Alles over computers en technologie

Iphone ios 9 downloaden

Gerelateerde onderwerpen

Kies een IPSW voor iOS 9.0 / IPSW-downloads

We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven). Apple, iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, audioOS, iPhone, iPad, Apple Watch, iPod Touch, Apple TV, HomePod en "iTunes" zijn handelsmerken van Apple Inc. IPSW Downloads gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren en advertenties aan te bieden.

De nieuwste downloadlinks voor iOS 9 en iOS 9.0.2 voor iPhone 6 Plus, 6, 5s, 5c, 5, 4s, iPad 2 en hoger en iPod touch zijn nu beschikbaar.

Over updates voor iOS 9. Met deze update worden je iPhone, iPad en iPod touch slimmer en proactiever met krachtige zoekfuncties en verbeterde Siri-functies. Dankzij nieuwe multitasking-functies voor iPad kun je met twee apps tegelijk werken, naast elkaar of met de nieuwe Picture-in-Picture-functionaliteit. En ingebouwde apps worden krachtiger met gedetailleerde vervoersinformatie in Kaarten, een opnieuw ontworpen Notes-app en een geheel nieuwe Nieuws-app. En verbeteringen aan het kernbesturingssysteem verbeteren de prestaties, verbeteren de beveiliging en geven u tot een uur extra batterijduur.

iOS 9 - Wat is er nieuw? IOS 9 features, bruikbaarheid, kleuren of alles in één? De technologie verandert en de business mag niet stil staan. Je kunt iOS 9 vandaag gratis downloaden en installeren. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die wacht op Apple's nieuwe iOS voor de jouwe iPhone of iPad. We zijn van mening dat de nieuwe iOS 9 het beste besturingssysteem is voor alle smartphones waarvoor bevestigde iOS 9 (lijst hierboven bevestigd) hier moet worden gelezen: iOS 9 ondersteunde apparaten.

Downloaden: iOS 9.0.2 voor iPhone, iPad, iPod touch - IPSW directe links

Zoals je kunt zien in de changelog hierboven, is iOS 9.0.2 geenszins een feature-release en is het alleen naar eindgebruikers gepusht om bugs te elimineren die iPhone-bezitters, iPad en iPod touch sinds de release van iOS 9 storen. Als je problemen ondervindt met iOS 9, raden we u ten zeerste aan deze versie onmiddellijk bij te werken.

Ik heb er veel ontmoet op iPhone en iPad. In het begin duurde het een eeuwigheid voordat de servers van Apple het installatiebestand afleverden. Door het tijdens de daluren naar een iPhone te downloaden, werd dit probleem verholpen. De mislukte controles gaven hetzelfde probleem. Maak je geen zorgen als het installeren van de iOS 9-update tot een half uur duurt...

Aan de andere kant heeft de aankomende iOS 9.3 een aantal nieuwe functies gekregen, waaronder Night Shift-modus, een vernieuwde Nieuws-app, wachtwoordbeveiliging voor Notes, nieuwe snelle acties voor 3D-aanraking en nog veel meer. . Net als elke andere iOS-update, wordt jailbreakers geadviseerd om de iOS 9.2.1-update niet op hun apparaten te installeren als ze hun jailbreak willen behouden.

iOS 9 is een revolutie in iOS-versies, met slimme functies die je iPhone of iPad proactiever dan ooit en veiliger maken, met de introductie van een aantal nieuwe beveiligingsfuncties. Geïnteresseerd? Lees verder voor meer informatie. Bijwerken: Apple dringt er nu bij gebruikers van iPhone 4s, iPad Mini 1e, iPad 2e en iPad 3e generatie op aan om vóór 3 november 2019 te updaten naar iOS 9.3.6 om hun diensten te blijven gebruiken. Hieronder vindt u de downloadlinks voor de firmware. Firmware actief iOS 9

Hoe iOS 9 / iOS 9 Beta op iPhone iPad iPod te downloaden en te installeren ...

Apple heeft zojuist de nieuwste openbare bèta van het iOS 9-besturingssysteem uitgebracht, deze zal dit najaar op iPhone en iPad en andere apparatuur verschijnen voor een grote update. Vergeet niet om een ​​volledige back-up van uw apparaat te maken in iCloud of iTunes te gebruiken voordat u iOS 9 bèta installeert. Als u klaar bent, volgt u de onderstaande instructies om de iOS 9 bèta te installeren: Stap 1: Voordat u de iOS 9 bèta kunt downloaden, moet u zich registreren voor het Apple Developer-programma. Het kost $ 99 per jaar en geeft je toegang tot de vroege bètaversies van Apple.

Lichtgewicht: iOS 9 vereist slechts 1,3 GB vrije ruimte, minder dan een derde van wat nodig is voor iOS 8. De extra ruimte is vooral handig voor liefhebbers van shutters, app-enthousiastelingen en iedereen met een iPhone van 16 GB.

Belangrijke bugfixes in iOS 9.3.2 zijn de beveiligingsverbetering voor iPhone / iPad. Bluetooth-verbinding tussen Bluetooth-accessoires, sluit iPhone SE speciaal aan op accessoires. Problemen in de definitiewolk van het zoekwoordenboek mislukken. Typ het e-mailadres van het Kana Japanese-toetsenbord in de iOS-app Mail of Message.

en reset iPhone * BELANGRIJK Het is niet mogelijk om iOS 9 te krijgen / installeren / downloaden op deze apparaten (van

Gratis download iOS 9 iFunBox 2015 Engelse versie voor iOS ...

Naast deze geweldige app op iOS 9-apparaat, werkt iFunBox hetzelfde op pc's met Windows OS en Android-telefoons. Concluderend, iFunBox iOS 9 Download is geweldige software met zoveel speciale skin die de meeste technici in hun dagelijks leven zouden willen.

Apple iOS 9-download (iphone). Apple AIO officiële firmware [iOS 9.0] [DOWNLOAD].

Opmerking: deze update wordt alleen geleverd voor iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Met iOS 14.2.1 wil Apple een aantal problemen voor iPhone-bezitters oplossen. De belangrijkste oplossing is voor de iPhone 12 mini, met software die bedoeld is om een ​​bug op te lossen die ervoor kon zorgen dat het vergrendelscherm niet reageerde.

IPhone-bezitters die worstelen om iOS 9.0.2-firmware bij te werken voordat Apple het handtekeningvenster sloot, hadden mogelijk moeite om de juiste IPSW te vinden. Deze bestanden zijn over het algemeen beschikbaar op de servers van Apple. Zodra een nieuwere IPSW beschikbaar is, werken de links naar de oude versie niet meer.

Download IPSW-firmware voor iPhone (iOS), iPad (iPadOS), iPod en ...

Download IPSW- en firmwarebestanden voor iOS, iPadOS en tvOS. 1. Kies je apparaat. 2. Selecteer een sjabloon. 3. Download een versie. Bezig met laden ... iPhone.

Semi-Restore is een tool die is ontwikkeld door CoolStar waarmee je iPhone, iPod Touch, iPad kunt herstellen naar de huidige versie van iOS-firmware die momenteel wordt uitgevoerd zonder dat je SHSH-blobs of APTickets hoeft te hebben geregistreerd.

Download Cydia voor iPhone 4 | 4s. IPhone 4 en iPhone 4S kwamen in 2010 en 2011 op de markt. In die tijd waren deze iPhones de beste smartphones met heel veel coole features.

17 Maggio 2016. Apple gebruikt iOS 9.3.1 om problemen op te lossen met de link naar Safari [LINK en DOWNLOAD]. 31 maart 2016. Apple rilascia iOS 9.3 in definitieve versie voor iPhone, iPad en iPod Touch [CHANGELOG en LINK DOWNLOAD].

Hoe iOS 14.7.1 op uw iPhone te downloaden en te installeren | iPlus

Tegelijkertijd heeft Apple ook iOS 10.3.4 en iOS 9.3.6 uitgebracht voor oudere iPhones en iPads die de huidige software-updates niet kunnen downloaden. Deze fixes voor oudere apparaten repareren een GPS-bug, evenals de implementatie van een aantal beveiligingsoplossingen. 10 juni 2019: Apple brengt iOS 12.3.2 uit voor iPhone 8 Plus met fix voor portretmodus.

De iOS 9 jailbreak-download door iOS 9 De TaiG jailbreak-download zal zijn publieke debuut maken in september 2015. Meer dan een jaar geleden kondigde de Apple Group de lancering aan van een programma genaamd het mobiele besturingssysteem. zou nieuwe versies van de firmware van kunnen testen

Stap 4: Ga nu naar de iPhoneCake-repository en zoek naar AppCake. Tik op de nieuwste versie en installeer deze onmiddellijk. AppCake werkt op iOS 10 (geen jailbreak), iOS 9.3.3, iOS 9.2.1, iOS 9.1, iOS 9.0, iOS 8.4, iOS 7.1.2 evenals oudere versies van iOS zoals iOS 6 en iOS 5. Stap 5 : Net als vShare, zal AppCake niet werken totdat u AppSync installeert.

(Testen uitgevoerd door Apple in augustus 2020 met prestatiebenchmarks MotionMark 1.1 en Speedometer 2.0. Safari getest op productie iPhone 11 Pro Max met iOS 13.6.1 en iOS 14 in preview, met wifi-netwerkverbinding Fi WPA2. Prestaties variëren afhankelijk van systeem configuratie, netwerkverbinding en andere factoren.)

iOS 14.x - IPSW.dev | iPhone 12 Pro Max

iOS 14.x. Kies je iPhone. IOS (of iPadOS) apparaat gedetecteerd. Het lijkt erop dat u een iOS-apparaat bezoekt. U kunt geen IPSW-bestanden op een iOS-apparaat installeren zonder een computer. Als u liever op een computer verdergaat, bezoekt u deze website gewoon op een computer. Als de downloadknop niet werkt, kunt u met de rechtermuisknop op de knop "Downloaden" klikken en "Linkadres kopiëren" selecteren en vervolgens de link in uw browser plakken om te downloaden.

Een verzameling van de 48 beste IOS 9-achtergronden en -achtergronden die gratis kunnen worden gedownload. We hopen dat je geniet van onze groeiende verzameling HD-beelden om te gebruiken als achtergrond of startscherm voor je smartphone of computer. Neem contact met ons op als je IOS 9 wallpaper op onze site wilt plaatsen.

Appvn iOS App Store is waar je duizenden games, apps en software voor iOS (iPhone / iPad / Mac) gratis kunt downloaden. Appvn iOS is een zeer populaire app store van derden in Vietnam, Brazilië en India, maar wordt over de hele wereld gebruikt. Apps die uit de App Store van Apple zijn verwijderd, zijn ook te vinden in Appvn.

Download Moviebox voor iOS (iPhone, iPad en iPod Touch) zonder jailbreak. In het verleden hebben we moviebox gemakkelijk gedownload en geïnstalleerd op iPhone / iPad. Maar later werkte het niet meer. Veel experts zeggen dat je je iPhone moet jailbreaken om MovieBox te downloaden, maar jailbreaking kan invloed hebben op je Apple-apparaat.

iOS 9.3.4 nu beschikbaar om te downloaden op iPhone en iPad

MIS NIET: Videolek toont echte iPhone 7 voor de allereerste keer in actie Zo ziet de update eruit (niet verrassend): om de nieuwste versie van iOS 9 te downloaden en te installeren, ga je naar Ga naar Instellingen> Algemeen> Werk de software op uw iOS-apparaat bij of sluit het apparaat aan op uw computer, in welk geval iTunes u laat weten dat er een update beschikbaar is. We houden meer specifieke releasedetails in de gaten, maar "een belangrijke beveiligingsupdate" is waarschijnlijk de moeite waard om zo snel mogelijk te downloaden.

Deze nieuwe iPhone- en iPad-gebruikershandleidingen voor iOS 9 kunnen gratis worden gedownload in de iBooks Store. De handleidingen behandelen de basisprincipes van iOS 9 en richten zich op zaken als stock-apps, verschillende UI-verbeteringen en nieuwe functies zoals verbeterde Spotlight met proactief zoeken, 3D Touch op nieuwe iPhones, nieuwe News- en iCloud Drive-apps, naast elkaar. Side-multitasking op iPad en meer. Downloadlinks voor uw iBooks Store volgen hieronder:

Download iOS 9.3 bèta 5 voor iPhone.

De officiële subreddit voor alle threads of nieuws met betrekking tot het verwijderen van setup.app van iOS-apparaten zonder een bepaald doel. Het verwijderen van setup.app is niets meer dan een wijziging van het bestandssysteem die mogelijk wordt gemaakt door jailbreak, wat 100% legaal is onder DMCA.

iOS 9 Download iOS 9.2 - 9.0.2, Cydia Tweak voor iPhone - Download ...

Onlangs heeft een nieuw jailbreak-team, PP Jailbreak, iOS 9 jailbreak voor Mac OS X uitgebracht. Dit bewijst dat er een ander team is, PP Jailbreak, dat zou werken en iOS 9 Jailbreak Download zou uitbrengen. Tegenwoordig zijn er zoveel nieuwe Cydia tweaks-ontwikkelaars die elke dag nieuwe jailbreak-apps ontwikkelen.

Na de jailbreak installeert Phoenix de Cydia-app op iOS van waaruit je apps, instellingen, bibliotheken, enz. van verschillende Cydia-opslagplaatsen. Als we nu wachten op iOS 13, is het duidelijk dat versie 9.3.5 echt verouderd is. Apple ondersteunt je apparaat niet langer en de beste optie om je apparaat te vernieuwen is om enkele apps en tweaks te installeren die zijn gemaakt door de jailbreak-community.

De herstelmodus is een soort beveiliging op je iPhone of iPad waarmee je een schone installatie van het iOS-besturingssysteem kunt uitvoeren. De herstelmodus is een handige functie wanneer een deel van het iPhone-besturingssysteem beschadigd of beschadigd is en niet goed opstart.

Op basis van feedback van iPhone iOS 9.3-gebruikers klagen ze dat de bijgewerkte iPhone iOS 9 heet wordt en de levensduur van de iPhone-batterij steeds slechter wordt, een toename van het stroomverbruik, de standby-modus kost 25% stroom. Er zijn tientallen redenen waarom de batterijduur van de iPhone zo laag is.

Download iPA-installatieprogramma voor iOS iPhone / iPad / iPod Touch jailbreak

IPA Installer voor iOS 9.3.3 / 9 + / 8 + / 7 + / 10: Op zoek naar een manier om iPA-bestanden van je favoriete games, gekraakte applicaties op je iDevice (iPhone, iPad of iPod Touch) met of zonder jailbreak te installeren? Er zijn apps zoals iFunBox, installous enzovoort die iDevice-verbinding en synchronisatie gebruiken.

Jailbreak iPhone - Hoe iPhone 6/6s, iOS 9 of iOS 9.0.2 te jailbreaken? Jailbreaking is het proces dat de gebruiker lees-/schrijftoegang geeft tot anderszins vergrendelde besturingssysteembestanden op hun iPhone, iPod Touch en iPad.

Hieronder staan ​​directe downloadlinks naar de firmwarebestanden voor alle iPhone-modellen. De firmwarebestanden die op deze site kunnen worden gedownload, worden gehost op een Apple-server. Houd er rekening mee dat iPhone-bestanden (IPSW) groot zijn en dat het downloaden lang kan duren.

Een link om iOS 14.7.1 te downloaden is toegevoegd aan de Link-website. iOS 12.5.3 uitgebracht voor iPhone 5s & iPad Air & iPad mini2,3 & iPod Touch 6 Link. De mogelijkheid om de pakketversie door Apple te herstellen en te downgraden is niet gerelateerd (rode kleur van de niet-herstelversie).

IOS 9.1 downloadartikelen geschreven door jailbreakdownloadforios

andere buiten gebrek in zijn appartement om Apple iOS 9.1-versie te downloaden op iPhone, iPad en iPod-apparaatmodellen. Om de iToolS-voorbeelden te installeren, voert u de volgende opdracht uit in uw Package Manager-console. Eerder, net als in 2014, zijn we hier gebleven om de ...

Показана 41 запись