Alles over computers en technologie

Hoe iPad mini 1 te downgraden naar iOS 8

Hoe de 1e generatie iPad Mini te downgraden naar de originele iOS - Quora

Het is niet mogelijk om te downgraden of terug te gaan naar een eerdere iOS. Op den duur is het ook niet wenselijk. Uw Apple-apparaat opgewaardeerd houden naar de meest recente versie is de enige manier om ervoor te zorgen dat uw apparaat niet plotseling buiten gebruik raakt, aangezien al uw apps gelijke tred hebben gehouden, behalve uw iOS.

iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini en iPod touch 5G. IPhone 5C is gestart op iOS 7, dus

Heb je ook problemen ondervonden met de nieuwste iOS 8.1.1-update? Hier zijn de directe links en stappen om iOS 8.1.1 te downgraden naar iOS 8.1.

Downgrade iOS 8.1.1 naar iOS 8.1. Stap 1: Zorg ervoor dat u een back-up van uw apparaat maakt met iCloud of iTunes, zodat u iets heeft om op terug te vallen als er iets misgaat. iCloud gebruiken: Ga naar Instellingen> iCloud> Back-up en tik op iCloud-back-up en tik vervolgens op Nu back-up maken.

Hoe u uw iPhone of iPad kunt downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1

Hoewel downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1 misschien een ontmoedigende taak lijkt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit artikel biedt een gedetailleerde stapsgewijze handleiding door het hele proces: Stap 0: Ga naar de volgende link en download het iOS 8.4 ISPW-bestand voor uw apparaat op een computer met iTunes. Stap 1: Ga naar de app Instellingen op je iPhone en schakel vervolgens de functie Zoek mijn iPhone uit. Maak je geen zorgen als je een iPad downgradet.

1.iOS 9.3 Night Shift Automatische zonsondergang / zonsopgang ontbreekt Probleem De geheel nieuwe iOS 9.3 verrast Apple-fans met een nieuwe functie genaamd Night Shift, wiens rol het is om u te helpen beter te slapen na het aanpassen van de helderheid en kleuren van het scherm. . Overdag doet hij het licht automatisch een beetje feller aan en wordt het veel warmer als de nacht valt.

In plaats van een ingewikkeld proces te doorlopen om de iOS-update voor uw iPad via iTunes te verwijderen, kunt u iOS-systeemreparatiesoftware kiezen. De software kan de bètaversie van iOS 14 verwijderen en de nieuwste officiële versie van iOS 13 op iPhone / iPad installeren. Bovendien kan deze systeemreparatietool de update repareren en ...

Hier leest u hoe u uw iPad 4 kunt downgraden met de nieuwste iOS 10.3.3 naar 8.4.1. Het eerste wat je moet doen is doen...

GitHub - LukeZGD / iOS-OTA-downgrader: downgraden / herstellen en ...

Voor de jailbreak-optie (alleen iOS 8.4.1): Stashing is al ingeschakeld en nosuid is verwijderd uit fstab, dus het is niet nodig om het pakket "Stashing for #etasonJB" te installeren. Voor gebruikers van A5 Rev A (8942) en A5X (8945) apparaten: A5 Rev A apparaten: iPad2,4, iPad mini 1, iPod touch 5.

iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad Air 2, iPad Air. iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini met Retina-display. iPod touch 5e generatie. Hoe iOS 8.2 te downgraden naar iOS 8.1.3. Ga naar deze pagina en download iOS 8.1.3 IPSW voor je iOS-apparaat. De downloadgrootte van deze bestanden varieert van 1,5 GB tot 2 GB.

Downgrade iPhone 5 / iPad 2,3,4 / iPad mini zonder ketting naar iOS 8.4.1 zonder SHSH Downgrade iPhone van iOS 11.2 naar iOS 11.1.2 in Flash-modus 3uTools Pro iOS 11.1.1 uitgebracht!

We hebben zojuist heel belangrijk nieuws gekregen voor de jailbreak-community. Zoals velen van jullie weten, is Apple een tijdje gestopt met het ondertekenen van iOS 8.4.1 op zijn authenticatieservers, dus het was onmogelijk om te downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1. Daarom, als je op iOS 9 zat en je telefoon presteerde niet zoals het zou moeten, of als je om de een of andere reden niet tevreden bent met de nieuwe versie van iOS, had je geen andere keuze dan vol te houden.

Hoe iOS 8.4.1 te downgraden naar iOS 8 [Gids] | dotTech

Maak handmatig een back-up van uw gegevens naar iCloud of lokaal op uw computer. U kunt de volledige back-up van iCloud of iTunes niet herstellen na een firmware-downgrade. U kunt echter nog steeds handmatig een back-up van nummers maken en deze later herstellen. Schakel Touch ID veilig uit op de iPhone door naar Instellingen> Touch ID en toegangscode te gaan.

Bijvoorbeeld: het iOS 8.2-firmwarebestandsbestand voor iPhone 6 Plus, modelnummer A1524 (dat u op de achterkant van uw apparaat kunt vinden) is iPhone7,1_8.3_12F70_Restore.ipsw. Download daarom het juiste firmwarebestand van onze iOS-firmwarebestanddownloadpagina voor uw iPhone, iPad of iPod touch.

Ik had geen idee dat Apple de ipad mini volledig had verwijderd om het systeem met ios 9 te verkennen. Het is zo erg dat Safari me blijft crashen terwijl ik mijn favoriete sites bekijk die ik aan het browsen ben en het is helemaal niet vloeiend in het hele systeem. Ik zag deze video op youtube en het bevestigde me dat de enige optie om van een ipad mini te genieten is om hem te downgraden naar ios 6 of 7.

Je kunt gewoon niet downgraden van iOS 14 naar iOS 13 ... Als dit een echt probleem voor je is, kun je het beste een gebruikte iPhone kopen met de versie die je nodig hebt. , maar onthoud dat je dat niet kunt herstel uw laatste back-up van uw iPhone naar het nieuwe apparaat zonder ook de iOS-software bij te werken.

Hoe te downgraden van iOS 9 bèta naar iOS 8 - beoordelingen

Downgrade werkte van iOS9 (officiële versie) naar 8.4.1. Dit was na een sarcastische leugen ... Apple-ondersteuning zei dat het op dit moment technisch onmogelijk was om te downgraden ... Dus iClarified, heel erg bedankt voor de tutorial en de firmwarebestanden. Drie opmerkingen echter: 1. Het firmwarebestand wordt onder Windows opgeslagen met de bestandsextensie *.zip. Ik moest de extensie handmatig hernoemen naar * .ipsw 2. Ik had ook een "onbekende fout". Voor mij was dit te wijten aan onvoldoende schijfruimte op mijn C:-schijf. Dit komt omdat de originele iPhone-back-upbestanden samen met het origineel worden gekopieerd naar C ...

Nadat het herstelproces is voltooid, lijkt het alsof de iPhone of iPad meerdere keren opnieuw wordt opgestart. Na dat alles kunt u ervoor kiezen om de gedowngrade iPhone / iPad te herstellen van iTunes-back-up of iCloud-back-up, of het gewoon instellen als een nieuw apparaat. Manier 3. Herstel iOS / iPadOS-update met iTunes-back-up.

Om het Mod-menu te activeren, drukt u op de knop iOSGods in de app. Deze hack werkt op de nieuwste x64 of ARM64 iDevices: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, SE, iPod Touch 6G, iPad Air, Air 2, Pro & iPad Mini 2, 3, 4 en hoger.

Downgraden van nieuwe iOS-updates. Lost alle iOS-problemen op, zoals bevriezing van de iPhone, vastgelopen in herstelmodus, opstartlus, updateproblemen, enz. Compatibel met alle iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten en de nieuwste iOS. Geen gegevensverlies bij het oplossen van problemen met iOS.

Hoe u uw iPhone kunt downgraden van iOS 14 naar iOS 13 | iPlus

De firmware-updatemodus van het apparaat is iets moeilijker te gebruiken, maar zal vaak een rollback forceren, zelfs als niets anders werkt. Hoe u kunt terugkeren naar een oudere versie van iOS op uw iPhone of iPad. Als de Finder op uw Mac of iTunes op uw Windows-pc niet automatisch start, start u deze handmatig. iTunes zal uw apparaat detecteren in de herstelmodus en u vragen wat u wilt doen.

iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini en iPod touch 5G iPhone 5C is gestart op iOS 7, dus het is niet (en zal nooit) compatibel zijn. Vereisten 1. Download of update 3uTools naar de nieuwste versie

Het wordt aanbevolen om een ​​volledige back-up van uw iPhone- of iPad-gegevens te maken voordat u een upgrade naar een oudere versie van iOS 15 uitvoert.

En dan bedoelen we snel, want die maas in de wet wordt binnenkort gedicht en Apple gaat voorkomen dat je je telefoon of tablet terugzet naar het oude besturingssysteem. Dus besluit nu. Eerst moet u controleren of Apple u nog steeds toestaat om het oude iOS op uw apparaat te installeren. Anders ga je door het proces en word je geraakt ...

Hoe iOS 14 / iPadOS te verwijderen en te downgraden naar iOS 13.4 (iOS 15 ...)

Als uw iPhone een back-up heeft gemaakt van bestanden na installatie van de bètaversie van iOS 14, worden de back-upbestanden niet hersteld met eerdere versies van iOS. U kunt dus beter een back-up van bestanden maken voordat u iOS-bèta installeert. Laten we nu de verschillende manieren bekijken om iOS 14 op iPhone / iPad / iPod te verwijderen. De beste manier om te downgraden van iOS 14 bèta zonder iTunes.

Alle informatie op deze pagina's wordt minstens elke minuut automatisch bijgewerkt. Wanneer u op een Apple-softwarelink op de site klikt, wordt u doorgestuurd naar een Apple-server. We spiegelen deze bestanden niet (en zullen ze ook nooit teruggeven). Apple, iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, audioOS, iPhone, iPad, Apple Watch, iPod Touch, Apple TV, HomePod en "iTunes" zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc.

Lees verder voor meer informatie. Dingen om te onthouden. U kunt uw apparaat alleen downgraden naar de nieuwste versie van iOS 8, namelijk iOS 8.3. Maak een back-up van uw inhoud met iCloud of iTunes, zodat u alles terug kunt krijgen als het proces niet goed werkt. Het proces vereist dat u het iDevice wist en vervolgens herstelt vanaf een back-up. Het duurt dus even, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moet worden hersteld en van uw internetverbinding, of de gegevens ...

Klik op iPhone herstellen en selecteer het bestand dat u gaat herstellen en dat u in stap 1 hebt gedownload. Na het volgen van deze stappen kunnen we zien hoe het herstelproces van iPhone of iPad wordt uitgevoerd. je hebt iOS 8.1.2 weer op je apparaat geïnstalleerd.

Hoe iOS naar iPhone of iPad te downgraden zonder iTunes

"Hallo jongens, ik wil upgraden van iOS 13 naar iOS 12 zonder iTunes, hoe kan ik dat doen zonder gegevens te verliezen? Apple heeft de nieuwste iOS 13 uitgebracht naast de iPhone 11, 11 Pro, Pro Max. iOS 13 is fantastisch, maar sommigen van jullie zouden nog steeds graag terug willen naar oudere versies van iOS.

Apple stopte met het ondertekenen van iOS 12.3, 12.3.1 en 12.3.2 negen dagen na de release van iOS 12.4 op 22 juli, evenals iOS 12.4 zestien dagen nadat iOS 12.4.1 op 22 augustus werd uitgebracht. 26, dus iOS 12.4.1 is alles wat je kunt downgraden. Hoewel deze handleiding is gericht op de iPhone, is het proces hetzelfde voor de iPad en iPod touch wanneer deze updates beschikbaar zijn, dus we hebben de herstelafbeeldingen voor deze iOS-apparaten toegevoegd.

Hier leest u hoe u teruggaat naar iOS 8.1.1. Download hier iOS 8.1.1 IPSW voor iPhone, iPad of iPod touch. Bestanden variëren tussen 1,5 GB en 2 GB voor iPhones en iPads. Opmerking: zorg ervoor dat u het juiste firmwarebestand downloadt. Maak een back-up van het iOS-apparaat met iCloud of iTunes.

Compatibele apparaten: iPhone 4S iPhone 5 iPad 2e generatie iPad 3e generatie iPad 4e generatie iPad Mini 1e generatie ...

3 tips om iOS 14 en iPadOS 14 te downgraden

Hier zijn 3 oplossingen om deze taak te voltooien: downgraden van iOS 14 met back-up of zonder back-up. Zeker, het zou beter en veiliger zijn om je iPhone / iPad via een back-up te herstellen naar iOS 13. Dus voor degenen die een back-up hebben gemaakt voordat ze upgraden naar iOS 14, wordt aanbevolen om het besturingssysteem te downgraden met back-up.

iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad Air 2, iPad Air iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini met Retina-display iPod touch 5e generatie Hoe te upgraden van iOS 8.2 naar iOS 8.1.3. Stap 2: Nadat u de juiste versie van iOS-firmware hebt gedownload, sluit u uw iOS-apparaat aan op de computer met behulp van een USB-kabel.

Stap # 2: Sluit uw iPad, iPhone of iPod touch met een datakabel aan op uw pc. Stap # 3: Open nu de "iTunes" -software op een macOS- of Windows-computer en selecteer uw respectievelijke iOS- of iPadOS-apparaat in het menu linksboven in iTunes. Stap # 4: Houd de "Shift"-toets op Windows OF de "Alt / Option" -toets op Mac ingedrukt en druk vervolgens op de knop "Herstellen" op iTunes. Hier wordt u gevraagd uw .IPSW-bestand te selecteren dat u eerder hebt gedownload. Selecteer uw respectievelijke iOS.ipsw- of iPadOS.ipsw-bestand en uw apparaat zal de iOS 13.7-downgrade starten. Hiermee worden alle gegevens op uw apparaat gewist, dus zorg ervoor dat u ...

ipadmini # iphone4s #downgrade #downgrading # ios9 # ios935 # ios936 # ipod5 In deze video laat ik je zien hoe ...

Hoe te upgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1 Volledige gids

Je kunt alleen downgraden als Apple de vorige versie van iOS ondertekent. Dit gebeurt meestal in een kort venster. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat u de iTunes-back-up niet kunt herstellen van een nieuwere versie van iOS naar een oude versie van iOS, dus als u het geprobeerd heeft, kunt u belangrijke gegevens kwijtraken.

Is het mogelijk om te upgraden van iOS 9.3.5 naar 8.4.1 zonder jailbreak? Ik heb een iPad mini van de eerste generatie en sinds de update is hij bijna onbruikbaar, hij loopt te veel achter, ik kan er nauwelijks op tikken. Als dit niet mogelijk is, wat kan ik dan doen om te downgraden? Besturingssysteem.

30, 2013iPad 2iPad (3e generatie) iPad 4iPad mini6.1.3-6.1.6 Ja winocm, iH8sn0w en SquiffyPwn Pangu 23 juni 2014iPad 2iPad 4iPad (3e generatie) iPad AiriPad miniiPad mini (2e generatie) 7.1-7.1.2 Ja dm557, bekende wind , ogc557 en Daniel_K4 (@PanguTeam).

Handleiding voor downgraden van iOS 8.1.2 naar iOS 8.1.1 op iPhone en iPad. Het downgradeproces is vrij eenvoudig, volg gewoon de stappen die we hieronder zullen beschrijven: Download iOS 8.1.1 uit de lijst die u aan het einde van dit artikel vindt, zorg ervoor dat u het juiste bestand downloadt, anders staat iTunes u niet toe om ...

Hoe iPad te resetten zonder Apple ID (99,2% succes)

2. Wanneer u de iOS-versie kiest, kunt u elke iOS-versie selecteren die door uw iPad wordt ondersteund. U kunt bijvoorbeeld iOS 14, iOS 13 of andere kiezen, zelfs als uw iPad Pro iOS 12.4 had. Met andere woorden, u kunt uw iPad eenvoudig updaten of downgraden. 3. De geavanceerde modus vergrendelt uw ontgrendelde netwerk opnieuw en herstelt uw iPad naar een niet-gejailbreakte staat.

De eigenaren van de iPhone 4, geïnstalleerd op iOS 7 hebben de mogelijkheid, waaronder SHSH-blobs-certificaten geregistreerd, om naar iOS 6 te gaan. Ik heb het over versies iOS 6.1.3 en iOS 6.1.2. Om problemen met iDevice in iOS 7 te voorkomen ...

Downgrade iOS 8.1.3. Wacht nu op het einde van de procedure. U kunt het apparaat indien nodig ook opnieuw jailbreaken. Dat was alles. Als gevolg van de bovenstaande stappen moet je goed zijn in het eenvoudig downgraden van iOS 8.1.3 naar iOS 8.1.2. Houd er rekening mee dat persoonlijke bezittingen mogelijk niet meer werken als Apple Sustenance for iOS 8.1.2 autoritair uitschakelt.

ipadmini # iphone4s #downgrade #downgrading # ios9 # ios935 # ios936 # ipod5 In deze video laat ik je zien hoe ...

iOS 8: WhatsApp op iPad installeren ... - miapple.me - Tech.Blog

Update 4 februari 2016: iOS: WhatsApp installeren op iPad met Messenger Plus voor WhatsApp Update 22 augustus 2015: WhatsApp Web configureren op iPad en Mac Update: 10 december 2014: WhatsApp op iPad zonder jailbreak werkt niet meer Update bijgewerkt november 17, 2014: WhatsApp versie 2.11.14 is ook

Apple heeft iOS 8.0.1 op 24 september 2014 onmiddellijk uitgebracht en stopgezet nadat gebruikers hadden gemeld dat de update hun Touch ID en mobiele gegevens had verbroken. Gelukkig kun je iOS 8.0 nog steeds downloaden van de evad3rs-website en het installeren door deze stappen te volgen: 1. Download de iOS 8.0-firmware voor je apparaat via de bovenstaande link. 2. Schakel Zoek mijn iPhone uit als je het hebt ingeschakeld (je kunt het uitschakelen onder Instellingen> iCloud) en sluit je iPhone aan op je computer met een USB-kabel. 3. Open iTunes en klik op de iPhone-knop in de iTunes-navigatiebalk. 4. Houd de Shift (Windows) of Alt-toets ingedrukt ...

Показано 46 записей