelen. 2. Sluit uw iDevice aan op uw pc / Mac en open iTunes, of installeer de nieuwste versie van de Apple-website; 3. Nu moeten we overschakelen naar de DFU-modus (Device Firmware Update). Om dit te doen, houdt u de aan / uit-knop en de startknop op uw iPhone of iPad tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt. Laat vervolgens de aan/uit-knop los, maar blijf de home-knop ingedrukt houden. 4. Een melding zoals hieronder zou in iTunes moeten verschijnen. Het informeert u dat u uw iDevice met succes in de DFU-modus hebt gezet en dat u het moet herstellen voordat u het kunt gebruiken. Druk op OK"

Wees gewaarschuwd dat het vinden van een ipsw-bestand betekent dat je iOS 10 vervangt door een versie van iOS 9 zonder dat je bestanden en apps zijn geïnstalleerd. Een goede website voor het vinden van ipsw-bestanden is ipsw.me. Open vervolgens het .ipsw-bestand. Om dit te doen, sluit u uw iPhone of iPad aan op uw pc of Mac en start u iTunes.

Zorg ervoor dat iTunes op uw pc is geïnstalleerd, of het nu Mac of Windows is. Sluit uw apparaat aan op uw computer en start het iTunes-programma als het na de plug-in nog niet automatisch wordt gestart. Nu zie je het bovenste rechthoekblok in je iTunes-venster, dat je twee opties geeft voor ...

Stap 2. Zoek de compatibele versie van het apparaat en download vervolgens het iOS 9.3.5 IPSW-bestand voor uw apparaat naar uw computer. Stap 3. Start de nieuwste versie van iTunes en sluit het apparaat dat u wilt downgraden zet een USB-kabel aan op iTunes. Stap 4. iTunes uw verschijnt successen heeft betrekking, gaat u naar het linkerdeelvenster van iTunes, uitbreiding verschijnt in vervolgens:

3 manieren om iOS 14 op iPhone te downgraden [Update]

Manier 2: Hoe downgraden van iOS 14 naar iOS 13 met behulp van een IPSW-bestand zonder gegevensverlies (stel dat het nog steeds wordt ondertekend). Met deze methode wordt uw apparaat niet gewist, uw bestanden worden na het proces bewaard. Het is echter mogelijk dat u tijdens het proces problemen ondervindt en u wordt gewaarschuwd dat als de download mislukt of wordt onderbroken, uw apparaat mogelijk onbruikbaar is.

iOS 10 Ondersteunde apparaten: iPhone: iPhone 6S/6, iPhone SE/5S/5C/5 iPad: iPad Pro, iPad Air 2/1, iPad 4, iPad Mini 4/3/2 iPod Touch: iPod Touch 6 Gen. Stap 1: Schakel het apparaat uit, sluit het via USB aan op de computer en start iTunes Stap 2: Zet het iOS 10-apparaat in de DFU-modus: Houd het apparaat uit en houd de aan / uit-knop en de startknop samen ingedrukt

Stap 1. Maak een back-up van uw iPhone-gegevens naar de computer Voordat u uw iPhone ios-systeem bijwerkt of downgradet via iTunes, moet u een back-up maken van iPhone-gegevens naar de computer, inclusief contacten, sms-berichten, foto's, video's, muziek, notities, WhatsApp-berichten, app-gegevens en andere bestanden.Zodra het update-/downgradeproces is voltooid, ...

Downgraden van iOS 12 bèta naar iOS 11.4 is eenvoudig, maar je gegevens in het proces houden is dat niet: na het downgraden wordt je iOS-apparaat volledig gereset en is het herstellen van een iOS 12-back-up niet mogelijk. Als je een iTunes- of iMazing-back-up hebt gemaakt voordat je de upgrade naar bèta hebt uitgevoerd, kun je nog steeds:

Een iPod Touch of iPhone downgraden (met foto's) Antwoorden op al uw "Hoe?"

Er is momenteel geen manier om te downgraden zonder deze bestanden te hebben. U kunt alleen downgraden naar het niveau waarop u deze bestanden heeft.

Ontdek hoe u uw Mac kunt updaten. De functionaliteit van iTunes kan per land of regio verschillen. Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, of onafhankelijke websites die niet door Apple zijn geïnspecteerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de selectie, prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

We hebben instructies om het hier te doen: Hoe iOS op iPhone te updaten. Het is echter niet zo eenvoudig als je iPhone weinig ruimte heeft. Als je een iPhone hebt met 16 GB opslagruimte - of zelfs een iPhone van 32 GB vol met foto's, is de kans groot dat het iOS-installatieprogramma meer ruimte nodig heeft dan je hebt.

Ik zou aanraden om 'Godmode' in te schakelen. - Verhoogd aanvalsbereik - Hiermee kun je vijanden op een bepaalde afstand doden. - Gratis knutselen - Hiermee kun je items maken zonder de benodigde materialen. - Geen vereiste voor een crafting-niveau - Gratis constructie - Dubbele items bij het delen - Onbeperkte duurzaamheid van items - Spelerssnelheid x2 - Spelerssnelheid x3.

Hoe te upgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1 Volledige gids

Voordat we beginnen, wil ik u enkele belangrijke dingen laten weten. Je kunt alleen downgraden als Apple de vorige versie van iOS ondertekent. Dit gebeurt meestal in een kort venster. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je iTunes-back-up niet kunt herstellen van een nieuwe versie van iOS naar een oude versie van iOS, dus als je het hebt geprobeerd ...

- Breng eenvoudig bestanden over tussen iOS-apparaten, iTunes en pc. - 6 keer sneller dan iTunes - Breng tot 14 soorten gegevens en bestanden over zonder iTunes. - Ondersteuning van de nieuwste iOS-apparaten zoals iPhone 12, iPhone 12 Pro, enz. - Lees, bekijk en verwijder gegevens en bestanden op iOS-apparaten.

Link: http: tinyurl.com iOS10downgrade Upgrade veilig van iOS 10 naar iOS 9 zonder uw gegevens te verliezen. Deze app ondersteunt alle versies van iOS 10, inclusief apparaten die gejailbreakt zijn. Stappen: 1. Download en pak de client uit 2. Installeer met de aanbevolen instellingen door universeel te selecteren wanneer daarom wordt gevraagd. 3. Start de client en accepteer de voorwaarden. 4. Selecteer de iOS-versie die u op uw apparaat wilt installeren. 5. Selecteer het "volledige" downgrade-type, tenzij uw apparaat gejailbreakt is. 6. Sluit je telefoon aan en wa [meer].

Daarna zal iTunes iOS voor je downgraden. Zodra het iOS-downgradeproces is voltooid, wordt uw iOS-apparaat automatisch gestart en gaat u naar het welkomstscherm. Deel 3. Verwijder iOS 15/14/13 Beta met herstelmodus. Met de herstelmodus kunt u ook iOS downgraden en uw iPhone / iPad / iPod terugbrengen naar de vorige versie van de iOS-versie.

Показано 56 записей