Alles over computers en technologie

Hoe iPad-wachtwoord te ontgrendelen zonder computer

Beknopte handleiding om iPad-wachtwoord te ontgrendelen met / zonder computer

Deel 2. Hoe de iPad te ontgrendelen zonder toegangscode en computer. Met twee opties in dit gedeelte kunt u de iPad ontgrendelen zonder wachtwoord en computer. Voordat u begint, is het een goed idee om uzelf te informeren over de voor- en nadelen van elke methode (als volgt), zodat u de methode kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Gezien de beperkingen van het ontgrendelen van de iPad zonder computer, is het beter om de computer te gebruiken om de iPad te ontgrendelen, aangezien uw probleem voor een groot deel met de computer zal worden opgelost. Enkele van de iPad-ontgrendelingstechnieken in dit gedeelte omvatten het hulpprogramma voor het verwijderen van de toegangscode van iTunes en iPad.

Volg de onderstaande stappen om uw wachtwoord te verwijderen. Je hebt een computer nodig om deze stappen te volgen. Als je geen computer hebt, leen er dan een van een vriend of ga naar een Apple Store of een door Apple geautoriseerde serviceprovider.

Als je iPad is vergrendeld, kun je Dr. Fone - Screen Unlock Tool gebruiken om hem zonder problemen te resetten.

[Opgelost] iPad-toegangscode ontgrendelen zonder computer

Je kunt ook een even gênante situatie tegenkomen met deze iPad-gebruiker - je bent het iPad-wachtwoord vergeten en vroeg je af hoe je het iPad-wachtwoord kunt ontgrendelen zonder computer. Maar het is geen gemakkelijke klus. Samen met de voortdurende release van de nieuwe iPad, heeft Apple zich toegewijd aan het ontwikkelen van een geavanceerder beveiligingssysteem om beter aan de behoeften van gebruikers te voldoen, waardoor het moeilijker wordt om een ​​vergrendelde iPad te verwijderen zonder een computer.

U kunt uw uitgeschakelde iPad nog steeds ontgrendelen in de herstelmodus. Met deze methode wordt uw apparaat schoongemaakt en worden alle bestanden en gegevens verwijderd en wordt uw iPad teruggezet naar de fabrieksinstellingen zodat u hem opnieuw kunt gebruiken. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes downloadt van de officiële Apple-website voor een gegarandeerde en efficiëntere gebruikerservaring en installeer het programma ...

Conclusie. Nu weet u hoe u het iPad-wachtwoord kunt ontgrendelen met of zonder computer. Sommige van deze methoden kunnen niet alleen het iPad-wachtwoord verwijderen, maar ook alle inhoud op het apparaat wissen. Zorg er dus voor dat je al een back-up van de iPad hebt gemaakt. Na het ontgrendelen kunt u herstellen ...

We hebben van tijd tot tijd dergelijke verzoeken ontvangen: Hoe ontgrendel ik de iPad als ik het wachtwoord ben vergeten? Daarom is dit artikel geschreven om diegenen te helpen die de iPad zonder wachtwoord moeten ontgrendelen of de uitgeschakelde iPad willen ontgrendelen. De methoden kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot vergrendelde iPad Pro, iPad 2/3/4, iPad Air 1/2, iPad Mini 1/2/3 zonder het wachtwoord.

Hoe ontgrendel ik mijn iPad als ik mijn wachtwoord ben vergeten of uitgeschakeld?

Selecteer de functie Toegangscode wissen om de iPad te ontgrendelen. Stap 2 Verbind je iPad met de computer met een Lightning USB-kabel. Zodra uw iPad wordt herkend door deze iOS-ontgrendeling, wordt daar enkele basisinformatie over de iPad vermeld. U moet bevestigen dat ze correct zijn en vervolgens op de startknop klikken om een ​​softwarepakket te downloaden om uw iPad te ontgrendelen.

Siri kan je helpen een iPad te ontgrendelen; dit is echter een tijdelijke ontgrendeling. Hiermee kunt u het toegangscodescherm omzeilen en bent u op het startscherm zonder de toegangscode te gebruiken. Maar deze methode werkt alleen op iOS 8.0 tot 11.0.

Ik hoop dat je een recente back-up van je gegevens hebt en deze op je iPad kunt herstellen. Zo zet u een iPad terug naar de fabrieksinstellingen zonder het wachtwoord: Zorg ervoor dat uw iPad niet via een kabel of via Wi-Fi op een computer is aangesloten.

Maar het werkt alleen echt als dit de machine is waarop u oorspronkelijk een back-up van de machine hebt gemaakt. Om te beginnen staat de back-up niet op een andere computer en u hebt het apparaat ook op die computer geautoriseerd zodat u toegang hebt. Schakel het iOS-apparaat uit, houd de iPad-startknop ingedrukt, sluit het vervolgens aan op de USB-kabel en maak verbinding met uw computer.

Sectie 2: Hoe de iPad te ontgrendelen zonder computer

U kunt ook leren hoe u de iPad kunt ontgrendelen zonder wachtwoord door hem in de herstelmodus te zetten. Hiermee wordt je iPad volledig hersteld en wordt je verificatiecode verwijderd. Maar zorg er voor gebruik voor dat uw iPad geen hardwareproblemen heeft, anders loopt uw ​​iPad gemakkelijk vast in het herstelmodusscherm.

Manier 1: Hoe de iPad te ontgrendelen zonder computer [Gratis]. Eigenlijk, als je het iPad-wachtwoord bent vergeten of niet en ook het iPad-wachtwoord wilt omzeilen zonder te herstellen, is het bijna onmogelijk, er is maar één manier om het te proberen via Siri. Stap 1: Druk op de Home-knop totdat Siri verschijnt.

Nu hebt u het iPad-wachtwoord met succes omzeild zonder te herstellen. U kunt een nieuw wachtwoord configureren voor deze ontgrendelde ...

Tik vanuit deze opties op de optie iPad wissen en iCloud verwijdert alle iPad-gegevens en -instellingen samen met het wachtwoord. U hebt dus toegang tot uw iPad zonder via iTunes te gaan. In het artikel hebt u geleerd hoe u een uitgeschakelde iPad kunt ontgrendelen zonder computer.

Hoe iPad ontgrendelen zonder toegangscode? 5 manieren om het op te lossen!

Dit is een complete gids voor het ontgrendelen van de iPad zonder wachtwoord - hier worden 6 snelle en veilige methoden gepresenteerd. Sommigen van hen zouden echter al uw bestanden op iPad wissen, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up van uw iPad-gegevens hebt gemaakt. Om iPad-gegevens te beschermen, kiezen de meeste gebruikers ervoor om een ​​sterk wachtwoord in te stellen voor hun apparaten.

Hier delen we hoe u het iPad-wachtwoord kunt ontgrendelen zonder computer. Kies een sterk wachtwoord, inclusief speciale tekens, cijfers en variaties om de iPad te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Het is echter moeilijk om het wachtwoord te onthouden en soms vergeten we het wachtwoord.

Deel 2: Hoe de iPad-toegangscode te omzeilen zonder te herstellen via iOS-ontgrendeling (meest effectief). Sommige mensen proberen het iPad-wachtwoord te hacken zonder het te herstellen, maar deze methode vereist technische kennis en kan uw iPad in gevaar brengen. Daarom raden we af om iOS te hacken om het wachtwoord te omzeilen.

Het reset de iPad volledig zonder dat er een beveiligingscode of wachtwoord nodig is. Ontgrendel direct uw iPad en verwijder uw Apple Account-ID, zelfs als u uw iCloud-wachtwoord bent vergeten. Het verwijdert eenvoudig het iCloud-account van uw iPad, en later kunt u daarna een geheel nieuw Apple-account maken

Hoe iPad Mini / Air / Pro te ontgrendelen zonder toegangscode

Wanneer u op zoek bent naar hoe u de iPad kunt ontgrendelen zonder wachtwoord, kunt u verschillende hulpmiddelen tegenkomen. Toch is LockWiper software die de meest effectieve methode blijft om de iPad in alle omstandigheden te ontgrendelen, of deze nu uitgeschakeld, vergrendeld of met een kapot scherm is. De iMyFone LockWiper is een vertrouwde tool die de service biedt

IPads worden geleverd met verschillende beveiligingsfuncties die u kunt gebruiken om uw apparaat te vergrendelen en uw gegevens te beschermen. Als u uw iPad te vaak probeert te ontgrendelen, wordt deze om veiligheidsredenen uitgeschakeld. Als dit gebeurt, kunt u het wachtwoord opnieuw instellen door uw iPad terug te zetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

Over iPad-toegangscodes. De exacte functie van de iPad hangt af van hoe deze is geconfigureerd wanneer het wachtwoord is vergeten. Standaard is er helemaal geen wachtwoord. Vermoedelijk zou u deze vraag echter niet lezen als u geen toegangscode had ingesteld! Wat betreft vergeten toegangscodes, merkt Apple op: als u herhaaldelijk de verkeerde toegangscode invoert, wordt uw iPad voor langere intervallen uitgeschakeld voordat u het opnieuw kunt proberen. Na te veel mislukte pogingen, kunt u het niet opnieuw proberen totdat u het aansluit op de computer waarmee u het voor het laatst hebt gesynchroniseerd. Opmerking: u kunt uw apparaat configureren om te wissen na tien ...

Er moet een back-up van uw gegevens worden gemaakt, want wanneer u uw telefoon of tablet terugzet naar de fabrieksinstellingen zonder een toegangscode, wist alles alles op uw telefoon en start het opnieuw op als nieuw. U kunt een back-up van uw gegevens maken op uw computer, externe harde schijf of iCloud. Als uw iCloud is uitgeschakeld, kunt u dit doen om uw iCloud te omzeilen.

Hoe iPad te ontgrendelen zonder wachtwoord - Chron.com

Als je een iPad hebt, heb je mogelijk een wachtwoord ingesteld om te voorkomen dat mensen zonder jouw toestemming toegang krijgen tot de tablet. Als u het iPad-wachtwoord vergeet of meerdere keren verkeerd invoert, wordt iPad uitgeschakeld. In dit geval kunt u de iPad niet ontgrendelen.

Voor geval 1 kunt u alle methoden in dit artikel proberen; Voor geval 2 kunt u de oplossing uit deel 4 proberen of meer tips bekijken over hoe u de iPad kunt resetten zonder Apple ID. Opmerking: u moet weten dat de enige manier om een ​​vergeten iPad met wachtwoordvergrendeling te herstellen, is door alles (al uw gegevens en instellingen) op uw iPad te wissen, tenzij u eerder een back-up hebt gemaakt met iTunes of iCloud.

Details: iPad ontgrendelen zonder wachtwoord De belangrijkste uitdaging is om de iPad te ontgrendelen als je het wachtwoord niet weet of bent vergeten. In dat geval is er slecht nieuws: uw enige optie is om uw iPad in de herstelmodus te zetten, uw iPad-gegevens volledig te wissen en opnieuw in te stellen.

Mijn grootvader is onlangs overleden en ik kreeg zijn ipad (ik denk dat het een Air2) is. Het punt is dat ik het wachtwoord niet weet en ik kan het niet verbinden met mijn itunes. Is er een manier om in dit apparaat te komen zonder het naar de Apple Store te hoeven brengen? Ik weet zeker dat ze extra beveiliging hebben omdat mensen die iPads stelen waarschijnlijk vaak proberen te doen wat ik probeer te doen.

Hoe iPad te ontgrendelen zonder toegangscode | Jouw zaken

Als de functie voor wachtwoordvergrendeling is ingeschakeld, hebt u geen toegang tot de iPad zonder eerst het juiste wachtwoord in te voeren. Als je het vergeet, heb je verschillende opties om de iPad te ontgrendelen. Eén optie vereist het gebruik van een computer die u hebt gesynchroniseerd met de iPad; het is de enige methode die niet leidt tot verlies van al uw gegevens.

De volgende stappen helpen je om je iOS-wachtwoord te verwijderen en met een ander wachtwoord in te stellen. Start AnyUnlock op uw Mac of Windows-pc. Verbind uw iOS-apparaat via USB met de computer. Klik op Schermtoegangscode ontgrendelen in AnyUnlock en wacht tot uw apparaat wordt herkend.

Als u herstelt naar een andere computer die nog nooit met iPad is gesynchroniseerd, kunt u het apparaat ontgrendelen voor gebruik en het wachtwoord verwijderen, maar uw gegevens zijn niet aanwezig. Dus, tenzij de dader uw computer EN uw iPad samen heeft gestolen en voldoende kennis heeft om te weten hoe hij dit moet doen, zijn uw persoonlijke gegevens veilig.

De reden is dat er veel resultaten zijn die we hebben ontdekt, speciaal bijgewerkte nieuwe kortingsbonnen en dit proces zal enige tijd duren om het beste resultaat voor uw zoekopdracht te presenteren. Het duurt vaak 0,25 seconden voor normaal zoeken en ongeveer 1 seconde voor hard zoeken.

Ontgrendel de iPhone-toegangscode wanneer u het wachtwoord voor de schermvergrendeling van de iPhone bent vergeten

Zodra de firmware volledig is gedownload, klikt u op de knop "Ontgrendelen" om het wachtwoord te verwijderen. Ten slotte zal het apparaat automatisch opnieuw opstarten en moet u de iPhone dienovereenkomstig configureren. Deel 2: Hoe wachtwoord te omzeilen en gegevens van iPhone naar computer te extraheren. Als u uw apparaat wilt ontgrendelen met een vergrendelingswachtwoord, behalve het invoeren van het wachtwoord, kunt u overwegen uw iPhone terug te zetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen, maar dat ...

10. Houd uw apparaat aangesloten na het opnieuw opstarten en wacht tot het is gesynchroniseerd met uw computer. U kunt zich afmelden nadat de synchronisatie is voltooid. 11. Als je klaar bent, heb je het iPhone-wachtwoord verwijderd, maar heb je nog steeds al je gegevens. Methode 2: Hoe de iPhone te ontgrendelen zonder wachtwoord als u een iCloud-back-up hebt.

Wachtwoord vergeten voor iPad (iPhone) hoe ontgrendel je het zonder wachtwoord? In deze video laten we u een eenvoudige manier zien om uw ...

Bekijk hieronder hoe iOS-ontgrendeling werkt en de volledige tutorial. Opmerking: als u het schermvergrendelingswachtwoord van het iOS-apparaat verwijdert, worden alle gegevens op het apparaat gewist. Het wordt dus aanbevolen om eerst een back-up te maken van de gegevens van uw vergrendelde iOS-apparaat op de computer.

Hoe ontgrendel je een iPad zonder wachtwoord zonder een computer?

In deze video laat ik je zien hoe je je iPad ontgrendelt zonder wachtwoord. Als je denkt dat dit niet klopt, vraag jezelf dan af waarom mijn wachtwoord ...

Met Tenorshare 4uKey kunt u dit doen en direct iPhone- en iPad-schermwachtwoorden omzeilen (4 of 6-cijferige toegangscode, Face ID of Touch ID) zonder iTunes of zelfs iCloud te vertrouwen. Dit bespaart u veel druk en tijd, terwijl u zich toch kunt concentreren op het zo snel mogelijk uitvoeren van de klus.

Hieronder staan ​​48 werkende coupons voor iPad Hoe u de toegangscode gratis kunt ontgrendelen van betrouwbare websites die we hebben onderhouden zodat gebruikers maximale besparingen hebben. Handel nu om maximaal te besparen, want deze kortingscodes zijn niet voor altijd geldig.

Hoe een iPad te ontgrendelen zonder toegangscode of iTunes | Hoe een vergeten wachtwoord van de iPad te verwijderen.

Hoe iPhone X te ontgrendelen zonder wachtwoord en toegangscode - iStarTips

Dit artikel over het ontgrendelen van iPhone X zonder wachtwoord is dus een manier om veel twijfels en vragen van gebruikers van iPhone X-apparaten te beantwoorden. Meestal wenden de meeste iPhone X-apparaatgebruikers zich tot de fabrieksinstellingen in plaats van te zoeken naar mogelijke manieren om hun

Nadat uw vergrendelde computer is opgestart vanaf de opstartbare wachtwoordhersteldiskette, verschijnt het programma Windows Password Refixer op het scherm. Selecteer op het scherm uw Windows-systeem en het gebruikersaccount waarvan u het wachtwoord bent vergeten.

Hoe iphone resetten zonder itunes en wachtwoord. Ik heb een telefoon gekocht van een vriend, ik heb geen pw, dan heb ik een Chromebook, ik kan iTunes niet krijgen? Mijn computer laat me niet elke keer als ik erop druk naar iTunes gaan, er staat dat iTunes is vergrendeld op een andere schijf, maar ik heb zojuist iTunes opnieuw geïnstalleerd, wat moet ik doen?

Wanneer dit gebeurt, is uw apparaat uitgeschakeld en kunt u het alleen ontgrendelen door uw iPad te herstellen met iTunes. Als u uw apparaat herstelt, worden al uw inhoud en gegevens, zoals uw nummers en apps, verwijderd en wordt het teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Hoe u het herstelproces uitvoert, hangt af van het feit of uw iPad al dan niet synchroniseert met iTunes.

Hoe u een uitgeschakelde iPhone / iPad kunt ontgrendelen wanneer u bent vergeten ... | MaTechLogie

Methode 1: Hoe een vergrendelde iPhone / iPad / iPod te ontgrendelen met iTunes. Als je je iOS-apparaat hebt gemaakt om je computer te vertrouwen, is dit de beste keuze om het te ontgrendelen en al je gegevens terug te krijgen. Volg gewoon de stappen (stel iPhone in als voorbeeld)

Deze tool is niet alleen ontwikkeld om de schermvergrendeling van de iPhone te verwijderen, maar stelt gebruikers ook in staat om iCloud-account en Apple ID van de iPhone te verwijderen wanneer ze het wachtwoord zijn vergeten. Het werkt soepel op bijna alle Windows-computers om iPhone XR, iPhone XS (Max), iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus te ontgrendelen ...

Ontgrendel de toegangscode op iPhone XR en iPhone XS en iPhone XS Max. Methode 1: ontgrendel de iPhone met Finder / iTunes op Mac / pc. Als je ooit problemen hebt gehad met de iPhone, ben je waarschijnlijk bekend met deze methode. Deze procedure is alleen bedoeld voor het herstellen of bijwerken van de iPhone voor het geval u dit niet vanaf de iPhone kunt doen. Dus hier wil je de iPhone XR-toegangscode ontgrendelen, de optie Herstellen helpt je er vanaf te komen. Helaas verliest u in ruil daarvoor al uw gegevens die op de iPhone zijn opgeslagen.

Dit zijn de beste manieren om het iPad-scherm te ontgrendelen zonder wachtwoord en iTunes. Al deze hulpmiddelen zijn handig en effectief om u weer toegang te geven tot uw iPad wanneer u het wachtwoord bent vergeten. ApowerUnlock is degene die je aanbeveelt, want welk wachtwoord je ook instelt op je iPad, het kan ...

Hoe u uw iPhone-toegangscode kunt ontgrendelen zonder een computer ...

Een van de snelste manieren om de iPhone te ontgrendelen, is door gebruik te maken van de kracht van uw virtuele assistent, Siri. Siri is geweldig en biedt spraakactivering, hulp bij de zoekbalk en een responsieve handsfree-interface voor uw smartphone. Houd er in iPhones met iOS-versie 8.0 tot en met iOS 10.1 echter rekening mee dat het gebruik van een Siri-bug een manier kan zijn om de iPhone-toegangscode te ontgrendelen.

Eerst moet je een paar pogingen doen om je wachtwoord te raden. Je iPhone staat je vijf opeenvolgende onjuiste pogingen toe om je toegangscode in te voeren. Daarna zal uw apparaat u bij elke poging voor langere tijd buitensluiten. Beginnend met 30 seconden voor de eerste verkeerde gok en tot een uur voor de negende poging.

Als je iTunes wilt gebruiken, is de veronderstelling dat je iPhone 12 al aan je computer is gekoppeld. Als alternatief kunt u de iPhone 12 in de herstelmodus zetten, wat een beetje moeilijker is. Hierdoor is deze gadget mogelijk niet geschikt voor het ontgrendelen van een recent aangeschafte oude iPhone.

Apple legt uit hoe je de iPad kunt ontgrendelen als je de toegangscode of het wachtwoord niet meer kunt onthouden in de handleiding van elk apparaat (op pagina's 44 en 146 van de originele iPad-handleiding om precies te zijn) en op de ondersteuningssite van het bedrijf. is een veelgestelde vraag, voor uw gemak vindt u het antwoord hieronder ook.

Hoe de iPhone-toegangscode te hacken met / zonder computer?

Vraag: Hoe kan ik mijn iPhone 6s hacken zonder wachtwoord? A: Tegenwoordig, terwijl mobiele apparaten blijven evolueren, vertrouwen mensen er steeds meer op om een ​​aantal belangrijke dingen op te slaan. Uw mobiele apparaat is zo belangrijk dat experts proberen de gegevens op uw apparaat te beschermen. Apple biedt drie manieren om apparaten te beschermen tegen onbevoegde gebruikers, waaronder Face ID, toegangscode en wachtwoordbeveiliging.

Dit is een complete gids voor het ontgrendelen van de iPad zonder wachtwoord - hier worden 5 snelle en veilige methoden gepresenteerd. Sommigen van hen zouden echter al uw bestanden op iPad wissen, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up van uw iPad-gegevens hebt gemaakt. Om iPad-gegevens te beschermen, kiezen de meeste gebruikers ervoor om een ​​sterk wachtwoord in te stellen voor hun apparaten.

FoneGeek iPhone Passcode Unlocker kan Apple ID verwijderen van geactiveerde iPhone of iPad. Nadat je Apple ID hebt verwijderd, kun je inloggen op een andere Apple ID of een nieuwe maken, waarna je kunt genieten van alle functies van Apple ID en alle iCloud-services kunt gebruiken. Als je een gebruikte iPhone hebt gekocht, is je

A. Zet uw iPad terug op de fabrieksinstellingen met gesynchroniseerde iTunes: sluit uw apparaat aan op uw laptop en open iTunes. Als er om je wachtwoord wordt gevraagd, kun je proberen in te loggen met een andere computer waarmee je hebt gesynchroniseerd, of je moet mogelijk de herstelmodus gebruiken. iTunes synchroniseert uw apparaat automatisch en maakt een back-up van de ...

Hoe een iPad te ontgrendelen zonder wachtwoord of computer

In deze video laat ik je zien hoe je je iPad ontgrendelt zonder wachtwoord. Als je denkt dat dit niet klopt, vraag jezelf dan af waarom mijn wachtwoord ...

Er zijn verschillende redenen waarom we het wachtwoord voor het vergrendelscherm van de iPhone vergeten. Hier is een geweldig hulpmiddel om het iPhone-wachtwoord nu te ontgrendelen, ongeacht hoe we het scherm ontgrendelen - met ApowerUnlock.

Hoe ontgrendel je je iPad zonder wachtwoord? Vandaag delen we een handleiding en gebruiken we PassFab iPhone Unlocker ...

4. Wacht tot het herstelproces is voltooid. Wanneer uw iPad het configuratiescherm bereikt, selecteert u 'Instellen als een nieuwe iPad', volgt u de handleiding om uw iPad in te stellen en stelt u opnieuw een nieuwe toegangscode in voor uw iPad. Als u uw iPad opnieuw instelt, wordt uw wachtwoord gewist, zodat u uw iPad kunt ontgrendelen en openen zonder wachtwoord.

Hoe iPad te ontgrendelen zonder toegangscode of iTunes

Lees hier de afdrukbare gids: Hoe iPhone 11 te ontgrendelen zonder toegangscode en iTunes.

In deze video laat ik je zien hoe je je iPad ontgrendelt zonder wachtwoord. Als je denkt dat dit niet klopt, vraag jezelf dan af waarom mijn wachtwoord ...

Hoe een iPad te ontgrendelen zonder toegangscode of iTunes | Hoe een vergeten iPad-wachtwoord te verwijderen #unlockipad ...

Nu kun je doorgaan en zelf zien hoe succesvol de FoneDog Toolkit is geweest. Dit wordt aangegeven door het feit dat wanneer u uw iPad opent om deze in te stellen, u niet om een ​​wachtwoord zult worden gevraagd en dat uw iPad niet langer is uitgeschakeld. Videogids: hoe kunnen we de iPad ontgrendelen Uitschakelen ...

Показано 64 записи