Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_5njtfob63shq8263qoodanni58, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Computertoetsenbord en muissets: Amazon.co.uk – Hoe maak je een Apple-computerscherm schoon - 09/2021 | Hoe een MacBook-scherm schoon te maken | TechRadar | Hoe maak je een laptopscherm schoon - desinfecteer je MAC- of pc-scherm
Alles over computers en technologie

Hoe het scherm van een Apple-computer schoon te maken

Een Macbook Pro-scherm schoonmaken Antwoorden op al uw "Hoe?"

Om je MacBook Pro-scherm schoon te maken, zet je eerst je computer uit. Koppel vervolgens de oplader los en verwijder alle accessoires die op de USB-poorten zijn aangesloten. Volgens Apple moet je het scherm afvegen met een microvezeldoek om al het vuil te verwijderen. Maak vervolgens de doek nat met koud water zodat deze vochtig maar niet doorweekt is en wring het overtollige ...

Welke reiniger kan ik gebruiken om mijn computerscherm schoon te maken? Het antwoord is ingewikkeld, want er zijn honderden laptopfabrikanten en zelfs meer als het gaat om monitoren, en ze adverteren allemaal met verschillende oplossingen. Apple heeft zijn advies aan zijn klanten in 2020 tijdens de pandemie bijgewerkt en verduidelijkt dat producten zoals desinfectiedoekjes van het merk Clorox veilig op hun producten kunnen worden gebruikt als ze worden gebruikt.

Gebruik geen spuitbussen, bleekmiddelen of schuurmiddelen op uw computer. En spuit nooit reinigingsmiddelen rechtstreeks op het apparaat. Gebruik een 70% isopropylalcoholdoekje of Clorox-desinfectiedoekjes om harde, niet-poreuze externe oppervlakken zoals het scherm of toetsenbord voorzichtig af te vegen. Dompel uw Apple-product nooit onder ...

Het schoonmaken van een scherm vergt wat meer delicatesse dan de rest van je elektronica. Sommige reinigingsmiddelen kunnen schurend zijn en als u te veel vloeistof gebruikt, kunnen uw laptop en monitor volledig kortsluiten. En toch, in tegenstelling tot andere elektronische apparaten, kan een glazen scherm of LCD-monitor gemakkelijk vervelende strepen trekken (slechts

Hoe u uw Mac-scherm kunt schoonmaken

Voor algemene instructies over het reinigen van lcd-schermen en tv-schermen, leest u hoe u een flatscreen-monitor schoonmaakt. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op beeldschermen op Mac-laptops en -desktops, evenals op beeldschermen van derden die u met een Mac gebruikt. Mac-beeldschermen vallen in twee categorieën

Voordat je het scherm van je MacBook schoonmaakt, doe je water in een spuitfles zodat je het gemakkelijk op je doek kunt aanbrengen. Geef het ook voldoende tijd om op te warmen tot kamertemperatuur, wat beter is dan warm of koud water. Isopropylalcohol of Clorox desinfectiedoekjes (optioneel). Clorox is het enige merk van Apple

Dit zal je computer zeker opschonen, maar het is een krachtige truc en wordt normaal gesproken gebruikt om grote rommel (zoals plakkerige hars of thermisch vet) te verwijderen. Het is handig om te bezitten, maar we vinden het overdreven voor schermreiniging. Zorg ervoor dat u geen van de onderstaande items ontvangt.

Laptop- en notebookschermen zijn vaak lcd-schermen (in plaats van glas zoals oude computerschermen), dus ze hebben wat meer zorg nodig om ze vlekvrij te houden. Dit artikel behandelt het stapsgewijze proces om een ​​laptopscherm veilig schoon te maken en hardnekkig vuil, vuil en vingerafdrukken te verwijderen.

Hoe maak je een iPhone-scherm goed schoon zonder het te beschadigen?

Hoe een iPhone-scherm schoon te maken. 1. Koppel alle kabels los die op de telefoon zijn aangesloten. 2. Schakel de iPhone uit en haal hem uit de hoes. 3. Gebruik een schone, pluisvrije, kleurstofvrije doek (denk aan een wit T-shirt) die licht is bevochtigd met alleen water en veeg met korte, rechte bewegingen voorzichtig over het schermoppervlak.

Voorkom dat er vocht in openingen komt en spuit geen vloeistof rechtstreeks op de computer. Gebruik nooit spuitbussen, oplosmiddelen, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen die waterstofperoxide bevatten die de afwerking kunnen beschadigen. Hoe u uw laptop schoonmaakt: de CDC heeft onlangs tips uitgebracht over hoe u voor uw laptop moet zorgen (Beeld: Getty).

Plaats het Apple-logo van de computer met een zachte doek eronder. Open de machine zodat het scherm en toetsenbord tegenovergesteld zijn aan de normale lay-out en maak hem schoon in deze positie. Op deze manier wordt het scherm vanaf de achterkant ondersteund en maak je het scherm krachtiger schoon zonder het risico van ongelijkmatige druk die het scherm zou kunnen beschadigen.

Er zijn vijf algemene gebieden op een computer die u moet reinigen: de behuizing, het beeldscherm, het toetsenbord, de poorten en de ventilatieopeningen. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw laptop uitzetten en de stekker uit het stopcontact halen. U kunt beginnen met het reinigen van de laptoptas met een vochtige doek om de buitenkant af te vegen.

hardware - Hoe maak ik het iMac-scherm schoon? - Anders vragen

Laat me je vertellen hoe ik hier ben gekomen. Mijn scherm was erg bevlekt. Ik probeerde water, afwaswater, glazenwasser, azijn en het werd alleen maar erger. Dus ik dacht dat ik niet veel te verliezen had en probeerde Lemon Pledge Furniture Polish. Ik heb het gespoten, gewreven en schoongemaakt met een zachte doek, daarna gepolijst met een zeer schone doek.

Computers. Oplossingen op maat.

Van de Apple-ondersteuningssite over het schoonmaken van uw Mac-laptop. Ontdek hoe u uw Mac-laptop schoonmaakt. MacBook, MacBook Pro en MacBook Air Wanneer u de buitenkant van uw MacBook, MacBook Pro of MacBook Air schoonmaakt, moet u eerst uw computer uitschakelen en de netadapter loskoppelen. Gebruik vervolgens een vochtige, zachte, pluisvrije doek om de buitenkant van de computer schoon te maken. Voorkom dat er vocht in de openingen komt. Spuit geen vloeistof rechtstreeks op de computer. Gebruik geen spuitbussen, oplosmiddelen, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen die waterstofperoxide bevatten die de afwerking kunnen beschadigen. Om je MacBook-scherm schoon te maken...

Een computerscherm schoonmaken is niet zo moeilijk als je zou denken. Hier leest u wat u moet weten over hoe u uw scherm schoonmaakt, wat u moet gebruiken en hoe u het veilig kunt schoonmaken. Het is tijd om dat vuile scherm op te ruimen. Of u nu een desktop, laptop of hybride pc gebruikt, het is belangrijk om het scherm te behouden

Hoe Apple-scherm schoon te maken - Budget pc-upgrade en reparatie

Het vuil opruimen Voor onze road warriors is het onvermijdelijk dat er soms vuil vast komt te zitten in onze geliefde schermen. Dit onwetende vuil kan soms aan het scherm blijven kleven en het microvezeldoekje kan zijn werk niet doen. Gebruik hiervoor een vochtige spons gedrenkt in gedestilleerd water en wrijf zachtjes ...

Ik heb gehoord dat IBM-laptops een afvoer hebben ingebouwd in de verzegelde toetsenbordlade. Ze raden aan om water in het toetsenbord te gieten om kleverige vloeistoffen (koffie, frisdranken, enz.) verder af te voeren en het aan de lucht te laten drogen. Ik weet hier helemaal niets van, maar als je het probeert, neem dan even de tijd om je laptop schoon te maken, zodat je geen haast hebt en een grondige klus kunt klaren.

Het is altijd een goed idee om de handleiding van uw computer te raadplegen om te zien welke producten zij aanbevelen voor het reinigen van een scherm, zegt Kimberly Button, een gecertificeerde schoonmaakexpert. Als u niet weet waar de handleiding is, zijn er veel bedrijven die downloadbare pdf-bestanden aanbieden. Meestal heeft u echter alleen een of twee eenvoudige elektronische reinigingsproducten nodig: een microvezeldoekje of zacht, pluisvrij katoen en reinigingsoplossing, indien nodig.

Software en applicaties die geschikt zijn voor het opschonen van een Apple-computer zullen aan gebruikers worden aanbevolen. Er worden ook gebruikershandleidingen en softwaredownloads verstrekt.

Hoe maak je een computerscherm zelfstudie schoon | Schoonmaaktips | verslaafde

Wees echter zeer voorzichtig bij het schoonmaken ervan. Hoewel vrij verkrijgbare glazenwassers een goede optie lijken, kunnen ze helaas grote schade aanrichten aan uw scherm en beschermende coatings verwijderen. Hier is een snelle oplossing voor het gemakkelijk en veilig schoonmaken van een computerscherm.

Spuit geen vloeistof rechtstreeks op de computer. Gebruik geen spuitbussen, oplosmiddelen of schuurmiddelen die de afwerking kunnen beschadigen.

Ik ken het model nog niet, maar ik ga voor een vriend een Apple-computer zoeken waar veel pop-ups en SPAM-e-mails op staan. Ik ben geen Apple-persoon, maar ik ben klaar om te zien wat ik kan doen.

Apple Computer Clean-up 101: snelle tips voor het opschonen van de harde schijf van een Mac Volg een paar eenvoudige stappen om snel handmatig schijfruimte vrij te maken, ontdek wat opslagreinigers doen en waarom je ze nodig hebt, of laat MacFly Pro al het vuile doen werk voor jou. Nu downloaden Vereist MacOS 10.10 (Yosemite) of hoger.

Hoe maak je je laptopscherm schoon?

Wat is de oplossing? In het licht van een pandemie is het essentieel om alles wat je bezit schoon te houden, inclusief het scherm van je laptop. Laptopschermen kunnen kwetsbaar zijn en hebben wat extra zorg nodig om goed te kunnen glanzen en te functioneren. Maar maak je geen zorgen!

U kunt het beste doen om het iPad-scherm schoon te houden door het regelmatig af te vegen met een zachte doek. Als je je ergert aan vingerafdrukken, kun je een schermbeschermer gebruiken zoals alle iPad-schermbeschermers op Amazon, die zowel dienen om het scherm te beschermen tegen krassen als om het uiterlijk van vingerafdrukken te verminderen.

In deze tutorial leren we hoe je een aluminium Apple-toetsenbord schoonmaakt. Je hebt nodig: zeep, wattenstaafjes en water. Verwijder eerst elke toets voorzichtig van uw toetsenbord en reinig vervolgens de toetsen en de binnenkant met een mengsel van zeep en water op een wattenstaafje. Als u klaar bent, plaatst u uw sleutel terug op het toetsenbord.

Om uw computerscherm met succes schoon te maken, hoeft u alleen maar een microvezeldoek (of een speciaal voor het reinigen van brillen ontworpen doekje) te gebruiken die is bevochtigd met een beetje water. Veeg de doek voorzichtig over het schermoppervlak zonder het te krassen. Door goede hygiënegewoonten aan te nemen op de elektronische apparaten die we dagelijks gebruiken, kunnen we onnodige risico's voor onze gezondheid voorkomen.

Wat zit er nog meer in de Mac-opslag en hoe het te wissen | Nectonia

Hiervoor wenden we ons tot de Apple-site, die uitlegt dat Other Storage alle bestanden bevat die niet overeenkomen met de opgegeven standaardcategorieën die op de opslagtabel worden weergegeven.

Probeer bij het afvegen van je scherm cirkelvormige bewegingen te vermijden of slechts één bepaalde plek te polijsten. Gebruik in plaats daarvan lichte druk en brede veegbewegingen van links naar rechts of op en neer. Het klinkt misschien triviaal, maar nogmaals, dit zijn gevoelige elektronische apparaten die we schoonmaken, en het is beter om op je techniek te letten dan om te finetunen ...

Volg deze stapsgewijze reinigingsinstructies hieronder voor een vlekvrij computerscherm. Of volg hoe Sean Busch, medeoprichter en schoonmaakexpert van Puracy, zijn eigen computerscherm schoonmaakt in deze video. 1. Zet uw desktopmonitor uit of zet uw laptop uit. Draai hem dan naar een raam of fel licht; hierdoor kunt u vegen en vingerafdrukken duidelijker zien.

CRT-monitoren kunnen worden gereinigd met Windex, maar LCD-schermen mogen nooit worden schoongemaakt met reinigingsvloeistoffen op alcohol- of ammoniakbasis. Gebruik alleen een microvezeldoek, zeep en gedestilleerd water, of een mengsel van gedestilleerd water en witte azijn, maar Apple gebruikt iKlear voor al zijn schermen.

100 laptopideeën | hoe de computer schoon te maken, het computerscherm schoon te maken ...

Op zoek naar de snelste en gemakkelijkste manier om je MacBook of pc-laptop schoon te maken? Welnu, Melissa Maker kan helpen! In deze aflevering van Electronics Cleaning Essentials leren we hoe u uw laptop schoonmaakt, inclusief het scherm, de behuizing, de poorten en zelfs hoe u de toetsen schoonmaakt.

Gebruik nooit zeepsop om de computer schoon te maken. Sommige zepen zijn gemaakt met agressieve chemicaliën die niet in water oplossen. Dus als u uw scherm schoonmaakt met agressieve zeep, kan dit uw scherm aantasten en de weergavekwaliteit verslechteren. 2. Wees nooit hard bij het afvegen of wrijven.

Kan Windex op het computerscherm worden gebruikt? Het is veilig om Windex als reinigingsmiddel te gebruiken als en alleen als u een glazen laptopscherm heeft. Robuuste computers hebben soms een helder glazen scherm aan de voorkant van het scherm, net als een mobiele telefoon. Windex op je microvezeldoek sproeien zal zeker lukken.

Ontvang codevoorbeelden zoals "Hoe maak je een Apple-computertoetsenbord schoon" direct uit je Google-zoekresultaten met de Grepper Chrome-extensie.

Hoe maak je een mat scherm schoon? - Displays - Linus Tech Tips

Dus, weet iemand hoe je een mat scherm veilig kunt reinigen zonder het te beschadigen? Ik maakte altijd een doek vochtig en veegde mijn oude glanzende LCD-scherm af, en het werkte prima, zou deze techniek werken?

Vermijd het gebruik van papieren handdoeken, toiletpapier, tissuepapier of iets dergelijks om het scherm af te vegen. Deze niet-ultrazachte materialen zijn erg gevoelig voor krassen op het scherm. De reinigingsoplossing: vermijd het gebruik van water om uw LCD-scherm of een digitizer schoon te maken; tenzij de instructies van uw machine dit specifiek zeggen ...

Als je bedenkt hoe vaak je het scherm van je telefoon aanraakt of hoe vaak je hoest of niest voor je monitor, is het geen wonder dat onze schermen een beetje vies worden. Met ziektekiemen op onze handen die gemakkelijk onze apparaten binnendringen, samen met stof, vingerafdrukken, watermerken en ander alledaags vuil, is het belangrijk om je spullen vaak af te vegen.

Hoe hard je ook probeert om je Windows 10-computer schoon te houden, het zal uiteindelijk veel soorten ongewenste bestanden en andere ongewenste items verzamelen. Het wordt dan een echte hoofdpijn om al deze ongewenste bestanden van uw machine te verwijderen. Gelukkig zijn er echter enkele manieren die u kunt gebruiken om deze ongewenste bestanden en gegevens van uw.

Hoe maak je een screenshot op een HP laptop of desktop

Schermopname is handig op het werk wanneer u de webpaginawijzigingen van uw collega's wilt bekijken of wanneer u Skype belt terwijl u op vakantie bent en een foto wilt maken van uw gezin in het hele land. In staat zijn om die momenten direct vanaf je scherm vast te leggen en op te slaan als afbeeldingsbestanden is een van de grootste veranderingen van het moderne computertijdperk.

De beste manier om ze schoon te maken is met een tandenborstel met superzachte haren. Borstel de luidsprekerpoorten en de microfoonopening voorzichtig om vuil te verwijderen dat zich heeft opgehoopt. Ingeblikte lucht, het soort dat wordt gebruikt om computers en toetsenborden schoon te maken, kan ook goed werken als je het vuil eenmaal hebt losgemaakt, maar pas op dat je het niet te dichtbij houdt, omdat het de gevoelige kan beschadigen.

Tijdens het gebruik van Microsoft Windows had ik een venster dat volledig van mijn scherm viel. Door met de rechtermuisknop op het venster in de taakbalk te klikken en Maximaliseren te selecteren, kwam het terug, maar er was geen manier om het venster te herstellen naar waar ik het met mijn muis op mijn scherm kon verplaatsen.

Ooit gebruikte ik Windex om een ​​stoffig flatscreen-tv-scherm schoon te maken. Vanaf de eerste keer wissen wist ik dat er iets mis was. En daar heb je het: de chemicaliën hadden het scherm permanent beschadigd.

Hoe u het LCD-scherm van uw computer schoonmaakt - CNET

Herinner je je de dagen nog dat het lcd-scherm van je computer die glanzende nieuwe glans kreeg die net uit de doos kwam? Als hij er de laatste tijd een beetje saai uitziet, is het misschien tijd om hem eens goed schoon te maken. Ga als volgt te werk: Stap 1: Koppel het netsnoer los van de desktopmonitoren. Voor laptopschermen: zet de laptop uit, haal de stekker uit het stopcontact en

Hoe maak je een computerscherm schoon Een microvezeldoek is gemaakt van speciale vezels die je scherm niet beschadigen. d3sign / Getty-afbeeldingen. Zet de computer of laptop uit. Laat het apparaat om veiligheidsredenen eerst volledig afkoelen. Stof, vingerafdrukken en vegen zijn ook gemakkelijker te herkennen op een zwart scherm.

Kijk en ontdek het geheime ingrediënt voor het reinigen van Apple Macbooks en iMacs met een 12:40 aluminium oppervlak. Ontdek hoe je er vanaf komt...

Het wissen van uw browsergeschiedenis is een andere manier om uw computer op te schonen van gifstoffen en rommelige ruimte. Ga naar de webbrowser van uw keuze, open de voorkeuren en wis de geschiedenis van die browser. Mogelijk moet u de volgende keer dat u bladert, afbeeldingen en bestanden opnieuw laden, maar u maakt honderden megabytes aan ruimte vrij.

Hoe u uw computerscherm veilig kunt schoonmaken (2021)

Computerschermen hebben de neiging om snel vuil te worden. Of het nu gaat om stof, vingerafdrukken of wat dan ook, een vuil computerscherm verhindert niet alleen dat je je programma's goed ziet, maar is ook niet goed voor de monitor. Als je een laptop hebt, is de kans groot dat je een vloeibaar kristal hebt

Er zijn verschillende manieren waarop u uw apparaten kunt reinigen, zoals smartphones met touchscreen. De meeste adviezen van grote fabrikanten zoals Apple en Samsung kunnen als volgt worden samengevat: 1. Schakel het apparaat uit voordat u het schoonmaakt en zorg ervoor dat de stekker uit het stopcontact is gehaald.

(Afbeelding tegoed: Digital Bachat) Hoe computerschermspray schoon te maken. Whoosh - reinigingsset voor laptopschermen. Dit bedrijf beweert dat de krachtige formule je schermoppervlak voor 99,99% volledig vrij houdt van stof, vuil en olie. En de microvezeldoek is superzacht en maakt geen krassen op je schone laptop- en computerscherm.

Wanneer u spiegelt vanaf een Windows 10-computer, kunt u het scherm uitrekken in plaats van dupliceren, zodat u bijvoorbeeld een film op het ontvangende scherm kunt afspelen terwijl u e-mails naar het hoofdscherm verzendt. Stelt u zich eens voor dat u een Windows 10 2-in-1-tablet neemt, deze naast uw laptop plaatst en onderweg als tweede monitor gebruikt.

Hoe maak je een laptopscherm schoon

Het schoonmaken van een laptopscherm is vergelijkbaar met het schoonmaken van flatscreens of lcd-schermen. Laptopschermen zijn echter extreem gevoelig en er zijn speciale reinigingsprocedures vereist. Het niet kennen van de juiste reinigingsverzorging kan krassen en blijvende schade aan uw laptopscherm veroorzaken. U kunt reinigingsoplossingen en speciale doekjes kopen voor het reinigen van laptopschermen.

Spuit nooit rechtstreeks op het beeldscherm, maar op een stofvrije handdoek, reinig vervolgens met een cirkelvormige beweging - poets en droog vervolgens af met een andere droge, stofvrije doek. Deze reiniger kost veel meer dan de huishoudelijke producten die je lokaal kunt kopen, maar het is de moeite waard om je monitor te beschermen tegen chemische krassen of wazig worden door de schoonmaakchemicaliën die het schermoppervlak een beetje doen smelten.

LCD-schermen zijn behoorlijk kwetsbaar en u wilt er niet te veel druk op uitoefenen, omdat dit de pixels kan verbranden. Zet in plaats daarvan je monitor uit (zodat je vuile plekken beter kunt zien) en pak een droge microvezeldoek. Veel monitoren en andere gadgets zijn ermee uitgerust. Veeg vanaf daar voorzichtig over het scherm.

Показано 55 записей

Warning: fopen(data/stats/1660813200): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660813200): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23