Alles over computers en technologie

Apple ios 9 downloaden

Gerelateerde onderwerpen

Over iOS 9-updates - Apple Support

Over updates voor iOS 9. Met deze update worden je iPhone, iPad en iPod touch slimmer en proactiever met krachtige zoekfuncties en verbeterde Siri-functies. Dankzij nieuwe multitasking-functies voor iPad kun je met twee apps tegelijk werken, naast elkaar of met de nieuwe Picture-in-Picture-functionaliteit. En ingebouwde apps worden krachtiger met gedetailleerde vervoersinformatie in Kaarten, een opnieuw ontworpen Notes-app en een geheel nieuwe Nieuws-app. En verbeteringen aan het kernbesturingssysteem verbeteren de prestaties, verbeteren de beveiliging en geven u tot een uur extra batterijduur.

Alle informatie op deze pagina's wordt minstens elke minuut automatisch bijgewerkt. Wanneer u op een Apple-softwarelink op de site klikt, wordt u doorgestuurd naar een Apple-server. We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven).

Langere levensduur van de batterij: handmatig inschakelen van de energiebesparende modus onder Instellingen en vervolgens Batterij, spaart de batterij door het ophalen van e-mail, het vernieuwen van apps op de achtergrond, automatische downloads en enkele visuele effecten uit te schakelen. Versterkte beveiliging: je toestel is nu veiliger, dankzij de toevoeging van zescijferige toegangscodes door iOS 9 ...

iOS 9 is momenteel te downloaden op je iPhone en iPad via een draadloze update, maar ook via de normale computer via de iTunes-methode. Sommige gebruikers hebben betere resultaten gemeld door hun Apple-apparaten op pc's aan te sluiten en de update handmatig uit te voeren via de iTunes-software.

Download iOS 9.0 13A344 voor iPhone, iPad en iPod touch

Software-updates vereisen minder ruimte om te downloaden en bieden een optie om later te installeren. IOS-apps en gebruikersinterface gebruiken nu Metal voor sneller scrollen, vloeiendere animaties en betere algehele prestaties. Verbeterde beveiliging met ondersteuning voor tweefactorauthenticatie en een standaard 6-cijferige toegangscode ...

iOS 9 - Wat is er nieuw? IOS 9 features, bruikbaarheid, kleuren of alles in één? De technologie verandert en de business mag niet stil staan. Je kunt iOS 9 vandaag gratis downloaden en installeren. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die wacht op Apple's nieuwe iOS voor de jouwe iPhone of iPad. We zijn van mening dat de nieuwe iOS 9 het beste besturingssysteem is voor alle smartphones waarvoor bevestigde iOS 9 (lijst hierboven bevestigd) hier moet worden gelezen: iOS 9 ondersteunde apparaten.

Apple heeft officieel de nieuwste iOS 9.0.2-firmware-update voor de iPhone 4S uitgebracht. Een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd in de nieuwe editie van iOS, die officieel werd uitgebracht in juni 2015, World Developer Conference.

Met iOS 14.2.1 wil Apple een aantal problemen voor iPhone-bezitters oplossen. De belangrijkste oplossing is voor de iPhone 12 mini, met software die bedoeld is om een ​​bug op te lossen die ervoor kon zorgen dat het vergrendelscherm niet reageerde. Met deze software-update geïnstalleerd, zou dit geen probleem meer moeten zijn voor iPhone 12 mini-bezitters.

Apple ID Hacker Download Doulci iOS 9.4, 9.4.1, 9.4.2 en iOS 10 ...

Zet het apparaat iOS 9.4, iOS 9.4.1, iOS 9.4.2 en iOS 10 in DFU-modus. Verbind met een geschikte USB-kabel uw iPhone 6S-apparaat met Windows-pc en start de iOS 9.4 Bypass iCloud Lock Server-tool. Blader door Download Doulci Activator voor Bypass iOS 9.4 Cloud Lock.exe-bestand. Voer de tool uit op Windows-gebruikers, voor MAC-gebruikers. (U moet deze iOS 9.4 iCloud-bypass-tool installeren om .exe-bestanden op MAC uit te voeren). Voer een nieuwe Apple ID en een nieuw wachtwoord in. Druk op de knop om te controleren.

Apple gebruikt iOS 9.3.1 om het koppelingsprobleem met Safari op te lossen [LINK al DOWNLOAD]. 31 maart 2016. Apple rilascia iOS 9.3 in definitieve versie voor iPhone, iPad en iPod Touch [CHANGELOG en LINK DOWNLOAD].

Opmerking: de update naar iOS 9.0.1 kan worden gedownload door op uw iOS-apparaat te navigeren naar Instellingen> Algemeen> Software-update; of door uw iDevice op uw Mac aan te sluiten, iTunes te openen en op de afbeelding van uw iDevice in de werkbalk te klikken. Dit is een kleine update die bugfixes en prestatieverbeteringen naar iOS 9 brengt.

Download IPSW- en firmwarebestanden voor iOS, iPadOS en tvOS.

Download Phoenix Jailbreak / geen computer

Na de jailbreak installeert Phoenix de Cydia-app op iOS van waaruit je apps, instellingen, bibliotheken, enz. van verschillende Cydia-opslagplaatsen. Als we nu wachten op iOS 13, is het duidelijk dat versie 9.3.5 echt verouderd is. Apple ondersteunt je apparaat niet langer en de beste optie om je apparaat te vernieuwen is om enkele apps en tweaks te installeren die zijn gemaakt door de jailbreak-community.

Apple-ontwikkelaars hebben hun meest recente update uitgebracht als iOS 14.1 en deze bevat systeemverbeteringen en verschillende bugfixes. Dus mensen die geïnteresseerd zijn in het jailbreaken en het aanpassen van iDevices kunnen de CydiaFree 14.1-webpagina bezoeken om de nieuwste versie van Cydia Download iOS 14.1 op al je Apple-apparaten te ervaren.

Camera Foto's maken gaat nog sneller, met een snellere opnametijd en snellere opnameprestaties. (Alle tests uitgevoerd door Apple in augustus 2020 met iPhone 11 Pro Max die normale topprestaties ondersteunt met iOS 13.6.1 en pre-release iOS 14 met app Geïntegreerde camera met Live Photo ingeschakeld.)

Wanneer het wordt gedetecteerd, sleept u het .ipa-bestand naar Cydia Impactor. Voer uw Apple ID / wachtwoord in en klik op OK in het waarschuwingsbericht Certificaat verlopen. Wachten, verwachten; wanneer Cydia Impactor klaar is, staat de Phoenix-jailbreak op je startscherm. Open op uw apparaat Instellingen> Algemeen> Profielen, zoek en tik op de naam van de Phoenix-app en tik vervolgens op Vertrouwen.

Downloadlinks Apple iOS Firmware IPSW 11.2.2 - 5.0.11

Download koppelingen Apple iOS iPhone, iPad, iPodTouch Firmware IPSW van de nieuwste versie 11.2.2 tot 5.0.1.

Wanneer u op een Apple-softwarelink op de site klikt, wordt u doorgestuurd naar een Apple-server. We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven).

Verkoper: Appel. Versie: iOS 9.0. Releasedatum: 9 september 2015. Emoji's: 1408. iOS 9.0 heeft 44 nieuwe emoji-vlaggen toegevoegd, voornamelijk bestaande uit kleine landen en gebieden. OS X El Capitan 10.11.0 werd uitgebracht op 30 september 2015 en ondersteunt dezelfde reeks vlaggen. Lees meer over de iOS 9.0 emoji-update.

Download GApps, Roms, kernels, thema's, firmware en meer. Gratis bestandshosting voor alle Android-ontwikkelaars.

Apple iOS 9 - definitie - GSMArena.com

Apple heeft een nieuwe app toegevoegd met de naam Nieuws, die gepersonaliseerde nieuwsinhoud biedt voor iOS-gebruikers, met inhoud van favoriete websites en kranten. De multitasking-ervaring van de iPad is verbeterd met de introductie van Slide Over, Split View en Picture in Picture. 3D touch geïntroduceerd met...

Apple iOS 9 Gratis download met Direct Offline Standalone Installeer IPSW-updatekoppelingen voor iPad, iPod en iPhone. Apple heeft onlangs de iOS 9-systeemsoftware-update uitgebracht om de batterij, de veiligheid en de algehele prestaties van de smartphone te verbeteren.

Als je premium content downloadlinks nodig hebt, ongeacht het apparaatmodel of de OS-versie, kijk dan in ons Pangu9.net Instant Cydia-ledengedeelte.

CloudKit zal CloudKit JS aanbieden, zodat ontwikkelaars web-apps kunnen bouwen met iCloud-verbindingen als aanvulling op hun native apps. App-verdunning lijkt apps kleiner te maken en downloads sneller? Dit wordt het eindresultaat. In principe zorgt app-uitdunning ervoor dat de App Store alleen de onderdelen van een app levert die nodig zijn om te draaien op het apparaat dat u gebruikt.

Apple iOS 14: nieuwe functies en hoe te downloaden

Apple heeft zojuist iOS 14 uitgebracht, de grote nieuwe software-update voor iPhone. Het biedt veel nieuwe functies, zoals grote veranderingen in het startscherm, iMessage, privacy, enz. Het is beschikbaar voor veel oudere iPhones tot de eerste generatie iPhone SE en iPhone 6s. Dit is wat u moet weten over Apple's iOS 14 Big Update, inclusief hoe u deze kunt krijgen.

De nieuwste grote softwareversie van Apple is geen revolutie, maar een doordachte verfijning die iOS sneller en gebruiksvriendelijker maakt. Vergis je niet, de meeste van de grote nieuwe functies hier werken geweldig, maar het zijn de kleine ontwerpwijzigingen die de basis van iOS in iets slimmers veranderen. iOS 9 is niet perfect, maar het is toch een must-download.

Een verzameling van de 48 beste IOS 9-achtergronden en -achtergronden die gratis kunnen worden gedownload. We hopen dat je geniet van onze groeiende verzameling HD-beelden om te gebruiken als achtergrond of startscherm voor je smartphone of computer. Neem contact met ons op als je IOS 9 wallpaper op onze site wilt plaatsen.

Downloaden. Checkra1nRG. MacOS. Jailbreak-toegangscode / iDevices uitgeschakeld. KennyIOS. Downloaden. lintPHP. De ramen. IPad 2 Bypass / A5 Fabrieksactivering. AppleTech 752.

Hoe iPhone, iPad en Apple TV te jailbreaken in 2021

Apparaten uitgerust met de A12-chip of nieuwer (iPhone XR, XS / XS Max of nieuwer) kunnen iOS en iPadOS 14.0-14.3 jailbreaken met unc0ver. Zie hieronder voor oudere firmwareversies. De nieuwste jailbreak-versie van tvOS voor Apple TV 4 (HD) is tvOS 14.x, en kan nu worden bereikt met checkra1n voor tvOS (semi-tether).

Na de gebruikelijke rage rond Apple Music, is het belangrijkste kenmerk hier tweefactorauthenticatie. Apple heeft nu betere beveiliging geïntroduceerd met iOS 9 en OS X El Capitan, waardoor Apple-accounts veiliger zijn dan ooit. Je kunt iOS 9 openbare bèta 1 downloaden en de nieuwste iOS 9 uitproberen door je te registreren op de bètasite van Apple. iOS 9 is compatibel met de volgende apparaten:

Apple iOS 9 Gratis download met Direct Offline Standalone Installeer IPSW-updatekoppelingen voor iPad, iPod en iPhone. Apple heeft onlangs de iOS 9-systeemsoftware-update uitgebracht om de batterij, de veiligheid en de algehele prestaties van de smartphone te verbeteren.

Download Apple iOS 9 nu! Parth Shah - 00:35:00. Aan de hardwarekant van het Apple-evenement onthult Apple een nieuw product, zoals de Apple TV-box, de iPad Pro en de iPhone 6s en 6s Plus. Aan de softwarekant heeft Apple bijgewerkte software uitgebracht, inclusief de nieuwste versie van zijn iOS 9 mobiele besturingssysteem.

Показано 32 записи