Alles over computers en technologie

Hoe maak je een back-up van iOS 9

Een back-up maken van uw iPhone, iPad en iPod touch - Apple Support

Als u het wachtwoord van uw iPhone, iPad of iPod touch bent vergeten. Bekijk, wijzig of zeg je abonnementen op. Update iOS op uw apparaat. Neem contact op met Apple-ondersteuning.

Oorspronkelijk antwoord: hoe ging Apple om met ios9 1GB opslaggrootte van 5GB ios8? Bedankt voor de A2A! Dit komt door een nieuwe technologie genaamd "App Thinning". Wat is App Thinning precies? App Thinning verlaagt de iOS 9 OTA-update van 4,6 GB naar 1,3 GB, een afname van 71%.

iSkysoft iPhone Data Recovery is de beste back-upsoftware voor iOS 9. Het is net zo eenvoudig als het meest efficiënt om verloren of verwijderde informatie op elk moment van de iPhone te herstellen. Met iSkysoft iPhone Data Recovery kun je heel gemakkelijk foto's, muziek, video's, sms, oproeplogboeken en notities, enz. herstellen.

Het maken van een back-up van een iPhone is belangrijk omdat u hiermee al uw persoonlijke gegevens, apps en items kunt terugkrijgen, mocht u ooit de iPhone moeten herstellen, upgraden of vervangen door een nieuwe telefoon, dit alles door te herstellen vanaf de gemaakte back-ups . Uw iPhone wordt standaard automatisch gesynchroniseerd

Top 20 iOS 9 back-uptools voor Windows en Mac OS

dr.fone - iOS-gegevensback-up en -herstel kan u helpen eenvoudig een back-up te maken van uw iPhone / iPad-video's, belgeschiedenis, muziek, app-gegevens, notities, berichten, contacten, foto's, berichten Facebook, iMessages en tal van andere gegevens, of u kunt exporteer selectief die gegevens die u op uw computer wilt bewaren.

Geen back-up nodig. Herstel tot 20 soorten inhoud, waaronder berichten, foto's, video's, contacten, notities, WhatsApp / Tango / Viber-chats, Safari-geschiedenis, enz. Herstel iOS-gegevens die verloren zijn gegaan om verschillende redenen, zoals per ongeluk verwijderen, iOS-update, jailbreak-fout, fabrieksreset enz.

Zoek iOS-back-ups in iCloud. Als u iCloud-back-ups voor iPhone gebruikt, hoeft u geen last te hebben van een laag opslagprobleem. Zodra er een back-up van uw iPhone- of iPad-bestanden is gemaakt, kunt u de back-ups eenvoudig verwijderen. Geen van uw waardevolle gegevens zal worden beschadigd. Hoe back-ups van iPhone of iPad te verwijderen en back-up uit te schakelen voor

iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 en iPhone 4s. iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3 en iPad 2. iPad mini 3, Retina iPad mini, iPad mini 1e generatie. iPod touch 6e generatie, iPod touch 5e generatie. Sommige nieuwe functies in iOS 9 zijn niet voor alle apparaten of in alle landen beschikbaar.

Top 4 manieren om een ​​back-up te maken van iPhone / iPad naar computer (pc en Mac) ...

Selecteer de uitvoermap op uw pc om de bestanden op te slaan en druk op OK. Nu zouden uw bestanden in een mum van tijd probleemloos naar uw pc worden geëxporteerd. Nu weet je hoe je een back-up van de iPhone naar de computer kunt maken met Dr. Fone - Phone Manager (iOS).

Het belangrijkste verschil is waar uw back-ups worden opgeslagen. iCloud-back-ups worden opgeslagen in iCloud en iTunes-back-ups worden lokaal op uw Mac of pc opgeslagen. Als u een back-up van uw iPhone of iPad maakt met iCloud, kunt u deze overal openen via Wi-Fi.

Het is belangrijk om regelmatig een back-up te maken van iPhone- of iPad-gegevens in geval van gegevensverlies. FoneGeek iOS Backup & Restore biedt de meest flexibele oplossing voor het selectief back-uppen en herstellen van gegevens zonder de huidige gegevens op het apparaat te beïnvloeden.

Voer het wachtwoord op je iPhone in zoals je nodig hebt en het programma zal automatisch een back-up maken. Deel 3. Hoe maak je een back-up van iPhone naar computer (zonder iTunes / iCloud). Met de bovenstaande twee methoden kunt u eenvoudig een back-up maken van allerlei iOS-bestanden op uw computer. U moet echter een back-up maken van alle iPhone-gegevens en het hele proces zal veel tijd voor u in beslag nemen.

Hoe maak je een back-up van je iPhone of iPad voordat je gaat updaten naar iOS 9?

Scrol in het gedeelte 'Overzicht' naar 'Back-ups'. Wijzig het gedeelte 'Automatisch een back-up maken' in 'Deze computer'. Klik op "Nu een back-up maken" in het gedeelte "Handmatig een back-up maken en herstellen". Maak binnen enkele minuten een back-up van uw foto's en zet ze over.

Maak een back-up van de iPhone naar de computer met AnyTrans. AnyTrans is de veelzijdige tool voor iOS-bestandsbeheer: breid uw controle over uw iOS-gegevens uit tot meer dan normaal mogelijk is, zonder uw iDevice te jailbreaken. Het wordt beschouwd als het beste iTunes-alternatief dat uitstekend back-ups maakt, overbrengt ...

Oplossing 2: een back-up van uw iPhone maken met iTunes op uw Mac. 1. Verbind je iPhone of iPad via USB met je computer. 2. Open iTunes en klik op het apparaatpictogram in de tabbalk. 3. Blader in het gedeelte Samenvatting naar Back-ups. 4. Wijzig het gedeelte Automatisch een back-up maken in Deze computer.

Nogmaals, dit proces zal het apparaat volledig wissen en duurt ongeveer 10 minuten. Zodra het proces is voltooid, zal iTunes u vragen of u de iPhone wilt instellen als een nieuwe iPhone of een back-up wilt terugzetten. Kies de laatste optie als je al je apps en instellingen wilt herstellen.

IOS-back-up: vier manieren om iPhone iPad iPod-bestanden te back-uppen naar iOS ...

Het kan een back-up maken van iOS iPhone iPad iPod-bestanden naar een Mac / pc-computer met elk type bestand, inclusief video's, foto's, muziek, beltonen, iBooks, enz. en vice versa. Het verwijdert automatisch FairPlay DRM van door iTunes gekochte M4V-films, tv-programma's tijdens het back-upproces van iOS-bestanden, zodat u iTunes DRM-ed M4V-films kunt bekijken op meer apparaten buiten het Apple-ecosysteem, zoals Windows, Android, smart TV, VLC ...

Er wordt een venster geopend, dus ga naar waar je het iOS 9 ipsw-bestand hebt opgeslagen en klik op Openen. iTunes zal nu iOS 10 verwijderen en iOS 9 opnieuw installeren. Als u een bericht ontvangt dat u de nieuwste versie van iOS gebruikt, start u uw apparaat opnieuw op in de herstelmodus. Schakel hiervoor uw apparaat uit en koppel het los van uw pc of Mac.

Maar hoe maak je een back-up van iOS-bestanden? Editor beveelt hier twee methoden voor u aan: iOS-gegevens opslaan met iTunes-back-up of back-up van iOS-apparaatgegevens met iOS Data Manager-software. Maar we raden de tweede route ten zeerste aan. Waarom? IPhone-gegevensherstelsoftware kan alle gegevens herstellen (sommige gegevens die u mogelijk eerder hebt verwijderd, maar deze software kan deze herstellen!) Van iOS-apparaten.

Verbeter de gegevensbeveiliging op uw Apple-apparaten. Het versleutelen van uw iPhone- of iPad-back-ups is een geweldige manier om uw gegevens te beschermen. Door simpelweg een optie in uw standaard back-upschema in te schakelen, kunt u de coderingsfunctie in- en uitschakelen voor uw iOS-back-ups. Zorg ervoor dat u het wachtwoord voor ...

Hoe de iPhone herstellen vanaf een eerdere back-up (inclusief iOS 14)?

Er zijn veel manieren om de iPhone van een eerdere back-up te herstellen, maar een van de beste is door iMyFone iTransor te gebruiken. Het is gewoon de meest flexibele methode met de meeste opties, en het stelt je ook in staat om gedeeltelijke herstelacties uit te voeren en specifieke gegevens te extraheren. Als je meer controle wilt, dan is iTransor met ondersteuning voor iOS 14 een goede keuze.

We hebben een paar e-mails ontvangen over het terugzetten van een iOS 9.3-back-up naar een apparaat met iOS 9.2. Dit is niet zo verwonderlijk aangezien de iOS 9.3-versie van Apple problemen had op oudere apparaten en nu voor sommige mensen problemen lijkt te hebben met het openen van links. We hebben een speciale versie van Decipher Backup Repair gemaakt die, naast het oplossen van problemen in een back-up, ook de nodige wijzigingen zal aanbrengen om een ​​back-up gemaakt met iOS 9.3 te downgraden naar een back-up die compatibel is met iOS 9.2.

Vraag voor beginners: kan ik downgraden van iOS 9 naar 8.3 en een back-up herstellen van iOS 9 naar iOS 8.3? Op dit moment lijkt het erop dat ik geen nieuwe OS-back-up mag terugzetten naar een oude. Ik zou echt bang zijn om een ​​verse installatie te doen. In het ergste geval moet ik upgraden naar iOS 9 en het met alles gebruiken

Back-up maken van iPhone, iPad, iPod met iTunes (pc en Mac) iTunes-back-upinformatie: support.apple.com/kb/ht1766 Verdien $$$ per ...

back-up - Hoe maak je een back-up en herstel je applicaties op ios ...

Blader door andere vragen met het label iOS-back-up herstellen of stel uw eigen vraag.

IPhone- en iPad-back-ups bevatten bijna al uw mobiele gegevens. Ze zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn - als u uw telefoon verliest, kunt u binnen de kortste keren een nieuwe gebruiken als u een recente back-up bij de hand hebt. Maar wat als u snel toegang wilt hebben tot gegevens van een back-up, zonder deze op een apparaat te herstellen? Of gegevens openen en exporteren die alleen beschikbaar zijn in back-ups, zoals Berichten?

Dankzij iOS 9 hebben we nu een gemakkelijke manier om e-mailbestanden bij te voegen van iCloud Drive of andere apps die dit ondersteunen, waaronder Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer. In dit artikel laten we u de stapsgewijze handleiding zien voor het toevoegen van e-mailbijlagen op iPhone of iPad in iOS 9.

Volledige iPhone-back-up maken vóór update van iOS 14. Laatste update: 16 september 2020 | Auteur: Wide Angle Software Development Team. Invoering. Het is belangrijk om de software van uw Apple-apparaat up-to-date te houden, niet alleen vanwege alle coole nieuwe functies die we in Updates hebben gekregen, maar ook vanwege alle beveiligingsupdates die Apple heeft doorgevoerd om u te beschermen. Ontdek wat er nieuw is in iOS 14>. Er is echter nog steeds een risico op gegevensverlies tijdens het upgraden van de systeemsoftware. Daarom is het belangrijk om een ​​back-up te maken voordat u uw iPhone of iPad upgradet. Dit artikel leidt u door de stappen ...

iphone - iCloud iOS 9-back-up verwijderen - Anders vragen

Ik gebruik iOS 9. Ik wil mijn iCloud-back-up verwijderen. Dus ik ga naar Instellingen> iCloud> Opslag> Opslag beheren zoals de ondersteuningspagina zegt. Helaas krijg ik wanneer ik dit doe de melding "Kan back-up niet verwijderen Deze back-up kan op dit moment niet worden verwijderd".

U kunt de volgende tips bekijken om de iPhone te herstellen met Leawo iOS Data Recovery, en u mag de software gratis downloaden om het uit te proberen. Merk op dat de proefversie stopt bij het voorbeeldvenster, de onderstaande tips bevatten drie oplossingen: iPhone rechtstreeks herstellen vanaf iPhone, iPhone herstellen vanaf iTunes-back-up en iPhone herstellen vanaf iCloud-back-up.

Als de meest recente iOS-versie werd iOS 9 begin juni onthuld op WWDC 2015. En het zou in september uitkomen, maar nu is er een bèta om te proberen. Het eerste dat u moet doen voordat de iOS 9-update wordt uitgevoerd, is een back-up maken van alle gegevens op uw iPhone of iPad.

Ik heb vandaag mijn iPhone 6 geüpdatet van iOS 9 naar iOS 9.1. Het werkte zonder problemen en ik heb met succes geüpdatet naar iOS 9.1. Maar later kwam ik erachter dat mijn iPhone-contacten weg waren. Ik deed niets maar deze contacten waren er niet. Ik kan niet wachten om mijn verloren contacten terug te vinden. Kan iemand mij helpen?

Een back-up maken van uw iPhone en deze herstellen | PCMag

Zodra er een back-up van uw gegevens is gemaakt, kunt u deze herstellen als er iets misgaat of deze gebruiken om een ​​nieuwe telefoon in te stellen. Volg de schermen om de telefoon handmatig of automatisch in te stellen via een ander iOS-apparaat. Kies op het scherm Apps en gegevens Herstellen vanuit iCloud-back-up en log vervolgens in bij iCloud met uw Apple ID en wachtwoord.

Controleer ook - Hoe u foto's, apps of berichten op uw iPhone kunt verbergen. Sla uw contactpersoon op de pc op. Als alles eenmaal is gezegd, is het meestal het geval dat een expert in het overtuigen om toegang te krijgen tot iCloud ook in uw browser op uw cijfer gaat en uw te open inloggegevens in de contacten gooit

De meest complete iPhone-back-upoplossing: gelaagde back-up. De kern van elk back-upplan is een centrale locatie waar u al uw digitale gegevens wilt opslaan; foto's, video's, contacten, enz., waar ze ook vandaan komen: uw iPhone, Facebook, gescande afbeeldingen, internet, enz.

Er zijn veel redenen waarom het op dit moment beter is om iOS-versie 9.0.2 te hebben. Je weet waarschijnlijk dat iOS 9.1 nog steeds niet gejailbreakt kan worden en als je besluit te downgraden naar iOS 9.0.2 kun je gemakkelijk het jailbreakproces doorlopen met Pangu 9. En we weten allemaal wat voor soort voordelen het gejailbreakte apparaat te bieden heeft.

Phoenix Jailbreak-app (download) iOS 9.3.6

Druk vervolgens op de optie Jailbreak voorbereiden / KickStart Jailbreak. Raak Gebruik offsets aan als het scherm wordt weergegeven. Wacht een paar minuten totdat het jailbreakproces is voltooid. Bekijk deze youtube (video) voor meer details. Phoenix installeren met een pc

Nadat u deze twee items hebt gescand, selecteert u de notities of contacten die u nodig hebt en klikt u op de knop "Herstellen naar apparaat" op de interface om die herstelde notities en contacten rechtstreeks naar uw apparaat over te zetten. Deel 2. Herstel verloren gegevens via iTunes-back-up na de upgrade van iOS 9. Stap 1. Kies Herstellen vanuit iTunes-back-upmodus.

3. Tik op "Chatback-up" en tik vervolgens in het volgende scherm op de groene knop "BACKUP". Om regelmatige back-ups te plannen, tikt u op "Back-up maken naar Google Drive" en stelt u de frequentie in. Controleer vervolgens of het juiste Google-account en het juiste wifi-netwerk zijn geselecteerd.

iPhone Backup Extractor is een eenvoudige app die bestanden extraheert uit iTunes of iCloud-back-up voor iOS-apparaten, of het nu iPhone, iPad of iPod Touch is. Het is handig voor het herstellen van apps gedownload uit de AppStore, sms-geschiedenissen, foto's, fotostream en andere gegevens die anders onbereikbaar zouden zijn.

Hoe een ios-apparaat te back-uppen

U kunt de informatie kopiëren en opslaan op uw iPhone, iPad of iPod touch door er een back-up van te maken. Als u uw apparaat vervangt, kunt u Back-up maken van iOS-apparaatback-up gebruiken om uw gegevens over te zetten naar een nieuw apparaat.

Welnu, als u geen back-up van uw iPhone-gegevens hebt gemaakt met iTunes of iCloud, kunt u ook uw verloren, verwijderde, ontbrekende, ontbrekende, verwijderde sms-berichten en iMessages van de iPhone herstellen na iOS 9 / 9.1 / 9.2 / 9.3 / 9.4 update met behulp van professionele iPhone-software voor gegevensherstel.

Ik heb mijn telefoon geüpgraded toen ik iOS 9 uitbracht en een van mijn notities met al mijn wachtwoorden ontbreekt. Ik weet vrij zeker dat het op mijn telefoon stond toen ik er onlangs een back-up van maakte. Hoe kan ik mijn notitie terugkrijgen? Zal het herstellen van de telefoon vanaf een back-up de notitie terugbrengen, ook al is de back-up gemaakt onder een oudere versie van iOS?

Als u lokale back-up wilt gebruiken, moet u de bestanden naar de nieuwe telefoon overbrengen met behulp van een computer, bestandsverkenner of SD-kaart. Opmerking: uw telefoon kan tot zeven dagen aan lokale back-upbestanden opslaan. Lokale back-ups worden elke dag automatisch om 2:00 uur gemaakt en als bestand op uw telefoon opgeslagen.

Hoe firmware, configuratie op te slaan en IOS uit te voeren ...

1. Zorg ervoor dat u de MD5-hashwaarden van de IOS controleert of vergelijkt voordat u ze naar uw router overzet. Een geldige MD5-hashwaarde betekent dat het bestand niet beschadigd is. 2. U hoeft geen "back-up" kopie van de IOS te maken. Download het gewoon van de Cisco-website. 3. Ga je de firmware updaten?

IOS herstel onderwerp. In het dagelijks leven kunt u iets belangrijks op uw iPhone, iPad of iPod kwijtraken vanwege vele redenen, zoals per ongeluk bedienen, virusaanval, fabrieksreset, iOS-upgrade, een gestolen of beschadigd apparaat, enz. Dus bijna allemaal willen ze een efficiënte manier vinden om verwijderde, verloren of geformatteerde gegevens van allerlei soorten iOS-apparaten te herstellen, toch?

Показано 46 записей