Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_g6kqu6k863jhia0tnv6ng28la1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Computer stoel – Maak een back-up van uw iPhone, iPad of iPod touch naar iCloud - Apple Support | Hoe een iPhone of iPad te back-uppen naar iCloud | Hoe maak je een back-up van iPad met iCloud - YouTube
Alles over computers en technologie

Hoe maak je een back-up van iPad naar ios 8 iCloud

Een back-up maken van uw iPhone, iPad en iPod touch - Apple Support

Als u het wachtwoord van uw iPhone, iPad of iPod touch bent vergeten. Bekijk, wijzig of zeg je abonnementen op. Update iOS op uw apparaat. Neem contact op met Apple-ondersteuning.

Met iCloud Backup maakt iCloud automatisch een back-up van uw iOS- of iPadOS-apparaatgegevens via Wi-Fi wanneer uw apparaat is ingeschakeld, vergrendeld en aangesloten op een voedingsbron. iCloud-back-ups tellen mee voor uw iCloud-opslag.

Bovendien kunt u op elk moment een handmatige back-up naar iCloud starten. U kunt bijvoorbeeld een handmatige back-up naar iCloud maken voordat u een iOS-software-update uitvoert op een iPhone of iPad, zodat u zeker weet dat u een recente back-up hebt als de software-update mislukt. Hoe lang duurt het om iCloud-back-ups uit te voeren vanaf iOS-apparaten?

Fabrieksreset iPad vergrendeld iCloud en verwijder iCloud-account iPhone iOS 6,7,8,9,10,11,12.

Hoe maak je een back-up van je iPad naar iCloud of computer

4. Activeer "iCloud Backup" door de schakelaar naar rechts te schuiven. Wanneer iCloud-back-up is ingeschakeld, probeert uw iPad elke dag automatisch een back-up te maken. U kunt ook handmatig een back-up activeren. Dave Johnson / Bedrijfsinsider.

Als je ervoor hebt gekozen om een ​​back-up van je iPad naar iCloud te maken toen je iPad voor het eerst instelde, worden je normale back-ups opgeslagen in iCloud. Als u er echter voor kiest deze stap over te slaan, kunt u eenvoudig instellen dat de iPad automatisch een back-up maakt naar iCloud. Deze instructies zijn van toepassing op apparaten met iOS 8 en hoger.

Een back-up maken naar iCloud is handig omdat uw tablet hierdoor op de achtergrond kan downloaden, terwijl u voor synchronisatie met een Mac of pc uw iPad rechtstreeks moet aansluiten.

Hoe handmatig een iCloud-back-up te activeren. iCloud-back-ups moeten minstens één keer per automatisch plaatsvinden

Hoe iCloud-back-up inschakelen in iOS 8 op iPhone of iPad?

U kunt al uw iPhone / iPad-bestanden eenvoudig opslaan op iCloud Backup. Hiermee kunt u een back-up maken van contacten, fotobibliotheek, documenten, accounts, apps, gezondheidsgegevens, HomeKit-configuratie en meer. Als u automatisch een back-up van uw gegevens wilt maken, moet u ervoor zorgen dat uw iPhone/iPad is aangesloten, vergrendeld en verbonden is met Wi-Fi.Als u handmatig een back-up wilt maken van iPhone of iPad naar iCloud, tikt u op "Back-up" tab. nu "bevindt zich onder iCloud-back-up.

Regelmatige back-ups zorgen ervoor dat u indien nodig al uw kritieke informatie kunt herstellen. En als je ooit besluit om je huidige iPad te vervangen door een nieuwe, maken back-ups het gemakkelijk om informatie over te zetten naar je nieuwe apparaat zonder vervelende instellingen. U kunt iTunes gebruiken om een ​​back-up van iPad te maken naar uw lokale computer of iOS-gegevensback-up en software terugzetten om een ​​back-up van iPad te maken.

Los verschillende iOS-problemen op. Tijd besparen, waardoor u selectief een back-up kunt maken terwijl u het probleem van onvoldoende opslagruimte in iCloud bespaart, iMyfone D-Back kan uw beste en meest efficiënte back-upassistent zijn. Gerelateerde inhoud: een back-up maken van iPad naar iTunes. Dus hoe kunnen we na het back-upproces de gegevens in iCloud openen en bekijken?

De foto's die u op uw iPhone of iPad bewaart, nemen natuurlijk opslagruimte in beslag op uw apparaat, die snel vol kan raken, afhankelijk van de beschikbare opslagcapaciteit en de hoeveelheid inhoud die u heeft. Als je een bericht ziet waarin staat dat de opslagruimte van je apparaat vol is, is het de moeite waard om eens een systeemoptie te bekijken met de naam Opslag optimaliseren, die is ontworpen om met iCloud-foto's te werken.

Top 4-methoden om iPad te back-uppen naar iCloud / iTunes / Computer

FoneTrans is de iOS-overdracht waarmee u een back-up van uw iPad naar Mac of een ander iOS-apparaat zoals iPad iPhone X kunt maken. Allereerst moet u deze software naar uw computer downloaden. 1 Voer FoneTrans uit op uw computer en verbind ondertussen uw iPad met de computer via een USB-kabel.

De dr.fone - iOS Data Recovery is het allereerste iPhone en iPad data recovery programma. Met deze functie kunt u uw foto's, berichten, contacten, oproeplogboeken en video's van iPhone en iPad herstellen of herstellen. Met dit programma kunt u de iPad herstellen vanaf iCloud-back-up en elke vorm herstellen ...

Een back-up maken van uw iPad is altijd een goed idee om een ​​kopie van al uw gegevens en informatie op de harde schijf van uw computer, iCloud, iTunes of een andere plaats te bewaren. Maar het proces van het maken van een back-up van uw iPad zal de belangrijkste zorg van de gebruiker zijn. Iedereen wil een veilige en betrouwbare methode om een ​​back-up van hun iPad te maken.

Maak een back-up van iPhone en iPad met opties van derden. Een populair alternatief voor het maken van een back-up van uw iOS-apparaat met Finder / iTunes is iMazing voor Mac / pc. U krijgt geavanceerde bedieningselementen zoals de mogelijkheid om berichten op te slaan en te exporteren, beltonen te beheren, gedetailleerdere instellingen voor opslaan en meer. iMazing biedt een gratis proefversie en is beschikbaar voor $ 49,99 voor een levenslange licentie. Externe schijven voor iOS-apparaten. Een andere handige optie voor het maken van back-ups van iPhone, iPad en iPod touch is het gebruik van Lightning/USB-C-flashstations zoals SanDisk iXpand-apparaten. IXpand-apparaten gebruiken een iOS-app waarmee ze automatisch een back-up van je foto's kunnen maken ...

Hoe een iPhone naar iCloud te back-uppen: 10 stappen (met foto's)

Schuif "iCloud-back-up" naar de positie "Aan". Het wordt groen. Er wordt nu een back-up van uw iPhone gemaakt naar uw iCloud-account wanneer deze is aangesloten en verbonden met een Wi-Fi-netwerk.

Van daaruit kunt u een back-up maken door de onderstaande instructies te volgen. Deze back-ups werken vrijwel hetzelfde als iCloud - de eerste back-up is enorm en kost tijd, maar toekomstige back-ups zullen niet zo lang duren. De grootste problemen bij het gebruik van iTunes zijn het onthouden om de back-up te starten en een heel bestand te hebben ...

Laatst bijgewerkt op 10 november 2020. Heb je enig idee hoe je iCloud-back-up op iPhone in iOS kunt inschakelen? U bent misschien bekend met iCloud-back-up, wat betekent dat Apple 5 GB gratis opslagruimte biedt voor het iOS-apparaat. U kunt daar gegevens opslaan, zoals uw iCloud-account (Foto's, Mail, Contact, Agenda's, Herinneringen), documenten, gegevens van gezondheidsapps, Homekit en instellingen wanneer uw iOS-apparaten zijn ingeschakeld, vergrendeld en verbonden met Wi-Fi.

Elke keer dat u een back-up van uw iPhone, iPad of iPod touch maakt, heeft u een kopie van al uw gegevens en informatie. Als uw apparaat vervolgens beschadigd, verloren of vervangen is, kunt u uw gegevens en informatie terugzetten op het nieuwe apparaat vanaf de back-up die u heeft gemaakt. Kies nu een back-upmethode uit deze twee methoden, maak een back-up van uw apparaat via iCloud of iTunes.

Een back-up maken van iPhone 7 / SE / 6s / 6 / 5s / 5 / 4s / 4 | Leawo-zelfstudiecentrum

Naast iCloud kunnen iPhone-gebruikers andere cloudservices vinden waarmee u een back-up van uw iPhone kunt maken. Bijvoorbeeld Dropbox, OneDrive, Google Drive, etc. Met deze cloudservices kunnen gebruikers allerlei soorten bestanden uploaden naar de cloud en de bestanden bekijken op zowel computer als iPhone.

iCloud-back-ups worden automatisch gemaakt wanneer de iPhone is aangesloten op een voedingsbron met het scherm vergrendeld en verbonden met een wifi-netwerk.Er is ook een handmatige back-upoptie. Tik hiervoor op Nu back-up maken in het iCloud-instellingenmenu. iCloud kan maximaal drie apparaatback-ups opslaan.

Maak een back-up voordat u upgradet naar iPhone XS, iPhone XR, iPhone X of iOS 12. In feite zeggen online tips:

Gebruik iCloud om een ​​back-up te maken van iPhone en iPad in iOS 13 / iPadOS om uw gegevens te allen tijde te beschermen. Onze smartphones en tablets zijn het middelpunt van al ons digitale leven geworden. We maken foto's, nemen video's op, gebruiken sociale media, bankieren en alles daartussenin met apparaten als de iPhone en iPad. Het is daarom belangrijk dat u alles goed bewaart voor het geval er zich een probleem voordoet. Dus als je een iOS 13- of iPadOS-gebruiker bent, laten we je zien hoe je een back-up van iPhone en iPad maakt en alles veilig houdt.

Een back-up maken van selectieve app-gegevens naar iCloud - iPhone en iPad

5 GB is niet veel opslagruimte als je het hebt over het opslaan van foto's of video's van hoge kwaliteit die zijn gemaakt met de geweldige iPhone-camera. En als u meerdere iOS-apparaten hebt aangemeld bij dezelfde Apple ID, loopt u vast als het gaat om het maken van een back-up van uw iPhone en iPad naar uw iCloud-account.

U weet heel goed dat iCloud slechts 5 GB vrije ruimte heeft, dus als u meerdere iOS-apparaten gebruikt en veel apps en bestanden hebt, kunt u opslagproblemen hebben met uw iCloud, maar u kunt natuurlijk altijd meer ruimte kopen. Een manier om ruimte te besparen, is door alleen een back-up te maken van belangrijke gegevens, voornamelijk foto's ...

Overzicht van iPhone-back-up. Mobiele telefoons zijn het fundament geworden waarop we ons digitale leven bouwen, maar helaas lopen telefoons door hun aard bijna altijd het risico verloren, beschadigd of gestolen te worden. De meeste iPhone-gebruikers denken dat er automatisch een back-up van hun telefoons wordt gemaakt in iCloud. Tenzij u echter betaalt voor een upgrade, maakt u slechts een back-up van maximaal 5 GB aan iPhone-gegevens. Dit betekent dat u waarschijnlijk al uw kostbare foto's, contacten en bestanden kwijtraakt, tenzij u een back-upplan hebt.

Deel 1: Maak een back-up van uw foto's naar iCloud. Met iCloud-fotobibliotheek heb je de mogelijkheid om alle afbeeldingen in iCloud vast te leggen en zonder enige beperking op te slaan, in tegenstelling tot Photo Stream, dat is aangepast van voorgaande jaren. Zolang iCloud-opslag beschikbaar is, kan iCloud-fotobibliotheek al uw kostbare en prachtige momenten opslaan.

Top 6 manieren om iCloud-back-up te repareren kon niet worden voltooid iOS 10/9/8

Om een ​​back-up te maken met Tenorshare iCareFone, sluit u het iOS-apparaat aan -> Voer Tenorshare iCareFone uit en selecteer "Backup & Restore" -> Selecteer de bestandstypen waarvan u een back-up wilt maken -> Klik op "Back-up" ...

Back-up naar iCloud Handmatige back-up U kunt op elk moment handmatig een back-up van uw chats maken. Ga naar WhatsApp-instellingen> Chats> Chatback-up> Nu back-up maken. Automatische back-up U kunt geplande automatische back-ups activeren door op Automatische back-up te tikken en uw back-upfrequentie te kiezen. Hiermee worden uw chats en media opgeslagen in uw iCloud-account. U kunt ervoor kiezen om video's op te nemen of uit te sluiten van de back-up.

Nadat we het iCloud-back-upbestand op iPhone en iPad hebben gevonden, kunnen we andere bewerkingen uitvoeren, zoals het bekijken, bewerken en verwijderen van de iCloud-back-up. Om iCloud-back-up op Mac en Windows te verwijderen, kunt u leren hoe u iCloud-back-up op Mac en Windows-pc kunt verwijderen. Stap 1: Op iOS 10.3.2 of hoger: ga naar ...

Zoals het artikel laat zien, is het herstellen van de iPad vanaf iCloud-back-up niet zo moeilijk. En inderdaad, het zal zo gemakkelijk zijn met iMyFone iTransor (compatibel met iOS 14). IOS Data Backup & Restore Tool helpt u bij het herstellen van uw gegevens in iCloud-back-up.

Hoe kunt u een iOS-apparaat herstellen vanaf iCloud- of iTunes-back-up?

5. Ga naar Back-up kiezen en kies vervolgens uit een lijst met beschikbare back-ups in iCloud. Als je een nieuw iOS-apparaat hebt, kun je dit ook instellen vanaf een iCloud-back-up. 1. Schakel uw iOS-apparaat in. 2. Tik in het scherm Apps & app-gegevens op Herstellen vanaf iCloud-back-up en log in bij iCloud.

Door een back-up van je iPhone of iPad te maken via iTunes, bewaar je een lokale back-up van je iOS-apparaat en kan je iCloud-accountopslag voor iets anders worden gebruikt. Maak dus een back-up van uw iPhone of iPad via iTunes voordat u iCloud-back-ups van iOS-apparaten verwijdert.

Na opnieuw opstarten, zal deze iCloud-bypass-tool automatisch iCloud gaan omzeilen. Wacht tot het proces is voltooid. Stap 6: Voltooien. Nu verschijnt er een venster op het scherm dat aangeeft dat het activeringsslot niet langer op de iPhone zit.. Deel 2: Open mijn iCloud Easy Unlock-tool.

Voordat je een iPad terugzet naar de fabrieksinstellingen zonder Apple ID of iCloud-wachtwoord, moet je de soorten bestanden selecteren die je wilt herstellen. Zodra uw iPhone is gedetecteerd door iOS Data Backup & Restore, geeft het programma de beschikbare gegevenstypen weer die u kunt synchroniseren.

Zoek, kopieer of verwijder iPhone- of iPad-back-ups op Mac ... - iOS Hacker

Het vinden van back-upbestanden op uw Mac is vrij eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen om de locatie van iTunes iPhone- of iPad-back-ups op Mac te vinden. Open iTunes en klik in de menubalk op iTunes> Voorkeuren.

Er is ook een functie voor toegang tot contactpersonen voor noodgevallen waarmee u uw contacten op de telefoon van iemand anders (die op iOS of Android kan zijn gebaseerd) kunt bekijken voor het geval uw batterij leeg is of u uw telefoon kwijtraakt (hiervoor is minimaal een back-up vereist). hier zijn de links

Als u regelmatig een back-up van uw iPhone naar iCloud maakt, kunt u verloren gegevens herstellen door een back-up te herstellen die u hebt gemaakt voordat uw gegevens verdwenen. Dit kan resulteren in een klein verlies van gegevens van andere toepassingen, maar het zou niet te veel moeten zijn als de back-up waarvan u herstelt vrij recent is.

Veel mensen gebruiken dit product om het iCloud-wachtwoord van een vergrendelde iPhone te achterhalen. Om het iCloud-wachtwoord uit de back-up te vinden, klikt u gewoon op de wachtwoorden van de browser en vindt u de aanmeldingsgegevens. Apple werkt hard om iCloud te beschermen tegen digitale aanvallen en moeilijk te hacken.

Verwijder iCloud iPhone-account zonder iOS11-wachtwoord

Deze video laat zien hoe je iCloud-account van de iPhone kunt verwijderen zonder wachtwoord met iOS11. Eerste Icloud-oplossing voor ios11. Gebruik een iTunes-back-up zonder icloud en merk dat mijn iPhone is uitgeschakeld. Allereerst moet iedereen begrijpen dat het iCloud iCloud niet van Apple-servers zal verwijderen als je je IMEI controleert, je hebt nog steeds iMEI ingeschakeld, maar het zal iCloud van het lokale apparaat iPhone iPad of iPod verwijderen. je kunt ook een nieuw iCloud-account toevoegen en de iPhone normaal gebruiken.

U kunt in 3 stappen eenvoudig een back-up maken van iPhone-berichten naar de computer: voer de tool uit en sluit de iPhone aan> selecteer berichten> klik op back-up starten. Het ondersteunt de meeste iPhone-modellen van iPhone 4 tot de nieuwste iPhone 12 en zou volledig compatibel zijn met iOS 14.

iTunes maakt automatisch een back-up van uw iPhone, iPad of iPod touch telkens wanneer u verbinding maakt met uw computer. Als u wilt, kunt u echter op elk moment een iTunes-back-up activeren. Zorg ervoor dat u de meest recente versie van iTunes gebruikt voordat u uw gegevens overzet.

5. Trouwens, het kan de iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen zonder vergrendelingswachtwoord. Het heeft unieke voordelen als het gaat om resetten en ontgrendelen. Laten we eens kijken naar de kenmerken en het gebruik ervan! Stap 1. Installeer en voer FoneCope iOS Unlock eerst op pc uit, klik op "Apple ID ontgrendelen". Stap 2. Verbind de iPad met de computer via een USB-kabel.

Hoe een iPhone of iPad te back-uppen naar iCloud | POPULAIRE EN NIEUWSTE ...

Bovendien kunt u op elk moment handmatige back-ups naar iCloud starten. U wilt bijvoorbeeld handmatig een back-up maken naar iCloud voordat u iOS-software-updates uitvoert op uw iPhone of iPad, en ervoor zorgen dat er een nieuwe back-up wordt gemaakt als een software-update mislukt.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een back-up maakt met iCloud. iCloud is Apple's eigen cloudgebaseerde opslag- en back-upoplossing. Het wordt bij uw apparaat geleverd, dus het is gratis (tot 5 GB aan gegevens, zoals ik hieronder in meer detail zal uitleggen). U zou de volgende instructies moeten kunnen volgen voor het maken van een back-up met ...

Dit geldt met name voor iOS-gebruikers die hun iCloud-opslagplan niet hebben geüpgraded en het doen met de standaard 5 GB opslagruimte, die meestal vrij snel verdwijnt als iOS-fans meerdere back-ups en veel media hebben. Dit is precies wat ons onlangs is overkomen - migreren tussen verschillende iOS-apparaten resulteerde in de accumulatie van te veel iCloud-back-ups, waardoor de ...

iCloud en iTunes zijn perfect acceptabele manieren om een ​​back-up te maken van uw iPad of ander Apple-apparaat en deze te herstellen. Dit zijn geweldige vaardigheden die je zou moeten hebben, omdat er soms softwareproblemen kunnen optreden met tablets en je moet bereid zijn om actie te ondernemen wanneer ze dat doen.

Hoe maak je een back-up van iPad naar computer - iOS-handleidingen

In het overzichtsvenster kun je ervoor kiezen om een ​​back-up van iPad te maken naar iCloud of naar je computer. Selecteer Computer en klik vervolgens op de knop Synchroniseren in de rechterbenedenhoek van iTunes. Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen en de iPad begint met het maken van een back-up van de gegevens op de computer.

iCloud maakt regelmatig automatisch een back-up van alle gegevens van iPhone, iPad en zelfs Mac-apparaten. Terwijl Apple standaard slechts 5 GB cloudopslagruimte biedt bij elk Apple-account, wat op de lange termijn misschien niet genoeg is. Dus als uw iCloud-opslag vol is en u geen extra kosten wilt betalen om meer ruimte te kopen, kan het helpen om oude back-ups en gegevens te verwijderen. Volg onze stapsgewijze handleiding voor het verwijderen van oude gegevens en back-ups van iCloud.

iCloudin is een gratis hulpprogramma voor het verwijderen van iCloud-activeringsslot dat voor dit doel erg handig kan zijn. Het is gemakkelijk te gebruiken en compatibel met alle iOS-apparaten, zelfs de nieuwste iOS 15, om nog maar te zwijgen van het feit dat het tal van tutorials biedt om ons te helpen het te gebruiken. Voordelen: Het is gratis en heeft een zeer eenvoudige en interactieve gebruikersinterface.

De back-up kan handmatig of automatisch worden gedaan. Met automatische back-ups kunt u de back-up dagelijks maken zonder handmatige inspanningen. U kunt ook aangeven hoe vaak iCloud een back-up van uw iPhone maakt. Automatische back-up zal u ook op de hoogte stellen wanneer iPhone-gegevens worden geback-upt naar iCloud.

Hoe maak je een back-up van iPhone of iPad: Foto's opslaan ... - Macworld Netherlands

Hoewel iCloud-back-ups erg handig zijn, kunnen ze het beste worden gebruikt met iTunes om alle bases te dekken. iCloud-back-ups zijn heel eenvoudig in te stellen en wanneer ze zijn voltooid, worden ze automatisch op de achtergrond uitgevoerd wanneer uw apparaat is aangesloten op een wifi-verbinding.Om iCloud-back-ups te maken en te gebruiken, hebt u een iCloud-account nodig; dit wordt meestal gemaakt wanneer u voor het eerst uw ...

De middelen zijn ook geschikt voor de iPad. IPhone-back-up bevat bijna al uw telefoongegevens behalve Apple Pay en Touch ID, gegevens die al zijn gesynchroniseerd met iCloud (foto's, berichten, contacten, notities), geïnstalleerde apps. Stap 1. Ga naar Instellingen en tik op je naam bovenaan het scherm.

Een back-up maken van een Apple iPhone of iPad naar iCloud doe je via de app Instellingen op het apparaat.

Veel gebruikers zijn niet bekend met het proces van het maken van back-ups van iPhone of iPad naar iCloud, maar deze tutorial is bedoeld om het hele proces te beschrijven om ervoor te zorgen dat back-ups voor iCloud zijn ingeschakeld en om te laten zien hoe je een back-up kunt starten vanaf het actieve iOS-apparaat naar iCloud. Dit artikel geeft ook antwoord ...

iOS 8: WhatsApp op iPad installeren ... - miapple.me - Tech.Blog

je kunt downgraden. Eerst moet je een iCloud WhatsApp-back-up van je chatgeschiedenis maken (Opmerking: versie 2.11.11 ondersteunt momenteel geen iCloud-back-up, je moet wachten op de volgende versie als je je geschiedenis nodig hebt. Verwijder vervolgens WhatsApp 2.11.X van je iPhone en installeer 2.11.8 ...

Apple iCloud Backup biedt de gemakkelijkste en meest betrouwbare back-upoplossing voor klanten die draadloos en automatisch een back-up willen maken van hun iOS-apparaten.

Het is belangrijk om back-ups van uw mobiele apparaten (iPhone, iPad, MacBook, enz.) te bewaren, zodat u deze gemakkelijk kunt herstellen als het apparaat verloren, gestolen of gevallen en kapot is. Gelukkig maakt Apple dit proces voor iPadOS en iOS supergemakkelijk met behulp van iCloud-back-ups. Deze tutorial laat zien hoe je back-ups maakt

De Xoom was voor mij prettiger om vast te houden dan de originele iPad, maar de iPad 2 neemt de kroon terug van Motorola. De voorkant van de iPad 2 is vrijwel ongewijzigd gebleven ten opzichte van het origineel, behalve de nieuwe VGA-camera aan de voorkant (720p-camera aan de achterkant). Een 13 "dual core zandbrugapparaat zal veel nuttiger zijn voor werk en nog veel meer ...

Показано 60 записей

Warning: fopen(data/stats/1660833000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660833000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23