Alles over computers en technologie

Hoe maak ik mijn Apple-computer schoon

Uw Apple-producten schoonmaken - Apple support

De volgende richtlijnen zijn voor het reinigen van het Apple Thunderbolt-scherm en andere Apple-beeldschermen. Koppel eerst het beeldscherm los van de voeding, de verbinding met een computer en eventuele externe apparaten. Gebruik vervolgens de doek die bij uw scherm is geleverd of een andere zachte, droge doek om het stof van het scherm te vegen.

Volgens ons is het onderzoek "hoe maak je een Apple-computer schoon" heel gewoon. Tegelijkertijd constateren we ook dat veel sites en bronnen ook hiervoor oplossingen en adviezen aandragen. Dus in een poging om mensen te helpen, brengen we hier alles samen. Veel mensen met hetzelfde probleem als jij hebben deze remedies op prijs gesteld.

Het wordt door Apple aanbevolen om zowel de behuizing als het beeldscherm (retina of niet) schoon te maken met een zachte, vochtige (met water) pluisvrije doek, zoals die bij uw computer is geleverd. Er mag geen vloeistof op de computer worden gespoten om lekkage in de behuizing of het scherm te voorkomen. Raadpleeg Apple-ondersteuning ...

Om je MacBook Pro-scherm schoon te maken, zet je eerst je computer uit. Koppel vervolgens de oplader los en verwijder alle accessoires die op de USB-aansluiting zijn aangesloten ...

Hoe u uw Mac opruimt en optimaliseert | Crucial.com

Door de buitenkant van uw Mac schoon te maken, voorkomt u dat stof en vuil het toetsenbord en de ventilatieopeningen verstoren. Het geeft je ook een psychologische boost bij het schoonmaken van je bureau. Zet uw computer uit en haal de stekker uit het stopcontact, en gebruik vervolgens een vochtige doek om al het stof dat zich op al uw oppervlakken heeft opgehoopt, weg te vegen, maar wees voorzichtig met het soort chemicaliën dat u gebruikt, vooral op uw scherm of monitor.

Voorkom dat er vocht in openingen komt en spuit geen vloeistof rechtstreeks op de computer. Gebruik nooit spuitbussen, oplosmiddelen, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen die waterstofperoxide bevatten die de afwerking kunnen beschadigen. Hoe u uw laptop schoonmaakt: de CDC heeft onlangs tips uitgebracht over hoe u voor uw laptop moet zorgen (Beeld: Getty).

Ik ken het model nog niet, maar ik ga voor een vriend een Apple-computer zoeken waar veel pop-ups en SPAM-e-mails op staan. Ik ben geen Apple-persoon, maar ik ben klaar om te zien wat ik kan doen.

Velen van ons hebben de neiging om het te gebruiken om bestanden te bewaren waar we vaak toegang toe hebben, en stapelen ze op totdat je bureaublad een hete puinhoop wordt. Doe jezelf een plezier en neem een ​​paar minuten de tijd om je Mac-bureaublad op te schonen en gebruik dan deze tips om het in de toekomst netjes te houden. Hoe bureaubladitems in mappen op Mac te ordenen.

Hoe een MacBook-scherm schoon te maken | TechRadar

Gebruik geen spuitbussen, bleekmiddelen of schuurmiddelen op uw computer. En spuit nooit reinigingsmiddelen rechtstreeks op het apparaat. Gebruik een 70% isopropylalcoholdoekje of Clorox-desinfectiedoekjes om harde, niet-poreuze externe oppervlakken zoals het scherm of toetsenbord voorzichtig af te vegen. Dompel uw Apple-product nooit onder ...

Zoals elk alledaags item, heeft je Mac zo nu en dan een goede schoonmaakbeurt nodig. Door alle ongewenste bestanden te verwijderen, kan uw Mac terugkeren naar zijn fabriekskwaliteit en sneller worden om aan uw behoeften te voldoen.

Apple raadt aan om je toetsenbord naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider te brengen voor reparatie als de ...

Nee, Apple maakt uw computer niet gratis schoon, van binnen of van buiten. als ze denken dat er iets aan de hand is, gaan ze kijken, maar schoonmaken is niet iets wat ze aanbieden. Ik weet dat dit zal worden afgewezen, maar verwijs naar uw aannames in plaats van valse beweringen te doen en mensen teleurgesteld te sturen terwijl niemand anders dat is.

Gratis download Cleaner voor Apple Computer, Mac OS X 10.7 Lion

Ik herinner me nog dat ik dacht dat de schijf van 10 GB op mijn Apple PowerBook G4 / 400-computer meer was dan ik ooit nodig zou hebben - maar alleen totdat ik migreerde naar OS X. Toen was het tijd om verder te gaan. zal deze schijf vervangen door een 40 GB. Een deel van de reden is dat OS X enorm is in vergelijking met OS 9. Maar veel daarvan zijn programma's en installatieprogramma's.

Ik moest met brute kracht op de toetsen drukken om de letters op het scherm te laten verschijnen, een strijd die ik een uur lang heb gestreden voordat ik mijn handen opstak en naar de Apple Store liep. Ik weet dat het belangrijkste element dat niet reageert waarschijnlijk mijn fout was; Wetende dat ik de MacBook dit jaar zou vervangen, had ik het schoonmaken al lang geleden opgegeven, dus ik kan me alleen maar de opeenhoping van stof en kruimels in het toetsenbord voorstellen.

Gebruik GEEN bleekmiddel als ontsmettingsmiddel wanneer u de stappen volgt om een ​​Apple-toetsenbord of ander computeraccessoire te reinigen.

Hiervoor wenden we ons tot de Apple-site, die uitlegt dat Other Storage alle bestanden bevat die niet overeenkomen met de opgegeven standaardcategorieën die op de opslagtabel worden weergegeven.

mac - Hoe maak je je MacBook Pro schoon? - Super gebruiker

iKlear is de enige reiniger die wordt aanbevolen door Apple Tech Support en wordt gebruikt door Apple Care om een ​​breed scala aan Apple-producten schoon te maken. En het werkt echt goed. Nadat ik er wat bij mijn vriend thuis had geprobeerd, kocht ik het de volgende keer dat ik de kans kreeg. Hoewel het een beetje prijzig is voor $ 29,95 als je de volledige verkoopprijs van Apple voor hun kit betaalt, gaat het voor altijd mee (ik heb mijn fles al meer dan 2 jaar en ik ben nog niet op de helft of in het midden).

Wanneer u de buitenkant van uw MacBook Air schoonmaakt, moet u eerst uw computer uitschakelen en de netadapter loskoppelen. Gebruik vervolgens een vochtige, zachte, pluisvrije doek om de buitenkant van de computer schoon te maken. Voorkom dat er vocht in de openingen komt. Spuit geen vloeistof rechtstreeks op de computer. Gebruik geen spuitbussen, oplosmiddelen, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen die waterstofperoxide bevatten die schade kunnen veroorzaken

Ik heb geprobeerd het schoon te maken met een niet-schurende doek met vochtig water, zonder succes. Als ik mijn vinger zou gebruiken en zou blijven wrijven, zou er een beetje vuil uitkomen, maar het zou een eeuwigheid duren. Heeft iemand van jullie een betere manier om dit ruwe vuil van mijn deken te verwijderen? Apple heeft geen gebruik gemaakt van oplosmiddelen, sprays of schuurmiddelen om schoon te maken.

In deze tutorial leren we hoe je een aluminium Apple-toetsenbord schoonmaakt. Je hebt nodig: zeep, wattenstaafjes en water. Verwijder eerst elke toets voorzichtig van uw toetsenbord en reinig vervolgens de toetsen en de binnenkant met een mengsel van zeep en water op een wattenstaafje. Als u klaar bent, plaatst u uw sleutel terug op het toetsenbord.

Hoe maak je een computerscherm veilig en gemakkelijk schoon

Een computerscherm schoonmaken is niet zo moeilijk als je zou denken. Hier leest u wat u moet weten over hoe u uw scherm schoonmaakt, wat u moet gebruiken en hoe u het veilig kunt schoonmaken. Het is tijd om dat vuile scherm op te ruimen. Of je nu een desktop-pc, laptop of hybride gebruikt, het is belangrijk om het scherm schoon te houden.

Regelmatige reiniging van uw toetsenbordtoetsen zorgt ervoor dat uw machine soepel werkt, maar u moet mogelijk verschillende benaderingen proberen om die toetsen in topvorm te krijgen. Bekijk deze suggesties om uw toetsenbordtoetsen schoon te maken en uw laptop soepel te laten werken.

Alles of wat dan ook dat u wilt verwijderen, kan permanent worden gewist en voor altijd verdwijnen. Neem gewoon drie eenvoudige stappen. De stappen om gegevens te wissen zijn zeer eenvoudig te begrijpen voor alle leeftijden. Voer het programma uit en verbind het iOS-apparaat met de computer, scan privé-items en begin met het kiezen van gegevens om te verwijderen.

Vandaag laten we u zien hoe u uw Apple-computer kunt opschonen om deze sneller te laten werken en schijfruimte vrij te maken. Als je Mac traag is, is deze video voor JOU!

Hoe u uw computer kunt opschonen | pc-speler

Verplaats uw computer indien mogelijk naar een goed geventileerde ruimte, of open in ieder geval een raam of deur om koele lucht de kamer binnen te laten. Verwijder de zijpanelen en (indien mogelijk) het voorpaneel uit uw koffer. Gebruik een pluisvrije doek of een blikje perslucht om het stof van alle stoffilters en van alle stoffilters te verwijderen

Belangrijk: Microsoft kan de effectiviteit van een bepaald desinfectiemiddel bij het bestrijden van ziekteverwekkers, zoals COVID-19, niet bepalen. Raadpleeg de richtlijnen van uw plaatselijke volksgezondheidsinstantie over hoe u zich kunt beschermen tegen mogelijke infecties. Maak je muis schoon. Maak een pluisvrije doek of wattenstaafje vochtig met milde zeep en water en veeg de buitenkant voorzichtig schoon

Het verwijderen van de verkeerde rij in deze database kan er vervolgens voor zorgen dat het hele systeem uitvalt. De eenvoudigste manier om virussen te verwijderen, is door een antivirusprogramma te gebruiken dat is ontworpen om uw systeem veilig op te schonen. Als er al een virus op uw computer aanwezig is, moet u dit programma mogelijk onder zeer specifieke voorwaarden uitvoeren.

iOS 14.5 bracht ook Apple's nieuwe transparantie voor het volgen van apps, waarmee je kunt bepalen welke apps je activiteit op anderen mogen volgen.

Hoe u het LCD-scherm van uw computer schoonmaakt - CNET

Herinner je je de dagen nog dat het lcd-scherm van je computer die glanzende nieuwe glans kreeg die net uit de doos kwam? Als hij er de laatste tijd een beetje saai uitziet, is het misschien tijd om hem eens goed schoon te maken. Ga als volgt te werk: Stap 1: Koppel het netsnoer los van de desktopmonitoren. Voor laptopschermen: zet de laptop uit, haal de stekker uit het stopcontact en

Ik maak mijn computer graag elke twee maanden schoon om ervoor te zorgen dat mijn systeem betrouwbaar blijft, zelfs onder de zwaarste werkbelasting. Als uw computersysteem van binnen schoon is, blijft de behuizing lucht circuleren, waardoor al uw componenten koel blijven. Het lijkt in eerste instantie misschien een grote klus, maar wees gerust, na één keer gedaan te hebben, duurt het ongeveer 15 minuten.

Details: Om je eigen toetsenbord te kantelen heb je het volgende nodig: (1) Apple aluminium toetsenbord (2) Leviton blanco QuickPort inzetstukken (2) Super Glue Gel zelfklevende rubberen voetjes Als je dit leest, heb je waarschijnlijk de toetsenbord, en de rest kan eenvoudig worden gekocht bij een computerwinkel of bij uw plaatselijke Home Depot.

Hoe de Mac OS-systeemopslag op te ruimen: 1. Controleer de details van de Mac-opslag via het Apple-menu 2. Gebruik systeemongewenste bestandsopschoning 3. Opschonen ...

Hoe kan ik mijn Apple-computer sneller laten werken? - Antwoorden

De Apple-computer werkt als een gewone computer, maar een beetje sneller en kost minder tijd om hem aan het werk te krijgen en krijgt nooit een virus.

Verwijder Mindspark-producten of relevante programma's via het Configuratiescherm Controleer uw Chrome-extensies en verwijder onbekende extensies Herstel indien nodig uw Chrome-instellingen naar de oorspronkelijke instellingen. Open Chrome op uw computer.

Als u een oudere versie van het besturingssysteem gebruikt dan macOS Sierra, kunt u handmatig door uw schijf bladeren en oude bestanden verwijderen of een schonere app van derden laten scannen. De Macworld-site heeft een gedetailleerde lijst met schoonmaaktips waarin wordt uitgelegd hoe u oude e-maildownloads, cachebestanden en schijfkopieën kunt vinden en verwijderen.

De nieuwste macOS, versie 10.13 (High Sierra), wordt geleverd met een eigen equivalent van Schijfopruiming. Klik op het Apple-pictogram in de menubalk en selecteer "Over deze Mac". Wanneer het venster wordt geopend, klikt u op het tabblad Opslag en vervolgens op de knop Beheren. Hier kunt u apps of bestanden verwijderen die u niet hebt gebruikt in ...

Hoe mijn desktopcomputer schoon te maken - Techyv.com

Schakel eerst de computer uit en haal de stekker uit het stopcontact. Vervolgens de hoofdschakelaar die zich meestal aan de achterkant van uw computer bevindt en is uitgeschakeld. Koppel alle kabels los die zijn aangesloten op een voedingsbron of externe apparaten. Dit is erg belangrijk om te onthouden.

Wat kan ik gebruiken om de echte computer schoon te maken? Ik heb de zwarte macbook en als ik eet, gebruik het dan, je kunt zien als ... www.mac-forums.com/forums/showthread.php?t=45337. Schoon MacBook 9-regel Apple Notes-toetsenbord. Ik heb een soortgelijke vraag, hoewel mijn MacBook-toetsenbord onderhoud nodig heeft ...

Vandaag laten we u zien hoe u uw Apple-computer kunt opschonen om deze sneller te laten werken en schijfruimte vrij te maken. Als je Mac werkt...

Als je een glazen laptopscherm hebt, kun je Windex veilig als reiniger gebruiken. een vleugje Windex op je microvezeldoek gespoten zal zeker het werk doen. Maar denk eraan, spuit de Windex nooit rechtstreeks op uw laptopscherm. Kan ik alcohol gebruiken om mijn computerscherm schoon te maken? Vermijd allereerst bijtende stoffen ...

Ontdek hoe u mijn pc kunt opschonen met behulp van onze gedetailleerde stap voor stap ...

De basisuitrusting van het leven van vandaag is de computer en het gebruik van deze apparatuur bestaat al eeuwen. Verbeterde systeemtoepassingen, minder opslagruimte en minder tijd maken moderne computers en laptops tot de beste apparaten om op te werken.

Het demonteren van een laptop is veel ingewikkelder dan het demonteren van een desktopcomputer. Door de kleine vormfactor is het veel moeilijker. De instructies voor het demonteren van de laptop zijn afhankelijk van het laptopmodel en merk. Omdat er zoveel verschillende merken en modellen laptops zijn, kunnen we geen informatie geven over het demonteren van elke laptop.

Hoe maak je een laptopscherm schoon met huishoudelijke producten: Hallo, In dit instrumentaal laat ik je enkele methoden zien om een ​​laptopscherm schoon te maken met huishoudelijke producten die je waarschijnlijk al hebt. Het is een voordelige en veilige manier om uw monitor weer als nieuw te laten glanzen!!

CRT-monitoren kunnen worden gereinigd met Windex, maar LCD-schermen mogen nooit worden schoongemaakt met reinigingsvloeistoffen op alcohol- of ammoniakbasis. Gebruik alleen een microvezeldoek, zeep en gedestilleerd water, of een mengsel van gedestilleerd water en witte azijn, maar Apple gebruikt iKlear voor al zijn schermen.

Hoe maak je een computerscherm veilig schoon | Oprah elke dag

Het is altijd een goed idee om de handleiding van uw computer te raadplegen om te zien welke producten zij aanbevelen voor het reinigen van een scherm, zegt Kimberly Button, een gecertificeerde schoonmaakexpert. Als u niet weet waar de handleiding is, zijn er veel bedrijven die downloadbare pdf-bestanden aanbieden. Meestal heeft u echter alleen een of twee eenvoudige elektronische reinigingsproducten nodig: een microvezeldoekje of zacht, pluisvrij katoen en reinigingsoplossing, indien nodig.

De brillenreiniger werkt ook. Voor stickers en vingerolie hebt u wellicht een sterkere reiniger nodig, maar spuit de doek af, niet de computer. Laat het een beetje drogen voor gebruik en breng het aan op het kleinste gebied dat nodig is. Gebruik ze niet op het scherm! Windex en een plastic schraper kunnen stickers van plastic gebieden verwijderen nadat u de reiniger hebt laten intrekken.

Door de toenemende vraag naar het nieuwe corona virus. Apple heeft haar klanten wederom advies gegeven en toegelicht. Dat bij het gebruik van reinigingsdoekjes met de aanduiding Clorox en dergelijke, deze moeten worden beschermd. Maar sommige gadgets zijn vergelijkbaar met Apple Pro-shows als XDR. Hij mag zijn instructies hebben en is niet onderworpen aan de algemene mening van de producent.

Als uw computer niet naar behoren presteert, rare fouten geeft of langzaam werkt, is het waarschijnlijk tijd om een ​​reset uit te voeren. U kunt ook uw Windows 10-laptop resetten als u een upgrade naar een nieuw apparaat uitvoert en uw oude wilt verkopen. Een laptop vol gevoelige informatie en persoonlijke documenten wil je natuurlijk niet aan een vreemde geven.

Hoe de appel schoon te maken?

Geïntroduceerd op de West Coast Computer Faire op 16 april 1977, was de Apple II een van de eerste succesvolle personal computers; hij startte het Apple-bedrijf tot een succesvol bedrijf (en zorgde ervoor dat verschillende gerelateerde bedrijven begonnen). In de loop der jaren zijn er een aantal modellen verkocht, waarbij het meest populaire model in de jaren negentig relatief onveranderd is gebleven.

Markeer het account dat niet langer nodig is en klik op het - icoon. Afbeelding: Apple Inc. Bestudeer de mailboxen in de accounts die u in 2018 gaat gebruiken. Als u mailboxen goed georganiseerd houdt, bespaart u tijd wanneer u oude onderwerpen moet openen en verkort u de tijd die nodig is om te beslissen welke bestanden ...

Dus maak alsjeblieft je verdomde telefoonhoesje al schoon. Als u op zoek bent naar een basisdoekje, heeft Apple een reinigingsgids voor zijn hoesjes. Maar als je iets robuusters nodig hebt, hebben we je gedekt. Hier leest u hoe u dat vervelende, vergelende hoesje kunt desinfecteren dat u elke keer dat u naar uw telefoon kijkt, aankijkt.

Показана 51 запись