Alles over computers en technologie

Hoe iPhones beter zijn dan Android 5

iPhone versus Android: wat is geschikt voor u? | Tom's gids

Je zult misschien zelfs merken dat apps van gevestigde bedrijven, variërend van banken tot luchtvaartmaatschappijen, op iOS een beetje soepeler en schoner zijn dan Android, met een betere integratie met basistelefoondiensten zoals Wallet. (Google Pay begint zich net aan te passen aan veel luchtvaartmaatschappijen.) En laat me niet eens begrijpen hoe traag en buggy Snapchat op Android is.

De kloof is kleiner dan in het verleden, dankzij de Snapdragon 855-processor die dit jaar de belangrijkste Android-telefoons zal aandrijven, maar de iPhone XS scoorde 11.420 hoger dan de 10.732 in de Galaxy S10 Plus aangedreven door 855. We ontdekten ook dat de nieuwste iPhones kunnen de video sneller transcoderen in onze bewerkingstest, waarbij de iPhone XS slechts 39 seconden nodig heeft.

Veel Gestelde Vragen. Hoeveel mensen gebruiken Android vs. iPhone? Samen bezitten Android- en iPhone-gebruikers 99% van alle actieve mobiele telefoons; Door het enorme prijsverschil zijn er echter aanzienlijk meer Android-gebruikers dan iPhone-gebruikers. In 2020 laten wereldwijde statistieken zien dat ongeveer 1 miljard mensen een iPhone bezitten en 2 miljard mensen een Android.

Je kunt er over discussiëren of Android of iOS beter is, maar Android heeft een groot voordeel als het om populariteit gaat. Waarom is het? Hoewel Apple het eerste bedrijf was dat het concept van een moderne touchscreen-smartphone naar de consument bracht, is het marktaandeel van de iPhone aanzienlijk gedaald sinds de eerste introductie.

iPhone versus Android: 25 redenen waarom iPhone beter is dan Android?

25 redenen om voor iPhone te kiezen boven Android. De iPhone probeert altijd nieuwe dingen te brengen bij elke lancering en biedt de nieuwste technologie en daarom de leider in de mobiele industrie. Het integreert met geavanceerde technieken voor een betere en gemakkelijkere toegang tot de wereld.

Het delen van een bestand van je iPhone naar je Mac gaat ook sneller en gemakkelijker met AirDrop. Deze ingebouwde service stuurt het bestand draadloos rechtstreeks naar de Mac, ook als er geen andere wifi in de buurt is. Telkens wanneer we Android proberen te gebruiken, en we doen het regelmatig, merken we dat we de interactie van de iPhone met de MacBook missen ...

Bij het vergelijken van iPhones met Androids, hebben de meeste Android-telefoons uit het middensegment vaak meer functies dan vlaggenschip-iPhones. Veel Android-telefoons uit het middensegment hebben koptelefoonaansluitingen, uitbreidbare opslag en soms zelfs unieke hardware zoals pop-upcamera's. Het beste van alles is dat deze Android-telefoons uit het middensegment relatief goede prestaties bieden.

De kloof tussen Android en iPhone is de afgelopen jaren aanzienlijk kleiner geworden. Voorheen was het een geloofsartikel dat iPhones technisch superieur waren, en de enige reden waarom iemand voor Android zou kiezen was omdat ze een van Apple's apparaten niet konden betalen of omdat ze een van Apple's apparaten niet konden betalen.

iPhone versus Android: wat is geschikt voor u? | Computer wereld

Er was eens dat er in de ene app store betere apps waren dan in de andere. Tegenwoordig is dat zo'n beetje een dode link. En met 2,8 miljoen apps in de Google Play Store en 2,2 miljoen in de Apple App Store, is het niet zo dat je nooit zonder apps komt te zitten om mee te spelen.

Ik weet dat sommige van de nieuwere Android-telefoons een hogere capaciteit hebben en krachtiger kunnen zijn dan normale telefoons. Het debat hier gaat niet over hoeveel vermogen je kunt aanpassen, maar over hoe lang het kan duren.

En ze behouden hun wederverkoopwaarde beter dan Android-apparaten, dus u kunt ze op het moment van de upgrade voor meer verkopen of meer krijgen voor inruil. De meeste iOS-apps zien er geweldig uit op een telefoon of tablet, en iPhones en iPads ontvangen veel sneller en vaker updates dan Android-apparaten.

Android laat je goed beslissen wat een app wel en niet kan doen, maar het is een vreselijke taak om uit te leggen wat deze machtigingen echt betekenen. Wanneer een app accounts op je telefoon kan aanmaken of je identiteit kan lezen, verdien je echt een uitleg over het waarom en het hoe.

9 redenen waarom de iPhone altijd beter is dan Android | Inc.com

Maar aangezien Apple op 1 april 40 wordt en de iPhone bijna 9 wordt, is het de moeite waard om je af te vragen waarom tieners bijvoorbeeld meer dan ooit een iPhone willen. En waarom Android nog steeds, nou ja, zo-zo is.

Het servicecentrum. Maar deze verkooppunten hebben niet dezelfde soort ondersteuning die de iPhone-maker biedt in de Apple Store. Als er iets mis is met je iPhone, of als je gewoon wilt leren hoe je hem moet gebruiken, heeft Apple je beter gedekt dan welke Android-telefoonmaker dan ook.

De iPhone 7 is nu waterbestendig, maar Android deed het twee jaar geleden en de Galaxy S7 heeft nog steeds een hogere IP68-certificering dan de IP67-certificering van de iPhone 7. Android is twee jaar geleden ook begonnen met het gebruik van haptische feedback. Apple-marketing is slim. Veel mensen geloven bijvoorbeeld dat

Android-telefoons laten favoriete contacten veel beter zien dan iPhone, terwijl iPhone zijn geweldige functie op FaceTime heeft. Als je contacten moet overzetten van Android naar iPhone, en vice versa, dan werkt een iSkysoft Phone Transfer tool het beste om contacten over te zetten tussen Android naar iPhone inclusief naam, nummer, bedrijfsnaam, functietitel, e-mailadres en meer details.

Iphones zijn beter dan Android-telefoons: de redenen waarom iphones zijn ...

Of het nu Android, iPhone of Palasa is, we worden allemaal gebeld, sms'en, chatten op WhatsApp, doen Facebook, enz. Godzijdank voor degene die ik nu heb. De kip sterft nooit, maar eet nog steeds maïs. Leven in fasen, zeg niet dat je op iemand wilt lijken en je bezighoudt met wat je eeuwige spijt zal bezorgen.

IPhones worden geleverd met Siri en Android-telefoons worden geleverd met Google Now. Google Now is niet echt een...

Bovenal gebruik ik graag een telefoon en besturingssysteem die me niet als een stomme idioot behandelen. IPhones zijn ontworpen voor je niet-technische SO, je ouders of je grootmoeder. Ze zetten alles op slot en zetten muren tussen apps op, omdat oma anders in de war zou raken. Nou, ik geef niet om andere mensen en de manier waarop ze hun telefoons gebruiken.

Apple heeft een echte concurrent en recente cijfers laten zien dat Android sneller groeit dan de iPhone, en sneller terrein wint dan Apple zich had kunnen voorstellen. Android heeft in 2012 een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, net als Apple Product. De iPhone 4S met Siri geladen, is een van de best verkochte smartphones geworden en de nieuwe iPad is een van de best verkochte tablets ooit geworden.

5 redenen waarom iPhone beter is dan Android-smartphone.

In Apple iphone is de software door Apple zelf gemaakt en de hardware is ook door Apple ontworpen. Apple heeft een beperkt aantal smartphones, slechts 14 - 15 allemaal. Door gebruik te maken van deze appel om zijn software en hardware zeer goed te optimaliseren, vermijdt deze optimalisatie elke vorm van blokkering of vertraging en voelen gebruikers zich ...

In de mobiele-telefoonindustrie waar kleine schermen en fysieke toetsenborden de steunpilaar zijn, is de iPhone de uitdager om autoriteit te breken. Met zijn voordelen in rijke toepassingen, gemakkelijk te begrijpen bediening en esthetische verschijningen, worden mensen geïnspireerd om te beseffen dat een mobiele telefoon niet alleen een steen is die kan worden gebruikt om te bellen.

Hoe te updaten op IOS 14.7 - Iphone X 4 redenen om iOS 14.7 niet te installeren en 11 redenen zouden moeten (recensie).

Bijna alle iPhone-gebruikers klagen over de batterijduur van hun smartphone. De belangrijkste reden voor deze korte batterijduur is echter de "dunste" liefde van Apple. Zoals je misschien weet, is Apple gek op dingen dun en licht maken en daarbij compromissen sluiten.

5 functies die de iPhone beter maken dan Android-telefoons TechGig

Maar iedereen heeft een andere kijk op de twee platforms. Om u een beter begrip te geven, volgen hier de belangrijkste functies die de iPhone anders maar beter maken dan Android-telefoons. 1. iPhone onthult gegevensverzameling Met de nieuwe iPhone-update moet het bedrijf zijn privacypraktijken bekendmaken aan gebruikers en hoe ze gegevens verzamelen.

Als u wilt leren hoe u uw foto's er professioneel uit kunt laten zien, schakelt u gewoon de portretmodus in op iPhone of Live Focus op Samsung-apparaten. Vervolgens doet de dubbele camera-opstelling zijn magie om bokeh-foto's te maken die eruitzien alsof ze met een spiegelreflexcamera zijn gemaakt. Voor het grootste deel doen de iPhone en geavanceerde Android-telefoons het redelijk goed om een ​​professioneel ogende achtergrondonscherpte te creëren.

Op dit moment is de iPhone veel beter dan de Android. Het heeft talloze apps en hogere internetsnelheden en kan alles beter dan Android (accepteer kwaadaardige en gevaarlijke aanpassingen). EN iPhone krijgt in de herfst een software-update (iOS 5 met iCloud) die het nog beter zal maken dan Android.

iPhone versus Android: 25 redenen waarom iPhone beter is dan ... Geplaatst: (4 dagen geleden) In vergelijking met Android-telefoons zijn iPhones duurder; maar ze zijn uitstekend in termen van functionaliteit, flexibiliteit, eenvoud, uiterlijk, duurzaamheid, maatwerk en nog veel meer. Uiteindelijk bevat de iPhone al deze geweldige functies en ...

Waarom zijn iOS-apps duurder dan Android-apps?

Bedoel je wanneer je iOS- en Android-versies van dezelfde app vergelijkt? Ik heb het nooit opgemerkt als het gaat om alleen-telefoon-apps. Welk verschil zie je? In termen van universele apps is dit waarschijnlijk terecht, omdat ontwikkelaars vaak niet geven om een ​​tabletspecifieke gebruikersinterface voor hun apps op Android, terwijl ze dat wel moeten met universele iOS-apps.

index op Android-telefoonsAdFind Wat zijn Android-telefoons en informatieve inhoud Zoek nu Waarom Android-telefoons beter zijn dan Android nieuws 21307 html10 11 2018 Ik ben dol op Android-telefoons Maar wanneer de meeste vrienden en familie me vragen welke telefoon te kopen, heb ik de neiging om Android-iphone aan te bevelen Dit is waarom is beter dan nieuwe iphone 21296 html29. 9 2017 Hier zijn 10 redenen waarom Android de iPhone 1 verslaat. Beter nog, u kunt uw Android-telefoons installeren met gigantische schermen.

De oorlog tussen iPhones en Android-telefoons is al meer dan tien jaar aan de gang, maar laten we eerlijk zijn, iPhones hebben een beter besturingssysteem dan Android-telefoons, IOS versus Android-besturingssystemen hebben hun eigen voor- en nadelen. Android-gebruiker voor een lange tijd, zou je kunnen overwegen om een ​​aantal iPhones uit te proberen om een ​​nieuwe ervaring te hebben, en ook.

De LG G5 wordt aangedreven door een huidige generatie Snapdragon 820-processor en 4 GB RAM met Android Marshmallow. Het wordt geleverd met een 5,3-inch Quantum Quad HD IPS-scherm met een native resolutie van 2560 x 1440 pixels (554 ppi) en een microSD-kaartsleuf. Net als de iPhone 7 Plus heeft hij twee naar het oor gerichte camera's: een 16 megapixel sensor achter een lens met een relatief standaard 78 graden beeldhoek, en een 8 megapixel sensor met een superbrede van 135. graden. hoek lens.

9 redenen waarom iPhones beter zijn dan Android-telefoons

Geen enkele Android-telefoon kan tippen aan de vingerafdruksensor van iPhones - Sommige fabrikanten van Android-telefoons, zoals Samsung en HTC, hebben geprobeerd vingerafdruksensoren aan hun telefoons toe te voegen, maar geen van hen is zo handig en nauwkeurig als de Touch ID-sensor op de iPhone. Een paar jaar geleden kocht Apple een bedrijf genaamd Authentic dat de ...

IPhone versus Android-gebruikers: hoe opmerkelijk verschillen ze van elkaar. De populariteit van smartphones neemt toe sinds hun oprichting in 1992. Het aantal smartphonegebruikers zal naar verwachting toenemen van 2,1 miljard in 2016 tot ongeveer 2,5 miljard in 2019. Mobiele applicaties zijn een integraal onderdeel van het ecosysteem van smartphones. die verschillende belangrijke functies faciliteert. voor gebruikers.

Om dit probleem op te lossen, doorlopen Instagram en andere apps voor sociale media hetzelfde proces door alleen de cameraweergave op het scherm op te nemen in plaats van de eigenlijke hardware te gebruiken. Nu zullen veel mensen zich afvragen waarom er een ongelijkheid is tussen Android-apps en iPhone-apps en waarom iPhone-apps echte hardware gebruiken in plaats van hetzelfde proces te gebruiken dat ontwikkelaars gebruiken voor Android-apps.

Waarom het de beste smartphone is: we denken dat de S21 Ultra een fantastische keuze voor je is met een van de beste camerasuites, fenomenale kracht, geweldige batterijduur, solide ontwerp en tal van andere interessante functies. De Galaxy S21 Ultra is geen goedkope handset met een prijskaartje dat, hoewel goedkoper dan zijn voorganger, nog steeds duurder is dan welk concurrerend vlaggenschip dan ook, maar als je op zoek bent naar het ultieme. ..

Top 10 redenen waarom Android-smartphones beter zijn dan iPhone

Android VS iPhone: wat past bij jou? | Pouted.com. Dit is het moment om je telefoon te upgraden, waardoor je met een vraag blijft: welke mobiele telefoon wil ik als volgende proberen? Androids en iPhones domineren de markt, de geheime instellingen verborgen in je Android-telefoon maken het twee keer zo snel.

Een gebruikersinterface ziet er beter uit en biedt altijd meer functies dan de zogenaamde "stock" of "schone" Android-ervaring, allemaal zonder overweldigend te zijn. Het heeft natuurlijk nog steeds voor- en nadelen, en veel mensen zweren bij de superieure prestaties van schone Android-telefoons zoals die van Google zelf.

Waarom maakt openheid Android beter dan iPhone? Om dezelfde reden dat openstaan ​​Linux helpt: een planeet vol ontwikkelaars die Android-ontwikkelaars kunnen helpen. Iedereen heeft toegang tot de bron van Android om het systeem te verbeteren. Het is ook een tweesnijdend zwaard, omdat het die minder dan ideale bedoelingen in staat stelt om eventuele zwakke punten in de telefoon aan het licht te brengen. Maar dit kan worden gezien als een indirect pluspunt, want wanneer zwakke punten worden gevonden in de open source-gemeenschap, worden deze snel gecorrigeerd.

Apple heeft vandaag iOS 6.1.4 uitgebracht, alleen voor de iPhone 5! Het heeft een bijgewerkt audioprofiel voor de spreker.

7 redenen waarom Android-telefoons beter zijn dan iPhones Jiji's Blog

En het beste nieuws is dat het aanpassen van Android opmerkelijk eenvoudig is. Je kunt sommige van deze dingen doen met een iPhone, maar je moet je apparaat jailbreaken, wat riskant en potentieel gevaarlijk is voor het apparaat. 3. Multitasken.

Misschien wel de meest unieke functie, Live Tiles, onderscheidt Windows 10 Mobile onmiddellijk van de concurrentie. Ze kunnen naar wens worden vergroot of verkleind en op het startscherm worden herschikt. Maar Live Tiles zijn veel meer dan dat, omdat ze constant bijgewerkte meldingen weergeven van de apps waarmee ze zijn geassocieerd, terwijl ze ook tot leven komen met een aantal echt geweldige effecten.

makkelijker om mee te werken hoe?! heb je een gejailbreakte iPhone gebruikt ?? verklaart tenminste. Het enige dat jailbreaken echt toelaat, is het gebruik van apps van derden ... wat Android meteen kan doen. Geen schot in de roos, maar je weet waarschijnlijk niet genoeg over Android of computers in het algemeen om een ​​duidelijk beeld te hebben van wat je echt kunt doen.

Ten eerste is het marktaandeel van Android op iPhone 96% van de markt voor besturingssystemen voor smartphones, terwijl Android-telefoons momenteel wereldwijd populairder lijken te zijn dan iPhone op basis van hun marktaandeel.

Hoe iOS beter is dan Android-telefoons | AppleCare + iPhone-garantie

Apps op iPhone zien er altijd beter uit dan Android en zien er ook goed uit. De Google Play Store staat vol met onnodige apps en games, maar dat maakt Google helemaal niet uit. Ze blijven daar, aangezien Apple onlangs 47.400 apps uit de App Store heeft verwijderd die gewoon slecht of verlaten waren.

Ontwikkelaars zullen dit punt beter begrijpen omdat app-ontwikkeling op iOS veel eenvoudiger is dan op Android. Om een ​​app voor iOS te maken, is Xcode de IDE die Swift Language gebruikt. De IDE is eenvoudig te gebruiken en de Fast Language is een geïnterpreteerde taal die een combinatie is van de meeste talen op de markt zoals perl, java, c, enz.

Ik weet zeker dat er veel dingen in iOS 5 zijn die beter zijn dan Android OS 2.3.3 (op mijn iPhone kan ik bijvoorbeeld een screenshot maken, maar er is

Het maakt niet uit hoeveel je van de iPhone of zijn functies houdt, een belangrijk punt waar Android de iPhone verslaat, is de prijsoptie. IPhones zijn erg duur en om de functies te krijgen die u wilt, moet u mogelijk al uw spaargeld opmaken. Terwijl Android veel beter is qua prijs.

Top 5 redenen waarom iPhone 7 nog steeds beter is dan Android-telefoons

Top 5 redenen waarom Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus beter zijn dan Android-telefoons. Snellere processor en krachtigere graphics. De nieuwste A10 Fusion quad-core-chip is misschien wel de snelste mobiele chip die er is. Nieuwste Antutu-ranglijst toont A10-chipscore van meer dan 170k, terwijl de hoogste benchmark

IOS 9 biedt veel betere en krachtigere functies dan andere besturingssystemen. Apple-bedrijf ontwierp zowel hardware als besturingssysteem voor iPhone 6s, waardoor applicaties volledig gebruik maakten van alle hardwarebronnen zoals A9-chip met 64-bits architectuur, ingebouwde M9-bewegingscoprocessor, de Touch ID-sensor, de krachtige camera, iCloud en nog veel meer ...

iPhone versus Android is al een tijdje een discussie, hier is een blik op wat Apple's iOS 13 beter doet dan Android 10! Zeker wel ...

Wat denk je? iPhone of Android? Wat nog meer? je kunt een film maken op je telefoon iCloud helpt je gegevens te herstellen als je ze kwijt bent, je kunt alles wat je in de app store of muziek hebt gekocht delen met andere apparaten als je meer dan één telefoon in je abonnement hebt. Onze emoji's zijn beter.

Top 5 redenen waarom Android beter is dan iPhone

Wil je iets weten zonder de app te hoeven laden? Voeg dan gewoon een widget toe. Wat als je de manier waarop het werkt volledig zou willen veranderen? Dan kun je een gloednieuwe launcher downloaden om apps op een heel andere manier te bekijken. Android staat volledig open voor maatwerk, terwijl de iPhone zojuist aangepaste toetsenborden heeft toegevoegd.

iOS is een veiliger platform dan Android. iOS is niet onneembaar, en het is erg gevaarlijk voor iPhone-gebruikers om aan te nemen dat dit zo is (zie hoe je virussen van iPhone en iPhone-beveiligingstips verwijdert), maar er wordt veel meer malware geschreven voor Android - Pulse Secure's 2015 Mobile Threat Report stelt de cijfer op 97 procent van alle mobiele malware, terwijl.

Beschikbaarheid van de heetste en meest efficiënte applicaties. iOS en Android beheren meer dan een miljoen apps in hun respectievelijke winkels.

Moet ik doorgaan met iOS 5 of upgraden naar Android. Aarzel niet om uw mening met mij te delen en de beste manier van handelen voor te stellen.

8 redenen waarom iPhones beter zijn dan Android-telefoons

De App Store blijft veel lucratiever dan de Play Store. Ten eerste omdat gebruikers op iOS eerder geneigd zijn te betalen voor hun apps, maar ook hacken is op Android veel makkelijker. Nieuwe producten komen dus met voorrang in de Apple Store terecht. Veel ontwikkelaars moeten dan vanwege piraterij besluiten om hun games bijvoorbeeld gratis aan te bieden op Android waar ze onder iOS voor betaald werden.

Moet ik een Android of een iPhone kopen? Hoeveel wil ik uitgeven aan een smartphone? Welke telefoon heeft functies die nuttig voor mij zijn? Wat zijn de specificaties van elke telefoon? Sommige mensen zouden zeggen dat iPhones beter zijn dan Androids, terwijl anderen zeggen dat Androids beter zijn dan Iphones.

4. Camera De camera van de iPhone 6 is echt goed, en wat ik met goed bedoel, is dat sommige camera's op de markt er een run op kunnen krijgen. Ter vergelijking: er zijn maar weinig Android-smartphones die dezelfde cameramogelijkheden hebben, hoewel de Samsung Galaxy Note 4 er op zichzelf uitspringt.

IPhone applicatie-ontwikkelingsbedrijf in Koeweit, iphone applicatie-ontwikkeling in Koeweit, iphone applicatie-ontwikkelaars in Koeweit, iphone applicatie-ontwikkeling in Koeweit, iphone applicatie-ontwikkelingsbedrijven in Koeweit. Download, livestream en maak je eigen video's, allemaal in HD.

is ios echt beter dan android? - Apple-gemeenschap

Aangezien dit een forum voor technische ondersteuning is, was uw bericht niet helemaal gepast. Hij is ook niet echt verantwoordelijk. Niemand hier kan weten wat je voorkeur heeft. Je moet echt doen wat ik heb voorgesteld en naar een Apple Store gaan en de telefoon daar proberen. Je zult een beter idee hebben van hoe je van de maat, het gevoel, de look houdt ...

Bovendien zien ze er op het apparaat vaak anders uit als ze op een computerscherm worden bekeken dan wanneer ze worden afgedrukt. Bijvoorbeeld: de een ziet er misschien beter uit dan de ander op telefoons, maar precies hetzelfde op een computerscherm of afgedrukt.

8. Zoek mijn iPhone. De FindMyPhone-app die nu gratis beschikbaar is, is de beste beschikbare optie om uw telefoon te volgen in geval van diefstal. Deze app heeft geholpen om veel verloren iPhones te herstellen en heeft ook geholpen bij het vinden van dieven. Het is een van de beste toepassingen om het risico op verlies van uw mobiele telefoon te verkleinen ...

Показано 63 записи