Alles over computers en technologie

Hoe maak je een Apple computerscherm schoon

4 manieren om een ​​Macbook Pro-scherm schoon te maken Antwoorden op al uw "Hoe?"

Houd het computerscherm helemaal omhoog of omlaag om het risico te verkleinen dat u het per ongeluk besmeurt terwijl u werkt. Ga zo nodig door met het polijsten van het computerscherm totdat alle vlekken verdwenen zijn, en breng indien nodig opnieuw de reinigingsoplossing aan. Het kan enkele passages op het scherm en enkele minuten duren om

Om het scherm van uw MacBook, MacBook Pro of MacBook Air schoon te maken, zet u eerst de computer uit en koppelt u de AC-adapter los. Maak een zachte, pluisvrije doek alleen vochtig met water en gebruik deze vervolgens om het computerscherm schoon te maken.

Gebruik geen spuitbussen, bleekmiddelen of schuurmiddelen op uw computer. En spuit nooit reinigingsmiddelen rechtstreeks op het apparaat. Gebruik een 70% isopropylalcoholdoekje of Clorox-desinfectiedoekjes om harde, niet-poreuze externe oppervlakken zoals het scherm of toetsenbord voorzichtig af te vegen. Dompel uw Apple-product nooit onder ...

Voor algemene instructies over het reinigen van lcd-schermen en tv-schermen, leest u hoe u een flatscreen-monitor schoonmaakt. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op beeldschermen op Mac-laptops en -desktops, evenals op beeldschermen van derden die u met een Mac gebruikt. Mac-beeldschermen vallen in twee categorieën

Hoe maak je een laptopscherm schoon - desinfecteer je MAC- of pc-scherm

Het schoonmaken van een scherm vergt wat meer delicatesse dan de rest van je elektronica. Sommige reinigingsmiddelen kunnen schurend zijn en als u te veel vloeistof gebruikt, kunnen uw laptop en monitor volledig kortsluiten. En toch, in tegenstelling tot andere elektronische apparaten, kan een glazen scherm of LCD-monitor gemakkelijk vervelende strepen trekken (slechts

Dit is de mediaspeler die Apple had moeten maken. PopClip - wanneer u iets markeert, of het nu een enkel woord, link, enz.

Dit zal je computer zeker opschonen, maar het is een krachtige truc en wordt normaal gesproken gebruikt om grote rommel (zoals plakkerige hars of thermisch vet) te verwijderen. Het is handig om te bezitten, maar we vinden het overdreven voor schermreiniging. Zorg ervoor dat u geen van de onderstaande items ontvangt.

Vermijd het gebruik van spuitbussen en andere schurende reinigingsmiddelen. Laptop- en notebookschermen zijn vaak lcd-schermen (in plaats van glas zoals oude computerschermen), dus ze hebben wat meer zorg nodig om ze vlekvrij te houden. Dit artikel behandelt het stapsgewijze proces om een ​​laptopscherm veilig schoon te maken en hardnekkig vuil, vuil en vingerafdrukken te verwijderen.

Hoe maak je een iPhone-scherm goed schoon zonder het te beschadigen?

Hoe een iPhone-scherm schoon te maken. 1. Koppel alle kabels los die op de telefoon zijn aangesloten. 2. Schakel de iPhone uit en haal hem uit de hoes. 3. Gebruik een schone, pluisvrije, kleurstofvrije doek (denk aan een wit T-shirt) die licht is bevochtigd met alleen water en veeg met korte, rechte bewegingen voorzichtig over het schermoppervlak.

U wilt voorkomen dat u iets agressiefs, zoals glasreiniger, op uw laptopscherm gebruikt. Hewlett-Packard raadt u aan geen ontsmettingsalcohol te gebruiken om een ​​LCD-scherm schoon te maken, aangezien dit uw scherm kan beschadigen. Het is een goede gewoonte om altijd uw fabrikant of handleiding te raadplegen voor een lijst met producten die u moet gebruiken of vermijden voordat u begint met het schoonmaken van uw apparaat.

Er zijn vijf algemene gebieden op een computer die u moet reinigen: de behuizing, het beeldscherm, het toetsenbord, de poorten en de ventilatieopeningen. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw laptop uitzetten en de stekker uit het stopcontact halen. U kunt beginnen met het reinigen van de laptoptas met een vochtige doek om de buitenkant af te vegen.

Computers. Oplossingen op maat.

Hoe maak je een laptopscherm schoon? Onze 3 makkelijke manieren | gewoon laptop

Een touchscreen laptopscherm reinig je, net als een normaal laptopscherm, met een microvezeldoek. U moet ervoor zorgen dat de computer is uitgeschakeld, omdat u niet per ongeluk op iets in uw besturingssysteem wilt klikken!

Een computerscherm schoonmaken is niet zo moeilijk als je zou denken. Hier leest u wat u moet weten over hoe u uw scherm schoonmaakt, wat u moet gebruiken en hoe u het veilig kunt schoonmaken. Het is tijd om dat vuile scherm op te ruimen. Of je nu een desktop-pc, laptop of hybride gebruikt, het is belangrijk om het scherm schoon te houden.

Vermijd het gebruik van producten zoals Windex omdat deze ammoniak bevatten en het LCD-scherm kunnen aantasten. Het is het beste om een ​​pluisvrije microvezeldoek te gebruiken, een "oud T-shirt" of een andere zachte doek kan stof en pluisjes introduceren die de computer zelf kunnen beschadigen. Test bij twijfel eerst een klein deel van het scherm.

Computerschermen kunnen heel gemakkelijk vuil worden en moeten daarom vaak worden schoongemaakt. Wees echter zeer voorzichtig bij het schoonmaken ervan. Hoewel vrij verkrijgbare glazenwassers een goede optie lijken, kunnen ze helaas grote schade aanrichten aan uw scherm en beschermende coatings verwijderen. Hier is een snelle oplossing voor het gemakkelijk en veilig schoonmaken van een computerscherm.

Hoe maak je een computerscherm veilig schoon | Oprah elke dag

Het is altijd een goed idee om de handleiding van uw computer te raadplegen om te zien welke producten zij aanbevelen voor het reinigen van een scherm, zegt Kimberly Button, een gecertificeerde schoonmaakexpert. Als u niet weet waar de handleiding is, zijn er veel bedrijven die downloadbare pdf-bestanden aanbieden. Meestal heeft u echter alleen een of twee eenvoudige elektronische reinigingsproducten nodig: een microvezeldoekje of zacht, pluisvrij katoen en reinigingsoplossing, indien nodig.

POST op een Windows-computer verwijst meestal naar de logo-flash en daaropvolgende BIOS-typecontroles die meestal verschijnen als een reeks DOS-tekst die zich over het scherm verspreidt voordat het Windows-logo verschijnt.

In deze tutorial leren we hoe je een aluminium Apple-toetsenbord schoonmaakt. Je hebt nodig: zeep, wattenstaafjes en water. Verwijder eerst elke toets voorzichtig van uw toetsenbord en reinig vervolgens de toetsen en de binnenkant met een mengsel van zeep en water op een wattenstaafje. Als u klaar bent, plaatst u uw sleutel terug op het toetsenbord.

iKlear is de enige reiniger die wordt aanbevolen door Apple Tech Support en wordt gebruikt door Apple Care om een ​​breed scala aan Apple-producten schoon te maken. En het werkt echt goed. Nadat ik er wat bij mijn vriend thuis had geprobeerd, kocht ik het de volgende keer dat ik de kans kreeg. Hoewel het een beetje prijzig is voor $ 29,95 als je de volledige verkoopprijs van Apple voor hun kit betaalt, gaat het voor altijd mee (ik heb mijn fles al meer dan 2 jaar en ik ben nog niet op de helft of in het midden).

hoe maak je een laptopscherm schoon | LaptopScreen.com-blog

Vermijd het gebruik van papieren handdoeken, toiletpapier, tissuepapier of iets dergelijks om het scherm af te vegen. Deze niet-ultrazachte materialen zijn erg gevoelig voor krassen op het scherm. De reinigingsoplossing: vermijd het gebruik van water om uw LCD-scherm of een digitizer schoon te maken; tenzij de instructies van uw machine dit specifiek zeggen ...

Dit gebeurt alleen wanneer u de computer onder druk hebt gezet wanneer deze is gesloten. Misschien stop je het bijvoorbeeld in een rugzak met zware boeken eromheen en oefen je er druk op uit. Of ze blijvend zijn, hangt af van hun mate van "etsen". Als u een zachte, vochtige doek probeert en over de

Het schoonmaken van een laptopscherm is vergelijkbaar met het schoonmaken van flatscreens of lcd-schermen. Laptopschermen zijn echter extreem gevoelig en er zijn speciale reinigingsprocedures vereist. Het niet kennen van de juiste reinigingsverzorging kan krassen en blijvende schade aan uw laptopscherm veroorzaken. U kunt reinigingsoplossingen en speciale doekjes kopen voor het reinigen van laptopschermen.

Apple raadt aan om het scherm van je iPad of iPad Pro schoon te maken met een pluisvrije doek. Dit is het soort zachte doek dat wordt gebruikt om brillen of cameralenzen schoon te maken. Het wist vingerafdrukken zonder vezels zoals een papieren handdoek of tissue af te zetten.

Hoe u uw computerscherm schoonmaakt | pc-speler

Voor wat extra reinigingskracht maak je je doek licht vochtig met gedestilleerd water (geen onzuiverheden die per ongeluk schade kunnen veroorzaken), maar niet zo sterk dat je het water eruit kunt wringen. Onthoud dat we niet willen dat de vloeistof langs het scherm loopt en zich ophoopt in de randen en hoeken. Als water alleen niet voldoende is, meng dan een reinigingsoplossing met 50 procent gedestilleerd water, 50 procent wit ...

Om uw computerscherm met succes schoon te maken, hoeft u alleen maar een microvezeldoek (of een speciaal voor het reinigen van brillen ontworpen doekje) te gebruiken die is bevochtigd met een beetje water. Veeg de doek voorzichtig over het schermoppervlak zonder het te krassen. Door goede hygiënegewoonten aan te nemen op de elektronische apparaten die we dagelijks gebruiken, kunnen we onnodige risico's voor onze gezondheid voorkomen.

Volg deze stapsgewijze reinigingsinstructies hieronder voor een vlekvrij computerscherm. Of volg hoe Sean Busch, medeoprichter en schoonmaakexpert van Puracy, zijn eigen computerscherm schoonmaakt in deze video. 1. Zet uw desktopmonitor uit of zet uw laptop uit. Draai hem dan naar een raam of fel licht; hierdoor kunt u vegen en vingerafdrukken duidelijker zien.

Gebruik nooit zeepsop om de computer schoon te maken. Sommige zepen zijn gemaakt met agressieve chemicaliën die niet in water oplossen. Dus als u uw scherm schoonmaakt met agressieve zeep, kan dit uw scherm aantasten en de weergavekwaliteit verslechteren. 2. Wees nooit hard bij het afvegen of wrijven.

100 laptopideeën | hoe de computer schoon te maken, het computerscherm schoon te maken ...

Hoe maak je een laptopscherm schoon met huishoudelijke producten: Hallo, In dit instrumentaal laat ik je enkele methoden zien om een ​​laptopscherm schoon te maken met huishoudelijke producten die je waarschijnlijk al hebt.

Als verdere reiniging nodig is, kan een 50/50 mengsel van witte azijn en gedestilleerd water ook effectief zijn. Zorg ervoor dat u pure witte azijn gebruikt, geen appelciderazijn of een ander type azijn. Kan Windex op het computerscherm worden gebruikt? Het is veilig om Windex als reinigingsmiddel te gebruiken als en ...

Dus, weet iemand hoe je een mat scherm veilig kunt reinigen zonder het te beschadigen? Ik maakte altijd een doek vochtig en veegde mijn oude glanzende LCD-scherm af, en het werkte prima, zou deze techniek werken?

Van de Apple-ondersteuningssite over het schoonmaken van uw Mac-laptop. Ontdek hoe u uw Mac-laptop schoonmaakt. MacBook, MacBook Pro en MacBook Air Wanneer u de buitenkant van uw MacBook, MacBook Pro of MacBook Air schoonmaakt, moet u eerst uw computer uitschakelen en de netadapter loskoppelen. Gebruik vervolgens een vochtige, zachte, pluisvrije doek om de buitenkant van de computer schoon te maken. Voorkom dat er vocht in de openingen komt. Spuit geen vloeistof rechtstreeks op de computer. Gebruik geen spuitbussen, oplosmiddelen, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen die waterstofperoxide bevatten die de afwerking kunnen beschadigen. Om je MacBook-scherm schoon te maken...

Een computerscherm schoonmaken - 5 eenvoudige stappen Zen thuiszorg

Volg deze vijf eenvoudige stappen om een ​​computerscherm schoon te maken: Stap 1: pak een doek en schoonmaakmiddel (microvezel is het beste, katoen is het op één na beste) Stap 2: zet de computer uit Stap 3: veeg het stof van het scherm Stap 4: maak schoon het scherm met water Stap 5: Laat het scherm drogen. Lees verder voor meer informatie over de beste en veiligste manieren om uw computerscherm schoon te maken. Bekijk ook de Screen Mom Screen Cleaning Kit om het schoonmaken van uw computerscherm gemakkelijker te maken. Dit is een handige kit die zowel een zachte microvezeldoek als een krachtige maar veilige reinigingsoplossing bevat die is ontworpen voor computerschermen.

Laptopschermen met een matte afwerking bieden veel voordelen voor gebruikers, maar het eenvoudige matte scherm zorgt ervoor dat stof en vuil beter zichtbaar worden op het scherm. Daarom moeten laptopgebruikers weten hoe ze een mat laptopscherm op de juiste manier moeten schoonmaken, zodat hun laptop er altijd als nieuw uitziet en blijft ...

Als het beeldprobleem te wijten is aan een kapot of defect laptopscherm, is vervanging vrij eenvoudig. Opgemerkt moet worden dat laptopschermen extreem duur zijn en soms 50% of meer van de totale kosten van de computer kunnen kosten, bijvoorbeeld meer dan $ 500 voor een computer van $ 1000.

Als u uw computerscherm schoonmaakt terwijl het aan staat, kan uw scherm beschadigd raken, zoals een elektrische schok. Als u uw computer uitschakelt, kunt u ook zien waar het vuil zich bevindt, met name de vegen op het scherm, die niet zichtbaar zijn als de computer aan staat. Gebruik voor stof een doek. Zodra uw computer is uitgeschakeld, kunt u...

Hoe maak je een computerscherm schoon?

Het is meestal veel gemakkelijker om te zien waar je moet schoonmaken als het scherm is uitgeschakeld. Stap drie Kijk naar het scherm door het met de microvezel in kleine cirkels te borstelen. Hiermee worden de meeste eenvoudige onvolkomenheden verwijderd. Stap vier Alleen als het echt nodig is, bevochtig een katoenen doek, of zelfs de hoek van je katoenen shirt, en herhaal de kleine cirkelvormige bewegingen.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om geen agressieve ontsmettingsmiddelen zoals bleekmiddel te gebruiken om je telefoon schoon te maken. Alle desinfectiemiddelen kunnen de oleofobe coating op uw telefoonscherm beschadigen, maar 70% isopropylalcohol is de minst schadelijke van uw desinfectiemogelijkheden. Je zult nooit veel isopropylalcohol gebruiken elke keer dat je schoonmaakt, maar deze fles van twee 32-ounce zal je voor een lange tijd gevuld houden.

MAC CLEANING 101: hoe u uw MacBook-scherm en toetsenbord schoonmaakt | Andrea Jean Dit is hoe

LCD-schermen op televisies en monitoren zijn zeer kwetsbaar en het schoonmaken moet met grote zorg en aandacht worden gedaan om schade te voorkomen. Deze displays zijn gemaakt van vloeibaar kristal en de verkeerde materialen of techniek kunnen krassen en andere schade veroorzaken. Met een beetje knowhow en de juiste apparatuur moet het schoonmaken van uw tv-scherm of pc-monitor echter snel en eenvoudig zijn. Dus lees verder en laat Everything How uitleggen hoe je een LCD-scherm schoonmaakt zonder het te beschadigen. U kunt deze technieken ook gebruiken als uw televisie een plasmascherm heeft.

Kun je brillenreiniger op computerschermen gebruiken?

CRT-monitoren kunnen worden gereinigd met Windex, maar LCD-schermen mogen nooit worden schoongemaakt met reinigingsvloeistoffen op alcohol- of ammoniakbasis. Gebruik alleen een microvezeldoek, zeep en gedestilleerd water, of een mengsel van gedestilleerd water en witte azijn, maar Apple gebruikt iKlear voor al zijn schermen.

iTechnician is een netwerk van gelijkgestemde iPhone-, iPad-, iPod-, Mac- en Apple Watch-reparateurs in Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Technici hebben samen meer dan 400 jaar ervaring met het repareren van Apple-apparaten. iTechnician is opgericht met de visie om betaalbare, betrouwbare en eerlijke Apple-apparaatreparatieservice te bieden ...

U kunt ook een milde glasreiniger gebruiken die geen alcohol of ammoniak bevat. De meeste winkels voor kantoorbenodigdheden verkopen speciaal ontworpen schoonmaaksets. Hoewel er veel commerciële producten beschikbaar zijn die werken zonder plastic te beschadigen, heeft Apple een product getest met de naam Klear Screen, gemaakt door ...

OPMERKING: Als u een kras op uw scherm of monitor heeft die niet met de bovenstaande methoden kan worden verwijderd, kunt u verschillende hulpprogramma's voor het verwijderen van krassen proberen. Het eerste product bleek de beste resultaten te hebben bij het verwijderen van krassen van schermen. Het wordt de NOVUS Plastic Polishing Kit genoemd.

Een telefoon, computer, laptop en andere technische apparaten schoonmaken

Als resident technische ondersteuning voor iedereen die ik ken, heb ik walgelijke laptops gezien. Van overal zichtbaar vuil op toetsenborden, besmeurde schermen en stofwolken in ventilatieopeningen, elk apparaat is een nieuw avontuur in het vuil.

Ooit gebruikte ik Windex om een ​​stoffig flatscreen-tv-scherm schoon te maken. Vanaf de eerste keer wissen wist ik dat er iets mis was. En daar heb je het: de chemicaliën hadden het scherm permanent beschadigd.

Als er strepen blijven bestaan ​​nadat het scherm is opgedroogd, wrijft u deze voorzichtig op met de droge doek. Laat het scherm volledig drogen voordat u uw computer of laptop weer aanzet. Opmerking: Apple beweert dat je 70% isopropyldesinfectiedoekjes kunt gebruiken om elk Apple-product schoon te maken. Onthoud dat er geen vloeistof in poorten of openingen van het apparaat komt - om dit te voorkomen, wilt u misschien ...

Achterprojectietelevisies zonder beschermend scherm vereisen zeer delicate reinigingsprocedures. Ik raad ten zeerste aan om een ​​gespecialiseerde reiniger voor projectie-tv te gebruiken om een ​​doorzichtprojectiescherm schoon te maken. In het verleden heb ik altijd het Mitsubishi CLEANER-VSS schermreiniger onderdeelnummer van hun after-sales service gebruikt - als het nog beschikbaar is.

Hoe het computerscherm schoon te maken | Forum

Het glazen beeldscherm kan worden gereinigd met een gewone huishoudelijke glasreiniger*. Zet de monitor uit en spuit de reiniger op een zachte doek zodat de vloeistof niet in de componenten in de monitor komt. Ik raad aan om een ​​doek te gebruiken die is bevochtigd met water en ontsmettingsalcohol om je monitor schoon te maken, maar op een scherm dat niet van glas is of een soort antireflectiebescherming op het scherm heeft.

Herinner je je de dagen nog dat het lcd-scherm van je computer die glanzende nieuwe glans kreeg die net uit de doos kwam? Als hij er de laatste tijd een beetje saai uitziet, is het misschien tijd om hem eens goed schoon te maken. Ga als volgt te werk: Stap 1: Koppel het netsnoer los van de desktopmonitoren. Voor laptopschermen: zet de laptop uit, haal de stekker uit het stopcontact en

Details: In deze tutorial leren we hoe je een aluminium Apple-toetsenbord schoonmaakt. Je hebt nodig: zeep, wattenstaafjes en water. Verwijder eerst elke toets voorzichtig van uw toetsenbord en reinig vervolgens de toetsen en de binnenkant met een mengsel van zeep en water op een wattenstaafje.

Verwijder eventuele resterende statische elektriciteit van de pc door een metalen onderdeel van de behuizing aan te raken, niet een van de componenten erin. Eventuele resterende statische elektriciteit kan u schokken of permanente schade aan de machine veroorzaken. 2. Bevochtig een zachte pluisvrije of microvezeldoek met de reinigingsoplossing.

Hoe maak je een laptopscherm schoon

U kunt ook 50 procent azijn en 50 procent gedestilleerd water gebruiken. Stap 4. Spuit de katoenen of katoenen doek in met de oplossing. Spuit de oplossing niet rechtstreeks op het computerscherm. Stap 5. Veeg het scherm voorzichtig af in een cirkelvormige beweging. Stap 6. Geniet van je schone scherm.

Net als uw monitor is de beste reiniger voor een touchscreen-apparaat oud water of een 50/50 mengsel van gedestilleerd water en azijn. Dat gezegd hebbende, touchscreens zijn wat steviger dan LCD-monitoren omdat ze bedoeld zijn om aan te raken, dus misschien wil je wat harder drukken als je een bijzonder hardnekkige plek hebt (overdrijf het echter niet).

Voordelen: Laptop schoonmaken is een snelle oplossing voor plakkerige toetsen en wazige schermen. In slechts een paar minuten tijd kan het schoonmaken ook de algehele prestaties van uw laptop verbeteren. Schoonmaakhulpmiddelen Hulpmiddelen voor het schoonmaken van een laptop zijn gemakkelijk te vinden en niet duur. Een pluisvrije doek en een oude tandenborstel zijn meestal voldoende.

Показано 55 записей