Alles over computers en technologie

Hoe iPhone ios 8 kalender te gebruiken

Meerdere agenda's instellen op iPhone - Apple-ondersteuning

U kunt al uw agenda's instellen als de standaardagenda. Wanneer je een evenement toevoegt met Siri of andere apps...

Bij het instellen van je iPhone ($ 900 bij Boost Mobile), zijn er een aantal instellingen die je onmiddellijk kunt wijzigen en aanpassen, maar een daarvan die vaak over het hoofd wordt gezien, is de iOS-agenda-app.

Zoals gezegd is de iOS Agenda-app ondanks het simplistische ontwerp en de opties erg handig. Het is voordeliger om samen te werken met uw andere toepassingen zoals Mail, Contacten, Notities en andere toepassingen die uw contacten gebruiken en informatie delen. Agenda-app is een geweldige essentiële app in iOS en heeft meer potentieel dan het lijkt.

De functie die de app echt doet schitteren, is natuurlijke taalanalyse. Terwijl je typt, gebruikt de app visuele aanwijzingen om te laten zien hoe de details de velden voor het maken van evenementen zullen invullen. Deze functie maakt het sneller dan ooit om nieuwe agenda-items te maken. De scan werkt ook wanneer u herinneringen maakt.

Hoe iPhone X / 8/7/6 kalenderproblemen op te lossen [iOS 10/11]

Start je iPhone opnieuw op: houd de Omhoog (of zijkant) knop ingedrukt totdat de schuifregelaar verschijnt> Sleep de schuifregelaar om je apparaat uit te schakelen> Wacht een paar seconden, houd de Omhoog (of zijkant) knop opnieuw ingedrukt totdat je het Apple-logo ziet. De standaardkalender wijzigen: ga naar Instellingen> Kalender> Standaardkalender en selecteer een ...

Als uw iOS-apparaat is gesynchroniseerd met iCal op Mac, verschijnt het veld Agenda onder het veld Herhalen. Tik erop om de kalendercategorie in te stellen waartoe dit evenement behoort. Ik heb werk, huis, familie, vrienden, etc. ingesteld op mijn iCal. Uiteraard zou de aflossing van een woonkrediet onder de categorie Woning vallen.

De iOS-agenda-app vinden: Stap: 1-Maak uw afspraken gemakkelijker te vinden door ze duidelijk te labelen en details toe te voegen in het gedeelte Notities. De zoekfunctie analyseert gebeurtenisnamen en notities voor trefwoorden, dus hoe meer details u invoert, hoe gemakkelijker het zal zijn om ze te vinden. Stap: 2-Typ een trefwoord in het zoekvak rechts van de bovenste balk van het kalendervenster Alle resultaten verschijnen onmiddellijk in een paneel onderaan het hoofdvenster De ...

Het toevoegen en verwijderen van agenda's op de iPhone is een eenvoudig proces dat rechtstreeks op de iPhone of op icloud.com kan worden gedaan. Om een ​​iPhone-agendagebeurtenis te verwijderen, volgt u dezelfde procedure als voor het verwijderen van een agenda. Als u per ongeluk agenda's op uw iPhone hebt verwijderd, raden we u aan Tenorshare UltData te gebruiken om ze terug te krijgen.

Abonneren op agenda's op iPhone en iPad - MacRumors

Tik op Volgende. Gebruik het veld Beschrijving om de kalender een gemakkelijk herkenbare naam te geven. Voer indien nodig een gebruikersnaam en wachtwoord voor de server in (de meeste gebruikers kunnen deze stap overslaan).

Zodra je reistijd hebt toegevoegd aan een nieuwe of bestaande afspraak, wordt deze weergegeven op je agendascherm voor die afspraak. Hoe u het vervoermiddel voor uw evenement kunt wijzigen. Zorg er eerst voor dat je een exacte locatie (volledig adres) in je agenda voor je bestemming invult.

En u kunt een openbare agenda met iedereen delen, een handige optie voor het publiceren van evenementen, zoals de voetbalwedstrijden van uw kinderen. Laten we eens kijken naar de opties voor het delen van een privé- en openbare agenda. Allereerst moet u ervoor zorgen dat u uw agenda's synchroniseert met iCloud. Tik in iOS 10.3 of hoger op ...

Stap 6: Tik op Alternatieve kalenders in de AGENDA-instellingen. Stap 7: Kies Chinees uit de opties. Na deze zeven procedures zult u zien dat de Chinese maankalender met iOS 8 met succes is toegevoegd aan uw iPhone- of iPad-agenda.

4 tips voor synchroniseren, niet voor iPhone-agenda - Dr. Fone

De meeste iCloud-services houden agenda's standaard ingeschakeld. Dit zorgt ervoor dat de agenda's worden gesynchroniseerd met de iPhone. Deel 2. Hoe iPhone-agenda synchroniseren met iPad. De meeste mensen gebruiken meerdere iOS-apparaten. Voor deze gebruikers is het belangrijk om dezelfde agenda's op hun apparaten te synchroniseren. Dit synchroniseert niet alleen de apparaten, maar helpt gebruikers ook om eerst informatie bij te werken.

Christian Boyce is een Mac- en iPhone-expert die gespecialiseerd is in het leren van mensen hoe ze Apple-apparaten het beste kunnen gebruiken, meer kunnen doen en meer plezier kunnen hebben. Hij kocht zijn eerste Mac (een Mac Plus) in 1986 en zijn eerste iPhone in 2007. Hij heeft boeken en tijdschriftartikelen geschreven en seminars gegeven op Macworld Expo, MacFair / LA ...

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u agenda-afspraken kunt toevoegen of voorstellen vanuit informatie in de Mail-app, de Berichten-app en de Safari-browser. Het bevat ook informatie over het toevoegen van voorgestelde evenementen aan de Agenda-app op iPhones met iOS 12 en hoger. Gebruik Siri om naar gebeurtenissen in andere apps te zoeken.

Kalender afdrukken van VEEApps is een iOS-toepassing die beschikbaar is op iPhone-, iPad- en iPod-apparaten waarmee u gratis kalenders kunt afdrukken vanaf iPhone, iPad en iPod. U kunt de weergave-, meldings- en gebeurtenisinstellingen voor uw agenda wijzigen. De onderstaande stappen laten u zien hoe u kalenders vanaf de iPhone kunt afdrukken met Print

Siri gebruiken met een iPhone-agenda van derden

Op dit moment zijn er verschillende opties om de contacten op uw iOS-apparaat te synchroniseren (en te behouden of te verwijderen). Omdat ik dit lang nadat ik mijn contactendatabase op de telefoon had opgezet dit zelf had ingesteld, wilde ik mijn iCloud-contacten behouden. Om dit te doen, selecteert u de optie Behouden op mijn iPhone wanneer daarom wordt gevraagd.

Om iPhone 8 (Plus) en iPhone X, XR, Xs max, 11 Pro Max-gebruikers hard te herstarten: de volgende drie regels werken prima. 1: druk snel op de knop Volume omhoog en laat deze vervolgens los 2: druk snel op de knop Volume omlaag en laat deze vervolgens weer los 3: houd de zijknop ingedrukt totdat u het Apple-logo op het scherm ziet.

Als je per ongeluk de agenda op de iPhone hebt verwijderd of de iPhone-agenda hebt verwijderd nadat je de fabrieksinstellingen hebt hersteld, raden we je ten zeerste aan om iOS Recovery te proberen om je agenda-afspraken of afspraken te herstellen. Deze tool voor gegevensherstel heeft drie herstelmodi waarmee u gegevens van iOS-apparaten of iTunes / iCloud kunt herstellen.

Onthoud voordat u verdergaat dat als u Gezinsdeling op uw iPhone inschakelt met uw iTunes-account, deze uw creditcard zal gebruiken om alle soorten apps of mediabestanden van het iTunes-account te kopen op alle iTunes-accounts onder Delen met gezin. Bovendien kunt u slechts twee Family Sharing-accounts per jaar maken.

Hoe maak je een geabonneerde kalender (* .ics ical) op iPhone iOS ...

Andere suggesties: iPhone / iPad-agenda - Meerdere agenda's en uitnodigingen. Agenda's en uitnodigingen delen en verzenden. Een uitnodiging voor een vergadering verzenden via de iPhone: Tech Yeah! Hoe de Agenda-app op de iPhone te gebruiken.

Of het nu voor persoonlijk gebruik thuis is om familieafspraken te maken of voor zakelijke doeleinden om evenementen en telefonische vergaderingen te plannen, toegang tot een gedeelde agenda houdt iedereen op de hoogte om conflicten te voorkomen. Gelukkig, voor Android-gebruikers, worden agenda's die op Google worden gedeeld automatisch met uw apparaat gesynchroniseerd met weinig

Waarom is mijn agenda van mijn iPhone verdwenen en hoe krijg ik mijn agenda terug? Drie manieren om je ontbrekende agenda te vinden en je app terug te krijgen. 1 Open de App Store.

Hoe de iPhone-agenda te gebruiken en herinneringen en waarschuwingen in te stellen Abonneer u op ons kanaal bit.ly/3aELV3j Deze tutorial ...

iphone - Een Google-account toevoegen voor agendadoeleinden op iOS ...

Met een andere iPhone met versie 8.1.3 heb ik toegang tot "Instellingen", "Mail, Contacten, Kalenders" en "Account toevoegen". Ik selecteer "Google" en er verschijnt een scherm zoals dit: Ik kan mijn Google-accountgegevens invoeren en op Volgende klikken. Ik krijg een foutmelding dat de e-mail niet werkt

Hiermee kunt u gebeurtenissen aan uw agenda toevoegen door middel van dicteren (iPhone 4S, iPhone 5). De DayTicker bespaart u tijd door uw gebeurtenissen bij te houden. Het werkt met Google Agenda, iCloud en Exchange. Fantastical is een van de beste pond-voor-pond-kalenders voor iOS.

Voeg eerst Google-agenda's toe aan uw iPhone-agenda door de stappen in optie 4 te volgen. Ga vervolgens naar de Agenda-app, zoek het specifieke agenda-item of evenement dat u wilt delen en tik vervolgens hierboven om de pagina Gebeurtenisdetails te openen. Tik op Kalenders in het menu om de beschikbare locaties te zien om de kalendergebeurtenis op te slaan.

Toegang tot uw verbonden accounts. Als u iOS 14 of hoger gebruikt, gaat u vanuit dit menu naar Agenda> Accounts; Als u iOS 13 of eerder gebruikt, tikt u op Wachtwoorden en accounts> Accounts. Om erachter te komen welke iOS je gebruikt, ga je naar Instellingen> Algemeen> Info en kijk je naast het item "Softwareversie". [2] X Onderzoeksbron.

Office 365 (iOS) - Configureer de native iPhone-berichten / agenda-app ...

microsoft office365 o365 configuratie configureren ios7 ios8 ios9 ios10 ios11 ios12 ios13 ios 7 8 ipod apple mobiele client configuratie toegang configuratie telefoon e-mail toevoegen apple mail e-mail opnieuw configureren basisverificatie moderne authenticatie readd Trefwoorden voorstellen. Document-ID

1. Start de toepassing Agenda vanaf het startscherm van uw iPhone. 2. Voeg een evenement toe door op het plusteken te drukken

Hallo, kan iemand mij helpen? Ik heb een iPhone XS met iOS 13 en gisteren, toen ik thuiskwam van kantoor en hem begon te gebruiken, ontdekte ik dat mijn iPhone-agenda-afspraken verdwenen waren. Er waren een aantal gebeurtenissen die heel belangrijk voor me waren. Kunt u mij vertellen of het mogelijk is om ze terug te krijgen en zo ja, hoe kan ik ze terugkrijgen?

Veel agendaprogramma's (Outlook, iCal) ondersteunen vCal om informatie over gebeurtenissen te downloaden en aan uw agenda toe te voegen. Anderen kunnen het vCalendar-microformaat gebruiken om gegevens te extraheren. Geen van beide lijkt echter te worden ondersteund op de iPhone. Is er een functioneel equivalent waarmee ik evenementinformatie op een pagina kan vermelden en een website kan hebben?

iOS 8 - Wikipedia

Voor extra privacy heeft Apple een schakelaar voor instellingen toegevoegd met de naam "Volledige toegang toestaan", waarmee het toetsenbord optioneel buiten de app-sandbox kan werken, zoals toetsenbordgegevens synchroniseren met de cloud. , [33] Toetsenborden van derden mogen niet worden gebruikt Siri voor spraakdicteren en sommige beveiligde tekstvelden niet ...

Kalenders. Een geweldige iOS-kalendercomponent met Airbnb. Een krachtige, declaratieve kalender-UI-component die gebruiksscenario's ondersteunt, variërend van eenvoudige datumkiezers tot volledige kalendertoepassingen.

Readdle's Calendars 5 is een handige iOS-app die vakkundig alles weergeeft wat je moet weten over je planning, of je nu een iPhone of iPad gebruikt. Het heeft alle vereiste weergaven, van maandelijks tot alledaags, en ondersteuning in natuurlijke taal betekent dat het gemakkelijk is om nieuwe gebeurtenissen in duidelijke taal vast te leggen.

Hieronder vindt u antwoorden op honderden vragen met betrekking tot het gebruik van uw iPhone en iOS. Blader door vragen op onderwerp of gebruik de zoekbalk om de vraag te zoeken die u beantwoord wilt hebben.

Hoe geabonneerde agenda's op iPhone onder iOS te verwijderen ... - EaseUS

Deel 3. Hoe gegevens van de iPhone te verwijderen met EaseUS MobiMover. Het verwijderen van ongewenste bestanden van de iPhone kan u veel voordelen opleveren, zoals het verbeteren van de snelheid van uw apparaat, het vrijmaken van meer opslagruimte en het vinden van de gewenste gegevens, enz. Als je van deze voordelen wilt genieten, verwijder dan gewoon ongewenste bestanden met deze iOS-tool voor gegevensoverdracht - EaseUS

hmm interessant, ik weet niet hoe ik ze anders moet toevoegen. Ik heb zojuist een pushmelding van Gmail ontvangen met de e-mail die verwijst naar de nieuwe agenda-afspraak, maar geen pushmelding van de Google Agenda-app. Hoe dan ook, wanneer ik de Google Agenda-app open, wacht het evenement op mij voor RSVP.

Ontdek hoe u afspraken of agenda's kunt maken en bewerken in de Agenda-app op uw iPad in deze les in onze videotraining-app "Learn - iPad iOS 5". Lees meer over...

Wanneer u Google Agenda echter in een browser of desktop-app gebruikt, is het goed om te verschijnen. Dus wat gebeurde er? En hoe krijgen we het opgelost? Lees verder om het antwoord te vinden voor gedeelde Google-agenda die niet wordt weergegeven op Android / iPhone-probleem!

Hoe Google secundaire agenda's synchroniseren met iPhone / iPod?

De secundaire agenda's van Google zijn essentieel als u ze gebruikt om uw school- en werkevenementen als een aparte ingang te plannen. Secundaire agenda's zijn een betere keuze dan je primaire agenda te verknoeien voor alle gebeurtenissen in je leven. U kunt de secundaire agenda delen met uw collega of uw

Zorg ervoor dat uw apparaat een compatibele iOS-versie heeft voordat u doorgaat naar de zelfstudie. Compatibiliteit Zoals duidelijk is, hangt compatibiliteit eigenlijk af van het type applicatie of spel dat je wilt installeren. Een app die bijvoorbeeld alleen iOS 9 of hoger ondersteunt, werkt mogelijk niet op een iOS 8-apparaat, ook al kunt u Panda Helper op uw apparaat installeren.

Veel gebruikers zijn gewend om de Agenda-app regelmatig te gebruiken en op de hoogte te blijven van aankomende evenementen door het evenement aan de kalender toe te voegen. Hoewel er veel updates zijn geweest in iOS 11 na de release, heeft Apple nog steeds geen bug opgelost met de Agenda-app op de iPhone en de meeste gebruikers kunnen geen betere oplossing voor dit probleem vinden.

Met iPhone-kalender door Heinz Tschabitscher Bijgewerkt op 11 december 2017. Les Hirondelles Photography / Getty Images. U kunt de manieren tellen waarop de iPhone Agenda-app beter is dan Google Agenda in Safari. Sterker nog, je kunt ze met de vingers van één hand tellen.

iCalendar Kalender iOS Style Pro 1.0.5 - Home APK

Kenmerken: * Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en functies in iOS-kalenderstijl * Aangepaste kleur voor uw evenementen zeer eenvoudig * Eenvoudige en nauwkeurige gebeurtenismelding door iCanlendar * Wekelijkse weergave, maandweergave, jaarweergave zoals iPhone * Kan vakantiedagen van veel landen in de wereld * Ondersteuning voor veel verschillende talen ondersteund Android {5.0 en UP} Ondersteunde Android-versie: - Lollipop.

Met een minder bekende iOS 14-verbetering kunnen zakelijke gebruikers echter ook app-pictogrammen wijzigen om het uiterlijk van het startscherm van de iPhone en iPad volledig aan te passen. Om de app-pictogrammen op het startscherm te wijzigen, moet u een afbeelding kiezen, deze opslaan in de app Foto's, een nieuwe snelkoppeling maken met de app Snelkoppelingen, de snelkoppeling toevoegen aan het startscherm en tenslotte de originele toepassing in de toepassingsbibliotheek plaatsen om vermijd dubbele verzoeken.

Als de afspraken die je hebt gemaakt of geüpdatet niet worden weergegeven in de Google Agenda-app, lees je hoe je synchronisatieproblemen oplost.

Stappen om te laten zien hoe u de iPhone-agenda kunt synchroniseren met Google Agenda. Hoe een evenement toe te voegen vanuit de Agenda-applicatie en ook vanuit een ...

Hoe u uw iPhone-agenda kunt opslaan (beste antwoord)

Met FoneLab kunt u een back-up maken van de iPhone-agenda, iPhone-oproeplogboeken, foto's, video's en meer selectief om uw tijd en opslagruimte te besparen. En u kunt back-upgegevens kiezen met een standaard back-upbestand of een back-upbestand coderen, dat uw privégegevens beschermt. Hieronder is de demonstratie van de back-up:

CocoaPods: 'Calendar-iOS'-pod. Hoe te gebruiken. U kunt een weergave toevoegen in Interface Builder en de klasse instellen op CalendarView of creëren in code: CalendarView * calendarView = [[CalendarView alloc] initWithPosition: 10.0 y: 10.0]; [self.view addSubview: calendarView]

De app is compatibel met iOS 8 - iOS 12 en je kunt hem zonder computer op je apparaat installeren.

Kalenders 5 is een andere app die opnieuw is ontworpen voor iOS 8. Deze app gebruikt ook natuurlijke taalinvoer om afspraken te maken. Het uiterlijk van Calendars 5 past perfect in het nieuwe besturingssysteem. Net als Fantastical 2 integreert deze app ook met Herinneringen om alles op één handige plek te bewaren.

Hoe u de standaard-apps van uw iPhone kunt wijzigen (in iOS 14 en iOS 13)

Om de standaard iOS te wijzigen zodat de apps automatisch worden gebruikt om weblinks, postadressen, agenda-uitnodigingen, enz. te openen, moet je je iPhone jailbreaken (wat we niet aanbevelen) niet). Zelfs dan is het niet zo eenvoudig als het invoeren van instellingen en het indrukken van een paar knoppen - u ...

Merk op dat je momenteel alleen de volgende apps kunt aanpassen: Weer (met een premium abonnement), Kalender, Wereldtijd, Herinneringen, Gezondheid, Astronomie, Getijden (met een premium abonnement) en Foto's. Meer weten over de iOS 14-update? Ontdek hoe u uw Smart Stack (de nieuwe widget op uw iPhone) en alles wat er is veranderd op het startscherm van uw iPhone kunt personaliseren en hoe u deze kunt gebruiken.

Het is letterlijk zo gemakkelijk en pijnloos om verwijderde agenda's op de iPhone te herstellen met behulp van iOS-software voor gegevensherstel of Apple-back-upmethoden. Het is logisch om lokaal of in de cloud een back-up van uw iPhone-gegevens te maken, zodat u bestanden direct kunt herstellen zonder dat u elke keer dat u gegevensverlies ondervindt, door hoepels hoeft te springen.

Agenda-afspraken op uw iPhone kunnen per ongeluk of opzettelijk worden verwijderd. Hoe het ook is gebeurd, er is altijd een kans dat u de verwijderde gebeurtenis wilt herstellen en terug in de agenda wilt plaatsen. Je hebt misschien per ongeluk een evenement verwijderd waarvan je dacht dat het werd uitgesteld of dat het niet meer zou gebeuren, terwijl dat wel het geval was

GitHub - WenchaoD / FSCalendar: een volledig aanpasbare iOS-kalender ...

Inhoudsopgave Screenshots iPhone iPad Veilig Oriëntatie Vandaag Uitbreiding Interactief bereik Gebaar Ondersteuning DIY Swipe-To-Choose Gebruiker realisatie Meer prestaties zijn beschikbaar in FSCalendar Gallery CocoaPods installatie: Carthago: SPM: Handmatig: Configuratie Gebruik Interface Builder Of gebruik de code Of de snelle waarschuwing rol met Interface Builder Vereiste kennis Hoe een NSDate-object te maken Hoe een NSDate-object af te drukken Hoe te handelen.

Agenda-apps helpen bij het plannen van aankomende evenementen. Bij het kiezen van een agenda-app zijn er een paar belangrijke dingen om te overwegen: is het gemakkelijk om evenementen toe te voegen, hoe helpt het het planningsproces, hoe helpt het om alles bij te houden en welke nuttige informatie het in elke context kan presenteren.

Details: 8 handige tips om de iPhone-agenda te repareren die niet werkt in iOS 11. Reset alle meldingen die u wilt ontvangen na het updaten van uw iPhone naar iOS 11.

Meldingen worden verzonden naar de iOS-apparaten van alle gebruikers, aangezien gebeurtenissen via iCloud en Google Agenda worden verzonden als ze worden gesynchroniseerd. Naast gewone apparaten is er een CarPlay. Automobilisten ontvangen iOS-agenda-evenementen op hun CarPlay-dashboard samen met andere iPhone-meldingen.

Hoe Apple Maps-gidsen te gebruiken in iOS 14 | Appleinsider

Een van de frustraties van Apple Maps die iOS 13 oploste, was de moeilijkheid om meerdere plaatsen in kaart te brengen die je wilde bezoeken. Wat oorspronkelijk Collecties heette, heeft het feit opgelost dat bedrijven u dergelijke lijsten ook kunnen aanbieden door u een gegroepeerde lijst met favorieten te laten maken, en nu onder de nieuwe iOS 14-naam Guides.

Ja, u kunt UltFone iOS Data Manager gebruiken om gratis een back-up van uw iPhone / iPad / iPod te maken. Bestanden omvatten contacten, berichten, notities, agenda's, herinneringen, voicemail, bladwijzers, foto's, video's, muziek, spraakmemo's, WhatsApp en bijlagen, Kik en bijlagen, Viber en bijlagen, app-video's, app-foto's en app-documenten.

Wanneer de verloren bestanden zijn hersteld, kunt u uw contacten, sms, foto's, video's, agenda en notities op uw computer bewaren als back-up, om te voorkomen dat u uw gegevens de volgende keer verliest. Gerelateerde populaire artikelen Hoe iPhone op Mac te herstellen na upgrade Hoe verloren gegevens van iPad te herstellen na upgrade Hoe te ...

Hoe Family Sharing te gebruiken in iOS 8 Ios 8, Family. Google Agenda is ook een zeer handige, slimme en innovatieve agenda-app voor je iPhone. Als je het over gratis hebt, dan is dit de beste gratis agenda-app voor iPhone. Ontdek de coolste functies van de Google Agenda-app voor iPhone.

Gids voor geïntegreerde apps op iOS - Apple Club | iPhone, iPad, iPod touch

Op de iPhone kun je iMessages naar elke gebruiker van iOS 5 of Mac OS X 10.8 of hoger sturen met hun Apple

Deel uw iPhone-agenda met een of meer mensen rechtstreeks vanaf uw iPhone met iCloud. Privéagenda's kunnen worden gedeeld met andere iCloud-gebruikers, zodat vrienden met iPhones of andere Apple-apparaten uw gedeelde agenda kunnen zien.

De ene synchroniseert in feite hun Google Agenda-account met de iOS-agenda en contacten, en de andere gebruikt de Google Agenda-app zelf. Nu zullen we nader bekijken hoe elk van deze methoden moet worden uitgevoerd. Ze zullen uiteindelijk allebei dezelfde dingen doen, alleen met een ander uiterlijk ...

Hoewel Facebook hier op zichzelf prima voor is, gaat er niets boven het synchroniseren van je evenementenkalender met de iOS-agenda. Op deze manier kan uw iPhone u helpen bij het afhandelen van alle meldingen en waarschuwingen die onvermijdelijk tijdens het proces verschijnen.

Показано 68 записей