Alles over computers en technologie

Hoe iPad iOS 8 opnieuw in te stellen

Een iPad resetten of herstarten (alle modellen)

Start de iPad opnieuw op door de aan / uit-knop ingedrukt te houden totdat het Apple-pictogram verschijnt. Laat de knop los en de iPad zal opnieuw opstarten. Hoe een iPad te resetten (alle modellen). Het standaard herstartproces werkt niet altijd. Soms kan een iPad zo erg vergrendeld zijn dat de cursor niet verschijnt en het iPad-scherm niet reageert op tikken.

Compatibel met alle belangrijke versies van iOS, het heeft een desktop-applicatie voor Mac en Windows. Hoewel het eenvoudig is om de tool te ontgrendelen, kunt u beter een back-up maken van al uw gegevens voordat u het scherm gaat ontgrendelen. Volg deze stappen om te weten hoe u de iPad kunt resetten zonder wachtwoord:

Wilt u uw iPad herstellen of verkopen? AppleInsider behandelt het stapsgewijze proces van het maken van een back-up van uw bestanden, het wissen van opslag en het terugzetten van alles op een nieuwe iPad.

Compatibel met alle iOS-versies, het heeft een desktop-applicatie voor Mac en Windows. Naast het resetten van uw apparaat, helpt het ook om enkele ernstige problemen op te lossen, zoals herstartlus, wit scherm van de dood enz. Volg deze stappen en leer hoe u de iPad kunt resetten zonder wachtwoord

Hoe iPhone en iPad te resetten: veeg het apparaat in de fabriek schoon ... - Macworld verenigd koninkrijk

Om je iPhone of iPad te resetten, ga je naar Instellingen> Algemeen> Reset en selecteer je Wis alle inhoud en instellingen. Als je een iCloud-back-up hebt ingesteld, zal iOS je vragen of je deze wilt bijwerken, zodat je niet-opgeslagen gegevens verliest. We raden u aan dit advies op te volgen en op Opslaan en vervolgens op verwijderen te drukken.

Je hebt een paar opties voor het maken van een back-up van de iPad. Zoals met elk ander iOS-apparaat, kunt u iTunes gebruiken ...

IPad werkt niet goed - soms kunnen iPads raar gaan doen, zoals te laat of heel langzaam, waardoor u gedwongen wordt het probleem op te lossen. Virussen vallen uw iPad aan waardoor deze niet normaal werkt, waardoor u de mogelijkheid heeft om de fabrieksinstellingen te herstellen. Wanneer je je iPad moet doorverkopen, weggeven of recyclen en je moet alles wissen

Elk apparaat heeft enkele bedieningsproblemen bij gebruik, dit kan eenvoudig worden opgelost met de bovengenoemde methoden. Van allemaal is de gemakkelijkste en snelste manier om dit te doen het gebruik van UltFone iOS System Repair. Deze software is ook zeer effectief bij het oplossen en repareren van vele andere technische problemen op iOS-apparaten.

Een iPad opnieuw opstarten of resetten | Bedrijfsstagiair

Locatie en privacy resetten: hiermee worden de locatieservices en privacy-instellingen teruggezet naar hun standaardwaarden, waardoor eventuele wijzigingen die u in deze instellingen in specifieke apps hebt aangebracht, ongedaan worden gemaakt. Hoe een iPad opnieuw op te starten met Face ID of de Home-knop. Normaal gesproken duurt het maar even om uw iPad opnieuw op te starten als deze zich slecht gedraagt ​​of als u hem opnieuw moet opstarten om problemen op te lossen.

Als uw mobiele apparaat zwart of vastgelopen is en u het niet opnieuw kunt opstarten door de bovenstaande stappen te volgen, moet u mogelijk opnieuw opstarten forceren om de iPhone opnieuw in te stellen. Het zal uw inhoud of gegevens niet wissen; in plaats daarvan gebruikt u een gedwongen herstart wanneer het scherm zwart is of de knoppen niet reageren.

Hoe iPad te herstellen naar fabrieksinstellingen. Het laat iets zien als je merkt dat je iPad niet beter presteert dan voorheen. Omdat uw iPad lange tijd wordt gebruikt, zal deze tekortkomingen hebben bij het snel verwerken en opslaan van informatie. Of wat als u helaas uw iPad-schermwachtwoord of beperkingswachtwoord vergeet? Wat gaat u doen als u van plan bent uw tablet aan anderen te verkopen of weg te geven en u wilt dat er geen persoonlijke informatie wordt gelekt? Dan moet u mogelijk uw iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen. In dit artikel willen we u kennis laten maken met verschillende methoden om iPad te herstellen ...

Als u Apple ID op iPad niet opnieuw kunt instellen zonder wachtwoord na gebruik van iTunes en de officiële methode, is deze methode de ultieme oplossing. FoneCope iOS Unlock is professionele ontgrendelingssoftware die het gemakkelijk maakt om iPad, iPhone en iPod te ontgrendelen. Het belangrijkste is dat het een Apple ID-ontgrendelingsmodus biedt.

Hoe iPhone of iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen: iOS wissen en opnieuw beginnen

Hoe een iPhone of iPad te resetten. Als uw telefoon is vergrendeld en u wilt hem gewoon opnieuw opstarten, maar geen van de knoppen werkt, houdt u de aan/uit-knop en de startknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het apparaat wordt uitgeschakeld en ziet u het Apple-logo. Laat vervolgens los en uw telefoon of iPad wordt weer normaal.

Als u een fabrieksreset uitvoert op uw iOS-apparaat, wordt alles ervan gewist. Zorg ervoor dat er een back-up is gemaakt van alle relevante gegevens die u niet wilt verliezen voordat u verdergaat. Als u deze fabrieksreset uitvoert omdat u uw wachtwoord bent vergeten, is er geen manier om een ​​back-up van uw apparaatgegevens te maken.

Maar heb je er ooit over nagedacht hoe je je iPad in de fabriek kunt resetten zonder iCloud-wachtwoord. Of je iPad nu vergrendeld was vanwege meerdere verkeerde wachtwoordpogingen of een softwareprobleem, de mislukte iOS-update dwong je iPad zich vreemd te gedragen. Als je niet zeker bent en je afvraagt ​​welke methode je moet kiezen om je iPad veilig te resetten, zijn we er om je te helpen.

Het is compatibel met alle modellen iOS-apparaten en alle versies van iOS-firmware, inclusief iPhone 12/11/11 Pro en iOS 15/14. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, met een intuïtieve interface en een eenvoudig klikproces waarmee je het apparaat in slechts een paar minuten kunt ontgrendelen. Zo reset je een iPad...

Hoe iPad terugzetten naar fabrieksinstellingen zonder iCloud-wachtwoord?

Voor het resetten van een iPhone zijn uw apparaattoegangscode, Apple ID en Apple-wachtwoord vereist. Als u uw iCloud-wachtwoord bent vergeten, heeft u 2 manieren om de iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder iCloud-wachtwoord. Manier 1. Herstel iPad in herstelmodus met iTunes.

Oplossing 5. Hoe iPad-gegevens te herstellen van iTunes / iCloud na fabrieksreset. Bijgewerkt op 7 augustus 2019. Lees dit artikel als u zich in een van de volgende situaties bevindt: U moet de oude iPad Pro / Mini / Air of iPad 4/3/2 te koop of als cadeau opnieuw instellen; U moet de uitgeschakelde iPad herstellen omdat u het iPad-wachtwoord bent vergeten

De eenvoudigste manier om de iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder wachtwoord en iTunes, is door betrouwbare software van derden te gebruiken. Voor dit doel wordt het ten zeerste aanbevolen om PassFab iPhone Unlocker te gebruiken. Dit is een veelzijdige tool die je kan helpen bij het oplossen van verschillende iPhone-gerelateerde problemen en is beschikbaar voor iOS / iPad OS 15 beta.

Voordat u uw iPhone of iPad terugzet naar de fabrieksinstellingen, moet u een back-up maken van uw iOS-gegevens vanaf het apparaat. Hierdoor kun je het apparaat eenvoudig herstellen of je contacten, apps en instellingen verplaatsen naar een nieuw apparaat nadat je het oude hebt schoongemaakt. U kunt rechtstreeks een back-up van uw gegevens naar iCloud maken, of u kunt een back-up maken op een Mac of Windows-pc waarop iTunes is geïnstalleerd. Het proces op je telefoon is veel eenvoudiger, maar er is wel behoorlijk wat iCloud-ruimte voor nodig. Gerelateerd: Een back-up maken van uw iPhone en iPad.

Hoe u uw iPhone en iPad kunt resetten - Maak Tech Easy

Een iPhone resetten met een home-knop Voor apparaten met een home-knop houdt u de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat u een zwart scherm ziet. Het apparaat zal automatisch opnieuw opstarten. Deze methode werkt op iPhone 6s en SE.

De onderzoekers ontdekten ook dat Apple een nieuw "BlastDoor" sandbox-beveiligingssysteem heeft geïntroduceerd op iOS 14 en iPadOS 14. Het systeem is bedoeld om aanvallen via de Berichten-app te voorkomen. U kunt hier meer lezen over "BlastDoor".

Wanneer uw iPad normaal werkt, is het geen probleem om de iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder iTunes. Maar maak eerst een back-up van iPad-gegevens naar iCloud of computer. Dus als u klaar bent met de fabrieksreset iPad, kunt u de iPad herstellen vanaf een back-up om aanzienlijk gegevensverlies te voorkomen. Stap 1: Tik op Instellingen-app op iPad.

Waarschuwing: hiermee wordt uw iPad volledig teruggezet naar de fabrieksinstellingen, waarbij al uw gegevens worden gewist en uw accounts worden verwijderd. Als je van plan bent je iPad aan iemand anders te verkopen of weg te geven, moet je hem eerst terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Voordat u doorgaat, moet u ervoor zorgen dat u een back-up maakt van alle gegevens die u op de iPad hebt, omdat u deze later niet meer kunt herstellen.

3 oplossingen | Hoe een vergrendelde iPad te resetten zonder computer - EaseUS

Dat is alles over ons artikel over het resetten van een vergrendelde iPad zonder computer. Met de drie hierboven gepresenteerde oplossingen hopen we dat je je iPad met succes hebt gereset. Van de drie oplossingen zijn de eerste twee een beetje ingewikkeld en hebben ze een relatief laag slagingspercentage in vergelijking met de laatste.

Deel 2: Hoe het iPhone-wachtwoord opnieuw in te stellen wanneer het is vergrendeld? De bovenstaande oplossing werkt alleen als u uw bestaande iOS-apparaatwachtwoord kent. Als u het wachtwoord bent vergeten of geen toegang meer heeft tot uw apparaat, moet u een andere aanpak kiezen.

Hoe?'Of' Wat. Details: een zachte reset is het eerste resetniveau op iOS. We doen dit door simpelweg onze iPad opnieuw op te starten. In de meeste gevallen lost het uitvoeren van een zachte reset op de iPad de meeste problemen op.

Als iTunes niet om een ​​toegangscode vraagt, wacht dan even en iTunes zal je telefoon synchroniseren en een nieuwe back-up maken. Zodra de synchronisatie is voltooid, klikt of tikt u op iPhone herstellen en wacht u tot het herstelproces is voltooid. Het herstel zal de gegevens en iOS helemaal opnieuw installeren.

Hoe iPad terug te zetten naar fabrieksinstellingen: applehelp

iTunes kon geen verbinding maken met de iPad "Les's iPad" omdat deze met een wachtwoord is beveiligd. Ik begrijp dat dit misschien raar klinkt, maar ik vraag me af wat ik kan doen zodat mijn buren hun iPad kunnen gebruiken die ze WETTELIJK hebben gekregen! Om het even welke hulp zou zeer gewaardeerd worden! :-) PS als er enig bewijs is ...

In dit artikel laten we u zien hoe u de locatie- en privacyinstellingen van uw iPhone of iPad kunt resetten.

Als u een reset uitvoert met een ander apparaat of beveiligingsvragen hebt beantwoord, wordt u gevraagd een nieuw wachtwoord voor uw Apple ID aan te maken. Als je ervoor hebt gekozen om een ​​vertrouwd telefoonnummer te gebruiken, open dan de accountherstellink die via sms wordt verzonden zodra je account klaar is om te worden hersteld, en voer vervolgens je Apple ID in.

Ontdek hoe u een harde reset uitvoert met behulp van hardwaresleutels en iOS-instellingen. Hierdoor zal je Apple iPad 2 Wi-Fi weer als nieuw zijn en zal je Apple A5 core sneller werken.

Hoe de fabrieksinstellingen te herstellen Master Wipe Ipad Iphone Ios9 Ios8 Ios7 Ipad ...

Originele ipad ipad mini ipad air. Om uw iPad-gegevens te beschermen, kunt u beter een back-up van uw iPad maken voordat u deze opnieuw instelt. 3 methoden om de iPad te resetten. Om een ​​harde reset uit te voeren, houdt u de home- en stop-knop tegelijkertijd ingedrukt, zelfs nadat de cursor verschijnt.

Ik help iPhone-, iPad- en iPod Touch-gebruikers door oplossingen aan te bevelen voor veelvoorkomende iOS-bugs en tools die uw ervaring verbeteren. Ik onderzoek elk onderwerp dat ik op deze blog behandel uitgebreid, om er zeker van te zijn dat ik alles behandel wat Apple-gebruikers nodig hebben om hun problemen op te lossen. Als ik niet voor UnlockBoot schrijf, zwem ik graag in mijn achtertuinzwembad.

Het apparaat in de DFU-modus zetten: Terwijl het apparaat is ingeschakeld, houdt u de POWER + HOME-knoppen ingedrukt totdat het apparaat wordt uitgeschakeld, houdt u de HOME-knop ingedrukt en steekt u de USB-kabel in het apparaat . Open iTunes en het zou een apparaat in de herstelmodus moeten vinden.

Als je technisch onderlegd bent en denkt dat het je misschien lukt om handmatig je manier te hacken om Plist-beperkingen zelf te wijzigen, dan is hier onze gids over hoe je de toegangscode voor beperkingen opnieuw instelt met behulp van iPhone Free Edition.Backup Extractor. Afhankelijk van de versie van iOS op uw apparaat, worden toegangscodes voor beperkingen verschillend behandeld en op verschillende plaatsen opgeslagen. iPhone Backup Extractor brengt alle ...

4 Bewezen manieren om de iPhone te resetten zonder Apple ID-wachtwoord

De oplossing hier zou zijn om uw apparaat opnieuw in te stellen, maar dat vereist een Apple ID, Apple-wachtwoord en wachtwoord. Er zijn echter andere benaderingen die u kunt gebruiken om uw iOS-apparaat opnieuw in te stellen, zelfs zonder wachtwoord. Blijf dit artikel lezen om te begrijpen hoe u uw iPhone met succes kunt resetten.

Wanneer u een iPad van een vriend krijgt of tweedehands koopt, kunt u deze blokkeren terwijl Zoek mijn iPhone is ingeschakeld. ingewikkeld. Gelukkig hebben we een effectieve manier gevonden om dit probleem op te lossen.

Reset iPad Air 2 zonder wachtwoord. Als u op zoek bent naar een manier om uw iPad opnieuw in te stellen zonder wachtwoord, lees dan dit artikel en krijg oplossingen.

7 Hoofdstuk 1: iPad-overzicht. 7 Introductie van iPad 9 Accessoires 9 Knoppen 11 SIM-kaartlade 12 Statuspictogrammen. 13 Hoofdstuk 2: Aan de slag. 13 Wat hebt u nodig 13 iPad instellen 14 Apple ID 14 E-mail en andere accounts instellen 14 Materiaal beheren op iPad 15 iCloud gebruiken 16 iPad op uw computer aansluiten 16 Synchroniseren met iTunes 17 Bekijk deze handleiding gebruiker op iPad.

De 3 beste manieren om iPad terug te zetten naar fabrieksinstellingen zonder iTunes in 2021

iPad eenvoudig resetten zonder iTunes zonder enige mogelijkheid tot herstel. Wis permanent alle iOS-gegevens om de privacy te beschermen. Wis apps en app-gegevens volledig, zoals WhatsApp, Kik, Instagram, Facebook, enz. Wis ongewenste bestanden, grote bestanden, tijdelijke bestanden om ruimte vrij te maken en iDevice te versnellen.

Optie 2: iPad resetten zonder wachtwoord vanuit herstelmodus (betrokken bij iTunes of Finder). Apple wordt geleverd met een ondersteuningspagina waarin wordt uitgelegd hoe u de iPad in iTunes of Finder kunt herstellen als u het wachtwoord niet meer weet of als het is uitgeschakeld. Het proces wist al uw gegevens en reset de iPad naar de fabrieksinstellingen, samen met de nieuwste iPadOS-software geïnstalleerd.

Ik heb een iPad Air 2 met iOS 8.1, ik wilde hem resetten zonder hem bij te werken, dus lanceerde ik de optie "Inhoud en instellingen wissen". Dit geeft me nu de mogelijkheid om iPad als nieuw in te stellen, zal dit iOS updaten naar de nieuwste versie of behouden in 8.1?

Een andere methode die we hier zullen bespreken om iPhone / iPad zonder wachtwoord opnieuw in te stellen, is het gebruik van iCloud. Om deze methode te gebruiken, moet Zoek mijn iPhone echter zijn ingeschakeld op het apparaat. Bovendien werkt het alleen voor apparaten die op een netwerk zijn aangesloten. Ga in uw browser naar icloud.com/find en meld u aan met ...

Hoe u gemakkelijk het APPLE IPAD MINI 2 RETINA DISPLAY-formaat onder de knie krijgt ...

Hoe problemen voor herstel op te lossen of op te lossen APPLE IPAD MINI 2 RETINA DISPLAY loopt vast of reageert niet of werkt niet goed of zit vast of is vastgelopen of gemetseld? Een van de leuke dingen bij het gebruik van iPad Mini 2 met Retina-display is dat we veel apps kunnen downloaden van de app store van Apple, we kunnen apps of games van hoge kwaliteit krijgen van de. Maar sommige gebruikers hebben misschien wat problemen met deze tablet, wat meestal het gevolg is van een verkeerde instelling of sommige apps die niet reageren vanwege beschadigde gegevens of een slechte internetverbinding waardoor de tablet niet meer reageert. ...

Een volledige reset verwijdert alle accounts, wachtwoorden, persoonlijke informatie en opgeslagen gegevens van het apparaat. Bovendien worden uw apps en mediabestanden verwijderd. De informatie in dit artikel is van toepassing op iOS 7 en iTunes versie 11. De instructies kunnen enigszins of aanzienlijk verschillen voor andere versies van iOS of iTunes.

Een andere manier om de iPad zonder wachtwoord opnieuw in te stellen, is door uw iOS-apparaat in de herstelmodus te starten en vervolgens uw iPad in die modus opnieuw in te stellen. Dat betekent echter niet dat je de reset op je iPad direct beëindigt. Met deze methode moet je nog steeds je iPad verbinden met iTunes.

Hoe een Android-tablet opnieuw in te stellen. Nogmaals, u ziet mogelijk niet exact dezelfde bewoording die we hieronder hebben beschreven, omdat Google fabrikanten toestaat menu's enigszins aan te passen, maar naar vergelijkbare woorden en woordgroepen te zoeken. Open de app Instellingen en zoek naar een optie met de naam Terug en reset (dit stond in de sectie Systeem op onze testsmartphone).

Harde reset iPad - Hoe het te gebruiken.

TheHowTo.wik (i) dot.com heeft geen toegang tot of controle over deze cookies die worden gebruikt door externe adverteerders. U dient het respectieve privacybeleid van deze externe advertentieservers te raadplegen voor meer gedetailleerde informatie over hun praktijken en voor instructies over hoe u zich kunt afmelden voor bepaalde praktijken.

Selecteer vervolgens de knop Downloaden terwijl de nieuwste iOS naar de iPad wordt gedownload. U moet op de knop "Start ontgrendelen" drukken en het wachtwoord verwijderen. Het duurt een paar minuten. Nadat uw iPad is teruggezet naar de fabrieksinstellingen, kunt u uw back-up gebruiken om uw gegevens te herstellen.

4. Fabrieksreset van iPad via TunesKit iOS Systeemherstel. TunesKit iOS Systeemherstel heeft tot doel alle problemen snel op te lossen zonder hulp van een technisch specialist van Apple. Als je je iPad wilt resetten, kan deze tool je veel helpen. Trouwens, het maakt niet uit of uw iOS-apparaat vastzit in de herstelmodus / DFU-modus / wit Apple-logo, of zwart / blauw / bevroren / uitgeschakeld scherm wordt, deze slimme iOS-reparatietool zal u uit het probleem halen en uw apparaat terugbrengen naar het normale. gemakkelijk en efficiënt. Stap 1. Download en installeer de software. Start TunesKit iOS Systeemherstel op uw computer.

Aan de rechterkant van het infovenster vind je iPhone herstellen. Klik op Herstellen om te bevestigen. Nadat u het herstel hebt bevestigd; iTunes start het fabrieksresetproces en installeert de nieuwste iOS. Zodra de nieuwste iOS is geïnstalleerd; je iPhone zal opnieuw opstarten als een gloednieuwe. Hoe de iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen met Zoek mijn iPhone.

Hoe iPhone of iPad te resetten, alle methoden op één plek

Verbind je iPhone of iPad met je computer via de Lightning-kabel. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes gebruikt. Selecteer het pictogram van uw aangesloten apparaat en iTunes zal een korte informatie over uw apparaat weergeven op het tabblad Samenvatting.

Fabrieksreset wordt meestal gedaan voordat u uw iPhone iPad aan derden verkoopt. Anders hebben andere mensen toegang tot alle persoonlijke informatie die u op het apparaat hebt opgeslagen. Het kan ook een zeer nuttige techniek zijn voor het oplossen van problemen met enkele hardnekkige op iOS gebaseerde softwareproblemen.

Een iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen zonder toegangscode Met Apple iPad kunt u uw zakelijke documenten meenemen, of u nu naar een vergadering gaat of een presentatie geeft aan werknemers. Als u uw iPad-wachtwoord vergeet, heeft u geen toegang tot uw bestanden en moet u opnieuw instellen ...

Показано 55 записей