Alles over computers en technologie

Hoe over te schakelen van ios 9 naar ios 8

Hoe te downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1

Apple heeft iOS 9 uitgebracht, de langverwachte volgende grote update van zijn mobiele besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod touch, met een aantal nieuwe functies zoals Proactive Assistant, een vernieuwde Notes-app, de geheel nieuwe News-applicatie, transportroutes in Kaarten. , evenals optimalisaties onder de motorkap, evenals verbeteringen in de levensduur van de batterij met de nieuwe Low Power-modus.

Sinds iOS 12 op 17 september 2018 werd uitgebracht, haasten veel gebruikers zich om hun iDevices te upgraden naar iOS 12 voor verbeterde prestaties, hogere snelheid, meer geavanceerde functies zoals groepsfacetime, slimmere Siri, gevoeligere ARKit 2, schermtijd, enz. Maar na het uitvoeren van de update ontdekken ze dat er enkele problemen zijn met iOS 12, namelijk geen verbinding kunnen maken met de App Store, de batterij loopt snel leeg, wifi valt constant weg, enz.

Het is niet mogelijk om te upgraden van IOS 9.2.1 naar 6.1.2. Zelfs als u IOS 6.1.2-firmware downloadt van een externe bron zoals felixburns en probeert die versie via iTunes te herstellen, zal het herstel mislukken. Dit gebeurt omdat Apple stopt met het ondertekenen van een bepaalde versie van IOS een paar weken nadat de volgende versie is uitgebracht.

Stap één Download hier de nieuwste iOS 8-firmware voor uw apparaat. Nogmaals, houd er rekening mee dat u alleen de nieuwste firmware kunt herstellen die is ondertekend door Apple (8.3 in dit geval). Stap twee Start iTunes vanaf uw dockingstation. Stap drie Zet uw apparaat in de DFU-modus door deze stappen te volgen.

Hoe te downgraden van iOS 9 naar iOS 8

Activeer iTunes vanaf uw computer met de iPhone aangesloten en klik vervolgens op Herstellen. Het herinstallatieproces begint dan, laat het het helemaal doen zonder uw apparaat los te koppelen. Als je een fout tegenkomt tijdens het herstellen van iOS 8, herhaal je deze korte tutorial maar zet je je apparaat eerst in de DFU-modus.

Apple is onlangs begonnen met het updaten van iPhones en iPads naar iOS 9, de nieuwste openbare versie van zijn mobiele besturingssysteem. Hoewel de nieuwe iOS-versie zou moeten worden geleverd met prestatie-optimalisaties, lijkt het erop dat sommige iOS-gebruikers vertragingen en bugs opmerken zodra hun apparaten zijn bijgewerkt naar iOS 9. Als u een van de ongelukkigen bent, leert dit artikel u hoe. jouw

Omdat Apple niet wilde dat zijn gebruikers de eerste wijzigingen aan iOS 9 zouden missen, op WWDC dit jaar, kondigde Apple aan dat het ook een openbare bèta van iOS 9 beschikbaar zou maken voor het grote publiek, wat in feite alle iOS-liefhebbers gaf. die er zijn zonder een ontwikkelaarslicentie om het zelf uit te voeren.

Lees verder voor meer informatie. Dingen om te onthouden. U kunt uw apparaat alleen downgraden naar de nieuwste versie van iOS 8, namelijk iOS 8.3. Maak een back-up van uw inhoud met iCloud of iTunes, zodat u alles terug kunt krijgen als het proces niet goed werkt. Het proces vereist dat u het iDevice wist en vervolgens herstelt vanaf een back-up. Het duurt dus even, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moet worden hersteld en van uw internetverbinding, of de gegevens ...

Hoe te upgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1 Volledige gids

Hoe het proces te voltooien. Voordat we beginnen, wil ik u enkele belangrijke dingen laten weten. Je kunt alleen downgraden als Apple de vorige versie van iOS ondertekent. Dit gebeurt meestal in een kort venster. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je iTunes-back-up niet kunt herstellen van de nieuwe iOS-versie naar de oude ...

We hebben zojuist heel belangrijk nieuws gekregen voor de jailbreak-community. Zoals velen van jullie weten, is Apple een tijdje gestopt met het ondertekenen van iOS 8.4.1 op zijn authenticatieservers, dus het was onmogelijk om te downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4.1. Daarom, als je op iOS 9 zat en je telefoon presteerde niet zoals het zou moeten, of als je om de een of andere reden niet tevreden bent met de nieuwe versie van iOS, had je geen andere keuze dan vol te houden.

Zolang Apple de iOS 8.4.1-firmwarebestanden blijft ondertekenen, kunt u genieten van de vrijheid om deze oude versie te herstellen als u niet van iOS 9 houdt. U kunt dit niet meer doen zodra Apple de vensters sluit. , zoals het onlangs maakte voor het oudere iOS 8.4. Als u per ongeluk upgradet naar firmware die Apple niet langer aanbiedt, krijgt u een foutmelding met de melding: "Het apparaat komt niet in aanmerking voor de gevraagde versie. Om dit probleem te voorkomen, zijn er twee methoden om de downgrade uit te voeren: een via iTunes en de andere met iOS 8.4.1 ipsw-firmware. Hoewel de tweede methode vrij snel is, is de ...

Je hebt nodig: - iDevice - USB-oplader - iTunes 12.2+ - computer - iOS 9 - je hersenen Downgraden door een schone herstelbewerking uit te voeren: verborgen inhoud b09d67e77aa762875be08f28 ...

Hoe iPhone 4s, iPad 2 te downgraden van iOS 9.3.5 naar ... - 3uTools

Waarschuwing: deze downgrade is niet beschikbaar voor iPad 2.4 en 3uTools zou deze automatisch detecteren op Easy Flash. Opmerking: het wordt aangeraden om een ​​back-up te maken van uw belangrijke gegevens naar 3uTools voordat u gaat downgraden. Stap 1: Verbind uw iDevice met de pc met behulp van de USB-kabel en start 3uTools op uw pc.

Hoe downgraden. Het eerste dat u hoeft te doen, is iOS 8.4.1 ISPW hier downloaden. U kunt ISPW-bestanden vinden voor elk afzonderlijk apparaat met iOS 9. Zorg ervoor dat functies zoals wachtwoord en Zoek mijn iPhone zijn uitgeschakeld. Pak je iPhone, iPad of iPod, houd de aan/uit-knop ingedrukt en schuif om de telefoon uit te schakelen.

Hoe downgraden van iOS 9.3.5 naar iOS 8.4.1 ONTETHERED zonder SHSH-blobs op een 32-bits apparaat op te slaan? Eenvoudig! In de tutorial van vandaag laat ik je stap voor stap zien hoe je dit doet. Voordat je tot de kern van de zaak komt, moet je weten dat deze procedure mogelijk is zonder SHSH-blobs, omdat Apple iOS 8.4.1 OTA ondertekent.

iOS-OTA-Downgrade Downgrade / herstel en jailbreak iOS-apparaten naar ondertekende OTA-firmware Ondersteunde apparaten: Vereisten: Gebruik: Ondersteunde OS-versies / distributies: Overige Opmerkingen: Tools en andere items die door dit script worden gebruikt

Downgrade iOS 9.3.2 naar iOS 9.3.1 Firmware op iPhone, iPad en ...

Hoe kan ik iOS 9.3.2 downgraden naar iOS 9.3.1? Stap 1: Download uw juiste iOS 9.3.1 IPSW-bestand via de directe links hierboven. Stap 2: Sluit nu uw respectievelijke iPhone, iPad of iPod Touch aan via een USB-kabel en start iTunes-software. Stap 3: Zet uw Apple iDevice in DFU-modus: houd de Home-knop en de Sleep / Wake-knop tegelijkertijd ingedrukt, laat de Sleep / Wake-knop na 12 seconden los, terwijl u de Home-knop ingedrukt houdt, totdat 'de iTunes-software pop- up-bericht zegt: "Het heeft een iPhone gedetecteerd in de herstelmodus".

De firmware-updatemodus van het apparaat is iets moeilijker te gebruiken, maar zal vaak een rollback forceren, zelfs als niets anders werkt. Hoe u kunt terugkeren naar een oudere versie van iOS op uw iPhone of iPad. Als de Finder op uw Mac of iTunes op uw Windows-pc niet automatisch start, start u deze handmatig. iTunes zal uw apparaat detecteren in de herstelmodus en u vragen wat u wilt doen.

Nadat het bestand is gedownload, sluit u uw iPhone 6 of iPhone 6 Plus aan op uw computer en opent u iTunes. Selecteer onder "Back-upopties" "Deze computer" en "Nu een back-up maken". Hiermee wordt een back-up gemaakt van alle inhoud op uw telefoon, inclusief foto's, berichten, contacten, enz. Je moet herstellen...

Stap 5: iTunes zal uw apparaat nu downgraden van iOS 9.3 naar iOS 9.2. Meestal duurt het minder dan een paar minuten. Als uw iPhone of iPad automatisch de herstelmodus verlaat, zet u deze terug in de herstelmodus nadat u iOS 9 volledig hebt gedownload. Herhaal dan stap 4 nogmaals om de downgrade opnieuw uit te voeren.

Hoe te upgraden van Ios 10 naar Ios 9.3.3? - Besturingssysteem vandaag

Hoe iOS naar iPad te downgraden? Is het mogelijk om iOS te downgraden? Hoe ga ik terug naar een oudere versie van iOS?

Moet je de iOS-versie nu downgraden? Er zijn zelfs veel opmerkingen van iPhone- en iPad-gebruikers die zeggen dat ze geen plannen hebben om iOS 14/13/12/11 te upgraden naar iOS 15 bèta of dat ze niet wisten dat ze de functie voor automatisch bijwerken hadden ingeschakeld. Maar helaas ontdekten ze dat het vervolgens verschillende problemen met de bèta van iOS 15 met zich meebrengt.

Wat de reden ook is dat uw iOS-besturingssysteem is beschadigd, u moet uw iOS-systeem zonder aarzelen repareren. Lees meer details over downgraden naar iOS 9.3.5 van iOS 10 op iPhone / iPad: iPhone repareren die vastzit in herstelmodus tijdens updaten naar iOS 10; Hoe verloren gegevens van de iPhone te herstellen na iOS 10 downgrade.

Upgrade veilig van iOS 10 naar iOS 9 zonder uw gegevens te verliezen. Deze app ondersteunt alle versies van iOS 10, inclusief apparaten die gejailbreakt zijn. Stappen: 1. Download en pak de client uit 2. Installeer met de aanbevolen instellingen door universeel te selecteren wanneer daarom wordt gevraagd. 3. Start de client en accepteer de voorwaarden.

Hoe iOS 9.3.5-10.3 te downgraden naar iOS 9 met iDeviceReRestore

Met de iDeviceReRestore-downgradetool kun je iOS 9.3.5-10.3 naar 9 downgraden zonder jailbreak. Volg de volledige stapsgewijze zelfstudie hieronder.

Als je niet thuis of op kantoor bent en geen laptop of computer hebt, vraag je je misschien af ​​of je zonder computer kunt upgraden van iOS 15 bèta naar iOS 14. In feite is het onmogelijk om deze operatie uit te voeren. Computer is altijd de belangrijkste voorwaarde om de iOS-versie te downgraden met iTunes of andere software van derden.

Om te weten hoe u de bètaversie van iOS 14 kunt verwijderen, moet u begrijpen dat er twee manieren zijn om een ​​bètaprofiel te verwijderen. De openbare bèta wordt verwijderd wanneer u het bètaprofiel wist onder Instellingen> Algemeen> Profielen en apparaatbeheer> iOS-softwareprofiel bèta> Profiel verwijderen en uw apparaat opnieuw start.

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het downgraden van uw iPhone 4/3GS, iPod Touch 4G/3G en iPad 2/1 van iOS 4.3.3 naar iOS 4.2.1 / 4.1 / 4.0 of iPhone OS 3.1.3 / 3.1. 2. Omdat alle iDevices die worden ondersteund door iOS 4.3.3 een nieuwe bootrom hebben, is deze handleiding alleen geldig voor degenen die SHSH-blobs hebben opgeslagen in Cydia.

iNati0n / Hoe iOS 8.4 te downgraden naar iOS 6.1.3 iPhone 4S + iPad ...

Overweeg je. of heb je met succes je iPhone 4s of iPad 2 gedowngraded naar iOS 6.1.3? Laat het ons weten in de reacties. Je kunt ons volgen op Twitter, onze Facebook-pagina leuk vinden of ons toevoegen aan je kring op Google+ om op de hoogte te blijven van de nieuwste iOS-jailbreaks, tweaks, thema's en nieuws!

Het punt is echter dat Apple niet wil dat gebruikers hun iPhone optioneel downgraden, dus stopt het met het ondertekenen van de oude versie van de software zodra een nieuwe versie officieel wordt uitgebracht. Met andere woorden, Apple zal op elk moment stoppen met het ondertekenen van iOS 13. Op basis van trends uit het verleden zal Apple op een dag in oktober stoppen met het ondertekenen van iOS 13.

Waarom wil je het iOS-systeem downgraden? Al geruime tijd klagen nieuwe iOS 9-gebruikers over problemen met de nieuwe versie. Sommige gebruikers klagen over gekibbel over schermen, anderen hebben te maken gehad met een beschadigde installatie of ingestorte installatie, terwijl anderen klagen over trage prestaties bij het openen of bedienen.

ipadmini # iphone4s #downgrade #downgrading # ios9 # ios935 # ios936 # ipod5 In deze video laat ik je zien hoe ...

Hoe iOS 9 te downgraden naar iOS 8.4

Vandaag zijn we hier met de discussie over Downgraden van iOS 9 naar iOS 8.4. Net als vandaag wachtten bijna alle gebruikers van iphone, ipad en andere apparaten reikhalzend uit naar de nieuwste update van het besturingssysteem van Apple, namelijk ios 9. En deze update was publiekelijk beschikbaar. beschikbaar in ios 9 beta. En veel iphone-gebruikers gebruiken deze beta nog steeds, maar om de officiële iOS 9-update te krijgen, hebben ze de vorige versie ios 8.4 nodig.

Zoek het gewenste IPA-bestand, kopieer het en sla het op in een andere map. Vervolgens kunt u het gebruiken om de app te downgraden van de huidige versie in de volgende stappen. Installeer vorige IPA met iTunes Stap 1. Start iTunes en ga naar Mijn apps, waar u al uw gekochte en gesynchroniseerde apps op de iPhone kunt vinden.

Om iOS te downgraden, heb je het oude IPSW-bestand nodig (iPhone- of iPad-software). Misschien is het op...

Stap 10. Blader naar het iOS 8.4.1 IPSW-bestand dat u eerder hebt gedownload en selecteer dat bestand. Speel niet met uw apparaat tijdens het downgradeproces, aangezien dit enige tijd kan duren. Zodra het downgradeproces is voltooid, geeft uw apparaat een nieuw instellingenscherm weer. Genieten van! Je zit nu op het oude iOS.

Vastgelopen bij het downgraden van iOS 9 naar iOS 8 / 8.4? Hier is een betere optie

Als het hierboven genoemde normale downgradeproces in uw geval echter niet werkt of als u vastloopt in het downgradeproces, kunt u deze ongebruikelijke methode proberen om iOS 9 te downgraden naar iOS 8 / iOs 8.4. Voordat u deze methode probeert, is het erg belangrijk om te weten dat u uw oproeplogboeken, berichten ...

Hoewel iOS 9.3 veel geweldige functies belooft, lieten de problemen met versie 9.2 ons een slechte smaak in de mond. Een aantal van ons is nog steeds aan het herstellen van wifi-problemen, problemen met het leeglopen van de batterij, enz. gerelateerd aan de 9.2-upgrade. Voor het grootste deel lijkt iOS 9.3 qua prestaties goed stand te houden.

Voordat u uw iOS-versie downgradet, zijn er drie dingen die u moet doen. Deze zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat u met succes kunt downgraden: Zorg ervoor dat iTunes up-to-date is.

De gids wordt geleverd met de hulp van jou, je kunt je iPhone zonder problemen downgraden op iOS 9 naar iOS 8.3 en met gemak de vorige versie van iOS gebruiken. Het belangrijke item dat nodig is om de downgrade uit te voeren, is de back-up die door iTunes wordt gemaakt bij het upgraden van iOS 8.3 naar iOS 9.

Downgraden naar iOS 9.3.2 van iOS 10 Beta op iPhone / iPad

Er zijn veel redenen waarom sommige mensen willen downgraden naar iOS 9.3.2 na het installeren van iOS 10. Het grootste probleem zijn echter de vele problemen die de update al heeft opgeleverd. Beginnend met iTunes-fout 14, heeft iOS 10 al een hele reeks problemen vertoond die van invloed zijn op apps zoals Safari en Facebook of zelfs Siri en Apple Maps.

Er was veel opwinding toen Apple de release van iOS 9 aankondigde. Dit heeft ertoe geleid dat veel gebruikers van Apple-producten hun gadgets hebben geüpgraded naar het nieuwe besturingssysteem, omdat hen nieuwe functies waren beloofd, ongelooflijk dat hen wegblies naast andere betrouwbare prestatieverbeteringen. Dit was niet het geval, zoals sommigen zich realiseerden, aangezien een aantal problemen duidelijk werden na het gebruik van het spraakmakende besturingssysteem. Dit actuele artikel is bedoeld om u te vertellen waarom u moet downgraden en hoe u iOS 9 kunt downgraden naar iOS 8.4 voordat het te laat is.

Hoe iOS 10 beta 1 te downgraden naar iOS 9.3.2! * Controleer mijn opmerkingen voor updates * Iedereen uploadt hoe te upgraden naar ...

GizBot heeft informatie gedeeld over hoe u uw iPhone, iPad en iPod touch kunt upgraden naar de onlangs uitgebrachte bètaversie van iOS 9. Na het testen van onze nieuwe functies in de recente versie, kunnen gebruikers met een ontwikkelaarsaccount nu terugkomen. stabiele versie van iOS 8 of iOS 8.3.

Hoe te upgraden van de openbare bèta van iOS 9.3 naar ... | Veelgestelde vragen over iPhone

Als je hebt besloten om de openbare bètaversie van iOS 9.3 te installeren om enkele van de nieuwe functies zoals Night Shift, Secure Notes, CarPlay-verbeteringen of andere functies te ervaren, maar je hebt problemen, wil je misschien teruggaan naar iOS 9.2. 1. Ik hoop dat je een back-up van iOS 9.2.1 hebt gearchiveerd, want er kunnen problemen zijn als je enige back-up naar iCloud werd gemaakt terwijl je bèta 9.3 had.

Maar een paar dagen na de upgrade naar de openbare bètaversie van iOS 9, heb je misschien ontdekt dat je de openbare bètaversie van iOS 9 niet prettig vond en deze naar de nieuwste versie van iOS 8.4 wilde downgraden. Misschien omdat je veel bugs hebt gevonden of omdat sommige van je apps van derden niet goed werkten vanwege een compatibiliteitsprobleem.

Als je iOS 8 niet leuk vindt, of als je merkt dat de prestaties van je iPhone of iPad aanzienlijk zijn gedaald sinds je het hebt bijgewerkt, is het de hoogste tijd om te downgraden. Ik laat je zien hoe je eenvoudig kunt downgraden van iOS 8 naar iOS 7.1.2. De iOS-update is alleen door Apple uitgebracht. Het werkt echter niet zo goed op de oudere.

De iOS-bèta [versie] mag alleen worden geïnstalleerd op apparaten die exclusief zijn bedoeld voor iOS-bètatesten [versie]. Installeer deze software niet als u geen apparaat heeft dat uitsluitend is bedoeld voor bètatests van iOS [versie]. Ik heb geen apparaat dat uitsluitend is bedoeld voor bètatests. Ik zou deze bug graag oplossen, dus idealiter zou ik kunnen upgraden, proberen het probleem te reproduceren en vervolgens het apparaat downgraden zodat ik de normale ontwikkeling ervan kan voortzetten. Met mijn beperkte vaardigheden op Google vond ik een paar artikelen die dit beschrijven met de vorige iOS-bèta, maar ze zijn meestal slecht geschreven en vereisen een app van derden om te draaien ...

Hoe te upgraden van de openbare bèta van iOS 9 naar iOS 8

Als je je mobiel echter hebt geüpgraded van iOS 8.4 naar de openbare bèta van iOS 9 en nu kun je talloze problemen, bugs, enz. hier is een eenvoudige oplossing waarmee je kunt upgraden van iOS 9 naar iOS 8 (ook bekend als iOS 8.4). Hoewel deze methode enige tijd in beslag neemt, is er op dit moment geen andere methode beschikbaar.

Een downgrade betekent dat u alle gegevens op uw apparaat wist en een oud besturingssysteem opnieuw installeert. In het ideale geval hebt u een back-up van uw iPhone gemaakt voordat u de iOS-versie installeert waarvan u wilt downgraden. Als je dat hebt gedaan, kun je die back-up eenvoudig terugzetten op je apparaat.

Показано 50 записей