Alles over computers en technologie

Hoe kan ik mijn geluid op mijn Dell pc herstellen

Geluid op mijn Dell pc herstellen - Quora

Als dat niet het geval is, gaat u naar de officiële website van Dell en downloadt u de nieuwste geluidskaartstuurprogramma's voor uw Dell pc (zoek ernaar op uw modelnummer of servicetag), installeer het, start de pc opnieuw op en kijk of het geluid nu werkt. 6 * Mogelijk gebruikt u een van die USB-luidsprekers met een eigen ingebouwd USB-geluidsstuurprogramma, wat betekent dat het geen geluid ontvangt van de analoge stereo groene poort aan de achterkant, het eigen apparaat ingebouwde speakerphone-audio die eenvoudig werkt en wordt gevoed via dezelfde USB-poort en de computer stuurt audio naar dezelfde USB-poort.

4. Welke buildversie van Windows 10 is op de computer geïnstalleerd? Zie Welke versie van het Windows-besturingssysteem gebruik ik? Ik raad u aan de stappen voor probleemoplossing te raadplegen die worden genoemd in het artikel Geluidsproblemen in Windows 10 oplossen. Laat ons weten hoe het werkt. Met vriendelijke groet, Nikhar Khare.

Geef uw computer- en besturingssysteemmodel weer en vermeld of er nog steeds geen geluid is wanneer u de headset loskoppelt. Bij de meeste modellen dempt het gebruik van de hoofdtelefoon de interne luidsprekers. Als er geen geluid is zonder de hoofdtelefoon, controleer dan de geluidsinstellingen om er zeker van te zijn dat de luidsprekers niet gedempt of uitgeschakeld zijn.

Aangezien ik niet eerder stuurprogrammabestanden van de Dell-website had geïnstalleerd, heb ik niet op de bladerknop geklikt. Ik geef er de voorkeur aan Windows XP online naar stuurprogramma's te laten zoeken en deze bij te werken. Nadat de nieuwe stuurprogrammabestanden waren gedownload en geïnstalleerd, heb ik alle vensters afgesloten en, volgens de instructies, mijn computer opnieuw opgestart.

OPGELOST: Het geluid is gedempt op mijn Dell pc, hoe kan ik - Fixya

Om dit te testen zou ik proberen een koptelefoon aan te sluiten op de luidsprekeruitgang aan de achterkant van de computer om te zien of je geluid krijgt. Een ander ding dat ik zou doen, is de nieuwste audiostuurprogramma's downloaden van support.dell.com om te zien of dat uw probleem oplost. Als je nog steeds problemen hebt, laat me dan de versie weten van ...

Deze wikiHow leert je hoe je een aantal veelvoorkomende problemen kunt oplossen die niet resulteren in audio-uitvoer op Windows-computers. Houd er rekening mee dat uw computerprobleem mogelijk te ingewikkeld is om zelf te diagnosticeren en op te lossen, in welk geval u ...

Ik heb mijn Dell XPS 15 nu ongeveer 3 weken en ben er dol op, maar had een terugkerend probleem De wifi is helemaal onbetrouwbaar Ik heb wat onderzoek gedaan en het is een .... Hallo Dosto is video me maine How To Fix White Screen And Flikkeren in een Dell-laptop | Hoe het lcd-scherm in Dell 5520 kar ke te veranderen.

Soms is een eenvoudige stuurprogramma-update voldoende om een ​​geluidsprobleem op te lossen, maar soms duurt het even. Het kan zijn dat de benodigde driverupdate niet meteen verschijnt, dus het kan zijn dat u even geduld moet hebben. Een van de recente updates van juni 2021 loste een probleem op dat Windows-gebruikers hadden met sommige apps die hoge tonen speelden

Hoe het geluid op mijn computer te repareren

Problemen met computergeluiden hebben meestal een aantal oorzaken. Er zijn verschillende manieren om geluidsverlies op een computersysteem te diagnosticeren en op te lossen.

De meeste geluidsproblemen op een computer worden veroorzaakt door corrupte, beschadigde of ontbrekende stuurprogramma's. Audiostuurprogramma's kunnen om verschillende redenen beschadigd raken of verdwijnen, ook als ze door software zijn beschadigd. Door een beetje probleemoplossing uit te voeren, kunt u geluidsproblemen oplossen en geluid terug naar uw computer krijgen.

De computer voert de preboot-beoordelingstests 3-4 minuten uit voordat de Dell-diagnose start. Deze pre-boot-tests piepen en tonen via de systeemluidspreker, maar dit test niet de rest van de audiohardware, dus u moet Dell Diagnostics altijd laten uitvoeren nadat de pre-boot-tests zijn voltooid.

Intern. Technicusassistent: Heeft u geprobeerd de audiodriver op uw Dell pc bij te werken?

Hoofdtelefoon aangesloten, maar geluid komt nog steeds... | Tom's Guide-forum

Ga naar Configuratiescherm, vervolgens Hardware en geluiden, vervolgens Audioapparaten beheren en selecteer degene die u wilt gebruiken. Ik heb dit allemaal van mijn pc vertaald omdat het niet in het Engels is, dus de namen kunnen voor jou een beetje anders zijn. Als je koptelefoon daar niet wordt weergegeven, is je koptelefoonaansluiting mogelijk kapot.

Verbindingsproblemen zijn vaak de oorzaak van geluidsproblemen. Controleer eerst of uw luidsprekers zijn ingeschakeld en of de audiolijningangskabel van de luidsprekers goed is aangesloten tussen de luidsprekers en de luidspreker/line-uitgang op uw computer. Kabels kunnen vaak losraken als er per ongeluk aan kabels wordt getrokken of als de kit wordt verplaatst.

In het geluidspaneel op het luidsprekerpictogram staat een groen vinkje. Alles gebeurt op mijn pc en niet op mijn mac. Dus ik weet niet zeker of ik tijdens mijn spel op een knop heb gedrukt of dat Adobe Flash iets heeft verknoeid. Ik heb dit draadje hier gepost omdat alles waar ik naar op zoek was naar chauffeurs, maar voor mij dit ...

Als de computer onlangs geluid produceerde, maar nu niet, kunt u proberen Windows te herstellen naar een eerder punt toen het geluid nog werkte.

Oplossing voor geen geluidsprobleem op mijn computer

Een effectieve manier om dit geluid op mijn computer te vermijden, is door SmartPCFixer te gebruiken. We raden u ten zeerste aan de onderstaande stappen te volgen. 1. Klik op de onderstaande knop om SmartPCFixer te downloaden. 2. Start SmartPCFixer en voer een volledige scan van uw pc uit.

Ik heb een Dell Studio 1735 Windows Vista-laptop en als ik hem aanzet, piept hij vijf keer en stopt dan en piept vijf keer op dezelfde manier. Hoe kan ik het repareren?

Ik zou graag willen weten hoe ik ervoor kan zorgen dat het geluid alleen uit de koptelefoon komt als deze is aangesloten. draagbaar, ik heb geprobeerd wat andere forums ... Antwoord: Probeer van klassiek naar multistream te gaan met de koptelefoon losgekoppeld ...

1Ga naar mijn computer 2Klik op de link gemarkeerd met systeemeigenschappen. Op de computer die ik heb, zit het in het zijpaneel. 3 Klik op het tabblad hardware gemarkeerd 4 Klik op 'Apparaatbeheer' 5 Klik op 'Sound, video en game controllers' 6 Klik op het tabblad dat iets zegt over geluid. Er kunnen er meer dan één zijn.

Waarom krijg ik geen geluid uit mijn computer? - Vraag het aan Leo!

"Geen geluid" kan om verschillende redenen optreden. Hier leest u hoe u problemen kunt oplossen als uw computer onverklaarbaar stil is.

Hoe je het gemakkelijk kunt repareren. In het begin werden microfoons gebruikt om de menselijke stem te versterken om grotere groepen mensen aan te spreken. De eerste apparaten werden megafoons genoemd, maar tegenwoordig zijn microfoons handig voor het opnemen van geluid, het bieden van spraakherkenningsfuncties en het praten met vrienden, familie en vrienden.

Drie een technische computer verkoop en diensten: gebruikte acer laptop. Pendo 10.1 "2-in-1 tablet met Windows 10 - pndpwxukf10blk. Los problemen met dell-geluiden op. Dus downloadde de nieuwste idt-audiodriver van de Dell-site, de-installeerde alle audiodrivers en startte de computer opnieuw op. Tutorial over het oplossen van geluid in Windows 8.1. van Laptop met Windows 8.1. Nodig om uw audioprobleem op Windows 8.1 op te lossen, maar houd er rekening mee dat dit het geval zal zijn.

Oké, dus ik gebruik een koptelefoon voor mijn geluid en om te praten. Ze werkten heel goed, eigenlijk heel goed. Nu is om de een of andere reden elke keer als ik naar muziek luister of video's bekijk de geluidskwaliteit nul. Het is net echt metaalachtig geluid zonder bas. Ik weet zeker dat dit niet mijn helm is omdat ik andere helmen heb geprobeerd te gebruiken

[OPGELOST] Ik heb geluid, maar de computer zegt dempen - Spiceworks

@ BernardW- Je hebt zeker gelijk. Ik heb dit ervaren op mijn oude laptop, een HP Compaq Presario-laptop, hoewel de mijne vanzelf synchroniseerde. Al moeten de stuurprogramma's ook worden gecontroleerd. Dit is een van de vele mysteries die ik tegenkom bij het gebruik van een pc.

Ik speel vaak met mijn vrienden en geniet soms samen van stomende video's. Ik gebruik mijn derde Chromebook (twee van hetzelfde merk en in dezelfde modus, een van een heel andere soort) en elke keer dat ik mijn videotabblad (met audio natuurlijk) naar mijn Chromebook(s) stream, wordt deze constant gedeeld mijn geluid. Ik kan geen video's meer bekijken in gesprekken die audio delen, want als ik een YouTube-video bekijk, zelfs als ik mijn scherm of mijn audio niet deel, kan iedereen in dat gesprek horen wat ik kan horen en waar ik naar kijk. Ik heb mijn computers teruggezet naar de fabrieksinstellingen en weet niet hoe ik dit moet oplossen. Ik kan geen andere informatie vinden over...

Het kan lijken alsof een computer "niet aan staat", terwijl hij in werkelijkheid gewoon problemen heeft om de energiebesparende modus te hervatten vanuit de slaap-/waakstand of de sluimerstand in Windows. Schakel uw computer uit in de energiebesparende modus door de aan/uit-knop 3-5 seconden ingedrukt te houden. Zodra de stroom volledig is uitgeschakeld...

Hoe op te lossen Geen audio-uitvoerapparaat geïnstalleerd Windows 10? Audioapparaat inschakelen in Windows 10 en 8 Klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram in het systeemvak en selecteer Geluidsproblemen oplossen Selecteer het apparaat dat u wilt repareren en klik op Volgende om te starten Als een aanbevolen actie wordt weergegeven, selecteert u Deze correctie toepassen en vervolgens

Hoe het geluidssysteem van mijn computer te repareren

Ontdek hoe u problemen met externe luidsprekers oplost die niet werken op de Dell pc. Als u geen geluid uit de externe luidsprekers krijgt...

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan omdat ik een HP dv5 heb met een hoog geluid. Waarnemingen en correctiepogingen tot nu toe 1) Het geluid treedt alleen op als de laptopklep gesloten is en de computer in de slaapstand staat. 2) het geluid treedt niet op wanneer de laptop in de slaapstand gaat, wat het idee bevestigt dat het een processor is 3) het geluid verandert tussen 2 hoogten (1 is hoog, de ...

Kennisbank en gidsen. Gebruiksaanwijzing en oplossingen.

In deze video geef ik een handleiding over het oplossen van geen geluid of geen geluid in Windows 10.

hoe mijn geluid te repareren | Technische ondersteuning

het eerste dat u moet controleren is "apparaatbeheer", klik op het +-teken naast geluid, video- en gamecontroller, rode of gele waarschuwingsborden? (start> configuratiescherm> apparaatbeheer) wanneer is dit begonnen? zijn de luidsprekers aan boord of aangesloten?

als u op zoek bent naar stuurprogramma's, gaat u naar support.dell.com om ze te vinden. Toestand.

Voor computers/laptops met Windows, zoals Dell, zullen er kleine gaatjes in de behuizing van uw laptop zitten. Soms komt er ook een sticker met de afbeelding van een microfoon naast de microfoon. Er zijn veel verschillende Windows-machines, daarom raad ik u aan de handleiding te raadplegen die bij uw laptop / computer is geleverd of om

Hoe laat ik mijn nieuwe Dell Intel I5 bedrukken? : Ik heb onlangs een nieuwe Dell-computer gekocht, maar ik kon niemand bij Dell bereiken of spreken over mijn verbinding met de printer. De telefoon of chat is bezet of je maakt verbinding met iemand die geen Engels spreekt en dan wordt de verbinding na 30 minuten verbroken.

Hoe kan ik mijn geluid op mijn Windows 10-werken herstellen ... | Onafhankelijk

Ik heb een goedkeuring van Goggle AdSense ontvangen, maar bepaalde soorten bugs met WordPress kunnen op dit moment van invloed zijn op mijn advertenties. Het is alsof elke keer dat iemand op mijn advertenties klikt, die persoon niet op een geschikte bestemming kan komen. Ik weet niet of dit een WordPress-probleem is of dat het mijn advertentiesprobleem is. dus ik wil een expert die me kan helpen dit probleem op te lossen [login om url te bekijken] om te controleren ...

Hoe repareer ik het? Ik heb Windows Vista.

Hard blokkeren ja betekent dat er een hardwareschakelaar op uw computer/laptop is die wifi heeft uitgeschakeld. Hiermee: De vastgelopen hardwareschakelaar is te zien onder het draadloze pictogram. Om het nu te activeren, lees hieronder: voor mijn geval: dell inspiron 1525 druk op Fn + Alt + F2 om wifi te activeren. Dankjewel.

Nu moet u uw computer opnieuw opstarten. Speel muziek-/videobestanden af ​​of controleer de systeeminstellingen om te zien of het voor u heeft gewerkt. Eerste alternatieve methode om het gebrek aan geluid in Ubuntu te corrigeren. Als het bovenstaande probleem je niet heeft opgelost, probeer dan Alsa en Pulse audio op de volgende manier opnieuw te installeren:

LCD veranderd op mijn Dell 3579, het WLAN werkt niet meer

Ik vroeg me af of iemand een idee had om het te repareren? ingezonden door Outwittance naar laptops [link] [opmerkingen]. 21-09-09 10:46 hellboy001 Lezen leraren echt recensies? Ik heb met heel mijn hart en ziel deze beoordelingen geschreven. Ik deed dit als een weloverwogen project.

Mijn Dell-laptop werkt offline. Hoe krijg ik mijn internet weer online?

Notitie van Kimberley: ik kwam vanmorgen op mijn werk aan en het geluid dat gisteravond nog prima werkte toen we weggingen, deed het vanmorgen niet. We hebben de luidsprekers op een ander systeem geprobeerd en ze werkten prima, dus we wisten dat dit een soort intern probleem was.

Als u op zoek bent naar elektronica-informatie en nieuws voor referentiemateriaal bij het kiezen van elektronicaproducten van goede kwaliteit, detecteert de Dell-laptop de dell laude d610-hoofdtelefoon niet.

PC-software XS: geluid repareren op Dell pc

Voer een computerdiagnose uit om de resterende problemen op te lossen. Start uw pc opnieuw op, druk op "F12" op het Dell-logoscherm, druk op de pijltoets "Omlaag" om "Diagnostiek" te markeren, druk op "Enter", noteer eventuele foutcodes en rapporteer vervolgens Raadpleeg de "Preboot System Assessment (PSA) )) Diagnose- en foutcodes voor Dell-computers" (zie bronnen) om te zien wat elke foutcode betekent. Klik op de link "Link om te repareren". Naast de foutcode voor informatie over het corrigeren van een fout. Geplaatst door Chandan op 15:16 uur op 8 september 2010.

Ga in Windows naar Configuratiescherm> Geluid> Opnemen. Selecteer de standaard laptopmicrofoon, klik op het vak "eigenschappen", in het algemeen tabblad - apparaatgebruik, selecteer dit apparaat gebruiken (activeren), klik op toepassen. Als u Skype gebruikt, selecteert u Voorkeuren, vervolgens Audio / Video en vervolgens ... - Dell Inspiron 1521.

Ik gebruik een DELL latitude E5530 niet-Vpro-computer, ik heb zowel Ubuntu 19.04 als Windows 10 19H1 in afzonderlijke partities geïnstalleerd. Ik heb alle stuurprogramma's bijgewerkt, inclusief geluid en microfoon. maar in ubuntu kan ik de ingebouwde microfoon gebruiken om spraak op te nemen of Skype te bellen enz. Mijn computer heeft een headset-sleuf rechtsonder op de computer met het Headset-pictogram. Ik heb de driver honderden keren bijgewerkt.

Waar is de microfoon op mijn computer? De ingebouwde microfoons in laptops bevinden zich meestal op de rand rond het scherm of op de cover rond het toetsenbord. Dit kan aan beide kanten van de camera zijn, aan de linkervoorkant, aan de rechterkant van het toetsenbord en aan de zijkant van de laptop zelf.

De microfoon gebruiken op een Dell-computer | Het werkt nog steeds

De meeste Dell-laptops hebben een ingebouwde microfoon voor gebruik met verschillende programma's, zoals bandrecorder, Windows-spraakherkenning of Voice-over-IP-software. Dell desktops hebben geen ingebouwde microfoon, maar bieden een microfoonaansluiting waarop een externe microfoon kan worden aangesloten.

Hoe sluit ik een combo jack-headset aan op een computer met dubbele jack? Wanneer mijn laptop is aangesloten op een stopcontact, produceert mijn microfoon een constant statisch geluid.

er komt geen geluid uit mijn laptop Ik heb een Dell Inspiron 15.5567 Ik heb mijn computer opnieuw opgestart, gecontroleerd met een koptelefoon, de headset werkte Ik heb ook de probleemoplossing gebruikt op mijn Windows-configuratiescherm Ik heb niets gekregen.

In deze video begeleidt een door Dell gecertificeerde technicus u stap voor stap bij het oplossen van dit probleem.

Hoe repareer ik mijn geluid in Windows 7? | Technisch assistentiecentrum

De eenvoudigste manier om mijn geluid op Windows 7 te repareren, is door mijn pc opnieuw op te starten, maar het probleem met deze oplossing is dat het enkele minuten duurt om opnieuw op te starten.

Voer een systeemupdate uit door op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van de menubalk te klikken. Selecteer "Software-update" en laat het hulpprogramma de benodigde updates installeren. Reset uw geluidskaart als u bij een verder heldere opname gekraak, gekraak of gekraak uit uw luidsprekers hoort.

We zullen verschillende scenario's behandelen om u te helpen uw computergeluid te herstellen. Voor deze handleiding maakt het niet echt uit van welk merk uw pc is, of het nu een Dell laptop, desktop-pc of HP pc is, tenzij anders vermeld. Als je wat ervaring hebt met het oplossen van computerproblemen, scroll dan naar beneden en gebruik de sectiekoppen om de oplossing voor je specifieke probleem te vinden.

Filter op categorie Router Antivirus Printer Belkin Netgear Trendnet TP-Link HP Avast Windows Linksys Medialink Dlink Canon Windows 10 Apple icloud Sophos AVG Brother Trend Micro HP Laptop Bitdefender Computer Acer Microsoft Office Avira Quickbook Quickbooks Firefox.

Hoe te repareren dat computergeluid niet werkt

Het geluid werkt niet | Hoe kan ik geluid op mijn computer herstellen easysteps.work hoe kan ik geluid op uw computer herstellen Nee ...

Oké, dus ik heb mijn laptop voor Kerstmis gekregen. Mijn desktopcomputer is sindsdien op zijn plaats gebleven. Zo werkt het helemaal niet. Mijn vader denkt dat ik het moet repareren (de harde schijf wissen, virussen verwijderen) en dan proberen het te verkopen (hoewel ik er niet veel voor zal krijgen).

Ik leefde zoals de meeste oplossingen die op het forum werden voorgesteld, dus ik heb het gevoel dat ik dit bericht als een nieuwe vraag heb gekregen. Ik heb geen geluid op mijn computer. Ik denk dat het per ongeluk verwijderen van belangrijke bestanden was tijdens het verwijderen van sommige programma's. Hoe dan ook, het dubbele wammy-probleem is dat ik

Ik heb een Acer Aspire desktop-pc met Windows 7. Het geluid stopte met werken nadat mijn vrouw naar een muzieksite ging. Ik had het net eerder gebruikt, aangesloten op You Tube, zonder enig probleem. Ik denk dat het gebrek aan geluid na het wisselen van website gewoon toeval is en dat de geluidskaart het begaf.

Hoe corrigeer ik audiofeedback (echo, statisch) tijdens mijn sessie?

De ingebouwde luidsprekers van uw computer reproduceren mogelijk het geluid dat uw ingebouwde microfoon opvangt, wat een echo kan veroorzaken. Controleer op bronnen van achtergrondgeluid. Er kan iets in uw omgeving zijn dat het ongewenste geluid veroorzaakt, zoals een ventilator die rechtstreeks in uw microfoon blaast of andere stemmen als u zich in een openbare ruimte bevindt.

Het geeft aan dat het apparaat goed werkt en een zoekopdracht op het internet geeft aan dat ik de meest recente stuurprogramma's heb geïnstalleerd. Het apparaat / de gebruikte stuurprogramma's zijn SigmaTel C-Major Audio. De computer speelt geen systeemgeluid af...

Nou, dat deed mijn metronoom werken, maar nu is TuxGuitar weer kapot (ik heb het de eerste keer gerepareerd door Timidity te installeren, maar nu maakt het geen enkel geluid wat er ook gebeurt). Hmmm. Is dit niet altijd het geval Welke versie van de TuxGuitar plugin heb je geïnstalleerd? Er zijn er drie in de repository; Een voor oss, een voor alsa en een voor jsa.

Hier voor een betere gids voor het oplossen van problemen, kunt u zien Hoe u het opstarten van Windows 10 op een zwart scherm kunt repareren met Easy. Wat moet u doen als er niets op het scherm verschijnt of als er een leeg scherm is nadat u op de aan/uit-knop hebt gedrukt? Maak je geen zorgen. In dit artikel van vandaag ga ik je niet één, maar een aantal suggesties laten zien die je kunnen helpen van deze vervelende "computer gaat aan, maar geen weergave op monitor of toetsenbord".

Mijn dockingstation wordt niet weergegeven op mijn Dell pc ... - Problemen met uw technologie oplossen

Als u het Dell Dock regelmatig gebruikt en het integreert in uw normale computergewoonten, zult u ontdekken hoe nuttig het kan zijn en u kunt het zelfs gaan vertrouwen. Als het Dell Dock echter niet meer verschijnt wanneer u uw computer opstart, moet u mogelijk het volgende doen ...

Dell Driver Download - Nieuwste Dell Drivers voor uw Windows 10, 8, 7, XP, Vista pc. Dell-stuurprogramma's moeten worden bijgewerkt om uw Dell-computer of -apparaat correct te laten werken. Als je hulp nodig hebt met een Dell laptop, computer, printer of ander apparaat, lees dan het onderstaande artikel.

Nu u Realtek HD Audio Manager op uw pc hebt hersteld, kunt u de audio-uitvoer en audioapparaten van uw pc effectief beheren. Je kunt de app ook gebruiken om de microfoon van je computer te configureren en speciale instrumenten te gebruiken zoals ruisonderdrukking, luidsprekervulling, akoestische echo-onderdrukking en ...

Wat is een fabrieksreset op een Dell Venue-tablet? Wist alle persoonlijke gegevens en apps die naar de tablet zijn gedownload. Selecteer alles wat van toepassing is: Welke van de volgende uitspraken zijn waar over Latitude Self-Healing Recovery? Voer de zelfreparatie uit als een vereiste stap voordat u het moederbord vervangt.

Показано 68 записей