Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_t0629vk68qh7rbce71movmp05s, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Bandai Tamashii Nations SH Figuarts Android 17 "Dragon Ball ..." – Verwijder Apple Stock-apps van het startscherm van uw iPhone - iOS | Hoe iPhone-apps op voorraad te verwijderen (met foto's) Antwoorden op al uw "Hoe?" | Hoe stock-apps op iPhone of iPad te verwijderen
Alles over computers en technologie

Hoe ios 9 te verwijderen

Apps verwijderen op uw iPhone, iPad en iPod touch - Apple support

Tik op App verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen om te bevestigen. Houd er rekening mee dat sommige ingebouwde Apple-apps niet van uw apparaat kunnen worden verwijderd, dus u ziet mogelijk niet de optie om een ​​app te verwijderen.

Werkt op alle versies van iOS 8, voor iPad, iPhone of iPod touch. Bekijk de volledige tutorial over gadgethacks voor meer informatie.

Dit artikel is 3.183 keer bekeken. Naarmate de iOS-versies van Apple zich ontwikkelden, hebben ze allemaal een nieuwe reeks aandelen-apps naar het startscherm gebracht. Hoewel deze apps vaak de productiviteit verbeteren, kunnen ze ook je iPhone-interface rommelig maken; dankzij iOS 10 kunt u echter stock-apps tijdelijk verwijderen op dezelfde manier waarop u normale apps verwijdert.

1. Als u de Muziek-app verwijdert, kunt u in uw auto mogelijk niet naar muziek luisteren met apps van Apple of van derden. 2. Evenzo zorgt het verwijderen van Podcast, iBooks en Maps ervoor dat deze apps niet meer beschikbaar zijn met CarPlay. 3. Als uw Apple Watch is gekoppeld aan een iPhone, is het ook mogelijk om een ​​Stock-app op de iPhone te verwijderen ...

iOS-apps verwijderen

11. Blader omlaag naar Stocks.app en sleep het van links naar rechts om de verwijderoptie weer te geven. 12. Ga naar / Systeem / Bibliotheek / AccessibilityBundles en verwijder "Stocks.axbundle". U kunt nu op de startknop drukken en terugkeren naar uw Springboard, waar u zult zien dat de app nog steeds wordt vermeld, maar het pictogram is wit.

Desalniettemin zou deze tutorial nuttig zijn voor de complete beginner, die op zoek is naar een manier om hun homescreen op te fleuren, terwijl ze nog niet volledig bekend zijn met hoe iOS werkt. Dus, hoe verwijder je apps op iPhone 6 en 6 Plus en iOS 8? Het komt allemaal neer op één ding - houd een pictogram lang vast totdat alle ...

Opmerking: u moet iOS 13.2 gebruiken om de optie "verwijderen" op een app-pictogram te zien. Anders kunt u de schudmodus gewoon activeren om een ​​app te verwijderen. Hoe een app op zowel iPhone als iPad te verwijderen.

Of, als u iOS 13 gebruikt, houdt u een app-pictogram lang ingedrukt, selecteert u 'Apps opnieuw rangschikken' en tikt u vervolgens op de X die ...

Vooraf geïnstalleerde apps verwijderen in iOS 10 en hoger

Deze aanpak helpt niet als je stock-apps wilt verwijderen om opslagruimte te besparen, maar het is behoorlijk effectief als je gewoon wilt opruimen. Is deze pagina nuttig voor u geweest? Laat het ons weten!

Er was momenteel geen tijdelijke oplossing, jailbreak of niet voor de hand liggende manier om de stock-app te verbergen en te minimaliseren op het display van Apple Watch-apps op iOS 9 en het bijbehorende horloge-besturingssysteem. De rest van dit antwoord is van toepassing als je niet kunt upgraden naar iOS 10 en watchOS 3. Overweeg om een ​​lange-staartregeling te maken van apps met degenen die je niet aan het einde van de rij wilt zien.

Met iOS 10 kun je stock-apps verwijderen en ook herstellen. Hoe interessant het ook klinkt, met iOS 10 waarmee je apps uit de voorraad kunt verwijderen, is het verhaal niet helemaal rooskleurig. Terwijl je dat handjevol gruwelen kunt verwijderen die standaard bij iOS 10 worden geleverd, zoals podcasts, notities, herinneringen, muziek en meer. maar houd er rekening mee dat als u deze apps verwijdert, u geen gratis opslagruimte krijgt.

Het lijkt erop dat sommige bestanden die aan de apps zijn gekoppeld, zijn verwijderd (bijvoorbeeld het bestand com.apple.stocks.account van Stocks), maar de apps zijn er nog steeds en lijken nog steeds volledig te laden en uit te voeren. Dus mijn vraag is, kunnen deze apps worden verwijderd / verwijderd? En heb ik schade aangericht door enkele van de bijbehorende bestanden te verwijderen met behulp van

Hoe stock-apps te verwijderen en te herstellen in iOS 10

In iOS 10 kun je 23 originele iOS-apps verwijderen. Om dit te doen, tikt u eenvoudig op een app-pictogram en houdt u dit vast totdat het begint te wiebelen. Tik op het kleine kruisje in de rechterbovenhoek van het pictogram om de app te verwijderen. U ziet het gebruikelijke bevestigingsbericht waarin u wordt gevraagd te bevestigen of u de app al dan niet wilt verwijderen.

Dit kan het veel waarschijnlijker maken dat uw telefoonback-up wordt beschadigd als u vervolgens herstelt naar iOS-aandelen of later een nieuwe telefoon krijgt (als u door het bestandssysteem begint te graven).

Sommige stock-apps blijven verplicht, waaronder Berichten (gepland voor een enorme revisie in iOS 10), Telefoon, Safari, Foto's en de App Store, omdat deze apps als essentieel worden beschouwd voor iOS. Hoewel Apple de wijziging niet officieel aankondigde tijdens zijn WWDC-keynote op maandag, heeft het bedrijf stilletjes verschillende van zijn apps, waaronder Mail, Kaarten, Notities, Weer en Calculator, naar de App Store geschoven voorafgaand aan de keynote.

Ik heb een nieuwe app-versie 1.6.1 gemaakt in AppStoreConnect, maar heb nooit een binaire kennisgeving geüpload of getypt. Na een tijdje besloot ik dat de volgende versie 1.7.0 zou moeten zijn. Is er een manier om de oude versie 1.6.1 te verwijderen en in plaats daarvan een nieuwe te maken?

eKapija | Staat Apple het verwijderen van stock-apps van iOS-apparaten toe?

Apple moet nog een definitieve beslissing nemen over het al dan niet verwijderen van stock-apps van iOS-apparaten, hoewel CEO Tim Cook in een interview met BuzzFeed bevestigde dat ze dit intens overwegen. Sinds de lancering van de eerste iPhone heeft Apple stock-apps simpelweg niet-verwijderbaar gemaakt, en in dat opzicht is er tot op de dag van vandaag niets veranderd. Of je nu de Mail-app gebruikt om bijvoorbeeld je e-mail te lezen of overschakelt naar een andere, of Safari nu je favoriete webbrowser is of niet...

U volgt hetzelfde proces om een ​​ingebouwde app te verwijderen als om een ​​andere app te verwijderen. Tik op een app-pictogram en houd het vast totdat het begint te trillen en tik vervolgens op de X om het te verwijderen.

Er zijn veel apps beschikbaar op iOS die we normaal gesproken nooit gebruiken in het dagelijks leven, zelfs niet in een leven als Game Center, Compass, Tips of News. In deze situatie kun je met iOS 10 apps van je iOS 10-platform verwijderen en als je later van gedachten verandert, kun je apps eenvoudig gratis opnieuw installeren vanuit de Apple App Store.

Tik op iPhone-opslag. Een lijst met alle apps (inclusief stock-apps) op uw iOS-apparaat wordt in volgorde van grootte geladen, met de grootste apps bovenaan. Op dit scherm worden twee verwijderingsopties weergegeven.

2. Hoe recente items op het app-switcherscherm te verwijderen (voor iOS 8)

In iOS 8 introduceerde Apple Recente contacten in zijn multitasking-menu, de app-switcher. Deze nieuwe functie is handig als het gaat om snel sms'en of het bellen van uw meest gecontacteerde familie en vrienden. Met een enkele tik op een van de contactbubbels, verschillende soorten opties zoals berichten, bellen en FaceTime

Dankzij iOS 10 lijken er grote veranderingen naar iOS te komen. Er verschijnen eigen apps in de App Store, wat erop wijst dat iOS-gebruikers de originele iOS-apps kunnen verwijderen. Het kan ook betekenen dat gebruikers apps van derden kunnen installeren en gebruiken als standaardapps.

Vanaf watchOS 6 (uitgebracht in het najaar van 2019) kunnen deze ingebouwde apps eindelijk van de Apple Watch worden verwijderd. Ga om te beginnen naar het startscherm van Apple Watch waar een raster van uw apps wordt weergegeven. Tik op de app die je wilt verwijderen en houd vast.

iPhone / iPad of van het ene iOS-apparaat naar het andere, je hebt alles-in-één iPhone-gegevensbeheer en -overdracht nodig om je te helpen, en EaseUS MobiMover Free kan aan al je behoeften voldoen, zoals eerder vermeld. U kunt MobiMover Free downloaden en proberen te gebruiken door direct op de volgende downloadknop te klikken.

Hoe iPhone-apps te verwijderen in iOS 13

Bij eerdere versies van de iPhone hielden gebruikers de pictogrammen gewoon ingedrukt totdat ze bewogen. Er zou een kleine "X" verschijnen in de rechterbovenhoek van elke app (zolang het een app was die je mocht verwijderen), gebruikers zouden op de "X" drukken en de app zou verdwijnen. U kunt mobiele apps ook herschikken of in mappen plaatsen.

Sinds iOS 2 in 2008 app-ondersteuning aan de iPhone heeft toegevoegd, was het proces voor het verwijderen van een app hetzelfde. Je moest lang op het app-pictogram drukken totdat je de schudmodus activeerde (dat is de officiële naam, door Apple), en vervolgens op de "X" drukken. Je zou bevestigen dat je de app wilde verwijderen en dan zou deze verdwijnen.

Hoe beurs-apps te verwijderen - U verwijdert een beurs-app op dezelfde manier als u een app van derden verwijdert. Tik en houd het app-pictogram vast totdat het beweegt en tik vervolgens op de kleine x om het te verwijderen. Laat het ons weten als we iOS 10-functies hebben gemist die u kunt uitschakelen in de onderstaande opmerkingen. Je kunt ook onze sectie Veelgestelde vragen bekijken voor meer iOS 10-tips.

De app-bibliotheek is een nieuwe iOS 14-functie die een lay-out van één pagina biedt van alle apps die beschikbaar zijn op uw iPhone. Applicaties worden automatisch toegewezen aan vooraf gedefinieerde categorieën die worden weergegeven in kleine widgets! Dit is erg handig en helpt bij het opruimen van het startscherm!

[Help / Ondersteuning] Stock iOS 10-applicaties opnieuw installeren - Help ... - iOSGods

Hoe u gemakkelijk unc0ver en Jailbreak iOS 11 - 14.3 kunt downloaden! Introductie van macOS Sideloadly - iGameGod - Memory Engine, Speed ​​​​Manager en Touch Logger! Theos Online - Updateverzoek - iOSGods + App - Live Offset Corrector - iOSGods Auto Update - Giveaways vinden nu plaats!

Hier leest u hoe u stock-apps op iPhone 6 kunt verwijderen. U kunt ze eenvoudig verwijderen, u hoeft alleen maar deze zeer eenvoudige truc uit te voeren en het zal ...

Apple introduceerde een gloednieuwe functie met iOS 11 genaamd "Unload Unused Apps", en de functie ging verder op de nieuwe iOS. Deze functie verwijdert automatisch uw iPhone-apps als ze een tijdje niet zijn gebruikt. Het is waar dat deze functie de apps verwijdert, maar de app-pictogrammen zijn nog steeds beschikbaar op uw ...

Update 2: Hoewel het niet expliciet werd genoemd tijdens de WWDC-keynote, bevestigt The Verge dat gebruikers de gebundelde apps van Apple zoals Maps, Compass, Music en Stocks in iOS 10 kunnen verwijderen. De ontwikkelaars die vandaag de preview-bèta hebben gedownload, zijn al het bevestigen van de valuta.

Apps verwijderen in iOS 13 en iPadOS 13 | Appleinsider

Gewoonlijk is de manier waarop het gaat met nieuwe iOS-updates dat je maanden van de hype hebt gehoord, maar wanneer het op je apparaat belandt, zie je aanvankelijk niet veel verschil. Terwijl je aan het werk bent, blijf je nieuwe sleutels of soms nieuwe apps vinden, en voor je het weet, zou je het idee haten om terug te gaan naar het oude iOS van vorig jaar.

Vragen over nieuwe functies en wijzigingen in de nieuwste iOS 13. Apple heeft de manier veranderd waarop je apps verwijdert. Voorheen hoefde je om een ​​app van je iPhone te verwijderen alleen het pictogram ingedrukt te houden totdat de animatie werd afgespeeld en een rood kruispictogram verscheen, tik vervolgens op dat rode kruis en bevestig dat je dit wilt verwijderen ...

Verwijder de applicaties van uw iPhone XR iPhone XS iPhone X iPhone 8 iPhone 7 iPhone 6 iPhone Se iPhone 5S en alle andere ...

^ die ik sindsdien heb gebruikt als iOS 5 om stock-apps te verwijderen lol. Jailbreak vereist natuurlijk, echter. "Er is niets moeilijker dan iets repareren dat nog niet helemaal kapot is."

Beste toetsenbord-apps voor iPhone en iPad | Ios 8, Ios-toepassingen, Ipad-toepassingen

Apple's iOS 8 installeert Podcasts als een stock-app die u niet kunt verwijderen / verwijderen. Hier leest u hoe u de Podcasts-app op iPhone / iPad op iOS 8 verwijdert of verwijdert.

Een jaar later lijkt het erop dat de iPhone-maker erachter is gekomen welke apps van je toestel kunnen worden verwijderd zonder het besturingssysteem aan te tasten. In iOS 10 stelt Apple gebruikers in staat om Rekenmachine, Agenda, Kompas, Contacten, FaceTime, Zoek mijn vrienden, Home, iBooks, iCloud Drive, iTunes Store, Mail, Kaarten, Muziek, Nieuws, Notities, Podcasts, Herinneringen, Aandelen, Tips, video's, stemmen ...

Als je je computer niet gebruikt, laat hem dan in de slaapstand staan ​​en houd je iPhone verbonden. Dit is 's nachts belangrijker omdat iOS achtergrond-apps veel meer wakker maakt wanneer het apparaat is aangesloten maar niets doet. Open AltStore regelmatig, eenmaal per dag of om de andere dag.

Momenteel ondersteunt iBundle de nieuwste versies van iOS, waaronder iOS 15, iOS 14.7.1, iOS 14.7 en tot iOS 14. iBundles is een service en biedt 18 services, waaronder niet-Jailbreak-thema's, Tweaks, iOS Standaardinstellingen Apps wijzigen, Dream Store-thema's, mysterieuze behangcollecties en nog veel meer.

Gekraakte apps op iOS uit de beste app store van 2020

We bieden u meer gedetailleerde app-marktinformatie, inclusief installatie-instructies, lijst met functies, screenshots en meer hieronder in de beschrijving. Blader door onze lijst met de beste app-winkels van 2019 voor gekraakte apps op iOS en kies je favoriete app.

In watchOS 6 kunt u alle apps van derden en veel aandelen-apps van uw apparaat verwijderen. Enkele essentiële apps zoals Berichten, Telefoon, Thuis, Agenda, App Store, enz. kan nog steeds niet worden verwijderd. Veel stock-apps zoals Breath, ECG, Now Playing, Walkie-Talkie, Stopwatch, Timer, Camera, Remote, Radio en Noise kunnen echter worden verwijderd door de hierboven beschreven stappen te volgen.

Na het verwijderen van de app, wil je gewoon op de "Home"-knop op de iPhone drukken om terug te keren naar de normale staat, en voor moderne iPhones die de Done Home-knop niet hebben, moet je op "Gereed" in de rechterbovenhoek tikken. .. Opmerking: Als het "x"-pictogram niet wordt weergegeven tijdens het proces, betekent dit dat de optie is uitgeschakeld in de instelling "Beperkingen".

Hier leest u hoe u stock-apps op iPhone 6 kunt verwijderen. U kunt ze eenvoudig verwijderen, doe gewoon deze zeer eenvoudige truc en het zal alle pictogrammen verwijderen en verwijderen die u niet meer wilt zien. Werkt op iPhone 6 en hoger, maar werkt niet op iPhone X. Officiële iOS-updates: trclips.com/user/playlist?list ...

Met iOS 10 kun je Apple-apps verwijderen die je nooit gebruikt

Toch werd er vreemd genoeg niets over gezegd op het podium tijdens de WWDC-keynote. Noch Tim Cook, noch softwarebaas Craig Federighi bespraken een "ontbundeling" van apps voor iOS 10. Het verscheen niet eens op de coole, goedkope lijst met nieuwe functies tijdens de keynote: maar het gebeurde wel.

De eerste methode is de eenvoudigste; de tweede ronde kan een paar pogingen kosten. Werkt op alle versies van iOS 8, voor iPad, iPhone of iPod touch. Bekijk de volledige tutorial over gadgethacks voor meer informatie.

Houd er rekening mee dat sommige ingebouwde Apple-apps niet van uw apparaat kunnen worden verwijderd, dus u ziet mogelijk niet de optie om een ​​app te verwijderen.

Verwijder aandelen-apps. sm. zachte Modder.

Apple-apps en functies verbergen op uw ... :: gadget-hacks

Er zijn tal van apps en functies op je iPhone die je misschien nooit gebruikt en daarom niet nodig hebt. De Apple Watch-app is daar een uitstekende illustratie van. Je hebt misschien geen interesse in een dure smartwatch, maar je zit vast met de Apple Watch-app op je startscherm.

Hoewel het misschien een goed idee is om aandelen-apps te verwijderen die u waarschijnlijk niet op uw iPhone zult gebruiken, moet u zich ook bewust zijn van wat er gebeurt als u bepaalde aandelen-apps op iPhone of iPad verwijdert. 1. Als u de Muziek-app verwijdert, kunt u in uw auto mogelijk niet naar muziek luisteren met apps van Apple of van derden.

Sommige apps zijn bijvoorbeeld mogelijk niet geschikt voor kinderen. Bovendien wil niemand zijn foto's of persoonlijke documenten aan gasten of familieleden laten zien. Dit probleem komt veel voor bij iPad-gebruikers omdat het een gezinsapparaat is. Beide iOS 9, iOS 8 hebben opties waarmee je zowel stock- als niet-stock-apps kunt verbergen op de hoofdapp-pagina.

Hoe verwijder ik de app "Aandelen" waarvan ik begrijp dat deze deel uitmaakte van het geïntegreerde pakket voor iPhone 4. Hij schakelt en verwijdert niet. Zal dankbaar zijn voor de hulp. Ik heb andere suggesties geprobeerd om toegang te krijgen tot de meldingen om te verwijderen.

Hoe acties en Game Center te verwijderen met iFile

1. Klik op de knop linksboven in iFile om terug te gaan naar een map totdat u bij "/" bent. 2. Klik op de knop rechtsboven "Wijzigen" en vervolgens op het teken "+" rechtsonder om een ​​nieuwe map aan te maken. 3. Er verschijnt een pagina, noem de nieuwe map "Deleted Stored Applications" en druk vervolgens op "Create".

U kunt nu de standaardapps verwijderen van elke iPhone, iPad of iPod touch met moderne iOS-versies. Ja, dat betekent dat u e-mail kunt verwijderen, muziek, aandelen, kaarten, agenda, horloge, iTunes Store, kompas, herinneringen, video's, iBooks, podcasts, kunt zoeken naar 'vrienden, horloge, tips, spraakmemo's, nieuws, activiteit en iets anders van

Implicatie 5: Als u probeert de Watch-app te verwijderen, wordt er een waarschuwing gestart waarin u wordt gevraagd uw smartwatch te ontkoppelen voordat u de app van uw telefoon kunt verwijderen. Voor degenen onder u die op zoek zijn naar een volledige lijst met stock-apps op iOS 10 die u kunt verwijderen, laten we gaan.

Verplaats de map naar zijn eigen startschermpagina (door de map naar de rechterrand van het scherm te slepen totdat deze naar een nieuw scherm gaat), weg van de rest van uw apps. Deze aanpak helpt niet als je stock-apps wilt verwijderen om opslagruimte te besparen, maar het is behoorlijk effectief als je gewoon wilt opruimen.

Hoe Stock iPhone-apps te verwijderen | Wat is er nieuw in iOS 11.4.1

Wanneer u originele iPhone-apps van uw iPhone verwijdert, verwijdert u ook gebruikersgegevens en configuratiebestanden. Het kan ook van invloed zijn op de functionaliteit van uw Apple Watch.

Ik heb de extensie vandaag aan mijn app toegevoegd (alleen voor testdoeleinden) en nu wil ik deze verwijderen. Ik heb geprobeerd alle bestanden te verwijderen die verbonden leken te zijn met de extensie, maar wanneer ik de app opnieuw start, is de extensie nog steeds beschikbaar in de meldingenweergave van vandaag ... kan iemand me helpen dit te verwijderen? Hartelijk bedankt!

Hoewel Apple je toestaat apps van je apparaat te verwijderen, waarschuwt het bedrijf op een ondersteuningspagina dat het verwijderen van de app "andere systeemfunctionaliteit kan beïnvloeden". Als je bijvoorbeeld de Podcasts-app verwijdert, kun je niet meer naar podcasts luisteren vanuit CarPlay. Hier is een volledige lijst van...

Er zijn veel apps beschikbaar op iOS die we normaal gesproken nooit gebruiken in het dagelijks leven, zelfs niet in een leven als Game Center, Compass, Tips of News. In deze situatie kun je met iOS 10 apps van je iOS 10-platform verwijderen en als je later van gedachten verandert, kun je apps eenvoudig gratis opnieuw installeren vanuit de Apple App Store.

[GIDS] [DEBLOAT] Aandelenapplicaties verwijderen ZONDER ROOT | Forum

Kopieer en voer nu de opdrachten uit de onderstaande lijst uit voor de app die u wilt verwijderen. Hiermee worden apps voor de huidige gebruiker verwijderd en hersteld als de fabrieksinstellingen zijn hersteld. Dus als je iets verprutst, voer dan een fabrieksreset uit om problemen te voorkomen.

Daar heb je het, de 8 beste hulpprogramma's voor het verwijderen van iCloud-activeringsslot voor 2021. Kies een tool die aan je behoeften voldoet in je huidige situatie. Houd er rekening mee dat iedereen zijn eigen sterke en zwakke punten heeft, hoewel we je aanraden de gemakkelijkste tool te kiezen om te gebruiken.

Voor gebruikers die een eenvoudigere manier willen om apps te verwijderen, is er een methode waarmee u dit kunt doen zonder speciale software te downloaden, hoewel de apps terugkomen wanneer de telefoon wordt uit- en weer ingeschakeld. Scroll voor deze methode verder naar beneden. Reddit-gebruiker bfodder onthulde hoe iPhone-gebruikers die de bèta van de nieuwe iOS 9.3-software hebben gedownload, gebruikmakend van een bèta van Apple's Configurator-programma waarmee ...

Het lijkt erop dat sommige bestanden die aan de apps zijn gekoppeld, zijn verwijderd (bijvoorbeeld het bestand com.apple.stocks.account van Stocks), maar de apps zijn er nog steeds en lijken nog steeds volledig te laden en uit te voeren. Dus mijn vraag is, kunnen deze apps worden verwijderd / verwijderd? En heb ik schade aangericht door enkele van de bijbehorende bestanden te verwijderen met AppCleaner?

Verwijder ongewenste voorraad iOS-apps | Zakelijke Cloud Inc.

Elke iPhone wordt geleverd met 30 kant-en-klare apps zoals Safari-browser, iBooks, FaceTime, iTunes Store en Podcasts om er maar een paar te noemen. Het is geweldig, tenzij je ze niet gebruikt! Deze apps nemen interne opslagruimte in beslag, maken het startscherm rommelig en tenzij je deze truc kent, kun je ze niet verwijderen! Gelukkig heeft Apple het mogelijk gemaakt om sommige van deze apps uit te schakelen met een instelling genaamd Beperkingen. Nu, tenzij je je hebt verdiept in elke instelling op je iPhone zoals ik deed, kan de instelling Beperkingen moeilijk te vinden zijn.

Apple Watch bevat een aantal applicaties van Apple, zoals Contacten, Agenda, Klok, Activiteit, Mail, Kaarten, Aandelen, Weer en meer. Vanaf watchOS 6 (uitgebracht in het najaar van 2019) kunnen deze ingebouwde apps eindelijk van de Apple Watch worden verwijderd.

Hoewel deze benadering van het verwijderen van vooraf geïnstalleerde apps ingewikkelder is, geeft het wel aan dat Apple gebruikers optioneel kan toestaan ​​om hun ongewenste stock-apps in iOS te verwijderen. We hebben een manier geïntroduceerd waarop gebruikers originele apps tijdelijk kunnen verbergen/verwijderen, zonder speciale software te downloaden, hoewel apps terugkomen wanneer de telefoon

Doe hetzelfde voor alle stock-apps die u wilt verwijderen. Natuurlijk moet je er rekening mee houden dat sommige originele apps niet kunnen worden verwijderd en dat je hier de verwijderbare en niet-verwijderbare app-lijsten kunt zien. Zodra je al die onnodige apps hebt verwijderd, ga je terug naar het startscherm en geniet je van de nieuwe, schone lay-out.

Hoe apps-pagina's van het startscherm te verwijderen en alles te sorteren in ...

C'est tout ce qu'il y a à supprimer des pages d'applications sur l'écran d'accueil d'iOS 14. Une fois le processus terminé, les pages que vous supprimez n'apparaîtront pas sur l'écran d' ontvangst. Maak je geen zorgen, je apps zijn niet verwijderd, maar gewoon verplaatst naar de app-bibliotheek. Om toegang te krijgen tot de app-bibliotheek, veegt u gewoon vanaf de rechterkant ...

Momenteel ondersteunt iBundle de nieuwste versies van iOS, waaronder iOS 15, iOS 14.7.1, iOS 14.7 en tot iOS 14. iBundles is een service en biedt 18 services, waaronder niet-Jailbreak-thema's, Tweaks, iOS Standaardinstellingen Apps wijzigen, Dream Store-thema's, mysterieuze behangcollecties en nog veel meer.

5. Geen berichten of opmerkingen over het verwijderen van toegangscodes van vergrendelde apparaten, het omzeilen van het activeringsslot of het verwijderen van IMEI-vergrendeling of het verwijderen van MDM. De geschiedenis heeft aangetoond dat deze situaties meestal een gestolen apparaat betreffen, en mods zijn niet in staat om individuele gevallen te verifiëren.

In feite is het script oorspronkelijk geschreven voor de Samsung Galaxy Y, maar het is ook bevestigd dat het werkt op andere Android-smartphones. Onlangs heb ik het getest op mijn Samsung Galaxy S3 en het werkte perfect. Onthoud voordat u begint dat de systeem- / app-partitie op Android de thuisbasis is van alle kritieke items ...

Download Cydia (Hoe iPhone te jailbreaken) Alle iOS-versies

Om Cydia van uw iPhone te verwijderen, kunt u uw apparaat herstellen met iTunes of de Cydia Eraser-app gebruiken. Cydia Eraser is een handig hulpmiddel dat Cydia van je iPhone verwijdert zonder je huidige iOS-firmware bij te werken.

Om gekraakte apps op je iOS-apparaat te installeren, moet je eerst je favoriete AppStore-alternatief downloaden. Het is heel eenvoudig om te doen en in de meeste gevallen moet u een ontwikkelaarscertificaat installeren in de app Instellingen. We zullen u begeleiden bij het downloaden van gekraakte iOS-apps zonder jailbreak.

AppCake. Gratis apps en instellingen uit de App Store. Ingetrokken. Ik ben zo terug. AppCake voor jailbreak. Laatste login: 2021-08-21 21:20. Vragen? Wordt lid van ons op.

De app waar je op hebt gewacht? Het is nu hier! Tik om te beginnen op de installatieknop hieronder met Safari op je iOS-apparaat of scan de QR-code met je camera-app. Als alternatief kunt u ook installeren door deze pagina aan uw startscherm toe te voegen.

Hoe recente contacten van iOS 8 app-switcher te verwijderen

Met iOS 8 heb je nu rechtstreeks toegang tot favoriete of recente contacten vanaf het app-switcherscherm. Dit kan een handige functie zijn om snel te bellen of te reageren op uw vrienden en familie, maar sommige gebruikers verbergen hun recente contacten liever.

Volgens sommige geruchten, vergezeld van "uitgelekte afbeeldingen van iOS 8", bereidt Apple zich voor om nog meer apps direct uit de doos op te nemen, en je hoeft je alleen maar te verheugen. De nieuwe apps zijn Healthbook, Preview (een standaardapp op een MacBook), TextEdit en een app met de naam Tips.

Verwijder iCloud-activeringsslot zonder wachtwoord. Verwijder Apple ID van iPhone / iPad / iPod zonder wachtwoord. Schakel Zoek mijn [apparaat] probleemloos zonder wachtwoord uit. Omzeil MDM en verwijder het MDM-profiel.

In iOS 10 kun je 23 originele iOS-apps verwijderen. Om dit te doen, tikt u eenvoudig op een app-pictogram en houdt u dit vast totdat het begint te wiebelen. Tik op het kleine kruisje in de rechterbovenhoek van het pictogram om de app te verwijderen. U ziet het gebruikelijke bevestigingsbericht waarin u wordt gevraagd te bevestigen of u de app al dan niet wilt verwijderen.

Setapp-abonnementsservice bevat nu iOS-apps | Appleinsider

"Het toevoegen van iOS-apps aan Setapp is een van de meest populaire verzoeken sinds onze lancering", zegt Oleksandr Kosovan, CEO en oprichter van Setapp. "We zijn verheugd om de mogelijkheid te bieden om hun favoriete apps overal te gebruiken op hun mobiele apparaten." Deze toevoeging aan Setapp wordt gelanceerd met

Sinds iOS 2 in 2008 app-ondersteuning aan de iPhone heeft toegevoegd, was het proces voor het verwijderen van een app hetzelfde. Je moest lang op het app-pictogram drukken totdat je de schudmodus activeerde (dat is de officiële naam, door Apple), en vervolgens op de "X" drukken. Je zou bevestigen dat je de app wilde verwijderen en dan zou deze verdwijnen.

Tech & Design 2 jaar geleden. Lezen | downloaden. Verwijder Apple Stock-apps van het startscherm van uw iPhone - Ios 8-gebruikershandleiding.

Iphone-toepassingen Synapse India. 3:28. Hoe iOS-apps op voorraad te verbergen (NIET VERWIJDEREN) GEEN JAILBREAK! Johana Staton. 1:23. Koop pictogrammen, voorraadpictogrammen, pictogramontwerp, download pictogrammen. Voeg video09i2 toe. 1:00.

[Opgelost] 5 effectieve tips voor het niet kunnen verwijderen van apps in iOS 11 ... - EaseUS

De meeste gebruikers van de latere iPhone 5S-apparaten zijn geüpdatet naar het nieuwe iOS 11 om te profiteren van de meerdere baanbrekende functies, zoals hoge aanpassingsmogelijkheden in het Control Center, slepen en neerzetten voor iPad en de toepassing Integrated Files voor gegevensbeheer. Er zijn echter ook veel problemen die tegelijkertijd van invloed zijn op het normale gebruik van de iPhone, zoals een zaklamp die niet werkt, iMessage-effecten die niet werken en meldingen die niet werken.

De stappen in dit artikel zijn geschreven met een iPhone 6 Plus met iOS 9. Dezelfde stappen werken voor andere iPhone-modellen die dezelfde versie van iOS gebruiken, evenals voor iPhones met iOS 8. Deze instructies zijn specifiek bedoeld om acties te verwijderen . Berichtencentrum-widget, maar kan worden gebruikt om:

De app-bibliotheek is een nieuwe iOS 14-functie die een lay-out van één pagina biedt van alle apps die beschikbaar zijn op uw iPhone. Applicaties worden automatisch toegewezen aan vooraf gedefinieerde categorieën die worden weergegeven in kleine widgets! Dit is erg handig en helpt bij het opruimen van het startscherm!

Apple's Aandelen-app is een gratis native-aanbod voor iPhone en iPad met gepersonaliseerde markt- en aandelentracking, evenals een georganiseerd gedeelte voor zakelijk en financieel nieuws. Een van de beste redenen om de Aandelen-app te gebruiken is de volglijst; deze functie biedt de mogelijkheid om de markten en aandelen te kiezen die u volgt, zodat u altijd over de gegevens beschikt die u nodig hebt om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.

Hoe Stock Apple-apps te verwijderen in iOS 10

Met iOS 10 kun je eindelijk apps uit voorraad verwijderen. Maar waar gaat dit allemaal heen? We geven je alle sappige technische details.

Wanneer u uw iCloud-ID niet correct verwijdert na een fabrieksreset, of wanneer u een gebruikte iPhone hebt gekocht, kunt u te maken krijgen met iCloud-vergrendeling. En het is ook wanneer je externe tools zoals iN-Box V4.8.0 iPhone iCloud Remover nodig hebt om je te helpen het slot te verwijderen.

IPA-bibliotheek - Download iOS-jailbreak, tweaks en apps. Download en installeer je favoriete iOS-jailbreak en tweaks van de meest vertrouwde bron.

En terwijl de App Store blijft exploderen met (laten we eerlijk zijn) betere opties dan de originele software, maken de meegeleverde apps de opstap alleen maar rommeliger. Een van hen, "Kiosk", is bijzonder vervelend omdat het niet eens kan zijn

Stappen om de originele apps in iOS 10 opnieuw op je iPhone te installeren

Stap één: Allereerst moet je naar de App Store gaan en de app zoeken die je opnieuw op je iPhone wilt installeren. Stap twee: als je het eenmaal hebt gevonden, hoef je alleen maar op het cloudpictogram te tikken. Stap drie: Het kan enkele seconden duren voordat de app is gedownload. Als u klaar bent, verschijnt de aandelen-app op uw startscherm.

Maar bloatware zoals de Apple Watch-app en zijn onnodige vrienden kunnen eindelijk worden verwijderd in plaats van in een map die je nooit zult gebruiken, dus ik zal je het onderstaande overzicht geven. (Opmerking: hoewel dit ze van het startscherm verwijdert, worden ze niet echt van je apparaat verwijderd.)

Hoe: verwijder standaard apps op iOS 6 iPhone 5, iPod Touch 5g (geen jailbreak nodig). IpodTouchHelping - Hoe iOS 8.X te jailbreaken iPhone 70.159 keer bekeken 7 jaar geleden.

IRemove-software is de marktleider in het ontgrendelen van Apple-apparaten met een uitstekende reputatie en duizenden klantrecensies! We hebben elke maand meer dan 400.000 downloads en 5 jaar ervaring met het maken van ontgrendelingsapps voor iPhone en iPad en we zouden je graag bij ons hebben!

Hoe de cache op iPhone en iPad te wissen: gemakkelijke snelheid ... - Macworld verenigd koninkrijk

IOS- en iPadOS-apparaten hebben niet hetzelfde onderhoudsniveau nodig als Macs (of, God verhoede, Windows-pc's), maar ze hebben wel wat aandacht nodig om op topsnelheid te werken; vooral de prestaties van oudere iPhones en iPads zijn gebaat bij een voorjaarsschoonmaak. Wissen helpt ook op menselijk niveau, omdat u zich kunt concentreren op de apps en bestanden die u gebruikt. Update 10 juli 2020: Als je iPhone iOS 13.5.1 gebruikt, heb je misschien wat achtergrondactiviteitsproblemen opgemerkt waardoor de batterij leeg raakt, we proberen te bepalen of er cacheproblemen zijn die hiermee verband houden.

We leven duidelijk in een tijd waarin veel dingen "in computersteen zijn gezet" veranderen, dus deze kan ook veranderen. - Dit is een complexer probleem dan het op het eerste gezicht lijkt. Sommige apps zijn gerelateerd aan iets anders op de iPhone. Als ze zouden worden verwijderd, kunnen ze elders op de ...

5. Daar zie je al je apps en functies van je iPhone. Veeg nu omhoog en demp iedereen die je wilt doen.

Hoe verwijder ik het iOS-bètasoftwareprofiel van mijn iPhone?

123Показано 1-100 из 258 записей

Warning: fopen(data/stats/1660828800): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660828800): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23