Alles over computers en technologie

Download ios 9 voor iphone 4

Download iOS 9.3.6 (13G37) voor iPhone 4 [S] / IPSW-downloads

iOS 9.3.6 lost een probleem op dat van invloed kan zijn op de GPS-trackingprestaties en kan leiden tot onjuiste systeemdatum en -tijd. Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Bezoek deze website voor meer informatie over de beveiligingsinhoud van Apple software-updates

Iphone 4s]. Geselecteerde iOS-versie: 9.3.5. Apparaat-ID: iPhone4,1. De firmware is ondertekend? Ja. Bestandsgrootte downloaden: 1,50 GB Jailbreak-status. controleer de jailbreak. Download iOS 9.3.5 voor iPhone 4 [S].

Wat is er nieuw in iOS 9.3.4: IOMobileFrameBuffer. Beschikbaar voor: iPhone 4s en later, iPad 2 en later, iPod touch (5e generatie) en later. Impact: een programma kan willekeurige code uitvoeren met kernelrechten. Beschrijving: een probleem met geheugenbeschadiging is verholpen door verbeterd geheugenbeheer.

iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S. iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad mini, iPad 3, iPad 2. iPad mini 3, Retina iPad mini (iPad mini 2), iPad mini. iPod touch 5e generatie Je kunt nu iOS 9 Beta 4 downloaden via de directe downloadlinks die hieronder worden gedeeld. Kijk op de achterkant van uw Apple-apparaat om het modelnummer van uw iPad of iPhone te controleren.

Hoe iOS 9 voor iPhone 4 (oudere apparaten) te krijgen - YouTube

... iPhone geblokkeerd en iPhone opnieuw instellen * BELANGRIJK Je kunt iOS 9 niet krijgen/installeren/downloaden op deze apparaten

iOS 9 - Wat is er nieuw? IOS 9 features, bruikbaarheid, kleuren of alles in één? De technologie verandert en de business mag niet stil staan. Je kunt iOS 9 vandaag gratis downloaden en installeren. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die wacht op Apple's nieuwe iOS voor de jouwe iPhone of iPad. We zijn van mening dat de nieuwe iOS 9 het beste besturingssysteem is voor alle smartphones waarvoor bevestigde iOS 9 (lijst hierboven bevestigd) hier moet worden gelezen: iOS 9 ondersteunde apparaten.

Podcasts hebben een geheel nieuw ontwerp, maken het gemakkelijker om de nieuwste afleveringen van je favoriete programma's te vinden en laten je weten wanneer er nieuwe afleveringen voor je beschikbaar zijn. Ondersteuning voor bellen via wifi op iPad, iPod touch en Mac, zonder een iPhone in de buurt bij deelnemende providers. Wi-Fi Assist om automatisch ...

Niet voor alle apparaten: om iOS 9 te installeren, moet u minimaal een iPhone 4S, iPad 2, iPad mini, iPad Air of iPod Touch van de vijfde generatie hebben. Om te profiteren van alle nieuwe multitasking-functies voor iPad, heb je een iPad Air 2 of de toekomstige iPad Mini 4 of iPad Pro nodig. Aan het einde van de lijn. iOS 9 brengt de nieuwe Nieuws-app met zich mee, een betere Notes- en Maps-ervaring, verbeterde zoekfunctie en efficiënter batterijgebruik.

Download iOS 9-koppelingen voor iPhone 4S | Pro Geeksblog

IPhone 4S-gebruikers hebben het geluk om de nieuwste software-update van Apple te krijgen. IOS 9.0.2-update is wereldwijd beschikbaar en zou moeten kunnen upgraden van iOS 8 naar iOS 9 via wifi of een mobiel netwerk. Als u echter om de een of andere reden de iOS 9-update niet op uw iPhone kunt installeren, kunt u een IPSW-bestand voor iPhone 4S krijgen door gebruik te maken van de directe downloadlinks hieronder.

Ik heb er veel ontmoet op iPhone en iPad. In het begin duurde het een eeuwigheid voordat de servers van Apple het installatiebestand afleverden. Door het tijdens de daluren naar een iPhone te downloaden, werd dit probleem verholpen. De mislukte controles gaven hetzelfde probleem. Maak je geen zorgen als het installeren van de iOS 9-update tot een half uur duurt...

Omdat voor iOS 9 iFileExpress voor iPhone, zo niet iPad, dit voor altijd .ipa-bestanden zijn. Je hebt iOS 9 iFunBox geïnstalleerd, bind je gejailbreakte apparaat en computer samen. Start iFunBox vanaf uw bureaublad en blijf in de buurt om een ​​gekoppeld iOS 9.0-apparaat te detecteren. Zodra een apparaat is gedetecteerd, kunt u het kiezen in het linkerdeelvenster.

Download iOS 9.3.3 Beta 5 (directe downloadlinks van IPSW en Over The Air-profiel). iOS 10 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars in bèta, maar hoewel de volgende grote versie van iOS op het punt staat te worden uitgebracht, heeft Apple nog een bèta van iOS 9.3.3 (bèta 5) voor ontwikkelaars uitgebracht. Deze update is hoogstwaarschijnlijk slechts een paar kleine bugfixes en fixes voor het besturingssysteem.

Apple iOS 9.2 Beta 4 IPSW (13C75) Gratis download - Directe links

De officiële bètafirmware-updates voor iOS 9.2 voor iPhone, iPad en iPod Touch zijn door Apple uitgebracht met de bètaversie van de Xcode 7.2 App en Game Development Tool voor iOS-ontwikkelaars en niet-ontwikkelaars.

Maar je kunt genieten van coole en klassieke GBA-games op je iPhones, iPads, iPod Touch. GBA4iOS werkt perfect op iPhone 6s plus, iPhone 6 plus, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 4s, iPhone 5 en iPad mini, Air 2/3/4, iPod Touch 5e generatie apparaten zonder problemen.

Download iOS 9.4 IPSW iPhone / iPad, Jailbreak iOS 9.4 iPhone / iPad / iPod Touch. Er wordt gezegd dat iOS 9.4 meer dan 40 nieuwe functies heeft die kunnen worden ingeschakeld door jailbreak, maar tot nu toe wachten gebruikers op PanGu, TAiG of Keen om jailbreak uit te brengen voor de nieuwste versie van iOS, namelijk iOS 9.4.4.4. Gebruikers kunnen upgraden naar iOS 9.4 via iTunes of door het .IPSW-bestand te downloaden van iTunes en later tijdens de installatie op ons iOS-apparaat. Omdat het installeren van iOS 9.4 vereist dat ons apparaat op de fabrieksinstellingen staat, is het dus belangrijk om een ​​back-up van onze gegevens te maken voordat u een upgrade naar iOS 9.4 uitvoert. iOS 9.4 IPSW Download 2016-2017 Werk zonder ...

Download iOS-bestanden voor iPhone, iPad, iPod Touch en Apple TV.

Hoe iOS 9.0.2 voor iPhone, iPad, iPod touch te downloaden ... | dotTech

Degenen onder u met een iPhone, iPad en iPod touch die de originele iOS 9-softwareversie kunnen gebruiken, kunnen nu handmatig updaten naar de nieuwste iOS 9.0.2-software-update met behulp van de bestanden IPSW. De officiële versie van iOS 9.0.2 is nu een paar weken geleden gearriveerd, maar met de nieuwste Pangu 9 jailbreak voor iOS 9.0.2 die net is uitgebracht, wil je misschien dat de officiële iOS 9.0.2 IPSW-bestanden worden gedownload en geïnstalleerd op je computer .

Download iOS 9 beta 4 van iOS Dev Center via de iOS 8 beta-sectie of gebruik de directe downloadlinks hierboven. Nadat u het iOS 9 bèta 4-zipbestand hebt gedownload, extraheert u het .ipsw-bestand eenvoudig met een hulpprogramma voor het uitpakken van bestanden. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van iTunes op uw computer is geïnstalleerd. Verbind uw iOS-apparaat met Mac via een USB-kabel en start iTunes.

Apple heeft iOS 9.1 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod Touch. De software wordt geleverd met alle nieuwe Emoji-emoticons, verbeterde live-foto's en andere bugfixes. Een van de meest opvallende toevoegingen aan iOS 9.1 zijn de 150 nieuwe Emoji, inclusief de lachende middelvinger en vele andere karakters.

De firmwarebestanden die op deze site kunnen worden gedownload, worden gehost op een Apple-server. Houd er rekening mee dat iPhone-bestanden (IPSW) groot zijn en dat het downloaden lang kan duren. Ik zal deze lijst bijwerken als er nieuwe firmwareversies beschikbaar komen.

getiOS - download alle iOS IPSW-firmware - iPhone IPSW-firmwares ...

Opmerking: deze update wordt alleen geleverd voor iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Met iOS 14.2.1 wil Apple een aantal problemen voor iPhone-bezitters oplossen. De belangrijkste oplossing is voor de iPhone 12 mini, met software die bedoeld is om een ​​bug op te lossen die ervoor kon zorgen dat het vergrendelscherm niet reageerde.

iOS 14.4 is een van de nieuwste versies van iOS voor het Cydia-installatieprogramma. Het brengt de nieuwste apps, thema's, tweaks, games, extensies, enz. voor alle iOS 14.4-apparaten met iPhone 6s en hoger, iPad Air 2 en hoger, iPad mini 4 en hoger en iPod touch (7e generatie). Als je al een upgrade naar iOS 14.4 hebt uitgevoerd, kun je iOS 14.4 jailbreaken en Cydia iOS 14.4 op je apparaat installeren met behulp van onze

Tegelijkertijd heeft Apple ook iOS 10.3.4 en iOS 9.3.6 uitgebracht voor oudere iPhones en iPads die de huidige software-updates niet kunnen downloaden. Deze fixes voor oudere apparaten repareren een GPS-bug, evenals de implementatie van een aantal beveiligingsoplossingen. 10 juni 2019: Apple lanceert iOS 12.3.2 voor iPhone 8 Plus ...

IPA-bibliotheek - Download iOS-jailbreak, tweaks en apps. Download en installeer je favoriete iOS-jailbreak en tweaks van de meest vertrouwde bron.

Download Phoenix Jailbreak / geen computer

Phoenix Jailbreak is een gratis tool om alle oudere apparaten met iOS 9.3.5 / 9.3.6 te jailbreaken, inclusief iPad 2/3, iPad mini, iPhone 4s, iPod 5g: A5, iPad 4 en iPhone 5/5c: A6. Na de jailbreak installeert Phoenix de Cydia-app op iOS van waaruit je apps, instellingen, bibliotheken, enz. van verschillende Cydia-opslagplaatsen.

iOS 14.x. Kies je iPhone. IOS (of iPadOS) apparaat gedetecteerd. Het lijkt erop dat u een iOS-apparaat bezoekt. U kunt geen IPSW-bestanden op een iOS-apparaat installeren zonder een computer. Als u liever op een computer verdergaat, bezoekt u deze website gewoon op een computer. Als de downloadknop niet werkt, kunt u met de rechtermuisknop op de knop "Downloaden" klikken en "Linkadres kopiëren" selecteren en vervolgens de link in uw browser plakken om te downloaden.

Hoe iOS 9 te installeren met iTunes op uw Mac of Windows-pc. Als je beperkte ruimte op je apparaat hebt, of als de software-update om de een of andere reden niet werkt, kun je updaten met iTunes. Zorg ervoor dat je een recente iTunes-back-up hebt.

De officiële subreddit voor alle threads of nieuws met betrekking tot het verwijderen van setup.app van iOS-apparaten zonder een bepaald doel. Het verwijderen van setup.app is niets meer dan een wijziging van het bestandssysteem die mogelijk wordt gemaakt door jailbreak, wat 100% legaal is onder DMCA.

Download iOS Jailbreak Tools / Directe download voor alle iOS-jailbreaks ...

Download alle jailbreaktools: er zijn veel jailbreaktools beschikbaar op internet waarmee je je iPhone, iPad of iPod touch in slechts een paar stappen kunt jailbreaken. Op deze pagina vindt u de downloadlinks naar de meest populaire en betrouwbare iOS Jailbreak-tools die beschikbaar zijn om de meeste versies van iOS te jailbreaken.

Zoals verwacht heeft Apple de iOS 4.1-firmware-update voor iPhone en iPod Touch uitgebracht met veel nieuwe functies, waaronder Game Center, High Dynamic Range (HDR)-fotografie en meer. Je kunt iOS 4.1 rechtstreeks downloaden of updaten met iTunes 10. Opmerking: Jailbreakers en ontgrendelaars moeten wegblijven van iOS 4.1, aangezien er op dit moment GEEN jailbreak voor iOS 4.1 is. Bovendien wordt de basisband bijgewerkt, waardoor de ontgrendeling van uw provider ongeldig wordt.

Tips: als uw iPhone verschillende iOS-systeemproblemen heeft, zoals herstelmodus, wit Apple-logo, zwart scherm, DFU-modus, wit scherm des doods, iPhone gaat niet aan, gesp bij opstarten, enz. U kunt het ipsw-bestand gebruiken om het iPhone-systeem naar normaal te herstellen met iTunes.

Dapatkah saya menginstal? iOS 9.3 op iPhone 4s. Ini adalah pertanyaan yang valide mengingat beberapa masalah-masalah yang berhubungan dengan update telah mempengaruhi en lama seperti iPhone 4s en iPad 2. Hal ini juga kemungkinan. bahwa jika Anda meng-upgrade pada iPhone 4s, Anda mungkin tidak dapat menikmati semua fitur baru yang keren yang

Download iOS 9, 9.0.1 en installeer het op iPhone 6, 6 Plus ...

Stap 2: Zoek de aangepaste iOS 9-downloadhyperlink op uw iOS-apparaat vanaf hier: iOS 9-downloadlinks voor iPhone, iPad, iPod touch [IPSW-links]. Stap 3: Schakel Zoek mijn iPhone op uw apparaat uit door naar Instellingen> iCloud> Ontdek mijn iPhone te gaan om het uit te schakelen.

U kunt iOS 9.2 IPSW-bestanden downloaden via de directe downloadlinks hieronder. De definitieve versie van iOS 9.2 draagt ​​het buildnummer 13C75 en heeft 4 bètaversies doorlopen om het grote publiek te bereiken. Op 27 oktober is de eerste bèta van iOS 9.2 uitgebracht voor ontwikkelaars, gevolgd door de openbare bèta.

Bovendien is de gratis Zoek mijn iPhone-service alleen beschikbaar voor gebruikers van iPhone 4, iPod Touch 4G en iPad. Om uw iDevice bij te werken naar iOS 4.2, sluit u het eenvoudig aan op uw pc of Mac via een USB-kabel en start u iTunes. U ziet een iTunes-updateprompt zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding, druk gewoon op de knop

Download het iOS 9.3.3 IPSW-software-updatebestand via de onderstaande downloadlinks en volg onze gidslink naar rechts om het op uw iOS-apparaat te installeren met iTunes. De andere manier om iOS 9.3.3 als een OTA-update (Over-the-Air) te installeren, is door naar Instellingen> Algemeen> Software-update te gaan.

Download iOS 4 Firmware voor iPhone en iPod Touch - Nabtron

De nieuwe versie van Apple iOS-firmware bevat meer dan 100 nieuwe functies, waaronder multitasking, uniforme inbox, mappen, ibooks, gamecenter en iAd. De Apple iOS 4 wordt later dit jaar gepusht voor de Apple iPad. Om de nieuwe iOS 4 op uw Apple-apparaat te krijgen, moet u iTunes 9.2 downloaden van de Apple-website (of uw huidige versie upgraden) en uw apparaat aansluiten op uw computer / laptop.

De herstelmodus is een soort beveiliging op je iPhone of iPad waarmee je een schone installatie van het iOS-besturingssysteem kunt uitvoeren. De herstelmodus is een handige functie wanneer een deel van het iPhone-besturingssysteem beschadigd of beschadigd is en niet goed opstart.

BELANGRIJK Uw apparaat stopt met werken als u uw UDID niet hebt geactiveerd met ActivateMyiPhone.com. IOS 15 Download Sorry, er zijn momenteel geen downloadlinks beschikbaar voor de iPhone 4s, probeer het later opnieuw of neem contact op met de ondersteuning.

Om het juiste iOS 9.0.2 IPSW-bestand voor uw apparaat te vinden, zoekt u hier naar een mirror waar iOS 9.0.2 IPSW-bestanden nog beschikbaar zijn. Deze downloadbestanden omvatten: 9.0.2 [4S]: iPhone4,1_9.0.2_13A452_Restore.ipsw 9.0.2 [5 GSM]: iPhone5,1_9.0.2_13A452_Restore.ipsw 9.0.2 [5 GSM + CDMA]: iPhone5,2_9 . 0.2_13A452_Restore.ipsw 9.0.2 [5s GSM]

iOS 9.3.4 nu beschikbaar om te downloaden op iPhone en iPad

NIET MISSEN: Videolek toont echte iPhone 7 voor het eerst in actie Zo ziet de update eruit (niet verrassend): om de nieuwste versie van iOS 9 te downloaden en te installeren, ga naar Instellingen> Algemeen> Update de software op uw iOS-apparaat, of sluit het apparaat aan op uw computer, in welk geval iTunes u laat weten dat er een update beschikbaar is. We houden meer specifieke releasedetails in de gaten, maar "een belangrijke beveiligingsupdate" is waarschijnlijk de moeite waard om zo snel mogelijk te downloaden.

Uit het niets heeft Apple iOS 9.3.5-downloadlinks beschikbaar gemaakt voor ondersteunde iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten. Deze release komt ongeveer drie weken nadat Apple iOS 9.3.4 uitbracht. IOS 9.3.5 Download IPSW-koppelingen

Elke keer dat Apple een nieuwe versie van zijn mobiele iOS-besturingssysteem voor iPhone, iPod Touch en iPad uitbrengt, is er veel verwachting in de gemeenschap over de nieuwe functies die het zal brengen, en de jailbreak-gemeenschap groeit. zorgen over het maken van hun jailbreaks werken met de nieuwste iOS ...

Показано 43 записи