Alles over computers en technologie

Ios 9 voor iPad downloaden

IOS 9-download voor iPhone, iPad en iPod touch

iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3 en iPad 2. iPad mini 3, Retina iPad mini, iPad mini 1e generatie. iPod touch 6e generatie, iPod touch 5e generatie. Bereid je voor op de update. Voordat u uw iOS-apparaat bijwerkt naar iOS 9, raden we u ten zeerste aan ons artikel te lezen waarin we tips hebben gegeven over wat u moet doen voordat u een upgrade uitvoert.

We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven). Apple, iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, audioOS, iPhone, iPad, Apple Watch, iPod Touch, Apple TV, HomePod en "iTunes" zijn handelsmerken van Apple Inc. IPSW Downloads gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren en advertenties aan te bieden.

Over updates voor iOS 9. Met deze update worden je iPhone, iPad en iPod touch slimmer en proactiever met krachtige zoekfuncties en verbeterde Siri-functies. Dankzij nieuwe multitasking-functies voor iPad kun je met twee apps tegelijk werken, naast elkaar of met de nieuwe Picture-in-Picture-functionaliteit.

iOS 9 - Wat is er nieuw? IOS 9 features, bruikbaarheid, kleuren of alles in één? De technologie verandert en de business mag niet stil staan. Je kunt iOS 9 vandaag gratis downloaden en installeren. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die wacht op Apple's nieuwe iOS voor de jouwe iPhone of iPad. We zijn van mening dat de nieuwe iOS 9 het beste besturingssysteem is voor alle smartphones waarvoor bevestigde iOS 9 (lijst hierboven bevestigd) hier moet worden gelezen: iOS 9 ondersteunde apparaten.

Downloaden: iOS 9.0.2 voor iPhone, iPad, iPod touch - IPSW directe links

Zoals je kunt zien in de changelog hierboven, is iOS 9.0.2 geenszins een feature-release en is het alleen naar eindgebruikers gepusht om bugs te elimineren die iPhone-bezitters, iPad en iPod touch sinds de release van iOS 9 storen. Als je problemen ondervindt met iOS 9, raden we u ten zeerste aan deze versie onmiddellijk bij te werken.

Voorafgaand aan iOS 9.2.1 bracht Apple iOS 9.2 uit, wat een kleine update was en verschillende onder de motorkap aangebrachte wijzigingen aan het besturingssysteem, prestatieverbeteringen en bugfixes aanbracht. iOS 9.2.1 verschilt niet van zijn voorganger en brengt beveiligingsverbeteringen en bugfixes.

Laatste update 10 november 2020. Zonder verificatie van ontwikkelaarsaccount of Apple ID-verificatie, krijg je direct IPSW-bestand of iOS-firmware op je pc of desktop voor iPhone / iPad of iPod Touch (Model Wise). Apple heeft meestal alle bugs en fouten van de eerste openbare versies van iOS 9 verholpen. De definitieve versie voor iOS 9 is daarom iOS 9.3.2 voor alle iOS-apparaten. Hier deel ik de directe downloadlink van de officiële Apple-server. Praat ook over fixes in het laatst uitgebrachte iPSW iOS 9.3.2 downloadbestand.

Software-updates vereisen minder ruimte om te downloaden en bieden een optie om later te installeren. IOS-apps en gebruikersinterface gebruiken nu Metal voor sneller scrollen, vloeiendere animaties en betere algehele prestaties. Verbeterde beveiliging met ondersteuning voor tweefactorauthenticatie en een standaard 6-cijferige toegangscode ...

Hoe u iOS 9 nu op uw iPhone en iPad kunt downloaden | TechRadar

iOS 9 is momenteel te downloaden op je iPhone en iPad via een draadloze update, maar ook via de normale computer via de iTunes-methode. Sommige gebruikers hebben betere resultaten gemeld door hun Apple-apparaten op pc's aan te sluiten en de update handmatig uit te voeren via de iTunes-software.

Ik help iPhone-, iPad- en iPod Touch-gebruikers door oplossingen aan te bevelen voor veelvoorkomende iOS-bugs en tools die uw ervaring verbeteren. Ik onderzoek elk onderwerp dat ik op deze blog behandel uitgebreid, om er zeker van te zijn dat ik alles behandel wat Apple-gebruikers nodig hebben om hun problemen op te lossen. Als ik niet voor UnlockBoot schrijf, zwem ik graag in mijn achtertuinzwembad.

Ga naar de downloadpagina voor het geselecteerde firmwarebestand. Controleer met de Jailbreak Assistant of de firmware jailbreakable is. Zie de tutorial Firmware Herstellen met iTunes.

ipad 4 (127) installeer Cydia voor iPad Air 2 (130) installeer Cydia voor iPhone 6 Plus (150) Installeer Cydia iOS 12.4 (2) Installeer Cydia iOS 13.7 (1) Installeer Cydia iOS 14.2 (1) Installeer iOS 8.3 Cydia By TaiG Jailbreak 2.0 downloaden (14) iOS 10 Cydia (48) iOS 10 iTools (11) iOS 10 jailbreak (38) iOS 10.2 Cydia.

IOS 9.3.5 directe downloadlinks beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod ...

Eerder vandaag verraste Apple ons allemaal door een nieuwe iOS 9.3.5-versie uit te brengen voor ondersteunde iPhone-, iPad- en iPod Touch-modellen. Als u de directe downloadlinks voor uw iDevice wilt, scrolt u gewoon naar de onderkant van dit artikel.

Degenen onder u met een iPhone, iPad en iPod touch die de originele iOS 9-softwareversie kunnen gebruiken, kunnen nu handmatig updaten naar de nieuwste iOS 9.0.2-software-update met behulp van de bestanden IPSW. De officiële versie van iOS 9.0.2 is nu een paar weken geleden gearriveerd, maar met de nieuwste Pangu 9 jailbreak voor iOS 9.0.2 die net is uitgebracht, wil je misschien dat de officiële iOS 9.0.2 IPSW-bestanden worden gedownload en geïnstalleerd op je computer .

Momenteel is online jailbreak of GEEN pc-jailbreak beschikbaar voor apparaten met iOS 9.3.5 en iOS 9.3.6 die meerdere app stores gebruiken. Je kunt iOS 9.3.5 en iOS 9.3.6 Jailbreak-apps zoals Phoenix, BetterHomeDepot IPA rechtstreeks vanuit deze app stores downloaden.

Voor ontwikkelaarsupdates kunt u naar de officiële ontwikkelaarswebsite voor iOS 9.3.5 gaan. Algemene gebruikers (niet-ontwikkelaars) kunnen handmatig met een ontwikkelaarsaccount gratis iOS 9.3.5 installeren en activeren. Opmerking: bestandsgrootte van de verschillende IPSW-firmware-apparaten op uw apparaat. Download Direct Link iOS 9.3.5 voor iPhone.

Download Whatsapp op iPad, iPod zonder jailbreak iOS 9.3, 9.4 / 10

Download en installeer WhatsApp voor iPad, iPod touch 4, 5 op iOS 9.2,9.1, 9.3, 9.4, iOS 10 zonder jailbreak. Whatsapp iPad mini, iPad Air 2, iPad 2, iFunBox.

Met iOS 14.2.1 wil Apple een aantal problemen voor iPhone-bezitters oplossen. De belangrijkste oplossing is voor de iPhone 12 mini, met software die bedoeld is om een ​​bug op te lossen die ervoor kon zorgen dat het vergrendelscherm niet reageerde. Met deze software-update geïnstalleerd, zou dit geen probleem meer moeten zijn voor iPhone 12 mini-bezitters.

Semi-Restore is een tool die is ontwikkeld door CoolStar waarmee je iPhone, iPod Touch, iPad kunt herstellen naar de huidige versie van iOS-firmware die momenteel wordt uitgevoerd zonder dat je SHSH-blobs of APTickets hoeft te hebben geregistreerd. Het ondersteunt alle firmwareversies van iOS 5.0 tot 6.1.2 en is beschikbaar voor Windows, Mac OS X en binnenkort Linux.

Stap 1: Maak een back-up van de back-up Stap 2: Gebruik iCloud / iTunes voor hetzelfde Stap 3: Krijg extra opslagruimte als 5 GB iCloud-opslag niet genoeg is Stap 4: Nadat de back-up is voltooid, downloadt en installeert u iOS 9 stap voor stap instructies voor uw specifieke apparaat. De eerste geruchten gaven aan dat de iPad het beste werkt met...

Download Phoenix Jailbreak / geen computer

Phoenix Jailbreak is de eerste semi-ongebonden jailbreak voor alle 32-bits apparaten op iOS 9.3.5 / 3.3.6, ontwikkeld door Siguza en tihmstar. iOS 9.3.5 werd meer dan een jaar later gejailbreakt nadat Apple officieel was uitgebracht. Installeer Phoenix zonder computer of download en upload het IPA-bestand naar uw iPhone, iPod en iPad.

iOSDownload.net biedt snelle en directe downloadlinks voor alle Apple iPhone-, iPad-, iPod Touch- en Apple TV IPSW-bestanden. Compleet archief van alle iOS (IPSW-bestanden) van de oudste tot de nieuwste versies van Apple iOS-software.

Deze nieuwe iPhone- en iPad-gebruikershandleidingen voor iOS 9 kunnen gratis worden gedownload in de iBooks Store. De handleidingen behandelen de basisprincipes van iOS 9 en richten zich op zaken als stock-apps, verschillende UI-verbeteringen en nieuwe functies zoals verbeterde Spotlight met proactief zoeken, 3D Touch op nieuwe iPhones, nieuwe News- en iCloud Drive-apps, naast elkaar. Side-multitasking op iPad en meer. Downloadlinks voor uw iBooks Store volgen hieronder:

Volledige lijst van de beste hulpprogramma-apps en besturingssystemen vergelijkbaar met Apple iOS 9 inclusief Apple iOS 12, Apple iOS 10, Apple iOS 11, Apple iOS 13, Apple iOS 7, Apple iOS 8, iPadOS, Apple watchOS.

Download MovieBox voor iOS 12.2, 12.1.2, iOS 12/11 + op iPhone / iPad

Download Moviebox voor iOS (iPhone, iPad en iPod Touch) zonder jailbreak. In het verleden hebben we moviebox gemakkelijk gedownload en geïnstalleerd op iPhone / iPad. Maar later werkte het niet meer. Veel experts zeggen dat je je iPhone moet jailbreaken om MovieBox te downloaden, maar jailbreaking kan invloed hebben op je Apple-apparaat.

IPA-bibliotheek - Download iOS-jailbreak, tweaks en apps. Download en installeer je favoriete iOS-jailbreak en tweaks van de meest vertrouwde bron.

Download hier. Schakel na het installeren van de jailbreak-app terug naar iOS 9.3.5 met behulp van 3utools. Belangrijk: Upgrade uw apparaat met de functie (gebruikersgegevens behouden). Nu op iOS9.3.5 omzeil je icloud opnieuw met dezelfde icloud online-activeringsserver die je eerder gebruikte. Voer de pheonex jailbreak-app voor ios 9.3.5 uit en jailbreak uw apparaat. Ga naar cydia en voeg deze repo parrotgeek.com/repo/ toe en installeer hactivate. alternatief voor (hactivate app) installeer het bestand, open het bestand en verwijder de map setup.app uit de hoofdmap van uw iPad. eindigde.

Apparaten die anders met een asterisk zijn gemarkeerd, zijn ook compatibel met deze versie van iOS, maar sommige functies worden niet ondersteund of er moet rekening worden gehouden met andere details. Als je niet zeker weet welke iPod, iPhone of iPad je bezit, zoek er dan naar met Ultimate iLookup van Everyi.com.

iFile voor iOS | Download de iFile File Manager-app op (iPhone en iPad)

U kunt ook verschillende bestanden van internet downloaden met iFile-bestandsbeheer op iOS iPhone / iPad. Een van de grootste voordelen van het downloaden van iFile is dat u Debian-bestanden rechtstreeks op uw iPhone kunt downloaden en installeren en ze op uw gemak kunt installeren.

Stappen om Altstore te downloaden: Sluit uw iOS-apparaat aan op uw computer. Gebruik de browser van uw computer om de app te downloaden (via de downloadknoppen hierboven). Installeer de juiste AltServer-software voor uw besturingssysteem. Open op je Mac de werkbalk en klik rechtsboven op AltServer> AltStore installeren en kies je apparaat.

Download iOS 9.3.3 voor iPad Air (5e gen.

iFile, een iOS-app om je iPhone / iPad naar wens aan te passen. Nu kun je iFile voor iOS 9.3.2 iPhone / iPad downloaden en je iPhone of iPad aanpassen met iOS 9.4 / 9.3.2 / 9.2 / 9.1. iFile zou een alternatief zijn voor iFunbox. Wilt u toegang tot geblokkeerde websites in uw land? Probeer de nieuwste gratis VPN-browser van Opera op Windows 10/8/7 of Mac. Opera gratis VPN-software maskeert uw IP-adres met onbeperkte VPN-service.

IOS 9.2.0 downloadlinks voor iPad

reparatie downloadmodus lg v10 huawei id qhsusbbulk reparatie boot lg v10 reparatie boot sony xperia tieng viet vivo unbrick lg v10 ontgrendelen oppo ontgrendelen samsung bel me alsjeblieft vivo te ontgrendelen.

iOS 11 Cydia-download met Pangu-download. Apple heeft de nieuwste stabiele firmware-update uitgebracht voor wereldwijde iPhone-, iPad- en iPod touch-gebruikers. Het is belangrijk op te merken dat deze firmware naar een nieuw niveau in de geschiedenis van het mobiele besturingssysteem van Apple zal gaan, omdat er veel verschillen en software zijn

17 Maggio 2016. Apple gebruikt iOS 9.3.1 om problemen op te lossen met de link naar Safari [LINK en DOWNLOAD]. 31 maart 2016. Apple rilascia iOS 9.3 in definitieve versie voor iPhone, iPad en iPod Touch [CHANGELOG en LINK DOWNLOAD].

Apple heeft zojuist opstartbare ondersteuning uitgebracht voor iOS 9.1 voor iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten met onder andere nieuwe en verbeterde emoji-functies voor webcamafbeeldingen. Als je jailbeak hebt, hoef je niet rechtstreeks op de telefoon te updaten via OTA. IOS 9.1 downloaden. iPad Pro (wifi).

Kan een oude iPad ALLE apps downloaden? | MacRumors-forums

Het lijkt erop dat ik alleen de originele iPad-apps op iOS 9.3.5 kan gebruiken. Is dit de subtiele manier van Apple om ons te vertellen dat we moeten upgraden naar een nieuwere iPad, zodat we dan apps kunnen downloaden? Nogmaals, vandaag heb ik zojuist een Apple ID voor mijn oma gemaakt en genoemde Apple ID toegevoegd aan deze 3e generatie iPad; wiens iPad probleemloos werkt met versie 9.3.5, zonder applicaties uit de App Store te kunnen downloaden.

iOS 10 staat gepland voor volgende maand en valt samen met de lancering van iPhone 7. iOS 9.3.5 software-update is beschikbaar voor iPhone 4S en nieuwer, iPad 2 en nieuwer, en iPod touch (5e generatie) en latere versies. U kunt Apple iOS 9.3.5 downloaden door vanaf uw apparaat naar Instellingen> Algemeen> Software-update te gaan.

iOS 12.5 is de nieuwste iOS-update die is uitgebracht voor gebruikers van iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 en iPod touch (6e generatie). Als je je iDevice al hebt geüpgraded en op zoek bent naar Cydia Download iOS 12.5, zijn we verheugd aan te kondigen dat de nieuwste CydiaFree Jailbreak iOS 12.5 de nieuwste Cydia iOS 12.5 voor de deur brengt. Om het te downloaden, klikt u op de Cydia Free Download-knop op onze iOS 12.5-webpagina.

Download ios 12 beta 1 ipsw voor ipad, installeer ook het bètaprofiel en update ook naar de nieuwste versie ios 12 beta 1 ipsw. via je iPad. ipad mini 3 (alle.

Je iPad jailbreaken op iOS 9 (Windows) [9.0.2] - iClarified

Zorg ervoor dat de Find My iPad-schakelaar op Uit staat. Stap vier Activeer de vliegtuigmodus door op de vliegtuigmodusschakelaar te drukken. Stap vijf Verbind uw iPad met de computer via een USB-kabel, start iTunes en voer een handmatige back-up uit. Het is erg belangrijk dat u eraan denkt om een ​​back-up van uw apparaat te maken voordat u doorgaat, omdat u uw gegevens kunt verliezen als het jailbreakproces niet wordt voltooid ...

Hieronder staan ​​directe downloadlinks naar de firmwarebestanden voor alle iPhone-modellen. De firmwarebestanden die op deze site kunnen worden gedownload, worden gehost op een Apple-server. Houd er rekening mee dat iPhone-bestanden (IPSW) groot zijn en dat het downloaden lang kan duren. Ik zal deze lijst bijwerken als er nieuwe firmwareversies beschikbaar komen.

YouTube Plus Plus (YouTube ++) is een geweldige aangepaste app voor het downloaden van YouTube-video's, het kan advertenties blokkeren en kan ook naar muziek op de achtergrond luisteren. We kunnen YouTube ++ gratis downloaden van verschillende externe bronnen zoals TuTuApp, AppValley, TweakBox, TopStore, en je kunt ook de IPA-methode gebruiken met Cydia Impactor.

Показано 43 записи