Alles over computers en technologie

Apps verwijderen uit stock ios 8

Apps verwijderen op uw iPhone, iPad en iPod touch - Apple support

Tik op App verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen om te bevestigen. Houd er rekening mee dat sommige ingebouwde Apple-apps niet van uw apparaat kunnen worden verwijderd, dus u ziet mogelijk niet de optie om een ​​app te verwijderen.

Werkt op alle versies van iOS 8, voor iPad, iPhone of iPod touch. Bekijk de volledige tutorial over gadgethacks voor meer informatie.

Dit artikel is 3.183 keer bekeken. Naarmate de iOS-versies van Apple zich ontwikkelden, hebben ze allemaal een nieuwe reeks aandelen-apps naar het startscherm gebracht. Hoewel deze apps vaak de productiviteit verbeteren, kunnen ze ook je iPhone-interface rommelig maken; dankzij iOS 10 kunt u echter stock-apps tijdelijk verwijderen op dezelfde manier waarop u normale apps verwijdert.

1. Als u de Muziek-app verwijdert, kunt u in uw auto mogelijk niet naar muziek luisteren met apps van Apple of van derden. 2. Evenzo zorgt het verwijderen van Podcast, iBooks en Maps ervoor dat deze apps niet meer beschikbaar zijn met CarPlay. 3. Als uw Apple Watch is gekoppeld aan een iPhone, is het ook mogelijk om een ​​Stock-app op de iPhone te verwijderen ...

iOS-apps verwijderen

11. Blader omlaag naar Stocks.app en sleep het van links naar rechts om de verwijderoptie weer te geven. 12. Ga naar / Systeem / Bibliotheek / AccessibilityBundles en verwijder "Stocks.axbundle". U kunt nu op de startknop drukken en terugkeren naar uw Springboard, waar u zult zien dat de app nog steeds wordt vermeld, maar het pictogram is wit.

Desalniettemin zou deze tutorial nuttig zijn voor de complete beginner, die op zoek is naar een manier om hun homescreen op te fleuren, terwijl ze nog niet volledig bekend zijn met hoe iOS werkt. Dus, hoe verwijder je apps op iPhone 6 en 6 Plus en iOS 8? Het komt allemaal neer op één ding - houd een pictogram lang vast totdat alle ...

Opmerking: u moet iOS 13.2 gebruiken om de optie "verwijderen" op een app-pictogram te zien. Anders kunt u de schudmodus gewoon activeren om een ​​app te verwijderen. Hoe een app op zowel iPhone als iPad te verwijderen.

Of, als u iOS 13 gebruikt, houdt u een app-pictogram lang ingedrukt, selecteert u 'Apps opnieuw rangschikken' en tikt u vervolgens op de X die ...

Vooraf geïnstalleerde apps verwijderen in iOS 10 en hoger

Deze aanpak helpt niet als je stock-apps wilt verwijderen om opslagruimte te besparen, maar het is behoorlijk effectief als je gewoon wilt opruimen. Is deze pagina nuttig voor u geweest? Laat het ons weten!

Er was momenteel geen tijdelijke oplossing, jailbreak of niet voor de hand liggende manier om de stock-app te verbergen en te minimaliseren op het display van Apple Watch-apps op iOS 9 en het bijbehorende horloge-besturingssysteem. De rest van dit antwoord is van toepassing als je niet kunt upgraden naar iOS 10 en watchOS 3. Overweeg om een ​​lange-staartregeling te maken van apps met degenen die je niet aan het einde van de rij wilt zien.

Met iOS 10 kun je stock-apps verwijderen en ook herstellen. Hoe interessant het ook klinkt, met iOS 10 waarmee je apps uit de voorraad kunt verwijderen, is het verhaal niet helemaal rooskleurig. Terwijl je dat handjevol gruwelen kunt verwijderen die standaard bij iOS 10 worden geleverd, zoals podcasts, notities, herinneringen, muziek en meer. maar houd er rekening mee dat als u deze apps verwijdert, u geen gratis opslagruimte krijgt.

Het lijkt erop dat sommige bestanden die aan de apps zijn gekoppeld, zijn verwijderd (bijvoorbeeld het bestand com.apple.stocks.account van Stocks), maar de apps zijn er nog steeds en lijken nog steeds volledig te laden en uit te voeren. Dus mijn vraag is, kunnen deze apps worden verwijderd / verwijderd? En heb ik schade aangericht door enkele van de bijbehorende bestanden te verwijderen met behulp van

Hoe stock-apps te verwijderen en te herstellen in iOS 10

In iOS 10 kun je 23 originele iOS-apps verwijderen. Om dit te doen, tikt u eenvoudig op een app-pictogram en houdt u dit vast totdat het begint te wiebelen. Tik op het kleine kruisje in de rechterbovenhoek van het pictogram om de app te verwijderen. U ziet het gebruikelijke bevestigingsbericht waarin u wordt gevraagd te bevestigen of u de app al dan niet wilt verwijderen.

Dit kan het veel waarschijnlijker maken dat uw telefoonback-up wordt beschadigd als u vervolgens herstelt naar iOS-aandelen of later een nieuwe telefoon krijgt (als u door het bestandssysteem begint te graven).

Sommige stock-apps blijven verplicht, waaronder Berichten (gepland voor een enorme revisie in iOS 10), Telefoon, Safari, Foto's en de App Store, omdat deze apps als essentieel worden beschouwd voor iOS. Hoewel Apple de wijziging niet officieel aankondigde tijdens zijn WWDC-keynote op maandag, heeft het bedrijf stilletjes verschillende van zijn apps, waaronder Mail, Kaarten, Notities, Weer en Calculator, naar de App Store geschoven voorafgaand aan de keynote.

Ik heb een nieuwe app-versie 1.6.1 gemaakt in AppStoreConnect, maar heb nooit een binaire kennisgeving geüpload of getypt. Na een tijdje besloot ik dat de volgende versie 1.7.0 zou moeten zijn. Is er een manier om de oude versie 1.6.1 te verwijderen en in plaats daarvan een nieuwe te maken?

eKapija | Staat Apple het verwijderen van stock-apps van iOS-apparaten toe?

Apple moet nog een definitieve beslissing nemen over het al dan niet verwijderen van stock-apps van iOS-apparaten, hoewel CEO Tim Cook in een interview met BuzzFeed bevestigde dat ze dit intens overwegen. Sinds de lancering van de eerste iPhone heeft Apple stock-apps simpelweg niet-verwijderbaar gemaakt, en in dat opzicht is er tot op de dag van vandaag niets veranderd. Of je nu de Mail-app gebruikt om bijvoorbeeld je e-mail te lezen of overschakelt naar een andere, of Safari nu je favoriete webbrowser is of niet...

U volgt hetzelfde proces om een ​​ingebouwde app te verwijderen als om een ​​andere app te verwijderen. Tik op een app-pictogram en houd het vast totdat het begint te trillen en tik vervolgens op de X om het te verwijderen.

Er zijn veel apps beschikbaar op iOS die we normaal gesproken nooit gebruiken in het dagelijks leven, zelfs niet in een leven als Game Center, Compass, Tips of News. In deze situatie kun je met iOS 10 apps van je iOS 10-platform verwijderen en als je later van gedachten verandert, kun je apps eenvoudig gratis opnieuw installeren vanuit de Apple App Store.

Tik op iPhone-opslag. Een lijst met alle apps (inclusief stock-apps) op uw iOS-apparaat wordt in volgorde van grootte geladen, met de grootste apps bovenaan. Op dit scherm worden twee verwijderingsopties weergegeven.

2. Hoe recente items op het app-switcherscherm te verwijderen (voor iOS 8)

In iOS 8 introduceerde Apple Recente contacten in zijn multitasking-menu, de app-switcher. Deze nieuwe functie is handig als het gaat om snel sms'en of het bellen van uw meest gecontacteerde familie en vrienden. Met een enkele tik op een van de contactbubbels, verschillende soorten opties zoals berichten, bellen en FaceTime

Dankzij iOS 10 lijken er grote veranderingen naar iOS te komen. Er verschijnen eigen apps in de App Store, wat erop wijst dat iOS-gebruikers de originele iOS-apps kunnen verwijderen. Het kan ook betekenen dat gebruikers apps van derden kunnen installeren en gebruiken als standaardapps.

Vanaf watchOS 6 (uitgebracht in het najaar van 2019) kunnen deze ingebouwde apps eindelijk van de Apple Watch worden verwijderd. Ga om te beginnen naar het startscherm van Apple Watch waar een raster van uw apps wordt weergegeven. Tik op de app die je wilt verwijderen en houd vast.

iPhone / iPad of van het ene iOS-apparaat naar het andere, je hebt alles-in-één iPhone-gegevensbeheer en -overdracht nodig om je te helpen, en EaseUS MobiMover Free kan aan al je behoeften voldoen, zoals eerder vermeld. U kunt MobiMover Free downloaden en proberen te gebruiken door direct op de volgende downloadknop te klikken.

Hoe iPhone-apps te verwijderen in iOS 13

Bij eerdere versies van de iPhone hielden gebruikers de pictogrammen gewoon ingedrukt totdat ze bewogen. Er zou een kleine "X" verschijnen in de rechterbovenhoek van elke app (zolang het een app was die je mocht verwijderen), gebruikers zouden op de "X" drukken en de app zou verdwijnen. U kunt mobiele apps ook herschikken of in mappen plaatsen.

Sinds iOS 2 in 2008 app-ondersteuning aan de iPhone heeft toegevoegd, was het proces voor het verwijderen van een app hetzelfde. Je moest lang op het app-pictogram drukken totdat je de schudmodus activeerde (dat is de officiële naam, door Apple), en vervolgens op de "X" drukken. Je zou bevestigen dat je de app wilde verwijderen en dan zou deze verdwijnen.

Hoe beurs-apps te verwijderen - U verwijdert een beurs-app op dezelfde manier als u een app van derden verwijdert. Tik en houd het app-pictogram vast totdat het beweegt en tik vervolgens op de kleine x om het te verwijderen. Laat het ons weten als we iOS 10-functies hebben gemist die u kunt uitschakelen in de onderstaande opmerkingen. Je kunt ook onze sectie Veelgestelde vragen bekijken voor meer iOS 10-tips.

De app-bibliotheek is een nieuwe iOS 14-functie die een lay-out van één pagina biedt van alle apps die beschikbaar zijn op uw iPhone. Applicaties worden automatisch toegewezen aan vooraf gedefinieerde categorieën die worden weergegeven in kleine widgets! Dit is erg handig en helpt bij het opruimen van het startscherm!

[Help / Ondersteuning] Stock iOS 10-applicaties opnieuw installeren - Help ... - iOSGods

Hoe u gemakkelijk unc0ver en Jailbreak iOS 11 - 14.3 kunt downloaden! Introductie van macOS Sideloadly - iGameGod - Memory Engine, Speed ​​​​Manager en Touch Logger! Theos Online - Updateverzoek - iOSGods + App - Live Offset Corrector - iOSGods Auto Update - Giveaways vinden nu plaats!

Hier leest u hoe u stock-apps op iPhone 6 kunt verwijderen. U kunt ze eenvoudig verwijderen, u hoeft alleen maar deze zeer eenvoudige truc uit te voeren en het zal ...

Apple introduceerde een gloednieuwe functie met iOS 11 genaamd "Unload Unused Apps", en de functie ging verder op de nieuwe iOS. Deze functie verwijdert automatisch uw iPhone-apps als ze een tijdje niet zijn gebruikt. Het is waar dat deze functie de apps verwijdert, maar de app-pictogrammen zijn nog steeds beschikbaar op uw ...

Update 2: Hoewel het niet expliciet werd genoemd tijdens de WWDC-keynote, bevestigt The Verge dat gebruikers de gebundelde apps van Apple zoals Maps, Compass, Music en Stocks in iOS 10 kunnen verwijderen. De ontwikkelaars die vandaag de preview-bèta hebben gedownload, zijn al het bevestigen van de valuta.

Apps verwijderen in iOS 13 en iPadOS 13 | Appleinsider

Gewoonlijk is de manier waarop het gaat met nieuwe iOS-updates dat je maanden van de hype hebt gehoord, maar wanneer het op je apparaat belandt, zie je aanvankelijk niet veel verschil. Terwijl je aan het werk bent, blijf je nieuwe sleutels of soms nieuwe apps vinden, en voor je het weet, zou je het idee haten om terug te gaan naar het oude iOS van vorig jaar.

Vragen over nieuwe functies en wijzigingen in de nieuwste iOS 13. Apple heeft de manier veranderd waarop je apps verwijdert. Voorheen hoefde je om een ​​app van je iPhone te verwijderen alleen het pictogram ingedrukt te houden totdat de animatie werd afgespeeld en een rood kruispictogram verscheen, tik vervolgens op dat rode kruis en bevestig dat je dit wilt verwijderen ...

Verwijder de applicaties van uw iPhone XR iPhone XS iPhone X iPhone 8 iPhone 7 iPhone 6 iPhone Se iPhone 5S en alle andere ...

^ die ik sindsdien heb gebruikt als iOS 5 om stock-apps te verwijderen lol. Jailbreak vereist natuurlijk, echter. "Er is niets moeilijker dan iets repareren dat nog niet helemaal kapot is."

Beste toetsenbord-apps voor iPhone en iPad | Ios 8, Ios-toepassingen, Ipad-toepassingen

Apple's iOS 8 installeert Podcasts als een stock-app die u niet kunt verwijderen / verwijderen. Hier leest u hoe u de Podcasts-app op iPhone / iPad op iOS 8 verwijdert of verwijdert.

Een jaar later lijkt het erop dat de iPhone-maker erachter is gekomen welke apps van je toestel kunnen worden verwijderd zonder het besturingssysteem aan te tasten. In iOS 10 stelt Apple gebruikers in staat om Rekenmachine, Agenda, Kompas, Contacten, FaceTime, Zoek mijn vrienden, Home, iBooks, iCloud Drive, iTunes Store, Mail, Kaarten, Muziek, Nieuws, Notities, Podcasts, Herinneringen, Aandelen, Tips, video's, stemmen ...

Als je je computer niet gebruikt, laat hem dan in de slaapstand staan ​​en houd je iPhone verbonden. Dit is 's nachts belangrijker omdat iOS achtergrond-apps veel meer wakker maakt wanneer het apparaat is aangesloten maar niets doet. Open AltStore regelmatig, eenmaal per dag of om de andere dag.

Momenteel ondersteunt iBundle de nieuwste versies van iOS, waaronder iOS 15, iOS 14.7.1, iOS 14.7 en tot iOS 14. iBundles is een service en biedt 18 services, waaronder niet-Jailbreak-thema's, Tweaks, iOS Standaardinstellingen Apps wijzigen, Dream Store-thema's, mysterieuze behangcollecties en nog veel meer.

Gekraakte apps op iOS uit de beste app store van 2020

We bieden u meer gedetailleerde app-marktinformatie, inclusief installatie-instructies, lijst met functies, screenshots en meer hieronder in de beschrijving. Blader door onze lijst met de beste app-winkels van 2019 voor gekraakte apps op iOS en kies je favoriete app.

In watchOS 6 kunt u alle apps van derden en veel aandelen-apps van uw apparaat verwijderen. Enkele essentiële apps zoals Berichten, Telefoon, Thuis, Agenda, App Store, enz. kan nog steeds niet worden verwijderd. Veel stock-apps zoals Breath, ECG, Now Playing, Walkie-Talkie, Stopwatch, Timer, Camera, Remote, Radio en Noise kunnen echter worden verwijderd door de hierboven beschreven stappen te volgen.

Na het verwijderen van de app, wil je gewoon op de "Home"-knop op de iPhone drukken om terug te keren naar de normale staat, en voor moderne iPhones die de Done Home-knop niet hebben, moet je op "Gereed" in de rechterbovenhoek tikken. .. Opmerking: Als het "x"-pictogram niet wordt weergegeven tijdens het proces, betekent dit dat de optie is uitgeschakeld in de instelling "Beperkingen".

Hier leest u hoe u stock-apps op iPhone 6 kunt verwijderen. U kunt ze eenvoudig verwijderen, doe gewoon deze zeer eenvoudige truc en het zal alle pictogrammen verwijderen en verwijderen die u niet meer wilt zien. Werkt op iPhone 6 en hoger, maar werkt niet op iPhone X. Officiële iOS-updates: trclips.com/user/playlist?list ...

Met iOS 10 kun je Apple-apps verwijderen die je nooit gebruikt

Toch werd er vreemd genoeg niets over gezegd op het podium tijdens de WWDC-keynote. Noch Tim Cook, noch softwarebaas Craig Federighi bespraken een "ontbundeling" van apps voor iOS 10. Het verscheen niet eens op de coole, goedkope lijst met nieuwe functies tijdens de keynote: maar het gebeurde wel.

Показано 45 записей