Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_nfl7rfmptfohp2r6cbmolh07uq, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Funko POP! Android 17 # 529 - Dragon Ball ... - Gamer Oasis – Een app op mijn iPhone tijdelijk uitschakelen - Quora | Hoe verdwenen apps te herstellen van iPhone 12/11 / XS / XR / X / 8/7 | Een iPhone-app verwijderen: 9 stappen (met foto's) - wikihow
Alles over computers en technologie

Een iOS 8-app laten verdwijnen

Apps verwijderen op uw iPhone, iPad en iPod touch - Apple support

Houd er rekening mee dat sommige ingebouwde Apple-apps niet van uw apparaat kunnen worden verwijderd, dus u ziet mogelijk niet de optie om een ​​app te verwijderen.

Open in Gegevensgebruik het menu bovenaan en kies Achtergrondgegevens beperken. (Hiervoor moet je ervoor zorgen dat de limiet voor het datagebruik moet worden ingesteld, doe gewoon wat je wilt.) Instellingen bevestigen en klaar. Hiermee log je uit bij alle andere apps, waardoor je '' 60% meer data kunt besparen.

IPhone-apps per ongeluk verdwenen? Hoe ontbrekende apps op iPhone 12/11 / XS / XR / X / 8/7 te herstellen? Lees dit artikel voor enkele snelle methoden.

Deze wikiHow leert je hoe je een app van je iPhone kunt verwijderen. Alle apps die je hebt geïnstalleerd, kunnen eenvoudig vanuit huis worden verwijderd

De app is verdwenen van de iPhone? Hoe te repareren

Dit kan gebeuren als u uw apparaat onlangs heeft bijgewerkt. In dit geval kun je niet veel anders doen dan wachten op een iOS-update die de bug kan verhelpen. Apple brengt deze updates vaak uit en ze werken prima. Werk het apparaat eenvoudig bij naar de nieuwe versie van iOS en het probleem zou moeten verdwijnen.

Voordat u beoordeelt dat de app op de iPhone ontbreekt, moet u ervoor zorgen dat u of iemand met toegang tot uw apparaat niet per ongeluk een app-pictogram van het ene scherm naar het andere heeft verplaatst. Dit is behoorlijk belangrijk, vooral voor mensen die veel apps op de iPhone hebben geïnstalleerd, maar niet gewend zijn om ze te organiseren.

Zelfs na de release van TaiG 2.1.2 meldden verschillende gebruikers dat hun app-pictogrammen plotseling verdwenen toen iOS 8.3 werd gejailbreakt. Maar Saurik heeft hard gewerkt om dit probleem te verhelpen en er is nu een oplossing beschikbaar om dit te voorkomen.

Een andere mogelijkheid voor de ontbrekende iPhone-app is dat je de app mogelijk zelf van je apparaat hebt verwijderd. Als zo'n app niet in de zoekresultaten van Spotlight verschijnt, kan het zijn dat iemand die apps zelf heeft verwijderd. De kans is groot dat dit ook gebeurt wanneer iemand anders toegang heeft tot uw iOS.

Het pictogram van de telefoon-app is verdwenen: ios

Berichten mogen alleen iOS- of iOS-bètachats zijn. Voor alle discussies over Apple, iPhone, iPad, Apple Watch of andere off-topic discussies, verplaats de discussie naar de relevante subkoppen. We staan ​​geen spam of irrelevante zelfpromotie toe zonder toestemming van de moderators.

En om ervoor te zorgen dat u verloren iPhone-notities terugkrijgt die zijn verwijderd na iOS 15-update, gebruik dan Tenorshare UltData, betrouwbaar herstel ...

Zorg ervoor dat de apps echt ontbreken en niet zomaar naar een ander scherm of naar een map worden verplaatst. Na upgrades naar iOS worden apps soms verplaatst naar nieuwe mappen. Als je onlangs je besturingssysteem hebt geüpgraded, probeer dan met de ingebouwde Spotlight-zoekfunctie te zoeken naar de app die je zoekt.

In een tijdperk waarin technologische vooruitgang snel gaat en levensstijlen zo snel gaan, wordt het snel overbodig om uw MacBook aan te zetten om uw e-mail te checken. Volgens rapporten gebeurt 40% van alle e-mailopeningen vanaf een iOS-apparaat. Hoewel de onthulling van iOS 10 de algehele Mail-ervaring hielp verbeteren, meldden gebruikers nog steeds problemen.

Hoe u kunt voorkomen dat apps op uw iPhone of iPad verdwijnen

Als je denkt dat er zonder waarschuwing een app van je iPhone of iPad is verdwenen, word je niet gek. Een van de nieuwe iOS 11-trucs heet Unload ongebruikte apps. Het is ontworpen om u te helpen ruimte op uw apparaat te besparen, maar als het zonder uw medeweten werkt, is dat een verrassing.

Als u een app op het startscherm van uw iPhone wilt ophalen nadat u deze hebt verborgen, hoeft u deze alleen maar te vinden door een paar eenvoudige stappen te volgen: Zoek eerst uw app-bibliotheek door naar links te vegen totdat u voorbij uw laatste startschermpagina bent. ... Je zult de app-bibliotheek zien, die bestaat uit groepen of app-mappen die automatisch worden gesorteerd op basis van waar iOS 14 denkt dat ze thuishoren.

Meer dan 14 soorten gegevens kunnen door deze software worden hersteld, het kan ook dienen als een back-uptool voor de gegevens van uw apparaat, het is een geweldig hulpmiddel om gegevensverlies om welke reden dan ook te voorkomen. Hieronder zullen we u vertellen hoe u het verdwijnen van iOS-gegevens van iPhone X / 8/7/6 kunt herstellen met Leawo iOS-gegevensherstel in specifieke stappen.

Vraagt ​​​​u zich af hoe u verloren contacten van de iPhone kunt herstellen na de update? Zo ja, lees dan dit artikel volledig, want hier krijg je enkele van de beste oplossingen voor iPhone-contacten die ontbreken op iPhone 12/11 / XR / XS Max / iPhone 11/8/8 Plus / 7/6 enz.

Hoe ontbrekende of ontbrekende app-pictogrammen op Android te repareren

Een van de redenen is dat we per ongeluk op een app-pictogram drukken en dit verwijderen zonder dat we het weten. Tegen de tijd dat we de app proberen te vinden, is hij weg. Dus, is er een manier om dit Android-probleem op te lossen? Ja, bekijk onze lijst met methoden voor probleemoplossing hieronder om erachter te komen hoe.

De ontvangst van iOS 8 is positief. Critici prezen continuïteit en uitbreidbaarheid als belangrijke functies die eenvoudigere controle en interactie tussen verschillende apps en apparaten mogelijk maken. Ze hielden ook van de QuickType-toetsenbordwoordsuggesties en benadrukten de Spotlight-suggesties om de iPhone "bijna een ...

Werk uw apparaat bij naar de nieuwste versie van iOS. U kunt dit draadloos doen door naar Instellingen> Algemeen> Software-update te gaan. De laatste optie is om de iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen en te herstellen vanaf een recent back-upbestand, als u dit probleem nog steeds ondervindt. hier is hoe

De vraag hoe je een app maakt is veranderd in hoe je mijn app publiceert. Dit is waar al het plezier gebeurt! Het proces voor het publiceren van uw app verschilt voor verschillende app-winkels en we hebben speciale handleidingen gemaakt om u bij beide te helpen. Zodra u uw Android-app publiceert in de Google Play Store en onze iOS-app in de Apple App Store, kunnen uw app-gebruikers deze eenvoudig openen en uw app daar downloaden. Nu is het misschien niet genoeg om alleen de stappen mechanisch te doorlopen.

Ik wil iOS-apps schrijven. Waar moet ik beginnen?

Met vriendelijke groet, Amateur App Store. Beste ASA, Leren ontwikkelen voor iOS is een soort tweeledig proces. Als u helemaal niet weet hoe u moet coderen, zijn er tal van bronnen die u hier kunt vinden. Als u bekend bent met coderen, moet u bekend zijn met de ontwikkelaarstools van Apple en hun richtlijnen.

We hebben ook een verzameling verborgen tips en benadrukken enkele iPhone-functies die je Android-vrienden zeker jaloers zullen maken.

In iOS 10 introduceerde Apple de Berichten App Store, waarmee gebruikers naar miniatuurversies van hun favoriete apps kunnen springen, zodat ze dingen kunnen doen zoals een filmtijd kiezen, hun locatie verzenden, een vriend betalen, Apple Music-aanbevelingen doneren en stickers bijvoegen.

Bij het verwijderen en opnieuw installeren van de toepassing, wordt de voortgang van de installatie weergegeven, maar deze verdwijnt onmiddellijk.

IPhone-notities verdwenen na iOS 11-update? [3 snelle oplossingen]

IOS 11 brengt nieuwe veranderingen die mensen graag zouden proberen in Notes, zoals nieuwe toegevoegde tekstopmaak, scannen van documenten en papierstijlen. Na het updaten naar de definitieve versie van iOS 11, kun je beginnen te genieten van deze nieuwe notitiefuncties. U kunt echter ook problemen met notities ervaren en alle inhoud in uw notities kwijtraken na het updaten van iOS 11, zoals in het onderstaande voorbeeld.

Sommige apps zijn zo belangrijk dat u ervoor moet zorgen dat u ze onder geen enkele omstandigheid mist. Je wilt ze bijvoorbeeld niet vergeten, alleen maar omdat ze uit het zicht verdwijnen terwijl je iets leest op Twitter. Voor het variërende belang van waarschuwingen kunt u ze tijdelijk of permanent maken.

Maar hoe kunnen bedrijven leren hoe ze een app kunnen ontwikkelen die geschikt is voor hun behoeften zonder de bank te breken, hun budget op te blazen of hun hele inkomstenmodel opnieuw te bekijken? Het blijkt dat er verschillende best practices zijn waar de beste softwareontwikkelingsbedrijven zich aan houden bij het bouwen van betrouwbare mobiele apps voor klanten (zoals jijzelf).

HOE HET WERKT Berichten worden gecodeerd op uw apparaat, zodat het niet rechtstreeks toegankelijk is. De enige beschikbare oplossing is om ze te lezen uit de meldingen die u ontvangt en een back-up van de berichten te maken op basis van uw meldingsgeschiedenis. Wanneer u een bericht ontvangt, slaat deze app het bericht op in het app-logboek en blijft het bewaard, zelfs als het na 7 dagen verdwijnt. Dus als u die ontbrekende berichten wilt zien, kunt u deze op elk gewenst moment controleren.

[Windows / macOS / M1 / ​​​​iOS 15] Introductie van Sideloadly! - iOS-goden

- Mogelijkheid om gevoelige informatie te verbergen om het gemakkelijker te maken om schermafbeeldingen te maken, instructievideo's op te nemen of

Hoe gekraakte applicaties te installeren. Wat zijn de beste gekraakte app stores van 2020? Schakel intrekkingen op iOS uit. Alle AppStore-alternatieven kunnen op uw iDevice worden geïnstalleerd zonder een computer of de noodzaak om uw apparaat te jailbreaken. Net als in de originele app bieden ze toegang tot een lijst met apps en games van waaruit je door categorieën kunt bladeren of de zoekfunctie kunt gebruiken.

Als uw app niet is goedgekeurd, bekijkt u de opmerkingen in het Resolutiecentrum en brengt u de nodige wijzigingen aan in de app of versie-informatie.

GameSalad is specifiek voor het bouwen en publiceren van game-apps voor de Android-, iOS-, HTML5- en macOS-platforms. Werken op dit platform vereist geen voorafgaande programmeerkennis en vereist het gebruik van een interface met slepen en neerzetten. De werkingsmodus omvat het bewerken van karakters in een scène, het ontwerpen van hun kenmerken, geluid en het afwisselen van karakters. Deze builder bevat componenten voor slepen en neerzetten, in-app-aankopen en GameCircle-API's.

WhatsApp Android en de iOS-app kunnen binnenkort van de media verdwijnen...

De populaire instant messaging-app van Facebook heeft een functie om berichten te negeren, maar verdwijnende foto's zullen het gebruik ervan uitbreiden en is populair op andere platforms, waaronder Instagram, dat ook eigendom is van Facebook. WhatsApp WABetaInfo-functietracker die de verdwenen foto's detecteerde

Abonnementen zijn een van de manieren om inkomsten te genereren met een app. Ontwikkelaars kunnen terugkerende inkomsten verdienen en gebruikers up-to-date inhoud bieden. In tegenstelling tot reguliere aankopen waarbij Apple een commissie van 30% ontvangt, wordt deze commissie verlaagd tot 15% als de gebruiker een jaar of langer abonnee is.

Hier zijn 3 eenvoudige methoden om IPA op iPhone, iPad of iPod Touch te installeren in 2019 toen de Apps-optie uit iTunes werd verwijderd.

Problemen met standaard apps. Er zijn een paar problemen gemeld sinds de introductie van de nieuwe standaard app-functionaliteit. De eerste was dat een bug in iOS 14 betekende dat elke keer dat een iPhone opnieuw werd opgestart, de standaardinstellingen werden teruggezet naar Apple-varianten. Apple loste dit op in iOS 14.0.1, maar zelfs daarna meldden sommige gebruikers dat de standaard app-instelling zou worden gereset telkens wanneer de nieuwe standaard app een software-update ontving.

Snel antwoord: hoe maak je een iOS-app? - Besturingssysteem vandaag

Selecteer in het gedeelte Toepassing de optie Toepassing met één weergave en klik vervolgens op Volgende. De koffer neemt de setup.py-definitie van distutils voor uw Python-project en gebruikt die metadata om een ​​iOS Xcode-project van stub te genereren, en voegt uw Python-code en afhankelijkheden toe zodat ze worden gevonden wanneer u uw iOS-project uitvoert.

Optie # 1: reset alle instellingen op de iPhone. Optie # 2: Controleer uw onlangs verwijderde map. Optie # 3: zorg ervoor dat iCloud-foto's is ingeschakeld. Optie #4: Log in met dezelfde Apple ID. Optie #5: Controleer of je de video's verbergt. Scenario 2: Video-app is verdwenen van iPhone.

Hoe iPhone-tekstchat-verdwijning in iOS 14 te repareren: iPhone 11 Pro, XR, XS MAX, 8.7 Plus. Tijdelijke oplossing 1: nog een niet-vastgezet bericht. Als je een deel van de vastgezette groepschat ziet verdwijnen, maak je een van de vastgezette gesprekken aan de linkerkant los. Nu heb je de mogelijkheid om opnieuw vast te pinnen

Met een nieuwe optie in iOS 14 kun je een app verbergen in plaats van deze te verwijderen wanneer je ervoor kiest een app te verwijderen. Dave Johnson / Bedrijfsinsider. Hoe een app terug te zetten naar het startscherm.

Hoe u in-app-aankopen aan uw iOS-app kunt toevoegen en testen!

Wat deze apps anders maakt, is dat ze in-app-aankopen hebben die doorgaans veel hoger zijn dan het inkomen dat een solo-ontwikkelaar kan verdienen met een betaalde app. Als je motivatie niet alleen is om anderen te helpen en iets te creëren dat mensen willen, maar ook om er veel geld mee te verdienen, dan zijn in-app-aankopen perfect voor jou.

"Je kunt het karakter van een man gemakkelijk beoordelen aan de manier waarop hij mensen behandelt die niets voor hem kunnen doen."

Maak een app voor Android en iOS zonder een enkele regel code te schrijven. Vertrouwd door meer dan 100.000 bedrijven.

Deze handleiding laat zien hoe u uw iOS-app integreert met Facebook met behulp van de Facebook SDK voor iOS. Vanaf SDK v13.0, gepland voor release begin 2022, is een clienttoken vereist voor alle aanroepen naar de Graph API.

Hoe de iPhone-contacten-app te herstellen die is verdwenen

Download de app Contacten opnieuw vanuit de App Store. Open eerst iTunes of de App Store op je iPhone. Tik vervolgens op Zoeken. Typ en zoek vervolgens naar Contacten. De app Contacten die u downloadt, moet worden vermeld als een app die is ontwikkeld door Apple.

How To: Dropbox, Google Drive en andere apps voor cloudopslag toevoegen aan bestanden op je iPhone (en al je documenten vanaf één plek beheren). Procedure: Gebruik "Aanmelden met Apple" op iOS 13 voor verbeterde beveiliging en privacy. Procedure: Instagram-herstelcodes instellen zodat je nog steeds toegang hebt tot je account als 2FA is ingeschakeld.

Ik heb deze app met een grijs pictogram dat ik probeer te verwijderen. Ik druk lang en er wordt gevraagd of ik het en zijn gegevens wil verwijderen. Ik bevestig en er gebeurt niets.

Standaard verplaatst de app-bibliotheekfunctie in iOS 14 de nieuw gedownloade app rechtstreeks naar het gedeelte App-bibliotheek in plaats van naar het startscherm. Het goede is dat je de instellingen gewoon kunt wijzigen, zodat wanneer je de volgende keer een app downloadt, deze op het startscherm wordt weergegeven. Ga hiervoor naar het gedeelte Instellingen en selecteer de optie Startscherm.

Download iPhone-applicaties gratis online, ontdek iPhone iPad iOS-applicaties ...

AppPure - Ontdek iOS-apps. Bewerkers keuze.

In-app-aankopen zijn een geweldige manier om geld te verdienen in plaats van je app aan iemand anders te verkopen. Inderdaad, een aantal mensen is bereid hun geld uit te geven in ruil voor extra functies en inhoud in een app die ze graag gebruiken.

Ik heb dit ook bestudeerd, tot nu toe heb ik niets aan het werk kunnen krijgen. U moet hiervoor een app-extensie maken en deze integreren met uw app. De bovengenoemde informatie-toevoegingen zijn voor deze app-extensie en niet voor de container-app. Dingen die ik heb geprobeerd.

visual c ++ - hoe het cmd-venster te laten verdwijnen wh ... Implementatie van een gemeten waarde in Scala -. Hoe kan ik in Python een wachtrij naar een multiprocess sorteren ... - Python: sorteer dit woordenboek (dict in di ... asp.net - Pager-besturingsimplementatie voor gridview?

TaiG iOS 8.3 Jailbreak: probleem met het verdwijnen van app-pictogram oplossen

Verschillende iOS 8.3-gebruikers hebben naar verluidt geklaagd over het verdwijnen van hun app-pictogrammen van het startscherm van hun iPhone of iPad na jailbreak met de TaiG-tool, terwijl Saurik (de ontwikkelaar en oprichter van Cydia) al een update voor UIKit-tools heeft uitgebracht om het probleem op te lossen. Getroffen gebruikers kunnen doorgaan en de nieuwste versie 1.1.10 van UIKit-tools installeren op hun gejailbreakte apparaten met iOS 8.3. De nieuwe update ondersteunt officieel alle eerdere versies van iOS naast iOS 8.3. Hier leest u hoe u de patch installeert (met dank aan iDownloadBlog): Vernieuw gewoon Cydia en u krijgt een prompt voor een essentiële upgrade of ...

De app op de iPhone werkt niet meer. U ontvangt de foutmelding "Het beveiligingscertificaat voor de verbinding is niet geldig".

Zorg er eerst voor dat je je Offline Canvas-app correct hebt geconfigureerd, zie het volgende artikel voor:

Je kunt ze doen met Xcode en vooral met de iOS-simulator die bij Xcode wordt geleverd. Open het Xcode-project dat zich in de ios_source-map bevindt (zie in de video bij het openen van het project met Xcode), kies vervolgens het doel, bijvoorbeeld iPhone 8 Plus, en klik op de Play-knop (voor info, de ios_sources een app die kan worden gedownload van de pagina van uw backoffice> Beheren> Toepassingen)

Opgelost: Spotify-app verdwenen uit iOS 7, iPhone kan niet... - De...

De Spotify-app is van mijn telefoon verdwenen. Ik heb geprobeerd de telefoon aan en uit te zetten, de telefoon opnieuw op te starten, geen van beide werkte. Als ik naar de app store op de telefoon ga en de app probeer te downloaden, krijg ik alleen de optie om deze te "openen", wat niets doet wanneer geselecteerd. Ik heb een screenshot bijgevoegd van wat ik zie in de App Store op de telefoon.

Показано 57 записей

Warning: fopen(data/stats/1660833000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660833000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23