Alles over computers en technologie

Hoe maak je een computerkast?

Hoe maak je een mini-ITX-computerbehuizing van scratch... - YouTube

Computerkast - Hoe maak je een eenvoudige constructie van krassend hout.

14. Hoe maak je een moderne pc-behuizing. In plaats van conventionele pc-behuizingen te gebruiken die zijn gemaakt van alleen dozen en aluminium, kunt u iets superschoon en trendy maken. Deze doe-het-zelf computerkast is gemaakt van een oude kast. Haal het paneel en andere waardevolle spullen eruit en was de behuizing grondig en spuit vervolgens.

Knip gebieden uit voor stopcontacten en poorten. Ik heb de harde schijf, minus de bovenkant en zijkanten van de socket, in karton ingepakt om het metaal te isoleren van de rest van het moederbord. Ik heb er niet aan gedacht om een ​​instructable te maken totdat ik een aantal van deze dingen al heb gedaan, dus sorry als je de start-assemblage niet begrijpt.

Een computerkast is heel eenvoudig, dus je kunt een gratis CAD-programma gebruiken, zoals Autodesk Fusion of Google Sketchup. Als het gaat om luchtstroom en warmteoverdracht, kijk dan eens naar wat bestaande kasten doen en begin daar. Er is algemene koeling en koeling van de kast voor specifieke componenten zoals CPU en GPU die:

DIY PC CASE - Waar te beginnen? | Tom's hardwareforum

Een gemakkelijke manier om te beginnen is om een ​​goedkope ATX-behuizing te kopen en deze uit elkaar te halen. Gratis, of misschien $ 20 voor een nieuwe. Haal de Dremel tevoorschijn en ga ervoor.

Wij geven om onze bezoekers en respecteren de persoonlijke informatie die u met ons deelt. Het is belangrijk voor ons dat u weet welke gegevens we over u verzamelen en hoe we deze verzamelen. Om deze reden updaten we ons privacybeleid en ons cookiebeleid. Deze updates worden van kracht vanaf 25 mei 2018.

Is het ook een slechte zaak om uw computer 24/7 open te laten staan? Ik moest vaak in en uit de computer stappen en nam niet de moeite om hem af te sluiten. Is het erg? verzamelt het veel stof dat schadelijk kan zijn? Edit: bedankt voor alle informatieve antwoorden!

Computerbehuizingen moeten regelmatig worden geverfd om hun "nieuwheid" te behouden. In dit artikel leert u hoe u uw computerkast (binnen en buiten) schildert en hoe u de kast uit elkaar haalt / weer in elkaar zet.

Hoe open ik mijn computerkast?

Voordat u de behuizing opent, koppelt u alle kabels los van de achterkant van de computer en legt u deze op een tafel. Identificeer vervolgens het chassismodel dat u gebruikt. Hieronder vindt u een korte lijst van de verschillende manieren waarop een computerbehuizing op zijn plaats wordt gehouden.

Thuis een glazen pc maken | Maak het gebruik van de Xigmatek XA-10 naar Glass Computer gemakkelijk - Review.

Een slecht ontworpen computerkast kan zorgen voor een ronduit ellendige leuke ervaring. Dus of je nu een mooie behuizing met RGB-verlichting en glazen panelen wilt, of een eenvoudige doos om de rest van de onderdelen bij elkaar te houden, neem de tijd om je onderzoek te doen voordat je een aankoopbeslissing neemt.

Een gewatteerde computerbehuizing maken Ik heb een werklaptop die dringend een behuizing nodig had. Ik besloot om deze geweldige en eenvoudige gewatteerde computerkast t te maken.

Houten computerkast - Spiceworks

Casemodding bestaat al heel lang. In de tijd dat ik me had geabonneerd op MaximumPC (voordat ze vrijwel niets meer werden dan een pc-gamingmagazine), hadden ze maandelijkse functies op topmods. Ik heb er zelfs een keer een ingediend - ik heb een gigantische knaagdier-oefenbal gebruikt en deze aangepast om eruit te zien als de Death Star ...

Als u uw computerbehuizingen er als nieuw uit wilt laten zien, kunt u ze altijd in uw favoriete kleur of stijl schilderen. Als je bang bent om iets van binnen te bevlekken of te verpesten, hoef je je zeker geen zorgen te maken. Hier zijn heel eenvoudige stappen om uw computerbehuizing te schilderen met bijna alles wat u maar wilt.

Er zijn letterlijk duizenden computerkasten op de markt, waardoor het soms moeilijk is om de juiste computerkast te kiezen. Kies eerst en vooral een computerkast die bij je persoonlijke smaak past. Als je er een hebt gevonden die bij je past, zijn er nog een paar andere kenmerken van computerbehuizingen waar je op moet letten.

Belangrijke feiten over computerbehuizingen. Moederborden, computerbehuizingen en voedingen zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende formaten, vormfactoren genoemd. De drie moeten compatibel zijn om goed samen te werken. Veel computerkasten, vooral metalen, bevatten zeer scherpe randen. Wees zeer voorzichtig bij het werken met een open koffer om ernstige snijwonden te voorkomen. Wanneer een computerreparateur zegt "breng de computer maar mee", verwijzen ze meestal naar de behuizing en wat erin zit, exclusief toetsenbord, muis, monitor of ander extern apparaat.

Wat is een computerkast - Uitleg van computerkasten - Computer ...

Er zijn nu veel aangepaste computerbehuizingen op de markt waarmee gebruikers kunnen maken wat ze willen voor hun computer. Tegelijkertijd zijn er bij het plannen van een op maat gemaakte koffer een aantal punten waarmee u rekening moet houden, voornamelijk: verchromen.

Het is duidelijk dat de grootte van de behuizing die u gebruikt, de grootte van uw computer bepaalt. Het is duidelijk, nietwaar? Toch heb ik soms vrienden gevraagd om een ​​hoesje te kopen dat alleen qua formaat helemaal niet aan hun behoeften voldeed. Wees vriendelijk met een meetlint!

Verplaats uw computer indien mogelijk naar een goed geventileerde ruimte, of open in ieder geval een raam of deur om koele lucht de kamer binnen te laten. Verwijder de zijpanelen en (indien mogelijk) het voorpaneel uit uw koffer. Gebruik een pluisvrije doek of een blikje perslucht om het stof van alle stoffilters te verwijderen, evenals van alle ophopingen die zichtbaar zijn in het stof.

Als er vloeistof in uw Apple-product komt, zoek dan zo snel mogelijk hulp bij een erkende Apple serviceprovider of de Apple Store. Vloeistofschade wordt niet gedekt door Apple-productgaranties of AppleCare-beschermingsplannen, maar u hebt mogelijk rechten volgens de consumentenwetgeving. Als je van plan bent een Apple Store te bezoeken, maak dan een reservering bij Genius

Hoe werken computers? Een simpele presentatie

Foto: in een typische pc-behuizing met vier belangrijke onderdelen van componenten, hieronder beschreven. Foto van Armadni Met dank aan Wikimedia Commons, uitgebracht onder een Creative Commons-licentie. Het ziet er allemaal behoorlijk angstaanjagend en verwarrend uit in een typische pc: printplaten zoals kleine "steden" met de chips voor de gebouwen, regenboogkluwens van draden ertussen, en god weet wat nog meer.

Hier zijn vijf van de eenvoudigste, domste fouten die we ooit hebben zien maken - en hoe ze te vermijden. Beginnersfout nr. 1: Haal je stroomkabels door elkaar. We gaan ervan uit dat je slim genoeg bent om alles aan te sluiten. Maar niet alle stopcontacten zijn gelijk - de interne voeding van uw computer heeft bijvoorbeeld twee zeer verschillende soorten 8-pins stroomkabels.

Een pc-behuizing heeft invloed op de thermiek van uw computer en heeft daarmee direct invloed op de prestaties. De vuistregel is dat hoe koeler uw hardware is, hoe sneller deze kan werken. Oververhitting als gevolg van een doffe luchtstroom (of het ontbreken daarvan) zal leiden tot thermische beperking, slechte prestaties en een kortere levensduur van uw componenten.

Een computer schoonmaken is iets meer dan de behuizing openen en er met je mond op blazen. Je hebt iets krachtigers nodig, zoals perslucht. Er zijn twee methoden van perslucht beschikbaar; een daarvan is om een ​​blikje perslucht te kopen dat is ontworpen om apparatuur te reinigen en dat verkrijgbaar is bij de meeste grote elektronicawinkels.

Hoe pc's werken | Hoe werkt het | Draagbaar persoonlijk computergebruik

Omdat een kwantumcomputer deze meerdere toestanden tegelijkertijd kan bevatten, heeft hij het potentieel om miljoenen keren krachtiger te zijn dan de krachtigste supercomputers van vandaag. Quantum computing-technologie staat nog in de kinderschoenen, maar wetenschappers bewijzen het concept al met echte, meetbare resultaten.

Mon boîtier d'ordinateur (ce qui est assez typique) est principalement en métal / je suis presque sûr que la plaque frontale est en thermoplastique (ce n'est pas la même chose), mais je ne veux pas essayer de la faire fondre pour zien. Het zou mogelijk zijn om een ​​koffer te maken van thermohardend plastic, maar ik kan me niet herinneren dat ik er een heb gezien.

27 april 2016 - Een computer is een van de belangrijkste technologieën die we in ons leven hebben. De meeste mensen zijn tevreden met wat er op de markt wordt verkocht, maar er zijn er een paar die hun droom durven waar te maken om de coolste pc van de stad te bezitten. Vandaag hebben we een lijst samengesteld met enkele van de coolste aangepaste computers die er zijn, dus leun achterover en geniet ervan.

Hoeveel ruimte heb je voor deze computer? Als ruimte geen beperkende factor is, ga dan voor een volledige torenbehuizing, omdat deze de beste koeling biedt en de meeste ruimte voor upgrades. Als je de computer in een kleinere ruimte moet installeren, voldoet een middelgrote ATX-behuizing prima, omdat ze precies voor dat doel zijn ontworpen.

Hoe u geld kunt verdienen met uw pc | TechRadar

Peer-to-peer lenen is een geweldige manier om uw cashflow te laten groeien met minimaal risico. Ga naar Zopa om erachter te komen hoe u precies kunt beleggen en om uw opties te bekijken, die variëren van een programma met een laag rendement dat uw geld vrijmaakt wanneer u het nodig heeft, tot een programma met een veel hogere rente maar een ...

Een computerkast is de buitenste schil van een computer. Dit geval is wat het moederbord, harde schijven, cd-spelers, enz. zijn gemonteerd om de computer compleet te maken.

Begin met het bestuderen van de onderdelen van een computer. Leer woordenschat, termen en meer met flashcards, games en andere studiehulpmiddelen.

In 2018 had geen enkele grote moederbordfabrikant jarenlang een XL-ATX-kaart gemaakt. E-ATX is vergelijkbaar met XL-ATX omdat het groter is dan ATX en ook losjes gedefinieerd is. In tegenstelling tot XL-ATX zijn E-ATX-moederborden en -behuizingen nog steeds in productie (vanaf 2020) en ondersteunen ze vierkanaals geheugen op 8 RAM-slots, maximaal 4 PCI-e-uitbreidingsslots voor maximaal 4 dual-slot grafische kaarten en een enkele processor zoals de AMD Ryzen ...

Basisprincipes van de computer - Beknopte handleiding

MS-DOS is een van de oudste en meest gebruikte besturingssystemen. DOS is een reeks computerprogramma's waarvan de belangrijkste functies bestandsbeheer, toewijzing van systeembronnen zijn en essentiële functionaliteit bieden voor het besturen van hardwareapparaten. DOS-commando's kunnen in hoofdletters of kleine letters worden ingevoerd.

Antec Three Hundred Two ATX mid-tower gaming-computerbehuizing. $ 129.00 Toevoegen aan winkelwagen. CORSAIR Carbide SPEC-02 Mid-Tower Gaming Case, Rode LED-ventilator.

In IT heb je een hoger beveiligingsniveau nodig als je een voor de hand liggend doelwit bent of toegang hebt tot zeer waardevolle informatie. Voor de hand liggende doelwitten zijn onder meer beroemdheden, activisten en onderzoeksjournalisten. U kunt ook waardevolle informatie hebben als u in de financiële wereld werkt, of bij een grote onderzoeksinstelling, of voor bepaalde overheidsinstanties, enz.

Leg de koffer op zijn kant met de open kant naar boven, met de achterkant van de koffer (achteruitlaatzijde) het dichtst bij u. Drapeer alle draden van de behuizing, inclusief de voedingsdraden, naar de buitenkant van de behuizing, zorg ervoor dat u de behuizing niet bekrast, om het moederbord vrij te maken. Plaats het metalen uitlaatschild dat bij het moederbord is geleverd als volgt in het achterste uitlaatgedeelte van de behuizing.

Hoe ventilatoren voor computerbehuizingen te kiezen en te configureren

Het belangrijkste doel van het installeren van een ventilator voor een computerbehuizing is om uw systeem koeler te houden en langer te laten werken. De installatietaak kan echter enigszins moeilijk zijn. Er zijn enkele vereisten waar u op moet letten, anders kan de hele taak buitengewoon pijnlijk worden. Dit bericht is voor degenen die net hebben gekocht

Het moederbord van een computer kan worden ingeschakeld door de pinnen op de aan / uit-schakelaar kort te sluiten. Bij het oplossen van problemen met pc-builds is het gebruikelijk om het moederbord buiten de computerbehuizing in te schakelen. Hierdoor kunt u alle diagnostische informatie van de kaart zien en wordt het eenvoudiger om componenten zoals geheugen- en PCI-kaarten toe te voegen en te verwijderen. De meeste moederborden hebben geen aan/uit-schakelaar op het bord en gebruiken in plaats daarvan de schakelaar die in de behuizing is geïnstalleerd om de computer aan te zetten.

Waarschijnlijk het meest voorkomende en geprefereerde type torenbehuizing is het middentorenontwerp. Het ondersteunt Mini-ITX-, MicroATX- en ATX-moederborden en heeft 7-8 uitbreidingsslots, afhankelijk van het merk. Deze toren introduceert ook de mogelijkheid van kabelbeheer, waardoor het een hit is bij bouwers die hun koffers natuurlijk liever schoon en georganiseerd houden.

De handleidingen zijn uiterst nuttig, over het algemeen gemakkelijk te lezen en bevatten illustraties. Hieronder vindt u instructies voor het installeren van de processor, het koellichaam en de geheugenmodules op het moederbord. Plaats het moederbord pas in de computerkast als u hierom wordt gevraagd.

Top 10 beste manieren om een ​​computerkast 2021 te kiezen en onze reviews

Gemaakt van waterafstotend marmer polyester materiaal, de ritssluiting aan de bovenkant schuift soepel en biedt gemakkelijke toegang tot uw apparaat. Dun en licht, laat je apparaat niet opzwellen en kan gemakkelijk in je aktetas, rugzak of andere tas glijden. Een extra vak aan de voorkant biedt voldoende ruimte om de muis, koptelefoon, pennen en notitieblokken op te bergen, voor extra gemak.

Deze behuizingen bieden alle voordelen van een kunststof behuizing en laten licht door waardoor

Maak een Case Opener Simulator-app voor Android zonder codering. Maak een gratis leuk spel waarmee je het openen van kratten, dozen en kisten uit populaire schietspellen en andere spellen kunt simuleren. Het openingsspel bevat hoesjes, skins, geluiden en virtueel geld. Miljoenen spelers willen superzeldzame skins voor hun wapens of personages.

Deze SFF-computerkast met kleine vormfactor is gemaakt van composietpanelen van vlasvezels. Het is ontworpen voor mini-ITX-moederborden ...

Hoe u uw eerste NFT maakt en verkoopt | Hoe maak je een NFT?

Dit metaforische "gastarief" fluctueert dagelijks en zal in sommige gevallen meer kosten dan de verkoopprijs van uw werk zelf.

Moederborden en computerbehuizingen zijn verkrijgbaar in één vormfactor. Er zijn een aantal verschillende vormfactoren, een goede

Wanneer u uw code maakt, wilt u misschien meerdere opdrachten op dezelfde regel of in elkaar plaatsen, doe dat niet. In hoofdstuk 5 leggen we uit waarom het niet werkt zoals verwacht en wat u in plaats daarvan kunt doen. NS. Hoe u het helpbestand op uw computer kunt vinden. Er zijn een aantal manieren om dit te doen, ik neem aan dat je het op de standaardlocaties hebt geïnstalleerd

Een computerkast, ook wel computerchassis of -kast genoemd, is een kleine behuizing of doos waarin alle belangrijke computercomponenten en randapparatuur zijn geïnstalleerd. Computerbehuizingen kunnen grofweg in 2 verschillende categorieën worden ingedeeld. Elk van hen wordt hieronder kort besproken. Desktopbehuizing: deze wordt beschouwd als de meer klassieke versie van computerbehuizingen en is voornamelijk ontworpen voor persoonlijke/zakelijke computers die op een bureau worden geplaatst. Het basisdoel van deze behuizingen is om de bureauruimte beschikbaar te houden omdat de monitor bovenop de computer wordt geplaatst.

9 soorten computerkasten (met foto's)

Het belangrijkste verschil, zoals u kunt zien in het bovenstaande voorbeeld, is dat HTPC is ontworpen om er meer uit te zien en te werken ...

Als uw moederbord beslist een ATX is, biedt dit optimale algehele flexibiliteit bij het kiezen van een pc-behuizing. Zorg ervoor dat u een goed ATX-computerchassis kiest. Eten is niet hetzelfde. Bijna alle pc-voedingen, meestal geeft een hogere stroomsterkte u meer prestaties voor:

Het kan bijvoorbeeld het protocol en de software wijzigen die worden gebruikt door de knooppuntmachines die het netwerk hosten; het kan nieuwe subnetten creëren om de capaciteit van het netwerk te vergroten; het kan de subnetten verdelen om hun belasting te verdelen; het kan economische parameters configureren die bepalen hoeveel gebruikers moeten betalen voor rekencapaciteit; dit ...

Behuizingen worden doorgaans geleverd met ruimte voor een voedingseenheid, meerdere uitbreidingsslots en uitbreidingssleuven, kabels om een ​​computer van stroom te voorzien en sommige met ingebouwde I/O-poorten die op een computer moeten worden aangesloten. De moederborden zijn aan de onderkant van de behuizing geschroefd, de I / O-poorten zijn zichtbaar aan de zijkant van de ...

Hoe een computer te bouwen - Hoe een computer te bouwen

Bouw computerkits op Shopping.com! Vind, vergelijk en koop pc-behuizingen en andere producten voor computercomponenten. Lees productrecensies en vergelijk prijzen met belastingen en verzendkosten. Bouw je eigen pc Bouw je eigen pc met goedkope onderdelen die je op internet kunt bestellen.

Deze aangepaste beugel voor een Radikult Custom-tank en 420-radiator is gemaakt van een 15 mm vierkant geanodiseerd T-slot extrusie. Hoge en diepe radiatorbak.

We gingen door en groeven voor u en de resultaten die we hebben gevonden, zullen u zeker bevallen. Binnenkort komen er 15 van onze favoriete laptoptassen die het geld kan kopen, van de praktische, krasbestendige variant tot onnodig roze en pluizige en, nou ja, minder praktische typen. Omdat er geen reden is waarom u geen stijlstatement kunt maken terwijl u een van uw meest waardevolle technologie-investeringen beschermt.

Onze "Probeer het zelf" editor maakt het leren van C++ makkelijker. U kunt de C++-code bewerken en het resultaat in uw browser bekijken.

Kies je computerkast

Hoewel u uw volledige koopbeslissing niet op beoordelingen moet baseren, moet u er enkele lezen om het algehele resultaat te krijgen van de deal die u overweegt te kopen. Alleen omdat een artikel veel recensies heeft, wil nog niet zeggen dat het het beste artikel is om uit te kiezen. Je moet ook letten op hoe de behuizing je componenten zal koelen.

30 juni 2020 - Ontdek het bord "Computer Cases" van Daniel Vidal, gevolgd door 230 mensen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over het onderwerp gepersonaliseerde computer, computerkast, gepersonaliseerde computer.

Uitnodigingen maken op de computer | Bizar. Organiseer een speciaal evenement om klantenloyaliteit te belonen en uw kleine bedrijf op de markt te brengen. Gebruik een uitnodigingskaartsjabloon in uw tekstverwerkingssoftware of geniet van een van de vele uitnodigingskaartsjablonen met ...

In dit geval zou ik gewoon een papieren handdoek gebruiken, want het voordeel van een papieren handdoek is dat deze niet weggaat. Je wilt zoveel mogelijk een gratis doekje gebruiken, een gratis doekje zoals ze gebruiken om zonnebrillen en brillen mee schoon te maken. Als je er geen hebt, zou een papieren handdoek het lukken.

Basisprincipes van computers: wat is een computer?

Een computer is een elektronisch apparaat dat informatie of gegevens manipuleert. Het heeft de mogelijkheid om gegevens op te slaan, op te halen en te verwerken. U weet misschien al dat u een computer kunt gebruiken om documenten te typen, e-mails te verzenden, games te spelen en op internet te surfen. Je kunt het ook gebruiken om spreadsheets, presentaties en zelfs video's te bewerken of te maken.

Hoe maak je een mini-pc-behuizing | Acryl met RGB LED-verlichting.

14. Hoe maak je een moderne pc-behuizing. In plaats van conventionele pc-behuizingen te gebruiken die zijn gemaakt van alleen dozen en aluminium, kunt u iets superschoon en trendy maken. Deze doe-het-zelf computerkast is gemaakt van een oude kast. Haal het paneel en andere waardevolle spullen eruit en was de behuizing grondig en spuit vervolgens.

Een computerkast is heel eenvoudig, dus je kunt een gratis CAD-programma gebruiken, zoals Autodesk Fusion of Google Sketchup. Als het gaat om luchtstroom en warmteoverdracht, kijk dan eens naar wat bestaande kasten doen en begin daar. Er is algemene kastkoeling en koeling voor specifieke componenten zoals CPU en GPU die veel warmte produceren.

Gepersonaliseerde pc-behuizing - Gepersonaliseerde computers

Als u uw computer er uniek uit wilt laten zien, kunt u proberen uw eigen hoesje te maken. Het is gemakkelijk om uw eigen hoesje te maken door een paar eenvoudige instructies te volgen. De materialen die je nodig hebt om de case te maken, zijn direct beschikbaar. Enkele van de materialen die u nodig hebt, zijn raamlijsten, siliconenlijm, klittenband, aryclic-venster, 80 mm-ventilator en ventilatorbeschermer.

Nu dat je verlicht bent, naar mijn aangepaste build. Hoe een computer helemaal opnieuw te bouwen. Voor deze zelfgemaakte computer wilde ik dat de behuizing zo klein mogelijk was, dus ik concentreerde me op het gebruik van kleine onderdelen om de rekening te betalen. Nu je een basiskennis hebt van computeronderdelen, zijn hier de onderdelen die ik ...

1. MDPC-40 computerbehuizingen op maat. Meestal is er een evolutie, maar soms is er een revolutie. Als je een nieuwe vorm van design ziet en het gevoel hebt dat je het voor het leven kent, dan zie je een ontwerpmijlpaal zoals dat monster van een op maat gemaakte computerbehuizing of een pc van een miljoen dollar.

* De Custom PC Builder is ontworpen om u te helpen bij het samenstellen van een lijst met componenten om een ​​pc te bouwen. Hoewel er alles aan is gedaan om compatibiliteit te garanderen, is dit niet gegarandeerd. Daarom raden we u ten zeerste aan om de winkel te bezoeken om uw volledige lijst te bespreken met een van onze goed opgeleide medewerkers.

DIY gepersonaliseerde computerkast

Trident of Neptune Custom AIO Cooled PC Case Mod Build - Paint / Computer Painted.

Het ULTIMATE DIY gepersonaliseerde Star Wars pc-behuizingsgebouw - compleet bouwdagboek. Vandaag wil ik jullie al mijn op maat gemaakte waterkoelers laten zien...

Serviceproviders voor nog geavanceerdere technieken. "Soms helpt het arsenaal aan gereedschappen in de garage niet, vooral als je een echt uniek onderdeel moet maken of een pc moet maken die helemaal opnieuw is opgebouwd", zegt Bill Owen. "Hier zijn de bronnen die Mnpctech gebruikt en aanbeveelt om u te helpen een echt gepersonaliseerde pc te maken."

Het ziet er erg gaaf uit, hoe kom je erbij? Wil je een gesp op maat? Vraag me meer als je nieuwsgierig bent.

Hoe een aangepaste computer te bouwen! : 12 stappen - Instructables

Deze Instructable laat zien hoe u een aangepaste computer kunt samenstellen uit de basisonderdelen die online of in elektronische winkels verkrijgbaar zijn. Handmatige montage heeft veel voordelen, waaronder lagere kosten, de kracht om een ​​machine te bouwen die is afgestemd op de behoeften van de gebruiker en de trots om een ​​technisch project te hebben voltooid!

Hier zijn enkele van de meest verbazingwekkende pc's ooit. Aangepaste gamingcomputer Aangepaste computers Gamingcomputerconfiguratie Gaming-pc Bouw de beste gaming-laptop ...

Zorg er wel voor dat als je een specifiek kleurenschema wilt, de behuizing wordt geleverd met RGB-verlichting en ...

Een computerkast met een buitenkant van oax. Gemaakt voor mij, door mij. Het is een iets ander project...

480 case-ideeën | aangepaste pc, aangepaste computer, pc-behuizingen

Ik zie hoe populair dit bedrijf is, dus besloot ik een club te beginnen. Ik ben van plan de mijne later te kopen, maar tegen die tijd zal ik BitFenix ​​​​Prodigy niet toevoegen ...

Bekijk meer ideeën over het onderwerp gepersonaliseerde computer, gepersonaliseerde computerkast, computerkast.

Het maakt gebruik van standaardcomponenten en is eenvoudig aan te passen en te upgraden. Er zijn twee varianten van Cube, Slim en Bold. CubeSlim is een Intel NUC boordcomputerbehuizing, met zeer compacte afmetingen.

Als je gewoon wilt dat je toetsenbord er mooi uitziet, heb ik aan het einde van dit artikel enkele tips om dingen er beter uit te laten zien. Maar laten we eerst eens kijken hoe u uw eigen aangepaste mechanische toetsenbord kunt maken. Benodigd gereedschap voor toetsenbordmontage. Je hebt minimaal twee gereedschappen nodig om een ​​toetsenbord aan elkaar te solderen: een soldeerbout met laag vermogen en Rosin-soldeer.

Gepersonaliseerde pc-hoes | Etsy

Sommige van de technologieën die we gebruiken zijn nodig voor kritieke functies zoals sitebeveiliging en integriteit, accountauthenticatie, beveiligings- en privacyvoorkeuren, intern sitegebruik en onderhoudsgegevens, en om de site goed te laten functioneren voor navigatie en transacties.

Het bepaalt ook hoeveel case-fans je kunt installeren en of je het al dan niet kunt waterkoelen.

Deze aangepaste beugel voor een Radikult Custom-tank en 420-radiator is gemaakt van een 15 mm vierkant geanodiseerd T-slot extrusie. Hoge en diepe radiatorbak.

Aangepaste hardware: Dimastech Easy Dual Bench - EVGA X58 SLi3 - Intel i7 920 @ 4.2GHZ - 12Gb Corsair Dominator Ram - Sapphire 6970 - Asus Xonar D1 - 2x Intel 120gb SSD (RAID0) - 4x 2Tb Western Digital Black (Raid 5) koeling - 2x 120,3 HWLABS SR1 Rad - Xigmatek FL1253 Ventilatoren - EK Supreme.

Een aangepast mechanisch toetsenbord bouwen... | De uitrusting van Tom

DIY-toetsenbordkits bevatten altijd een bijpassende printplaat en koffer, maar bevatten vaak extra's zoals stabilisatoren, geluiddempend schuim en de draagtas. Sites zoals Drop, Epomaker, YMDK en KBDFans zijn go-to-bronnen voor aangepaste toetsenbordkits. Steeds meer sites die zich richtten op groepsaankopen en accessoires begonnen hun eigen kits tegen lage prijzen aan te bieden, zoals de TKC ...

Misschien is het beste gebruik van een aangepaste sneltoets om een ​​belangrijke en veelgebruikte actie in een menu te selecteren. Als u bijvoorbeeld een afbeelding wilt bijsnijden in Adobe Photoshop Elements, moet u naar de bovenkant van de navigatie gaan en "Bijsnijden" selecteren in een vervolgkeuzemenu. Maar als je constant...

Om een ​​etui te maken, knip je eerst een lege papieren handdoekrol van boven naar beneden door zodat je deze kunt openen tot een plat vel. Neem vervolgens een rits en lijm de ene helft op een van de snijranden van de papieren handdoekrol en de andere helft op de andere snijrand. Knip vervolgens een stuk stof uit dat iets groter is dan de afgeplatte papieren handdoekrol, evenals 2 stoffen cirkels voor de uiteinden van uw hoesje.

Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om cookies die op de StickerApp-website worden gebruikt, te blokkeren, uw gebruikerservaring wordt beïnvloed en dat sommige functies mogelijk niet meer werken. Als je vragen hebt over hoe we cookies gebruiken, neem dan contact met ons op.

AnG3L Case Mods en Custom Computer Builds - Home | Facebook

Wil je vanuit huis werken en eindelijk leren hoe je geld kunt verdienen zonder naar je werk te hoeven en zonder personeel of aandelen? Mijn nieuwste SHOPZY dropshipping-project is te koop voor diegenen die ervan houden om alles online te verkopen en een groot inkomen te genereren! ... De winkel wordt compleet geleverd met een kant-en-klare website, Facebook-pagina, AliDropShip-plug-in en een kleine selectie mobiele telefoonartikelen.

De eerste stap voordat je iets doet, is het ontwerpen. Dus hier ben ik een aangepaste pc-behuizing aan het ontwerpen die ik van hout ga bouwen.

Maak een gepersonaliseerd iPhone-hoesje op Zazzle. Je kunt een foto uploaden in elke basiscase die je kiest (deze kan zelfs transparant zijn) en een voorbeeldvenster laat je zien hoe deze eruit zal zien op de case. U kunt hier ook meer dan één foto hebben. Bovendien geeft de interface je de mogelijkheid om een ​​filter voor de foto te kiezen, wat een extra personalisatielaag is die niet alle websites bieden.

Een computerkast herbergt alle onderdelen van een computer. U moet de behuizing openen om toegang te krijgen tot de verschillende componenten binnenin, zoals de harde schijf, het moederbord, de videokaart, enz. Elke computerkast is een beetje anders, maar deze instructies zullen u in de goede richting wijzen, ongeacht welke computerkast u bezit.

Hoe maak je een zelfgemaakte pc-behuizing

Hoe u uw eigen computerkast kunt bouwen (goedkoop, snel en eenvoudig)

Bij het bouwen van een computerkast op maat is dit iets om rekening mee te houden tijdens het ontwerpproces. Verf ofwel in een verfhoek of in een verzonken gebied. Zie de mededelingen met betrekking tot het schilderen in verzonken gebieden. Meet in ieder geval twee keer continu. Als al het andere faalt, beperk dan een bedrag waarmee u de zaken kunt aanpassen door daarna nog meer te snijden. Snijd nooit overtollig materiaal af en snij nooit een te grote opening. Het is veel minder veeleisend om opnieuw te snijden dan om gebieden te vervaardigen om een ​​overmatige hoeveelheid snijwerk te compenseren. Als u van plan bent om een ​​huidige pc te fotograferen ...

Ontwerp uw eigen type pc op maat om aan uw behoeften te voldoen met behulp van onze geavanceerde pc-aanpassingstool en we zullen ...

Er is geen Gameboy-accessoire waarmee de gebruiker een hoes of hoesje op maat kan maken met behulp van een meegeleverde software-cd. Het dichtst mogelijk is om stickers te maken met een pc en deze op de Gameboy aan te brengen.

Een aangepaste USB-behuizing maken - elke USB-drive

Beslissingen nemen over op maat gemaakte USB-behuizingen is bijna net zo belangrijk als het kopen van de perfecte op maat gemaakte USB-flashdrive voor uw behoeften of voor de behoeften van uw bedrijf of bedrijf. Door een gepersonaliseerd USB-hoesje cadeau te doen, blijft uw USB-station in de buurt, zodat mensen uw bedrijf en merk beter onthouden dan andere opties.

Desktop Computers Case Custom Computer Design Cool Stuff Innovatie Design Htpc Computer Case Computer.

Vandaag gaan we je een aantal echt geweldige computerbehuizingen op maat laten zien die het imago van de gewone computerbehuizingen die je al zo lang ziet op de proef stellen. Designers, nerds, geeks of gewoon creatieve professionals, hoe je ze ook noemt, maar hun ontwerpen lijken niet van deze wereld te zijn.

Die. Computerbehuizingen op maat zijn gemaakt van verbazingwekkende, stevige en sterke materialen om mechanische krachten te weerstaan ​​en delicate computercomponenten te beschermen. De materialen zorgen ervoor dat alles. Op maat gemaakte computerbehuizingen zijn duurzaam om computers lange tijd op topprestaties te houden.

12Показано 1-100 из 171 записи