Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_0jdqq6err5n9gq97sbuit7tn3b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
USB-stuurprogramma's voor Asus-moederbord – Jailbreak iOS 9.3.5 / iOS 9.3.6 [Online] | Pangu 9 - iOS 9 Jailbreak-zelfstudie in 4K - YouTube | Hoe iOS 9 te jailbreaken met Pangu
Alles over computers en technologie

Hoe ios 9 te jailbreaken met pangu

Hoe iOS 9 te jailbreaken met Pangu - YouTube

Over iDB iDownloadBlog (iDB) werd in mei 2008 opgericht als een blog gericht op het leveren van nieuws, recensies, hoofdartikelen, evenals handleidingen en tutorials op iPhone, iPad, alles wat met iOS en Mac te maken heeft. iDB is in de loop der jaren geëvolueerd om meer inhoud te dekken, waaronder HomeKit (of andere slimme thuistechnologie), Apple TV, Apple Watch en andere grote technische trends.

Het Pangu-team heeft een Engelse versie uitgebracht om iOS 9.2 te jailbreaken tot iOS 9.3.3-versies met 64-bits apparaten. IOS 9.3.5 en iOS 9.3.6 versies zijn niet compatibel met deze tool. Dit is de eerste semi-attached jailbreak. Dit betekent dat je de Pangu-app opnieuw op je apparaat moet uitvoeren om de jailbreak na elke herstart opnieuw in te schakelen.

Hoe iOS 9.0-9.1 te jailbreaken met Pangu 9 voor Windows.

Update: deze handleiding is oorspronkelijk geschreven voor iOS 9, iOS 9.0.1 en iOS 9.0.2, maar het Pangu-team heeft onlangs hun tool bijgewerkt om ook iOS 9.1 te jailbreaken. We raden je aan om jezelf eerst te informeren over de beperkingen van iOS 9.1 jailbreak, zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van Pangu downloadt en volg deze instructies om je iOS 9.1-apparaat te jailbreaken (alleen 64-bits apparaat).

Jailbreak iOS 9.2, iOS 9.3.3 - Pangu.in

Ik ben Pangu, de oprichter en ontwikkelaar van Pangu.in. Ons team heeft een geweldige verzameloplossing voor FRP-ontgrendeling, we hebben ook een FRP-ontgrendel-app gemaakt. we hebben oplossingen verzameld voor iPhone, Samsung, Xiaomi Mi, VIVO, OPPO, Asus, HTC, LG, Motorola, RealMe, Gionee, OnePlus, Nokia, Sony Xperia, Huawei Honor en ...

De Pangu-jailbreak is ontwikkeld door TeamPangu en vrijelijk verspreid. De jailbreaktool Pangu 9 heeft een aantal krachtige functies bedacht. Pangu-download start de systeemprestaties met een langere levensduur van de batterij met Cydia-tweaks. Bovendien biedt de Pangu9-jailbreak toegang tot miljoenen gratis apps via het installatieprogramma van Cydia.

Zoals altijd, als de jailbreak de eerste keer mislukt, start u opnieuw op en probeert u het opnieuw. Pangu behandelde dit probleem in zijn FAQ. u / super-fun heeft hier een tutorial gedeeld met alle stappen met foto's. Er zijn een aantal dingen die hier worden gezegd die niet worden genoemd in de officiële tutorial (zoals toegangscode etc.), dus het is niet verplicht.

Het Pangu Jailbreak-team brengt versie 1.1.0 uit voor iPhone-, iPad- en iPod Touch-gebruikers die iOS 9-9.0.2 gebruiken. Dit is absoluut een must-do-ding vandaag als je op zoek bent naar de beste Cydia-apps. Deze keer brengt de ontwikkelaar van Pangu Jailbreak bugfixes en jailbreak-tweaks naar 64-bits apparaten zoals de iPhone 6S.

Cydia Impactor iOS 9.3.3 jailbreak met PanGu en Unjailbreak ...

Hoe iOS 9.3.3 te jailbreaken met aankomende iOS 9.4 met Pangu en Cydia Impactor (Windows). Merk op dat Pangu 9.3.3 twee beperkingen opsomt voor deze iOS 9.3.3 jailbreak-methode: een Apple Developer ID weet gewoon hoe het een certificaat moet passen voor een onvolledig aantal apparaten. Het certificaat verloopt over zeven dagen. Als uw officiële document is verlopen, moet u stap voor stap de iOS 9.3.3 jailbreak IPA opnieuw installeren.

De stapsgewijze handleiding voor het jailbreaken van iOS 9.1 met de nieuwste Pangu 9-tool voor ondersteunde iPhone-, iPad- en iPod Touch-modellen wordt hieronder uitgewerkt. De eerste versie van PanGu kon alleen iDevices jailbreaken die 64-bits applicaties konden draaien. Dit betekende dat iPhone 4S-, iPhone 5- en iPhone 5C-gebruikers pech hadden.

U krijgt iOS 9.0.2 vanaf hier: Download de links iOS 9.0.2 voor iPhone, iPad, iPod touch [IPSW]. Het gebruik van Windows als Pangu 9 is toevallig alleen beschikbaar voor Windows. Laatste versie van iTunes geïnstalleerd. Bereiden? Laten we dit doen! Hoe iOS 9.0.2 te jailbreaken: Stap 1: Schakel eerst Zoek mijn iPhone uit op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Nu dat is uitgelegd, laten we u nu zien hoe u iOS 9.2-9.3.3 kunt jailbreaken. Voorheen zou ik een paar dingen willen uitleggen: deze jailbreak stopt met werken wanneer we het apparaat opnieuw opstarten. Om het weer te laten werken, moeten we de tool opnieuw uitvoeren (tik op het Pangu-pictogram op de springplank). Aan de andere kant, zoals we op de site lezen, is de jailbreak ...

Hoe iOS 9.3.3 te jailbreaken op een Mac, Windows of Linux met PanGu ...

Vandaag heeft PanGu een andere versie van zijn tool uitgebracht die niet alleen Engels als primaire taal heeft, maar ook werkt op OS X, Linux en Windows. Deze versie verschilt van de Chinese taaltool die door PanGu is uitgebracht, omdat het een op IPA gebaseerde jailbreak is die moet worden gebruikt met de Cydia Impactor-tool. In dit artikel laten we je zien hoe je iOS 9.2 of iOS 9.3.3 kunt jailbreaken met behulp van de nieuwe Engelse PanGu-tool met Cydia Impactor. De gids is hetzelfde voor alle desktopplatforms, inclusief OS X, Windows en Linux.

PP PanGu is een iOS 9.3.3 on-demand jailbreak-tool, wat betekent dat gebruikers de Jailbreak-functie kunnen in- of uitschakelen met de Click-to-Jailbreak-app wanneer en wanneer de gebruiker dat wil. , en iOS 9.3.3 Jailbreak kan verwijderen , start gewoon uw iOS-apparaat opnieuw op. Op Windows gebaseerde PanGu PP iOS 9.3.3 jailbreak-tool is:

Pangu 9 heeft onlangs de Mac-versie van de iOS 9-jailbreaktool voor iPhone-, iPad- en iPod-apparaten uitgebracht. Opmerking: Windows-gebruiker, klik hier om de Cydia-download te volgen met Pangu iOS 9 jailbreak op Windows.

De officiële Pangu-jailbreak voor iOS 9.2 tot 9.3.3 is eindelijk beschikbaar in het Engels voor het publiek. Na het lange wachten sinds de vorige jailbreak voor iOS 9.0 tot 9.1, zullen veel mensen opgelucht zijn dat ze eindelijk hun bijgewerkte iOS-apparaten kunnen jailbreaken. Dit is echter een semi-attached jailbreak, wat betekent:

Download Pangu iOS 7.1.2, 8, 9.3.3, 10, 11, met jailbreak (bijgewerkt)

Pangu is een iOS-jailbreak-tool, Pangu verwijst naar de jailbreak-software die is ontwikkeld en gepubliceerd door PanguTeam. De groep creëerde Pangu om iOS 7.1.x te jailbreaken met behulp van hun eigen exploits en instructies van de oude jailbreak-ontwikkelaar @ i0n1c (Stefan Esser). De naam Pangu (of Pan Gu) komt van:

Hier is een tutorial met volledige instructies over hoe je iOS 9 kunt jailbreaken met Pangu op Mac OS X: 1. Maak een back-up van je iOS-apparaat met iTunes of iCloud.

Deze tutorial helpt je je iPhone, iPad of iPod touch op iOS 9.xx met Pangu 9 te jailbreaken. Systeemvereisten: - iPhone 6s / 6s Plus / 6/6 Plus / 5s / 5c / 5 / 4s, iPad 4/3 / 2, iPad mini 4/3/2/1, iPad Air 2/1 en iPod touch 5/6. - Een volledige iTunes-back-up van uw apparaat.

Op dit moment brengt Pangu alleen de jailbreak uit voor de nieuwste apparaten. Je kunt iOS 9.3.3 jailbreak downloaden op een computer met Windows en je iPhone jailbreaken. Het is een jailbreak op aanvraag. Sinds de lancering van de jailbreak hebben we veel berichten en vragen ontvangen over het uitvoeren van iOS 9.3.3 jailbreak op iPhone- en iPad-apparaten.

PanGu jailbreaktool iOS 9.2 - 9.3.3 Changelog - pangu.io

(Speciale opmerking: deze tool, ontwikkeld door Saurik, wordt gebruikt om het ipa-bestand te ondertekenen zodat de Pangu jailbreak-tool kan worden uitgevoerd op iOS-apparaten. Cydia impactors verzamelt uw Apple ID en wachtwoord niet. Alle informatie wordt alleen gebruikt om een gratis persoonlijk certificaat van Apple.)

Als je een Apple-apparaat (iPhone of iPad) met iOS 9 of 9.1 hebt, laat deze tutorial je zien hoe je je apparaat kunt jailbreaken. Hier gebruiken we de Pangu 9 Jailbreak-tool voor het jailbreakproces. Het Pangu-team heeft altijd jailbreaks uitgebracht tot iOS 9 en iOS 9.1 jailbreaks.

Engels Pangu jailbreak heeft update 1.1 uitgebracht door Pangu jailbreak-team hun jailbreak-tool met Engelse versie, dit is de nieuwste jailbreak-versie voor iPhone, iPad, iPod Touch jailbreak. Deze tool introduceert de mogelijkheid om tot april 2017 een eenjarig bedrijfscertificaat te geven.

Klik op dit moment op de blauwe jailbreak-knop om de iOS 9.0.2 jailbreak-procedure in te stellen. Na korte tijd weet je hoe je een gestroomlijnd, gejailbreakt iOS 9.0.2-apparaat kunt krijgen. Zoals met alle software van dit soort, zijn er een paar valkuilen om in gedachten te houden. Pangu FAQ raadt aan om Zoek mijn...

Hoe ios 9.3.1 te jailbreaken - Quora

Het is mogelijk met de pangu-app, maar ik zal voorstellen om het niet te doen, Apple is beroemd vanwege IOS en als je wilt jailbreaken en het wilt gebruiken, is Android een betere optie om een ​​telefoon zonder beveiliging te gebruiken. Als de jailbreak op de markt komt, kun je het later doen.

Nieuwe jailbreak-scams voor iOS 9.2.1 en iOS 9.3 verspreiden zich, hoe je ze kunt herkennen - Onlangs, terwijl de meeste jailbreakers wachten op een nieuw hulpprogramma (vastgelopen op iOS 9.1, 9.2 of nu 9.2.1), een aantal jailbreak-scams begonnen zich over het web te verspreiden. In wezen verspreiden websites die een iOS 9.2, 9.2.1 of zelfs iOS 9.3 beta-jailbreak beloven zich als

hallo, ik gebruikte 3utools om mijn 32-bits iPad te jailbreaken, maar sinds vorige week kan ik het niet meer doen, er verschijnt een bericht met de tekst "momenteel ondersteunt deze ios-jailbreak alleen apparaten met 64 bits", is dit normaal? Wat kan ik doen?

Wanneer het jailbreak-scherm wordt geladen, sluit je je apparaat aan en klik je op de grote Jailbreak-knop in de Pangu-app. Er verschijnt een reeks downloadinstructies op het scherm; volg deze. Tijdens de installatie wordt u gevraagd om de datum op uw iOS-apparaat te wijzigen in 2 juni.

IOS 14.7 Jailbreak met behulp van Checkra1n MAC Jailbreak [HOE] (2021)

Hier kun je checkra1n jailbreak iOS 14.7 downloaden en checkra1n jailbreak iOS 14.7 installeren met een stapsgewijs proces met afbeeldingen iOS 12 - iOS 14.6 checkra1n jailbreak. Ondersteunde apparaten voor checkra1n jailbreak worden ook hieronder vermeld.

Hoe u Cydia op iOS 12-firmware kunt krijgen en uw Apple iPhone en iPad kunt jailbreaken. Alle nieuwste iOS 12 Cydia-installatieprogramma's en tutorials.

Als gevolg hiervan gebruiken jailbreakers de vorige uitleg van de iOS 9.1 jailbreak ten gunste van hun personalisatie. We hebben het meteen in vergelijkbare authenticiteit om te vatten als een jailbreak-app. op dit moment met de bedoeling het was bovendien beter van toepassing op dit moment. Nu weet je hoe je meteen jailbreak en natuurlijk kunt gebruiken tijdens de handige conferentie voor je iPhone, iPad en iPod touch op iOS 9.1 jailbreak sluit de juiste methode af.

Tegenwoordig is iOS 9.0.2 relevant. U moet ook iTunes 12.1 of hoger hebben geïnstalleerd. Overigens merken we op dat het hulpprogramma momenteel alleen beschikbaar is op het Windows-platform. De Mac-versie zou in de komende weken moeten verschijnen. Mac-bezitters kunnen ze echter jailbreaken door het besturingssysteem van Microsoft op elke virtuele machine te installeren (we hebben deze methode gebruikt). Jailbreak iOS 9 Pangu is compatibel met: iPhone 6s, iPhone 6s Plus iPhone 6, iPhone 6 Plus iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s iPad 4, iPad 3, iPad 2 iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 , iPad mini 1 iPad Air 2, iPad Air 1 iPod touch 5 ...

Hoe Apple TV 4 te jailbreaken met Pangu [9.0.1] - iClarified

Stap 11 Er verschijnt een Pangu-app op je Apple TV. Start de app om je apparaat te jailbreaken. Stap 12 Nadat u uw apparaat met succes hebt gejailbreakt, kunt u er verbinding mee maken via SSH. Bepaal het IP-adres van uw Apple TV door naar Instellingen -> Netwerk te gaan. Open een nieuw Terminal-venster op uw Mac en voer de volgende opdracht uit om verbinding te maken met Apple TV ...

In het weekend bracht Pangu de nieuwste versie uit met iOS 9.2-iOS 9.3.3 jailbreak-rechten. Dus je kunt nu updaten naar de nieuwste versie en Jailbreak iOS 9.3.3 met de download van Pangu 9.3.3. Zoals werd aangenomen, heeft de officiële versie van iOS 9.3.3 de staat van afleiding veranderd die al maanden aan de gang is.

Hoe het apparaat organiseren? Zorg voor een volledige back-up van alles wat op uw apparaat is opgeslagen met iCloud of iTunes. Als je nog steeds een lagere versie dan iOS 9.3.3 gebruikt, moet je de versie installeren die werkt met iTunes. Incompatibele jailbreak-gebieden zoals de functie Zoek mijn iPhone en Touch ID moeten worden uitgeschakeld.

iOS 7.1, iOS 7.1.1 en iOS 7.1.2 met iPhone, iPad-apparaten die volledig compatibel zijn met de Pangu7 Jailbreak-tool. De Pangu7 Jailbreak-website is ook geblokkeerd door Google. Bezoek dus niet de website van Pangu7 en blijf weg.

Hoe IOS 9 te jailbreaken met Pangu, de nieuwe versie | Technobezz

Dit is de eerste niet-bijgevoegde jailbreak-tool voor iOS 9. Als je hierop hebt gewacht, is het tijd om je iOS bij te werken naar de nieuwste iOS 9.0.2 en je apparaat te jailbreaken. Momenteel is de methode alleen beschikbaar voor de Windows-versie, maar het ziet ernaar uit dat het Pangu-team binnenkort de Mac-versie zal leveren.

"Jailbreak eindelijk uitgebracht voor Apple iOS 9.2-9.3.3: complete Pangu-installatiegids". De tool was niet zo gebruiksvriendelijk als we de afgelopen jaren hebben gezien en hoewel er geen grote veiligheidsproblemen waren met de tool zelf, hebben anderen opgezocht hoe de tool werd afgeleverd.

Als we ons de prestaties van de ontwikkelaars herinneren, is de beste compatibele tool voor iOS 9.3.3 tot 9.0 de Pangu 9 jailbreak, uitgebracht door dit team. U moet het besturingssysteem bijwerken met de iTunes-app om de Pangu 11-jailbreak te ondersteunen, omdat OTA mogelijk niet compatibel is met het iOS-jailbreakproces.

UNTETHERED!, Ontsnap aan de beperkingen van Apple en jailbreak je iDevice om toegang te krijgen tot unieke apps, thema's en aanpassingen met deze eenvoudige handleiding. Ik laat je zien hoe je iOS 9 kunt jailbreaken met Pangu op Windows.

Jailbreak iOS 9 / 9.0.2 Pangu gebruiken voor Mac OS X

3. Start de tool Pangu 9 en klik op de knop 'Start' terwijl uw apparaat is aangesloten. 4. Klik op 'Reeds opslaan' wanneer daarom wordt gevraagd. 5. Het jailbreakproces begint nu. Raak uw apparaat niet aan wanneer dit gebeurt. Wanneer de Pangu 9-tool aanbiedt om je iPhone, iPad, iPod ...

De jailbreak is momenteel alleen voor Windows, maar Mac-gebruikers kunnen Windows installeren met behulp van een virtuele machine. Bekijk ons ​​artikel als je hulp nodig hebt bij het jailbreaken van je apparaat op een Mac met behulp van een virtuele machine. Pangu9 jailbreak kan ook iOS 9, iOS 9.0.1, iOS 9.0.2 jailbreaken.

iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPad Air 2, iPad Air, iPad Mini 3, iPad Mini met netvlies (iPad Mini 2), iPad Mini, iPad 4

De Phoenix Jailbreak-tool werkt met iOS 9.3.5 - 9.3.6. Download Phoenix zonder computer of gebruik het IPA-bestand om te installeren

7 stappen voor Jail Break iOS 9.1 met Pangu-software?

Het antwoord zou vrij eenvoudig zijn dat Jail Breaking iOS 9.1 een gebruiker in staat stelt om je iOS-apparaat op elke mogelijke manier aan te passen om thema's te installeren, aan de andere kant kan de gebruiker het aantal apps in het dock vergroten. Kortom, er zijn veel redenen om het iOS-apparaat te jailbreaken om steeds meer voordelen uit het apparaat te halen, wat niet mogelijk zou zijn zonder iOS 9.1 te jailbreaken.

Firmware-upgrades via OTA hebben veel invloed op Pangu 9 en zorgen er meestal voor dat Pangu 9 mislukt. Als je meerdere keren hebt gefaald, probeer dan de nieuwste firmware te downloaden en je iOS-apparaten te herstellen. Bovendien biedt Pangu zelf nu een functie om iOS-apparaten eenvoudig te herstellen en automatisch de ...

U ontvangt een e-mail met instructies hoe u dit kunt doen.

Pangu jailbreak is een gratis jailbreaktool. Het zou u niet moeten vragen om een ​​registratiecode in te voeren. Stap 2 Schakel de toegangscode uit via Instellingen> Touch ID & toegangscode, schakel Zoek mijn iPhone uit via Instellingen> iCloud> Zoek mijn iPhone en schakel de vliegtuigmodus in. Stap 3 Start de Pangu 9-app die u in stap 1 als beheerder hebt gedownload.

Hoe iOS 9.0.2 te jailbreaken met Pangu! - iPhone 6s-jailbreak

Ik had problemen met de jailbreak en bij het gedeelte waar het je foto's zou moeten openen, kreeg ik een blauw scherm en werd opnieuw opgestart. Na een tijdje lukte het me om het werkend te krijgen en de cydia-app te installeren. Wanneer ik het nu echter open, crasht het onmiddellijk en kan mijn telefoon geen verbinding maken met een internetservice behalve Google, Snapchat, Kik en Spotify.

Hoe iOS 9 te jailbreaken. Jailbreaken komt veel voor onder iOS-gebruikers. Nu iOS 9 uit is, is het geen verrassing dat er al een jailbreak beschikbaar is. Je kunt deze handleiding volgen om je iPhone, iPad of iPod te jailbreaken. U moet iOS 9, 9.0.1 of 9.0.2 gebruiken en een Windows-pc hebben (of Windows op uw Mac) om het Pangu-jailbreak-hulpprogramma uit te voeren.

Er is één ding op te merken. Op dit moment werkt de Pangu-jailbreaktool alleen op Windows-computers. Als je Pangu op Mac OS X wilt gebruiken, moet je een virtuele Windows-machine installeren. Hoe iOS 9 te jailbreaken. Maak een back-up van je telefoon met iTunes voordat je het proces start.

Nu zal Cydia Impactor de IPA ondertekenen en de Pangu Jailbreak downloaden naar uw iDevice. Nadat de app naar uw iOS-apparaat is gedownload, moet u het ontwikkelaarsprofiel vertrouwen dat onder uw e-mailadres is gemaakt. Ga naar Instellingen, tik op Algemeen en open Apparaatbeheer. Tik op je e-mail van...

Hoe iOS 9.0.2, 9.0.1, 9 te jailbreaken met Pangu op iPhone, iPad en ...

iPad Mini 3. Al deze apparaten moeten iOS 9 draaien om gejailbreakt te kunnen worden. Met de onthulling van de nieuwste versie van iOS 9, hebben codeurs en andere modifiers ook hun grappige jailbreak-tool, ook bekend als Pangu, bijgewerkt naar de nieuwste firmware voor iOS 9. Dus nu kun je Jailbreak instellen op iOS 9 en Cydia erop installeren om te verbeteren het. de personalisatie ervan.

Het Pangu-team heeft het jailbreakproces met meerdere apparaten getest, ze kunnen cydia met succes voor alle apparaten installeren. Miljoenen jailbreakgebruikers hebben Cydia met succes geïnstalleerd met behulp van de nieuwste versie van Pangu 9. Deze jailbreaktool ondersteunt momenteel Windows en MAC-platform, Pangu 9 ondersteunt momenteel alle iPhone, iPad, iPod touch onder iOS 9, iOS 9.0.1, iOS 9.0.2 .

Deze tutorial helpt je je iPhone, iPad of iPod touch op iOS 9.xx met Pangu 9 te jailbreaken. Systeemvereisten: - iPhone 6s / 6s Plus / 6/6 Plus / 5s / 5c / 5 / 4s, iPad 4/3 / 2, iPad mini 4/3/2/1, iPad Air 2/1 en iPod touch 5/6. - Een volledige iTunes-back-up van uw apparaat. - Nieuwste versie van iTunes geïnstalleerd met ondersteuning voor iOS 9. Instructies voor het jailbreaken van uw apparaat: Stap 1: Schakel Zoek mijn iPhone / iPad uit.

goed met de Pangu jailbreak-tool. Hoe iOS 9.0.2-apparaten te jailbreaken? Download eerst Pangu Jailbreak Tool hier. Installeer vervolgens de tool op Windows. Zorg ervoor dat u Zoek mijn iPhone en toegangscode uitschakelt. Verbind uw iOS-apparaat met de pc. Start de Pangu jailbreak-tool en volg de instructies om te jailbreaken.

Tricky Tuts: iOS 9.0 - 9.0.2 jailbreaken met Pangu9!

Deze tutorial helpt je je iPhone, iPad of iPod touch op iOS 9.xx met Pangu 9 te jailbreaken. Systeemvereisten: - iPhone 6s / 6s Plus / 6/6 Plus / 5s / 5c / 5 / 4s, iPad 4/3 / 2, iPad mini 4/3/2/1, iPad Air 2/1 en iPod touch 5/6. - Een volledige iTunes-back-up van uw apparaat. - Nieuwste versie van iTunes geïnstalleerd met ondersteuning voor iOS 9. Instructies voor het jailbreaken van uw apparaat: Stap 1: Schakel Zoek mijn iPhone / iPad uit.

Показано 57 записей

Warning: fopen(data/stats/1660834200): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660834200): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23