Alles over computers en technologie

Hoe iPhone 4s ios 9 te versnellen

Handige tips om iOS 9 op iDevices te versnellen

Je iPhone ziet er echter niet zo luxe uit omdat hij geen doorschijnende vensters heeft en het in- en uitzoomeffect wordt verwijderd. Als je dit niet wilt om iPad of een ander iDevice dat je bezit te versnellen, kun je de volgende tip proberen. 2. Versnellen door actieve apps die je niet gebruikt te sluiten.

Snelheid is een cruciaal kenmerk waar veel consumenten goed op letten wanneer ze honderden dollars uitgeven voor een elektronisch apparaat. iOS 9 zou alle compatibele apparaten moeten versnellen, maar deze snelheidsverhogingen zijn nauwelijks merkbaar. Er is een gemakkelijke manier om elk apparaat te versnellen; en dat betekent het versnellen van die iOS-animaties. Animaties zijn overal in iOS 9 en alle eerdere iOS-versies te zien. Er zijn animaties bij het openen van een app, het starten van het wisselen tussen apps, het vegen vanaf het vergrendelscherm, enz. Deze animaties, hoewel een lust voor het oog, kunnen enige tijd duren om ...

Home> Tutorials> iPhone sneller laten werken. Hoe iPhone 6S / 6 / 5S / 5 / 4S te versnellen in iOS 10/9/8. De algemene suggestie die Apple aan iOS-gebruikers geeft, is om de nieuwste versie van iOS te gebruiken om onnodige vertragingen en andere problemen op Apple-apparaten te voorkomen. Maar dit is misschien niet waar in het geval van iPhones met oudere versies van iOS zoals de iPhone 4/4s.

Aan het eind van de dag heb je veel apps en games geopend. Het probleem is dat veel van hen nog steeds op de achtergrond draaien, zij het in mindere mate. Maar toch, ze kunnen nog steeds waardevolle bronnen gebruiken. Sluit regelmatig alle ongebruikte apps en games af via App Switcher.

Hoe iPhone 4/4s te versnellen? De 5 beste tips om het sneller te maken

Om iPhone 4/4s te versnellen, moeten we allereerst al deze onzichtbare bestanden wissen. Deze ongewenste bestanden verbruiken niet alleen uw beperkte iPhone 4/4s-opslag, maar beïnvloeden ook de prestaties van iOS. Toch is hier een gratis maar effectieve manier om het te doen, namelijk iMyFone Umate Pro, het programma biedt de functie om ongewenste bestanden en tijdelijke bestanden van de iPhone te wissen, zoals

Versnel uw iOS 9-aangedreven apparaat met Speed ​​Intensifier. De Cupertino-gigant wil dat zijn producten er zowel in hardware als software goed uitzien. Omdat we bekend zijn met de hardwareaspecten van apparaten, houden sommige gebruikers niet van lange overgangen en animaties in de softwarecategorie. Animaties zijn aanwezig in bijna elk hoekje en gaatje van iOS 9, van de app-switcher tot 3D Touch. Als deze animaties en overgangen worden geminimaliseerd, neemt ook de tijd toe die nodig is om realtime-applicaties te starten. Je voelt een snelheidsboost in iOS 9, aangezien apps in een handomdraai worden geladen.

De iOS 9-update is compatibel met iPhone- en iPad-modellen die zo oud zijn als iPhone 4s en iPad 2. Hoewel het een goede zaak is dat Apple eigenaren van iOS-apparaten meer oudere apparaten laat genieten van de voordelen van het nieuwste mobiele besturingssysteem, oudere apparaten kunnen prestatieproblemen hebben na het updaten naar iOS 9.

Volgens de huidige maatstaven is de iPhone 4 behoorlijk oud. Zelfs als OP erin slaagt om het te versnellen, zal het niet veel zijn. Volgens de release- en ondersteuningsgeschiedenis van Apple (tenminste met de iPhone), ondersteunen ze de telefoon goed zolang ze hem nog steeds verkopen. Zodra ze stoppen, is het waarschijnlijk een goed moment om op zoek te gaan naar een nieuwe telefoon, omdat ondersteuning voor het apparaat mogelijk nog steeds bestaat via software-updates, maar ondersteuning voor oude apparaten is nooit een ...

Hoe een iPhone sneller te maken - Macworld UK | Stap 1: iOS bijwerken

Je kunt ook de burst-foto's die je maakt verwijderen - waar je uiteindelijk 14 foto's hebt omdat je de ontspanknop te lang ingedrukt hebt gehouden. Stap 7: Controleer de iPhone-batterij. Terug in iOS 10.2.1 (die in januari 2017 arriveerde), begon Apple oudere iPhones met verouderde batterijen te vertragen om hun levensduur te verlengen.

Stap 1. Verbind je iPhone of iPad / iPod touch met Mac via een USB-kabel. Deze software ondersteunt alle iOS-apparaten met iOS 9, iOS 8, iOS 7 of eerder. U hoeft uw apparaat niet te jailbreaken. Stap 2. Kies het gedeelte Versnellen en opschonen in Functiecentrum om de interface voor die functie te openen.

Blijkbaar hebben sommige andere modellen ook een lichte toename van de prestaties van het apparaat gekregen, maar ze zijn misschien niet zo opvallend als die van de iPhone 6 Plus, toch moeten gebruikers waarschijnlijk updaten naar de nieuwste versie en erachter komen hoe de prestaties zijn. op iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5 ...

De installatie van de iPhone 4s iOS 9.2 verloopt vrij vlot, er werden geen grote problemen gemeld in het algemeen of voor de iPhone 4s in het bijzonder. We raden u toch aan een back-up van uw iPhone te maken voordat u iOS 9.2 installeert en aanvullende stappen te ondernemen om uw telefoon voor te bereiden op deze update.

Wat zijn de manieren om een ​​trage iPhone 4 te versnellen? - Quora

Je iPhone 4 werd niet alleen traag ... hij doet alsof hij traag is elke keer dat je een upgrade naar de nieuwste versie van iOS uitvoert.

Dus je zocht op internet met de wens om de trage iPhone te versnellen en iOS 11-problemen op te lossen, maar vond alleen de onvolledige oplossingen. Eerlijk gezegd worden veel iPhones ondraaglijk traag, voornamelijk vanwege de grote ruimtebezetting en iOS-update, bijvoorbeeld de grote iOS 11 vereist tot 2 GB aan ruimte, overmatige bestanden, zoals muziek, video's, foto's, berichten, enz. ...

Hier zie je een kleurrijke grafiek die je laat zien hoeveel ruimte je gebruikt en hoeveel vrije ruimte je nog hebt. Onder de tabel vindt u enkele aanbevelingen over hoe u opslagruimte kunt besparen, waaronder de nieuwe mogelijkheid om ongebruikte apps te offloaden, iCloud-fotobibliotheek aan te zetten, automatisch oude gesprekken te verwijderen (teksten en bijlagen ouder dan een jaar) en grote bijlagen te bekijken.

Toen Apple in juni 2015 iOS 9 introduceerde, zei het dat het besturingssysteem was ontworpen om oudere apparaten zoals de iPhone 4s of 5 goed te laten werken. Maar dat gold niet voor sommige mensen. Eén persoon spande zelfs een class action-rechtszaak aan tegen Apple omdat zijn iPhone 4 zo traag werd dat hij honderden dollars moest uitgeven aan een nieuwe iPhone.

Hoe iOS 9 gemakkelijk te versnellen

Er is fundamentele ondersteuning voor iOS 9 opgenomen, waardoor de set kan worden gebruikt om animaties te versnellen en een veel snellere ervaring te creëren. Bij het afstemmen op de Easy-stijl moeten klanten waarschijnlijk het iOS-apparaat opnieuw opstarten om te controleren of het werkt en de ...

Stap 8. Respring om de wijzigingen door te voeren. Het versnellen van iOS 9 is een interessante truc die je iOS-animaties aantrekkelijker maakt voor je ogen. Op deze manier kun je ook je functies versnellen en het gebruik van zo'n iPhone wordt een geweldige ervaring. Test je nieuwe snelheid en geniet van betere iOS 9-snelheden op de gejailbreakte iPhone.

Zoals wij allemaal! Laten we zeggen dat de frustraties van gisteren vaak worden vergeten, terwijl de frustraties van vandaag vervelend blijven. Hoe goed of slecht iOS 8 ook voor je was, Apple lijkt aandacht te hebben besteed en stabiliteit is een belangrijk aandachtspunt in iOS 9. Wat doet iOS 9 om de levensduur van de batterij te verbeteren?

Deze handleiding laat u zien hoe u internet op uw iPhone kunt instellen door uw telefoon terug te zetten naar de standaard internetinstellingen of door het netwerk handmatig te configureren.

Hoe u iOS 9 nu op uw iPhone en iPad kunt downloaden | TechRadar

Sluit je iPhone of iPad aan op een computer, open iTunes als het niet automatisch start en selecteer het kleine iPhone-pictogram linksboven in de muzieksoftware van Apple. Het iTunes iPhone-menu bevat een "Back-up"-venster in het midden van deze pagina. Selecteer het keuzerondje "Deze computer"

Als je ook een trage iPhone bent tegengekomen na het updaten naar iOS 15, volgen hier enkele snelle tips en hulpmiddelen om je oude, trage iPhone in iOS 15 te versnellen. 1. Sluit ongebruikte apps 2. Schakel transparantie en beweging uit 3. Snelheid Verbeter je Safari 4. Verwijder apps die je nooit gebruikt 5. Verwijder grote bestanden 6. Schakel achtergrond-apps uit 7. Forceer herstart iPhone 8. Reset iPhone naar standaardinstellingen.

U kunt uw iPhone instellen als een nieuwe iPhone op iOS 6.1.3 als u de gegevens niet bewaart en alle back-upgegevens van 3uTools opnieuw herstelt. Een iOS 8.4.1-software-updatemelding zou moeten verschijnen nadat iOS 6.1.3 op uw apparaat is uitgevoerd. U kunt ervoor kiezen om te upgraden of te negeren. Een andere methode in 3uTools: U kunt ...

hoe ios 9.3.5 iPhone4S te decoderen. open iphone4sKEYS en kopieer sleutel voor rootfs open nu vfdecrypt in terminal en typ -. ./vfdecrypt -i (versleuteld DMG-bestand) -k (677d05afbb9a1eaa5f5e353829df15c4a5a6a2f7c2f354dadbff11e4aad7e97bf8f9275d) -o (voer DMG uit naar de locatie en zorg ervoor dat u het verguisde bestand een naam geeft).

Hoe iOS 9 op iPhone 4s te versnellen 5

iOS 14 - De best verborgen functies + tips en trucs. Top 200 MOET Cydia Tweaks HEBBEN voor iOS 13.5 ... Heeft iOS 9 iPhone 4S of 5 vertraagd? Hoe iOS 9 te versnellen. LEER OPENCV in 3 UUR met Python | Inclusief 3x ... Apple iPhone 4s: Nostalgie ditahun 2020 en informasi ...

Als medewerker van Forbes schrijf ik over apps en hoe ze ons leven beter, gemakkelijker of gewoon minder saai maken.

Verhaalidentificatie: vleugelcombinaties zijn nodig om tussen eilanden te reizen, een meisje staat op het punt haar vleugels te verliezen. Waar zouden 'kabelhuizen' in 1928 naar verwijzen? Moet ik de ketting vervangen bij het vervangen van een 11-speed cassette door een 9-speed cassette? hoe werd er zo snel rekening gehouden met dat 2048-bits getal. Ik ben lui *: lijn mijn tekst linksboven uit.

U kunt een afspeellijst verwijderen / hernoemen / maken op iOS-apparaten en afspeellijsten exporteren naar een ander iOS-apparaat / pc / iTunes. Wat nog meer? U kunt ook mediabestanden en mappen van pc toevoegen aan afspeellijsten op uw iOS-apparaten en afspeellijsten rechtstreeks afspelen met deze software.

Versnel Ios 9

Verhoog de snelheid en prestaties van iOS 9 door te doen wat ik in deze video laat zien op je iPhone iPod of iPad. Kortom hoe te versnellen ...

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de videosnelheid van slow motion iPhone-video's kunt wijzigen in normale snelheid met de Foto's-app en iMovie. Deze instructies zijn van toepassing op alle iPhone-modellen met iOS 13 en hoger. De basisideeën zijn ook van toepassing op eerdere versies van iOS, maar de stappen kunnen enigszins verschillen.

Verbeter iPhone-snelheid, prestaties, opslag, batterijduur en netwerk op iOS 13. Volg deze iPhone-tips en -trucs om de ...

Het Pangu-team heeft een Engelse versie uitgebracht om iOS 9.2 te jailbreaken tot iOS 9.3.3-versies met 64-bits apparaten. IOS 9.3.5 en iOS 9.3.6 versies zijn niet compatibel met deze tool. Dit is de eerste semi-attached jailbreak. Dit betekent dat je de Pangu-app opnieuw op je apparaat moet uitvoeren om de jailbreak na elke herstart opnieuw in te schakelen.

Lijst met ondersteunde apps op iPhone 4s [UPDATE] - Android2techPreview

Voor de eerste keer realiseer ik me dat ik verkeerd heb gedaan met mijn iPhone 4s om iOS 6 te downgraden Verschrikkelijke ervaring hoe de meeste apps die iOS 6 hebben verlaten uit te leggen, ook al is er geen compatibiliteitsoptie voor de meeste apps met iOS 6, wat in het slechtste geval is scenario. Maar ik stel niet teleur met Games omdat ik Games op iOS 9 heb geïnstalleerd, zodat ik games op iOS 6-apps kan spelen als compatibiliteit, zoals Temple Run, Candy Crush.

Het probleem met iOS 8 is dat het veel oudere apparaten zoals iPhone 4S, iPod touch 5e generatie, iPad 2, iPad met Retina heel langzaam maakt na het updaten. En het ergste van het upgraden van je iOS-apparaat naar iOS 8 is dat je niet kon downgraden van iOS 8 naar iOS 7 of eerder.

Er zijn verschillende browsers van derden beschikbaar met de mogelijkheid om advertenties voor iOS te blokkeren, maar deze keer heeft Apple de functie rechtstreeks in Safari geïntegreerd. Het verwijdert niet alleen advertenties die u misschien niet wilt zien; het versnelt ook enorm de mobiele browse-ervaring.

Ik heb zojuist de nieuwe iOS iOS 9.2 Beta 1-update op mijn Apple iPhone 4S geïnstalleerd. En het leek een snelheidsboost, vooral voor het multitasking-scherm.

[Windows / macOS / M1 / ​​​​iOS 15] Introductie van Sideloadly! - iOS-goden

Deze hack is een in-game mod-menu (iGMM). Om het Mod-menu te activeren, drukt u op de knop iOSGods in de app. Deze hack werkt op de nieuwste x64 of ARM64 iDevices: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, SE, iPod Touch 6G, iPad Air, Air 2, Pro & iPad Mini 2, 3, 4 en hoger.

Sommige iOS-apps van derden die u op iPhone en iPad installeert, proberen trackingmechanismen te gebruiken die uw gedrag in verschillende apps en websites volgen. Gelukkig dwingt Apple in iOS 14 en later deze apps om eerst je toestemming te vragen. Toepassingen die deze volgmechanismen gebruiken, zullen een pop-upvenster weergeven waarin u wordt gevraagd de volgfuncties te activeren, die worden gebruikt voor gerichte advertenties, gegevensverzameling en

Volgens dit artikel over Gizmodo kun je de voorkeuren van de Spotlight-zoekfunctie voor snelheidsboost wijzigen: ga naar Instellingen-> Algemeen-> Home-> Zoekresultaten (Instellingen-> Algemeen-> Spotlight-zoeken op latere iOS-niveaus), en sluit alles wat je niet nodig hebt (ik heb muziek, podcasts, video's en audioboeken uitgeschakeld; contacten, apps, notities, berichten en agenda aangevinkt).

Je kunt hieronder enkele tips volgen om je iPhone sneller te maken: 1. Maak de cache of prullenbak schoon voordat je een back-up maakt, het zal zelfs meer ruimte op je iPhone vrijmaken. 2. Werk je iPhone bij naar de nieuwste iOS-versie, want Apple zal de prestaties van de oude iPhone in het nieuwe systeem optimaliseren. 3. Adopteer HEIF.

Jailbreak Laatste iOS 12.5.4 / 14.6 | Checkra1n 0.12.4 Windows | iPhone ...

Beoordelingen van makelaars Hoe u Fibonacci-retracement kunt gebruiken om een ​​geweldige handelaar te worden U moet deze 7 handelsfouten vermijden Exness Broker Review 2021 Om een ​​geweldige handelaar te worden, moet u deze 7 handelsfouten vermijden Bitcoin overschrijdt $ 55.000 terwijl de crypto-rage nieuwe hoogten bereikt Wat is forexhandel ?

De herstelmodus is een soort beveiliging op je iPhone of iPad waarmee je een schone installatie van het iOS-besturingssysteem kunt uitvoeren. De herstelmodus is een handige functie wanneer een deel van het iPhone-besturingssysteem beschadigd of beschadigd is en niet goed opstart.

Ondanks alle iOS 14-updates van de afgelopen maanden, is er nog steeds geen manier om de snelheid van je video's te veranderen met de Foto's-app, zelfs niet in 2021. In dit artikel zal ik je een manier laten zien om video's op je iPhone met behulp van Kapwing's Change Video Speed ​​​​Tool.

Hoogstwaarschijnlijk is je rsim momenteel ingesteld op tmsi unlock. Hiervoor moet je eerst het chipmenu oproepen, vervolgens je provider selecteren en vervolgens Suprime Sharp 3G/4G-modus selecteren. Accepteer en start opnieuw.

Download Phoenix Jailbreak / geen computer

Nee, er is geen losse jailbreak voor iOS 9.3.5 beschikbaar. De enige tool waarmee je deze versie van iOS-firmware kunt jailbreaken, is Phoenix. Dit is een semi-ongebonden jailbreak die stopt met werken telkens wanneer het apparaat opnieuw wordt opgestart. Hoe de Phoenix-app downloaden zonder pc? De enige optie om de jailbreak-tool te downloaden, is door een directe weblink van populaire AppStores van derden te gebruiken.

iphonespeedupvideo, #speed_up_iphone, #speedup iphone 4 jailbreak, #speed up iphone 4s ios 8, #speed up iphone

Показано 46 записей