Alles over computers en technologie

Hoe te downgraden van ios 9

Hoe een iPad 2 iPod 5 iPhone 4s iPad mini 1 te downgraden naar ios ...

Hoe iPhone 4S te downgraden naar iOS 6 (VOLLEDIGE TUTORIAL).

iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini en iPod touch 5G. De iPhone 5C begon op iOS 7, dus het is niet (en zal nooit) compatibel zijn. Voorwaarden. 1. Download of update 3uTools naar de nieuwste versie, V2.20. 2. Jailbreak uw apparaat op 3uTools. (3uTools ondersteunt compatibele apparaten die op alle versies van iOS draaien.) 3. Download aangepaste ipsw-firmware voor uw apparaat. iPhone 5

Een iPhone-softwarebestand (IPSW) vereist Apple-toestemming om te worden geïmplementeerd; Apple blijft deze toestemming doorgaans een week geven nadat een nieuwe software-update is uitgebracht. Als u bijvoorbeeld probeert te upgraden van een toekomstige versie van iOS naar iOS 10.3, kunt u dit mogelijk binnen een week na het bijwerken van die software doen.

Apple heeft iOS 9 uitgebracht, de langverwachte volgende grote update van zijn mobiele besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod touch, met een aantal nieuwe functies zoals Proactive Assistant, een vernieuwde Notes-app, de geheel nieuwe News-applicatie, transportroutes in Kaarten. , evenals optimalisaties onder de motorkap, evenals verbeteringen in de levensduur van de batterij met de nieuwe Low Power-modus.

Hoe iOS 8.1.3 te downgraden naar iOS 8.1.2 op iPhone, iPad en iPod ...

Klik op iPhone herstellen en selecteer het bestand dat u gaat herstellen en dat u in stap 1 hebt gedownload. Na het volgen van deze stappen kunnen we zien hoe het herstelproces van iPhone of iPad wordt uitgevoerd. je hebt iOS 8.1.2 weer op je apparaat geïnstalleerd.

In dit gedeelte leert u hoe u uw iPhone, iPod Touch, iPad en Apple TV kunt downgraden naar een lagere firmwareversie (bijv. iOS 9, iOS 8, iOS 7, iOS 6, iOS 5, enz.) dan degene die u bent momenteel gebruiken. Daarnaast leer je ook de beste manier om je SHSH-blobs op te slaan, waardoor je kunt downgraden.

Deel 4. Downgrade iPad met iTunes. Gebruikers die op zoek zijn naar een methode om een ​​update op iPad te annuleren, kunnen dat ook met iTunes. Als je liever hebt dat iTunes de iOS van je iPad verandert, kun je dat gebruiken. Het enige nadeel van het proces is dat het langer duurt en leidt tot gegevensverlies.

iOS-OTA-Downgrade Downgrade / herstel en jailbreak iOS-apparaten naar ondertekende OTA-firmware Ondersteunde apparaten: Vereisten: Gebruik: Ondersteunde OS-versies / distributies: Overige Opmerkingen: Tools en andere items die door dit script worden gebruikt

iPhone, iPad, iPod Touch downgraden

Hoe u uw iPhone, iPad of iPod touch kunt downgraden. Wat is ontmanteling? Downgraden is het proces van het installeren van een eerdere versie van iOS, de software op uw iDevice. Om fragmentatie (en andere zaken) tegen te gaan, staat Apple gebruikers niet toe hun iDevice-software te downgraden. De jailbreak-gemeenschap moest daarom zelf een oplossing vinden.

ipadmini # iphone4s #downgrade #downgrading # ios9 # ios935 # ios936 # ipod5 In deze video laat ik je zien hoe ...

De firmware-updatemodus van het apparaat is iets moeilijker te gebruiken, maar zal vaak een rollback forceren, zelfs als niets anders werkt. Hoe u kunt terugkeren naar een oudere versie van iOS op uw iPhone of iPad. Als de Finder op uw Mac of iTunes op uw Windows-pc niet automatisch start, start u deze handmatig. iTunes zal uw apparaat detecteren in de herstelmodus en u vragen wat u wilt doen.

Wil je de bèta van iOS 15 proberen, maar loop je tegen de bugs aan in de bèta van iOS 15? Moet je de iOS-versie nu downgraden? Er zijn zelfs veel opmerkingen van iPhone- en iPad-gebruikers die zeggen dat ze geen plannen hebben om iOS 14/13/12/11 te upgraden naar iOS 15 bèta of dat ze niet wisten dat ze de functie voor automatisch bijwerken hadden ingeschakeld.

Hoe iOS 9 te downgraden naar iOS 8.3 en jailbreak met TaiG

Lees verder voor meer informatie. Dingen om te onthouden. U kunt uw apparaat alleen downgraden naar de nieuwste versie van iOS 8, namelijk iOS 8.3. Maak een back-up van uw inhoud met iCloud of iTunes, zodat u alles terug kunt krijgen als het proces niet goed werkt. Het proces vereist dat u het iDevice wist en vervolgens herstelt vanaf een back-up. Het duurt dus even, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moet worden hersteld en van uw internetverbinding, of de gegevens ...

Voordat u doorgaat, moet u weten dat het downgraden van uw apparaat betekent dat u het via iTunes moet "herstellen" naar een oudere versie van de software, waardoor uw gebruikersgegevens tijdens het proces worden gewist. Maak dus eerst een back-up van uw gegevens. Over back-ups gesproken, houd er rekening mee dat het onmogelijk is om iCloud-back-ups gemaakt in iOS 8 naar iOS 7 te herstellen. U krijgt een foutmelding.

Idiot-proof instructies zouden een enorm pluspunt zijn. Ik ben klaar om er even tussenuit te gaan als onderdeel van de procedure, maar ik wil eindigen met een intacte iPad. Kan iemand mij een onfeilbare en betrouwbare manier vertellen om te downgraden? Edit, waarom denk ik niet dat het een dupe is: ik denk niet dat het een duplicaat is omdat daar de ...

Dus als Apple een probleem introduceert met een update van het besturingssysteem, kun je in ieder geval terugkeren naar de versie die werkte - we laten je hieronder zien hoe je dat doet. Snel zijn is hier echter de sleutel. Verwijder de nieuwste versie van iOS van je iPhone (of iPad wat dat betreft) om ergens op terug te komen ...

[TuT] [Tutorial] Hoe te upgraden van iOS 8.3 naar iOS ... - iOSGods

Kenmerken van hacken: - DE KAART ONTGRENDELEN. Hoe het werkt. dus ik heb uitgezocht hoe je kaarten in geschenken kunt ontgrendelen die zijn vergrendeld met een hangslot omdat je nog niet waterpas bent. zet HACK1 of HACK2 aan ga naar freebies dan zou je ze zonder probleem moeten kunnen herstellen als hack1 niet werkt gebruik hack2 - MAX SEND CARDS (stuur onbeperkt kaarten naar vrienden) - VIDEO ADS HACK (kijk onbeperkt ...

Het wordt aanbevolen om een ​​volledige back-up van uw iPhone- of iPad-gegevens te maken voordat u een upgrade naar een oudere versie van iOS 15 uitvoert.

Dit is een video-tutorial over het downgraden van iPhone4s (of iPad2) van elke versie naar iOS 6.1.3. Dit werkt omdat Apple nog steeds 6.1.3 OTAblobs ondertekent voor deze twee apparaten.

Stap 4: Selecteer in een pop-upvenster het iOS 13.5.1 IPSW-firmwarebestand dat u in de eerste stap hebt gedownload. Klik op Bijwerken wanneer u wordt gevraagd of u het apparaat moet bijwerken naar iOS 13.5.1. Vervolgens wordt uw apparaat met succes gedowngraded naar iOS 13.5.1. U kunt uw idevice dan definiëren als een nieuwe ...

3 tips om iOS 14 en iPadOS 14 te downgraden

Stap 4. Kies het ipsw-bestand dat u al hebt gedownload en druk op Update wanneer u wordt gevraagd om het oude iOS-bestand te installeren. Manier 3. Hoe te downgraden van iOS 14 naar iOS 13 door het profiel te verwijderen (zonder back-up). Start de app Instellingen op iPhone of iPad. Klik vervolgens op Algemeen om toegang te krijgen tot Profielen en apparaatbeheer.

Zorg er eerst voor dat je de nodige back-ups van je bestanden en instellingen hebt gemaakt, met iTunes, iCloud of Finder. Het is geheel aan jou om te beslissen welke methode je gebruikt voor de back-up, zolang alles maar veilig blijft. Download het iOS 14.1 / iPadOS 14.1 IPSW-bestand voor uw apparaat en sla het op uw bureaublad op

De apps op uw iPhone / iPhone worden regelmatig bijgewerkt om bugs te verhelpen en nieuwe functies toe te voegen. Soms is de nieuwere versie echter niet wat we leuk vinden of veroorzaakt deze zelfs problemen zoals de hierboven genoemde app-crash. Dus, is er een manier om een ​​app-update te downgraden of te annuleren?

Apple is gestopt met het ondertekenen van iOS 7, dus een downgrade is niet meer mogelijk. Ik heb hetzelfde handsfree-probleem met mijn Volkswagen 2010. Volgens Apple Support negeerden ze een "oud" bluetooth-protocol in de veronderstelling dat het niet meer in gebruik was, maar het hoge aantal klachten van klanten gaf hen ongelijk.

Hier is een complete gids voor het downgraden van iOS 13 bèta naar iOS 12.3.

Als u niet over zo'n back-up beschikt, moet u alle foto's en andere noodzakelijke informatie handmatig opslaan voordat u terugkeert naar iOS 12.3. Stap 1: Download iOS 12.3 IPSW-bestand voor uw iPhone- of iPad-model Stap 2: Open iTunes op Mac of Windows-pc Stap 3: sluit iPhone, iPad of iPod touch aan met iOS 13 beta Stap 4: Selecteer iPhone of iPad in iTunes

Hoewel iOS 9.3 veel geweldige functies belooft, lieten de problemen met versie 9.2 ons een slechte smaak in de mond. Een aantal van ons is nog steeds aan het herstellen van wifi-problemen, problemen met het leeglopen van de batterij, enz. gerelateerd aan de 9.2-upgrade. Voor het grootste deel lijkt iOS 9.3 qua prestaties goed stand te houden.

iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad Air 2, iPad Air. iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini met Retina-display. iPod touch 5e generatie. Hoe iOS 8.2 te downgraden naar iOS 8.1.3. Ga naar deze pagina en download iOS 8.1.3 IPSW voor je iOS-apparaat. De downloadgrootte van deze bestanden varieert van 1,5 GB tot 2 GB Sluit uw iOS-apparaat aan op de computer via een USB-kabel. Start iTunes.

IOS 9 is de beste versie van iOS, maar het kan problemen veroorzaken voor specifieke iOS-gebruikers, zoals een lage batterijduur of aanzienlijke vertraging voor oudere apparaten zoals de iPhone 4S en de iPad 2. Dus als u een van die slachtoffers bent, kunt u upgrade naar eerdere iOS 8.4.1.

Hoe iOS naar iPhone of iPad te downgraden zonder iTunes

Al met al is het vrij dringend om het iOS-systeem te downgraden. Daarom laat dit artikel u zien hoe u IPSW installeert met / zonder iTunes-verificatie. Deel 2. Maak een back-up van uw gegevens voordat u gaat downgraden. Aangezien u iTunes niet wilt gebruiken, kunt u iCloud of assistentsoftware proberen om een ​​volledige back-up te maken.

Wil je je iPhone of iPad downgraden naar een oudere versie van iOS? Er zijn verschillende redenen waarom u dit zou willen doen, maar de belangrijkste is dat de huidige iOS-versie problemen heeft. Wanneer Apple een nieuwe firmwareversie uitbrengt, heb je wat tijd om het uit te proberen en indien nodig te downgraden.

Als u echter nog steeds uw huidige iOS-apparaat naar het vorige wilt downgraden, kunt u het online downloaden. Stap 2: Dus, hier begint u het proces om te leren downgraden naar iOS7. U kunt de firmware iOS 7 of 7.2 voor uw apparaat selecteren. Stap 3: Sluit nu uw iPad of iPhone aan op uw Mac en start de iTunes-app.

We hebben zojuist heel belangrijk nieuws gekregen voor de jailbreak-community. Zoals velen van jullie weten, is Apple een tijdje gestopt met het ondertekenen van iOS 8.4.1 op zijn authenticatieservers, dus het was onmogelijk om te downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1. Daarom, als je op iOS 9 zat en je telefoon presteerde niet zoals het zou moeten, of als je om de een of andere reden niet tevreden bent met de nieuwe versie van iOS, had je geen andere keuze dan vol te houden.

Verwijder iOS 14.7.1: Downgrade iOS 14.7.1 / iPadOS 14.7.1 naar iOS ...

Om iOS 14.7.1-firmware te verwijderen of iPadOS 14.7.1-firmware te verwijderen, hebt u alleen een iPhone, iPad of iPod Touch-apparaat nodig dat compatibel is met het oude iOS-versie .IPSW-bestand dat nog steeds is ondertekend door Apple. In dit artikel krijg je alles, dus volg gewoon onze stapsgewijze handleiding en tutorial over hoe je de nieuwste versie van iOS 14.7.1 gratis kunt downgraden naar een oudere versie van iOS 14.6 met iTunes op de computer of een Windows- en Mac-laptop.

Hoe het proces te voltooien. Voordat we beginnen, wil ik u enkele belangrijke dingen laten weten. Je kunt alleen downgraden als Apple de vorige versie van iOS ondertekent. Dit gebeurt meestal in een kort venster. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je iTunes-back-up niet kunt herstellen van de nieuwe iOS-versie naar de oude ...

Zoals we weten, stopt Apple meestal binnen enkele dagen met het ondertekenen van eerdere, recent uitgebrachte iOS-versies. Dus als je wilt downgraden, doe dat dan zo snel mogelijk. Zorg ervoor dat u Zoek mijn op het apparaat uitschakelt voordat u doorgaat. Maak ook een back-up van uw apparaat. Volg deze stappen om iOS 8 succesvol te downgraden naar iOS 7.1.2

Dit is dus een officiële methode die u kunt volgen om uw iPhone of iPad te downgraden naar de vorige versie. Deze methode werkt ook voor andere updates. Maar zorg ervoor dat u het juiste bestand gebruikt. Als je de handleiding voor het downgraden van iOS 13.5.1 naar iOS 13.5 leuk vindt en meer handleidingen wilt, bekijk dan onze Apple-sectie.

[Update] Hoe u uw iPhone of iPad kunt downgraden van iOS 8 naar iOS ...

Houd de alt-knop (als je een Mac gebruikt) of de shift-knop (als je Windows gebruikt) ingedrukt en klik vervolgens op de knop. Dit zal een "Open" venster openen. Zoek gewoon het IPSW-bestand dat u aan het begin hebt gedownload en klik erop. Hiermee wordt je iPad nu hersteld naar iOS 7.1.2 en kun je de hele tijd stoppen met klagen.

Hoe een Windows Phone 8 / 8.1 en Insta ... Samsung Galaxy S6 te jailbreaken. Muziek overzetten van computer naar iPad zonder ... LG G4 Preview: een tweede ontmoeting. 2Screens-applicatie voor IPAD / IPHONE gratis te downloaden. Angry Gran Run - Gratis download Running Game APK. Age of Pirates RPG Elite APK gratis te downloaden.

Open iTunes en kies het iOS-apparaat, dat zich links van de iTunes Store-knop of in de rechterbovenhoek bevindt. Houd de Alt- of Option-toets op Mac of de Shift-toets in Windows ingedrukt en klik vervolgens op de knop iPhone / iPad / iPod Touch herstellen in iTunes. Als alternatief kan men ook de optie Controleren op updates gebruiken in plaats van direct herstellen, hoewel herstellen de aanbevolen optie is om gegevensproblemen te voorkomen.

Enkele informatie voordat u de downgrade start: - u kunt alleen downgraden naar iOS 7.1.2 - vergeet niet om een ​​back-up van uw gegevens te maken (iCloud, iTunes) - onder iOS 7.1.2 is het niet mogelijk om de back-up te herstellen sinds iOS 8 - u neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de effecten van de downgrade - schakel Zoek mijn ... uit voordat u downgradet.

Hoe te downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1

Apple heeft iOS 9 uitgebracht, de langverwachte volgende grote update van zijn mobiele besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod touch, met een aantal nieuwe functies zoals Proactive Assistant, een vernieuwde Notes-app, de geheel nieuwe News-applicatie, transportroutes in Kaarten. , evenals optimalisaties onder de motorkap, evenals verbeteringen in de levensduur van de batterij met de nieuwe Low Power-modus.

Misschien wilt u downgraden van iOS 9 omdat de installatie beschadigd is of de app vastloopt. Misschien mis je het oude iOS en vind je het sneller en beter dan het nieuwe iOS 9. Hoe dan ook, het downgraden van iOS 9 is nog steeds mogelijk en gemakkelijk. Hier wordt een getest proces gedeeld dat alle iPhones, iPads en iPod Touch downgradet van iOS 9 naar oudere firmware.

Sinds iOS 12 op 17 september 2018 werd uitgebracht, haasten veel gebruikers zich om hun iDevices te upgraden naar iOS 12 voor verbeterde prestaties, hogere snelheid, meer geavanceerde functies zoals groepsfacetime, slimmere Siri, gevoeligere ARKit 2, schermtijd, enz. Maar na het uitvoeren van de update ontdekken ze dat er enkele problemen zijn met iOS 12, namelijk geen verbinding kunnen maken met de App Store, de batterij loopt snel leeg, wifi valt constant weg, enz.

Het is niet mogelijk om te upgraden van IOS 9.2.1 naar 6.1.2. Zelfs als u IOS 6.1.2-firmware downloadt van een externe bron zoals felixburns en probeert die versie via iTunes te herstellen, zal het herstel mislukken. Dit gebeurt omdat Apple stopt met het ondertekenen van een bepaalde versie van IOS een paar weken nadat de volgende versie is uitgebracht.

Upgraden van iOS 9 bèta naar iOS 8 - iClarified

Stap één Download hier de nieuwste iOS 8-firmware voor uw apparaat. Nogmaals, houd er rekening mee dat u alleen de nieuwste firmware kunt herstellen die is ondertekend door Apple (8.3 in dit geval). Stap twee Start iTunes vanaf uw dockingstation. Stap drie Zet uw apparaat in de DFU-modus door deze stappen te volgen.

Activeer iTunes vanaf uw computer met de iPhone aangesloten en klik vervolgens op Herstellen. Het herinstallatieproces begint dan, laat het het helemaal doen zonder uw apparaat los te koppelen. Als je een fout tegenkomt tijdens het herstellen van iOS 8, herhaal je deze korte tutorial maar zet je je apparaat eerst in de DFU-modus.

Hoe het proces te voltooien. Voordat we beginnen, wil ik u enkele belangrijke dingen laten weten. Je kunt alleen downgraden als Apple de vorige versie van iOS ondertekent. Dit gebeurt meestal in een kort venster. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat u de iTunes-back-up niet kunt herstellen van een nieuwere versie van iOS naar een oude versie van iOS, dus als u het geprobeerd heeft, kunt u belangrijke gegevens kwijtraken.

IOS 9 is de beste versie van iOS, maar het kan problemen veroorzaken voor specifieke iOS-gebruikers, zoals een lage batterijduur of aanzienlijke vertraging voor oudere apparaten zoals de iPhone 4S en de iPad 2. Dus als u een van die slachtoffers bent, kunt u upgrade naar eerdere iOS 8.4.1.

Hoe iOS 9 te downgraden naar iOS 8.3 en jailbreak met TaiG

Dit proces is eenvoudig, ondanks de waarschuwing van Apple dat je niet kunt terugkeren naar eerdere versies van iOS van nieuwere versies. Lees verder voor meer informatie. Dingen om te onthouden. U kunt uw apparaat alleen downgraden naar de nieuwste versie van iOS 8, namelijk iOS 8.3. Maak een back-up van uw inhoud met iCloud of iTunes, zodat u alles terug kunt krijgen als het proces niet goed werkt.

Stap 5: Blader door deze map totdat u het bestand SystemVersion.plist onder aan de lijst vindt. Tik erop en open het met de optie Text Viewer. Stap 6: Zoek de ProductVersion-sleutel en wijzig de waarde in 6.0 als u wilt downgraden naar 8.4.1, of 5.0 als u wilt downgraden naar 6.1.3.

IOS Avid-gebruikers en -ontwikkelaars kunnen hun iPhone, iPad of iPod Touch nu terugdraaien of herstellen naar zeer stabiele versies van iOS 8 of iOS 8.3, na het testen van nieuwe functies in de iOS 9-bèta die onlangs is gepubliceerd. Zoals met de meeste bètaversies, wordt de bètaversie van iOS 9 geleverd met niet-geteste bugs en kapotte functies en is daarom niet levensvatbaar voor dagelijks gebruik. Dus, informele gebruikers die hun apparaat willen herstellen naar stabielere versies van iOS 8, kunnen de stapsgewijze handleiding hieronder volgen. Opmerking: met deze zelfstudie kunt u alleen upgraden naar de nieuwste versie van iOS 8 ondertekend door Apple, namelijk iOS 8.3.

We hebben zojuist heel belangrijk nieuws gekregen voor de jailbreak-community. Zoals velen van jullie weten, is Apple een tijdje gestopt met het ondertekenen van iOS 8.4.1 op zijn authenticatieservers, dus het was onmogelijk om te downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1. Daarom, als je op iOS 9 zat en je telefoon presteerde niet zoals het zou moeten, of als je om de een of andere reden niet tevreden bent met de nieuwe versie van iOS, had je geen andere keuze dan vol te houden.

Hoe iOS 9 downgraden naar iOS 8.4?

Waarom wil je het iOS-systeem downgraden? Al geruime tijd klagen nieuwe iOS 9-gebruikers over problemen met de nieuwe versie. Sommige gebruikers klagen over gekibbel over schermen, anderen hebben te maken gehad met een beschadigde installatie of ingestorte installatie, terwijl anderen klagen over trage prestaties bij het openen of bedienen.

Je hebt nodig: - iDevice - USB-oplader - iTunes 12.2+ - computer - iOS 9 - je hersenen Downgraden door een schone herstelbewerking uit te voeren: verborgen inhoud b09d67e77aa762875be08f28 ...

Stap 3: Vergeet niet om een ​​goede verbinding tussen het iDevice en de pc te behouden en wacht vervolgens geduldig tot dit proces is voltooid. Het hele knipperproces duurt meestal 3-8 minuten. Stap 4: Uw iOS-apparaat wordt automatisch opnieuw opgestart. U kunt uw iPhone instellen als een nieuwe iPhone op iOS 6.1.3 als ...

Hoe downgraden van iOS 9.3.5 naar iOS 8.4.1 ONTETHERED zonder SHSH-blobs op een 32-bits apparaat op te slaan? Eenvoudig! In de tutorial van vandaag laat ik je stap voor stap zien hoe je dit doet. Voordat je tot de kern van de zaak komt, moet je weten dat deze procedure mogelijk is zonder SHSH-blobs, omdat Apple iOS 8.4.1 OTA ondertekent.

Hoe u uw iPhone / iPad kunt downgraden van iOS 9 beta ... - PhoneArena

Dus, ben je op de bèta-trein van iOS 9 gesprongen? Hoewel dit verre van geschikt is voor een dagelijkse pilot, doet de Developer Preview zijn werk onberispelijk, wat betekent dat het ons een voorbeeld geeft van de meeste functies die later dit jaar met iOS 9 zullen verschijnen. Toch zit het, zoals we al zeiden, vol met bugs en is het helemaal niet geoptimaliseerd voor de batterij.

Hoe downgraden. Het eerste dat u hoeft te doen, is iOS 8.4.1 ISPW hier downloaden. U kunt ISPW-bestanden vinden voor elk afzonderlijk apparaat met iOS 9. Zorg ervoor dat functies zoals wachtwoord en Zoek mijn iPhone zijn uitgeschakeld. Pak je iPhone, iPad of iPod, houd de aan/uit-knop ingedrukt en schuif om de telefoon uit te schakelen.

GizBot heeft informatie gedeeld over hoe u uw iPhone, iPad en iPod touch kunt upgraden naar de onlangs uitgebrachte bètaversie van iOS 9. Na het testen van onze nieuwe functies in de recente versie, kunnen gebruikers met een ontwikkelaarsaccount nu terugkomen. stabiele versie van iOS 8 of iOS 8.3.

iOS-OTA-Downgrade Downgrade / herstel en jailbreak iOS-apparaten naar ondertekende OTA-firmware Ondersteunde apparaten: Vereisten: Gebruik: Ondersteunde OS-versies / distributies: Overige Opmerkingen: Tools en andere items die door dit script worden gebruikt

Yalu Jailbreak - Hoe iOS 9/10 te downgraden naar iOS 8 door ...

Hoe unc0ver op iOS 11 te installeren via AltStore.

De firmware-updatemodus van het apparaat is iets moeilijker te gebruiken, maar zal vaak een rollback forceren, zelfs als niets anders werkt. Hoe u kunt terugkeren naar een oudere versie van iOS op uw iPhone of iPad. Als de Finder op uw Mac of iTunes op uw Windows-pc niet automatisch start, start u deze handmatig. iTunes zal uw apparaat detecteren in de herstelmodus en u vragen wat u wilt doen.

Met de hulp van Dr. Fone - Systeemreparatie kun je eenvoudig upgraden van iOS 14 naar iOS 13 zonder iTunes. En het belangrijkste is dat dit downgradeproces niet leidt tot gegevensverlies op uw iPhone. Daarnaast kan het allerlei iOS 14-problemen oplossen, zoals een wit scherm, vastgelopen in herstelmodus, zwart scherm, Apple-logo en andere problemen, enz.

Hoe kan ik iOS 9.3.2 downgraden naar iOS 9.3.1? Stap 1: Download uw juiste iOS 9.3.1 IPSW-bestand via de directe links hierboven. Stap 2: Sluit nu uw respectievelijke iPhone, iPad of iPod Touch aan via een USB-kabel en start iTunes-software. Stap 3: Zet uw Apple iDevice in DFU-modus: houd de Home-knop en de Sleep / Wake-knop tegelijkertijd ingedrukt, laat de Sleep / Wake-knop na 12 seconden los, terwijl u de Home-knop ingedrukt houdt, totdat 'de iTunes-software pop- up-bericht zegt: "Het heeft een iPhone gedetecteerd in de herstelmodus". Stap 4: Je iPhone-scherm blijft zwart ...

[iOS / iPadOS downgraden 2021] 3 ultieme manieren om te downgraden ...

Dus ze willen iOS downgraden of iPadOS downgraden. Als u een van hen bent, hoeft u zich geen zorgen te maken. Hier zullen we een gedetailleerde gids geven over het downgraden van iPhone / iPad. Wat u moet weten voordat u iOS / iPadOS downgradet. Manier 1. Vertrouw op professionele software om terug te keren naar iOS 14/13. Manier 2. Downgrade iPhone / iPad via herstelmodus. Manier 3. Herstel iOS / iPadOS-update met iTunes-back-up. Veelgestelde vragen over het downgraden van de iOS / iPadOS-versie. V1: Kunnen we iOS Jailbreak downgraden?

Nadat het bestand is gedownload, sluit u uw iPhone 6 of iPhone 6 Plus aan op uw computer en opent u iTunes. Selecteer onder "Back-upopties" "Deze computer" en "Nu een back-up maken". Hiermee wordt een back-up gemaakt van alle inhoud op uw telefoon, inclusief foto's, berichten, contacten, enz. Je moet herstellen...

U kunt niet meer dan één versie tegelijk terugdraaien. Het ondersteunt je apparaat niet als het gejailbreakt was op iOS 10. Als je iTunes-back-upbestanden hebt, betekent downgraden naar ios 9 dat je ze niet meer kunt gebruiken omdat je een andere iOS-versie hebt. Je hebt gezien hoe je iOS 10 kunt downgraden zonder iTunes, als je updates wilt, kun je je abonneren.

Wat de reden ook is dat uw iOS-besturingssysteem is beschadigd, u moet uw iOS-systeem zonder aarzelen repareren. Lees meer details over downgraden naar iOS 9.3.5 van iOS 10 op iPhone / iPad: iPhone repareren die vastzit in herstelmodus tijdens updaten naar iOS 10; Hoe verloren gegevens van de iPhone te herstellen na iOS 10 downgrade.

Hoe te upgraden van Ios 10 naar Ios 9.3.3? - Besturingssysteem vandaag

Wat de reden ook is, je kunt iOS 11 gemakkelijk downgraden als dat nodig is, maar de mogelijkheid om te downgraden is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zolang Apple de vorige versie van het iOS-besturingssysteem blijft ondertekenen.

Wat betreft waarom iemand überhaupt terug zou willen gaan naar iOS 9.3.4, de enige reden die we kunnen bedenken zou zijn dat de nieuwe update stabiliteitsproblemen veroorzaakte met de prestaties van hun iOS-apparaat of problemen met de batterijduur. We denken echter dat dit hoogst onwaarschijnlijk is omdat iOS 9.3.5 als een serieuze beveiligingspatch wordt beschouwd.

Op dit moment is de iOS 6-jailbreak op zijn best nog fragmentarisch en het is duidelijk dat dit nog steeds een werk in uitvoering is. Afgezien van het feit dat het alleen werkt met A4-apparaten (iPhone 4, iPhone 3GS en iPod touch 4G), installeert jailbreaking niet eens standaard Cydia.

Omdat Apple niet wilde dat zijn gebruikers de eerste wijzigingen aan iOS 9 zouden missen, op WWDC dit jaar, kondigde Apple aan dat het ook een openbare bèta van iOS 9 beschikbaar zou maken voor het grote publiek, wat in feite alle iOS-liefhebbers gaf. die er zijn zonder een ontwikkelaarslicentie om het zelf uit te voeren.

Vastgelopen bij het downgraden van iOS 9 naar iOS 8 / 8.4? Hier is een betere optie

Als het hierboven genoemde normale downgradeproces in uw geval echter niet werkt of als u vastloopt in het downgradeproces, kunt u deze ongebruikelijke methode proberen om iOS 9 te downgraden naar iOS 8 / iOs 8.4. Voordat u deze methode probeert, is het erg belangrijk om te weten dat u uw oproeplogboeken, berichten ...

Ik heb een iphone 6 waarvan ik iets wil testen waarvoor iOS 8.x vereist is.

Na de release van iOS 9 Beta 4 upgraden veel Apple-fans hun iPhone naar iOS 9. Maar ze hebben er snel spijt van omdat er nog steeds een aantal bugs zijn die hen wat ongemak bezorgen. Ik denk dat jij een van die mensen bent die er niet meer tegen kan en je bèta wil downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.

De gids wordt geleverd met de hulp van jou, je kunt je iPhone zonder problemen downgraden op iOS 9 naar iOS 8.3 en met gemak de vorige versie van iOS gebruiken. Het belangrijke item dat nodig is om de downgrade uit te voeren, is de back-up die door iTunes wordt gemaakt bij het upgraden van iOS 8.3 naar iOS 9.

Ios 11 downgraden naar Ios 9

Hoe iOS 10 beta 1 te downgraden naar iOS 9.3.2! * Controleer mijn opmerkingen voor updates * Iedereen uploadt hoe te upgraden naar ...

Stap 1: Download en installeer UltFone iOS System Repair, sluit vervolgens uw iOS-apparaat aan op de computer en klik op Repair OS. Stap 2: Klik op Nu repareren om uw iOS-systeem te downgraden naar lagere versies. Stap 3: Als de software uw apparaat niet heeft gedetecteerd, krijgt u het volgende scherm.

Om iOS 9.3.2 te installeren, moet je deze stappen volgen. Allereerst is iOS 9.3.2 live en gratis beschikbaar en gebruikers kunnen iOS 9.3.2 rechtstreeks vanaf iPhone of iPad downloaden zonder verbinding te maken met de computer. Als de upgrade op deze manier moet worden uitgevoerd, moet iOS 9.3.2 met iTunes zijn geïnstalleerd, maar dit kan via telefoon of iPad.

ipadmini # iphone4s #downgrade #downgrading # ios9 # ios935 # ios936 # ipod5 In deze video laat ik je zien hoe ...

Hoe iOS 15 te downgraden naar iOS 14 zonder computer [2021]

Het nieuwste en nieuwste iOS-besturingssysteem is iOS 15. We weten dat deze nieuwe versie veel coole functies heeft gebracht die de prestaties van iOS-apparaten kunnen verbeteren. Tegelijkertijd brengt het ook fouten en onvoorspelbare problemen met zich mee voor het iOS-systeem. Na het proberen van alle mogelijke oplossingen die online zijn geïntroduceerd, kunnen dergelijke fouten nog steeds onopgelost blijven.

Omdat iOS 9 nu openbaar is, ben je misschien enthousiast over de nieuwe functies en sommigen van jullie hadden al een iOS 9 in je iDevices. Maar na het downloaden van de openbare versie van iOS 9, kwam je een aantal problemen tegen in je iDevice; sommige apps zijn nog niet compatibel met deze nieuwste versie of je hebt het gevoel dat je telefoon langzamer werkt met deze nieuwste iOS-versie of

Er was veel opwinding toen Apple de release van iOS 9 aankondigde. Dit heeft ertoe geleid dat veel gebruikers van Apple-producten hun gadgets hebben geüpgraded naar het nieuwe besturingssysteem, omdat hen nieuwe functies waren beloofd, ongelooflijk dat hen wegblies naast andere betrouwbare prestatieverbeteringen. Dit was niet het geval, zoals sommigen zich realiseerden, aangezien een aantal problemen duidelijk werden na het gebruik van het spraakmakende besturingssysteem. Dit actuele artikel is bedoeld om u te vertellen waarom u moet downgraden en hoe u iOS 9 kunt downgraden naar iOS 8.4 voordat het te laat is.

Opmerking: deze tutorial kan worden gebruikt voor zowel openbare bètaversies als bètaversies voor ontwikkelaars van iOS 9. Stap 1: Eerst moet u het juiste iOS 8.4-firmwarebestand voor uw apparaat downloaden. Stap 2: Download en installeer iTunes 12.2 op uw pc of Mac vanaf: apple.com/itunes.

Hoe downgraden van de openbare bèta van IOS 9 naar IOS ... | Technobezz

Maar een paar dagen na de upgrade naar de openbare bètaversie van iOS 9, heb je misschien ontdekt dat je de openbare bètaversie van iOS 9 niet prettig vond en deze naar de nieuwste versie van iOS 8.4 wilde downgraden. Misschien omdat je veel bugs hebt gevonden of omdat sommige van je apps van derden niet goed werkten vanwege een compatibiliteitsprobleem.

Vandaag zijn we hier met de discussie over Downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4. Net als vandaag wachtten bijna alle gebruikers van iphone, ipad en andere apparaten reikhalzend uit naar de nieuwste update van het besturingssysteem van Apple, namelijk ios 9. En deze update was publiekelijk beschikbaar. beschikbaar in ios 9 beta. En veel iphone-gebruikers gebruiken deze beta nog steeds, maar om de officiële iOS 9-update te krijgen, hebben ze de vorige versie ios 8.4 nodig.

De apps op uw iPhone / iPhone worden regelmatig bijgewerkt om bugs te verhelpen en nieuwe functies toe te voegen. Soms is de nieuwere versie echter niet wat we leuk vinden of veroorzaakt deze zelfs problemen zoals de hierboven genoemde app-crash. Dus, is er een manier om een ​​app-update te downgraden of te annuleren?

Je iPhone moet gejailbreakt zijn met de nieuwste ios10.3.3 jailbreak die je hier kunt downloaden: je moet alles herstellen, dus het is beter om eerst een volledige back-up van je iphone te maken om de back-up te herstellen als je hem terug wilt zetten jouw gegevens. Deze downgrademethode werkt voor alle versies van ios10.x, dus laten we beginnen.

Upgraden van iOS 9.3 naar iOS 9.2 - AppleToolBox

Hoewel iOS 9.3 veel geweldige functies belooft, lieten de problemen met versie 9.2 ons een slechte smaak in de mond. Een aantal van ons is nog steeds aan het herstellen van wifi-problemen, problemen met het leeglopen van de batterij, enz. gerelateerd aan de 9.2-upgrade. Voor het grootste deel lijkt iOS 9.3 qua prestaties goed stand te houden.

Als je je mobiel echter hebt geüpgraded van iOS 8.4 naar de openbare bèta van iOS 9 en nu kun je talloze problemen, bugs, enz. hier is een eenvoudige oplossing waarmee je kunt upgraden van iOS 9 naar iOS 8 (ook bekend als iOS 8.4). Hoewel deze methode enige tijd in beslag neemt, is er op dit moment geen andere methode beschikbaar.

Apple heeft iOS 9 uitgebracht, de langverwachte volgende grote update van zijn mobiele besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod touch, met een aantal nieuwe functies zoals Proactive Assistant, een vernieuwde Notes-app, de geheel nieuwe News-applicatie, transportroutes in Kaarten. , evenals optimalisaties onder de motorkap, evenals verbeteringen in de levensduur van de batterij met de nieuwe Low Power-modus.

Sinds iOS 12 op 17 september 2018 werd uitgebracht, haasten veel gebruikers zich om hun iDevices te upgraden naar iOS 12 voor verbeterde prestaties, hogere snelheid, meer geavanceerde functies zoals groepsfacetime, slimmere Siri, gevoeligere ARKit 2, schermtijd, enz. Maar na het uitvoeren van de update ontdekken ze dat er enkele problemen zijn met iOS 12, namelijk geen verbinding kunnen maken met de App Store, de batterij loopt snel leeg, wifi valt constant weg, enz.

Hoe iOS 9.2.1 te downgraden naar iOS 8.4 zonder iets te verliezen ... - Quora

Het is niet mogelijk om te upgraden van IOS 9.2.1 naar 6.1.2. Zelfs als u IOS 6.1.2-firmware downloadt van een externe bron zoals felixburns en probeert die versie via iTunes te herstellen, zal het herstel mislukken. Dit gebeurt omdat Apple stopt met het ondertekenen van een bepaalde versie van IOS een paar weken nadat de volgende versie is uitgebracht.

Stap één Download hier de nieuwste iOS 8-firmware voor uw apparaat. Nogmaals, houd er rekening mee dat u alleen de nieuwste firmware kunt herstellen die is ondertekend door Apple (8.3 in dit geval). Stap twee Start iTunes vanaf uw dockingstation. Stap drie Zet uw apparaat in de DFU-modus door deze stappen te volgen.

Activeer iTunes vanaf uw computer met de iPhone aangesloten en klik vervolgens op Herstellen. Het herinstallatieproces begint dan, laat het het helemaal doen zonder uw apparaat los te koppelen. Als je een fout tegenkomt tijdens het herstellen van iOS 8, herhaal je deze korte tutorial maar zet je je apparaat eerst in de DFU-modus.

Apple is onlangs begonnen met het updaten van iPhones en iPads naar iOS 9, de nieuwste openbare versie van zijn mobiele besturingssysteem. Hoewel de nieuwe iOS-versie zou moeten worden geleverd met prestatie-optimalisaties, lijkt het erop dat sommige iOS-gebruikers vertragingen en bugs opmerken zodra hun apparaten zijn bijgewerkt naar iOS 9. Als u een van de ongelukkigen bent, leert dit artikel u hoe. jouw

Hier leest u hoe u iOS 9 in een handomdraai naar iOS 8.4 kunt downgraden

Omdat Apple niet wilde dat zijn gebruikers de eerste wijzigingen aan iOS 9 zouden missen, op WWDC dit jaar, kondigde Apple aan dat het ook een openbare bèta van iOS 9 beschikbaar zou maken voor het grote publiek, wat in feite alle iOS-liefhebbers gaf. die er zijn zonder een ontwikkelaarslicentie om het zelf uit te voeren.

Lees verder voor meer informatie. Dingen om te onthouden. U kunt uw apparaat alleen downgraden naar de nieuwste versie van iOS 8, namelijk iOS 8.3. Maak een back-up van uw inhoud met iCloud of iTunes, zodat u alles terug kunt krijgen als het proces niet goed werkt. Het proces vereist dat u het iDevice wist en vervolgens herstelt vanaf een back-up. Het duurt dus even, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moet worden hersteld en van uw internetverbinding, of de gegevens ...

Hoe het proces te voltooien. Voordat we beginnen, wil ik u enkele belangrijke dingen laten weten. Je kunt alleen downgraden als Apple de vorige versie van iOS ondertekent. Dit gebeurt meestal in een kort venster. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je iTunes-back-up niet kunt herstellen van de nieuwe iOS-versie naar de oude ...

We hebben zojuist heel belangrijk nieuws gekregen voor de jailbreak-community. Zoals velen van jullie weten, is Apple een tijdje gestopt met het ondertekenen van iOS 8.4.1 op zijn authenticatieservers, dus het was onmogelijk om te downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1. Daarom, als je op iOS 9 zat en je telefoon presteerde niet zoals het zou moeten, of als je om de een of andere reden niet tevreden bent met de nieuwe versie van iOS, had je geen andere keuze dan vol te houden.

12Показано 1-100 из 189 записей