Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_h2i66c2f18kv5old7n11f8tdea, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
6 manieren om contacten over te zetten van Nokia naar Android – 4 snelle en gemakkelijke manieren om berichten op iPhone 8 / X / 7 te verwijderen - EaseUS | Drie manieren om tekstberichten te verwijderen op iPhone 6 / 6s / 7/8 / X / Xs / XR / 11 | 3 manieren om sms-berichten van de iPhone te verwijderen Antwoorden op al uw "Hoe?"
Alles over computers en technologie

Hoe iPhone ios 8-berichten te verwijderen

Een enkel bericht verwijderen met iOS 8 - Apple-community

Het verbaast me hoeveel mensen het originele bericht niet eens lezen. Dit is duidelijk een bug, want er was altijd een prullenbak in iOS 7. Ik had het zelfs met de nieuwe iPhone met iOS 8, maar nu is de prullenbak verdwenen. Ik hoop dat Apple dit probleem snel oplost, aangezien veel mensen niet het hele gesprek willen verwijderen, maar slechts een deel ervan.

Het maakt niet uit of je alle berichten op je iPhone 8 / X / 7 wilt verwijderen om ruimte op je iPhone vrij te maken of gewoon een specifiek bericht van je iPhone wilt verwijderen om ongewenste berichten weg te houden, lees dit artikel om de eenvoudige manieren te ontdekken verwijder berichten op je iPhone 8, iPhone X of iPhone 7 met iOS 11 of iOS 10.

Met de release van iOS 13 brengt de Berichten-app op iPhone meer plezier. Naast de bewerkte foto's/video's, liedjes en apps die door iMessages worden gedeeld, de populaire 4 bubbeleffecten en 9 schermeffecten, is Animoji er ook nog steeds. Maar hoe meer u deze nieuwe functies van Berichten op uw iPhone gebruikt, hoe meer ruimte deze berichtgesprekken in beslag nemen.

Dit artikel is 1.696.482 keer bekeken. Deze wikiHow leert je hoe je berichten kunt verwijderen uit de Berichten-app op een iPhone. Niet. Methode 1 van 3

Hoe iMessages op iPhone en iPad te verwijderen | iPlus

Tik op Verwijderen in het pop-upmenu om te bevestigen dat je wilt dat iOS alle berichten verwijdert die ouder zijn dan de opgegeven periode. U kunt deze actie niet ongedaan maken. Hoe u de verloopinstellingen van audio- en videoberichten op iPhone en iPad kunt wijzigen. Audio- en videoberichten nemen de meeste ruimte in beslag, dus met iMessage kun je nog sneller automatisch verwijderen instellen.

Details: Hoe SMS / SMS op iPhone 8/7/6 of andere series met iTunes te verwijderen: 1. Open iTunes en sluit je iPhone aan op de pc. Kies vervolgens uw iPhone-naam in de rechterbovenhoek van de pagina (als u maar één iPhone heeft, klikt u op het weergegeven pictogram om door te gaan).

Weet jij hoe je een of meer teksten uit een gesprek kunt verwijderen? Dit artikel leidt u door een eenvoudige manier om sms-berichten in iOS 7 te verwijderen.

U kunt alle berichten in één keer verwijderen door op "Alles verwijderen" te tikken en vervolgens op de bevestiging "Gesprek verwijderen" te tikken. Het is hetzelfde als naar links vegen over een heel gesprek zoals hierboven uitgelegd. Hoe oude berichten automatisch te verwijderen. Als u niet de behoefte voelt om berichten voor altijd te bewaren, kunt u uw iPhone instellen om namens u te verwijderen.

Hoe berichten op je iPhone te verwijderen

Ga naar Algemeen> iPhone-opslag. Zoek en tik op Berichten. Tik op Grote bijlagen bekijken om een ​​lijst met de grootste bijlagen op uw iOS-apparaat te bekijken. Of kies een categorie zoals Top Chat, Foto's en Video's om de omvangrijkere items in elke categorie te onthullen.

Als je de laatste keer dat je de app hebt gebruikt in gesprek was, kom je er weer op terug. Tik in dit geval op de pijl-terug (of de knop Berichten, afhankelijk van de versie van iOS die je gebruikt) in de linkerbovenhoek om naar de gesprekslijst te gaan. Zodra je het gesprek hebt gevonden dat je wilt verwijderen, veeg je het van rechts naar links en tik je op de prullenbak.

MobiKin Eraser voor iOS is een tool die het proberen waard is, het zal sms-berichten op de iPhone permanent verwijderen en die sms-berichten voor altijd laten verdwijnen, zelfs als je ze niet kunt herstellen met de meest professionele iPhone-hersteltool.

Optie voor automatisch verwijderen van berichten. Terwijl u een Apple-apparaat zoals iPhone of iPad gebruikt, kunt u elk afzonderlijk gesprek verwijderen, maar om deze taak uit te voeren, moet u een paar stappen volgen, die misschien ingewikkeld lijken of lang duren. Om dit probleem op te lossen, bood iOS 8 echter een optie om berichten automatisch te verwijderen. Het selecteren van de automatische verwijderingsoptie is net zo eenvoudig als het uitvoeren van andere taken op een gebruiksvriendelijk iOS-apparaat. Hier laten we enkele eenvoudige stappen zien die u kunnen helpen de klus te klaren.

iOS 15/14: iMessages permanent verwijderen op iPhone en iPad

Tutorial over permanente verwijdering van iMessage op iPhone, iPad maakt extra ruimte en optimaliseert iDevice-prestaties in de loop van de tijd. IOS-gebruikers zijn altijd op zoek naar hoe ze de berichten-app op iPhone en iPad kunnen beheren. Hier is de nieuwste gids en de algemene geschiedenis van het omgaan met verschillende typen (platte tekst, afbeeldingen, audio, video) van

Natuurlijk niet - Apple is niet het soort bedrijf dat zou wegkomen met zo'n lastig overzicht. Met iOS 8 (en eerdere versies, denken we) kun je een discussiethread invoeren en alleen de berichten verwijderen die je niet wilt. Maar ondanks alle intuïtiviteit van iOS, is het niet meteen duidelijk hoe je een enkel bericht uit een thread kunt verwijderen, vooral voor beginnende gebruikers.

Hoe oude berichten automatisch te verwijderen op iOS 8 iPhone / iPad. Geplaatst op 19 december 2014 door IosdroneD. Een van de grootste boosdoeners als het gaat om het opeten van opslagruimte op je iPhone of iPad zijn berichten. Van gewone sms-berichten en iMessages tot foto's, video's en audionotities, ze nemen allemaal ruimte in beslag. In sommige gevallen enkele gigabytes. iOS 8 biedt echter een geweldige functie waarmee je kunt instellen welke berichten na een bepaalde tijd automatisch moeten worden verwijderd.

U kunt deze methode toepassen om berichten te verwijderen die zijn opgeslagen op iPhone 5, iPhone 4 of een andere iPhone.

Hoe bijlagen in Berichten op APPLE iPhone 8 te verwijderen?, hoe?

Selecteer in deze stap iPhone-opslag, scrol omlaag en kies de Berichten-app. Hier ziet u de lijst met bijlagen die beschikbaar zijn in de applicatie.

FoneErase voor iOS heeft ook een andere functie genaamd Free Up Space om u te helpen de app-cache te wissen of de app te verwijderen om iPhone-gegevens te wissen. Hier leest u hoe u WhatsApp kunt verwijderen. Voer iPhone Data Eraser uit op de computer en klik op Ruimte vrijmaken> Apps verwijderen.

Het kunnen verzenden van voicemailberichten in iOS 8 is een geweldig alternatief voor voicemail, maar hoe bewaar je de berichten waar je van houdt als ze binnen 30 dagen zoek raken? U kunt eenvoudig op de knop "Bewaren" onder het individuele bericht drukken of naar Instellingen> Berichten> Berichten bewaren gaan en "Voor altijd" selecteren om alle voicemailberichten die u ontvangt te bewaren.

Gelukkig is het verwijderen van oude berichten met de iPhone heel eenvoudig en kun je het in een mum van tijd doen en zelfs instellen dat het automatisch gebeurt. Dit is niet alleen een geweldige manier om je geen zorgen te maken over het opslaan van te veel ongewenste berichten op je iPhone, maar het is ook een andere manier om te besparen op de kostbare opslagruimte die je op je iOS-apparaat hebt.

Hoe permanent berichten of iMessages op iPhone te verwijderen

Ik wil een aantal gesprekken permanent van de telefoon verwijderen en als ik dat doe, komen ze mogelijk terug na een herstart. Voer ios 8.3 uit op iPhone 6+. Ik denk dat ik misschien te veel berichten en bijlagen heb en dat het de banen verpest.

Helaas kan de aard van de iPhone tot ongewenste omstandigheden leiden. Uw telefoon kan onverwacht crashen of een iOS-update kan mislukken en leiden tot gegevensverlies. De app werkt mogelijk niet meer op je telefoon, waardoor je gedwongen wordt WhatsApp te verwijderen. Het is ook mogelijk om per ongeluk op de Delete-knop te drukken.

PhoneRescue van iMobie heeft een platform voor iPhone- en Android-apparaten, Tenorshare iPhone Data Recovery heeft een betaalde versie en een gratis proefversie, en WonderShare Dr.Fone voor iOS heeft ook een gratis proefversie en een betaalde versie die online beschikbaar is. Er zijn geen garanties en je bent overgeleverd aan deze apps en hun makers. Daarom moeten zelfs betrouwbare online bronnen zorgvuldig worden doorgelicht voordat je uit wanhoop springt.

Sinds de release van iOS 11.4 heeft Apple in alle regio's en voor alle telefoonaanbieders synchronisatieservices voor conversaties van Berichten geleverd met behulp van iCloud (Lees: Tekstberichten synchroniseren met iCloud). Zolang de optie Berichten in iCloud is ingeschakeld voordat u de sms-berichten verwijdert, kunt u de teksten mogelijk vanaf daar herstellen.

Hoe berichten op Facebook Messenger op iPhone te verwijderen - Quora

... Hiermee kunt u verwijderde sms-berichten op iPhone iPad rechtstreeks herstellen zonder iTunes- of iCloud-back-up door uw apparaat te scannen en alle gemarkeerde en verborgen berichten op te sommen, en u kunt ook een voorbeeld van verwijderde berichten bekijken voordat u ze herstelt. Bovenal ondersteunt iRefone voor Mac ook selectieve extractie van tekstberichten en ander iOS-materiaal uit iTunes.

Klik op de knop "iOS Optimizer" om te scannen op ongewenste berichten. Stap 3. Begin met het wissen van alle gegevens op de iPad. Druk op de knop "Opschonen" en wis alle ongewenste berichten of andere gegevens. Daarna krijg je een bevestigingsvenster waarin staat hoeveel ruimte je hebt bespaard.

Tip: Berichten van uw iPhone, inclusief verwijderde en bestaande berichten, worden weergegeven in de software. Als u alleen verwijderde items wilt zien, zet u de blauwe knop van UIT naar AAN. Als deze software uw verwijderde iPhone-berichten kan vinden, kunt u deze bijwerken naar de volledige versie om ze allemaal terug te krijgen van uw iPhone.

De app Contacten is een aspect van de iPhone en het onderliggende iOS-besturingssysteem dat al geruime tijd hetzelfde is gebleven. Dit is een app die werkt zoals geadverteerd en contacten op je iPhone en al je Apple-apparaten beheert als je wilt. Het wegwerken van uw oude en ongewenste contacten kan echter een moeizame en tijdrovende taak worden...

Hoe contacten op de iPhone in één keer te verwijderen, iPhone-contacten verwijderen

Als je je iPhone wilt opschonen, raden we je ten zeerste aan om Syncios iOS Data Eraser Pro te gebruiken voor hulp. Syncios iOS Data Eraser Pro ondersteunt het wissen van berichten, contacten, belgeschiedenis, foto's en video's, browsegegevens en meer met 0% herstel en 100% wissen van applicaties van derden, waaronder WhatsApp, WeChat, LINE, Kik, Viber en ...

Backuptrans iPhone Message Recovery biedt de beste manier om eenvoudig verwijderde SMS, MMS en iMessages op de iPhone te herstellen. Met slechts één klik zult u merken dat alle sms-berichten terug op de iPhone staan ​​alsof ze nooit zijn verwijderd.

Stap 3: Hoe verwijderde berichten op iPhone bekijken? Het is erg makkelijk. Ga na het scannen naar het tabblad Tekstberichten aan de linkerkant; u kunt vervolgens op het scherm door verwijderde en bestaande berichten bladeren. Kies de items die u wilt herstellen en klik vervolgens op de knop Herstellen op computer om ze terug te krijgen.

Berichten zijn voor iedereen belangrijk. Ze vormen een integraal onderdeel van de gegevens die we op onze iPhones hebben. Maar wat als u uiteindelijk uw berichten verwijdert? Uw berichten kunnen om een ​​aantal redenen worden verwijderd, zoals per ongeluk verwijderen, verwijderen als gevolg van telefoonschade, gebarsten scherm, enz.

Hoe dubbele contacten op iPhone te verwijderen (iOS 8)

Dubbele iPhone-contacten treden op wanneer u meerdere accounts toevoegt, zoals een persoonlijk Gmail-account, iCloud-account en werkaccount, die allemaal hetzelfde contact kunnen bevatten met iets andere informatie. Je kunt proberen al je contacten naar één afdeling te verplaatsen, maar dat is niet voor iedereen een praktische oplossing.

Als je zojuist sms op de iPhone hebt verwijderd zonder back-up, is het veel veiliger om verwijderde sms-berichten te herstellen met software van derden die toegang heeft tot de iOS SQLite-database. Google vindt u veel gratis iPhone-software voor gegevensherstel die beweren dat ze verloren gegevens van de iPhone kunnen herstellen.

Onderneem actie en krijg uw verwijderde en verloren notities op de iPhone terug als uw belangrijke notities per ongeluk worden verwijderd of verwijderd. In dit artikel laten we u 4 effectieve manieren zien om uw kostbare aantekeningen terug te krijgen.

Als je je iPhone synchroniseert met iTunes of Finder terwijl je verbonden bent met je Mac- of Windows-computer, worden WhatsApp-berichten automatisch opgenomen in een iPhone-back-upbestand. U kunt een volledig apparaatherstel uitvoeren met dit back-upbestand. Hiermee worden echter alle gegevensbestanden overschreven die aan uw apparaat zijn toegevoegd sinds de iTunes-back-up is voltooid.

Hoe de bevestiging van het verwijderen van berichten in iOS 11.3 / iOS 13 te stoppen?

Er is geen directe manier om het bevestigingsbericht te sluiten tijdens het verwijderen van een bericht of iMessage. Toen hij contact opnam met de technische ondersteuning van Apple, bevestigde hij dat dit geen bug was maar een functie en dat er op dit moment geen manier was om het uit te schakelen. Het zou beter zijn geweest als Apple een optie had toegevoegd om het bevestigingsbericht voor het verwijderen van een chatbericht in of uit te schakelen.

Het verwijderen van iPhone-apps van oudere apparaten is heel eenvoudig. Houd op het startscherm met de app die u wilt verwijderen een app ingedrukt ("lang indrukken") totdat deze begint te bewegen. Zodra ze beginnen te bewegen in wat Apple de "schudmodus" noemt, zullen alle apps van derden die je hebt gedownload een "X" zien verschijnen in de linkerbovenhoek van het app-pictogram.

Tik vervolgens op Verwijderen in de rechterbenedenhoek van het scherm om het verwijderen van de geselecteerde berichten te bevestigen. Als u denkt dat deze voicemailberichten al van uw iOS-apparaat zijn verwijderd, heeft u het mis.

Deel 2. Hoe permanent berichten van de iPhone te verwijderen. IPhone-gegevensherstelfuncties om sms / mms / iMessages permanent van de iPhone te verwijderen. Bovendien zullen foto's, contacten, video's, herinneringen, bestanden, browsegeschiedenis, caches, enz., indien verwijderd via deze software, permanent onherstelbaar worden. Op deze manier kan je iPhone 7/6S/6S Plus/6/6 Plus/SE/5S/5/4S/4 worden ontlast en kan je privacy worden beschermd. Opmerking: zodra het programma uw berichten met succes van de iPhone heeft verwijderd, kunnen uw verwijderde gegevens niet meer worden hersteld. Maak dus een back-up van iPhone-berichten voordat u ze wist als ...

Een foto of video verwijderen uit de iOS Berichten-app - Tech Doctor

Uw zachte druk zal een menu onthullen met drie knoppen: Kopiëren, Opslaan en meer. Tik op Meer, waarmee de foto of video wordt geselecteerd via een klein blauw vinkje langs de linkerrand. Tik vervolgens op de prullenbak in de linkerbenedenhoek en tik vervolgens op Bericht verwijderen. De foto of video wordt permanent verwijderd, maar de rest van

Hoe snel alle berichten van de iPhone verwijderen? Onze iPhone droeg 2,2 GB aan berichten omdat deze (standaard) was ingesteld om berichten "voor altijd" te bewaren. Volg deze eenvoudige stappen om alle berichten in één keer van je iPhone te wissen. Open de app Instellingen.

IPhone-scherm crasht wanneer u een last-minute sms-bericht opnieuw wilt lezen? Wilt u berichten herstellen van een verloren / gestolen / zwaar beschadigde iPhone? Verloren berichten na fabrieksherstel of iOS 14/13-update? FonePaw iPhone Data Recovery is een geweldige hersteltool voor jongens die sms-berichten van hun iPhone verwijderen of berichten rapporteren zoals

De kans is groot dat je even moet wachten als je je iPhone 6 nog niet hebt gereserveerd, en in de tussentijd zul je waarschijnlijk upgraden naar iOS 8. Als dat zo is, wil je weten hoe je alles kunt wissen gegevens. uw telefoon met de nieuwe iOS voordat u deze inlevert tegen een aanbetaling. Zoals met alle gevoelige gegevens, wil je beginnen in het menu Instellingen van je telefoon (excuses voor de rommel op mijn startscherm, ik verwachtte geen gezelschap).

Hoe oude back-ups in iOS 8 op iPhone en iPad te verwijderen?

Tik op "Deze iPhone" onder Back-ups. Druk op de knop "Back-up verwijderen". U ontvangt een bericht "Wilt u de back-up uitschakelen en alle back-upgegevens voor deze iPhone van iCloud verwijderen?" Tik onderaan op de knop "Deactiveren & Verwijderen" en bevestig deze.

How To: al je persoonlijke instellingen in I-Cockpit verwijderen How To: je iPhone downgraden van iOS 8 bèta naar iOS 7.1.1 How To: PAIRS is de gemakkelijke manier om wifi- en Bluetooth-verbindingen te herstellen nadat je je telefoon hebt gewist. Ga naar de DFU-modus op je iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max.

Om een ​​verwijderd bericht te lezen, verwijdert u WhatsApp en installeert u het vervolgens opnieuw vanuit de App Store op uw apparaat. Zodra je opnieuw verbinding hebt gemaakt, krijg je de mogelijkheid om chats vanaf een back-up te herstellen. Selecteer gewoon de hersteloptie en uw chats worden hersteld, inclusief verwijderde berichten, die worden weergegeven alsof ...

Beste iOS-hulpprogramma voor gegevensherstel Beste iOS-hulpprogramma voor gegevensherstel om berichten, notities, contacten, Wechat-gegevens, foto's, WhatsApp-gegevens, enz. verwijderd van iOS-apparaat en back-up (iTunes en iCloud).

Hoe berichten op de iPhone te verwijderen

Nu verwijdert uw iPhone automatisch berichten op de iPhone die ouder zijn dan de tijd die u zojuist hebt ingesteld. Het helpt iPhone-gebruikers met een kleine opslag om de berichtruimte op de iPhone te beheren. Deze functie is ook toegevoegd na iOS 8.

Gelukkig heb je maar een paar contacten verwijderd omdat je je gemeenschappelijke vrienden kunt vragen om het opnieuw met je te verzenden. U kunt ook sociale netwerksites zoals Facebook gebruiken en de persoon rechtstreeks om hun contactnummer vragen. Deze methode is verreweg de gemakkelijkste en handigste van allemaal, hoewel het alleen werkt als je een enkel contact met wederzijdse vrienden hebt verwijderd.

Er zijn twee manieren om een ​​app van je iPhone te verwijderen: in iTunes op je computer of rechtstreeks vanaf je iPhone - we kunnen je laten zien hoe je beide heel gemakkelijk kunt doen!

Ik probeerde een iMessage te verwijderen van mijn iPhone 5s iOS 8, die geen tekst had, alleen cijfers. Dat vond ik onmogelijk, en de websites...

IPhone-berichtmelding werkt niet op iOS 15/14? Hier zijn 10 ...

Hoe bericht / iMessage-meldingen te repareren die niet werken op iOS 14: Stap 1. Download, installeer en start FoneGeek iOS Systeemherstel op de computer en selecteer vervolgens "Standaardmodus" om door te gaan. Stap 2. Verbind uw iPhone met de computer via een USB-kabel en klik op "Volgende" om het proces te starten.

Bij het verzenden van een setBewerken: animatie: bericht (met een eerste parameter JA), gaat de tabelweergave naar de bewerkingsmodus waar het de bewerkings- of reorganisatieopdrachten voor elke zichtbare rij weergeeft, afhankelijk van de bewerkingsstijl van elke gekoppelde UITableViewCell. Door op het invoer- of verwijderingsveld te klikken, worden de gegevens ...

Open nu de Mails-app op je iPhone / iPad en volg de onderstaande instructies om snel alle e-mails te verwijderen op iOS 11 / iOS 10. Ga naar Inbox. Tik op Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm en tik vervolgens op Alles markeren> Markeren als gelezen. Tik nogmaals op Bewerken en selecteer een e-mail. Houd de knop Verplaatsen met één vinger ingedrukt en schakel de geselecteerde e-mail uit met een andere vinger.

Bij eerdere versies van de iPhone hielden gebruikers de pictogrammen gewoon ingedrukt totdat ze bewogen. Er zou een kleine "X" verschijnen in de rechterbovenhoek van elke app (zolang het een app was die je mocht verwijderen), gebruikers zouden op de "X" drukken en de app zou verdwijnen. U kunt mobiele apps ook herschikken of in mappen plaatsen. Het is een beetje anders in iOS 13. Houd een app-pictogram ingedrukt. Er verschijnt een klein menu met verschillende opties. Selecteer "Apps opnieuw rangschikken", waarmee de apps worden verplaatst en u de mogelijkheid krijgt om de app te verwijderen.

Hoe automatisch verwijderen van iPhone- en iPad-berichten in te stellen met iOS 8

iOS 8 heeft een functie waarmee je berichten zo kunt instellen dat ze na een bepaalde tijd automatisch worden verwijderd om regelmatig meer opslagruimte op je iPhone en iPad vrij te maken.

De iPhone heeft de mogelijkheid om contacten van de simkaart te importeren, wat handig is als je een oude simkaart hergebruikt. Als je contacten hebt opgeslagen op andere diensten, zoals de online diensten van Google zoals Gmail, kunnen deze ook worden gecombineerd met je hoofdcontactenlijst. Als u bent aangemeld bij iCloud op uw apparaten, heeft u ook de mogelijkheid om uw

Показано 58 записей

Warning: fopen(data/stats/1660834200): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660834200): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23