Alles over computers en technologie

Hoe ios 9 te verwijderen

upgrade - Hoe het iOS 9-installatiebestand te verwijderen? - Anders vragen

Ik wil iOS 9 niet installeren. Het probleem is dat ik daarvoor 1GB+ opslagruimte had en nu heb ik nog maar 100MB+ opslagruimte over. Ik ben er bijna 100% zeker van dat de ruimte wordt ingenomen door het installatiebestand van iOS 9. In de algemene gebruiksinstellingen kan ik de iOS 9-update zien, maar de grootte is slechts ongeveer 40 MB.

Apparaat: iPhone 5 (iPhone5,4) Sleutel: b78a8d2cfd91984d192f634d7221443c9e2e322030b19006cf39e41a13353761dd990db4

Alle gebruikers kunnen eenvoudig elke iOS-update verwijderen die al is gedownload naar uw iPhone, iPad of iPod touch. De mogelijkheid om een ​​software-update van een apparaat te verwijderen is niet goed bekend, maar u kunt de update wel volledig verwijderen, zodat u deze niet per ongeluk kunt installeren.

iOS 9 verwijdert en installeert automatisch apps voor de upgrade. 5 uur geleden Iskysoft.com Alles bekijken. Deel 1. Wat zijn de voordelen van het automatisch verwijderen/herinstalleren van apps voor iOS 9. Wanneer u de iOS 9-update installeert, maar onvoldoende ruimte heeft om te downloaden, verschijnt er een pop-upbericht waarin de gebruiker wordt gevraagd de iOS 9-update te installeren. '' gebruiker als ze bepaalde applicaties tijdelijk willen verwijderen uit de

Apps verwijderen op uw iPhone, iPad en iPod touch - Apple support

Wanneer u een app verwijdert, ziet u mogelijk de optie Abonnementen annuleren. Lees hoe u uw abonnementen opzegt. Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, of onafhankelijke websites die niet door Apple zijn geïnspecteerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

We hebben klachten gehoord over het niet gemakkelijk kunnen verwijderen van al uw e-mails van uw iPhone of iPad. Er waren oplossingen, maar ze vereisten wat vreemde vingergymnastiek en ze werkten niet altijd 100%. Gelukkig heeft Apple jou ook gehoord, dus in iOS 9 hebben ze een snelle manier toegevoegd om al je e-mails te verwijderen.

Veel apps in de iOS App Store zijn gratis en veel belangrijke services die je elke dag moet gebruiken, hebben hun eigen speciale apps. Het is dus gemakkelijk om alle relevante apps die je tegenkomt te downloaden. Helaas is de opslagruimte op veel iPhone-modellen beperkt, dus het kan zijn dat u op den duur in een situatie terechtkomt waarin u opslagruimte op uw apparaat moet vrijmaken om plaats te maken voor liedjes, video's of muziek.

Ik ben verplicht om screenshot op het iOS-apparaat uit te schakelen. omdat Apple dit niet ondersteunt, is een andere oplossing die ik probeer - ontvang een melding wanneer een screenshot wordt gemaakt met UIApplicationUserDidTakeScreenshotNotification en haal de laatste foto uit de fotogalerij en verwijder deze zoals de onderstaande code

Hoe Pangu iOS 9.3.3 Jailbreak van ... te verwijderen - Mac Expert Guide

Eenmaal klaar, zal iTunes het herstelproces starten en de Pangu Jailbreak verwijderen. Ook worden alle jailbreak-gerelateerde instellingen en bestanden van je apparaat verwijderd, wat plaats maakt voor een schoon en opgeslagen iOS 9.3.3 iOS zonder enige tekenen van jailbreak. De Pangu iOS 9.3.3 jailbreak is nu semi-attached, wat resulteert in app-crashes. We raden u daarom aan te wachten tot een niet-bijgevoegde versie wordt vrijgegeven.

Tijdens het downloaden van de nieuwste iOS 7 voor iPhone 4, zag ik veel pagina's op internet waarop stond dat het downloaden van iOS 7 een aparte service is van de bètadownload van iOS 7. Dus mijn vraag is, wat is het echte verschil tussen ios 7-download en ios 7 bèta downloaden? zijn beide dezelfde software-update of verschillend?

U kunt besluiten de iOS-update en app-updates te verwijderen zodra u problemen begint te krijgen met nieuwere versies. Dit artikel richt zich op algemene methoden voor het verwijderen van iOS-updates en apps op de iPhone.

Het kan bijvoorbeeld nog steeds beschikbaar zijn in een oude back-up als u eerder een back-up van uw iPhone-contacten hebt gemaakt met iTunes of iCloud, of u kunt verwijderde contacten herstellen met speciale gegevensherstelsoftware voor iOS. Dus het permanent verwijderen van contacten op iOS stoort veel gebruikers.

Een iPhone-app verwijderen: 9 stappen (met foto's) - wikihow

Deze wikiHow leert je hoe je een app van je iPhone kunt verwijderen. Alle apps die u hebt geïnstalleerd, kunnen met slechts een paar klikken eenvoudig van het startscherm of de app-bibliotheek worden verwijderd. Hoewel sommige applicaties vooraf zijn geïnstalleerd op uw ...

iOS Contact Eraser biedt geen mogelijkheid tot gegevensherstel, wat betekent dat zodra de gegevens door het programma zijn verwijderd, deze niet meer kunnen worden hersteld of hersteld met een ander product. Zo kunnen gebruikers er zeker van zijn dat kritieke informatie niet kan worden hersteld en gebruikt voor onethische doeleinden. Hier willen we u de eenvoudige stappen voorstellen om contacten op iOS 9/10/11 te verwijderen met iOS Eraser.

De optie om de app te verwijderen werd opgemerkt door verschillende iOS 9-previewgebruikers, waaronder de 16-jarige iOS-ontwikkelaar Kaleb Butt uit Vancouver, British Columbia, die een screenshot van de verwijderingsmelding tweette. "Onvoldoende ruimte om te downloaden", lees het pop-upvenster. "Om ruimte te maken voor het updaten van de software, hebben sommige

[iOS 14/13 ondersteund] Hoe iOS-update op iPhone te verwijderen. Hoe?'Of' Wat. Details: Een iOS-update uit iTunes verwijderen Wanneer u het pop-upvenster ziet, kiest u "Herstellen" om uw Apple-apparaat te wissen en terug te keren naar de originele versie van iOS. Het duurt enkele minuten om het herstelproces te voltooien.

Hoe apps op iPhone en iPad te verplaatsen en te verwijderen | iPlus

Opmerking: u moet iOS 13.2 gebruiken om de optie "verwijderen" op een app-pictogram te zien. Anders kunt u de schudmodus gewoon activeren om een ​​app te verwijderen. Hoe een app op zowel iPhone als iPad te verwijderen.

Als u de iOS-update verwijdert, kunt u zelfs ruimte vrijmaken voor uw iPhone zonder gegevens te verliezen en meer ruimte te bieden voor uw favoriete inhoud. Je kunt het natuurlijk altijd opnieuw downloaden als je het nodig hebt.

iOS 14 introduceert een nieuwe app-bibliotheekfunctie in de hoop de rommel op het scherm te verminderen. Het idee is om je startscherm alleen te reserveren voor belangrijke apps die je vaak gebruikt. Andere applicaties worden opgeslagen in de Application Library, waar ze automatisch per categorie worden gegroepeerd. Hier leest u hoe u een app uit de app-bibliotheek verwijdert.

het is gemakkelijker om het apparaat te ssh-en en alleen de tweak te verwijderen die het probleem veroorzaakt, daar zijn tutorials voor en het is vrij eenvoudig.

Hoe iPhone-apps te verwijderen in iOS 13

Bij eerdere versies van de iPhone hielden gebruikers de pictogrammen gewoon ingedrukt totdat ze bewogen. Er zou een kleine "X" verschijnen in de rechterbovenhoek van elke app (zolang het een app was die je mocht verwijderen), gebruikers zouden op de "X" drukken en de app zou verdwijnen. U kunt mobiele apps ook herschikken of in mappen plaatsen.

Soms lopen iPhone-apps vast tijdens het wachten of laden tijdens de installatie. Deze apps kunnen worden bevroren met een leeg pictogram en dagenlang kunnen ze niet worden verwijderd. Als u het startscherm ingedrukt houdt om de vastgelopen app te verwijderen, wordt niet eens de zwarte cirkel weergegeven met een "x" die boven andere pictogrammen verschijnt. Hier volgen instructies voor het verwijderen van die in behandeling zijnde apps.

U kunt de delete-toets ingedrukt houden om volledige woordverwijdering in te schakelen, maar dit verwijdert een aantal letters voordat enkele woorden worden verwijderd en is moeilijk te controleren. Maar met DeleteCut kunt u op elk moment hele woorden verwijderen door tegelijkertijd de Shift-toets en de Delete-toets ingedrukt te houden. Verwijder hele woorden direct in iOS 9. Je hebt een gejailbreakt apparaat nodig om deze tweak te downloaden. Open Cydia en zoek naar DeleteCut door r_plus.

> Hoe de cache op een iPhone of iPad te wissen. > Verwijder ongewenste applicatiegegevens. > Maak geheugen vrij door uw iPhone of iPad opnieuw op te starten. > Download een schonere applicatie. > Verder lezen. Zowel iPhone als iPad hebben de neiging langzamer te worden omdat ze geleidelijk worden opgeslokt door ongewenste bestanden en apps.

iOS 9 maakt ruimte vrij voor grote downloads zonder dat je ...

iOS 9 - verwijder nooit meer al je foto's. Het nieuwe besturingssysteem van Apple, iOS 9, heeft verschillende nieuwe functies, waaronder een betere batterijduur en bijgewerkte apps, maar één nieuwe functie springt eruit. Eindelijk, de dagen van het verwijderen van honderden foto's van je iPhone om ruimte vrij te maken voor belangrijke software-updates zijn voorbij.

In iOS 13 en eerder kon je apps alleen van het startscherm verwijderen door lang op hun pictogram te drukken om ze te laten trillen en een X in de hoek te laten zien, waarna nog een keer tikken de app verwijderde. iOS 13 en iPadOS hebben de zaken echter een beetje veranderd.

Of, als je iOS 13 gebruikt, druk je lang op een app-pictogram, selecteer je 'Apps herschikken' en tik je vervolgens op de X die verschijnt. 3. Als je nog steeds een app wilt gebruiken, start je gewoon de App Store en installeer je de app die je zojuist hebt verwijderd opnieuw.

Gewoonlijk is de manier waarop het gaat met nieuwe iOS-updates dat je maanden van de hype hebt gehoord, maar wanneer het op je apparaat belandt, zie je aanvankelijk niet veel verschil. Terwijl je aan het werk bent, blijf je nieuwe sleutels of soms nieuwe apps vinden, en voor je het weet, zou je het idee haten om terug te gaan naar het oude iOS van vorig jaar.

Voor iOS 12-gebruikers: hoe de app op de iPhone te verwijderen

Methode # 1 - Apps verwijderen in iOS 14 met iPhone. Er zijn nu vier manieren om een ​​app te verwijderen na iOS 14-update op je Apple-smartphone.

“Hoe verwijder ik een map op mijn iPhone? Als je jezelf dezelfde vraag stelt als hierboven, is de meest voor de hand liggende oplossing om de app Bestanden te gebruiken die is ingebouwd in iOS 11 en hoger.

Het vervelende is dat je niet kunt verwijderen, maar met deze supereenvoudige truc kun je native apps verbergen. Als u de tips-app, of de tas, of een van de andere die al op uw iPhone zijn geïnstalleerd, niet gebruikt en u deze wilt verwijderen, volgt u deze stappen om dit te doen.

De beste manier om contacten op iOS te wissen, is door een professionele iOS-app voor het verwijderen van contacten te gebruiken. Hier is de juiste voor jou. Wondershare TunesGo is speciaal ontworpen om u te helpen alles eenvoudig te beheren op uw iPhone, iPad en iPod.

Hoe apps te verwijderen in iOS 13 / iPadOS

Apple heeft de nieuwste update voor zijn iOS-platform uitgebracht en er zijn verschillende wijzigingen waarvan u op de hoogte moet zijn. Verschillende gebaren en de manier waarop u met de weergegeven inhoud omgaat, worden bijvoorbeeld gewijzigd. Je kunt apps bijvoorbeeld niet zoals voorheen van het startscherm verwijderen.

Nadat de iPhone met een USB-kabel op de computer is aangesloten, herkent uw computer uw iPhone in Verkenner als een draagbaar apparaat en kunt u de map Camera Roll bekijken. U kunt nu de foto's selecteren en op de Delete-toets drukken, of met de rechtermuisknop op de geselecteerde foto's klikken en op Verwijderen klikken.

Sinds iOS 2 in 2008 app-ondersteuning aan de iPhone heeft toegevoegd, was het proces voor het verwijderen van een app hetzelfde. Je moest lang op het app-pictogram drukken totdat je de schudmodus activeerde (dat is de officiële naam, door Apple), en vervolgens op de "X" drukken. Je zou bevestigen dat je de app wilde verwijderen en dan zou deze verdwijnen.

Kan iemand mij vertellen hoe ik verwijderde notities kan herstellen? Ik heb een iTunes-back-up, maar ik ben bang om andere gegevens van mijn iPhone 6 te wissen. Dus goede suggesties? iPhone 6, iOS 9. Bij voorbaat dank. Soms verwijder je gewoon notities van je iPhone 6 en merk je dan dat die verwijderde notities behoorlijk belangrijk zijn en dat je ze terug moet krijgen. Sommige mensen zullen naar een iTunes- of iCloud-back-up kijken als het op een dergelijk probleem aankomt. Ja, als je iTunes- of iCloud-back-up hebt voor je verwijderde notities, kun je verwijderde notities daar herstellen.

Hoe iOS-apps massaal te verwijderen - technipages

Het verwijderen van meerdere apps tegelijk voor gebruikers van iOS 13 is een iets ander proces. Als u het app-pictogram ingedrukt houdt, verschijnt er een lijstmenu. Selecteer Toepassing verwijderen om die specifieke toepassing te verwijderen. Anders kunt u door Startscherm wijzigen te kiezen meerdere apps tegelijk verwijderen.

Om Cydia van uw iPhone te verwijderen, kunt u uw apparaat herstellen met iTunes of de Cydia Eraser-app gebruiken. Cydia Eraser is een handig hulpmiddel dat Cydia van je iPhone verwijdert zonder je huidige iOS-firmware bij te werken.

Deel 4: Hoe de iPhone iOS-update te verwijderen om opslagruimte vrij te maken. Zoals hierboven vermeld, weigeren sommige mensen iOS te upgraden vanwege de beperkte opslagruimte. Dus, hoe maak je de iPhone schoon en bescherm je je persoonlijke gegevens tegen cybercriminelen?

Als je wilt, kun je alleen je iPhone-instellingen verwijderen om een ​​specifieke set instellingen te verwijderen en je apps en gegevens te behouden. Maak altijd een back-up van uw iPhone voordat u deze terugzet naar de fabrieksinstellingen of eventuele instellingen verwijdert. Als er iets misgaat, kunt u gegevens herstellen zonder permanent iets te verliezen.

Hoe IOS 9.2 / 9.2.1 te verwijderen / verwijderen - iPhone 6s jailbreak

Hier laat ik je zien hoe je ios 9.2.1 van iphone 5s kunt verwijderen, om opslagruimte leeg te maken, LET OP: het downgradet ios niet als je het hebt geïnstalleerd! Het werkt voor: iphone 6s plus iphone 6s iphone 6 plus iphone 6 iphone 5s iphone 5 iphone 4s.

Hoe te verwijderen Verwijder Ios 13 Ipados Beta van je Iphone of.

Stap 5: Vervolgens kunt u naar de map Prullenbak of Ongewenste e-mail gaan en alle e-mails permanent verwijderen. Nu heb je geleerd hoe je alle e-mails op iPhone iOS 14/13 kunt verwijderen na het volgen van de twee methoden die we hierboven hebben gegeven. Nadat u alle e-mails hebt verwijderd, moet er nog wat cache op uw iPhone zijn. In de loop van de dagen zal het de snelheid van je iPhone vertragen, in dat geval heb je een iPhone-opschoningstool nodig om je te helpen bij het verwijderen ...

Hoe apps van de iPhone te verwijderen via de App Store. Zoals hierboven vermeld, heeft Apple in iOS 13 een nieuwe optie toegevoegd waarmee je iPhone- of iPad-apps kunt verwijderen met behulp van het tabblad Updates in de App Store. Deze methode geeft je een gemakkelijke manier om een ​​app of een slordige app te verwijderen in plaats van naar een app te zoeken pictogrammen op uw iPhone-scherm.

Hoe alle contacten op de iPhone te verwijderen?

Zorg ervoor dat uw apparaat een compatibele iOS-versie heeft voordat u doorgaat naar de zelfstudie. Compatibiliteit Zoals duidelijk is, hangt compatibiliteit eigenlijk af van het type applicatie of spel dat je wilt installeren. Een app die bijvoorbeeld alleen iOS 9 of hoger ondersteunt, werkt mogelijk niet op een iOS 8-apparaat, ook al kunt u Panda Helper op uw apparaat installeren.

Hoe iCloud-account te verwijderen en Zoek mijn iPhone uit te schakelen zonder wachtwoord op iOS 9 - iOS 9.0.1 - iOS 9.0.2 9.1 - 9.2 - 9.2.1 9.3 9.3.1 9.3.2 9.3.3 iOS 8 en iOS 7 ook (iPhone 6S ook) ALLE iPhone iPod touch en iPad - verwijder het iCloud-account zonder.

Apple onthulde zijn iOS 9-aanpassing in september 2015 met een paar stimulerende componenten zoals gesplitst scherm in nieuwere iPads en 3D-aanraking in iPhones naast meer proactieve Siri, maar niet zonder problemen. Hoewel veel bugs zijn opgelost in de bètaversie van iOS9, zijn sommige ervan ondanks een algemeen gevoel van waakzaamheid verloren gegaan en hebben ze de weg vrijgemaakt voor gadgets. Van installatiefouten in een paar gadgets tot problemen met touch-ID's, er is een scala aan problemen waarmee klanten worden geconfronteerd in iOS 9 en de daaruit voortvloeiende herontwerpen van 9.2 en 9.2.

Hoe iPhone-apps te verwijderen op apparaten met iOS 13 en eerder. Het verwijderen van iPhone-apps van oudere apparaten is heel eenvoudig. Houd op het startscherm met de app die u wilt verwijderen een app ingedrukt ("lang indrukken") totdat deze begint te bewegen. Zodra ze beginnen te bewegen in wat Apple de "schudmodus" noemt, zullen alle apps van derden die je hebt gedownload een "X" zien verschijnen in de linkerbovenhoek van het app-pictogram.

Hoe contacten te verwijderen van iOS 7. Foto: Josh ... | BEDRADE

De eerste methode is om iCloud te gebruiken, ervan uitgaande dat je je iOS-apparaat in de eerste plaats synchroniseert met de cloudservice van Apple. Log in op de iCloud-website en klik vervolgens op Contacten. Selecteer de contacten die u wilt verwijderen, houd de Control-knop ingedrukt om er meerdere tegelijk te selecteren. Druk vervolgens op de Delete-toets op uw toetsenbord of klik op

Sommige hulpprogramma's verwijderen iPhone-apps, die automatisch de bijbehorende documenten en gegevens verwijderen. Terwijl anderen alleen cache, tijdelijke bestanden, cookies, beschadigde gegevens en ongewenste bestanden op uw iOS-apparaat wissen. Enkele populaire iPhone-reinigers zijn Smart Cleaner, Cisdem iPhone Cleaner, PhoneClean, Magic Phone ...

Hoe het MDM-profiel op de iPhone te verwijderen met iActivate-software? Zoals hierboven vermeld, is het doel van iActivate-software ontwikkeld om het gedownloade iOS-profiel te verwijderen. Veel gebruikers over de hele wereld zijn op zoek naar een oplossing om MDM-profielen van hun Apple-apparaten te verwijderen.

Hoe te upgraden van iOS 12 naar iOS 9?

Macworld - Hoe iOS-apps te verwijderen | Facebook

De iPhone XI wordt een gamechanger.

Van Xcode afgeleide gegevens verwijderen: Stap 1: Selecteer uw Xcode-project en ga naar Voorkeuren. Stap 2: menu Voorkeuren, ga naar het laatste menu-item Locatie.

Показано 54 записи