Alles over computers en technologie

Hoe pop-upblokkering op Apple-computer uit te schakelen?

Hoe pop-upblokkering op Mac, MacBook Safari-browser in ...

Dit kanaal geeft tips en trucs voor het geven van technisch advies over Apple, iOS en Mac-apparaten, Mac OS X. En meer op www.howtoisolve.com Dit is de officiële trailer voor het YouTube-kanaal van HowToiSolve ... Steun ons door je te abonneren .. We geven je de kans om onze winactie te winnen.

Klik om het selectievakje naast 'Pop-ups blokkeren' uit te schakelen. U vindt het onder het kopje "Machtigingen" en als u het selectievakje uitschakelt, wordt de functie voor het blokkeren van pop-ups uitgeschakeld. [1] X Bron van onderzoek. Klik op Uitzonderingen en voer een webadres in als u wilt dat specifieke sites u pop-ups sturen. [2] X Onderzoeksbron.

Blokkeer of sta pop-ups toe in Chrome - Computer - Google ... Bewaar support.google.com https ...

De pop-upblokkering voor Mac-computers is toegankelijk via het gedeelte Webinhoud van Safari-instellingen. Kies in het menu bovenaan het Safari-venster Safari > Voorkeuren. De sneltoets naar de Safari-voorkeurenpagina is Command +

Hoe pop-upblokkering op Mac uitschakelen? [OPGELOST] - Lavrusik

Als u de pop-upblokkering voor een bepaalde website of een enkele website wilt uitschakelen, volgt u de stappen die hier worden gegeven. Schakel eerst uw Mac-apparaat in en start de Safari-browser. Bezoek de website die u toestemming wilt geven om advertenties in uw browser weer te geven.

Door pop-ups op uw Mac te blokkeren, kunt u uw computer beschermen door phishing-pogingen of mogelijke pogingen af ​​te weren.

activeer de voorgestelde resultaten. Met automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen door mogelijke overeenkomsten voor te stellen, zoals

Op andere momenten kunnen pop-upblokkers echter ook de workflow en vele andere taken belemmeren. Veel banken, universiteiten, maar ook retailsites, zoals Amazon, gebruiken pop-ups om bijvoorbeeld klantenservicechats te openen.

Pop-upblokkering Hoe uit te schakelen

1 888 311 3841 Extensie-instelling voor pop-up adblocker van Apple Safari. Als een webpagina u een pop-up probeert te sturen terwijl uw blocker is ingeschakeld, verschijnt er een pictogram met een rode x in uw adresbalk.

Pop-ups kunnen de browse-ervaring belemmeren door omleidingen te forceren en de browser te kapen. Gelukkig zijn pop-ups standaard uitgeschakeld in Chrome, waardoor ze niet automatisch op het scherm verschijnen. Tegelijkertijd zijn ze niet allemaal opdringerig en worden ze vaak gebruikt door geloofwaardige websites zoals banken om webinhoud in pop-upvensters weer te geven.

Wanneer u op zoek bent naar een pop-upblokkering voor Safari, verwacht u waarschijnlijk een add-on voor uw favoriete browser te vinden. Laten we eerst eens kijken naar wat we een adblocker kunnen noemen. Welnu, adblocker is meestal een browserextensie of soms een op zichzelf staand programma dat ons helpt verschillende soorten advertenties van internet te verwijderen.

1.Selecteer in de menuwerkbalk Safari en vervolgens Voorkeuren. 2. Klik vervolgens op het tabblad Beveiliging. 3. Schakel het selectievakje Pop-upvensters blokkeren uit om de pop-upblokkering uit te schakelen.

Pop-ups op uw Mac blokkeren of toestaan ​​- macReports

Soms vereisen sommige websites dat u pop-upblokkers uitschakelt om goed te kunnen werken. Het is duidelijk dat sommige legitieme websites webinhoud in pop-upvensters kunnen hebben. Niet alle pop-ups zijn kwaadaardig, gevaarlijk of opdringerig. Houd er rekening mee dat u pop-ups van een specifieke site kunt toestaan.

Schakel ten slotte de schakelaar voor pop-ups en omleidingen uit. U weet dat het uit is wanneer het grijs wordt weergegeven. Pop-ups zijn vervelend, maar soms moet je ze wel kunnen zien. Als je ook wilt weten hoe je de donkere modus in Chrome inschakelt, bekijk dan hier ons vorige artikel.

Blokkering tijdelijk uitgeschakeld. Kan geen verbinding maken met "Mijn Verizon". Instellingen voor pop-upblokkering, uitzonderingen en probleemoplossing. Los problemen met Firefox op die worden veroorzaakt door malware. Hoe de informatie kiezen om te synchroniseren in Firefox?

Voor instructies over de mobiele Safari-app, zie Pop-upblokkering uitschakelen in Safari voor iPhone en iPad.

Hoe pop-upblokkers op mijn computer uit te schakelen | Het werkt nog steeds

Schakel het selectievakje naast Pop-upblokkering inschakelen uit en sla uw nieuwe instellingen op door op Toepassen te klikken. In plaats van de pop-upblokkering volledig uit te schakelen, kunt u ook op Instellingen klikken en een domeinnaam invoeren om te voorkomen dat Internet Explorer pop-ups blokkeert die door deze website worden gegenereerd.

Pop-upblokkers blokkeren over het algemeen niet de target = "_ blank" manier om een ​​nieuw venster te openen, aangezien dit gebeurt als directe reactie op gebruikersacties. Dus als u uw pagina zo kunt structureren dat het nieuwe venster wordt geopend als reactie op een klik op een link, kunt u

Pop-ups kunnen bezoekers pushen zonder het product te kopen, ze verwarren met niet-essentiële aanbevelingen en saaie kortingsbonnen en ze eruit halen zonder te reageren op de call-to-action op de bestemmingspagina, afleidend bij het bellen navigatie voor een bepaald item, overtuigend om te liken of te abonneren door in te voeren ...

U kunt de pop-upblokkering op uw iPhone eenvoudig uitschakelen terwijl u door deze site bladert en vervolgens weer inschakelen! Volg deze stappen om de pop-upblokkering weer uit te schakelen. Open instellingen. Scrol naar Safari en tik erop. Scroll naar beneden onder Algemeen totdat je Blok-pop-ups vindt.

Hoe algemene pop-upblokkers uit te schakelen

Afhankelijk van wat er op uw computer is geïnstalleerd, zijn er mogelijk meerdere pop-upblokkers actief. U moet ze allemaal uitschakelen om deze site goed te laten werken. Nadat u deze instructies hebt gelezen en alle pop-upblokkeringen op uw systeem hebt uitgeschakeld, zal de browser ...

Pop-ups zijn extra tabbladen of een nieuw browservenster dat automatisch wordt geopend om bepaalde advertenties weer te geven. Het kan ook toestemming bevatten om add-ons te gebruiken of uit te voeren die vooraf in uw webbrowser zijn geïnstalleerd. Er is een speciale applicatie die je helpt deze pop-ups te blokkeren, genaamd

Als u op zoek bent naar iets voor op reis of een eenvoudige, eenvoudige computer om op internet te surfen of te e-mailen, enz.

3. Schakel het selectievakje Pop-upblokkering inschakelen in of uit. Opmerking: om toegang te krijgen tot geavanceerde functies, klikt u in het gedeelte "Pop-upblokkering" op ...

Hoe de pop-upblokkering in Windows 10 uit te schakelen? - Microsoft-gemeenschap

Aangezien u klaar bent om de pop-upblokkering in Windows 10 uit te schakelen, zullen we u helpen dit probleem op te lossen. Vertel ons welke browser u gebruikt om pop-ups te blokkeren? Voor Internet Explorer:

Stap 5: Sleep de cursor naar Pop-up Blocker aan. Neem contact met ons op met de bijgewerkte status van het probleem, zodat we eraan kunnen werken om u beter te helpen.

Pop-upblokkers zijn te vinden in twee hoofdgebieden 1. In uw internetbrowser 2. Op een internetzoekbalk (dwz google, yahoo, msn of aol. Zoekopdrachten.) Met onderstaande instructies kunt u pop-upblokkers op uw computer uitschakelen . Na het afronden van de e-learning cursus kunnen alle pop-up blockers ...

Afhankelijk van wat er op uw computer is geïnstalleerd, zijn er mogelijk meerdere pop-upblokkers actief. U moet ze allemaal uitschakelen om deze site goed te laten werken. Nadat u deze instructies hebt gelezen en de pop-upblokkeringen van uw systeem hebt uitgeschakeld, klikt u op de knop Terug van uw browser om terug te keren naar het online systeem dat u...

Q&A pop-up blocker uitschakelen (met afbeeldingen) - Fixya

... de pop-upblokkering activeren of deactiveren Open Internet Explorer, selecteer de knop Extra en selecteer vervolgens Internetopties.

Ontdek hoe u de pop-upblokkering uitschakelt in Chrome, Safari of Firefox op Yosemite OS X. Deze zelfstudie is voor iMac

Nadat u alle gewenste resultaten van het uitschakelen van pop-upblokkeringen hebt gevonden, heeft u veel opties om de beste besparingen te vinden door op de knop Coupon ophalen te klikken of meer winkeldeals aan de rechterkant om alle bijbehorende kortingsbonnen, promotie- en kortingscodes te bekijken .

Waarom Drupal kiezen voor uw bedrijf. Bedrijven hebben responsieve CMS-oplossingen nodig om van bezoekers terugkerende klanten te maken.

javascript - hoe u een waarschuwing start met de tekst "zet de pop-up uit ..."

U kunt zien of een pop-up is geblokkeerd als deze functies null retourneren. In het bijzonder moet u de waarde van window.open controleren om scriptfouten te voorkomen wanneer uw pop-ups worden geblokkeerd.

Hoe activeer ik pop-up blocker op LG 65 inch TV?

Standaard is de pop-upblokkering ingeschakeld om alle pop-upvensters te blokkeren wanneer u op internet surft in Internet Explorer. Als u wilt weten hoe u dit kunt uitschakelen, illustreert dit artikel de concrete methode hieronder, bijvoorbeeld met een Windows 10-computer.

Schakel de pop-upblokkering uit. Hallo, ik probeer de e-mails te openen die via internet naar mijn aol-account zijn verzonden. Elke keer als ik klik om een ​​bericht te openen, klinkt er een ploffend geluid en in de linkerbenedenhoek van de pagina staat een uitlegmarkering en een bericht met de tekst "Een pop-up is geblokkeerd". Is er een manier waarop ik dit kan stoppen. Ik heb de pop-upblokkering in Internet Explorer uitgeschakeld, maar het helpt niet.

Hoe schakel ik de pop-upblokkering in of uit?

2. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u de pop-upblokkering wilt uitschakelen, klikt u op Pop-upblokkering uitschakelen.

Microsoft Edge biedt een functie voor het blokkeren van pop-ups waarmee u pop-upvensters in uw browser kunt in- of uitschakelen.

Deze websites misbruiken deze rechten en creëren meedogenloos vervelende pop-ups. Dus als u met dergelijke problemen wordt geconfronteerd, bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel heb ik eenvoudige stappen gedeeld om de pop-upblokkering van Google Chrome in te schakelen. Daarnaast noemde ik ook enkele aanvullende tips die vervelende pop-ups volledig kunnen stoppen.

Apple AirDrop is een peer-to-peer-technologie voor draadloze uitwisseling van inhoud tussen apparaten in het Apple-ecosysteem.

Pop-upmelding Caps Lock uitschakelen in Windows 10/8/7

Dell Quickset wordt verondersteld een handig klein programma te zijn waarmee u uw energiebeheer en andere systeeminstellingen kunt bijhouden. Om de Caps Lock-melding op de Dell pc uit te schakelen, kunt u Quickset verwijderen of het register bewerken door de onderstaande stappen te volgen.

Bezoek: www.wifiwontwork.com Ontdek hoe u pop-upblokkering op iPhone / iPad uitschakelt.

Bezoek: www.wifiwontwork.com Ontdek hoe u pop-upblokkering in Safari en Chrome op Macbook uitschakelt. Het is heel eenvoudig te deactiveren...

Er verschijnt een menu wanneer u op "Algemeen" klikt onder de optie "Systeemvoorkeuren". Als je helemaal onderaan dat menu kijkt, zie je een optie met de tekst 'Overdracht tussen deze Mac en je iCloud-apparaten toestaan'. Schakel het selectievakje ernaast uit. Een schermafbeelding van het gedeelte Algemeen van Mac OS-instellingen.

Microsoft Word - Popup Blocker-software uitschakelen _2_.doc

Er zijn letterlijk tientallen softwarepakketten voor het blokkeren van pop-ups, dus het is bijna onmogelijk om te documenteren hoe je ze allemaal kunt deactiveren. Over het algemeen worden de meeste pop-upblokkers echter geïnstalleerd in de browserwerkbalk of in de Windows-taakbalk in de rechterbenedenhoek.

Laptops Algemene chat Technische ondersteuning voor laptops Macbooks Elektronica Computer Randapparatuur Digitale camera's Home Audio & Bioscoop Consumentenelektronica Community Forum Regels & recensies Review Feedback Nieuws Feedback Buiten het toetsenbord Vrije tijd & recreatie Entertainment Auto's Werk & Onderwijs Oude advertenties Meningen en ervaringen Fotoverslag Opmerkingen.

Hoe pop-upblokkering op Macbook uit te schakelen? (Safari / Chroom). 02:54. 7 Mac-instellingen die u nu moet uitschakelen.

Pop-updialogen zijn irritant, maar soms zijn ze essentieel. Daarom moet u soms de pop-upblokkering in Internet Explorer uitschakelen. U kunt het uitschakelen door de onderstaande stappen te volgen.

Windows 10 Pop-upblokkering - Handleiding uitschakelen (uitschakelen)

Als u een ander probleem heeft met uw Windows of computer, neem dan contact op met de klant ...

U zult merken dat het nodig is om de pop-upblokkering van Safari uit te schakelen om belangrijke pop-upvensters weer te geven. Aan de andere kant kun je een plug-in installeren die het volgen gemakkelijk stopt en op een speciale manier wordt weergegeven, zodat je meer controle hebt over hoe je omgaat met je browsesessie of je favoriete websites.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen, ik heb gezocht maar kon geen oplossing vinden. Is er een manier om de meldingen 'einde van item' en 'overbieding' die op mijn computer verschijnen uit te schakelen, ook al ben ik op dat moment niet op eBay? Ze zijn erg vervelend - om nog maar te zwijgen van het feit dat iedereen die mijn computer kan zien op de hoogte is van mijn eBay-activiteit (ECHT ergerlijk als ik iets probeer te kopen als een VERRASSING!).

Hoe pop-upblokkering op Windows XP uit te schakelen.

Schakel pop-upblokkering in Internet Explorer uit met Windows 8

In de pop-upblokkering kunt u het gewenste blokkeringsniveau selecteren. Als u de pop-upblokkering hebt ingeschakeld en een website probeert een pop-upvenster weer te geven, geeft de informatiebalk het bericht 'pop-up geblokkeerd' weer. Als we de blokkering van alle pop-ups willen zien, laat het dan zien.

Als een pop-upblokkering u verhindert om een ​​schatting van de voordelen op de MPERS-website uit te voeren, kan deze gids helpen. Het bevat stapsgewijze instructies die laten zien hoe u een pop-upblokkering kunt uitschakelen in de vier webbrowsers die worden vermeld in het gele vak Inhoudsopgave.

Hoe zet ik de pop-upblokkering uit als ik op Pogo zit? Het verstoort de spelen. Pogo "stoot" mensen aan wiens pop-upfunctie de gameplay verstoort. Ik speel graag pogo omdat ik Yahho graag gebruik en het mijn startpagina kan maken als ik geen nieuwe pogo-account kan maken zonder 7,8 miljoen pogo-tokens.

Wanneer een pop-up wordt geblokkeerd, wordt in de adresbalk een pop-upblokkering weergegeven. icoon. Volg deze instructies om de pop-upblokkering uit te schakelen: Klik op het Google Chrome-menu personaliseren en beheren (de drie horizontale balken in de rechterbovenhoek). Selecteer Instellingen.

Hoe de pogo pop-up blocker uit te schakelen? - Voor Mac en Windows 10

De pogo-pop-upblokkering is essentieel om uit te schakelen om toegang te krijgen tot Pogo-spellen en om games te spelen zonder enige onderbrekingen, volg zorgvuldig de stappen om de blokkering uit te schakelen.

4. Onder Pop-ups zou het Geblokkeerd moeten staan. (Als Toegestaan ​​staat, klik dan op Pop-ups en omleidingen.) 5. Zet de schakelaar naast Toegestaan ​​uit. Controleer uw lijst met goedgekeurde sites. 1. Volg de stappen 1-4 hierboven. 2. Scroll naar Toestaan ​​en klik op het pictogram met de drie stippen. 3. Selecteer Verwijderen.

je pogo.com & game3.pogo.com & pogospike-prod.pogo.com wilt toevoegen aan je pop-upblokkeringslijst. Chrome: Klik op de Chrome-balken> Instellingen> Scroll naar beneden naar Geavanceerde instellingen> Privacy> Inhoudsinstellingen> Pop-upblokkers.

Ik wil "Pop-upblokkering inschakelen" uitschakelen in plaats van alleen websites op de witte lijst te zetten. Ik kan het GPO niet lijken te vinden om dit te doen - noch in computers, noch in gebruikers. Ik kan zien hoe ik de lijst moet beheren of kan voorkomen dat gebruikers wijzigingen aanbrengen, maar niets meer dan het vinkje weg te halen.

Hoe pop-upblokkering op Mac uitschakelen?

Welnu, pop-upblokkers kunnen in uw browser worden in- of uitgeschakeld. De stappen om de pop-upblokkering uit te schakelen, zijn afhankelijk van de browser die u gebruikt om toegang te krijgen tot internet. Dit zou betekenen dat we de stappen zullen doorlopen die betrekking hebben op elk van de browsers.

Als u de pop-upblokkering heeft ingeschakeld en u probeert een van dit soort websites op een iPhone of iPad te gebruiken, werkt de website over het algemeen niet correct en ziet u de gevraagde gegevens niet. Lees ook Bixby en Bixby Home uitschakelen en de Bixby-knop opnieuw toewijzen.

Pop-upblokkering in Chrome helpt dergelijke irritante advertenties te voorkomen. De Chrome-browser heeft de ingebouwde mogelijkheid om alle pop-upadvertenties te blokkeren. Hiermee kunt u zonder onderbrekingen op elke website surfen. Maar soms geeft de geactiveerde adblocker u misschien geen toegang tot bepaalde sites.

Hoe pop-upadvertenties in Chrome uit te schakelen + Ads rechtsonder/links uitschakelenProgrammingKnowledge 2.

Hoe pop-upblokkering in Mac Safari-browser door Apple uit te schakelen ...

hoe pop-upblokkering op mac safari uit te schakelen Apple Mac Safari-ondersteuning. Technische ondersteuning van Apple 1 877-232-0717.

Natuurlijk kan een pop-upblokkering in veel gevallen net zo vervelend zijn als de pop-ups zelf. Zo kunnen pop-upblokkers soms voorkomen dat u een legitieme site bezoekt of dat u bepaalde online media, zoals foto's of video's, niet kunt bekijken. Pop-ups worden ook vaak gebruikt om belangrijke informatie te verzamelen, zoals uw naam en creditcardgegevens, voor legitieme aankopen in online winkels.

U kunt Pop-upvensters blokkeren selecteren en waarschuwen wanneer dit gebeurt, of u kunt Blokkeren zonder waarschuwing selecteren of pop-ups toestaan. Als u elke keer dat u een andere website bezoekt hetzelfde wilt doen, kiest u Bij bezoek aan andere sites. Het zal aan het einde van de rechterkant van het venster zijn.

App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Hoe pop-upblokkering in veelgebruikte apps uit te schakelen ... - Concepts All

Een pop-upblokkering is een programma waarmee de gebruiker het verschijnen van pop-upvensters op een website kan voorkomen. Bij de meeste browsersoftware waartoe toegang wordt verleend, kan de gebruiker de blokkering in- of uitschakelen. Adverteerders gebruiken meestal pop-upvensters om advertenties in een webbrowser weer te geven om reclame te maken voor hun producten of informatie. Voordat u op een pop-up klikt, moet u zich hiervan bewust zijn, aangezien de pop-up adverteerders in staat stelt nuttige dingen te verzenden, zoals verkoopkortingen, nieuwe technologie, enz., ongewenste dingen zoals virussen en vele andere.

Het hebben van advertenties op uw computer is het meest frustrerende. Vandaag laat ik je zien hoe je advertenties op je Mac-computer kunt verwijderen en ...

Показано 70 записей